HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12"

Transcriptie

1 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/ Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Nieuws vanuit de OV - Parkeren - Naar binnen in de ochtend - Ophalen van de kinderen Agenda en 7 februari 2018 Fancy Hoekstra Studie2daagse te Amersfoort 14 februari 2018 Stakingsdag / Evaluatiedag team - groepen 1 t/m 8 vrij 19 en 21 februari Maandag en woensdag -> 10 minuten gesprekken 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie 5 maart 2018 Weer naar school 7 maart 2018 Let op: Personeelsdag Comprix groepen 1 t/m 8 vrij. 9 maart 2018 NL DOET in samenwerking met BOON 13 en 14 maart Fancy Hoekstra Studie2daagse te Amersfoort 30 maart 2018 Goede Vrijdag 2 april 2018 Tweede Paasdag 16, 17 en 18 mei Schoolfotograaf Een planning volgt. Er komt een intekenlijst voor de broertjes/zusjes foto s (woensdag vanaf uur en op de vrijdag vanaf uur). Nieuwe leerlingen We verwelkomen de volgende nieuwe leerlingen bij ons op school. In groep 1 Nigel van den Ham (13 februari). Van harte welkom op onze school. We wensen Nigel een fijne en een plezierige schooltijd toe!

2 Directiepraat Vorige week dinsdag was er de Klankbordbijeenkomst. De opkomst was helaas niet groot. Wel kunnen we met elkaar terugkijken op een prettige en zinvolle bijeenkomst. Dat wat besproken is, kunt u in deze nieuwsbrief lezen. Lijkt het u leuk een volgende keer ook mee te denken? Laat het me weten door een mail te sturen naar info@obsdetoekan.nl. Na de voorjaarsvakantie ontvangt u allen een link naar de ouderenquête. Eenmaal in de twee jaar nemen wij die af. We hopen dat u allen bereid bent de enquête in te vullen, zodat we een zo representatief mogelijk beeld krijgen van de school. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 zal ook gevraagd worden een leerlingen-enquête in te vullen. Voor ons is het ook belangrijk van de kinderen te horen hoe zij school ervaren. Afgelopen woensdag hebben we met het gehele team een inhoudelijk teamoverleg gehad. Tijdens het overleg hebben we met elkaar gesproken over de toekomst van het onderwijs. Binnen het basisonderwijs wordt namelijk gewerkt aan een nieuw curriculum. Het curriculum is de landelijk verplichte inhoud van een opleiding. In het basisonderwijs bestaat het curriculum uit de kerndoelen. Dit jaar denken 9 ontwikkelteams met daarin leerkrachten en directeuren uit het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs na over wat leerlingen moeten kennen en kunnen, en wat thuishoort in het onderwijscurriculum van alle leerlingen. In 2019 is men van plan het nieuwe curriculum te presenteren aan de Tweede Kamer. Het lijkt allemaal nog heel ver weg, maar ook voor ons als team is het goed om stil te staan bij wat we onze leerlingen aanbieden en de wijze waarop we dat aanbieden. Wat werkt en wat heeft een minder groot effect op het leren van kinderen? Waar zijn we al heel tevreden over en wat zouden we nog anders/beter kunnen doen? Het gedachtegoed BLP (Building Learning Power kinderen leren te leren, ofwel leren is te leren ) is in ieder geval een van de zaken waar we heel erg tevreden over zijn en zeker willen behouden. Het inzetten van elkaars kwaliteiten zien we nog als een aandachtspunt. Hoe zouden we dat kunnen optimaliseren binnen de school? Dit alles krijgt ongetwijfeld een vervolg. We houden u zeker op de hoogte van ontwikkelingen!

