Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de.,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de.,"

Transcriptie

1 Mediationovereenkomst Scheidingsexpert MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de., hierna te noemen: scheidingsexpert en A: (voor)naam :. adres :. postcode/plaats :. en B: (voor)naam :. adres :. postcode/plaats :. hierna te noemen: partijen KOMEN HIERBIJ OVEREEN: 1. Opdracht. Partijen geven de scheidingsexpert opdracht voor het begeleiden van hun echtscheiding. 2. Mediation Partijen en de scheidingsexpert zullen zich inspannen om de echtscheiding tussen partijen op te lossen door Mediation conform het MfN Mediation Reglement van de Stichting Kwaliteit Mediators (hierna te noemen het Reglement ), zoals dat luidt op de datum van deze overeenkomst. Het Reglement (waarvan een kopie aan deze overeenkomst is gehecht) maakt integraal deel uit van deze overeenkomst Partijen verstrekken en de MfN-geregistreerde scheidingsexpert accepteert de opdracht om het communicatie- en onderhandelingsproces te begeleiden, een en ander in de zin van het Reglement. paraaf SE: 1 paraaf partijen:

2 2.3. De scheidingsexpert is verantwoordelijk voor de begeleiding van het proces. Partijen zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de gevonden oplossing Partijen en de scheidingsexpert verbinden zich jegens elkaar tot al hetgeen waartoe zij ingevolge het Reglement gehouden zijn De Mediation vangt aan op Vanaf dat moment zijn de bepalingen van het Reglement volledig van toepassing Naast het gestelde in het Reglement verbinden partijen zich jegens de scheidingsexpert en jegens elkaar zich te onthouden van acties of gedragingen die de Mediation in ernstige mate bemoeilijken of belemmeren. 3. Vrijwilligheid. De Mediation vindt plaats op basis van vrijwilligheid. Het staat elk der partijen en de scheidingsexpert vrij om de Mediation op elk gewenst moment te beëindigen. Beëindiging geschiedt uitsluitend door een schrijven gericht aan de scheidingsexpert en de andere partij(en). Dit schrijven kan worden toegelicht tijdens een gezamenlijke (slot)bijeenkomst met de scheidingsexpert. Het beëindigen van de Mediation laat de geheimhoudings- en betalingsverplichtingen van partijen onverlet. 4. Geheimhouding en persoonsgegevens Scheidingsexpert en partijen verplichten zich, met uitzondering van hetgeen in artikel 4.3. en 4.4. is overeengekomen, zonder enig voorbehoud tot de geheimhouding, zoals omschreven in artikel 7 en 10 van het Reglement Deze overeenkomst geldt in samenhang met het Reglement als een bewijsovereenkomst in de zin van de wet, zie artikel 7:900 BW jo artikel 153 Rv. Scheidingsexpert en partijen hebben de bedoeling om daarmee op onderdelen af te wijken van het wettelijk geldende bewijsrecht om daarmee de gewenste vertrouwelijkheid te waarborgen Partijen geven de scheidingsexpert toestemming alle stukken, zoals genoemd in artikel 7.2. van het Reglement, binnen de organisatie van Scheidingsexpert Nederland vrij te verstrekken Partijen geven de scheidingsexpert toestemming alle mededelingen, zoals genoemd in artikel 7.1. van het Reglement, binnen de organisatie van Scheidingsexpert Nederland vrij te doen Scheidingsexpert Nederland en daarmee al haar medewerkers, is door de scheidingsexpert schriftelijk gebonden aan de geheimhouding, conform artikel 7 van het Reglement. paraaf SE: 2 paraaf partijen:

3 4.6. In het kader van de Mediation is het noodzakelijk dat de scheidingsexpert persoonsgegevens verwerkt die relevant zijn voor de opdracht, door deze op te nemen in het dossier, digitaal op te slaan en te verwerken in rekentools. Het kan daarbij ook gaan om gevoelige en/of bijzondere persoonsgegevens van partijen. 4.7 Door ondertekening van deze overeenkomst geven partijen uitdrukkelijk toestemming aan de scheidingsexpert om hun persoonsgegevens: - te verwerken conform de privacyverklaring van Scheidingsexpert Nederland - beschikbaar te stellen voor verwerking binnen de organisatie van Scheidingsexpert Nederland. 5. Vertegenwoordiging Natuurlijke personen zijn zelf aanwezig bij de bijeenkomsten. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd conform punt 5.2. De persoon, die deze overeenkomst tekent, zal bij de bijeenkomsten aanwezig zijn Elk der partijen staat ervoor in dat haar vertegenwoordiger rechtsgeldig bevoegd is om namens haar alle rechtshandelingen te verrichten die in het kader van de Mediation noodzakelijk zijn, het aangaan van een overeenkomst als bedoeld in punt 7.1. daaronder begrepen, alsmede dat de vertegenwoordiger zich zal houden aan de in het Reglement genoemde geheimhouding. 6. Honoraria en kosten De kosten voor de in artikel 1 genoemde werkzaamheden worden in rekening gebracht tegen een uurtarief van incl. BTW. Bij iedere partij wordt maandelijks achteraf de helft van het totaal aantal uren gefactureerd Op de datum dat het convenant wordt getekend, ontvangt ieder der partijen een factuur voor een bedrag van incl. BTW. Dit betreft de kosten voor: het opstellen van het convenant, de uren van de adviseur, werkzaam bij het Expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland, betreffende één gesprek voor het doornemen van het convenant zoals genoemd in artikel 7.1, de afwikkeling van de scheiding bij de rechtbank, inclusief griffierecht, kosten voor de advocaat en uittreksels. Indien het griffierecht op het moment van indienen hoger of lager is dan het huidige griffierecht, wordt laatstgenoemd bedrag met het verschil verhoogd of verlaagd Bij ieder der partijen, die recht heeft op een toevoeging (= gefinancierde rechtsbijstand), worden de bedragen, zoals genoemd in artikel 6.1. en 6.2., niet in rekening gebracht. De scheidingsexpert vraagt bij de Raad voor Rechtsbijstand de toevoeging aan en brengt de voor de toevoeging verschuldigde eigen bijdrage, alsmede het griffierecht en uittreksels bij de betreffende partij(en) in rekening. Indien er recht is op toevoeging blijken de onder de toevoeging vallende werkzaamheden in dat geval uit het aan deze overeenkomst gehechte dienstverleningsdocument. paraaf SE: 3 paraaf partijen:

4 6.4. Indien het recht op toevoeging achteraf door de Raad voor Rechtsbijstand wordt ingetrokken, zijn de betreffende bedragen, zoals genoemd in artikel 6.1. en 6.2., alsnog verschuldigd. 7. Vastlegging van het resultaat van de Mediation en tussentijdse afspraken De in der minne bereikte afspraken zal tussen partijen worden vastgelegd in een daartoe strekkende, door partijen ondertekende schriftelijke overeenkomst. De ondertekening van deze overeenkomst vindt uitsluitend plaats nadat een adviseur, werkzaam bij het Expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland met de scheidingsexpert de overeenkomst persoonlijk met partijen in zijn geheel heeft doorgenomen Partijen geven de scheidingsexpert toestemming deze overeenkomst te laten opstellen door Scheidingsexpert Nederland Tijdens de loop van de Mediation tussen partijen gemaakte afspraken binden hen alleen voor zover deze schriftelijk tussen hen zijn vastgelegd, door hen zijn ondertekend en daarin uitdrukkelijk is opgenomen dat de afspraken blijven bestaan ook indien de Mediation verder niet tot overeenstemming leidt. 8. Co-mediation Partijen geven de scheidingsexpert toestemming om MfN mediators werkzaam bij het Expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland te betrekken bij de Mediation Indien MfN mediators van het Expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland tijdens de mediation gesprekken voeren met partijen, treden zij op in de hoedanigheid van MfN mediator en zijn zij gehouden en committeren zij zich aan de in deze overeenkomst voor de scheidingsexpert opgenomen bepalingen, waaronder het Reglement en de MfN gedragsregels. Het voorgaande is eveneens van toepassing op het in artikel 7.1 genoemde gesprek waarin de overeenkomst met partijen wordt doorgenomen Aan het begin van een gesprek met partijen zal door de MfN mediator van het Expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland aan partijen worden medegedeeld dat de adviseur het gesprek voert in de hoedanigheid van MfN mediator en de bepalingen zoals overeengekomen van toepassing zijn. Op deze overeenkomst zijn van toepassing: de Algemene Voorwaarden Scheidingsexpert. de Privacyverklaring Scheidingsexpert. de Gedragsregels voor MfN-geregistreerde Mediators. de Gedragscode RFEA. paraaf SE: 4 paraaf partijen:

5 Partijen verklaren een exemplaar van deze documenten te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van de betreffende inhoud. De scheidingsexpert is ingeschreven in het register RFEA particulier. Voor zover van toepassing wordt het advies met betrekking tot de onderneming in samenspraak met de adviseurs van het expertisecentrum van Scheidingsexpert Nederland verzorgd. Deze adviseurs zijn ingeschreven in zowel het register RFEA particulier als het register RFEA ondernemer. Aldus overeengekomen en in drievoud opgemaakt en ondertekend op te scheidingsexpert Bijlage: dienstverleningsdocument MfN-reglement paraaf SE: 5 paraaf partijen:

Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de.,

Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de., Mediationovereenkomst Scheidingsexpert MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de., hierna te noemen: scheidingsexpert en A: (voor)naam : adres : postcode/plaats : en B: (voor)naam : adres : postcode/plaats

Nadere informatie

Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de.,

Mediationovereenkomst Scheidingsexpert. MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de., Mediationovereenkomst Scheidingsexpert MfN RFEA, kantoorhoudende te (..) aan de., hierna te noemen: scheidingsexpert en A: (voor)naam : adres : postcode/plaats : en B: (voor)naam : adres : postcode/plaats

Nadere informatie

., MfN-registermediator A: B:

., MfN-registermediator A: B: Mediationovereenkomst Fuse Mediation., MfN-registermediator en de Partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier vertegenwoordigd door:...... KOMEN HIERBIJ OVEREEN: 1 - Globale omschrijving

Nadere informatie

MEDIATIONOVEREENKOMST DMW ADVIES (naar MfN model)

MEDIATIONOVEREENKOMST DMW ADVIES (naar MfN model) MEDIATIONOVEREENKOMST DMW ADVIES (naar MfN model) Pagina 1 Inhoudsopgave 1 - Globale omschrijving van wat er speelt/reden mediation/de kwestie... 3 2 - Mediation... 3 3 - Vrijwilligheid... 3 4 - Geheimhouding...

Nadere informatie

Mediationovereenkomst

Mediationovereenkomst Mediationovereenkomst., RICS geaccrediteerde mediator en de partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier vertegenwoordigd door:...... komen hierbij overeen: 1 Globale omschrijving van

Nadere informatie

MEDIATION-OVEREENKOMST

MEDIATION-OVEREENKOMST MEDIATION-OVEREENKOMST De ondergetekenden: De Mediator: De heer, gevestigd en kantoorhoudende te (3817 DN) Amersfoort, aan de Albert Hahnstraat 8. En De Partijen: A:.... en B:..... nemen in overweging

Nadere informatie

Mediationovereenkomst HK Mediation

Mediationovereenkomst HK Mediation Mediationovereenkomst HK Mediation HK Mediation, vertegenwoordigd door Henk Karman, MfN-registermediator, hierna te noemen Mediator. en de Partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier

Nadere informatie

Mediationovereenkomst Mediation Unlimited - Breda KvK Breda 62171097

Mediationovereenkomst Mediation Unlimited - Breda KvK Breda 62171097 Mediationovereenkomst Mediation Unlimited - Breda KvK Breda 62171097 MEDIATION OVEREENKOMST De ondergetekenden: Mediator en partijen: A....... wonende te..... aan de......, hierna te

Nadere informatie

MEDIATIONOVEREENKOMST

MEDIATIONOVEREENKOMST MEDIATIONOVEREENKOMST mw., Mediator en de Partijen: A: en B: KOMEN HIERBIJ OVEREEN: 1 - Globale omschrijving van de kwestie 2 - Mediation 2.1 De Partijen en de Mediator zullen zich inspannen om de in punt

Nadere informatie

MEDIATIONOVEREENKOMST

MEDIATIONOVEREENKOMST Rob van Wijnen Conflictbemiddeling www.robvanwijnen.nl 1 MEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden: Rob van Wijnen, Mediator en partijen: A. gevestigd te

Nadere informatie

Mediationovereenkomst

Mediationovereenkomst Mediationovereenkomst De mediator, Math Boesten, kantoorhoudende te Voerendaal, bereikbaar via: Postbus 23036, 6367 ZG te Voerendaal En Partij a. Partij b. Komen hierbij overeen: 1. Mediation Partijen

Nadere informatie

DE ONDERGETEKENDEN: Mediator, Jan J.C. Smits Mediation tafel Stationsstraat 13 5241 EE Rosmalen WWW.MEDIATIONTAFEL.ORG en partijen: A:...

DE ONDERGETEKENDEN: Mediator, Jan J.C. Smits Mediation tafel Stationsstraat 13 5241 EE Rosmalen WWW.MEDIATIONTAFEL.ORG en partijen: A:... DE ONDERGETEKENDEN: Mediator, Jan J.C. Smits Mediation tafel Stationsstraat 13 5241 EE Rosmalen WWW.MEDIATIONTAFEL.ORG en partijen: A:... hier vertegenwoordigd door: Adres Telefoonnummer e-mail en B:...

Nadere informatie

M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T

M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T Ondergetekenden: 1. BEDRIJF, gevestigd te (POSTCODE) WOONPLAATS, aan de STRAAT, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw N.N. ; [zoals daarvan

Nadere informatie

NMI MEDIATION REGLEMENT 2001

NMI MEDIATION REGLEMENT 2001 Nederlands Mediation Instituut NMI MEDIATION REGLEMENT 2001 Artikel 1 - Definities In dit reglement wordt verstaan onder: NMI: de Stichting Nederlands Mediation Instituut, gevestigd te Rotterdam. Reglement:

Nadere informatie

Mediation is een poging van Partijen om hun geschil in der minne op te lossen met behulp van een Mediator

Mediation is een poging van Partijen om hun geschil in der minne op te lossen met behulp van een Mediator Mediation Mediation is een poging van Partijen om hun geschil in der minne op te lossen met behulp van een Mediator (een hulppersoon/bemiddelaar) Partijen kunnen vooraf de onderstaande mediationovereenkomst

Nadere informatie

1.1 De partijen geven hierbij opdracht aan # om overeenkomstig de Gedragsregels voor hen als vfas-advocaatscheidingsmediator

1.1 De partijen geven hierbij opdracht aan # om overeenkomstig de Gedragsregels voor hen als vfas-advocaatscheidingsmediator vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat familiemediator, #, in deze optredend als vfas-advocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te Amersfoort aan

Nadere informatie

NMI Mediation Reglement 2008

NMI Mediation Reglement 2008 NMI Mediation Reglement 2008 Artikel 1 Definities In dit Reglement wordt verstaan onder: a. Kwestie: de in de Mediationovereenkomst omschreven kwestie. b. Certificerende Instelling: de instelling die certificaten

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat scheidingsmediator, hierna te noemen vfas-advocaat familiemediator mr. A.J. de Jong, in deze optredend als advocaat-scheidingsmediator,

Nadere informatie

vfas- MEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden:

vfas- MEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden: vfas- MEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden: De vfas-advocaat in de zin van artikel 4 lid 1 7 van de statuten van de vfas, mr. @, in deze optredend als vfas-advocaat mediator, kantoorhoudende te @ aan

Nadere informatie

L f. vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid. De ondergetekenden:

L f. vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid. De ondergetekenden: vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid De ondergetekenden: Mr...., in deze optredend als advocaat-mediator, kantoorhoudende te 1083 HJ Amsterdam aan de De Boelelaan 7. Mr.... is advocaat-lid

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid (advocaat-mediator)

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid (advocaat-mediator) vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas-lid (advocaat-mediator) De ondergetekenden: Mr. @, in deze optredend als advocaat-mediator, kantoorhoudende te @ aan de @. Mr. @ is lid van de vfas ( www.verenigingfas.nl).

Nadere informatie

COUNSELING OVEREENKOMST Relatiecentrum Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW)

COUNSELING OVEREENKOMST Relatiecentrum Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) COUNSELING OVEREENKOMST Relatiecentrum Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) DE ONDERGETEKENDE(N): Relaiecentrum/therapeut/counselor: Dhr./Mevr..... en Partij(en): A: Dhr./Mevr...... en

Nadere informatie

De vfas-advocaat familiemediator, mr. Th.P.M. Moons, in deze optredend als vfasadvocaat-scheidingsmediator,

De vfas-advocaat familiemediator, mr. Th.P.M. Moons, in deze optredend als vfasadvocaat-scheidingsmediator, vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden: De vfas-advocaat familiemediator, mr. Th.P.M. Moons, in deze optredend als vfasadvocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te Th.P.M. Moons

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden:

vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat scheidingsbemiddelaar, hierna te noemen vfas-advocaat familiemediator mr. M.A. Zon, in deze optredend als

Nadere informatie

111111111111111111 1111111 Ons kenmerk: 2013/134769 BIJLAGEN

111111111111111111 1111111 Ons kenmerk: 2013/134769 BIJLAGEN 111111111111111111 1111111 Ons kenmerk: 2013/134769 BIJLAGEN Bijlage 1 Mediation overeenkomst MEDIATIONOVEREENKOMST Mw L J. Reijerkerk en mw J S M De Barbanson, NMI Register Mediators en de Partijen: Partij

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden:

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat familiemediator, mr. @, in deze optredend als vfas-advocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te @ aan de

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR

vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR vfas- (SCHEIDINGS)BEMIDDELINGSOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat scheidingsbemiddelaar, hierna te noemen vfas-advocaat familiemediator mr. R.R.J.A. Olie-Hallmans, in deze

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden:

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat scheidingsmediator, hierna te noemen vfas-advocaat familiemediator Mr. K. van Bijsterveld, in deze optredend

Nadere informatie

Mediation. Regio Noord. Mediationovereenkomst volgens het model voor de MfN-registermediator. ., MfN-registermediator.

Mediation. Regio Noord. Mediationovereenkomst volgens het model voor de MfN-registermediator. ., MfN-registermediator. Mediation Regio Noord Mediationovereenkomst volgens het model voor de MfN-registermediator., MfN-registermediator en de Partijen: A:. (BSN: ) en B:. (BSN: ) KOMEN HIERBIJ OVEREEN: 1 - Globale omschrijving

Nadere informatie

Monappel bemiddeling reglement 2002

Monappel bemiddeling reglement 2002 Monappel Bemiddeling - 1 Monappel bemiddeling reglement 2002 Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Monappel: Bedrijf in communicatie vertegenwoordigd door R. Montsma, gevestigd te

Nadere informatie

(SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR

(SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat familiemediator, mr. A.J.M. van Mil, hierna te noemen Ton van Mil of de vfas-advocaat-scheidingsmediator, in

Nadere informatie

MEDIATIONOVEREENKOMST.

MEDIATIONOVEREENKOMST. MEDIATIONOVEREENKOMST. De ondergetekenden: Lamers Echtscheidingsbemiddeling en advies, de heer J.P.H. Lamers, hierna te noemen Lamers Scheidingsadvies, kantoorhoudende te 6021MS Budel aan het Zustershof

Nadere informatie

HERSTEL MEDIATION. Mediation ... en de partijen: A:... hier vertegenwoordigd door: ... B:... hier vertegenwoordigd door: ... komen hierbij overeen:

HERSTEL MEDIATION. Mediation ... en de partijen: A:... hier vertegenwoordigd door: ... B:... hier vertegenwoordigd door: ... komen hierbij overeen: Mediation Regio Noord HERSTEL MEDIATION Mediationovereenkomst conform model. en de partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier vertegenwoordigd door:...... komen hierbij overeen: 1

Nadere informatie

SCHEIDINGSMEDIATIONOVEREENKOMST

SCHEIDINGSMEDIATIONOVEREENKOMST SCHEIDINGSMEDIATIONOVEREENKOMST De ondergetekenden: De heer, scheidingsmediator bij VertrOuders, correspondentieadres: 1074 GC Amsterdam aan de Diamantstraat 183 en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

MfN-Mediationreglement

MfN-Mediationreglement MfN-Mediationreglement Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: a. kwestie: de in de mediationovereenkomst omschreven kwestie. b. certificerende Instelling: de instelling die certificaten

Nadere informatie

Model mediationovereenkomst voor de MfN-registermediator

Model mediationovereenkomst voor de MfN-registermediator Model mediationovereenkomst voor de MfN-registermediator., MfN-registermediator en de Partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier vertegenwoordigd door:...... KOMEN HIERBIJ OVEREEN:

Nadere informatie

MfN-mediationreglement 2008

MfN-mediationreglement 2008 MfN-mediationreglement 2008 Artikel 1 Definities In dit Reglement wordt verstaan onder: a. Kwestie: de in de Mediationovereenkomst omschreven kwestie. b. Certificerende Instelling: de instelling die certificaten

Nadere informatie

Mediation. Regio Noord. Mediationovereenkomst. ., MfN-registermediator. en de partijen: A:... hier vertegenwoordigd door: ... B:...

Mediation. Regio Noord. Mediationovereenkomst. ., MfN-registermediator. en de partijen: A:... hier vertegenwoordigd door: ... B:... Mediation Regio Noord Mediationovereenkomst., MfN-registermediator en de partijen: A:.... hier vertegenwoordigd door:.... en B:..... hier vertegenwoordigd door:...... komen hierbij overeen: 1 Globale omschrijving

Nadere informatie

(SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR

(SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST FAMILIEMEDIATOR De ondergetekenden: De vfas-advocaat familiemediator, mr. A.J.M. van Mil, hierna te noemen Ton van Mil of de vfas-advocaat-scheidingsmediator, in

Nadere informatie

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas ASPIRANT-LID (advocaat-mediator)

vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas ASPIRANT-LID (advocaat-mediator) vfas- (SCHEIDINGS)MEDIATIONOVEREENKOMST vfas ASPIRANT-LID (advocaat-mediator) De ondergetekenden: Mr. T.J.E. op de Weegh / mr. E.S. Dirks, in deze optredend als advocaat-mediator, kantoorhoudende te Alkmaar

Nadere informatie

Mr TH.P.M. Moons, kantoorhoudende te Amersfoort, aan de Piet Mondriaanlaan nr. 75. de partners: mevrouw, wonende te. en de heer, wonende te ;

Mr TH.P.M. Moons, kantoorhoudende te Amersfoort, aan de Piet Mondriaanlaan nr. 75. de partners: mevrouw, wonende te. en de heer, wonende te ; BEMIDDELINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: Mr TH.P.M. Moons, kantoorhoudende te Amersfoort, aan de Piet Mondriaanlaan nr. 75 en de partners: mevrouw, wonende te en de heer, wonende te ; VERKLAREN HET

Nadere informatie

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST. mr. [naam en achternaam], advocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te [woonplaats], aan de [straat en huisnummer],

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST. mr. [naam en achternaam], advocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te [woonplaats], aan de [straat en huisnummer], BEMIDDELINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: mr. [naam en achternaam], advocaat-scheidingsmediator, kantoorhoudende te [woonplaats], aan de [straat en huisnummer], en de partners: [naam en achternaam],

Nadere informatie

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST BEMIDDELINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. 2. en en Mevrouw Mr. A.A.M. van IJzendoorn, kantoorhoudende te Uden, aan de Verlengde Velmolen 2, handelend in haar functie van advocaat scheidingsbemiddelaar.

Nadere informatie

1.4 Onder schriftelijk wordt in dit reglement mede verstaan en faxberichten met ontvangstbevestiging.

1.4 Onder schriftelijk wordt in dit reglement mede verstaan  en faxberichten met ontvangstbevestiging. UNUM MEDIATIONREGLEMENT versie september 2018 1. Algemeen 1.1 Dit reglement, in zijn meest recente versie ten tijde van de ontvangst door UNUM van een afschrift van de mediationaanvraag, is van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan OST Mediation worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST VASTSTELLINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. WERKGEVER, gevestigd en kantoorhoudende te [ADRES], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [VERTEGENWOORDIGER], hierna te noemen: "werkgever"; en 2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten 1.1 Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, tevens handelende onder de naam GVK Advocaten, hierna ook het kantoor genoemd, is een maatschap naar

Nadere informatie

Overeenkomst. Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten. Bizob-2016-GEZ-JGR-00888

Overeenkomst. Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten. Bizob-2016-GEZ-JGR-00888 Overeenkomst Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten Bizob-2016-GEZ-JGR-00888 Overeenkomst inzake accountantscontrole boekjaar 2017 en verder De ondergetekenden:

Nadere informatie

MANTELOVEREENKOMST LEASING

MANTELOVEREENKOMST LEASING MANTELOVEREENKOMST LEASING Debiteurennummer: debiteurennummer» Ondergetekenden: 1. «Statutaire naam» «Adresregel_1» «Postcode» «Plaats» KvK: «KVKnummer», hierna te noemen "Klant", en 2. WagenPlan B.V.

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen)

Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen) Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen) De ondergetekenden: 1. (bank), gevestigd te, hierna te noemen "geldgever"; 2. (deelnemer),

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

2. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te. noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM

2. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te. noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM MODEL Detacheringovereenkomst Dit model kunt u ook vinden op www.uwv.nl. 1. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst

Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst De ondergetekenden: 1. (geldgever), gevestigd te, hierna te noemen "geldgever"; 2. (geldnemer), gevestigd te, hierna te noemen "geldnemer";

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Artikel 1: Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Artikel 1: Definities ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING Artikel 1: Definities a. KV: KV Juridische Dienstverlening gevestigd en kantoorhoudende te Nijmegen. b. Cliënt: contractspartij van KV; iedere natuurlijke

Nadere informatie

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23 Home Kantoor Particulier Zakelijk Kwaliteitsbewaking Contact 1 / 23 Sitemap Home Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator 2 / 23 Gaat het om: Incasso / scheiden / alimentatie / overig familierecht, of

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Bouyaghjdane Law 1. Bouyaghjdane Law is een onderneming van advocaat mr. F. Bouyaghjdane, gevestigd te Rotterdam en opgericht naar Nederlands recht. Bouyaghjdane Law is ingeschreven

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens De ondergetekenden: 1. Naam OV-vervoerder., gevestigd en kantoorhoudende te te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T

M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T M E D I A T I O N O V E R E E N K O M S T Ondergetekenden: 1.., gevestigd te (...), aan de, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar alleen en zelfstandig bevoegd bestuurder de heer/mevrouw...; hierna te

Nadere informatie

DEELNEMERSOVEREENKOMST VOOR DE OVERLEGSCHEIDING

DEELNEMERSOVEREENKOMST VOOR DE OVERLEGSCHEIDING 1 DEELNEMERSOVEREENKOMST VOOR DE OVERLEGSCHEIDING De ondergetekenden: NAAM1, wonende te PLAATS aan de STRAAT, geboren te PLAATS op GEBOORTEDATUM en NAAM2, wonende te PLAATS aan de STRAAT, geboren te PLAATS

Nadere informatie

Mediationreglement Instituut Sportrechtspraak 30 december 2011

Mediationreglement Instituut Sportrechtspraak 30 december 2011 MEDIATIONREGLEMENT INSTITUUT SPORTRECHTSPRAAK Dit reglement is door het bestuur van de Stichting Instituut Sportrechtspraak vastgesteld op 30 december 2011en treedt in werking op 1 januari 2012. Artikel

Nadere informatie

Reglement van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering voor ICT- Rapid Conflict Resolution

Reglement van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering voor ICT- Rapid Conflict Resolution Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA) Reglement van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering voor ICT- Rapid Conflict Resolution De SGOA biedt ICT-Rapid Conflict Resolution aan voor

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST VASTSTELLINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden 1. De besloten vennootschap Office Depot Europe BV statutair gevestigd en kantoorhoudende te Venlo, voor deze zaak rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN:

OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN: OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCnet BeNeLux b.v. gevestigd te Hardenberg (7771 CH) en kantoorhoudend

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST CONCEPT RAAMOVEREENKOMST ICT Hardware Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Heerhugowaard De ondergetekenden: Datum: 26 januari 2016 Dossier: 0320-412 26 januari 2016-1 - 1., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationpraktijk Van Leeuwen Koudijs

Algemene voorwaarden Mediationpraktijk Van Leeuwen Koudijs Algemene voorwaarden Mediationpraktijk Van Leeuwen Koudijs Opgemaakt Zaltbommel, Maart 2017 Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden die verricht worden door

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. Gemeente Amersfoort, gevestigd te Amersfoort aan het Stadhuisplein 1, hierbij op grond van het Bevoegdhedenbesluit gemeente Amersfoort 2018, rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

MEDIATION-OVEREENKOMST

MEDIATION-OVEREENKOMST MEDIATION-OVEREENKOMST De ondergetekenden: W.A. Belksma, NMI Gecertificeerd Mediator, gevestigd te 2403 BW, Barnsteenstraat 37 te Alphen aan den Rijn, bereikbaar op telefoonnummer 0172-421030 of 06-50683333,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

REGLEMENT IN GEBRUIK GEVEN PRIVÉ-GEDEELTE

REGLEMENT IN GEBRUIK GEVEN PRIVÉ-GEDEELTE APPENDIX HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGLEMENT IN GEBRUIK GEVEN PRIVÉ-GEDEELTE Bevoegdheid appartementseigenaar Op grond van de wet (artikel 5:120 BW) is een appartementseigenaar bevoegd het gedeelte dat bestemd

Nadere informatie

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd WATERSPORTCENTRUM DE BREKKEN B.V., gevestigd aan de Brekkenweg

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Informatie, werkwijze en de meest gestelde vragen over mediation.

Informatie, werkwijze en de meest gestelde vragen over mediation. Informatie, werkwijze en de meest gestelde vragen over mediation. 1. Wat is mediation? Mediation is een door een mediator begeleid gespreksproces, waarin de betrokken partijen zelf verantwoordelijkheid

Nadere informatie

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân (Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân Perceel 2 ademluchtcilinders en dienstverlening Veiligheidsregio Fryslân EN Versie 0.2

Nadere informatie

PANDAKTE VORDERINGEN EN BEDRIJFSINVENTARIS. 2. De heer, geboren op 19 en wonende aan de. te

PANDAKTE VORDERINGEN EN BEDRIJFSINVENTARIS. 2. De heer, geboren op 19 en wonende aan de. te PANDAKTE VORDERINGEN EN BEDRIJFSINVENTARIS DE ONDERGETEKENDEN: 1. De heer., geboren. 19 en wonende aan de. te (.. )., ten deze handelende als rechtsgeldig vertegenwoordiger van. B.V., die hierna zal worden

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK INFINITY

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK INFINITY ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK INFINITY Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Praktijk Infinity Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan Opdrachtnemer

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW ONDERGETEKENDEN A de publiekrechterlijke rechtspersoon: Gemeente Leeuwarden, gevestigd te Leeuwarden, Oldehoofsterkerkhof

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG)

VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG) VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG) 1. Algemeen In deze verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: 1.1 Algemene voorwaarden: de Algemene voorwaarden van Verwerker, die onverkort van toepassing zijn op

Nadere informatie

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen tussen Waterschapsbedrijf Limburg en [Naam Opdrachtnemer] Overeenkomst nummer: [corsa.nr] Datum: [datum] De ondergetekenden:

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Vidomes, welke is gevestigd te (2616 LZ) Delft aan de Kleveringweg 24, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw D.L. Braal, hierna te

Nadere informatie

UITTREDINGSOVEREENKOMST

UITTREDINGSOVEREENKOMST UITTREDINGSOVEREENKOMST PARTIJEN: 1. De minister van Infrastructuur en Milieu en De minister van Economische Zaken, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw S.A.M. Dijksma, hierna verder in

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr. 9031515846 12 10 2015 Beoordeling overeenkomsten tennisvereniging en tennisleraar leerlingen en tennisleraar

Nadere informatie

Mediationovereenkomst

Mediationovereenkomst Mediationovereenkomst Mevr. Mr. L.A.C.J Verweij, gevestigd te Eindhoven, Floralaan West 157, 5644BJ, MfNregistermediator en de cliënten: A:... hier vertegenwoordigd door:.... en hierin bijgestaan door....

Nadere informatie

De algemene raad van de Nederlandse orde van advocaten;

De algemene raad van de Nederlandse orde van advocaten; Besluit van de algemene raad van 3 november 2014 tot vaststelling van de beleidsregel inzake ontheffing kantoorhouden in één arrondissement op één locatie vanwege detachering (Beleidsregel detachering)

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie