Bolsterbericht home-page:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bolsterbericht home-page:"

Transcriptie

1 Kerkstraat GD Gilze Tel Bolsterbericht home-page: Nieuwsbrief nr NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers, Daarnet ontdekte ik dat dit alweer het 8e Bolsterbericht is dat ik aan jullie schrijf! Het betekent dat we er ook alweer bijna 8 weken op hebben zitten. 8 weken waarin we allemaal aan elkaar hebben kunnen wennen en beter hebben leren kennen. 8 weken waarin we heel veel buiten hebben kunnen genieten van de nieuwe speelplaats, 8 weken waarin we veel geleerd en gespeeld hebben, 8 weken waarin ik van veel genoten heb. Zo genoot ik van de bijna dagelijkse file bij het kopieerapparaat omdat kinderen van groep 3 hun teksten op de (magnetische) letterdoos wilden laten kopiëren, de kuikentjes in groep 3, het Estafette-lezen in de aula, aan-elkaar-geknoopte-veters bij het buitenspelen, de bezoeken van de groepen 1/2 aan het Natuurmuseum, het contact met ouders, leerlingen en collega s. Afgelopen vrijdag. 5 oktober was het de dag van de Leerkracht. Wij kregen van ons schoolbestuur, Stichting Nuwelijn, iets lekkers bij de koffie en voor alle leerkrachten had ik een kleine blijk van waardering gemaakt. Fijn om met elkaar deze dag te vieren.

2 Op dinsdag 9 oktober was het een komen en gaan van ouders en leerlingen van groep 6/7 bij de kelder. We hadden die dag zowaar een heuse Escape-room in huis! Erg leuk bedacht en gemaakt. Ook hier heb ik van genoten. Dinsdag was ook de dag van de lekkere lunch. De dinsdag voor de vakantie iets lekkers bij de meegebrachte boterhammen, fijn dat we met de vrijwillige bijdrage van ouders zoiets kunnen doen voor de kinderen. Omdat we dit niet wekelijks doen blijft het ook een feestelijk iets, wat ook de bedoeling is. Ik zag al snel wat de favoriet was onder de kinderen maar ook onder de leerkrachten: de suikerbol kan zeker in het vaste assortiment van de bakker! Tot slot nog het volgende: donderdag krijgen alle kinderen een pasje mee naar huis van het Natuurmuseum in Tilburg.. Met dit pasje kunt u buiten schooltijd ook op bezoek in het Natuurmuseum. Met een foto erop kost het bezoek dan slechts 1,50. Ik hoop dat jullie er gebruik van maken! met groet, Karin Vos In de bijlage: TOON; geweldige workshops na schooltijd. Geef je snel op tot uiterlijk 25 OKTOBER! tm herfstvakantie hoofdluiscontrole MEDEZEGGENSCHAPSRAAD VERGADERING VAN 5 OKTOBER. Afgelopen donderdag hebben de ouders en de leerkrachten van de MR weer vergaderd in het bijzijn van Juf Karin namens de directie. We hebben het over de volgende zaken gehad: *werkdrukakkoord - er zijn nu onderwijsassistenten aangenomen, zij zullen taken van leerkrachten over gaan nemen. We zijn blij dat dat zo snel is geregeld. We hebben ook nog een interessante discussie gevoerd over wat doen we als veel leerkrachten tegelijk ziek zijn. Hoe kunnen we dan voorkomen dat er klassen naar huis worden gestuurd?

3 *de arbo-risico-inventarisatie is doorgenomen. Welke dingen moeten er gebeuren voor de veiligheid van de kinderen en de werknemers. Sommige onderdelen staan al duidelijk op de rit, bij andere zal er snel een start moeten worden gemaakt. * de begroting - de directie nodigde ons uit om eens een wensenlijstje op tafel te leggen. Waar moeten we nu vooral in investeren? We hadden wensen genoeg kan ik u vertellen. * kwaliteitsplan - er zijn een aantal dingen uitgelegd, we hopen nog iets meer te kunnen horen. * eigen scholing - 2 MR leden gaan scholing volgen om nog beter voorbereid te zijn op de vergaderingen. * tijdens de rondvraag is er nog gesproken over hoe gezond een broodtrommel of een traktatie eigenlijk moet zijn (conclusie daar is geen beleid voor, we gaan uit van verstandige keuzes bij ouders voor de trommel en feest bij de traktatie) en hoe de startgesprekken waren bevallen voor zowel leerkrachten als ouders. Onze volgende vergadering is 13 december. Dan zullen we het onder andere hebben over de begroting (welke keuzes zijn gemaakt en waarom), het strategisch beleidsplan (welke kant gaat de stichting op en wat betekent dat voor de school en het MR-reglement hopen we vast te stellen. Bent u geïnteresseerd om als toehoorder aanwezig te zijn dan bent u van harte welkom. Laat het wel even van te voren weten, dan kunnen wij de koffie klaar zetten. Met vriendelijke groet, Mike van Oosten, secr. HOOFDLUISCONTROLE Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie, op maandag 22 oktober, worden alle kinderen weer op hoofdluis gecontroleerd. Wij verzoeken u dringend om uw kind elke dag goed te controleren. Bij constatering van hoofdluis het haar te behandelen met de juiste antihoofdluismiddel en elke dag minimaal 3x per dag te kammen gedurende 2 weken. Alleen behandelen met antihoofdluismiddel is niet voldoende! Wij willen een luisvrije school! Wij rekenen dan ook op uw medewerking. In de bijlage treft u het Protocol Hoofdluis aan. In het protocol staan behandelingsadviezen. Alvast bedankt voor uw begrip en inzet. SCHOOLVERSIERING (hulpouders gezocht) We zijn nog niet helemaal klaar voor de winterversiering dus gaan we nog 2 ochtenden gezellig knutselen in het handvaardigheidslokaal. Heeft u zin om mee te komen knippen/plakken/lamineren woensdagochtend 31 oktober tussen 8:30 en 12:00 uur en/of woensdagochtend 14 november tussen 8:30 en 12:00 uur? Heb je tijd (al is het maar een uurtje) stuur dan een mailtje naar knutselenvoordebolster@gmail.com dan zorgen wij weer voor voldoende lekkers bij de koffie/thee. Groetjes Werkgroep Knutselen

4 SCHOOLVERSIERING WISSELEN (hulpouders gezocht) Jaja, hij komt hij komt..het duurt nog even maar we zouden het fijn vinden als u even in u agenda zou willen kijken of u ons kunt helpen! Het leukste is namelijk dat als Sinterklaas in het land is en langs De Bolster komt op Amerigo de school weer mooi versierd is. En op maandagochtend komen de kleuters meteen in de goede sfeer het gebouw weer binnen, laat de heerlijke daagjes maar weer komen! Donderdagavond 15 november willen we de Sinterklaasversiering ophangen, dit is behoorlijk wat werk dus lieve ouders kom eventjes mee helpen het is voor de kinderen oh zo leuk! Dus kunt u ons alstublieft komen helpen: donderdagavond 15 november tussen 19:00 en 22:00 uur? Wij horen het graag zodat er voor iedereen wat lekkers bij de koffie/thee is dus meld je aan via knutselenvoordebolster@gmail.com Groetjes Werkgroep Knutselen TE VOET TE FIETS ACTIE GROOT SUCCES!!! Basisschool de Bolster en de Wildschut gaan samen voor een veilige weg naar school Voor alle leerlingen en hun ouders / verzorgers een heel groot applaus. Vier weken lang hebben we gezamenlijk de te voet te fiets actie gevoerd. Deze actie was een succes omdat het aantal leerlingen dat te voet te fiets naar school gekomen is in deze periode boven de 85% lag. Dit is echt een grote winst voor de veiligheid rondom de scholen. Zelfs die ene woensdag dat de regen werkelijk met bakken uit de hemel kwam is er massaal gehoor gegeven aan deze actie. De vraag van leerlingen, directeuren, leerkrachten, brigadiers en verkeersommissie is dan ook BLIJF DIT VOLHOUDEN. Kom te voet te fiets naar school en parkeer je auto op de parkeerplaatsen en niet buiten de parkeervakken van het Cijnshof of voor de kerk! We willen dat het aantal verkeersongevallen met kinderen 0 blijft. De leerlingen hebben een beloning verdiend na hun inzet om zelf te voet te fiets te komen of dat je je ouders gemotiveerd hebt om op de parkeerplaatsen te parkeren of zelfs in de regen te voet te fiets te komen. Dagelijks is bij gehouden hoeveel leerlingen te voet te fiets naar school gekomen zijn. Niet alleen de aantallen maar ook het weerbericht is opgeschreven. De verkeerscommissie heeft berekend wat het percentage leerlingen is dat per klas te voet te fiets naar school kwam. Hieruit is gebleken dat bij de Wildschut groep 7 en groep 3 en bij de Bolster de groepen 3a en 5a het meeste te voet te fiets naar school gekomen zijn. Deze klassen krijgen aanstaande vrijdag een filmochtend of middag met iets lekkers getrakteerd door bakker Vromans. Deze actie was een succes, we houden samen deze houding vol en later in het schooljaar zal de actie te voet te fiets vast nog eens opgefrist worden.

5 DE GROEPEN 1-2 OP BEZOEK BIJ HET NATUURMUSEUM De groepen 1-2 zijn bezig met het thema kikker en zijn vriendjes. Naar aanleiding van dit thema zijn alle groepen op bezoek geweest bij natuurmuseum in Tilburg bij de tentoonstelling: kikker is hier. De kinderen hebben zich verkleed als kikker en volop gespeeld in de wereld van kikker. Dit bezoek werd gecombineerd met de tentoonstelling BOS (Beleef Ontdek Samen). Hierin konden de kinderen allerlei herfst opdrachtjes doen en zo werd de interactieve boom steeds verder omgetoverd tot een herfstboom. De kinderen werden ondersteund door de papa s, mama s, opa s en oma s die mee gingen. Jong en oud hebben zich goed vermaakt! BEZOEK VAN DE SCHRIJFSTER JESKA VERSTEGEN AAN DE GROEPEN 4 We zijn hard aan het werk met ons thema Dit ben ik. De laatste 2 weken sluiten we aan bij de Kinderboekenweek met het thema vriendschap. In dat kader heeft Jeska Verstegen een bezoek gebracht aan de groepen 4. Zij heeft prachtige verhalen geschreven over o.a. Keteltje, en deze zelf geïllustreerd. Daarnaast tekent Jeska ook voor andere schrijvers. Zij is dus een dubbeltalent. Het was helemaal verrassend dat ze een Document viewer bij zich had waarmee ze live op het digibord te volgen was. Al tekenend vertelde ze wat er gebeurde, en waarom ze iets tekende. De kinderen keken hun ogen uit. Ook heeft Jeska voorgelezen uit eigenwerk en verschillende vormen van vriendschap laten ervaren. Uiteraard mochten de kinderen na afloop nog enkele vragen stellen. Dat deden ze uitstekend. Ze heeft zelfs een echte handtekening gezet in een meegebracht boek en de gemaakte tekeningen aan de klas gegeven. Wat een beleving!! Wat een verbeelding!! RIOOLWATERZUIVERING GROEP 5 Op dinsdag 25 september 2018 ging groep 5 naar de rioolwaterzuivering aan de Hannie Schaftlaan in Rijen. Ons thema gaat over water en de gevaren daarvan. Vies water is natuurlijk niet fijn om te drinken of om je mee te douchen, daarom gingen we kijken hoe ons vieze water schoongemaakt wordt. Toen we er waren gingen we als eerst naar een groot bassin, in dat bassin wordt het water gezuiverd of gefilterd.