3 Teammededelingen Om te beginnen een geweldig mooi bericht! Lianne Felder is na 42 weken bevallen van een prachtige zoon Finn. Het was een zware bevalling waarin Finn uiteindelijk met een keizersnede ter wereld is gekomen. Met elkaar hopen we dat Lianne snel herstelt, zodat ze volop samen met Melvin kan genieten van de kleine Finn. Lianne en Melvin van harte gefeliciteerd! We weten inmiddels dat Anja van Burum gescheurde enkelbanden heeft. Ze heeft inmiddels gips gekregen. Het herstel duurt langer dan ze gehoopt had. Het is lastig om structureel inval te organiseren. We proberen wel zoveel mogelijk dezelfde (inval)leerkrachten voor de groep te plaatsen. Fancy Hoekstra Nieuws vanuit de OV In de bijlage van dit Toekannieuws leest u het Jaarverslag van de Oudervereniging. Heeft u hierover vragen kunt u contact opnemen met een van de leden van de OV of door een mail te sturen naar ov@obsdetoekan.nl. Koeltasjes De OV heeft voor alle kinderen een koeltasje aangeschaft. De koeltasjes zullen op donderdag 22 februari uitgedeeld worden. De kinderen kunnen het koeltasje gebruiken voor het koel houden van de lunch en het drinken op de maandag, dinsdag en donderdag. De kinderen mogen het koeltasje in de vakantie voorzien van hun naam en wanneer ze het leuk vinden mogen ze het koeltasje oppimpen naar eigen smaak. We zijn benieuwd! VZ-jes actie De eerste VZ-jes actie is afgerond. Met elkaar hebben we een mooi bedrag opgespaard voor extra teken en knutselmaterialen. Per 1 februari kan er opnieuw gespaard worden voor VZ-jes bij de AH. De kleur van de nieuwe VZ-jes is rood. We hopen dat u allen weer met ons mee wilt sparen!

4 Nieuwe OV leden gezocht Wietske Schuurman en Astrid v/d Berg gaan na dit schooljaar stoppen als OV lid. Zowel Wietske als Astrid hebben een flink aantal jaren in de OV gezeten. We begrijpen hun keuze het stokje eens door te geven aan een ander, echter zullen we hun enthousiasme en betrokkenheid zeker gaan misen! Gelukkig is het nog niet helemaal zover en hoeven we niet nu al afscheid te nemen. Wel zijn we nu al op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk de OV te komen versterken, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Verkeersouders Wietske Schuurman is ook al jaren onze verkeersouder. Daarmee zal zij ook na dit schooljaar stoppen. We zijn dus ook nog op zoek naar 1 a 2 ouders die dit samen zouden willen oppakken. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, stuur dan een mailtje naar info@obsdetoekan.nl. Klankbordbijeenkomst Hieronder kunt u lezen waar zoal over gesproken is tijdens de bijeenkomst. IKC Integraal Kind Centrum (informerend en adviserend) Fancy geeft een presentatie over het IKC Wolderwijs. Vele treintjes rijden al. Daarbij zijn er ook nog een aantal treintjes die we zouden kunnen laten rijden. De klankbordgroep wordt gevraagd naar eventuele aanvullingen. De klankbordgroep heeft niet direct aanvullingen. Wel geven zij aan dat ze enthousiast zijn over het opzetten van een eventueel naschools aanbod voor alle leerlingen. Dit is namelijk een van de treintjes die we nog zouden kunnen laten rijden als IKC. Top 3 Veiligheid Tips Parkeren op de stoep, zorgelijk! Kinderen hebben geen overzicht meer. Verkeerssituatie hoofdingang (hoe ga je met elkaar om in het verkeer, belang van de kinderen voorop stellen) Ouders het goede voorbeeld laten geven door niet te roken tijdens het ophalen en brengen van de kinderen. Tops Verkeerslessen maar mag nog wel meer. Klaas voor alle hand en spandiensten. Ook de kinderen zien hem graag! Vele kinderen hebben licht op hun fiets, top! Misschien nog wel een attentie op de deur bij de bovenbouw dat ze deze niet vergeten uit te doen.

5 Communicatie Tips Inzet Klasbord verschilt wel heel erg per groep. Informatie bij nieuwe (inval)leerkrachten. Wat te doen bij een ziek kind? Uitdagend onderwijs Tips Kinderen vaker iets laten presenteren. Denk aan werkstuk, spreekbeurt of digitale presentatie. Tops Klasbord (inhoudelijke karakter ervan waar zijn de kinderen mee bezig, wat leren ze, wanneer hebben ze een toet of activiteit) Nieuwsbrief Facebook Tops Circuit Studiolessen Muzieklessen Verpleeghuis Techniek Comprix College (Misschien wel jaarlijks benoemen en/of op de website plaatsen wanneer kinderen in aanmerking komen voor het Comprix College.) Van en met elkaar leren vb.: groep 7 leest met groep 3. Engelse les vanaf groep 1 Stagiaires inzetten Afspraken die we al hebben kunnen oppakken zijn de volgende: 1. Klasbord zal naast de specifieke groepsberichten over eventuele inzet hulp en/of het meenemen van materialen ook ingezet worden voor het delen van het huiswerk. Voorheen werd dit geplaatst op de website in de huiswerkagenda. 2. Er hangt inmiddels een attentie op de deur voor de kinderen van de bovenbouw waarop zij geattendeerd worden of hun fietslicht al uit staat. 3. We hopen dat de ouders na het lezen van bovenstaande parkeren in de parkeervakken en niet meer op de stoep. Het parkeerplan zal nogmaals meegezonden worden als bijlage van dit Toekannieuws. We hopen dat we een volgende keer meer enthousiaste en betrokken ouders trekken om met ons mee te denken!

6 Binnenkomen in de ochtend groepen 3 t/m 8 We merken dat vele kinderen voor schooltijd in de ochtend de school binnenlopen en er rond blijven hangen. In principe gaat de eerste bel om 8.25 uur en blijven de kinderen tot die tijd op het plein. Nog even een frisse neus halen voor school start. Vanaf 8.15 uur is er toezicht op het plein. Kinderen die iets naar binnen moeten brengen of iets tegen juf of meester moeten of willen zeggen, mogen uiteraard wel altijd even binnenkomen. Ook bij regen mogen de kinderen naar binnen. Ophalen van kinderen We willen de ouders/verzorgers vragen nog even te wachten het plein te betreden wanneer er nog door de kinderen gespeeld wordt op het plein. Op deze manier is het voor de leerkracht meer overzichtelijk en worden de kinderen minder afgeleid door eventuele bekende gezichten. Als school zullen we ervoor zorgen dat we tien minuten voordat school uitgaat niet meer buiten spelen. 10 minuten gesprekken Maandag 19 februari en woensdag 21 februari staan de 10 minuten gesprekken op de planning. Tijdens het 10 - minuten gesprek horen we graag hoe uw kind school ervaart. Daarnaast zal de leerkracht vertellen over zijn/haar ervaringen en zullen o.a. de resultaten van het eerste half jaar besproken worden. Middels onderstaande link kunt u zich hiervoor digitaal intekenen tot vrijdag 16 februari. (De gesprekken van groep 8 duren een kwartier. Deze intekenlijst vindt u op het tweede tabblad, zie rechts onderin van de spreadsheet.) ing Heeft u vragen of wil het niet lukken via de link, laat ons dit dan rustig weten.

7 Fancy Fair Vrijdag 13 juli van uur tot uur zal er weer een Fancy Fair georganiseerd worden. Het thema is ditmaal Superhelden. Mirjam Boersma heeft ter inspriaratie een moodbord ontworpen. Binnenkort ontvangt u de eerste Fancy Fair nieuwsbrief met daarin alle informatie op een rij! Vrijwillige Ouderbijdrage Obs de Toekan De OV bestaat uit een groep enthousiaste ouders van leerlingen van onze school. Wij mogen in goed overleg met het team en de directie mee helpen met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten gedurende het gehele schooljaar. De school ontvangt vanuit de overheid gelden voor het onderhoud van het gebouw, de leermiddelen en het personeel. De vele activiteiten die op school gehouden worden zijn gratis met uitzondering van het schoolreisje. School ontvangt dus geen subsidie voor deze activiteiten. Om de kosten hiervan wel te kunnen dragen vragen wij hier een bijdrage van alle ouders voor. De ouderbijdrage heeft een vrijwillig karakter, maar uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. De school en de oudervereniging zijn mede afhankelijk van de ouderbijdrage voor het organiseren van de vele activiteiten naast het gewone lesprogramma. Zonder uw financiële bijdrage en uw hulp en fysieke aanwezigheid bij al deze leuke activiteiten kunnen ze geen doorgang vinden.

8 Te denken valt dan aan bijvoorbeeld: * Het Kerstfeest; * Sinterklaasfeest; * Koningsspelen; * Activiteiten rondom de Kinderboekenweek; * De Paasviering; * Festiviteiten op de laatste schooldag; * De Fancy Fair; * Projectweken; * Sportdagen; * Afscheidsavond van groep 8 enz. De OV verzorgt de inning van de ouderbijdrage en beheert de uitgaven. De OV vergadert eens in de zes weken, in aanwezigheid van een teamlid van onze school. Op de website onder het kopje Informatie -OV kunt u zien welke ouders de OV vormen. Hebt u suggesties, tips of vragen? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken via de ov@obsdetoekan.nl maar u kunt ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken. Jaarlijks wordt door de oudercommissie een financieel verslag gemaakt. Hiermee wordt u als ouders geïnformeerd over de binnengekomen ouderbijdrages en de uitgaven die daarvan zijn gedaan. U leest over de presentatie hiervan meer in de nieuwsflits van oktober De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks door het bestuur van de oudervereniging vastgesteld en is dit jaar 15 euro per kind. Wij verzoeken u de ouderbijdrage a 15 per kind over te maken op ons rekeningnummer: NL91 RABO Onder vermelding van ouderbijdrage en de voor- en achternaam van uw kind. Met elkaar zorgen we voor een leerzaam, leuk en gezellig schooljaar! Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

9

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-11-2016 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-02-2019 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Rapportgesprekken - Talentmoment - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 23 januari

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 05-03-2019 Nummer: 14 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Schoolreizen - VZ-jes actie - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 15

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school!

Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 29-11-2016 Nummer: 07 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - AH Actie - Nieuwe leerlingen - Kerstviering Bijlage: - Parkeerplan IKC

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 11-10-2016 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Circuit - Wecycle - Even voorstellen - Kinderboekenweek Actie

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 15-01-2019 Nummer: 11 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Leerlingenraad - Doorgaande lijn taal en lezen - Jantje Beton en de weeskinderen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-05-2017 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf - Rode Loper Loop - Klankbordbijeenkomst - Activiteiten in

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 01-11-2016 Nummer: 05 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - Vrijwillige ouderbijdrage -

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 18-07-2017 Nummer: 22 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Gymrooster - Schooltijden - Laatste schooldag - Wie zit waar volgend jaar? - Foto s Fancy Fair - Actiepunten

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 18-06-2019 Nummer: 21 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Afscheid Arend en Marijke - Formatie - Parkeren rondom school - 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-05-2019 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - VZ-jes - Schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Let op: De studiemiddag op 18 februari is komen te vervallen! De kinderen verwachten wij deze middag gewoon op school..

Let op: De studiemiddag op 18 februari is komen te vervallen! De kinderen verwachten wij deze middag gewoon op school.. HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 19-01-2016 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Handige timmervaders/opa s - Directiepraat - Klankbordbijeenkomst - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken Agenda

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 30-08-2016 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - WC - gebruik - Directiepraat - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Binnenkomst groepen - Koptelefoons - Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 16-09-2019 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek - Jubileum Dirk - VZ- jes Agenda 2018-2019 16 en 18 september 2019

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw Schooljaar 2015-2016 03-09-2015 Nummer: 3 In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw HET TOEKANNIEUWS Dopjesactie/pennenactie Fancy Fair Met 30 km TSO inventarisatie Agenda 2014-2015

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Nationaal Schoolontbijt De kinderen ontbijten op school.

HET TOEKANNIEUWS. Nationaal Schoolontbijt De kinderen ontbijten op school. Schooljaar2017/2018 05-11-2017 Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Verhuizingen - Nieuwe leerlingen - Stagiairs even voorstellen - Verkeersouders gezocht - Schoolschaken

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 28-09-2016 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Klankbordbijeenkomst - Even voorstellen - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-10-2018 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Talentencircuit - BOON zoekt vrijwilligers - Wecycle - Nationaal Schoolontbijt -

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Wecycle inzamelingsactie

HET TOEKANNIEUWS. Wecycle inzamelingsactie Schooljaar2017/2018 17-10-2017 Nummer: 05 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Fietscontrole groep 5 t/m 8 - Nieuwe leerlingen - Verkeersouders gezocht - Treinkaartje - Nationaal Schoolontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18 In dit nummer - Agenda - Koningsspelen - Schoolreisjes - Directiepraat - Activiteiten in en rondom Oosterwolde - Verkeer in beeld - Fancy Fair

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 6 oktober 2016 Agenda 4 november: schoolavond 1. 8 november: voortgangsgesprekken: kinderen 14.00 uur uit. 11 november: schoolontbijt. 14 november: Kijkmiddag. 24 november: informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 15

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 15 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 19-03-2019 Nummer: 15 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Cohortonderzoek - Klankbordbijeenkomst - Traktatiebeleid Bijlage:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 16. In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond.

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 16. In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond. - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 08-03-2016 Nummer: 16 In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond Agenda 2015-2016 14 maart 2016 Start Project Zwerfafval 21 maart 2016 Studiemiddag

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor.

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor. Info 10 Datum: 26-2-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Het is al weer zover: voorjaarsvakantie. We hebben de afgelopen week het kunstproject afgesloten. Het heeft veel creatieve

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 03-09-2018 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto - Waar vind ik mijn klas het volgende schooljaar? - Waar parkeer

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie