MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN"

Transcriptie

1 MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Model Workout en een Member, tenzij Model Workout en de Member voorafgaande aan de totstandkoming van de Overeenkomst (zoals hierna gedefinieerd) schriftelijk anders overeenkomen. Artikel 1 Definities Diensten: Lidmaatschapsgeld: Member: Model Workout: Overeenkomst: Persoonsgegevens: Platform: Website: betekent alle door Model Workout ten behoeve van een Member te verlenen diensten, waaronder doch niet beperkt tot, het leveren van online trainingsvideo s, voedingsschema s en online begeleiding door personal trainers, voedingsdeskundigen en/of lifestylecoaches van Model Workout; betekent de kosten voor een Member voor het lidmaatschap van Model Workout; betekent ieder natuurlijk persoon met de leeftijd van 12 jaar of ouder, die een Overeenkomst heeft gesloten met Model Workout; betekent de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Model Workout B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1083 GG) Amsterdam, aan de Weerdestein 86; betekent de overeenkomst tussen Model Workout en een Member ter zake van het lidmaatschap van een Member van Model Workout; betekent alle gegevens verstrekt door een Member aan Model Workout; betekent het all-in-one fitness platform toegankelijk voor Members van Model Workout; en betekent de website Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Model Workout en iedere Member. 2.2 Alle bedingen in deze algemene voorwaarden zijn mede opgesteld ten behoeve van alle bestuurders van Model Workout en alle personen die voor Model Workout werkzaam zijn en/of door Model Workout zijn ingeschakeld. 2.3 Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn uitsluitend geldig, indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2 Artikel 3 Overeenkomst 3.1 Model Workout gaat uitsluitend Overeenkomsten aan met personen die minimaal 16 jaar oud zijn. Iedere Member garandeert dat hij/zij zijn/haar juiste geboortedatum opgeeft. Ingeval Model Workout constateert dat een Member de leeftijd van 16 jaar nog niet heeft bereikt en/of niet de vereiste schriftelijke toestemming van zijn/haar ouder of wettelijke verzorger heeft verkregen, heeft Model Workout het recht om de Overeenkomst te ontbinden zonder gehouden te zijn enige vorm van schadevergoeding aan de Member te betalen. 3.2 De Overeenkomst tussen de Member en Model Workout komt tot stand op het moment dat de Member de informatie op het inschrijfformulier op de Website heeft ingevuld en de akkoord functie heeft aangeklikt. 3.3 Het door de Member ingevulde formulier en deze algemene voorwaarden vormen gezamenlijk de volledige weergave van de rechten en verplichtingen van Model Workout en de Member. 3.4 De Overeenkomst tussen de Member en Model Workout wordt aangegaan voor de duur van minimaal 1 maand. 3.5 De Overeenkomst is tegen het einde van de maand schriftelijk opzegbaar met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. 3.6 De Member zorgt ervoor dat alle gegevens waarvan Model Workout aangeeft dat deze wenselijk zijn of waarvan de Member redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze voor de uitvoering van de Overeenkomst noodzakelijk zijn tijdig aan Model Workout worden verstrekt en garandeert dat deze juist en volledig zijn. Indien er wijzigingen optreden zal de Member de informatie aanpassen. 3.7 De Overeenkomst is strikt persoonlijk en de Member is niet gerechtigd de rechten en plichten die voortvloeien uit de onder deze algemene voorwaarden gesloten Overeenkomst geheel of gedeeltelijk aan derden over te dragen. De Member mag derden evenmin toegang verschaffen tot het Platform middels haar eigen inloggegevens. 3.8 De Member heeft het recht om zonder opgaaf van redenen gedurende 14 dagen na de datum van inschrijving via de Website de met Model Workout gesloten Overeenkomst schriftelijk te herroepen. 3.9 Indien de Member de Overeenkomst als bedoeld in artikel 3.8 herroept, dan ontvangt de Member alle door de Member aan Model Workout gedane betalingen retour. Model Workout is echter wel gerechtigd om voor het aantal dagen dat de Member gebruik heeft kunnen maken van maken van de Diensten van Model Workout kosten in rekening te brengen. Deze kosten zullen door Model Workout worden verrekend Model Workout behoudt zich het recht voor om bij het herhaaldelijk verstrekken van onjuiste informatie in het kader van de Overeenkomst, herhaaldelijk ongepast en onaanvaardbaar gedrag op het Platform de Overeenkomst met de Member per direct te beëindigen zonder restitutie van enig reeds betaald bedrag.

3 Artikel 4 Lidmaatschapsgeld en betaling 4.1 De kosten voor het lidmaatschap staan vermeld op de Website. Model Workout behoudt zich het recht voor de hoogte van haar lidmaatschapsgeld te wijzigen. 4.2 Betaling is verschuldigd op het moment van het sluiten van de Overeenkomst, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. 4.3 De betaling voor de eerste maand van het lidmaatschapsgeld zal door de Member direct bij het tot stand komen van de Overeenkomst dienen te worden voldaan. Daarnaast machtigt de Member Model Workout om maandelijks het lidmaatschapsgeld van de rekening van de Member af te schrijven. 4.4 In het geval Model Workout als gevolg van het niet voldoen van het lidmaatschapsgeld genoodzaakt is om incassomaatregelen te nemen dan komen alle daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van de Member. Geïncasseerde gelden c.q. betaalde gelden strekken eerst ter vermindering van de verschuldigde incassokosten, daarna ter vermindering van de verschuldigde rente en vervolgens ter vermindering van de verschuldigde hoofdsom. 4.5 Model Workout is gerechtigd bij een betalingsachterstand de relatie met de Member te beëindigen zonder dat de betalingsverplichting vervalt. 4.6 Het tussentijds opschorten van de betaling is niet toegestaan. Artikel 5 Verplichtingen Model Workout 5.1 Vanaf de aanvangsdatum van de Overeenkomst stelt Model Workout middels haar Platform haar Diensten aan de Member ter beschikking. 5.2 De Member kan de personal trainers, voedingsdeskundigen en/of lifestylecoaches van Model Workout online om adviezen vragen. De personal trainers, voedingsdeskundigen en lifestylecoaches streven ernaar om op doordeweekse dagen binnen 48 uur een reactie aan de Member te sturen. 5.3 Model Workout biedt de Members tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan de online community voor Members op het Platform. Binnen de community kunnen de Members onderling met elkaar communiceren. Dit kan door het plaatsen van reacties of het sturen van privé berichten. De Member verklaart daarbij geen spam, commerciële informatie, bedreigingen, agressieve, obscene, smadelijke, inbreuk makende, privacy schendende of reclame inhoudende mededelingen te doen. Het handelen in strijd met deze voorwaarde kan resulteren in onmiddellijke ontzegging van toegang tot en gebruik van de Diensten van Model Workout. 5.4 Het staat Model Workout te allen tijde vrij om geplaatste content door de Member van het Platform te verwijderen. 5.5 Indien Model Workout een melding ontvangt van de aanwezigheid van onrechtmatige/ foutieve informatie op haar Platform zal Model Workout dit binnen een redelijke termijn onderzoeken, zo mogelijk daartegen actie ondernemen en de informatie verwijderen. Inbreuk op de rechten van de Member dienen per gemeld te worden: info@modelworkout.nl.

4 5.6 Doordat de diensten van Model Workout online geleverd worden, kan Model Workout niet garanderen dat haar diensten op ieder moment bereikbaar zijn op iedere locatie en dat dit op veilige wijze gebeurt of dat fouten worden opgelost of dat de diensten/producten vrij zijn van virussen of andere mogelijke schadelijke programmatuur of onderdelen bevat. Model Workout is derhalve niet aansprakelijk voor eventuele verspreide virussen. 5.7 Model Workout zal te allen tijde vertrouwelijk omgaan met alle informatie die van de Member ontvangen wordt. Artikel 6 Wijziging Diensten 6.1 Model Workout behoudt zich het recht voor om op ieder moment haar Diensten te wijzigen of voor onbepaalde tijd te staken. Model Workout zal de Member over een wijziging of staking te allen tijde tijdig informeren c.q. op de hoogte stellen. 6.2 De Member is ermee bekend, en accepteert de mogelijkheid dat een deel of het geheel van de gedeelde informatie al dan niet beschikbaar via het Platform niet langer toegankelijk is, of verloren zal zijn gegaan, als gevolg van deze wijziging en/of staking. Artikel 7 Risico en Aansprakelijkheid 7.1 Het aangaan van een Overeenkomst met Model Workout en/of het afnemen van Diensten van Model Workout komt geheel voor rekening en risico van de Member. Voor het volgen van de online trainingen wordt geadviseerd om een ruimte te gebruiken met de minimale afmeting van 2 m De Member wordt geadviseerd om zijn/haar huisarts te raadplegen, alvorens Diensten van Model Workout af te nemen en/of een Overeenkomst met Model Workout aan te gaan. 7.3 De Member is verplicht om melding te maken van zijn of haar fysieke gesteldheid, zoals blessures, ziekten en/of andere lichamelijke aandoeningen en/of informatie te verschaffen waarvan de Member redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze voor Model Workout noodzakelijk is. De Member is zelf verantwoordelijk voor het melden van deze informatie. 7.4 De Member is aansprakelijk voor alle geleden schade bij Model Workout en derden als gevolg van de door de Member verschafte en gedeelde informatie op het Platform. 7.5 Noch Model Workout, noch haar medewerkers zijn aansprakelijk voor schade geleden en/of ontstaan als gevolg van verkeerd gebruik van de Website en/of het Platform, het op onjuiste wijze opvolgen en/of gebruik maken van de Diensten, het onjuist opvolgen van adviezen van Model Workout en/of haar medewerkers, een ongeval, letsel of blessure(s) van de Member en/of schade die het gevolg is van onjuiste door de Member aangeleverde informatie en/of gegevens, behoudens het geval van grove schuld of opzet aan de zijde van Model Workout. 7.6 In alle gevallen is de aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in dat betreffende geval wordt uitgekeerd door de aansprakelijkheidsverzekering van Model Workout. In het geval dat de aansprakelijkheidsverzekering van Model Workout niet tot uitkering overgaat dan is de aansprakelijkheid van Model Workout beperkt tot vijfmaal het bedrag dat door de Member aan Model Workout is betaald aan lidmaatschapsgelden.

5 7.7 Model Workout en/of haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor materiele en/of immateriële schade als volg van ongeval of letsel van de Member en/of derden ontstaan op welke wijze dan ook. Datzelfde geldt voor schade aan, verlies of diefstal van eigendommen van de Member en/of derden. Artikel 8 Persoonsgegevens en privacy beleid 8.1 De Member is zich ervan bewust dat hij/zij door gebruik te maken van het Platform bepaalde Persoonsgegevens aan Model Workout (zal) verstrek(t)(ken), zoals onder meer naam, leeftijd, geslacht en adres. Model Workout verwerkt deze Persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. 8.2 De Member stemt ermee in dat Model Workout door u verstrekte gegevens kan verwerken, opslaan en gebruiken overeenkomstig de voorwaarden van het Privacybeleid. 8.3 Model Workout verwerkt de persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: - uitvoering geven aan de Overeenkomst; - verbeteren en uitbreiden van de Diensten; - debiteurenadministratie; - voor promotionele doeleinden; - nemen van incassomaatregelen; 8.4 In het kader van bovengenoemde doeleinden is het Model Workout toegestaan om de Persoonsgegevens aan derden te verstrekken. 8.5 Model Workout zal alle Persoonsgegevens van de Member op eerste schriftelijk verzoek van de Member ter inzage verstrekken, corrigeren, verwijderen. Daarnaast heeft de Member het recht om bezwaar te maken tegen gebruik van haar Persoonsgegevens. 8.6 Model Workout zal alle Persoonsgegevens van de Member alsmede enige andere informatie betrekking hebbende op de Member strikt vertrouwelijk behandelen. Artikel 9 Communicatie 9.1 Er kan op verschillende manieren communicatie plaatsvinden door Model Workout, zoals updatenotificaties of herinneringen, of anderzins. 9.2 De Member gaat ermee akkoord dat Model Workout de Member mag benaderen voor wijzigingen van of updates voor de diensten, indien zij dit noodzakelijk acht. 9.3 De Member gaat ermee akkoord dat Model Workout of één van de aan haar gelieerde moeder- of zustermaatschappijen de Member mag benaderen voor commerciële doeleinden. De Member heeft de mogelijkheid om na ontvangst van een eerste benadering kenbaar te maken in het vervolg niet meer benaderd te willen worden. 9.4 Binnen de Diensten van Model Workout kunnen Members onderling communiceren, bijvoorbeeld door het plaatsen van reacties of het sturen van berichten. De Member verklaart geen spam of anderzijds ongewenste mededelingen te versturen, van commerciële aard of anderzijds, waaronder maar niet beperkt tot bedreigende, agressieve, obscene, smadelijke, inbreuk makende, privacy schendende of reclame inhoudende mededelingen. Het handelen in strijd met deze voorwaarden kan resulteren in onmiddellijke ontzegging van

6 toegang tot en gebruik van de diensten van Model Workout en beëindiging van de gebruikslicentie. 9.5 Het staat Model Workout te allen tijde vrij gebruikerscommunicaties of andere delen van de gedeelde informatie zonder nader bericht te verwijderen indien de inhoud van deze communicaties en informatie het verwijderen daarvan rechtvaardigt. Artikel 10 Intellectuele Eigendomsrechten 10.1 De Member erkent dat alle ontwerpen, informatie, afbeeldingen en overige inhoud op het Platform en de Website eigendom zijn van Model Workout. De content is beschermd door de relevante rechten van intellectuele eigendom, waaronder doch niet beperkt tot, het auteursrechten, databankrechten, naburige rechten, merk- en modelrechten Model Workout verleent de Member een beperkt, persoonlijk, niet-exclusief, niet sublicentieerbaar, niet-overdraagbaar en herroepelijk recht om de producten en diensten van Model Workout te gebruiken voor persoonlijke doeleinden en onder de voorwaarden, zoals in deze algemene voorwaarden gesteld Bij beëindiging van het lidmaatschap (na aflopen van de contractduur of bij tussentijdse beëindiging door Model Workout) vervalt het recht van de Member om gebruik te maken van de door Model Workout geleverde Diensten. De Member kan dan niet meer inloggen in zijn/haar account. De tijdens de looptijd van het lidmaatschap geleverde Diensten blijven eigendom van Model Workout en worden na afloop van de contractuur niet ter beschikking gesteld van de Member Het is de Member uitdrukkelijk verboden om ontwerpen, informatie, afbeeldingen en overige inhoud van het Platform en/of de Website te kopiëren, te wijzigen, openbaar te (doen) maken, voor directe of indirecte commerciële doeleinden te gebruiken, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen met Model Workout Wanneer in een overeenkomst tussen Model Workout en een derde, een licentieverlening voor een of meer van de producten of diensten van Model Workout wordt overeengekomen, betreft het hier een beperkt, niet-exclusief, niet sublicentieerbaar, onoverdraagbaar en herroepelijk recht om de betreffende producten en diensten te gebruiken De Member zal ervoor zorgdragen en staat er jegens Model Workout voor in dat alle informatie die hij/zij op het Platform deelt geen schending (zal) vorm(t)(en) van enig aan een derde toebehorend auteursrecht of enig ander recht van intellectuele eigendom of industriële eigendom en ook anderszins niet onrechtmatig is jegens derden, en vrijwaart Model Workout voor vorderingen van derden en voor alle daaruit voortvloeiende schade die rechtstreeks verband houden met een aan de Member toe te rekenen schending zoals hiervoor omschreven. Artikel 11 Overmacht 11.1 Onder overmacht wordt verstaan elke omstandigheid op grond waarvan (verdere) nakoming van de Overeenkomst door Model Workout redelijkerwijs niet kan worden verlangd. Hieronder wordt in ieder geval, doch niet uitsluitend, verstaan dataverlies als gevolg van computerstoring, virusinfectie of computervredebreuk door derden ondanks dat Model Workout de beveiligingsmaatregelen heeft genomen, waarvan zij in alle redelijkheid mocht verwachten dat deze adequaat zouden zijn en andere calamiteiten die de bedrijfsvoering

7 van Model Workout verhinderen of beperken In het geval dat Model Workout door overmacht wordt verhinderd de Diensten geheel of gedeeltelijk te verlenen, heeft Model Workout het recht om zonder gerechtelijke tussenkomst de uitvoering van de Diensten op te schorten of de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, zulks ter harer keuze. Artikel 12 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 12.1 Deze algemene voorwaarden, alsmede alle eventuele Overeenkomsten die daaruit voortvloeien, aangegaan door of met Model Workout, worden beheerst door Nederlands recht Alle geschillen tussen een Member en Model Workout, voortvloeiend uit, die naar aanleiding van of in verband met deze algemene voorwaarden en/of eventuele Overeenkomsten mochten ontstaan, zullen met uitsluiting van ieder ander worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement te Amsterdam. Artikel 13 Slotbepalingen 13.1 Deze algemene voorwaarden zijn van kracht met ingang van 1 september In het geval dat enige bepaling in deze algemene voorwaarden nietig mocht zijn of vernietigd mocht worden, laat dit de geldigheid van de overige bepalingen onverlet. Model Workout en de Member zullen alsdan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige c.q. vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling in acht wordt genomen Door Member te worden van Model Workout verklaart de Member de algemene voorwaarden te kennen en te accepteren, zodat deze algemene voorwaarden één geheel vormen met de inschrijving bij Model Workout en daardoor samen de Overeenkomst vormen Model Workout is gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen. Gewijzigde algemene voorwaarden gelden voor nieuwe leden, en voor leden waarvan het lidmaatschap verlengd wordt.

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen My Personal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. 1. Definities - Your Perfect Body Plan: Your Perfect Body Plan gevestigd op de Kromme Steenweg 25 te Helmond.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden One Switch

Algemene voorwaarden One Switch Algemene voorwaarden One Switch Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen One Switch en een deelnemer, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es IM Personal Coach: IM Personal Coach statutair geves:gd te Amsterdam, adres Lederambachtstraat 88

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF 1. Definities Ruggengraat is een initiatief van OptiLyfe VOF Constructieweg 23A 3641 SB, Mijdrecht; KVK nr. 62686801 De Klant: de klant die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas. Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onder meer, maar niet uitsluitend: alle werkzaamheden, offertes/facturen en alle overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deelnemer: Fitness & Beauty Palace: Een ieder die een overeenkomst sluit met Fitness & Beauty Palace. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen.

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen. ALGEMENE VOORWAARDEN CHANGING LIFE HUB Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan tussen Changing Life Hub en een Member. Artikel

Nadere informatie

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder:

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Heidy van de Velde en de cliënt. Deze voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Communicatie Company

Communicatie Company Artikel 1 - Definities Offerte: Opdrachtgever: De in meer of mindere mate gespecificeerde Werkzaamheden die Communicatie Company voornemens is om ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten, alsmede de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN Disclaimer goederen Door bestelling en betaling van goederen van Floor van der Steen ziet klant automatisch af van de bedenktijd waarin klant zijn aankoop kan annuleren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Miriam aan Zee

Algemene Voorwaarden Miriam aan Zee Algemene Voorwaarden Miriam aan Zee Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: de vertegenwoordiger van Miriam aan Zee te Castricum gevestigd op de Beethovensingel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VYTAL

Algemene Voorwaarden VYTAL Algemene Voorwaarden VYTAL Dit zijn de Algemene Voorwaarden, zoals deze gehanteerd worden door VYTAL. Door gebruik te maken van de website, mobiele applicatie, coachomgeving en overige diensten van VYTAL

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Artikel 1 Definities: Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Betrokkene: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door CV-OK betrekking

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HEADSPRUNG GROUP B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HEADSPRUNG GROUP B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HEADSPRUNG GROUP B.V. Artikel 1 Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Headsprung: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Headsprung Group

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Validata Group BV

Algemene Voorwaarden Validata Group BV Artikel 1 Definities: Betrokkene: Bewerker: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door Validata Group BV betrekking heeft; degene die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gustav Keycard Lid Lidmaatschapsovereenkomst Lidmaatschapsvoorwaarden één van Gustav Amsterdam - Zuidas B.V., een besloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk

Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk 64358739. hello@prototribe.io. 0621172721. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Prototribe: opdrachtgever,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Solve Marketing B.V.

Algemene Voorwaarden Solve Marketing B.V. 1 Solve Marketing B.V. Artikel 1 Definities Offerte: De in meer of mindere mate gespecificeerde Werkzaamheden die Opdrachtnemer voornemens is om ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten, alsmede de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Horeca Alliantie alsmede de activiteiten die onder de naam Horeca Alliantie worden aangeboden. ARTIKEL 2: MEMBER

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Document: Versie: Datum: Algemene voorwaarden Share it! B.V. Ondernemer 1.1 27 februari 2014 Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Artikel

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Salvage

Algemene voorwaarden Stichting Salvage Algemene voorwaarden Stichting Salvage 30 augustus 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting Salvage, Prins Willem Alexanderlaan 701, 7311 ST Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis:

In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis: 1. GNTLfriends: de eenmanszaak GNTLfriends geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere dienst van Spaan Personal Training. Door het sluiten van een overeenkomst, inclusief verwijzing naar

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Haal meer uit Office Witstoom 21 7103 CZ Winterswijk KVK nummer: 66901847 E-mail: info@haalmeeruitoffice.nl Telefoonnummer: 0543-514174 Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Datum: 01-05-2018 Algemene voorwaarden A Bigger Circle Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat;

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat; Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt: a. GetPrize

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Body Results

Voorwaarden en huisregels Body Results Voorwaarden en huisregels Body Results Huisregels Body Results 1. Als je binnenkomt tijdens een GROEPSLES, wacht dan even bij de ingang totdat de trainer zegt dat deze is afgelopen voordat je naar de kleedkamers

Nadere informatie

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1.

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1. Algemene voorwaarden 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden verstaan onder: 1.1. MCC Consultancy: MCC Consultancy, gevestigd te Amersfoort, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie