Nieuwsbrief Dorpsdagvoorziening de Koeberg. Zesde Jaargang. Nr. 26. Mei / Juni / Juli / Redactie: Peter. Harrie. Rabobank Clubkas Campagne 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Dorpsdagvoorziening de Koeberg. Zesde Jaargang. Nr. 26. Mei / Juni / Juli / Redactie: Peter. Harrie. Rabobank Clubkas Campagne 2017."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Dorpsdagvoorziening de Koeberg. Zesde Jaargang. Nr. 26. Mei / Juni / Juli / Redactie: Peter. Harrie. Rabobank Clubkas Campagne Beide foto s behoeven geen Commentaar. Redactie. Mariarondgang. Op woensdagmiddag 10 mei 2017 vond de jaarlijkse Maria Rondgang plaats. Daartoe kwamen om alle deelnemers bij elkaar in de grote zaal van Het Kerkeböske. Onder het genot van een kopje koffie werd een korte film getoond. De film toonde ons het in ere herstellen van de oude kloostertuin. Om begon de rondgang. Begeleid door de muzikale klanken van het blazersensemble vertrok de processie bestaande uit het seniorenkoor, de aanwezigen, het Mariabeeld gedragen door de schutters van het Koninklijk Schuttersgilde Sint Lambertus en mijnheer Pastoor naar de Mariagrot. 1.

2 Hier vond een kleine plechtigheid plaats. Samen werd door de aanwezigen het Marialied: Wees gegroet, O Sterre gezongen. Gevolgd door een Maria gedachte uitgesproken door Pastoor van der Horst. Begeleid door de muzikale klanken van het koperensemble werd het Mariabeeld vervolgens door de Schutters in de rots geplaatst. Harrie las een gedicht voor in het Maastrichts dialect van de Maastrichtse dichter Ad Frijns Gediech opgedrage aon Slevrouw. ( zie hieronder.) Vervolgens konden de deelnemers aan de rondgang bij Maria een kaarsje opsteken. Na samen een tientje van de rozenkrans te hebben gebeden vertrok de processie weer naar de grote zaal waar allen werden getrakteerd ( met dank aan de sponsors ) op een kop koffie met cake. Gelet op het zeer grote aantal deelnemers kan en mag geconstateerd worden dat de Maria verering in Dörp nog spring levend is. Harrie. Gediech opgedrage aon Slevrouw Avé Maria, avé Slevrouw... Mèt al mien probleme kom iech nao Uuch touw Maria, de moojer vaan alle minse Bij Uuch kin iech koume mèt al mien winse In Eur kapel is t altied zoe heerlek stèl Tege Uuch kin iech vertèlle, al wat iech wèl Geer luustert nao miech, bij Uuch vin iech begrip En in gedachte gef Geer miech hiel dèks dee goojen tip Op Uuch kin iech vertrouwe, noets stèlt Geer miech teleur En ès iech wèl opgeve daan huur iech "Jong, veer goon nog deveur" Wie dèks höb iech Uuch al gevraog um Eure steun t Is Eur "krach" boe iech soms eve op leun 2.

3 Eve binneloupe... en es iech Uuch daan weer zaog Daan had iech al miestal t antwoord op mien nui vraog Opgeluuch höb iech daan nog ne bougie opgestoke t Vertrouwe in Uuch is miech noets opgebroke Bedaank höb iech tege Uuch noets hove te zègke Veur al de probleme die iech aon Uuch höb mage veurlègke Geer höb miech dèks kinne hèlpe, gei probleem waor te groet Geer waort al content es iech tege Uuch zag "Wees gegroet" Teks: Ad Frijns. ( kiek via Google) Afscheid. Op woensdag 14 juni moest de woensdaggroep afscheid nemen van haar stagiaire Angi Buskes. Angi is gedurende haar stagiaire werkzaam geweest op de woensdag van medio oktober tot 14 juni. Op die dag werkte zij voor de laatste maal. Dit afscheid van Angi konden wij als woensdag groep natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op 31 mei, Angi was die woensdag niet aanwezig, werd besloten eens te kijken hoeveel Angi te weten was gekomen over het doen en laten, wel en wee van de bezoekers en de vrijwilligers van de Dagopvang. Dit kijken vond plaats in de vorm van een Quiz, de Angiquiz. Op bijna alle 26 vragen zoals: X Welk gerecht vindt mevrouw van der Schoor het lekkerst? X Hoelang is Mevrouw Lemmen al getrouwd? X Welke man komt bij Mevrouw Welten op bezoek? X Hoeveel kleinkinderen heeft Wilma? X Hoe komt Harrie naar de Dagopvang? X Waar woont mevrouw Annie Bouten? wist Angi het antwoord. Het werd pas echt gezellig en vrolijk toen ook de vrijwilligers aan de tand werden gevoeld. Hen werd gevraagd eens wat te vertellen over datgene wat zij hebben gedaan voordat zij als vrijwilliger bij de Dagopvang kwamen. Bij het samenstellen van de quiz, waarbij Angi niet aanwezig was konden de 3.

4 samenstellers van de quiz ( Leiding, vrijwilligers en bezoekers ) een antwoord geven op de vraag: Hoe zullen wij ons Angi blijven herinneren? Het antwoord: Een lief, aardig, vriendelijk en vrolijk meisje, Zeer behulpzaam, voor leiding, vrijwilligers en bezoekers. Eindconclusie: We zullen Angi ECHT gaan missen. " Als slot van de happening kregen de vrijwilligers van Angy een vogelhuisje aangeboden met daarbij een kaartje met als tekst: Bedankt, door jou voel ik me thuis. Liefs. Angy. De bezoekers ontvingen allemaal een gietertje om planten water te geven, met als tekst Door U ben ik gegroeid. Liefs. Angi. Twee doordenkertjes. Woensdagmiddaggroep. Op bezoek. Woensdagmiddag, 12 juli, was de woensdag groep te gast bij het ouderenkoor die op die middag haar wekelijkse repetitie hield in de Sint Jozefhof. Om uur arriveerde de groep bij het repetitielokaal waar we werden uitgenodigd om plaats te nemen tussen de zangers en zangeressen en als we konden mochten we meezingen met het koor onder leiding van Gerda Meewis. En de zang die we toen hoorden, in een woord geweldig. Het repetitie lokaal heeft een nogal hoog plafond en daardoor een prachtige akoestiek waardoor de zang mooi tot uiting komt. Na een half uurtje meezingen werden we door pastoor van der Horst welkom geheten en uitgenodigd om samen met het koor te genieten van de schoonheid van de vele voorwerpen die gebruikt worden bij de liturgie. We werden gewaarschuwd om niet met onze vingers te komen aan die veelal zilveren en gouden voorwerpen. Verschillende voorwerpen zijn eeuwen oud (antiek) en als die in aanraking komen met lichaamsvocht kan dat tot gevolg 4. hebben dat de zilveren voorwerpen in kwaliteit achter uit gaan. Op de foto s

5 kunt U zien dat de pastoor deze zaken ( figuurlijk ) met fluwelen hand - schoenen aanraakt. Onder meer kregen we te zien twee monstransen. Een monstrans, gewicht ongeveer vijf kilo, werd meegedragen in de processie en ook gebruikt werd tijdens het lof. De tweede bevatte een relikwie. Splinter van het Kruis. Voorts kregen we te zien, diverse kelken met de erbij behorende pateen, zeer oude koperen kandelaars. De mis ampullen, schenkkannetje om het water en de wijn in de kelk te gieten. Een wierookvat met bij behorend scheepje waar de wierook in zit. Pastoor legde ons fantastisch uit waar al deze zaken voor dienden en wat de afbeeldingen betekenden op de monstrans. Al deze zaken zijn zeer oud en waardevol. Zij liggen bij niet gebruik veilig opgeborgen in een brandkast. Van de mogelijkheid om vragen te stellen werd goed gebruik gemaakt. Tenslotte kregen we uitleg door Annemie en Pastoor over de kazuifels die waren opgehangen aan laat ik het maar noemen kleerhangers. Zie de foto. De kazuifels zijn kledingstukken zoals ze hier te zien zijn op de foto, werden gedragen, toen de priester voorging in de Heilige Mis met de rug naar de kerkgangers. Wat U op foto ziet is dus de achterkant van het kazuifel. We kregen uitleg over de diverse kleuren en bij welke gelegenheid een kazuifel met een bepaalde kleur wordt gedragen. Pasen, Pinksteren, Begrafenis etc. Inmiddels was het al bijna half vier geworden. Tijd om nog even te genieten van een kop koffie met een stukje cake van bakkerij Op de Beek. Er was toen nog net heel even tijd een liedje te zingen: Geneet vaan t Laeve. Tot slot dankte Will Pastoor en Koster voor de heel fijne uitleg in de kerk. Als verrassing mocht Truus van der Schoor beiden een attentie overhandigen, bestaande uit een uitnodiging om samen eens te komen middageten op de Dagopvang. Deze geste werd door beiden zeer op prijs gesteld. Harrie. 5.

6 Wij feliciteren. Op 7 juli waren Jean en Jenny Willems 50 jaar getrouwd. Op 9 augustus zijn Ton en Mia Leenders 50 jaar getrouwd. Beide echtparen hartelijk gefeliciteerd. Wij wensen ieder echtpaar nog heel veel gelukkige jaren toe in goede gezondheid. Condoleance. Onlangs bereikte ons het bericht dat: Op 25 mei is overleden de heer Wim Raijmakers, echtgenoot van onze collega vrijwilligster Ank Raijmakers Willems. Zijn dierbaren wensen wij alle sterkte toe. Op 18 juli is overleden mevrouw Wies Dorssers Teeuwen. Wieske was jarenlang een trouw bezoekster van de Dagvoorziening. Haar dierbaren wensen wij alle sterkte toe. De redactie. Boffen op bezoek bij de buren! Ja, dat is boffen op donderdag 20 juli! Rond u. die middag gaan we met onze rolstoelen, rollators en hier en daar ondersteuning van vrijwilligers rustig de berg af. Aan de overkant van de weg staat de poort al voor ons open. We lopen/rijden de laan in en. daar komt onze gastvrouw ons al tegemoet. Zij heet ons van harte welkom en gaat ons voor naar de oranjerie in haar tuin. Hier drukt zij ons op het hart dat we alles mogen gebruiken wat we nodig hebben en veel plezier moeten hebben van ons bezoek. Er staat al heel veel om plezier van te hebben: koffie, thee, diverse soorten vlaai, enz. Maar, er is nog meer om van te genieten: de inrichting van de oranjerie is de moeite van het bekijken waard. Glas en spiegels met figuren erin geslepen, meubilair en tientallen potplanten worden door ons bekeken en bewonderd. Onze gastvrouw krijgt van ons een bloemetje aangeboden en laat ons vrij om te gaan en staan waar we willen. We zijn gegaan: de tuin in! Heel veel bomen, bloemen en planten, groot en klein, in groepen of solitair, in prachtige kleuren met veel afwisseling geplaatst en geplant en zo mooi verzorgd. Een vijver en een grasmat die overloopt naar de golfbaan. We lopen rond en weten niet waar we kijken moeten om maar niks te missen. Deelnemers en vrijwilligers wijzen elkaar op mooie en onverwachte dingen die zij zien. We maken foto s en vinden het jammer dat de tijd zo snel verstrijkt. We gaan terug naar de oranjerie. In de koelkast staan enkele schalen met stukjes meloen klaar. Na een kwartiertje is hier niks meer van over. 6.

7 Lekker fris na zo n wandeling! Doet goed! We zetten stoelen en tafels weer op hun plaats en gaan terug naar onze dagvoorziening Bedankt voor deze prachtige middag!! We waren op bezoek bij onze buren: Mevrouw en Meneer Schmeitz. Goed om zulke buren te hebben! De donderdaggroep. Adressen en telefoonnummers om te onthouden. Adres: Dorpsdagvoorziening de Koeberg. Aan de Koeberg NE Helden. Telefoonnummer: contact@ddvdekoeberg.nl Bereikbaar: Maandag van: uur tot uur. Monique Joosten. Dinsdag van: uur tot uur. Will Berden. Woensdag van: uur tot uur. Will Berden. Donderdag van: uur tot uur. Jacqueline Janssen. Vrijdag van: uur tot uur. Will Berden. Informatie omtrent de dagopvang vindt U verder ook op internet via de site en sedert 10 november ook op Facebook. 7.

8

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen NUMMER 15 JAARGANG 32 25 april 2018 Belangrijke data revius@sintbavoschool.nl 27 april 2018 Koningsdag kinderen vrij 28 april tm 13 mei 2018 Meivakantie 14 mei 2018 Weer naar school 21 mei 2018 Pinksteren

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Volg de verhalen van Maastricht

Volg de verhalen van Maastricht Volg de verhalen van Maastricht VOLG DE VERHALEN VAN MAASTRICHT Een initiatief van de Gemeente Maastricht & VVV/Maastricht Marketing ter ere van de bijzondere gidsen van Maastricht en het 75-jarig jubileum

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Zondag 21 mei 2017 Zesde zondag van Pasen Een dienst van Schrift en Tafel Kees de kort: wijs en dwaas Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Voor het eerst hier in de kerk? Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen Reisverslag Haren 5 tot en met 9 september 2016 BrabantZorg Reizen De deelnemers aan de reis Haren naar de groepsaccommodatie Bij Ons stellen zich aan u voor Mw. Mien van Heeswijk uit Muzerijk Uden. Mw.

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord 21e Editie - januari & februari 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Beste bewoners, Allereerst willen wij u een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen. We hopen er met elkaar weer

Nadere informatie

Jozefnieuws. April 2015

Jozefnieuws. April 2015 Jozefnieuws April 2015 Samen Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij stuur ik u de nieuwsbrief van de maand april. Pasen Palmpasen De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben de afgelopen week weer een palmpaasstok

Nadere informatie

In de vriendschap tussen mensen is het Gerlachus zelf die ons groet.

In de vriendschap tussen mensen is het Gerlachus zelf die ons groet. Vriendschap, Vrij en ongedwongen, Zonder vriendschap kun je iemand niet helemaal vertrouwen in je blijdschap en verdriet. Wie ben jij, wie is de ander? In de vriendschap tussen mensen is het Gerlachus

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee Tel. 0111-413644 jaargang 11 nr. 10 Maandag 17 december 2012 info@jldejonge.nl directeur: Debora de Bruijne (aanwezig op

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Deze keer in de FreeKids krant: Verjaardagen Maand van de lente Moppen Interview met? Tips! Puzzels en nog veel meer.

Deze keer in de FreeKids krant: Verjaardagen Maand van de lente Moppen Interview met? Tips! Puzzels en nog veel meer. Deze keer in de FreeKids krant: Verjaardagen Maand van de lente Moppen Interview met? Tips! Puzzels en nog veel meer. Info nummer 3 Dit is de derde uitgave van de FreeKids krant. Weer boordevol informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Lesoverzicht. 1. Bidden p De Kerk p De priester p Vergeving p De Bijbel p Delen p Het offer p.

Lesoverzicht. 1. Bidden p De Kerk p De priester p Vergeving p De Bijbel p Delen p Het offer p. Lesoverzicht 1. Bidden p. 4 2. De Kerk p. 10 3. De priester p. 17 4. Vergeving p. 23 5. De Bijbel p. 28 6. Delen p. 35 7. Het offer p. 41 8. De H. Communie p. 48 9. Zingen voor God p. 55 10. Heilig worden

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 15 december 2017 - nummer 8 Belangrijke data Donderdag 21 december Kerstviering/ herdertjestocht 23 december tot 7 januari Kerstvakantie Maandag 8 januari Kleuters thema; Natuur en techniek Vrijdag 12

Nadere informatie

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 KORTE TERUGBLIK NIEZO PARADIEZO RABO CLUBKAS ACTIE VIDEO AVOND HIJ KOMT, HIJ KOMT NIEZO PARADIEZO Die zomer die begon zowat in mei. heel

Nadere informatie

Het Aquarius Bulletin. augustus 2015 nr. 290

Het Aquarius Bulletin. augustus 2015 nr. 290 Het Aquarius Bulletin augustus 2015 nr. 290 2 Feest Houden jullie vrijdag 28 augustus vrij, want dan wordt het 25 jarig jubileum van Aquarius gevierd. Komt allen. Coocking Boys Naar aanleiding van de mededelingen

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 februari 2015 De medewerkers hebben afgelopen periode gehoord op welke reis zij voorlopig ingedeeld zijn. Aan het meegaan als medewerker zijn

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JANUARI 2019 WIJCKPRAAT JANUARI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 De laatste dagen Even voorstellen de laatste vragen van het geleden jaar staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

STADSWANDELING VELDEKE KRINK MESTREECH ZOONDAG 8 OKTOBER 2017

STADSWANDELING VELDEKE KRINK MESTREECH ZOONDAG 8 OKTOBER 2017 STADSWANDELING VELDEKE KRINK MESTREECH ZOONDAG 8 OKTOBER 2017 RUNDSJE BESING AON T HENNEKE VAAN PIE! Vendaog goon veer wandele in aajd Mestreech, wat in euzen tied weer modern is gemaak! De Besing, dao

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 12/20/ e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 12/20/ e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 12/20/2017 14e nieuwsbrief 14 e nieuwsbrief Terug kijken en met hernieuwde krachten verder gaan. Bekijk ook even de verdere pagina s Verslag van het optreden in Wytgaard door:

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie