Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne juli 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne juli 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Buorren LC Tel.: Locatieaanspreekpunt: Locatie Buorren AB Tel.: Locatieaanspreekpunt : dineke.vanderzee@cbo-meilan.nl Contactinformatie MR: Voorzitter: Elsa Stegenga mr.school.bloei@gmail.com Directeur: directeur.bloei@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief / juli 2018 Agenda juli 2018: Woensdag 11 juli Woensdag 11 juli Vrijdag 13 juli Dinsdag 17 juli Dinsdag 17 juli Woensdag 18 juli Donderdag 19 juli Vrijdag 20 juli Markt, georganiseerd door groep 7-8,, uur 10-minuten gesprekken (op de locatie waar uw kind normaal gesproken les krijgt) Afsluiting werkplaatsleren ; groep 1,2,3 en 7,8 in, groep 4,5,6 in. Doorschuifochtend groep 1-7, uur Excursie groep 7/8 naar Leeuwarder Courant (tot ongeveer uur) Afscheid groep 8, uur (leerlingen groep 8, vanaf voor ouders en team) Uitje beide groepen 8 met eigen leerkracht ( s middags) Laatste schooldag voor de zomervakantie, uur vrij Geachte ouder(s), verzorger(s), We wensen u veel leesplezier! Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen hebben dan kunt u bij ons terecht. Hartelijke groeten, namens team Bloei, Organisatorisch Markt voor Angola Woensdag 11 juli wordt er op het schoolplein in qdoor groep 7-8 een fantastische markt georganiseerd. De opbrengsten van deze markt zijn bestemd voor een goed doel: een fiets voor Danny uit Angola. Mocht er veel verdiend worden, dan kunnen we meerdere kinderen in Angola blij maken. Inmiddels hebben ouders en bedrijven een steentje bijgedragen in de vorm van spullen die we mogen verkopen. Hartelijk dank daarvoor. Verder hebben de leerlingen van 7-8 vol enthousiasme een businessplan gemaakt en gaan o.a. ijsjes en eigengemaakte werkstukken verkopen. De markt start om uur en is rond uur afgelopen.

2 Afscheid meester Folmer en juf Rixt Dinsdag 17 juli vieren wij dat meester Folmer en juf Rixt zo lang in hebben gewerkt. Bij deze nodigen wij u van harte uit voor de afscheidsreceptie van tot uur op Bloei. Laatste schooldag Op de laatste schooldag verzamelen we om 8.30 uur allemaal in. Via een sprookjesroute, verzorgd door groep 8, lopen de kinderen en leerkrachten van groep 3 t/m 7 dan in groepen naar. Ouders, gastouders, pake s en beppe s enz. mogen ook meelopen. Kinderen van groep 1-2 die niet zo ver willen of kunnen lopen, worden per bakfiets of fietskar langs de sprookjestaferelen gereden. De sprookjesroute is 3,6 km lang, een makkie vergeleken bij de avondvierdaagse maar trek wel goede schoenen aan! De kinderen krijgen onderweg van naar drinken en een ijsje. Nadat we groep 8 hebben uitgezwaaid, begint om uur de zomervakantie voor alle kinderen. Omdat de fiets niet mee gaat van de ene naar de andere locatie, vragen wij u om de kinderen van s ochtends naar te brengen. Wij vragen de ouders van e.o. om de kinderen uur in te komen ophalen. Mocht dit voor u niet lukken, geef dit dan even door aan de leerkracht zodat wij tijdig vervoer kunnen regelen. Start van het nieuwe schooljaar In de laatste schoolweek voor de zomervakantie kunt u de schoolkalender van verwachten. In de eerste weken van het nieuwe schooljaar gaan we met de gouden weken aan de slag. Omgangsvormen, afspraken, vertrouwen en groepsvorming staan hierin centraal. Dit biedt een mooie basis voor de rest van het schooljaar waarin we streven om vanuit een bepaalde basisrust verder te bouwen aan onze samenlevingsschool. De kinderen van groep 7-8 gaan met elkaar op kamp in de eerste week van oktober. Informatie hierover volgt meteen na de zomervakantie. Aanschaf ICT In het nieuwe schooljaar werken de kinderen van groep 6,7 en 8 nog wel met een boek en schrift maar gaan niet meer in werkboeken werken. Daarvoor in de plaats gaan zij aan de slag met oefensoftware, passend bij de taal-, spelling- en rekenmethode. Wij hebben inmiddels voor alle kinderen van groep 6,7 en 8 een chromebook aangeschaft zodat we daar in september meteen mee aan de slag kunnen. Een chromebook wordt natuurlijk niet de hele dag gebruikt door dezelfde leerling en er zijn een paar reserve zodat de kinderen van groep 4 en 5 ook alvast eens kennis kunnen maken met het werken op een chromebook. Voor de kinderen van groep 1,2,3 zijn een aantal i-pads met beschermhoes besteld omdat wij deze handzamer vinden voor jongere kinderen. De i-pads worden o.a. gebruikt voor educatieve spelletjes en het leren lezen en rekenen. Zo langzamerhand zullen de vaste pc s verdwijnen uit de school.

3 Personeel: Groepsverdeling en formatieplanning 2018/2019 Na de zomervakantie gaan we van start met onderstaande leerkrachten: samen Juf Jannie Juf Tetsje Directie Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Juf Jannie Juf Jannie Juf Tetsje Juf Marga Juf Marga Juf Marga Ochtend: Juf Tetsje Juf Marga Juf Patricia Juf Patricia Juf Patricia Juf Jeltje Juf Jeltje Meester Pyt Juf Wiep Juf Wiep Meester Pyt Meester Pyt Juf Tjettje Juf Tjettje Juf Tjettje/ Juf Dineke (om en om) Juf Tjettje Juf Tjettje Juf Judith Juf Judith Juf Judith Juf Dineke Juf Dineke Overige werkzaamheden onder schooltijd: Juf Lalita, juf Elbrich en juf Annemiek: onderwijsassistenten Juf Tetsje: Intern begeleider en rekencoördinator Juf Dineke: Directie ondersteuning Meester Pyt: Taalcoördinator Juf Tjettje en juf Lalita: ICT Naast het lesgeven heeft een leerkracht een aantal schooltaken. Hierbij kunt u denken aan lid van de OR of MR, het voorbereiden van vieringen of een coördinerende rol op een bepaald (vak)gebied. In het kader van professionalisering gaan een aantal teamleden volgend jaar een studie volgen. Juf Dineke gaat starten met de opleiding schoolleider basisbekwaam, juf Tjettje en juf Marga streven naar een diploma vakbekwaamheid bewegingsonderwijs, juf Tetsje gaat verder met de opleiding tot beeldcoach, meester Pyt gaat verder met de opleiding taalcoördinator en een aantal collega s bezoeken een boeiende onderwijs conferentie of een inspirerende cursus. Juf Annemiek doet PABO-verkort en Juf gaat verder met de schoolleidersopleiding vakbewaam. Al met al een lerende organisatie!

4 We stellen u graag voor aan onze nieuwe teamleden: Juf Wiep Ik ben Wiep van Ruiten en volgend schooljaar werkzaam op de basisschool Bloei in. Samen met Pyt gaan we groep 4, 5 en 6 draaien. Daar heb ik erg veel zin in, vorige week heb ik al even kennis gemaakt en heb er een goed gevoel bij! Al jarenlang ben ik werkzaam in het basisonderwijs, van IJlst naar Langweer en nu in Ouwsterhaule. Meer dan dertig jaar ervaring en nog steeds vind ik het een prachtig beroep. Kinderen in hun kracht zetten, daar draait het volgens mij om in het onderwijs. Sinds kort werk ik ook twee dagen per week bij Aquatech-diving, het bedrijf van mijn man. Samen met Jouke woon ik in Langweer, we hebben samen drie studerende kinderen die op kamers wonen in Utrecht en Groningen. In mijn vrije tijd mag ik heel graag op reis gaan, al backpackend de wereld ontdekken, is mijn grootste hobby. Verder sport ik graag; hardlopen en tennissen. Ik mag heel graag uit eten gaan of s avonds een borreltje op het terras halen. Zelf een lekker potje eten klaarmaken en dan met vrienden tafelen, een heerlijk boek in de tuin is ook geen straf en natuurlijk met de zeilboot de Wielen op en de overige meren in Friesland. Mijn vrije tijd is goed gevuld!!! Binnenkort hoop ik nog even kennis te maken met de kinderen uit. En dan een heerlijke zomervakantie. Juf Jeltje Ik ben Jeltje Sikma, 45 jaar jong en woon met mijn man en drie zonen (15, 13, 10) in Scharsterbrug. In mijn vrije tijd sport en beweeg ik graag. Andere hobby's zijn: muziek luisteren, met de boot het water op en genieten van het leven. Volgend schooljaar start ik op Bloei als leerkracht van groep 4/5/6 op de locatie in, op donderdag en vrijdag. Voor mij een terugkeer in, waar ik in het schooljaar 2016/2017 een jaar heb gewerkt in groep 7/8, naast meester Folmer. Vanaf 1995 ben ik al werkzaam in het basisonderwijs. Op de Lyts Luchtenveldskoalle, It Kampke, Twa fjilden en It Trijegeaster Honk heb ik in al die jaren heel veel verschillende groepen onder mijn hoede gehad. Met heel veel plezier kijk ik uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega's en natuurlijk met u als ouders. Juf Patricia en ik gaan er samen met groep 4/5/6 een leuk en leerzaam jaar van maken!

5 Juf Judith Mijn naam is Judith Hempel, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend Klaas en dochtertje Bernou van bijna anderhalf. Vanaf volgend schooljaar mag ik als leerkracht aan de slag in groep 7/8, locatie. Ik ben al 10 jaar werkzaam in het basisonderwijs en heb vooral gewerkt in de bovenbouw. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, ik heb ontzettend veel zin in deze baan. Ik hoop op een fijne samenwerking met collega s, de kinderen en ouders. Na de zomervakantie gaan wij elkaar vast en zeker ontmoeten, ik kijk er naar uit! Oan t sjen! Beleid Ontwikkeling en groei op samenlevingsschool Bloei! Dit schooljaar werkt de school aan twee grote ontwikkelpunten: de identiteit van de samenlevingsschool en de ontwikkeling van het werkplaatsleren. Om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen maandelijks een korte update: Werkplaatsleren, ons nieuwe onderwijsconcept: Vrijdag 6 juli is het thema aarde, water, lucht en vuur afgesloten met het afbakken van de klei-werkstukken. Rosa Pennings heeft dit vanuit it Toanhús georganiseerd. Vrijdag 13 juli wordt het werkplaatsleren voor dit schooljaar afgesloten op de locatie zoals de kinderen dat het afgelopen half jaar gewend zijn. Identiteit: De identiteitscommissie is voor de laatste keer in de huidige vorm bijeen geweest. Er is het afgelopen jaar gewerkt aan een identiteitsdocument wat terug te vinden is op onze website. Met de aanbevelingen uit dit document gaat het team verder met de uitvoering van levensbeschouwelijk onderwijs op Bloei. We bedanken Aafke Reinders voor haar inzet en betrokkenheid en haar werk als voorzitter van de identiteitscommissie. In schooljaar zal de commissie nog twee keer bij elkaar komen en de leden hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor het meedenken bij vieringen en levensbeschouwelijk onderwijs. Hartelijk dank commissieleden! Organisatie: Na de zomer zijn de schoolgebouwen dagelijks om 8.15 uur open zodat ouders de tijd hebben om kinderen naar twee locaties te kunnen brengen. Na schooltijd komen alle kinderen om uit school en blijft een teamlid met de wachtende kinderen bij het hek of in de school. Wij streven ernaar de peuterspeelzaal z.s.m. in het schoolgebouw van Bloei te huisvesten. Daarnaast krijgen wij zo nu en dan vraag naar BSO-mogelijkheden op school en willen we dit graag met u regelen. Mocht u hiervan gebruik willen maken, wilt u dan een naar directeur.bloei@cbo-meilan sturen? Dit is nadrukkelijk nog geen aanmelding maar voor ons een indicatie om de behoeftes in kaart te brengen. Mocht u tegen vervoersproblemen aanlopen nu uw kinderen wellicht straks op twee locaties zitten, wilt u dit dan ook aan ons laten weten? Samen maken we immers de mienskip. Wij danken u voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u alvast een hele fijne zomer!

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatieaanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne Maart 2018

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne Maart 2018 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatieaanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

Nijsbrief Samenlevingsskoalle Bloei Terkaple/Terherne Novimber 2017

Nijsbrief Samenlevingsskoalle Bloei Terkaple/Terherne Novimber 2017 Nieuwsbrief Nijsbrief Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatie aanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Newsletter Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over:

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over: NIEUWSBRIEF 2 Donderdag 5 juli 2018 hierbij willen wij u informeren over: Personele wijzigingen Leerkrachten stellen zich aan u voor Doorschuifmoment Verjaardagendag Afscheid groep 8 Luizenzakken mee Eindtijd

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie CBS het Galjoen Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie Dit is de laatste nieuwsbrief die voor de zomervakantie verschijnt. Al weer een schooljaar voorbij, de tijd vliegt. In de laatste schoolweek die voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers,

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Het schooljaar is inmiddels weer in volle gang en het is goed om te zien hoe ieder zijn draai weer gevonden heeft. Er heerst een warme en taakgerichte cultuur

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017 Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 27 januari 2017 Inleiding De afgelopen weken zijn er naast de gewone lessen veel extra activiteiten voor de (hogere) groepen. Zo zijn de zwemlessen begonnen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend Nr. extra schooljaar 2016-2017 Onderwijzend Juf Pien, juf Wendy en Juf Janine stellen zich voor Eerste schooldag maandag 29 augustus Potloden, pennen etc. Start Peuterspeelzaal Voorlopige adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie