Jaargang 55 Nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 55 Nummer"

Transcriptie

1 Jaargang 55 Nummer Het laatste voorwoord van het veelbewogen seizoen 2017/2018 is gelijk het eerste voorwoord van de nieuwe fusievereniging DeetosSnel. Waarbij we Patrick Roskam en Cecile de Lange welkom mogen heten in het bestuur en alle KCD leden: VAN HARTE WELKOM op de Vorrinklaan. We hopen dat jullie je allemaal gauw thuis zullen voelen. Een veelbewogen seizoen waarin o.a. (en dan zijn we zeker niet compleet): de basis werd gelegd voor vele kampioenschappen, het herfstkamp weer heel gezellig was een nieuwe voorzitter werd gekozen, de gesprekken met KCD werden hervat en de verkenningscommissie werd ingesteld, de leden van KCD werden uitgenodigd om bij DeetosSnel te komen buurten, DeetosSnel terugkeerde in de Korfbal League, de jubileumcommissie voor het eeuwfeest werd samengesteld de fusiebesprekingen serieus vorm kregen verschillende teams ook buiten kampioen werden waaronder DeetosSnel 1 en 2 het Pinksterkamp bij KCD een super gavebeestenboel was de afsluitdag bij KCD heel gezellig was er ook volgend jaar geklaverjast, gedart en gefreubeld kan worden bij het koppelschieten Els en Anne Katrijn afzwaaiden als organisatoren en we hen veel dank verschuldigd zijn de opkomst bij de BAV s buitengewoon geweldig was op 26 juni beide verenigingen voor de fusie stemden op 11 juli de notulen van deze vergadering nog moeten worden goedgekeurd, maar hiervoor geen minimum aantal aanwezigen vereist is we jullie dus aan het eind van dit seizoen een geweldige vakantie toewensen en we jullie allemaal in augustus graag weer op de velden willen zien.

2 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN Nog even een totaaloverzicht van alle kampioenen dit seizoen: Veld1: DeetosSnel S6, S7, S8, MW, D1, D2, E1, E2, E3, E5, F1, F2 Zaal : DeetosSnel S1, S8, S9 Veld2: DeetosSnel S1, S2, S5, S8, A3, A4, A5, B3, E4, F2 Een mooi resultaat. TRAINERS/COACHES Bij diverse teams moeten de laatste trainers en coaches worden ingevuld. Die zijn soms mede afhankelijk van de indeling van kinderen in bepaalde teams. Dit probeert de TC de komende tijd alsnog zo snel mogelijk concreet te maken. De uitdaging is deze keer groter dan voorgaande seizoenen. Alle hulp is gewenst! TRAININGSSCHEMA Zoals het er nu naar uitziet kunnen we alle jeugdteams 2x trainen aanbieden. Met 2 kunstgrasvelden en 2 speelvloeren in de sporthal kunnen we de selectiegroepen ook voldoende trainingstijd toekennen om op niveau te blijven spelen. We hebben het trainingschema getracht zodanig op te stellen dat dit één-op-één overgezet kan worden van buiten naar binnen, zodat alle trainingsgroepen dezelfde trainingsavond(en) houden gedurende het gehele seizoen. Hooguit dat we op zo n dag in de buitenlucht wat gunstigere tijden kunnen benutten op het 2e kunstgrasveld (hetgeen in de zaal niet altijd kan i.v.m. verhuur aan derden). VOORLOPIGE OEFENPROGRAMMA Ook het voorlopige oefenprogramma ter voorbereiding op het nieuwe veldseizoen is elders in deze nieuwsbrief geplaatst. Maak je deel uit van een selectiegroep en kan je een deel van de voorbereiding en/of oefenwedstrijden niet meedoen, informeer dan heel even (vroegtijdig) het TC-lid die onderaan de trainingsgroepen vermeld staat. TRAININGSGROEPEN EN TEAMS Elders in deze nieuwsbrief staan de trainingsgroepen en teams opgenomen zoals die door het technisch blok zijn samengesteld op basis van de trainingen, (oefen)wedstrijden én de evaluaties met de trainers en coaches van het afgelopen seizoen.

3 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE AANVANG TRAININGEN NIEUWE SEIZOEN Hierbij de data waarop de diverse trainingsgroepen beginnen aan hun nieuwe seizoen. - Senioren 1e selectie S1 + S2 Vanaf Senioren 2e selectie S3 + S4 + S5 Vanaf Jeugd A-selectie A1 + A2 Vanaf Jeugd B-selectie B1 + B2 Vanaf Jeugd C-selectie C1 + C2 Vanaf Jeugd D-selectie D1 + D2 Vanaf Jeugd E-selectie E1 t/m E4 Vanaf Overige senioren/junioren Vanaf Alle overige jeugdgroepen Vanaf AANVANG COMPETITIE NIEUWE SEIZOEN We starten met de competitiewedstrijden op 8 en 9 september. Oefenwedstrijden zullen wel al in de week(einde) ervoor gespeeld worden. VACATURES WEDSTRIJDSECRETARIAAT We zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (m/v) voor de BCD-jeugd en alleen voor het zaalseizoen (novmrt). Bereid om deze vacature in te vullen of wil je eerst meer informatie?... mail naar tc@deetossnel.nl of spreek Ron van Gemert aan. PASFOTO S Sinds 3 seizoenen wordt er gewerkt met een Digitaal WedstrijdFormulier (DWF), met daarbij ook digitale spelerskaarten. Daarvoor hebben we van ieder speler/speelster, coach en scheidsrechter een digitale pasfoto nodig. Als we deze nog niet van je hebben, dan zullen we deze voor aanvang van de competitie maken. Hiervoor zal je t.z.t. een uitnodiging krijgen van Maarten Boot of Ron van Gemert.

4 EINDSTANDEN VELD

5 EINDSTANDEN VELD

6 EINDSTANDEN VELD

7 EINDSTANDEN VELD

8 TOELICHTING TRAININGSGROEPEN Het seizoen zit er weer op en zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst. Voor de TC-Top en TC-Breedte betekent dat ook het samenstellen van de nieuwe trainingsgroepen en teams voor het volgende seizoen ( ). En daarbij ook het inpassen van de nieuwe spelers/speelsters van KC Dordrecht. VOORLOPIGE TRAININGSGROEPEN We kunnen niet voldoende benadrukken dat de gepubliceerde trainingsgroepen de VOORLOPIGE trainingsgroepen betreft. Er kunnen zich de komende tijd altijd nog weer veranderingen voordoen. Bijvoorbeeld de komst van nieuwe leden, een blessure, een zwangerschap of wijziging in studie, werk of wonen. EVALUATIEGESPREKKEN Om de juiste keuzes te kunnen maken zijn in de voorbije periode door de mentoren evaluaties en/of gesprekken gevoerd met iedere trainer en iedere coach. Daarnaast hebben de Mentoren gedurende het seizoen zelf de nodige wedstrijden en trainingen geobserveerd. MOMENT VAN SELECTEREN EN INDELEN Bij eerdere bijeenkomsten met de leden is vaker het verzoek gedaan om al voor de zomervakantie tot een indeling van de nieuwe teams te komen. Dat zou de nodige spanning tijdens de zomervakantie en voorbereiding wegnemen bij de kinderen. Daar valt wat voor te zeggen. Op basis van het lopende seizoen (observatie en gesprekken) direct de keuzes maken. Misschien het liefst zelfs via selectietrainingen en selectiewedstrijden in juni. Aan de andere kant is het lang niet altijd mogelijk om aan het einde van het seizoen al te trainen en te oefenen in de nieuwe samenstelling (vanwege bv. deelname aan een NK of bekerfinale, blessures e.d.). Daarnaast hebben we bij onze vereniging ook te maken met instroom van nieuwe leden die afkomstig zijn van andere verenigingen en bijvoorbeeld kinderen die voor het eerst gaan korfballen. TRAININGSGROEPEN VERSUS TEAMS Aan het einde van het seizoen (in juni) is getracht bij iedere leeftijdscategorie een streep te trekken tussen de selectiegroepen (eerste en tweede team) en de breedteteams. Bij de selectiegroepen worden de definitieve keuzes vaak pas gemaakt tijdens de voorbereidingsperiode in het nieuwe seizoen na enkele trainingen en het spelen van oefenwedstrijden. Bij de breedteteams formeren we direct de teams. SAMENSTELLING SENIOREN De 2e selectie bestaat komend seizoen uit 3 teams: DeetosSnel S3, S4 en S5. Een iets grotere groep waarmee wedstrijdkorfbal gespeeld zal worden. BREEDTETEAMS SENIOREN Na de 1e en 2e selectie is er veelal gehoor gegeven om met zogenaamde vriendenteams te spelen. Dat resulteert bij andere teams wel eens dat deze juist (te) krap bezet zijn. We verwachten van deze vriendenteams dan wel hun volledige medewerking bij invalbeurten en reservebeurten bij de andere teams!!

9 TOELICHTING TRAININGSGROEPEN POULE-INDELING COMPETITIE Over het niveau (klasse) waarop de teams uitkomen heeft de vereniging géén invloed. Sinds 2014 hanteert het KNKV een puntensysteem. Aan de hand van de samenstelling van een team worden een score bepaald. Aan iedere speler wordt daarbij een bepaald aantal punten toegekend o.a. op basis van de teams waarin hij/zij heeft gespeeld, de geboekte resultaten (ranglijst, wedstrijdpunten, doelsaldo) en leeftijd. Op basis van puntenscore en afstanden (geografische indeling binnen het district) zijn vervolgens teams in poules ingedeeld. Op basis van de resultaten tijdens de 1e veldhelft (najaarscompetitie) zal het KNKV nog weer bijsturen bij de pouleindeling van de 2e veldhelft (voorjaarscompetitie). Bijsturen voor de zaal is helaas onmogelijk, omdat deze al wordt samengesteld voor aanvang van de veldcompetitie. MIDWEEK ZAAL Het district ZuidWest heeft de intentie om ook in de zaal een midweek-competitie te organiseren. Afhankelijk van het aantal opgaven zal dit worden vormgegeven. Wij hebben ons midweek-team in ieder geval al wel opgegeven. TEN SLOTTE De plaatsing in een bepaald team zal voor de ene speler geen verrassing zijn, voor de ander leidt dit tot grote vreugde of teleurstelling. Toch weten wij zeker dat alle gemaakte keuzes naar eer en geweten zijn gemaakt en dat daarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de belangen van de desbetreffende speler/speelster maar ook die van de vereniging. We proberen iedere persoon, en met name ook ieder team, te laten uitkomen op het juiste niveau (wat iemand aankan en wat voldoende uitdaging geeft).

10 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/ e SELECTIE (DeetosSnel 1 en 2) Dames: Brett Zuijdwegt, Demi Blaset, Francy Crielaars, Iris Dolderman, Jitte Janssen, Marit de Bruijn, Marit Nieuwland, Maureen Oudman, Sharon Vink Heren: Bart van Lee, Björn van Rosmalen, Jimin de Vries, Jordan de Vogelaere, Jordi van Elburg, Frank Vogt, Martijn van den Beld, Mats van Gemert, (Nout van der Wal), Randy Oosting, Wessel van Nes 2e SELECTIE (DeetosSnel 3, 4 en 5) Dames: Evt. afvallers 1 e -selectie, Brigitte Boogers, Britta Leermakers, Daniëlle Boogers, Ilse van Spanje, Jiska v.d. Laan, Joyce Oudman, Kim Glasbergen, Kristien van Leerdam, Merel Vendeloo, Moësha Maas, Rachelle Koch, Remonda Algra, Roos van den Berg, (Sophie van Alten) Heren: Evt. afvalers 1 e selectie, Corné Vliegenthart, Dennis Bakker, Fabian Sevenhuijsen, Jens de Bruijn, Jesper Dolderman, Joël van Spanje, Jordi Boogers, Joris Groen, Martijn Doodewaard, Nando van Ooijen, Rafet Dülger, Rémon Boer, Richard Willemse, Sharvien Sahai, Stefan Vos, Sven Tjakkes 3 e TRAININGSGROEP (DeetosSnel 6 t/m 9) DeetosSnel 6 Dames: Beau van Pelt, Christa den Boer, Kailey de Vries, Marlies Simpelaar, Nienke van Uitert Heren: Jelthe van de Weg, Joost Koppelaar, Koen Kersbergen, Martijn Naaktgeboren, Sam Vermeij, Twan de Bruijn DeetosSnel 7 Dames: Jolanda Snoeys, Natascha Bernaards, Patricia Bracke, Robin Vos, Rosa Tissink Heren: Jasper Luijten, Julien Scharloo, Justin de Vries, Simo Kerpitzis, Wessel Seepers DeetosSnel 8 Dames: Anouk van der Linden, Demi Stam, Demi van Horik, Larissa Siltz, Lisa Mathlener, Mitzy Vermeij Heren: Darren Wu, Hugo Mijsbergen, Jonathan Luijten, Remco Lubbelinkhof, Rens Kievit DeetosSnel 9 Dames: Florien van Heck, Frederique Huisman, Lara Wouters, Nikki van Munsteren Heren: Joost van Vugt, Roy Plaisier, Sam van den Ende, Thomas Wouters

11 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/ e TRAININGSGROEP (DeetosSnel 10 t/m 14) DeetosSnel 10 Dames: Elles Dauvillier, Jennifer Revet, Madelon Boerman, Marja Hoegee, Sylvana Hoegee Heren: Benyi Millarson, Ferry van Dijk (zaal), Jayant Sobhie, Lars Bras, Pim Soffree, Walter Bijl DeetosSnel 11 Dames: Diana Baan-Roskam, Jannie Gorter, Mandy Rizzo, Nicole Brohet, Nicolien Conijn, Sylvia Poley, Trudy Boxma? Heren: Brian Gorter, Kevin van der Lingen, Oscar Visser, Patrick Kroonen, Raymond Poots, Ronald Stam DeetosSnel 12 Dames: Anita Veldman, Cindy van Oosten, Colleen de Bruijn, Danielle van Geenen, Marian Blaset, Petra Hoekstra, Saskia Klip Heren: Auke van Gemert, Gijs van Maurik, Joost ten Berge, Robert Klip, Ron van Gemert, Wout van Zanten DeetosSnel 13 Dames: Amanda Sieben, Jacqueline van Spanje, Jellie Vendrig, Lizanne van Spanje, Lonneke Bakx, Nienke Ouwerkerk, Virginia Linker Heren: Herman Postma, Jeroen van Dongen, Lars van der Schans, Marcel Roos, Rinse de Ruiter DeetosSnel 14 Dames: Cecile de Lange, Kyra Kuiters, Marianne Ekelschot, Mireille van de Water, Wendy vd Engh Heren: Dion Tempelaars, Hans Peters, Matthias van der Engh, Michel Gerritsen, Paul ter Horst, Sander Kuiters DeetosSnel Midweek (alleen veld) Dames: AnneMarleen Vliegenthart, Annika Pullen, Diana Schilders, Ellen van de Aa, Esther Klootwijk, Marijke Zanen, Nanda van Achteren, Rianne Roede Heren: Arno de Reus, Erik Pullen, Hans v.d. Burgt, (Jeroen Lemkes), Mark van Heumen, Thomas van Maurik Note 1: Er vallen evt. nog dame en heer af uit de 1 e selectie tijdens de voorbereidingsperiode. Note 2: Zaterdagteams: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9 / Zondagteams: 4, 10, 11, 12, 13, 14 Note 3: Speeldag midweek: thuis op de woensdag / uit afhankelijk vaste speeldag tegenstander Note 4: Na de 1 e en 2 e selectie is er veelal gehoor gegeven om met zogenaamde vriendenteams te spelen. Dat resulteert bij andere teams wel eens dat deze juist (te) krap bezet zijn. We verwachten van deze vriendenteams wel hun volledige medewerking bij invalbeurten en reservebeurten bij de andere teams!! Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten.

12 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/2019 TRAININGSGROEPEN A-JEUGD SEIZOEN e SELECTIE A-JEUGD (DeetosSnel A1 en A2) DeetosSnel A1 Dames: Cindy Schilders, Romi Vink, Tess Voshart, Yoëlle Visser, (Stephanie van Geffen) Heren: Dennis de Does, Luke van der Linden, Owen Oosting, Patrick de Wit, Sven Golz DeetosSnel A2 Dames: Annelou van Zanten, Femke Prent, Kirsten van der Mel, (Lisa Prent), Pascalle de Vries, Simone Post Heren: Dominique van Noord, Hidde Veenema, Jasper Tjakkes, (Lucas Groeneveld), Rik de Groot, Rutger Struijk 2 e TRAININGSGROEP A-JEUGD (DeetosSnel A3 en A4) DeetosSnel A3 Dames: Anita v.d. Steen, Britt de Korver, Britt van Vuuren, Floor van Noordenne, Nuria van Vugt Heren: Bart Eerden, Sander van der Linden, Stijn Wildeboer DeetosSnel A4 Dames: Iris Clingens, Lotte Vendeloo, Florien Verhoef, Ilse Kievit, Isa Mertens, Laura van der Laars, Sam van Halem, Sanne Sas Heren: - TRAININGSGROEPEN B-JEUGD SEIZOEN e SELECTIE B-JEUGD (DeetosSnel B1 en B2) Dames: Amy Prent, Lara Dallau, Lotte van Nes, Madelief Damen, Minke Blom, Nadine Osté, Nienke Zwaan, Rebecca Neef, Renske de Jong Heren: Alec de Jongste, Jesper Monshouwer, Juul Koster, Maikel Groeneveld, Matthijs Luijten, Niels Wildeboer, Syb de Groot, Wesley Klip 2e TRAININGSGROEP B-JEUGD (DeetosSnel B3) Dames: Annalena Behrens, Anouk Roskam, Esmee Roskam, Melanie Baan, Rianne Eerden, Romy Plaisier, Suzan Verhoef, Tirza Dekker Heren: Bram Hoddenbach, Danique de Keijzer, Jochanan van Dijk Note 1: De B1 en B2 worden pas samengesteld tijdens de voorbereidingsperiode. Note 2: De B3 zal samen met de C3 een trainingsgroep vormen. Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten.

13 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/2019 TRAININGSGROEPEN C-JEUGD SEIZOEN e SELECTIE C-JEUGD (DeetosSnel C1 en C2) DeetosSnel C1 Dames: Bobbi Koster, Isa van Halem, Jinthe Kraaijeveld, Sifra Dekker Heren: Bora Dülger, Colin v.d. Laars, Daan van Tricht, Rongxin Roosendaal DeetosSnel C2 Dames: Alessia Sbonias, Amber de Haas, Femke Versteeg, Lynn Pullen, Mare van Zanten, Heren: Maarten ten Berge, Sil Voshart, Storm Jouwsma, Teun de Jong 2e TRAININGSGROEP C-JEUGD (DeetosSnel C3) Dames: Ajša Keric, Eliza Trinidad, Sabine Weststrate, Wei Wei Ye Heren: Finn Makkenze, Ramon Trinidad, Thijs Versluis, (Thijs Kraaijeveld (AR)) Note 1: De C3 zal samen met de B3 een trainingsgroep vormen. TRAININGSGROEPEN D-JEUGD SEIZOEN e SELECTIE D-JEUGD (DeetosSnel D1 en D2) DeetosSnel D1 en D2 Dames: Charlot Grapendaal, Elise van Moorst, Evi Schreuder, Fleur v.d. Hoek, Mirthe Veenema, Manon Groeneweg, Nikki den Breejen, Saffira Dekker, Sterre Troost Heren: Gijs Hoddenbach, Jay Oosting, Jesper Mathlener, Jordy Klip, Raf de Gooijer, Ruben Poots, Twan Hoekstra, Zahed Samir 2e TRAININGSGROEP D-JEUGD (DeetosSnel D3 en D4) DeetosSnel D3 Dames: Fabiënne van Boxtel, Isa Baan, Juliëtte Fortuin, Mila Grobben, Tessa Osté Heren: Ara Aram, Rico van Dorst, Sam Alblas, Tygo Naaijen DeetosSnel D4 Dames: Azine Türk, Eva Pegels, Iris van der Leeuw, Jayla van Wijngaarden, Manon Bosua, Meike Ferweda, Suzan Boer, Zoë Schlee Heren: - Note 1: De D1 en D2 worden pas samengesteld tijdens de voorbereidingsperiode. Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten.

14 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/2019 TRAININGSGROEP E-JEUGD SEIZOEN DeetosSnel E1 Dames: Evi Kroonen, Lotte Kleinloog, Noor Evera Heren: Brent Willemse, Siem Koster DeetosSnel E2 Dames: Jolina Snel, Marit Boer, Yasmine Donkervoort Heren: Axel Hoekstra, Fabian Bosua DeetosSnel E3 Dames: Fleur Bollaart, Daniëlle Vink, Sarah de Reus Heren: Dylan Visser, Peyton Groeneweg, Tygo Troost DeetosSnel E4 Dames: Caro Jordaan, Demi van der Kleijn, Michelle Brohet Heren: Francesco Ye, Hugo Kruit, Lourens Snel Alleen trainen: Dames: Julia Reyes Pena Heren: Note 1: Afhankelijk van lid worden nieuwe kinderen volgt eventueel nog herschikking in de zaal. TRAININGSGROEP F-JEUGD SEIZOEN DeetosSnel F1 Dames: Britt Visser, Leli Zanen Heren: Daniël de Reus, Koen Slijkhuis, Mitchel Klijzing DeetosSnel F2 Dames: Lianne Brasser, Yara den Breejen, Ylse Eckhardt, Yumé de Vries Heren: Reinier Samuel Versluis DeetosSnel F3 Dames: Fee Kroonen, Jinte Boogers, Lana Grobben Heren: Fosse den Boer, Sem Willemse Note 1: Afhankelijk van lid worden nieuwe kinderen volgt eventueel nog herschikking. Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten.

15 TRAININGSGROEPEN SEIZOEN 2018/2019 TRAININGSGROEPEN KANGOEROES SEIZOEN KANGOEROEKLUP Dames: Feline Riet, Fenne Romijnsen, Lena Kruit, Manouk Boogers, Quinty Klijzing, Senna XXX, Sofie van Dongen Heren: Duuk van Dongen, Mitchel XXX, Stan Visser, Tobias Brasser Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn over de voorlopige trainingsgroepen en teams neem dan contact op met één van de onderstaande personen. Contactpersonen: Mentoren TOP Harry Kelderman S1 t/m S5 Fenna Zwang A1/2 Rachelle Koch B1/2 Nanda van Achteren C1/2 Robert Klip D1/2 Mentoren Breedte Marcel Roos S6 t/m S14 + MW Kim van de Wateren A3/4 + B3 Robert Klip C3 + D3/D4 Hans v.d. Burgt E-jeugd + F-jeugd Overkomende leden van KC Dordrecht kunnen zich ook wenden tot Mariska Baan of Raymond Poots. Zij treden op als contactpersoon.

16 OVERZICHT TTRAINERS EN COACHES

17 TRAININGSSCHEMA 2018/2019

18 TRAININGSSCHEMA 2018/2019

19 TRAININGSSCHEMA 2018/2019

20 TRAININGSSCHEMA 2018/2019 Hierbij nog een korte toelichting op de gepubliceerde trainingschema s. VELDPERIODE VERSUS ZAALPERIODE We hebben getracht de trainingschema s zo op te stellen dat deze (vrijwel) één op één overgezet kunnen worden van de kunstgrasvelden naar de sporthallen. ZAALPERIODE We hebben te maken met verhuur van de sporthal aan derden: - maandag (RTC, zaalvoetbal; 2 hallen) - woensdag (hockey; 1 hal) - vrijdag (hockey; 1 hal). RTC (MAANDAG) In de trainingschema s zie je ook blokken van RTC terug. Het betreft hier het Regionaal Talenten Centrum, welke door KNKV, NOC/NSF en gemeente is toegewezen aan onze vereniging. Op deze momenten zal er op onze accommodatie getraind worden door talenten uit de nabije regio. Deze trainingen vinden plaats op de maandag. SELECTIES OP DINSDAG EN DONDERDAG In de wetenschap dat trainingen bij de regio-, district- en nationale selecties altijd op de maandag plaatsvinden heeft er toe geleid dat wij heel bewust de A-, B-, C- en D-selectie zoveel mogelijk op de dinsdag en donderdag hebben ingepland. BIJZONDERHEDEN Training 1e selectie: - De 1e selectie zal gedurende de 1e veldhelft op de dinsdag binnen trainen in de sporthal. - De 1e selectie traint dit seizoen een derde keer. Tijdens het zaalseizoen zal dit deels op de maandagavond en deels op de vrijdagavond zijn. Trainingen van trainingsgroep S6 t/m S9 en S10 t/m S14: - In de zaal wordt er door beide groepen getraind van tot uur. - Tijdens de veldperiode kan groep S6 t/m S9 een uur eerder trainen tot uur. Dat is op kunstgrasveld 2. - Tijdens de veldperiode traint S10 t/m S14 op verschillende tijden. Dit is afhankelijk of de midweek een thuiswedstrijd speelt. Als de midweek niet speelt kan er getraind worden van tot uur op kunstgrasveld 1. Anders is dat tot uur op veld-2. - Als de midweek een thuiswedstrijd heeft, dan is dat altijd op kunstgrasveld-1, met als aanvangstijdstip uur. - Er is een mogelijkheid voor de teams uitkomend in de senioren breedte (5-14) om een tweede keer te trainen op de vrijdagavond. Hiervoor is tijd en ruimte gereserveerd. Er zal voor deze training geen trainer geregeld worden.

21 OEFENWEDSTRIJDEN 1E VELDHELFT 2018/2019 DONDERDAG 16 AUGUSTUS Start training - 1e Selectie. ZATERDAG 18 AUGUSTUS Trainingsdag - A-Selectie Tijd n.n.t.b. Trainingsdag - B-Selectie Tijd n.n.t.b. Trainingsdag - C-Selectie Tijd n.n.t.b. Trainingsdag - D-Selectie Tijd n.n.t.b.. DINSDAG 21 AUGUSTUS DeetosSnel 1 - KCC uur XXX DeetosSnel 2 - KCC uur XXX. ZATERDAG 25 AUGUSTUS DeetosSnel 1 - Tempo uur XXX DeetosSnel 2 - Tempo uur XXX Dalto 3 - DeetosSnel uur Dalto 4 - DeetosSnel 4/ uur Dalto A1 - DeetosSnel A uur Dalto A2 - DeetosSnel A uur Dalto B1 - DeetosSnel B uur Dalto B2 - DeetosSnel B uur Dalto C1 - DeetosSnel C uur Dalto C2 - DeetosSnel C uur Dalto D1 - DeetosSnel D uur Dalto D2 - DeetosSnel D uur Dalto E1 - DeetosSnel E uur Dalto E2 - DeetosSnel E uur. MAANDAG 27 AUGUSTUS DeetosSnel B1 - Tilburg B uur XXX. DINSDAG 28 AUGUSTUS Viko 1 - DeetosSnel uur Viko 2 - DeetosSnel uur DeetosSnel A1 - PKC A uur XXX DeetosSnel A2 - PKC A uur XXX. ZATERDAG 1 SEPTEMBER (ICM JOIN-THE-CLUB) Koog Zaandijk 1 - DeetosSnel uur Koog Zaandijk 2 - DeetosSnel uur DVS DeetosSnel uur DVS DeetosSnel uur - DeetosSnel 5??.?? uur DeetosSnel 6 -??.?? uur XXX DeetosSnel 7 -??.?? uur XXX DeetosSnel 8 -??.?? uur XXX

22 OEFENWEDSTRIJDEN 1E VELDHELFT 2018/2019 DeetosSnel 9 -??.?? uur XXX DeetosSnel A1 - ONDO(G) A uur XXX DeetosSnel A2 - Tilburg A uur XXX DeetosSnel A3 -??.?? uur XXX DeetosSnel A4 - Avanti A uur/2 XXX Sporting Delta B1 - DeetosSnel B1??.?? uur Sporting Delta B2 - DeetosSnel B2??.?? uur DVS 69 B2 - DeetosSnel B uur Maassluis C1 - DeetosSnel C uur Maassluis C2 - DeetosSnel C uur IJsselvogels C3 - DeetosSnel C3??.?? uur DeetosSnel D1 - Vitesse D uur XXX DeetosSnel D uur/2 XXX - DeetosSnel D3??.?? uur Sporting Delta D4 - DeetosSnel D4??.?? uur DeetosSnel E1 - Maassluis E uur XXX DeetosSnel E uur XXX DeetosSnel E3 - Maassluis E uur XXX DeetosSnel E uur XXX DeetosSnel F1 - Maassluis F uur XXX DeetosSnel F uur XXX DeetosSnel F uur XXX. MAANDAG 3 SEPTEMBER DeetosSnel B1 - Albatros B uur XXX DeetosSnel C1 - Albatros C uur XXX DeetosSnel D1 - Albatros D uur XXX. Ben je verhinderd voor de oefenwedstrijd van jouw team, meldt dit dan tijdig bij de hoofdtrainer of mentor van jouw trainingsgroep. CONTACTPERSONEN: Harry Kelderman S1 t/m S5 Fenna Zwang A1/2 Rachelle Koch B1/2 Nanda van Achteren C1/2 Robert Klip D1/2 Mentoren Breedte Marcel Roos S6 t/m S14 + MW Kim van de Wateren A3/4 + B3 Robert Klip C3 + D3/D4 Hans v.d. Burgt E-jeugd + F-jeugd

23 COMPETITIESCHEMA 2018/2019

24 BEEINDIGING LIDMAATSCHAP EN CLUBCARD Leden en/of ouders van leden die opgezegd hebben, willen jullie letten op het volgende: Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de clubcard binnen 14 dagen na datum beëindiging van het lidmaatschap te worden ingeleverd bij de penningmeester (Uiterlijk 14 juli 2016) Bij het niet tijdig inleveren van de clubcard wordt 10 in rekening gebracht. De clubcard kan in een enveloppe worden gedaan in de financiële bus. Dit is de rode bus vlakbij de keuken. Na ontvangst van de clubcard zal het bedrag dat eventueel nog op de kaart staat alleen kunnen worden teruggestort als de gegevens: naam, clubcardnummer en bankrekeningnummer worden g d naar Mochten er verder nog vragen zijn, dan kan dit via het adres: Zorg dat je alles tijdig regelt. De financiële commissie

25 JUBILEUM DEETOSSNEL 100 JAAR EEUWFEEST! Je weet waarschijnlijk wel dat zowel DEETOS als SNEL in 1919 zijn ontstaan. Deetos op 11 juli van dat jaar uit een fusie van Dordt en EDN, en Snel op 26 november 1919, opgericht door een groep middelbare scholieren van de Dordtsche Christelijke HBS Club. Alle reden om vast te stellen dat DeetosSnel, via het samengaan van beide clubs in 2008, volgend jaar 100 jaar bestaat. WAAR IS DAT FEESTJE? Natuurlijk laten we dat bepaald niet ongemerkt voorbij gaan. De voorbereidingen voor een uitgebreide viering van ons jubileum zijn dan ook al enige tijd geleden gestart. Er is een jubileumcommissiegevormd die intussen de brainstorm-fase al ruim voorbij is. Basisgedachte is om heel 2018 te benutten voor de voorbereidingen op een scala aan activiteiten in VOOR WIE? DOOR WIE? Die activiteiten zullen uiteraard bedoeld zijn voor onze diverse doelgroepen. Allereerst voor de leden van nu, jong en oud, spelend, overig en rustend. Maar ook voor oud-leden, donateurs, sponsors, ouders en andere relaties. Laat het bruisen aan de Vorrinklaan! De voorbereiding en de uitvoering van onze feest-plannen zullen uiteraard de inbreng van velen vragen. Van de vaste commissies en medewerkers, plus de nodige ad hoc werkgroepjes DS100. Voor ons en door ons, zoals dat al bijna 100 jaar gaat. WARMING UP Er is een tweetal zaken met de uitvoering waarvan we niet willen wachten tot de jaarwisseling. Allereerst het werven van fondsen om het jubileum-programma financieel mogelijk te maken. De statiegeld-actie en de loterij bij de thuiswedstrijden van de eerste selectie en het koppelschieten vormen daarvan het begin. En daarnaast het openen en opbouwen van een digitaal DS archief. Om de voorbije 100 jaar van club, sport en stad in woord (herinneringen) en beeld (foto s, film etc.) voor oud en jong zichtbaar te maken, de belangstelling en vooral ook de inbreng van de oude(re) garde waar mogelijk te reactiveren en namen en adressen te achterhalen. Facebook kan daarbij een belangrijke rol spelen. Hoe zou het toch zijn met? INFO Je zult de komende tijd met enige regelmaat jubileum-berichten van allerlei aard in de nieuwsbrief en op de DS site aantreffen; nog mooier: daar misschien zelf aan bijdragen. Laten we er met z n allen een extra feestelijke periode van maken! De jubileumcommissie: Jordi Boogers, Herman Brandt, Esther Dolderman, Sonja de Keizer, Britta Leermakers, Marjolein Naaktgeboren, Alwin Nijhuis, Daniëla Riet, Iseline Visser, Marijke Zanen, Wout van Zanten.

26 TER NAGEDACHTENIS Op 24 juni is op 61 jarige leeftijd na een ziekbed Gerard Rombouts overleden. Hij was klaverjaslid van DeetosSnel. Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte in deze voor hen moeilijke tijd.

27 BERICHTJE VAN JETSKE POSTMA Lieve clubgenoten, Vele zijn geschrokken na de berichten in de media voor mijn dream or donate actie laat mij fietsen! En hoe het nu met mij gaat. Na jaren met plezier te hebben gekorfbald bij mijn club Deetos(Snel), moest ik een paar jaar geleden abrupt stoppen. Waar wij dachten dat het een blessure was, bleek dit dus niet zo te zijn. Ik had al wat jaren klachten, maar ik geef niet zo snel op, en hoopte snel weer op het veld te staan. Nu een 5,5 jaar later laat ik officieel horen dat ik ziek ben, ik heb een zeldzame vorm van Dystonie, die in Nederland nog niet erkent wordt helaas. Waardoor veel zelf, qua hulpmiddelen en behandelingen, voor eigen rekening komt. In België word ik behandeld maar beter wordt ik niet omdat de ziekte een progressief verloop kent weten ze niet te vertellen wat zich voor toekomstbeeld mij te wachten staat. Het kan ook zijn dat het zo blijft. Dat moet de toekomst uitwijzen. Nu ben ik voornamelijk rechts beperkt door mijn ziekte. Dystonie is er in vele vormen, mijn vorm houdt in dat ik 24/7 te maken heb met spierkrampen, wringende gewrichten, tremoren, spasmes, spierspanning problemen, vergroeiingen van lichaamsdelen en functioneel verlies van lichaamsdelen. Zo is mijn rechterkant aangedaan maar dit weerhoudt mij nergens van. Een ieder die mij kent weet dat ik positief, energierijk ben en vol kracht leef. En voornamelijk mentaal heel sterk ben. Van 6 wedstrijden in een weekend naar 0, van coachen en training geven naar voornamelijk fysiotherapie, ziekenhuizen bezoeken, massages en kei hard trainen om de functies te behouden die ik nog heb. Zelf had ik de droom om weer te kunnen korfballen, maar dat kan niet meer, net als fietsen en andere sporten of auto rijden. Dus ben enorm afhankelijk van mijn ouders en mijn vrijheid dus kwijt, maar voornamelijk mijn sportbeleving wat voor mij belangrijk is en was.

28 BERICHTJE VAN JETSKE POSTMA Sinds 1 jaar is bekend wat ik precies heb en wilde niet dat velen het wisten, maar nu de actie is gestart om een rolstoel-handbike te betalen moest ik het openbaar maken. En daar tot vandaag nog geen spijt van. Alleen zijn er veel mensen van geschrokken. Elke eerste week van de maand lig ik in het ziekenhuis in Antwerpen voor een infuusbehandeling en heb dagelijks medicatie om het dragelijk te maken. Van velen heb ik steun en dat is erg fijn. Want uit alle positieve berichten haal je extra veel kracht natuurlijk en ik, als 24 uur-topsporter, heb dat hard nodig. Belangrijk is dat ik mobiel en functioneel blijf, en snap dat velen schrikken dat de vele berichten in de kranten en tv jullie even raar laat kijken. Ik wil meer bekendheid voor de zeldzame vorm van Dystonie en graag mijn doel behalen om eindelijk weer tot een sportbeleving te komen en wellicht straks weer training te kunnen geven bij de club in een rolstoel en mijn totale vrijheid kan hebben. Cognitief veranderd er niks, ik blijf vrolijk, een echte doorzetter en een strijder. Lichamelijk helaas wel. Mocht je vragen hebben, ze mogen gesteld worden. Steunen mag ook om mijn droom waar te maken. Want sport blijft diep van binnen het liefste wat ik doe. Je kan mij steunen of een kaartje sturen mocht je daar behoefte aan hebben. Ook ben ik te volgen via Facebook. DE DONATIE SITE VOOR MIJN GROTE DROOM IS:

29 VERENIGINGSAGENDA Dag Wat Wie Waar Tijd JUL Ma 02 Schoonmaak bar/keuken Accommodatie Ma 02 Bestuursvergadering Volledig bestuur Bestuurskamer Wo 11 Ophalen oud-papier Sterrenburg Wo 11 Goedkeuring notulen BAV Alle leden Sportcafé (kantine) Za 14 Start zomervakantie (BO) Scholen Dordrecht Ma 16 Ophalen oud-papier Ploeg 3 Binnenstad AUG Wo 08 Ophalen oud-papier Sterrenburg Do 16 Start training 1e selectie S1/S2 Vorrinklaan Za 18 Trainingsdag A-selectie A1/A2 Vorrinklaan Za 18 Trainingsdag B-selectie B1/B2 Vorrinklaan Za 18 Trainingsdag C-selectie C1/C2 Vorrinklaan Di 18 Trainingsdag D-selectie D1/D2 Vorrinklaan Zo 19 NK Beachkorfbal Scheveningen Dag Ma 20 Ophalen oud-papier Ploeg 1 Binnenstad Di 21 Start training 2e selectie S3/S4/S5 Vorrinklaan Wo 22 Start training E-selectie E-jeugd Vorrinklaan Za 25 Oefenwedstrijden Dalto Overige selectieteams Driebergen Dag Zo 26 Einde zomervakantie Scholen Dordrecht Ma 27 Start schooljaar Scholen Dordrecht Ma 27 Start training overige teams Vorrinklaan Avond

30 CONTACT GEGEVENS ACCOMMODATIE VELD/ZAAL Vorrinklaan KZ Dordrecht SECRETARIAAT Carry van der Stelt Van Baerlestraat BL Dordrecht VOORZITTER Irene Veenema SCHEIDSRECHTERSCOÖRDINATIE Maarten Boot NIEUWE LEDEN Marjolein Naaktgeboren SPONSORCOMMISSIE Cees Dingenouts REDACTIE CLUBBLAD PENNINGMEESTER André Stegenga VERTROUWENSPERSOON Marian Blaset / hr@deetossnel.nl Wim Peetoom WEDSTRIJDSECRETARIAAT Senioren 1 t/m 9 vacant xxxxxxx A, B, C, D-j-jeugd Marsja Bussing E, F-jeugd Jacqueline Peute

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 21 10-06-2018 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN Er zijn nog weer enkele nieuwe kampioenen bijgekomen. Hierbij de felicitaties aan de DeetosSnel-teams die het kampioenschap

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 01 20-08-2018 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE VACATURES WEDSTRIJDSECRETARIAAT We zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (m/v) voor de BCD-jeugd en alleen voor het zaalseizoen

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 11 17-08-2017 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE VACATURES WEDSTRIJDSECRETARIAAT We zijn op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (m/v) voor de BCD-jeugd en alleen voor het zaalseizoen

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 20 29-05-2017 Beste DeetosSnellers, Allereerst wil ik je kort meenemen naar de slotalinea van het openingsvoorwoord van het begin van het seizoen: Tenslotte spreek ik mijn wens als voorzitter

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 21 17-06-2017 DeetosSnellers, Het korfbalseizoen komt weer tot een einde en alle kampioenen zijn nu bekend. Tijdens de laatste speelrondes zijn het 7de & het midweek kampioen geworden.

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 23 03-06-2016 VOORWOORD BESTUUR Beste leden en betrokkenen, Bestuursmededeling: Per 1 juli 2016 is Frans Algra tussentijds afgetreden als penningmeester van DeetosSnel. Tot aan de komende

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 22 17-06-2019 VERENIGINGSTAKEN WEEK 25 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN Er waren al diverse teams kampioen geworden. Daar kwamen afgelopen week nog weer diverse DeetosSnel-teams

Nadere informatie

DeetosSnel 5 is vrij dit weekend

DeetosSnel 5 is vrij dit weekend ZAT 25-11 19.45 Die Haghe 1 DeetoSnel 1 Brett, Fenna, Francy, Marit Sch. : KNKV 1 Björn, Jimin, Jordan, Nout Vertrek : 18.00 uur Sporthal : Sportcamp. Zuiderpark,Den Haag ZAT 25-11 17.00 KCR 2 DeetoSnel

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 05 02-10-2017 VERENIGINGSTAKEN WEEK 40 2 VERENIGINGSTAKEN WEEK 41 3 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN Het was afgelopen weekend een waar kampioenenbal. In de ochtend konden

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 02 30-08-2017 Een nieuw seizoen, alles is weer mogelijk! Een aantal jaren geleden kon je nog zeggen dat je na de zomer weer verlangde naar de geur van vers gemaaide korfbalvelden. Die

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer 01

Jaargang 54 Nummer 01 Jaargang 54 Nummer 01 INLEVEREN KLEDING Helaas heb ik de afgelopen weken moeten contstateren dat een relatief groot aantal leden de verstrekte kleding niet heeft ingeleverd Ieder jaar weer wordt verzocht

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 14 19-02-2018 WIJ ZIJN KAMPIOEN! De titel geeft het al aan.wij zijn kampioen! DeetosSnel 1 heeft de wedstrijd tegen DSC gewonnen en is daarmee kampioen geworden van de hoofdklasse B

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 14 20-02-2019 Genietend van de eerste voorjaarszon denk ik terug aan de wedstrijd van DS1 en DS2 gisterenavond. Ik wil de selectie en staf een groot compliment geven voor de inzet en

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 10 17-12-2018 De kerstboom is weer opgetuigd, de eerste cadeautjes in huis, Chris Rea laat (tot vreugde maar ook tot ergernis van velen) op de radio eindeloos weten dat hij onderweg

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 15 05-03-2018 DRUKKE TIJDEN... Play-offs DeetosSnel 1 Op zaterdag 10 en 17 maart zijn de play-offs voor DeetosSnel 1. De eerste wedstrijd in de play-offs is op zaterdag 10 maart 2018

Nadere informatie

Jaargang 57 Nummer

Jaargang 57 Nummer Jaargang 57 Nummer 01 06-09-2019 HET ZIT EROP... Het zit erop de grote startdag van het seizoen 19-20 met oefenwedstrijden, de Join the Clubdag en het hoogtepunt van het jubileumjaar: de Reünie en het

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 04 20-09-2016 De eerste veldhelft is nu echt in volle gang, iedereen heeft de eerste wedstrijden gespeeld in het mooie weer en hopelijk blijft dit nog een tijd zo! Voor de jeugdleden

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 10 13-12-2015 VOORWOORD Als eerste wens het bestuur alle leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren fijne feestdagen. Tijd voor familie en vrienden, bezinning en rust. Op het nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 18 01-05-2017 Beste DeetosSnellers, Door de mei vakantie stonden er de laatste 2 weken slechts een paar wedstrijden op het programma. Na de 22-19 winst op OVVO/ De Kroon 1 werd afgelopen

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 12 23-01-2017 BESTE DEETOSSNELLERS, OUDERS, DONATEURS, SPONSORS EN ANDERE BETROKKENE, Aan mij de eer om als nieuwe penningmeester/bestuurslid het 1ste voorwoord van 2017 te schrijven.

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer 12 17-01-2016

Jaargang 53 Nummer 12 17-01-2016 Jaargang 53 Nummer 12 17-01-2016 STILZITTEN IS GEEN OPTIE! Er staan de komende tijd veel activiteiten op het programma. Op zaterdagavond 23 januari a.s. is er in ons sportcafé een feest met het thema:

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 02 28-08-2016 Beste DeetosSnellers, ouders en andere betrokkenen, Allereerst wil ik jullie namens het gehele bestuur een heel gelukkig en gezond nieuw verenigingsseizoen toewensen, met

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 03 04-09-2016 VERENIGINGSTAKEN WEEK 36 VERENIGINGSTAKEN WEEK 37 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE ROULATIESCHEMA TRAINERS 3E SENIORENGROEP Voor de 3e seniorengroep (S5 t/m S9 en evt

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 17 03-04-2019 Na een weekend met heerlijk weer merk je dat het veldseizoen weer op het punt staat om te beginnen. De laatste zaalwedstrijden zijn dit weekend afgewerkt met de nodige

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 06 16-10-2017 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN Na de E1, E2, E5, F1 en F2, werden vorige week ook DeetosSnel D1, D2 en E3 kampioen bij de jeugd. En bij de senioren zijn S6,

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 05 02-10-2016 VERENIGINGSTAKEN WEEK 40 VERENIGINGSTAKEN WEEK 41 MEDEDELINGEN TECHNISCHE COMMISSIE KAMPIOENEN DeetosSnel B4 is de eerste kampioen van dit nieuwe seizoen. Het team bleef

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 07 05-11-2018 Met het mooie weer van de afgelopen maanden zou je bijna vergeten dat het al weer November is en dat het zaalseizoen voor de deur staat. Deze periode is traditioneel geopend

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 13 06-02-2017 Zaterdagvond rond 21.30 ging het dak eraf bij Sporting Delta. Na een spannende en fysieke strijd trok DeetosSnel 1 de overwinning dik verdient over de streep. Door dat

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 19 15-05-2017 En toen was het al weer Mei. De maand waarin de meeste ploegen hun laatste wedstrijden van het seizoen spelen. Maar ook de maand van de eindexamens, een spannende tijd

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Het bestuur wenst u een gezond en gelukkig 2017 toe!

Het bestuur wenst u een gezond en gelukkig 2017 toe! Jaargang 54 Nummer 11 09-01-2017 Het bestuur wenst u een gezond en gelukkig 2017 toe! VERENIGINGSTAKEN WEEK 02 2 VERENIGINGSTAKEN WEEK 03 3 KNKV SELECTIEZAKEN Tijdens de kerstvakantie zijn er (selectie)toernooien

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer 20 08-05-2016

Jaargang 53 Nummer 20 08-05-2016 Jaargang 53 Nummer 20 08-05-2016 Heeft iedereen genoten van het mooie weer thuis of aan de Vorrinklaan onder het genot vab een paar wedstrijden? Dit weekend zijn ook weer enkele teams kampioen geworden!

Nadere informatie

Jaargang 55 Nummer

Jaargang 55 Nummer Jaargang 55 Nummer 18 23-04-2018 Beste allemaal, Het zaalseizoen is voorbij, de lente is weer begonnen, we zijn weer actief op het veld. De eerste selectie speelde inmiddels ook de eerste veldwedstrijden.

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 14 20-02-2017 Als eerste de felicitaties aan de kampioenen; het 4de, 8ste, B1 en B4. B1 kan zich gaan opmaken voor de kruisfinales op 11 maart in eigen hal. Tijd en tegenstander volgen

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 11 03-01-2016 VOORWOORD Het slot van 2015 betekent voor DeetosSnel het eind van een prachtig korfbaljaar. Het was een jaar van vele kampioenschappen, op alle niveaus en in alle leeftijdscategorieën.

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. 51 e jaargang nummer 23 06-07-2014. DeetosSnel Pagina 1. Vakantie

VAN HET BESTUUR. 51 e jaargang nummer 23 06-07-2014. DeetosSnel Pagina 1. Vakantie 51 e jaargang nummer 23 06-07-2014 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 15 28-02-2016 VOORWOORD Het einde van het zaalseizoen is alweer in zicht. Jammer, maar we kunnen de komende weken nog genieten van mooie, spannende wedstrijden. De B1 die zaterdag de

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 09 29-11-2015 DEETOSSNEL ZIT NIET STIL Wie de laatste weken bij DeetosSnel is geweest, heeft gezien, dat er heel wat bedrijvigheid is. Zo is de sporthal zo goed als altijd verhuurd.

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 14 14-02-2016 HULP NODIG! Om mee te beginnen We mogen alweer een aantal kampioenen feliciteren! Afgelopen zaterdag werd E3 kampioen en B1 plaatste zich als kampioen voor de kwartfinales.

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 08 21-11-2016 Beste DeetosSnellers, Op 11 november jl heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden in onze kantine. Naast de nodige mutaties binnen het bestuur en het huldigen van jubilarissen

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 6185627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Aangenaam!

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Aangenaam! 53 e jaargang nummer 04 20-09-2015 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Beste DeetosSnellers,

VAN HET BESTUUR. 53 e jaargang nummer DeetosSnel Pagina 1. Beste DeetosSnellers, 53 e jaargang nummer 01 09-08-2015 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 13 31-01-2016 OMGAAN MET HET GEBOUW Om gelijk maar met de deur in huis te vallen is het helaas de laatste tijd binnen onze accommodatie een zwijnenstal. Het lijkt bijna wel of het wekelijks

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

p/a Ineke Baan Visserstuin 15 Mecklenburgstraat LL Dordrecht Dordrecht Tel. (078)

p/a Ineke Baan Visserstuin 15 Mecklenburgstraat LL Dordrecht Dordrecht Tel. (078) Tweewekelijks KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 6185627 www.kc-dordrecht.com clubblad van Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Seizoen 2019-2020 Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Hoe gaan we dat doen? De technische staf en de ABCD-commissie informeren alle ouders van de ABCD jeugd graag over de manier waarop we de teams

Nadere informatie

Junioren A. Trainersoverzicht Trainers en trainingsdagen/-tijden

Junioren A. Trainersoverzicht Trainers en trainingsdagen/-tijden Trainersoverzicht 2019-2020 Trainers en trainingsdagen/-tijden Junioren A In totaal zijn er 5 A teams waarvan de A1/A2 onder de TC Topsport vallen. De A3 gaat op veld 1 e klasse spelen en hebben een wildcard

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer 18 10-04-2016

Jaargang 53 Nummer 18 10-04-2016 Jaargang 53 Nummer 18 10-04-2016 Hoewel het veldseizoen voor veel teams al goed en wel begonnen is, zaten we als vereniging de afgelopen weken toch nog een beetje in de zaal met ons hoofd. Voor onze A1

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 15 06-03-2017 Afgelopen zaterdag hebben de kangoeroes een fantastisch bedrag van ruim 1.100,-weten te scoren voor SMA de wereld uit. De B3 & B4 heeft dit afgelopen zaalseizoen ook gedaan

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. 52 e jaargang nummer 22 31-05-2015. DeetosSnel Pagina 1. Onze droom...

VAN HET BESTUUR. 52 e jaargang nummer 22 31-05-2015. DeetosSnel Pagina 1. Onze droom... 52 e jaargang nummer 22 31-05-2015 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 17 10-04-2017 Altijd leuk om het voorwoord met een sportieve prestatie te mogen openen. Zowel de A1 als de B1 hebben zich namelijk geplaatst voor de bekerfinale van Zuid-West. Spelers

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 05 04-10-2015 VAN HET BESTUUR Afgelopen weekend zijn er weer meerdere teams kampioen geworden, proficiat namens het bestuur. Wel moest er door de scheidsrechtercommissie veel geregeld

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 10 21-12-2016 OP NAAR 2017! We zijn een club in beweging en dat is maar goed ook! We hebben dit seizoen (per 1-7-2016) 28 nieuwe leden mogen verwelkomen (en dat is bijna het aantal van

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden JO19 1 Breemen, Joep van M 4-3-1999 Peter Habraken 2 Habraken, Max M 8-6-1999 Marcel Boonman 3 Heijden, Mark van der M 13-7-1999 Ad van der Laar 4 Vleuten, Geert van der M 26-8-1999 5 Hulsen, Daan M 30-12-1999

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 16 27-03-2017 Op zaterdag 25 maart jl. organiseerde DeetosSnel in samenwerking met het KNKV het Eindtoernooi B-jeugd 1e klasse. Veel vrijwilligers waren al vroeg uit de veren om deze

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 08 15-11-2015 VERBINDEN Uit respect en uit solidariteit voor de slachtoffers van de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs hebben we afgelopen zaterdag met alle aanwezigen voor de

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Bestuur en contactadressen

Bestuur en contactadressen Voorzitter Vertrouwenspersonen Geo Pelle 0167-540714 Joop van Kluijve Ellie Van de Graaf 254939 257125 Secretaris en Ledenadministratie Paul van Wijnen 244562 Telefoonnummers Trainers/Coaches Agger 50

Nadere informatie

Seizoen Nummer 39. Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden. Technische commissie.

Seizoen Nummer 39. Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden. Technische commissie. 28-04-2019 Seizoen 2018-2019 Nummer 39 Agenda 29/4 t/m 3/5 2019 TOP kamp Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden Wo. 22 mei Speeltuin Nieuwdorp kangoeroes en F s Do. 30 mei Hemelvaartsdagtoernooi

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Trainen op 2 janurari

Trainen op 2 janurari Praatpaal jaargang 27 2 01-01-2018 ALGEMEEN Trainen op 2 janurari Op 2 januari spelen ODO 1 en 2 een oefenwedstrijd tegen Weidevogels, daarom een aanpassing op het trainingsschema. De E en F trainen van

Nadere informatie

Jaargang 56 Nummer

Jaargang 56 Nummer Jaargang 56 Nummer 18 17-04-2019 Met de finale in de Ziggodome achter de rug is het zaalseizoen nu officieel afgesloten. De finale had toch nog een DeetosSnel tintje door de vele vrijwilligers die vanuit

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 09 05-12-2016 De 2e Dordtse derby is ook gewonnen in ons voordeel! Nieuw bij deze wedstrijd was de bar in de hal. Hier is tijdens de wedstrijd door de supporters gretig gebruik van gemaakt.

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers,

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Wat was het weer een mooi seizoen! Wij hebben veel plezier gezien, mooi korfbalspel en jullie zijn

Nadere informatie

JEUGDTEAMSAMENSTELLING

JEUGDTEAMSAMENSTELLING JEUGDTEAMSAMENSTELLING 2017-2018 Bilthoven, 29 mei 2017 Het korfbalseizoen 2016/2017 is afgelopen. Misschien zijn jullie al met de volgende vraag bezig: in welk team en met wie speel ik volgend jaar? Zoals

Nadere informatie

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht

Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Tweewekelijks clubblad van KC Dordrecht Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Redactie Ineke Baan Freek Nanlohy Kopij redactiekcd@gmail.com

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR Successen komen niet vanzelf!

VAN HET BESTUUR Successen komen niet vanzelf! 51 e jaargang nummer 17 30-03-2014 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 16 13-03-2016 DEETOSSNEL EEN VERENIGING OM TROTS OP TE ZIJN. Spannende wedstrijden hebben we de afgelopen weken mogen zien. Het eerste die net één punt te weinig in de competitie heeft

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. 51 e jaargang nummer 12 19-01-2014. DeetosSnel Pagina 1. Korfbal internationaal

VAN HET BESTUUR. 51 e jaargang nummer 12 19-01-2014. DeetosSnel Pagina 1. Korfbal internationaal 51 e jaargang nummer 12 19-01-2014 Accommodatie VELD/ZAAL: Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht 078-6173670 078-6181413 Secretariaat: Carry van der Stelt Van Baerlestraat 106 3314 BL Dordrecht 078-6134750

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 07 07-11-2016 Beste DeetosSnel leden, AS van vrijdag 11 november vind de Algemene Ledenvergadering plaats in het Sportcafe aanvang 19:30. Van harte welkom zijn leden, donateurs en ouders

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces. seizoen 2016/2017

Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces. seizoen 2016/2017 April 2016 Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces seizoen 2016/2017 Uitgangspunten: De Technisch Directeur 1, ondersteund door de Technische Commissie (TC), is verantwoordelijk voor de indeling

Nadere informatie

Jaargang 53 Nummer

Jaargang 53 Nummer Jaargang 53 Nummer 07 01-11-2015 DEETOSSNEL IN BEWEGING! Zoals de titel al aangeeft.we zijn een vereniging die in beweging is en die in beweging moet blijven om vooruitgang te boeken. Ik vind dat we op

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Rheko info nr aug. 1 sept adres Rheko: website :

Rheko info nr aug. 1 sept adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 3 26 aug. 1 sept. 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Een info met veel informatie Rabobank Clubkas Campagne Van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams.

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Teamindeling seizoen 2016 2017 def Beste jeugdleden en ouders, Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen 2016 2017 incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Zoals eerder aangekondigd hebben

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces. seizoen 2018/2019

Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces. seizoen 2018/2019 April 2018 Uitgangspunten selectieteams en het selectieproces Uitgangspunten: seizoen 2018/2019 De Head Coach (HC) 1 is samen met de Technische Commissie (TC) verantwoordelijk voor de indeling en begeleiding

Nadere informatie

Website Maaskanters:

Website Maaskanters: BELANGRIJKE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS TE WELL Clubgebouw Maaijenstraat 9, Well Telefoon: 073-5994337 Secretariaat E-mail: secretariaat@maaskanters.nl Penningmeester Geertrude

Nadere informatie

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers en overige Korbatjo ers,

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers en overige Korbatjo ers, Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers en overige Korbatjo ers, Hopelijk hebben jullie allemaal fijne zomerweken gehad. Wij zijn weer opgeladen voor een mooi nieuw seizoen! Odile,

Nadere informatie

Jaargang 54 Nummer

Jaargang 54 Nummer Jaargang 54 Nummer 06 17-10-2016 Het veldseizoen zit er weer op. Geheel volgens traditie wordt het veldseizoen gevolgd door het herfstkamp voor onze jeugdleden aankomende week, ditmaal in Loon op Zand.

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Technische Commissie 2014-2015 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) TC jeugd: Ronnie Maas Jan Martens Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd

Nadere informatie