Overzicht van het tourschema 'GLD Stemt' Vrijdag 9 februari: Omroep Gelderland in Ede

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht van het tourschema 'GLD Stemt' Vrijdag 9 februari: Omroep Gelderland in Ede"

Transcriptie

1 Overzicht van het tourschema 'GLD Stemt' Dinsdag 6 februari Wij trappen af in Ede. De Lokale Omroep Ede staat deze dinsdag tussen en uur op de parkeerplaats achter de Albert Heijn in Bennekom, om vervolgens koers te zetten naar eetcafé De 3- Ster in Otterlo. Daar staat de omroep tussen en uur. Woensdag 7 februari RTV Rijnstreek neemt Wageningen voor zijn rekening op woensdag 7 februari. Tussen en uur staat de bus op de Markt, vlak bij het gemeentehuis. Donderdag 8 februari OmroepN laat zich van zijn beste kant zien in Nijkerk, waar op donderdag 8 februari op Plein 2E iedereen welkom is. Langskomen kan tussen en uur. Vanuit de bus in Nijkerk zal ook Barneveld worden bediend. Vrijdag 9 februari: Omroep Gelderland in Ede Omroep Gelderland sluit de week af met een eigen uitzending. Vanaf 9 februari iedere vrijdagmiddag, tot en met 16 maart: live radio en televisie vanaf een stad of plaats in onze provincie. We starten Ede bij Cultura. Daar staat de bus en maken we radio tussen en uur. De televisie-uitzending is van tot uur in het gebouw van Cultura. In onze uitzending bespreken wij thema's die betrekking hebben op de hele Vallei-regio, van Barneveld tot aan Scherpenzeel, met ruimte voor politici, inwoners, singer-songwriter Rogier Pelgrim, een special guest en als sidekick journalist Wouke van Scherrenburg. Zaterdag 10 februari Van de Vallei zoeken we het iets hogerop, in Harderwijk. Tussen en uur staat Veluwe FM daar op de Markt, waarna de verkiezingskaravaan doorstoot richting Putten. In het centrum van Putten maakt Veluwe FM vervolgens een uitzending met alles wat er daar speelt. Iedereen is welkom tussen en uur. Maandag 12 februari Veluwe FM mag het op maandag nog een keer gaan waarmaken. De nieuwe week wordt door de enthousiaste medewerkers geopend in Ermelo. Vanaf tot uur is de verkiezingsbus te vinden bij Scholengemeenschap Groevenbeek. Dinsdag 13 februari Van de Veluwe trekken we naar het Rivierengebied, waar Regio TV Tiel staat te trappelen voor de eerste uitzending in Lienden. Wie daar een kijkje wil komen nemen, kan in de middag naar het terrein van voetbalclub FC Lienden komen van uur tot uur

2 Die avond is Tiel zelf aan de beurt. Regio TV Tiel staat dan in het centrum onder het oog van Flipje van uur tot uur. Woensdag 14 februari Voor het oude stadhuis van Culemborg zullen medewerkers van Omroep Gelderland zelf een radiouitzending verzorgen over die stad. Dat zullen zij doen op de Markt, tussen en uur. In de avonduren treedt Regio TV Tiel nogmaals aan, om bij het gemeentehuis van de gemeente Neder-Betuwe een uitzending te verzorgen in Opheusden van uur tot uur. Donderdag 15 februari OKÉ FM heeft de bus deze donderdag, en zal daarmee de prachtige Bommelerwaard aandoen. In Zaltbommel staat de bus op de Markt van uur tot uur. Ook issues die spelen in Maasdriel worden vanaf deze locatie besproken. Vrijdag 16 februari: Omroep Gelderland in Tiel De tweede in een reeks van zes: de live-uitzending van Omroep Gelderland in Tiel. Na Ede, waarin we het gaan hebben wat er in de Vallei-regio zoals speelt, is het Rivierengebied deze vrijdag aan zet. Vanuit Tiel zullen wij met diverse gasten, onder wie Frans Duijts, de regio in het zonnetje gaan zetten, zowel op televisie als op radio. Net als in Ede vindt de uitzending in Tiel plaats tussen en uur, ditmaal vanuit de Agnietenhof in Tiel. Iedereen is uiteraard welkom. Zaterdag 17 februari Het mag dan weekend zijn, voor Extra FM is dat geen reden om de handen niet uit de mouwen te hoeven steken. Medewerkers vertellen over hun gemeente West Maas en Waal vanuit het altijd gezellige Beneden-Leeuwen. Dat doen zij tussen en uur vanaf het Dorpsplein. Wie wil even gedag wil komen zeggen, of mee wil praten, kan dus vier uur lang terecht. Maandag 19 februari We trekken verder het Rivierengebied in. Deze maandag landen we eerst in Beuningen, waar RN7 zich laat horen op het Julianaplein, tussen en uur. Daarna strijkt de omroep neer op de Markt in Druten. Daar zijn zij te horen en te zien van tot uur. Dinsdag 20 februari Langzaamaan trekt de karavaan oostelijk, richting de Achterhoek. De eerste stop onderweg daarnaartoe is Doesburg, waar RTV Favoriet de bus parkeert aan de Vischmarkt van tot uur. Woensdag 21 februari Een mooi programma voor deze woensdag. Aan het begin van de dag vertelt B-FM ons over Zutphen. Van uur tot uur staat de radiobus bij de Walburgerskerk.

3 Hierna is RTV Veluwezoom, de lokale omroep van Brummen aan de beurt. Van 15:00 tot 17:00 uur staat de bus op het Marktplein in Brummen. Komt allen! Donderdag 22 februari Regio8 weet als geen ander wat er gebeurt in het Achterhoekse, en zeker ook Doetinchem. In verschillende uitzendingen zullen de journalisten van Regio8 samen met jongeren van het Graafschap College niet alleen die stad, maar ook onderwerpen uit Montferland en Oude IJsselstreek voor hun rekening nemen. De bus wordt geparkeerd op de parkeerplaats bij het Graafschap College (Ruimzichtlaan/John F. Kennedylaan). De omroep neemt maar liefst drie uitzendingen op de over drie dagen verspreid worden uitgezonden. Vrijdag 23 februari: Omroep Gelderland in Doetinchem Van het Rivierengebied trokken wij langzaam de Achterhoek in. De afsluiter van deze week is in Doetinchem. Wij staan met onze verkiezingsbus deze vrijdag (de derde locatie-uitzending alweer) op een nog nader te bepalen locatie. Zaterdag 24 februari In Twello verlaten we even de Achterhoek. RTV Voorst verslaat de gemeente vanuit de plaats Twello tussen en uur, vanaf de Markt, pal voor de eigen studio. Maandag 26 februari In Wijchen is het de beurt aan RN7. De omroep zal ons in de avonduren, tussen en uur, bijpraten over het wel en wee in Wijchen. Dat doet RN7 vanaf de Markt. Dinsdag 27 februari Aan RTV Slingeland de glansrijke rol om Winterswijk op de kaart te zetten. Vanaf het Gerrit Komrij College Parallelweg en de kruising met de Markt in Winterswijk zendt de omroep deze dinsdag uit tussen en uur. Die middag zal Aladna FM tussen en uur de uitzending verzorgen vanuit Dinxperlo. De bus zal dan geparkeerd staan op het Marktplein. Woensdag 28 februari Een drukke dag deze woensdag, waarbij de bus van Borculo naar Lichtenvoorde trekt. Gelre FM maakt eerst een uitzending vanaf de Veemarkt in Borculo, van tot uur, om daarna in Lichtenvoorde vanaf de Markt uit te zenden tussen en uur. Uiteraard is iedereen weer van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Donderdag 1 maart Achterhoek FM duikt het café in: De bus staat voor de deur van Eetcafé Scholten in Lochem. Daar zullen zij deze donderdagmorgen uitzenden, maar een precieze tijd hebben wij nog niet. Daarna is het de beurt aan Radio Ideaal, die vanaf het Kerkplein in Zelhem te horen zal zijn tussen en uur.

4 Vrijdag 2 maart: Omroep Gelderland in Apeldoorn Een nieuwe episode: de Noord-Veluwe. Vanuit Apeldoorn zal Omroep Gelderland de eigen radio en televisie-uitzending verzorgen. Tussen en uur is er aandacht voor thema's die spelen in deze regio, van verkeersproblematieken tot Lelystad Airport. Onder meer Jan de Hoop, verschillende politici, inwoners van de regio én de verantwoordelijk wethouder van Lelystad Airport uit Lelystad schuiven aan. Alle reden dus om te kijken en te luisteren naar Radio onze websites GLDStemt.nl(hyper) en OmroepGLD.nl en natuurlijk TV Gelderland. Zaterdag 3 maart RTV Apeldoorn is voornemens de kleinere dorpen rond de gemeente Apeldoorn aan te doen, om daar te peilen wat er leeft. Zij zullen met de bus uitzendingen maken, en dat zal een volledige dag in beslag nemen: van en uur is RTV Apeldoorn te horen. Waar? Dat volgt zo snel mogelijk. Maandag 5 maart Scherpenzeel: de gemeente waar mensen doorgaans erg tevreden zijn over hun bestuur, zo vonden wij uit. Een gemeente van ondernemers en agrariërs, SGP en Gemeentebelangen. In die gemeente zal Omroep Gelderland zelf de bus parkeren, de peilstok in de grond steken en kijken of er stiekem toch nog ergens pijnpunten zitten, of dat het gewoon heel prettig wonen en leven is in Scherpenzeel. Wij zenden uit vanaf onze website GLDStemt en via de website van de gemeente: scherpenzeel.nl. Dinsdag 6 maart Een druk programma deze dinsdag: wij trekken door drie plaatsen. LOCO Media Groep start de dag in Oldebroek. Vanaf uur tot uur is de omroep daar te vinden op het Lambertusplein. Daarna is Wezep aan de beurt. Dezelfde medewerkers verzorgen de show aldaar vanaf het Meidoornplein, tussen en uur. RTV Hattem parkeert de bus op de Markt in Hattem, tegenover het stadhuis. Daar zal de omroep een uitzending maken tussen en uur. Woensdag 7 maart Wij zijn op de Noord-Veluwe deze woensdag. Radio 794 trapt af in Epe, vanaf de markt voor het gemeentehuis. Dat gebeurt tussen 9.00 en uur. Daarna is het de beurt aan de Lokale Omroep Elburg (LOE). De LOE staat tussen en uur op het terrein van het Nuborgh College in Elburg. Onze verkiezingsbus zal daar door de medewerkers gebruikt worden voor een uitzending in het kader van dit prachtige vestingstadje. Donderdag 8 maart Een rustige dag deze donderdag. We zijn aanbeland in Heerde, waar Radio 794 zal gaan uitzenden vanaf het Schoolterrein Noordgouw. In de morgen kan iedereen een kijkje komen nemen tussen 9.30 en uur.

5 Vrijdag 9 maart: Omroep Gelderland in Arnhem De een-na-laatste uitzending, vanuit onze provinciehoofdstad Arnhem. Met de precieze locatie zijn wij nog druk doende, maar we weten al wel dat het een dijk van een uitzending gaat worden. Zowel op radio als televisie komen we met aansprekende onderwerpen en gasten, zoals de PVV die mee zal doen in de Rijnstad, lokale politici en wethouders schuiven aan, hoogleraar Jan van Hooff (apendeskundige) komt langs en we praten over luchtvervuiling en de ban op oude dieselauto's. Wederom tussen en uur. Neem je collega, schoonmoeder, zus of man mee, want iedereen mag langskomen. Zaterdag 10 maart RTV Arnhem Renkum Maandag 12 maart Van de gemeente Overbetuwe en de gemeente Lingewaard zal door het enthousiaste team van Omroep Gelderland in samenwerking met RTV Arnhem verslag worden gedaan. Op twee nog nader te bepalen locaties zal onze verkiezingsbus een stop maken. Daar maken wij vervolgens radiouitzendingen die op onze website GLDStemt en bij RTV Arnhem te beluisteren en te zien zullen zijn. Dinsdag 13 maart RTV Favoriet verzorgt de uitzending in Westervoort en in Duiven De tijden blijft de omroep ons nog even verschuldigd, maar wij weten wel dat de bus op het Stadhuisplein in Duiven zal staan. De locatie in Westervoort volgt zo snel mogelijk. Woensdag 14 maart Vanuit Dieren is deze donderdag Studio Rheden te horen. Daarna zullen de medewerkers ook te vinden zijn in Velp en/of Rozendaal. Het is nog ver weg, de planning volgt zo snel mogelijk. Donderdag 15 maart Op deze donderdag is de eer aan Omroep Berg en Dal. De medewerkers zenden hun show uit vanuit Millingen aan de Rijn en Groesbeek. Eerst staat de bus op het plein bij OEV1 Heerbaan in Millingen aan de Rijn. Daar zijn zij vanaf uur te horen. Vervolgens reist de karavaan richting Groesbeek, waar de bus wordt geparkeerd op het Dorpsplein - links van het gemeentehuis. Kom daar vooral kijken, vanaf uur. Vrijdag 16 maart: Omroep Gelderland in Nijmegen Onze laatste eigen verkiezingsuitzending, vanuit Nijmegen. Het gehele Rijk van Nijmegen mag hier aan bod komen: jeugdzorg, de groene stad Nijmegen onder de vlag van Green Capital en hoe kleinere gemeenten onder de rijk van de Waalstad zich (gezamenlijk) handhaven en organiseren, om een tegenwicht te bieden aan de stad. We hebben onder meer gasten als weervrouw Margot Ribberink, wethouders en politici en een lokale muzikant.

6 Vanaf uur tot uur, op een nog nader te bepalen locatie. Zaterdag 17 maart Live vanuit Nunspeet deze zaterdag: RTV Nunspeet, vanaf het Marktplein. Wie het leuk vindt om een kijkje te nemen: wees welkom, tussen en uur. Maandag 19 maart Een avondprogramma: GL8 neemt onder de rook van Nijmegen het dorp Malden voor zijn rekening. Dit prachtige én oude dorp, gelegen in de gemeente Heumen, is niet altijd volop in het nieuws. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks gebeurt. Aan GL8 de taak om de ins en outs van de regio mooi te verwoorden in hun uitzending. Tussen en uur vanaf zorgcentrum Maldensteijn. Dinsdag 20 maart RN7 heeft de eer de verkiezingstocht door Gelderland af te sluiten. Dat doet de regiozender vanuit de Waalstad: Nijmegen. Onze bus maakt een laatste stop, op de Grote Markt. Vijf uur lang zijn de medewerkers daar te vinden, tussen en uur.

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00 Gelderland Gemeente Aalten Inwoners 27.025 extra gelden 3D voor gemeenten 956,00 per inwoner 25.835.900,00 per jaar 191,20 per inwoner 1/5 jeugd 5.167.180,00 382,40 per inwoner 2/5 WMO 10.334.360,00 382,40

Nadere informatie

Truus Grevers. Arnhem, 13 december Geachte gemeente, gemeenteraad en college van B en W, Beste raads- en commissieleden,

Truus Grevers. Arnhem, 13 december Geachte gemeente, gemeenteraad en college van B en W, Beste raads- en commissieleden, Truus Grevers Van: Maarten Hollander Verzonden: vrijdag 15 december 201715:07 Aan: Tom van Beek; Bert Buist; Communicatie gemeente Winterswijk; Loes ten Dolle; Yvonne Domhof; Wim Elferdink; Wilma Elsinghorst;

Nadere informatie

Opmerking bij driejaarsgemiddelden Continu Vakantie Onderzoek (CVO)

Opmerking bij driejaarsgemiddelden Continu Vakantie Onderzoek (CVO) Opmerking bij driejaarsgemiddelden Continu Vakantie Onderzoek (CVO) Bij de interpretatie van de uitkomsten van het CVO moet men er rekening mee houden dat een steekproef geen exacte uitkomsten oplevert,

Nadere informatie

Welke partijen heeft u betrokken bij het beantwoorden van de vragen in deze vragenlijst?

Welke partijen heeft u betrokken bij het beantwoorden van de vragen in deze vragenlijst? Welke partijen heeft u betrokken bij het beantwoorden van de vragen in deze vragenlijst? Gemeenteraad/fractievoorzitters Maatschappelijke organisaties Bedrijfsleven Inwoners 1. Karaktereigenschappen van

Nadere informatie

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort Apeldoorn s-heerenberg Ede Dodewaard Nijmegen Zevenaar Vaassen Didam Harskamp Beneden Leeuwen Millingen Heerenmäten 6 Epe Terborg Lunteren Druten Beek Lobith Heerde Ulft Nijkerk Kerkdriel Groesbeek Giesbeek

Nadere informatie

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer Doesburg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Tiel Vaassen Millingen Kronenenburg Zelhem Bennekom Geldermalsen Epe Beek Presikhaaf Ulft Lunteren Culemborg Heerde Groesbeek

Nadere informatie

Heerenmaten Deventer Maandag

Heerenmaten Deventer Maandag 's Heerenberg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen-CB Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Opheusden Vaassen Millingen Kronenburg Doesburg Lunteren Tiel Epe Beek Presikhaaf Zelhem Hoevelaken Geldermalsen Heerde

Nadere informatie

Zicht op de Gelderse koopmarkt

Zicht op de Gelderse koopmarkt Zicht op de Gelderse koopmarkt Cijfers ontwikkelingen op de koopmarkt tweede helft 217 In maart 218 is de Gelderse woningmarktmonitor geactualiseerd met de laatste cijfers over de koopmarkt. Waar stijgen

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2002 2003 28 855 Gemeentelijke herindeling van een deel van de Achterhoek, de Graafschap en de Liemers en Bathmen, tevens wijziging van de grens tussen de

Nadere informatie

VleermuizenNIEUWS. Uitgave van: Netwerk afhandeling vleermuismeldingen Gelderland

VleermuizenNIEUWS. Uitgave van: Netwerk afhandeling vleermuismeldingen Gelderland VleermuizenNIEUWS Nieuw sbrief voor vleermuisvrijw illigers Gelderland Juni 27 Uitgave van: Netwerk afhandeling vleermuismeldingen Gelderland In deze nieuwsbrief: Resultaten 26 -Totaal aantal meldingen

Nadere informatie

Rapportage MKB-vriendelijkste gemeente 2018 gemeente Nunspeet 1

Rapportage MKB-vriendelijkste gemeente 2018 gemeente Nunspeet 1 Rapportage MKB-vriendelijkste gemeente 2018 gemeente Nunspeet 1 Voorwoord Den Haag/Groningen, april 2019 Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt het resultaat van het in 2018 gehouden onderzoek naar de MKB-vriendelijkste

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 2004 414 Wet van 1 juli 2004 tot gemeentelijke herindeling van een deel van de Achterhoek, de Graafschap en de Liemers, en Wij Beatrix, bij de gratie

Nadere informatie

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2014. Gelderland

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2014. Gelderland Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2014 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland - 1 - De uitvoering van de PWE 2014 vond plaats in opdracht van de onderstaande instanties: Gemeenten

Nadere informatie

Aanwezigheid onderwijszorgstructuren

Aanwezigheid onderwijszorgstructuren Aanwezigheid onderwijszorgstructuren in Gelderland December 2007 Marga Wijsmuller December 2007 Uitgevoerd door Spectrum in opdracht van Provincie Gelderland Notitienummer 07 2069MAW-av07-0310 SPECTRUM

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2003 2004 28 855 Gemeentelijke herindeling van een deel van de Achterhoek, de Graafschap en de Liemers, en Bathmen A Herdruk GEWIJZIGD VOORSTEL VAN WET 3

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, februari 2019

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, februari 2019 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, februari 2019 Aantal WW-uitkeringen neemt weer af in Gelderland In Gelderland is het aantal WW-uitkeringen in februari gedaald tot iets boven de 29.600. Daarmee wordt

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, november 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, november 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, november 2017 Aantal WW-uitkeringen in Gelderland opnieuw gedaald Eind november verstrekte UWV in Gelderland 37.910 WW-uitkeringen. Daarmee zet de dalende lijn van

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, april 2019

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, april 2019 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, april 2019 Aantal WW-uitkeringen in Gelderland sterk gedaald In april is het aantal WW-uitkeringen in Gelderland opnieuw gedaald. Eind april waren er minder uitkeringen

Nadere informatie

AANBIEDINGSBRIEF PAMFLET

AANBIEDINGSBRIEF PAMFLET AANBIEDINGSBRIEF PAMFLET Genemuiden, 26 april 2013 Geachte dame/heer, Zoals u bekend is, heeft de onderwijsraad aan de staatssecretaris een advies uitgebracht waar men vraagt om een actief beleid inzake

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, januari 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, januari 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, januari 2018 WW in Gelderland in januari licht gestegen In januari steeg de WW in Gelderland met 1,7% tot 37.520 uitkeringen. Dat betekent echter geen einde van de

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, mei 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, mei 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, mei 2017 WW daalt in Gelderland sterker dan landelijk In mei is het aantal WW uitkeringen in Gelderland met 2.040 verder afgenomen tot 44.486. Dat is 4,4% minder dan

Nadere informatie

Spoorboekje. Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland. Deken Dr. Mulderstraat 6d 6681 AB Bemmel. Tel.: 0481-453 680 Fax: 0481-453 335

Spoorboekje. Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland. Deken Dr. Mulderstraat 6d 6681 AB Bemmel. Tel.: 0481-453 680 Fax: 0481-453 335 Spoorboekje Deken Dr. Mulderstraat 6d Tel.: 0481-453 680 Fax: 0481-453 335 E-mail info@sbog.nl Internet www.sbog.nl Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland Afkortingenlijst Deken Dr. Mulderstraat

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, juni 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, juni 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, juni 2017 WW-uitkeringen laagopgeleiden in Gelderland ruim kwart lager dan geleden Het aantal lopende WW-uitkeringen in Gelderland daalt in juni verder. Ook laagopgeleiden

Nadere informatie

Gelderse Aanval op de Uitval Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s

Gelderse Aanval op de Uitval Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s Gelderse Aanval op de Uitval Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s Jorike Smeitnk Wilmie van der Kuil November 2009 Rapport 08-0734c l JorSm-av l 01 Inhoud Leeswijzer... 5 1. Algemeen

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, december 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, december 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, december 2018 WW in Gelderland 23 procent gedaald in 2018 In 2018 daalde het aantal WW-uitkeringen in Gelderland met 23% tot onder de 28.600. Dat is een sterkere daling

Nadere informatie

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2004 Gelderland

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2004 Gelderland Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2004 Gelderland De uitvoering van de PWE vindt plaats in opdracht van de onderstaande instanties (situatie 2004): -gemeenten Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld,

Nadere informatie

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2016 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2016 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2016 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland - 1 - De uitvoering van de PWE 2016 vond plaats in opdracht van de onderstaande instanties: Gemeenten

Nadere informatie

Overzicht Gelderse Gemeenschappelijke Regelingen per oktober 2015

Overzicht Gelderse Gemeenschappelijke Regelingen per oktober 2015 Afvalreiniging Milieusamenwerking en Afvalverwerking Regio Nijmegen (MARN) Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen

Nadere informatie

Gelderse Aanval op de Uitval. Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s

Gelderse Aanval op de Uitval. Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s Gelderse Aanval op de Uitval Cijfers over voortijdig schoolverlaten in de Gelderse regio s Jorike Smeitnk Wilmie van der Kuil Augustus 2010 Rapport 08-0733d l JorSm-AnjPu Leeswijzer In het hoofdstuk algemeen

Nadere informatie

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2015 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland

Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2015 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland Eerste uitkomsten werkgelegenheidsonderzoek 2015 Gelderland Provinciale Werkgelegenheids Enquête Gelderland - 1 - De uitvoering van de PWE 2015 vond plaats in opdracht van de onderstaande instanties: Gemeenten

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. 11347 29 juli 2009 Regeling van de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 13 juli 2009, nr. VO/OK/132108,

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, maart 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, maart 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, maart 2017 In Gelderland daalt WW vooral in de bouw In maart is het aantal WW uitkeringen in Gelderland met 285 afgenomen tot 48.253. De WW daalde daarmee over de afgelopen

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 10844 14 juli 2010 Regeling van de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 29 juni 2010, nr. VO/OK/207393,

Nadere informatie

Datum 19 juni 2019 Betreft Wmo-toezicht - Openbaarmaken van toezichtsrapporten Wmo 2015

Datum 19 juni 2019 Betreft Wmo-toezicht - Openbaarmaken van toezichtsrapporten Wmo 2015 > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag www.rijksoverheid.nl Bijlage(n)

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, december 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, december 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, december 2016 WW Gelderland eind 2016 lager dan verwacht In 2016 hoefden minder mensen een beroep te doen op de WW. De provincie Gelderland telt eind 2016 nog 48.287

Nadere informatie

Hattem. Oldebroek. Elburg. Nunspeet. Harderwijk Epe. Rozendaal. Rheden ARNHEM. Renkum. Westervoort. Overbetuwe Lingewaard. Millingen a.d.

Hattem. Oldebroek. Elburg. Nunspeet. Harderwijk Epe. Rozendaal. Rheden ARNHEM. Renkum. Westervoort. Overbetuwe Lingewaard. Millingen a.d. Gelderland 35,41% MOOI Totale landoppervlakte 5120,4 km 2 Oppervlakte mooi 1813,3 km 2 Hattem Oldebroek Elburg Heerde Nunspeet Harderwijk Epe Ermelo Putten Voorst Nijkerk Apeldoorn Lochem Barneveld Zutphen

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, april 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, april 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, april 2016 Meer kansen op Gelderse arbeidsmarkt In april is het aantal WW-uitkeringen in Gelderland met 2,7 procent gedaald tot 55.016. Dat zijn er 1.543 minder dan

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, november 2015

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, november 2015 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, november 2015 Daling WW hapert in Gelderland Minder WW-uitkeringen dan, maar wel meer dan e Eind november 2015 telde Gelderland 51.800 WW-uitkeringen. Dat zijn er 850

Nadere informatie

Onderstaand vindt u de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen in de Nederlandse lidgemeenten van de Euregio Rijn-Waal.

Onderstaand vindt u de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen in de Nederlandse lidgemeenten van de Euregio Rijn-Waal. Uitslagen Nederlandse Provinciale Statenverkiezingen 2019 Onderstaand vindt u de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen in de Nederlandse lidgemeenten van de Euregio Rijn-Waal. Ergebnisse niederländischer

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 10979 1 juni 2012 Regeling van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 23 mei 2012, nr. VO/OK/394399, houdende

Nadere informatie

AANBIEDINGSBRIEF 1>A1vijF.LET i ~ _ " _ a ff *» ~ /' Genemuiden, 26 april 2013 - - 1 _ L. W 'J Geachte leden van de Raad, leden van het

AANBIEDINGSBRIEF 1>A1vijF.LET i ~ _  _ a ff *» ~ /' Genemuiden, 26 april 2013 - - 1 _ L. W 'J Geachte leden van de Raad, leden van het AANBIEDINGSBRIEF 1>A1vijF.LET i ~ _ " _ a ff *» ~ /' Genemuiden, 26 april 2013 - - 1 _ L. W 'J Geachte leden van de Raad, leden van het College van Burgemeester en Wethouders, Zoals u bekend is,

Nadere informatie

Plaats en betekenis van de Stadsregio Arnhem Nijmegen voor de Gelderse economie. jaartal Veluwe Achterhoek Arnhem Nijmegen

Plaats en betekenis van de Stadsregio Arnhem Nijmegen voor de Gelderse economie. jaartal Veluwe Achterhoek Arnhem Nijmegen ONDERZOEKMEMORANDUM Plaats en betekenis van de Stadsregio Arnhem Nijmegen voor de Gelderse economie Inleiding Bruto binnenlands product 1 De Stadsregio wordt sinds jaar en dag de motor van de Gelderse

Nadere informatie

Gelderse Monitor Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin

Gelderse Monitor Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin Gelderse Monitor Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin Inhoud Achtergrond Achtergrond 2 Leeswijzer 3 Uitkomsten Monitor 3 Conclusie 7 Realisering VH 9 Realisering CJG 10 Verbinding tussen VH

Nadere informatie

Nadere analyse vrijkomende agrarische bebouwing Gelderland

Nadere analyse vrijkomende agrarische bebouwing Gelderland Nadere analyse vrijkomende agrarische bebouwing Gelderland Edo Gies, Rob Smidt, Renze van Och en Inge Vleemingh Nadere analyse vrijkomende agrarische bebouwing Gelderland Edo Gies, Rob Smidt, Renze van

Nadere informatie

Wijziging Uitvoeringsregeling Belastingdienst FI

Wijziging Uitvoeringsregeling Belastingdienst FI Wijziging Uitvoeringsregeling Belastingdienst FI 20 december 1996/nr. WDB 96/642 M Directoraat-Generaal voor Fiscale Zaken/Directie Wetgeving Directe Belastingen Gelet op artikel 3 van de Algemene wet

Nadere informatie

AANBIEDINGSBRIEF MMFLEli^iS^iiïi^

AANBIEDINGSBRIEF MMFLEli^iS^iiïi^ AANBIEDINGSBRIEF MMFLEli^iS^iiïi^ Genemuiden, 26 april 2013-1 NE! 203 AFD ocy> Geachte leden van de Raad, leden van het College van Burgemeester en Wethouders, z Zoals u bekend is, heeft de onderwijsraad

Nadere informatie

Woonplaats Woonplaats Per huishouden Aalst Gld Aalst Gld ,38 Aalten Aalten ,86 Achterveld Gem Barneveld

Woonplaats Woonplaats Per huishouden Aalst Gld Aalst Gld ,38 Aalten Aalten ,86 Achterveld Gem Barneveld Woonplaats Woonplaats 2014 2015 2016 Per huishouden Aalst Gld Aalst Gld 715 362 312 0,38 Aalten Aalten 6343 5600 6317 0,86 Achterveld Gem Barneveld Achterveld Gem Barneveld 1244 1243 880 0,88 Aerdt Aerdt

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, augustus 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, augustus 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, augustus 2016 Minder WW-uitkeringen, meer spanning op de Gelderse arbeidsmarkt Eind augustus waren er in Gelderland opnieuw minder WW-uitkeringen. Minder dan eind juli

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 35695 20 oktober 2015 Regeling van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 10 oktober 2015, nr. VO/OK/587536,

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Handelende in overeenstemming met de Minister van Economische Zaken;

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Handelende in overeenstemming met de Minister van Economische Zaken; STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 27185 31 december 2012 Regeling van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 14 december 2012, nr. VO/OK/379368,

Nadere informatie

6 juni Nadere informatie bij: Ans Mohammed Amin ( ), Marika Rosendaal ( ), secretariaat afdeling KOB ( )

6 juni Nadere informatie bij: Ans Mohammed Amin ( ), Marika Rosendaal ( ), secretariaat afdeling KOB ( ) Overzicht Gelderse Gemeenschappelijke Regelingen per juni 2016 Laatst bijgewerkt op: 28 juni 2016 Laatste versie op website provincie + Kennisportaal Openbaar Bestuur: 6 juni 2016 Nadere informatie bij:

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 11687 2 maart 2018 Regeling van de Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media van 23 februari 2018, nr. VO/OK/847252,

Nadere informatie

Gelders Energieakkoord (GEA) OPWEKKING VAN HERNIEUWBARE ENERGIE HET POTENTIEEL IN KAART

Gelders Energieakkoord (GEA) OPWEKKING VAN HERNIEUWBARE ENERGIE HET POTENTIEEL IN KAART Gelders Energieakkoord (GEA) OPWEKKING VAN HERNIEUWBARE ENERGIE HET POTENTIEEL IN KAART Maart 2016 In opdracht van de Tafel Monitoring Uitgevoerd door: Alliander Klimaatverbond Introductie In Deel II van

Nadere informatie

Regeling spreiding zomervakantie 2011

Regeling spreiding zomervakantie 2011 Algemeen Verbindend Voorschrift Betreft de onderwijssector(en) Informatie CFI/ICO Primair Onderwijs po 079-3232.333 Voorgezet onderwijs vo 079-3232.444 Bestemd voor alle scholen in het primair onderwijs,

Nadere informatie

Daadwerkelijk Dichtbij: project versterking van de lokale journalistiek in Gelderland

Daadwerkelijk Dichtbij: project versterking van de lokale journalistiek in Gelderland Bijlage I, Samenwerking lokale omroepen 1 e evaluatie (Aangeleverd door Omroep Gelderland) Daadwerkelijk Dichtbij: project versterking van de lokale journalistiek in Gelderland Lokale omroepen richten

Nadere informatie

Apeldoorn VVD-aanspreekpunt: Anja Prins, Corrie-Christine van der Woude * Arnhem VVD-aanspreekpunt: René Westra, Mike Waltmans, Frederik Peters

Apeldoorn VVD-aanspreekpunt: Anja Prins, Corrie-Christine van der Woude * Arnhem VVD-aanspreekpunt: René Westra, Mike Waltmans, Frederik Peters Burgemeesters en adresgegevens van de 54 Gelderse gemeenten. Aalten Burgemeester: G. Berghoef Postadres: Postbus 119, 7120 AC Aalten Bezoekadres: Markt 7, 7121 CS Aalten Telefoon: (0543) 49 33 33 Fax:

Nadere informatie

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64 A Aalten-Bredevoort 7461 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Almere 8200 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Alphen aan den Rijn 1000 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amersfoort 3900 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amstelveen 1000 304 mhz 6875

Nadere informatie

Factsheet Financiën Gelderse gemeenten

Factsheet Financiën Gelderse gemeenten Factsheet Financiën Gelderse gemeenten Begrotingen Gelderse gemeenten getekend door de jeugdzorg In de afgelopen jaren konden we steeds een redelijk positief geluid laten horen. De Gelderse gemeenten herstelden

Nadere informatie

Datum Besluit Vervolgprocedure

Datum Besluit Vervolgprocedure AdviesNota AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBAAR Datum : 17-11-2014 Afdeling : Beleid en Bedrijfsvoering Casenr. : BWZ14.0465 Adviseur : G. Bijlsma GB/5 72 Doc.nr. : BW14.0717 Medeadviseur(s) : G. Assies

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, maart 2019

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, maart 2019 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, maart 2019 Daling WW in Gelderland zet door In maart is het aantal WW-uitkeringen in Gelderland verder gedaald. Het zijn er opnieuw minder dan en ook minder dan een

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, februari 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, februari 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, februari 2018 WW in Gelderland weer gedaald In februari daalde de WW in Gelderland verder met 1,8%. Daarmee kwam voorlopig een einde aan de seizoensmatige stijging

Nadere informatie

Regeling spreiding zomervakanties

Regeling spreiding zomervakanties OCenW-Regelingen Bestemd voor: Scholen voor het primair en voortgezet onderwijs De staatssecretaris van onderwijs, cultuur en wetenschappen, Mede namens de minister van landbouw, natuurbeheer en visserij,

Nadere informatie

Kaartenbijlage Beheerplan Veluwe

Kaartenbijlage Beheerplan Veluwe Kaartenbijlage Beheerplan Veluwe Kaarten Hoofdstuk 2 De Veluwe: een compleet systeem? Kaart 2.1: Kaart 2.2: Kaart 2.3: Eigendommen Habitattypen Begrenzing Natura 2000 gebied Veluwe Kaartenbijlage Beheerplan

Nadere informatie

Gelderse Monitor. Overzicht van Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin. Meting februari 2010

Gelderse Monitor. Overzicht van Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin. Meting februari 2010 Gelderse Monitor Overzicht van Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin Meting februari 2010 Gelderse Monitor Overzicht van Veiligheidshuizen en Centra voor Jeugd en Gezin Meting februari 2010

Nadere informatie

Luchtkwaliteit in de Vallei. Gemeenten Barneveld, Ede en Scherpenzeel Omgevingsdienst de Vallei

Luchtkwaliteit in de Vallei. Gemeenten Barneveld, Ede en Scherpenzeel Omgevingsdienst de Vallei Luchtkwaliteit in de Vallei Gemeenten Barneveld, Ede en Scherpenzeel Omgevingsdienst de Vallei Drankkeet Presentatie Fijnstof is ongezond ( goed woon- en leefklimaat!) achtergrondconcentratie Milieuwetgeving:

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, september 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, september 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, september 2016 WW daalt en werkgelegenheid groeit in Gelderland, ook in 2017 Eind september telde Gelderland 50.629 lopende WW-uitkeringen. Dat zijn er 503 minder dan

Nadere informatie

Regeling spreiding zomervakantie

Regeling spreiding zomervakantie OCenW-Regelingen verbindend voorschrift kantie in de regio Zuid moet samenvallen met de carnavalsweek. De reden hiervoor is, dat scholen in de Rooms Datum: 31 augustus 2004 Kenmerk: VO/S&O-2004/23532 Datum

Nadere informatie

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Reserveren? 0900 734 46 82 (@ 0,10 per minuut) Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Vraagt u zich af hoe de prijs van uw reis wordt berekend, wat een vervoerzone is en welke tarieven de verschillende

Nadere informatie

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Reserveren? 0900 734 46 82 (@ 0,10 per minuut) Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Vraagt u zich af hoe de prijs van uw reis wordt berekend, wat een vervoerzone is en welke tarieven de verschillende

Nadere informatie

Oudste kaarten: alfabetische plaatsnamenlijst van alle meldingen t/m 2013

Oudste kaarten: alfabetische plaatsnamenlijst van alle meldingen t/m 2013 278 73 s-heerenberg Gelderland 07-08-1901 W.F. Boomgaard Apeldoorn 28-01-2005 912 190 t Harde Gelderland 08-06-1935 W.F. Boomgaard Apeldoorn 28-01-2005 468 109 Aalten (Gld.) Gelderland 14-04-1903 H.J.E.

Nadere informatie

Factsheet. Gelderland. 1. Algemeen 2. Arbeidsmarkt 3. Economie

Factsheet. Gelderland. 1. Algemeen 2. Arbeidsmarkt 3. Economie Oldebroek Hattem Factsheet Elburg Heerde Harderwijk Ermelo Nunspeet Epe Putten Voorst Nijkerk Barneveld Apeldoorn Lochem Zutphen Scherpenzeel Ede Brummen Berkelland 1. Algemeen 2. Arbeidsmarkt 3. Economie

Nadere informatie

Alleen ter besluitvorming door het College Actief informeren van de Raad. Collegevoorstel Openbaar

Alleen ter besluitvorming door het College Actief informeren van de Raad. Collegevoorstel Openbaar Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Overzicht samenwerking regio Rijk van Nijmegen Programma / Programmanummer Facilitaire diensten / 1043 Portefeuillehouder B. Jeene Samenvatting In de vergadering met

Nadere informatie

ID_BUSH_PL WEGNUMMER HECTOMETER GEMEENTE

ID_BUSH_PL WEGNUMMER HECTOMETER GEMEENTE CODE ID_BUSH_PL WEGNUMMER HECTOMETER GEMEENTE 12.470 A28 0 Oldebroek 8.237 N18 234 Oost Gelre 2.141 N18 234 Oost Gelre 2.125 N18 238 Berkelland 8.241 N18 238 Berkelland 765 N225 51 Wageningen 768 N225

Nadere informatie

Selectieleidraad alle categorieën DAS. Selectieleidraad. Dynamisch aankoopsysteem

Selectieleidraad alle categorieën DAS. Selectieleidraad. Dynamisch aankoopsysteem Selectieleidraad Dynamisch aankoopsysteem Publicatiedatum: 3 mei 2016 Inhoud Leeswijzer... 3 1. Algemeen... 4 1.1 Stichting WerkenInGelderland... 4 1.2 Dynamisch Aankoopsysteem... 5 1.3 Looptijd Dynamisch

Nadere informatie

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Aalten - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan.

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Aalten - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Cijfers kindermonitor 2013 gemeente - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Vanwege geldgebrek (meerdere antwoorden mogelijk) is mijn kind geen lid van een sportclub of sportvereniging

Nadere informatie

Seminar jonge senioren. Ovezande 8 maart 2016

Seminar jonge senioren. Ovezande 8 maart 2016 Seminar jonge senioren Ovezande 8 maart 2016 Peildatum 8 dec. 2015 Opbouw ledenbestand provincie Zeeland [ 50, 59 ] = 63 leden 0,9 % [ 60, 69 ] = 1547 leden 22,1 % [ 70, ] = 5400 leden 77,0 % --------------------------------

Nadere informatie

VOORBEREIDENDE LES BIJ DEMOCRATIESPEL EN PROVINCIESPEL GELDERLAND HANDLEIDING VOOR DOCENTEN, GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAUS VERSIE NOVEMBER 2018

VOORBEREIDENDE LES BIJ DEMOCRATIESPEL EN PROVINCIESPEL GELDERLAND HANDLEIDING VOOR DOCENTEN, GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAUS VERSIE NOVEMBER 2018 VOORBEREIDENDE LES BIJ DEMOCRATIESPEL EN PROVINCIESPEL GELDERLAND HANDLEIDING VOOR DOCENTEN, GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAUS VERSIE NOVEMBER 2018 2 INHOUD Materialen... 3 Opbouw programma... 3 Wie beslist wat?...

Nadere informatie

Samen bouwen aan een taalvaardige toekomst. De toegevoegde waarde van de Gelderse Bibliotheken in de doorgaande leer- en leeslijn jaar

Samen bouwen aan een taalvaardige toekomst. De toegevoegde waarde van de Gelderse Bibliotheken in de doorgaande leer- en leeslijn jaar Samen bouwen aan een taalvaardige toekomst De toegevoegde waarde van de Gelderse Bibliotheken in de doorgaande leer- en leeslijn 0-100 jaar Inleiding In Nederland zijn 1,3 miljoen mensen tussen de 16

Nadere informatie

Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland

Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland AALTEN 40005653 Winterswijks Muziek Theater; AALTEN 1.500 Concerto in Blu 40006023 Vereniging Aaltense Musea; AALTEN 4.000 aankoop vitrines/wissellijsten/expositiemateriaal Totaal AALTEN 5.500 APELDOORN

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, januari 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Gelderland, januari 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Gelderland, januari 2017 Meer kansen voor Gelderse werkzoekenden Het aantal WW uitkeringen in Gelderland is in januari licht gestegen tot 49.164. Een stijging in het begin van

Nadere informatie

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Ermelo - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan.

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Ermelo - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Cijfers kindermonitor 2013 gemeente - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Vanwege geldgebrek (meerdere antwoorden mogelijk) is mijn kind geen lid van een sportclub of sportvereniging

Nadere informatie

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Epe - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan.

Cijfers kindermonitor 2013 gemeente Epe - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Cijfers kindermonitor 2013 gemeente - lichamelijke activiteit Een toelichting op de tabel staat onderaan. Vanwege geldgebrek (meerdere antwoorden mogelijk) is mijn kind geen lid van een sportclub of sportvereniging

Nadere informatie

Toewijzingen Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland - Eerste kwartaal 2013

Toewijzingen Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland - Eerste kwartaal 2013 APELDOORN 15120401 Vereniging Apeldoornse Muziek Federatie 2.000 Apeldoorn; concours 15130048 Vereniging Brassband Apeldoorn 1.500 Apeldoorn; jubileumconcert Totaal APELDOORN 3.500 ARNHEM 15120395 Stichting

Nadere informatie

Bevolkingsprognose Gelderland 2012. Verwachte bevolkingsontwikkeling tot 2050

Bevolkingsprognose Gelderland 2012. Verwachte bevolkingsontwikkeling tot 2050 Bevolkingsprognose Gelderland 2012 Verwachte bevolkingsontwikkeling tot 2050 maart 2012 1 Bevolkingsprognose Gelderland 2012 Maart 2012 Programmeren & Contracteren Afdeling Wonen, Sociaal en Cultuur Team

Nadere informatie

Register gemeenschappelijke regelingen Gemeente Wijchen

Register gemeenschappelijke regelingen Gemeente Wijchen CVDR Officiële uitgave van Wijchen. Nr. CVDR377839_4 30 oktober 2017 Register gemeenschappelijke regelingen Gemeente Wijchen Gemeenten kunnen ter behartiging van één of meerdere belangen overgaan tot samenwerking.

Nadere informatie

Pagina 3 Klanttevredenheid Werkgeversdiensten

Pagina 3 Klanttevredenheid Werkgeversdiensten Nummer 343 Augustus 2008, jaargang 35 Pagina 1 Wijziging aanvullingsregeling 55+ Pagina 3 BPF Bouw start 1 september 2008 met de verzending van het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 08 Pagina 3 Klanttevredenheid

Nadere informatie

Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten

Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten adviezen, meldingen, onderzoeken en doorlooptijden December Veilig Thuis Gelderland-Zuid maandelijkse rapportage 6 februari 2018 1 Tabel1.adviezen

Nadere informatie

Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten

Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten Veilig Thuis Gelderland-Zuid Maandelijkse rapportage gemeenten adviezen, meldingen, onderzoeken en doorlooptijden November Veilig Thuis Gelderland-Zuid maandelijkse rapportage 20 december 1 Tabel1.adviezen

Nadere informatie

Het secretariaat is op donderdag 5 mei a.s. (Hemelvaartsdag)

Het secretariaat is op donderdag 5 mei a.s. (Hemelvaartsdag) INHOUD ALGEMEEN 1 Komende vergaderingen 1 Bezoek Brussel d.d. 7 april jl. 1 Laat u informeren tijdens één van de VVNH-informatie bijeenkomsten in uw regio! 1 Nieuwsbrief Plantenziektenkundige Dienst 03/2005

Nadere informatie

Catalogus Opleidingen CAO voor het Bouwbedrijf, versie april 2011

Catalogus Opleidingen CAO voor het Bouwbedrijf, versie april 2011 Nummer 358 april 2011, jaargang 38 Pagina 1 Catalogus Opleidingen CAO voor het Bouwbedrijf, versie april 2011 Pagina 2 BpfBOUW Uniform Pensioenoverzicht 2011 (UPO) Pagina 3 Nieuwe code soort regel op Opgave

Nadere informatie

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Reserveren? 0900 734 46 82 (@ 0,10 per minuut) Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Vraagt u zich af hoe de prijs van uw reis wordt berekend, wat een vervoerzone is en welke tarieven de verschillende

Nadere informatie

Cijfers ouderenmonitor 2010 gemeente Lochem - mantelzorg Een toelichting op de tabel staat onderaan.

Cijfers ouderenmonitor 2010 gemeente Lochem - mantelzorg Een toelichting op de tabel staat onderaan. Cijfers ouderenmonitor gemeente Lochem - mantelzorg Een toelichting op de tabel staat onderaan. Mantelzorg ontvangen Waaruit bestaat de mantelzorg die men momenteel ontvangt Lochem heeft afgelopen jaar

Nadere informatie

Kampen 104 ( 2,3% ) Epe 84 ( 3,1% ) Apeldoorn 474 ( 3,8% ) Rozendaal. Westervoort 62 ( 3,8% ) 65 ( 2,6. Lingewaard 87 ( 2,3% ) Ubbergen 24 ( 3,4% )

Kampen 104 ( 2,3% ) Epe 84 ( 3,1% ) Apeldoorn 474 ( 3,8% ) Rozendaal. Westervoort 62 ( 3,8% ) 65 ( 2,6. Lingewaard 87 ( 2,3% ) Ubbergen 24 ( 3,4% ) Steenw 92 ( huizen ( 4,1 ) Noordoostpolder 136 ( 3,1 ) Urk 97 ( 4,1 ) Zwa 6 18 Kampen 104 ( 2,3 ) Lelystad 310 ( 5,3 ) Dronten 138 ( 3,7 ) Oldebroek 61 ( 2,8 ) ) Zeewolde 64 ( 2,9 ) 17 Harderwijk 105 (

Nadere informatie

Plaats: Jaar: Vindplaats Aalst 1964 Regionaal Archief Rivierenland Aalten 1958 Aalten 1967 ECAL Aerdt 1956 Almen 1949 Gelders Archief Alphen 1968

Plaats: Jaar: Vindplaats Aalst 1964 Regionaal Archief Rivierenland Aalten 1958 Aalten 1967 ECAL Aerdt 1956 Almen 1949 Gelders Archief Alphen 1968 Lijst alle? Adolfs films in Gelderland Hervonden films Adolfs Plaats: Jaar: Vindplaats Aalst 1964 Regionaal Archief Rivierenland Aalten 1958 Aalten 1967 ECAL Aerdt 1956 Almen 1949 Gelders Archief Alphen

Nadere informatie

Zienswijze Gelderse partijen

Zienswijze Gelderse partijen Zienswijze Gelderse partijen Inzake Ontwerpbesluit tot wijziging van het Luchthavenbesluit Lelystad en de onderliggende (geactualiseerde) milieueffectrapportage (MER) 1. Inleiding De ontwikkelingen rond

Nadere informatie

Inventarisatie Zorgteams 0-4 in Gelderland

Inventarisatie Zorgteams 0-4 in Gelderland Inventarisatie Zorgteams 0-4 in Gelderland Jorike Smeitink juli 2007 Notitienummer N07 2044JorSm-mlv 206.130 SPECTRUM Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling Gelderland Inhoud 1. Inleiding...1 1.1 Zorgteams

Nadere informatie

Overzichtsrapport SER Gelderland

Overzichtsrapport SER Gelderland Overzichtsrapport SER Onderwijs: MBO In opdracht van SER September 2008 Drs. J.D. Gardenier L.T. Schudde CAB Martinikerkhof 30 9712 JH Groningen 050-3115113 cab@cabgroningen.nl www.cabgroningen.nl 1 Onderwijs:

Nadere informatie

1. De provincie Gelderland te dezen vertegenwoordigd door J.J. van Dijk, die hiertoe is

1. De provincie Gelderland te dezen vertegenwoordigd door J.J. van Dijk, die hiertoe is Convenant Overheid Toeristische Sector Veluwe PARTIJEN: 1. De provincie Gelderland te dezen vertegenwoordigd door J.J. van Dijk, die hiertoe is aangewezen op grond van artikel 158, eerste lid onder a van

Nadere informatie

Openbaar. Uitvoering SP motie Horen, zien, maar niet zwijgen

Openbaar. Uitvoering SP motie Horen, zien, maar niet zwijgen Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Uitvoering SP motie Horen, zien, maar niet zwijgen Programma Zorg & Welzijn BW-nummer Portefeuillehouder B. Frings Samenvatting In de raadsvergadering van 11 februari

Nadere informatie

Monitor Wonen en Zorg Provincie Gelderland 2013. Hoofdrapport

Monitor Wonen en Zorg Provincie Gelderland 2013. Hoofdrapport Monitor Wonen en Zorg Provincie Gelderland 2013 Hoofdrapport Programma Wonen december 2013 MONITOR WONENZORG PROVINCIE GELDERLAND 2013 EINDRAPPORT voor Provincie Gelderland auteur Henk Nouws, Claasje Reijers

Nadere informatie