6 Er waren ook grote sluizen daar zit heel veel vies water in. Het vieze water werd daar heel snel schoongemaakt. Heel veel bacteriën maakten het water schoon. De vieze lucht van het water werd in een groot vat gestopt want anders zou het daar heel erg stinken en dat is niet fijn om in te werken. Op het einde werd het water in een grote open bak gestopt en daar ging een soort van brug overheen aan de onderkant van de brug zaten grote tanden die al het vieze vuil naar het midden van de grote bak vegen. Als het water helemaal schoon is, wordt het weer terug de natuur ingestuurd via slootjes en kanalen. LEERLINGEN Lars de Graaf 1-2B Hanna van Hoek 3C Finn Hermans 4A Michael Aarts 7A Kiki Cornelissen 1-2E Mila van der Klooster 3B Femm Bastiaansen 4B Yun Fei Hu 7A Bart Waegemakers 8B TEAM Juf Fenneke BUITENSCHOOLS NIEUWS TOON! In de bijlage de volledige flyer van Toon! Workshops met voor elk wat wils! Opgeven tot 25 oktober a.s.

7

8 Blok 2: Week 44 t/m 49* Teamspelen Zelfverdediging Voetbalspelen Balanceren Circuit Bordspelen *binnen ieder blok worden 6 dagen gecommuniceerd, begin- en einddatum kan per deelnamedag verschillen door bijv. tussenkomende feestdagen. All Sports in Gilze Maandag: Kleuters Bolster Wildschut Juf Ciska Dinsdag: Groep 3,4 en Bolster Wildschut Juf Linda Donderdag: Groep 6,7 en Bolster en Wildschut Juf Linda Voor iedereen die een lekker uurtje extra wil bewegen en kennis wil maken met verschillende sporten in speelse vormen LEKKER NASCHOOLS SPORTEN, DOE JE OOK (WEER) MEE? Schrijf je snel in op Locatie: Maandag en Dinsdag; Schakel Donderdag; Sporthal achter de Tuintjes Kosten: 15,- per blok Inschrijving sluit 29 Oktober 2018! Meer informatie: Voor vragen kan je ook mailen naar de gymjuf van je school; Linda-sportabg@outlook.com of Ciska-sportabg@outlook.com

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 9 24-10-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Met de herfst

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 25 27-02-2019 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 0 17-08-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 11 07-11-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 7 03-10-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 1 21-08-2019 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

home-page:

home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr 6 04-10-2017 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Als u dit Bolsterbericht leest, zit ik

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE DIRECTIE

NIEUWS VAN DE DIRECTIE Kerkstraat 112 Nieuwsbrief nr 9 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Jaargang 21 Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl 09-11-2016 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Bezoek Raad van Toezicht

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE DIRECTIE

NIEUWS VAN DE DIRECTIE Kerkstraat 112 Nieuwsbrief nr 8 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Jaargang 21 Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl 02-11-2016 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Museum: Heerlijk om voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 6 26-09-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 09 september 2015 nr. 02 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat GD Gilze   09 september 2015 nr. 02 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl jaargang 20 wekelijkse nieuwsbrief 09 september 2015 nr. 02 NIEUWS VAN DE DIRECTIE BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 9 01-11-2017 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Zwerfbibliotheek nu ook

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 18 17-01-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Zo na de vakantie is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 02 december 2015 nr. 13

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 02 december 2015 nr. 13 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 02 december 2015 nr. 13 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Sinterklaas:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken Nieuwsbrief t BLIK 19 juni 2017 29 juni, Studiemiddag Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Alle kinderen zijn dus donderdagmiddag 29 juni vrij. Wie helpt

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

8 september 2016 Belangrijke data

8 september 2016 Belangrijke data 8 september 2016 Belangrijke data 8 en 12 september: startgesprekken 12 en 13 september: juf Irma op tweedaagse 12 september : informatieavond groep 3 en ouders van nieuwe kleuters : 19.30 uur 14 september:

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Belangrijke data 24 oktober t/m 28 oktober 11 november 28 november Herfst vakantie Nationaal school ontbijt Rapport 1 Beste ouders, Samenwerken aan de ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Kerkstraat GD Gilze 13 januari 2016 nr. 17

Kerkstraat GD Gilze   13 januari 2016 nr. 17 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 13 januari 2016 nr. 17 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: Respect:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie