Het best bewaarde geheim van het Midden Oosten of een reis in een Duizend en een nachtsprookje OMAN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het best bewaarde geheim van het Midden Oosten of een reis in een Duizend en een nachtsprookje OMAN"

Transcriptie

1 Het best bewaarde geheim van het Midden Oosten of een reis in een Duizend en een nachtsprookje OMAN BEA rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016 DAG 1 Zondag 28 februari 2016 BRUSSEL DOHA MUSCAT Vertrek vanuit Zaventem naar Muscat via Doha. Bij aankomst, onthaal door de lokale agent en transfer naar het hotel Al Falaj****. Afspraak om uur in de vertrekhal van Brussels Airport. We vliegen met Qatar Airlines over Doha naar Muscat, Oman. De vlucht naar Doha stijgt op om uur en landt in Doha om uur. Om uur zetten we onze reis verder naar Muscat, vertrek om uur, aankomst om uur. De vluchturen kunnen mogelijks nog wijzigen. DAG 2: Maandag 29 februari 2016: MUSCAT (o m a) In de hoofdstad van het Sultanaat heerst nog de typische sfeer van de Oriënt zoals die beschreven wordt in de avonturen van zeerovers en piraten. In de soeks van Muttrah heerst steeds een gezellige drukte. De toegang tot Muscat (ook Mascate, Maskat of Masqat) wordt bewaakt door de forten van Jalali en Mirani. We bezoeken o.a. de grote Sultan Qaboes moskee welke de grootste is van Oman, het Natuur Historisch Museum en de soeks van Muttrah.

2 De stad ligt aan de oostkust van het land aan de Golf van Oman aan een soort baai. Daarna volgt het bezoek aan het Natuur Historisch Museum. Een ritje door de residentiële wijk van Oman sluit onze voormiddag af. Lunch in Kargeen Restaurant.

3 Na de lunch vertrekken we naar het hart van Muscat, welke in generaties niet is gewijzigd, de Soek Muttrah. De Soek Muttrah trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In de smalle steegjes ruik en proef je de oriëntaalse sfeer van weleer nog steeds. Veel traditionele producten worden hier aan de man gebracht. Deze eeuwenoude marktplaats biedt tegenwoordig een uitgebreid netwerk van steegjes vol kraampjes met antiek, traditionele stoffen, aromatische specerijen en verse producten. De Mutrah Souk is één van de oudste markten van de Arabische wereld. Het is al eeuwenlang een handelsplaats voor goederen die vanuit India, China, Europa en andere delen van het Midden Oosten in de haven van Muscat aankomen. De souk is nog altijd een bruisende markt, met zowel lokale groenten zoals fruit, groenten en kruiden als traditionele textielproducten, kledij, juwelen, wierook, pijpen, aardewerk en handwerk. De lokale bewoners noemen deze markt 'Al Dhalam Souq' (de markt in de schaduw). De oude markt was ooit opgebouwd uit smalle wegen met kleimuren en palmbladeren die het grootste deel van het Omaanse zonlicht blokkeerden. Tegenwoordig is de markt gerenoveerd en gedecoreerd in een moderne, Arabische stijl, met kleurvolle gebrandschilderde ramen en heldere lantaarns onder een sterk houten dak. De Mutrah Souk ligt bij de haven in het centrum van Oud Muscat. Je kunt de markt gratis bezoeken. Je wordt verwacht af te dingen, maar verwacht geen enorme kortingen. De markt is tweemaal daags geopend: eerst van 's ochtends vroeg tot 's middags en van de late namiddag tot de late avond. Op vrijdag is de markt alleen in de namiddag open. We houden halt voor een fotostop aan het Paleis van de Sultan, geflankeerd door het 16 de eeuwse Portugese fort van Jalali en Mirani. Na een dagtrip van ongeveer 120 km keren we terug naar hotel (O, L, D) Al Falaj. DAG 3: dinsdag 1 03 : MUSCAT QURIYAT BIMAH FINS BEACH WADI TIWI SUR RAS AL HADD (o m a) Na het ontbijt, vertrek om 9.00 uur naar Quriyat, met een stop in Bimah sinkhole. Vanaf Bimah rijden we verder via de kustweg naar Fins strand. Na Fins strand rijden we verder naar Wadi Shab. Tiwi staat bekend als de kloof van negen dorpjes.

4 De weg eindigt in Mybam, we rijden verder naar Qalhat, waar we het graf vinden van Bibi Mariam. We zetten onze weg verder naar Sur, een oude Oost Afrikaanse Haven. We overnachten in hotel Sur Plaza Hotel 3* of evenwaardig. Het Sur Plaza Hotel ligt in de pittoreske stad Sur, van oorsprong een vissersdorp. Sur is beroemd om het vervaardigen van de traditionele dhows (Arabische schepen). Het Sur Plaza Hotel maakt deel uit van de Aitken Spence Hotels en biedt faciliteiten van wereldklasse en traditionele Omaanse gastvrijheid. We overbrugden vandaag ongeveer 350 km. (O, L (Picknick),D) DAG 4: WOENSDAG 2 MAART: RAS AL HADD WADI BANI KHALID WAHIBAS Na een vroeg ontbijt starten we onze tocht naar Wadi Bani Kahlid, de verloren Shangri La. We rijden via Bilad Bani Bu Ali, Bilad Bani Bu Hassan en al Kamil. In de namiddag zetten we de weg verder naar Wahiba Sands, één van de meest fascinerende en mysterieuze streek van Oman. Wahiba Sands, de rode woestijn heeft een grote variëteit aan flora en fauna ende altijd veranderlijke duinen zijn een lust voor het oog. De plaatselijke bevolking is vermaard voor het kweken van de beste racing kamelen. Bij aankomst in een bedoeïenenkamp genieten we van een koffie met dadels. We overnachten in het Sama Al Wasil Camp onder de sterrenhemel of in een Arabische tent. (of gelijkwaardig) (O, L, D) Na een vroeg ontbijt starten we onze toch naar Wadi Bani Kahlid, de verloren Shangri La. We rijden via Bilad Bani Bu Ali, Bilad Bani Bu Hassan en al Kamil.

5 DAG 5: DONDERDAG 3 MAART: WAHIBA JEBEL AKHDAR (o, m (picknick),d) Na het ontbijt gaan we genieten van de woestijn. We verlaten dan de woestijn en zetten onze reis verder naar de bergen. We houden halt in de Ibra Markt, het verlaten dorp Al Mansfeh en Birkat Al Mawz, een charmante oase met palmbomen en bananenplantages. We rijden verder over het dak van Oman, het Saiq Plateau, naar Jebel Akhdar. Het gebruik van terrassen maakt deze berg tot een groene berg. Een avond en/of een ochtendwandeling door deze hangende tuinen zorgen zeker en vast voor een blijvende herinnering. Overnachting in Sahab Hotel 3* of gelijkwaardig.

6 DAG 6: VRIJDAG 4 MAART: JEBEL AKHDAR NIZWA (o, m, d) Na het ontbijt bezoeken we Jabel Akhdar. We ontdekken o.a. Diana s Point, genoemd naar Princess Diana, die er verbleef eind de jaren 80, en Wadi Bani Habib etc. Verder flaneren we in de dorpjes rond Jabel akhdar en keren terug naar het Jabel Kahdar Hotel voor de lunch. Na de lunch vertrek naar Nizwa. We bezoeken er het fort van Nizwa, gebouwd rond Het is het meest bezochte nationale monument van Oman en vormde vroeger de bestuurszetel van de imams. Het staat ook symbool voor de turbulente periodes in de geschiedenis van Oman en vormde een machtig bolwerk tegen vernielzuchtige bendes die aasden op de positie van de stad. Hier in Nizwa ligt het centrum van de ambachten: houtsnijwerk, vervaardigen van khanjas (Omani kromdolken), enz Een wandeling in het centrum van Nizwa geeft ons de kans ons onder te dompelen in de Omaanse ambiance. Avondmaal in een lokaal restaurant. Check in in Hotel Golden Tulip 4* of gelijkwaardig. DAG 7: ZATERDAG 5 MAART: NIZWA JABRIN BAAT AL AYN NIZWA (o, picknick, d) Na het ontbijt rijden we naar Jabrin. We bezoeken het kasteel, met een doolhof aan kamers met geschilderde plafonds, imposante torens, Het is één van de meest indrukwekkende kastelen van Oman.

7 We keren terug richting Nizwa via Baat om er de archeologische sites te bezoeken. Bat, Al Khutm en Al Ayn vormen de meest complete verzameling van nederzettingen en necropolen uit het 3e millennium vóór Christus. Ze staan op de lijst van het werelderfgoed sinds Na het bezoek van de sites terug naar het Golden Tulip Nizwa Hotel 4* of gelijkwaardig. DAG 8: ZONDAG 6 MAART: NIZWA BAHLA MISFAT JABEL SHAMS NIZWA (o, l, d) Na het ontbijt vertrek naar Bahla. Deze stad is vooral gekend omwille van het aardewerk dat overal in Oman te koop wordt aangeboden. De 6 eeuwen oude muur omwalt de Bahla oase, het imposante Hisn Tamah Fort (werelderfgoed) alsook de dadelplantages. Het Fort Bahla is een van de vier historische forten bij de stad Bahla (gouvernoraat Ad Dachiliyah) die liggen aan de voet van de Djebel Akhdar van de bergketen Djabal Achdar in Oman. De muren en torens zijn opgetrokken uit leem in de dertiende en veertiende eeuw. Het fort is in 1987 geplaatst op de Werelderfgoedlijst maar is zo vervallen dat het al enige decennia gesloten is voor toeristen.

8 We bezoeken de ruïnes van Tanuf, vooral bekend om zijn Falaj, een oud irrigatiesysteem. Later bezoeken we het bergdorpje Misfat al Abrein. Misfat is gebouwd op de rand van een diepe ravijn midden Jabal Akhdar. Huizen zijn hier gebouwd op rotsblokken en klemmen tegen de kloofwanden. De steile terrasakkertjes maken het bezoek aan Misfat onvergetelijk. Na Misfat gaan we naar Jabel Shams. Jabel Shams (Berg van de Zon) behoort zonder twijfel tot de topattracties van het Sultanaat. We houden halt in Ghul, een verlaten Perzisch dorpje. Een wereld van gigantische rotsen en reusachtige wanden onvouwt zich als we de spectaculaire bodem van Wadi Nakhr, de Grand Canyon van Oman, verkennen. Dorpjes bevinden zich alleen op een hoogte lager dan 2000 meter. Hoeden van schapen en geiten is hier van belang net zoals de productie van kleurrijke, traditionele doeken. Deze worden langs de weg aangeboden. Lunch Jabel Shams Resort en terug naar het Golden Tulip Nizwa Hotel 4* of gelijkwaardig. DAG 9: MAANDAG 7 MAART: NIZWA FANJA MUSCAT Na het ontbijt verlaten we Nizwa. We keren terug naar Muscat via Fanja. Fanja oogt als een decor van een Arabisch sprookje. Deze oase ligt te midden van dadelpalmbomen; achter de witte panden torenen roodbruine bergen Lunch onderweg. In Muscat transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Doha, vertrek om uur DAG 11: Dinsdag 8 MAART: DOHA BRUSSEL Doorverbinding naar Zaventem om uur.

OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016

OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016 Het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten of een reis in een Duizend-en-een-nachtsprookje OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016 DAG 1 Zondag 28 februari 2016: BRUSSEL DOHA

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

.Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019

.Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019 .Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische soeks en verrast

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016

Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016 Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische

Nadere informatie

OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN DUBAI - SHARJAH - ABU DHABI VAN ARCHEOLOGIE TOT FUTURISTISCHE ARCHITECTUUR 11- DAAGSE RONDREIS VERTREK : 13 MAART 2014 HET SULTANAAT OMAN, DUBAI, ABOU DHABI. ARCHEOLOGIE

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische

Nadere informatie

QATAR EN OMAN. 10 dagen. Qatar en Oman I pagina 1

QATAR EN OMAN. 10 dagen. Qatar en Oman I pagina 1 QATAR EN OMAN 10 dagen Qatar en Oman I pagina 1 De Blauwe Vogel De Blauwe Vogel combineert de Golfstaten Oman en Qatar in één onvergetelijke reis. U ontdekt de Arabische gastvrije cultuur. In Oman komen

Nadere informatie

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be

Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be T R A V E L A G E N C Y WORLD OF TRAVEL bvba Rijselsestraat 40 bus 15, 8500 KORTRIJK - BELGIUM Tel : +32 (0)56 24 38 80 Fax : +32 (0)56 21 07 65 E-mail : info@worldoftravel.be OMAN EEN EXCLUSIEF REISPROGRAMMA

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

12 - Daagse Luxe Rondreis

12 - Daagse Luxe Rondreis Compleet verzorgde 12 - Daagse Luxe Rondreis vliegen met de Airbus A380-800 prachtige stranden in Oman stadstour Muscat bezienswaardigheden in dubai Door de Verenigde Arabische Emiraten en Oman Vertrekdata:

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

VEERTIENDAAGSE REIS NAAR QATAR - VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN - OMAN

VEERTIENDAAGSE REIS NAAR QATAR - VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN - OMAN VEERTIENDAAGSE REIS NAAR QATAR - VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN - OMAN 11.11.2014-24.11.2014 BILDNIS I.S.M. ATLAS REIZEN Vluchtschema Quatar Airline Di 11 Nov QR 196 van Brussel 10:00 naar Doha 18:25 Ma

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

10 - daagse reis ** DUBAI & OMAN ** van ATUU TRAVEL

10 - daagse reis ** DUBAI & OMAN ** van ATUU TRAVEL 10 - daagse reis ** DUBAI & OMAN ** van ATUU TRAVEL Oman: Land van de sultan, verrassend veelzijdig. Oman is de grote onbekende, maar volgens kenners the next big thing. Het veelzijdige sultanaat heeft

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn -

Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn - R o n d reis O m a n, 9 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn - Nizwa

Nadere informatie

Jordanië, Oman & Dubai LANDEN VOL VERRASSINGEN

Jordanië, Oman & Dubai LANDEN VOL VERRASSINGEN Jordanië, Oman & Dubai 54 LANDEN VOL VERRASSINGEN Highlights JORDANIË, OMAN & DUBAI 1 2 3 AJLOUN SLAPEN IN DE WOESTIJN ONDER DE STERREN GLITTER & GLAMOUR IN DUBAI, ÉÉN VAN DE ZEVEN WERELDWONDEREN KHASAB

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen Junior: Oman en Dubai Oman & Dubai, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wahibawoestijn, overnachting bij bedoeïenen Dag 5 Wahibawoestijn

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Maandag 7 september 2015 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven. We spreken af in de vertrekhal, ter hoogte van de Starbucks. Iedereen voorziet

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

IRAN. De hoogtepunten van Perzië 24/05-01/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

IRAN. De hoogtepunten van Perzië 24/05-01/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 IRAN VERRE REIZEN 24/05-01/06/2017 De hoogtepunten van Perzië Het oude Perzië was in ver vervlogen tijden één van de machtigste naties ter wereld. Gelukkig is er uit deze tijd heel

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker

PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker VU : Axis Travel PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker Yoga Trips Verwen je hoofd en je lijf met een yoga-vakantie op een ideale droomlocatie. Toen ik 8 jaar geleden zwanger was en last

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie