De Rhodos is één van de vele schermen uit. het Verano assortiment. Het is een uitstekend. standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Rhodos is één van de vele schermen uit. het Verano assortiment. Het is een uitstekend. standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving."

Transcriptie

1 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Rhodos biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V210-Rhodos Knikarmscherm Standaard De Rhodos is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving. Een traditioneel scherm met een al jaren beproefde techniek. LV (4)

2 Stabiele techniek De Rhodos is in schuinte traploos in te stellen van 0º tot 25º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Cannes is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Cannes volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Standaard scherm: Bij gesloten stand is de doekrol zowel aan de bovenzijde als onderzijde zichtbaar. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9001 ivoor 7% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 550cm 600cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! Maatvoering Kapsteun Schermdoorsnede VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best 127 EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

3 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Monte Carlo biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V380-Monte Carlo Knikarmscherm Cassette De Monte Carlo is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met een fraai gelijnde voorlijst en bovenkap. Bijzonder geschikt voor grotere breedtes tot maximaal 750 cm. LV (4)

4 Stabiele techniek De Monte Carlo is in schuinte traploos in te stellen van 5 tot 35 (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, 300 of 350 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Monte Carlo is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Monte Carlo volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9010 wit 6% RAL 9001 ivoor 6% RAL 7016 (alleen bij 250, 300 en 350 cm uitval) 6% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 400cm 750cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Uitval 350 cm Variëteit in doeken De keuze van het doek Maatvoering Kapsteun Schermdoorsnede is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van 224 een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

5 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Alicante biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V440-Alicante Knikarmscherm Cassette De Alicante is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend en compact cassettescherm en met een fraai afgeronde voorlijst en bovenkap. Ook geschikt voor grotere breedtes tot maximaal 700 cm. LV

6 Stabiele techniek De Alicante is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 30º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Alicante is standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zonof windautomaat. Dan gaat uw Alicante volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Basic Standaard Semi cassette Cassette Framekleuren Technisch zilver RAL 9001 ivoor Standaard Breedte 250cm 300cm 375cm 700cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken Maatvoering De keuze van het doek Kapsteun Schermdoorsnede is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

7 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm St. Maxime biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V450-St. Maxime Knikarmscherm Cassette De St. Maxime is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend en compact cassettescherm en met een fraai afgeronde voorlijst en bovenkap. Ook geschikt voor grotere breedtes tot maximaal 650 cm. LV (3)

8 Stabiele techniek De St. Maxime is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 35º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 300cm 200cm 100cm 0cm Uitval 200cm 250cm 300cm Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De St. Maxime is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw St. Maxime volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Basic Standaard Semi cassette Cassette Framekleuren Technisch zilver RAL 9010 wit RAL 9001 ivoor Standaard Breedte 250cm 300cm 375cm 600cm 650cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken Maatvoering De keuze van het doek Kapsteun Schermdoorsnede is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van 146 een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering 52 Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

9 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Cannes biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V480-Cannes Knikarmscherm Cassette De Cannes is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met duitse techniek en vormgeving. Een compact en fraai afgeronde voorlijst. Speciaal voor grotere breedtes, zelfs tot meer dan 1200 cm. Ingebouwde verlichting is extra optie. LV (5)

10 Stabiele techniek De Cannes is in schuinte traploos in te stellen van 7 tot 35 (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, 300, 350 of 400 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. 300cm 200cm Uitval 200cm 250cm 300cm 350cm 400cm 20 7 Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 100cm 0cm 35 Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Cannes is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Cannes volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9010 wit 5% RAL 9001 ivoor 5% RAL 8077 bruin 10%(levertijd + 3 weken) Basic Standaard Semi-cassette Cassette Breedte 260cm 310cm 360cm 410cm 460cm 700cm 800cm 925cm 1200cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Uitval 350 cm Uitval 400 cm Variëteit in doeken Maatvoering De keuze van het doek is erg bepalend voor de Kapsteun Schermdoorsnede sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

11 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Porto biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V225-Porto Knikarmscherm Semi cassette De Porto is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend semi cassettescherm met een mooie afgeronde voorlijst en bovenkap. Door een perfecte aansluiting van de voorlijst met de bovenkap wordt voorkomen dat het doek aan de voorzijde vervuild. LV (3)

12 Stabiele techniek De Porto is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 30º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250 of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. 300cm 200cm Uitval 200cm 250cm 300cm Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 100cm 0cm Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Porto is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Porto volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Semi cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol alleen aan de onderzijde zichtbaar. Basic Standaard Semi cassette Cassette Framekleuren Technisch zilver RAL 9001 ivoor Standaard Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 550cm 600cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! Maatvoering Kapsteun Schermdoorsnede VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

13 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Seoul biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V230-Seoul Knikarmscherm Semi cassette De Seoul is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend semi cassettescherm met een mooie afgeronde voorlijst en bovenkap. Door een perfecte aansluiting van de voorlijst met de bovenkap wordt voorkomen dat het doek aan de voorzijde vervuild. LV (4)

14 Stabiele techniek De Seoul is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 30º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 300cm 200cm 100cm 0cm Uitval 200cm 250cm 300cm Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Seoul is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Seoul volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Semi cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol alleen aan de onderzijde zichtbaar. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9001 ivoor 5% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 550cm 600cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken Maatvoering De keuze van het doek Kapsteun Schermdoorsnede is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

15 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Salou biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V255-Salou Knikarmscherm Cassette De Salou is één van de top schermen uit het Verano assortiment. Het is een cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en behuizing. Hierdoor wordt uw doek beschermd tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf. LV (2)

16 Stabiele techniek De Salou is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 25º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. 300cm 200cm Uitval 200cm 250cm 300cm Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 100cm 0cm Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Salou is standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zonof windautomaat. Dan gaat uw Salou volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weersomstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Technisch zilver RAL 9001 ivoor Standaard Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 550cm 600cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! Maatvoering Kapsteun 32, ,5 12,5 Schermdoorsnede 166, VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! 11 32,5 60 5x45 12,5 Uw Verano dealer:

17 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Genève biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V261-Genève Knikarmscherm Cassette De Genève is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. Tegen meerprijs leverbaar met verlichtingsprofiel voorzien van geïntergreerde spotjes. LV (6)

18 Stabiele techniek De Genève is in schuinte traploos in te stellen van 5 tot 35 en bij plafondmontage van 17º tot 70º (zie schema rechts). De uitval is 200, 250 of 350 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Genève is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of wind-automaat. Dan gaat uw Genève volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Technisch zilver RAL 9010 wit RAL 9001 ivoor Standaard Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 550cm 600cm Uitval 150 cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken Maatvoering De keuze van het doek Kapsteun Schermdoorsnede muurmontage is erg bepalend voor de 246 sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een , compleet overzicht! Schermdoorsnede plafondmontage VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! 12, Uw Verano dealer:

19 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Ipanema biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V280-Ipanema Knikarmscherm Cassette De Ipanema is één van de top schermen uit het Verano assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. Tegen meerprijs leverbaar met verlichtingsprofiel voorzien van geïntergreerde spotjes. LV (5)

20 130 Stabiele techniek De Ipanema is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 70º en bij plafondmontage van 17 tot 70 (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. 300cm 200cm Plafondmontage Uitval 250cm cm 300cm Hoogwaardig materiaal 100cm 40 - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 0cm 70 Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Ipanema is standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zonof windautomaat. Dan gaat uw Ipanema volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weersomstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9001 ivoor Wit RAL 7016 antraciet +6% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 450cm 550cm Uitval 200cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm vanaf 450 cm: standaard met middensteun Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de Maatvoering Kapsteun: muurmontage Plafondsteun: vooraanzicht zijaanzicht bovenaanzicht sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! 11, , ,75 46, ,1 23,1 83, , , ,35 17,33 12,25 Schermdoorsnede muurmontage Schermdoorsnede plafondmontage 175 VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

21 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Antibes biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V290-Antibes Knikarmscherm Cassette De Antibes is één van de exclusieve schermen uit het Verano assortiment. Het is een compact cassettescherm met een fraai ontworpen voorlijst en behuizing. LV (3)

22 Stabiele techniek De Antibes is in schuinte traploos in te stellen van 0 tot 80 en bij plafondmontage van 5 tot 90 (zie schema rechts). De uitval is 200, 250 of 300 cm De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. 300cm 200cm Plafondmontage Uitval 200cm 250cm 300cm Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. 100cm Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. 0cm Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Antibes is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Antibes volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs RAL 9001 ivoor RAL 9006 alu metalic RAL 9016 wit 3% RAL % Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 500cm 600cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Variëteit in doeken Schermdoorsnede: De keuze van het doek Wandmontage is erg bepalend voor de 225 sfeer en uitstraling van een zonnescherm. 195 Vraag naar de Urban 130 Colors leaflet voor een compleet overzicht! Plafondmontage 225 VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best 100 EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! 130 Uw Verano dealer:

23 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm Marseille biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V295-Marseille Knikarmscherm Cassette De Marseille is één van de exclusieve schermen uit het Verano assortiment. Het is een compact cassettescherm met een fraai ontworpen voorlijst en behuizing. LV (2)

24 Stabiele techniek De Marseille is in schuinte traploos in te stellen van 5 tot 70 en bij plafondmontage van 20 tot 90 (zie schema rechts). De uitval is 150, 200, 250, 300 of 350 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De Marseille is standaard uitgevoerd met een soepel lopend elektro motor. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Marseille volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch Zilver RAL 9016 wit RAL 9001 ivoor RAL 7016 antraciet structuur lak +15% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 350cm 400cm 600cm Uitval 150 cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Uitval 350 cm Variëteit in doeken De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm. Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! Schermdoorsnede: Wandmontage VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

25 Comfort en sfeer gaan bij Verano hand in hand. Het zonnescherm St. Tropez biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Verano is enorm groot. V360-St. Tropez Knikarmscherm Cassette De St. Tropez is één van de vele schermen uit het Verano assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met een afgerond vormgegeven voorlijst en bovenkap. Ingebouwde verlichting is als optie tegen meerprijs mogelijk. LV (6)

26 Stabiele techniek De St. Tropez is in schuinte traploos in te stellen van 5 tot 35 (zie schema rechts). De uitval is 200, 250, 300 of 350 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Hoogwaardig materiaal - Profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. - Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. Fabrieksgarantie Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar. Optimale bediening De St. Tropez is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, maar is ook elektrische mogelijk. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw St. Tropez volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Cassette scherm: Bij gesloten stand is de doekrol compleet opgesloten in het systeem. Framekleuren Standaard Meerprijs Technisch zilver RAL 9010 wit 6% RAL 9001 ivoor 6% Basic Standaard Semi cassette Cassette Breedte 250cm 300cm 350cm 400cm 750cm 1200cm Uitval 200 cm Uitval 250 cm Uitval 300 cm Uitval 350 cm vanaf 751cm: gekoppeld Variëteit in doeken De keuze van het doek Maatvoering Kapsteun Schermdoorsnede: met achterkap en verlichting is erg bepalend voor de 197 sfeer en uitstraling van een zonnescherm Vraag naar de Urban Colors leaflet voor een compleet overzicht! 170 VERANO bv, PB 157, NL-5680 AD, Best EN CE-Markering Met de CE-marking tonen we aan dat het product aan *Achterkap: tegen meerprijs leverbaar Verlichting: tegen meerprijs leverbaar de meest recente Europese (veiligheids)normen voldoen! Uw Verano dealer:

Knikarmscherm V210 - Rhodos. Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm

Knikarmscherm V210 - Rhodos.   Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm Knikarmscherm V210 - Rhodos Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm LV210-486-150601 De V210-Rhodos is één van de vele schermen uit het Verano assortiment.

Nadere informatie

Knikarmscherm V210 - Rhodos. Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm

Knikarmscherm V210 - Rhodos.     Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm Knikarmscherm V210 - Rhodos Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm LV210-486-170721(13) De V210-Rhodos is één van de vele schermen uit het Verano assortiment.

Nadere informatie

C60-689-071108. C 60 knikarmscherm cassette

C60-689-071108. C 60 knikarmscherm cassette C60-689-071108 C 60 knikarmscherm cassette Comfort en sfeer gaan bij Alluma hand in hand. Het zonnescherm C 60 biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Verano - Uitvalschermen

Verano - Uitvalschermen VRAGEN? BEL 0900-0512 (lokaal tarief) Verano - Uitvalschermen V Rimini V150 Mallorca V155 Mallorca speciaal VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT Uitvalschermen V Rimini V150 Mallorca V155 Mallorca speciaal 328-051216

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Meetinstructie. Knikarmschermen. V210 Rhodos V225 Porto V255 Salou. V280 Ipanema V285 Recife V295 Marseille. V296 Santos

Meetinstructie. Knikarmschermen. V210 Rhodos V225 Porto V255 Salou. V280 Ipanema V285 Recife V295 Marseille. V296 Santos Meetinstructie Knikarmschermen V210 Rhodos V2 Porto V5 Salou V280 Ipanema V285 Recife V295 Marseille V296 Santos Een goede voorbereiding! Houd rekening met onderstaande punten voordat u een zonnescherm

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

Meetinstructie. Knikarmschermen. V360 St. Tropez V380 Monte Carlo

Meetinstructie. Knikarmschermen. V360 St. Tropez V380 Monte Carlo Meetinstructie Knikarmschermen V360 St. Tropez V380 Monte Carlo Een goede voorbereiding! Houd rekening met onderstaande punten voordat u een zonnescherm gaat bestellen. 1. Bepaal de gewenste breedte. B

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

TERRASSCHERMEN Brochure

TERRASSCHERMEN Brochure TERRASSCHERMEN Brochure TERRASSCHERMEN TERRASSCHERMEN Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, worden met name gebruikt voor terrastoepassingen. Door de speciale armconstructie krijgt men een terrasoverkapping

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

ISARLITE STANDARD EXTRA PREMIUM

ISARLITE STANDARD EXTRA PREMIUM ISARLITE STANDARD EXTRA PREMIUM HEERLIJK GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN De ISAR is een semi cassette terrasscherm volledig van deze tijd, met een bijzondere nieuwe vormgeving. Dankzij de mooie afgeronde

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice 12-13 Doeken en RAL kleuren 14-15

Nadere informatie

CETINALITE STANDARD EXTRA PREMIUM

CETINALITE STANDARD EXTRA PREMIUM CETINALITE STANDARD EXTRA PREMIUM BESCHERMD GENIETEN VAN UW TUIN EN BALKON De CETINA is een cassette terrasscherm volledig van deze tijd, met een bijzondere nieuwe vormgeving. Dat maakt de CETINA dan ook

Nadere informatie

Verano - Verandazonwering

Verano - Verandazonwering VRAGEN? BEL 0900-0512 (lokaal tarief) Verano - Verandazonwering V600 Helsinki V605 Reykjavik V610 Oslo Verandazonwering V600 Helsinki V605 Reykjavik V610 Oslo LV600-92-071212(4) V600 Helsinki heeft een

Nadere informatie

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT

Nadere informatie

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND MODERN DESIGN MET VELE MOGELIJKHEDEN De pergola-zonwering kan voor kleine en zeer grote oppervlakken worden gebruikt: kleine balkons,

Nadere informatie

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT PM: de pergola-zonwering

Nadere informatie

ERHARDT C ERHARDT C ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING

ERHARDT C ERHARDT C ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING ALTIJD EEN ELEGANTE OPLOSSING EEN ELEGANTE EN FLEXIBELE OPLOSSING Met de kunt u heerlijk genieten van het buitenseizoen op uw terras of balkon. Bij het elegante cassettescherm worden het doek en de techniek

Nadere informatie

Meetinstructie. Knikarmschermen. V440 Alicante V450 St. Maxime. V480 Cannes V485 Almeria

Meetinstructie. Knikarmschermen. V440 Alicante V450 St. Maxime. V480 Cannes V485 Almeria Meetinstructie Knikarmschermen V440 Alicante V450 St. Maxime V480 Cannes V485 Almeria Een goede voorbereiding! Houd rekening met onderstaande punten voordat u een zonnescherm gaat bestellen. 1. Bepaal

Nadere informatie

certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Combisol Altijd glashelder

certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Combisol Altijd glashelder certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Combisol Altijd glashelder EEN MEERWAARDE VOOR ELKE GEVEL COMPACTE EN MODERNE VORMGEVING OPTIMALE BESCHERMING VAN ZONWERINGSDOEK VOLLEDIG GESLOTEN CASSETTE ZOWEL GESCHIKT

Nadere informatie

BUITENLEVEN.

BUITENLEVEN. BUITENLEVEN www.verano.nl www.verano.be Inhoud Terrasoverkappingen...03 Glaswanden...05 Verandazonweringen...07 Vrijstaande terrasschermen...09 Windschermen...11 Tuinschermen...13 Over Verano...14 Binnen

Nadere informatie

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28 ZONNESCHERM CORFOU Beschrijving Het zonnescherm Corfou is een zelfdragend zonnescherm van het type cassette, met een vierkante draagbuis van 40x40x2 in gegalvaniseerd en gelakt staal. Bij breedtes kleiner

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

Zonnescherm Opal Design/Lux De juiste verlichting bij uw huis

Zonnescherm Opal Design/Lux De juiste verlichting bij uw huis Zonnescherm Opal Design/Lux De juiste verlichting bij uw huis www.weinor.nl Zonnescherm Opal Design/Lux Fascinerend mooie zonwering: de paradepaardjes van weinor Met de Opal Design komt het hele gezin

Nadere informatie

Sfeer maak je met Sunmaster

Sfeer maak je met Sunmaster SUNCAR CASSETTE II KNIKARMZONWERING Sfeer maak je met Sunmaster SUNMASTER Deze folder heeft u gehaald bij de volgende dealer, die u graag verder informeert: SUNMASTER Sunmaster Nederland BV Postbus 1091

Nadere informatie

verandazonwering terrasschermen

verandazonwering terrasschermen verandazonwering terrasschermen 1. De verstevigde kast in geëxtrudeerde aluminium (2mm dik) biedt een volledige bescherming aan uw doek, motor en mechanisme. 2. De Climavelum 500 maakt gebruik van een

Nadere informatie

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk J A N D E S B O U V R I E Z O N W E R I N G 2 J A N D E S B O U V R I E Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie.

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Jaloezieën De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. 341-091223(4) Lamellen Hoogwaardig aluminium. Veerkrachtig. Gemakkelijk

Nadere informatie

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8)

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Nadere informatie

Plissé kleuren. Collectie Plissés

Plissé kleuren. Collectie Plissés Plissé kleuren Collectie Plissés 1271-101006 72.0001 PG: 3 RS 49% TS 33% AS 18% 3000 72.0002 PG: 3 72.0003 PG: 1 RS 37% TS 62% AS 1% 73.0001 PG: 2 RS 35% TS 61% AS 4% 72.0004 PG: 1 RS 52% TS 47% AS 1%

Nadere informatie

SUNEYE 2-BUIS KNIKARMSCHERM

SUNEYE 2-BUIS KNIKARMSCHERM SUNEYE 2-BUIS KNIKARMSCHERM Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, is een zonwering die specifiek bedoeld is om onder te zitten. In een oogwenk hebt u uw terras omgetoverd in een schaduwrijke

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

ZONNESCHERM SIERRA Sierra_tech_Doc_Nl.indd 1 4/11/09 09:01

ZONNESCHERM SIERRA Sierra_tech_Doc_Nl.indd 1 4/11/09 09:01 ZONNESCHERM SIERRA BESCHRIJVING Het zonnescherm Sierra is een cassette systeem, geassembleerd in de fabriek. Het is een gesloten scherm, de armen zijn dus niet zichtbaar. Zijn aluminium cassette wordt

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

Uw veranda het hele jaar genietklaar

Uw veranda het hele jaar genietklaar V E R A N D A Z O N W E R I N G Uw veranda het hele jaar genietklaar Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Niet alleen de warmte,

Nadere informatie

uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie

uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie belgische topkwaliteit Volledig opgebouwd uit aluminium onderdelen zonwering Lumisol,

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Zonwering naar uw eigen smaak! De zon is heerlijk, maar in huis moet het klimaat wel beheerst worden en op

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Uitvalscherm Casa. Zelf monteren, eer van je werk! Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België! Stel uw eigen scherm samen op onze website!

Uitvalscherm Casa. Zelf monteren, eer van je werk! Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België! Stel uw eigen scherm samen op onze website! Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België! Uitvalscherm Casa Casa doet het goed in elke situatie! Uitvalscherm Casa is ideaal om schaduw in huis te creëeren. Dit type zonwering is zeer geschikt

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U095/U295 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

SEMINA LIFE ÉÉN VOOR ALLEN Het cassettescherm

SEMINA LIFE ÉÉN VOOR ALLEN Het cassettescherm NIEUW! SEMINA LIFE ÉÉN VOOR ALLEN Het cassettescherm Zonneschermen Terrasoverkappingen Glasoases Framekleur WT 029/90147 I Dessin 3-718 Het zonnescherm voor jouw huis, jouw leven en jouw genot Jij doet

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Jan des bouvrie. Jan des Bouvrie overzicht + certificering 4. Uitval 6. Knikarmscherm 8. SolidScreen 10. Cubola 12. Cubola XL 14

Jan des bouvrie. Jan des Bouvrie overzicht + certificering 4. Uitval 6. Knikarmscherm 8. SolidScreen 10. Cubola 12. Cubola XL 14 Jan des bouvrie Brochure 016 JAN DES BOUVRIE 016 Jan des bouvrie Het buitenleven en de beleving op het terras en in de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

Het Harol-knikarmscherm CA430. Nooit was de zomer zo mooi...

Het Harol-knikarmscherm CA430. Nooit was de zomer zo mooi... K N I K A R M S C H E R M E N Het Harol-knikarmscherm CA430 Nooit was de zomer zo mooi... Het Harol knikarmscherm CA430 is ideaal als terrasscherm voor de warme zomerdagen. Het biedt schaduw en koelte

Nadere informatie

Knikarmscherm Köln. Zelf monteren, eer van je werk! Uw online partner in zonwering. Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België!

Knikarmscherm Köln. Zelf monteren, eer van je werk! Uw online partner in zonwering. Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België! Gemakkelijk thuis besteld en afgeleverd in heel België! Knikarmscherm Köln Knikarmscherm Köln : zekerheid! Het knikarmscherm Köln is zeer geschikt voor het creëren van schaduw op het terras. De behuizing

Nadere informatie

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren raamhorren 3-2009/3-2010 Raamrolhor BASIC Toepassing Draaikiep-raam Schuifraam

Nadere informatie

Screens. Verticale schermen. Tuinschermen. buitenzonwering

Screens. Verticale schermen. Tuinschermen. buitenzonwering Screens Verticale schermen Tuinschermen buitenzonwering VERTICALE ZONWERING Screen Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmschermen HZ-T2600 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2600 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Screens

Montage / Gebruikers- handleiding Screens Montage / Gebruikers- handleiding Screens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Screens versie 2014 1 Montage Handleiding Screens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste

Nadere informatie

terraszonwering op maat

terraszonwering op maat Terraszonwering terraszonwering op maat In de lente en de zomer is het heerlijk om met een drankje op het terras te zitten, maar teveel warmte en de zon in je gezicht kunnen het al gauw onaangenaam maken.

Nadere informatie

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Serrezonwering Een stijlvol warmte- en lichtreducerend schild Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Luxaflex speciale zonwering ontwikkeld.

Nadere informatie

Markiezen Een gevelbepalende zonwering

Markiezen Een gevelbepalende zonwering www.ambiance-zonwering.nl Markiezen Een gevelbepalende zonwering Markiezen Moderne nostalgie il je jouw huis een nostalgische en romantische uitstraling W geven? Dan is de markies bij uitstek geschikt.

Nadere informatie

Terrasschermen. De zonwerende sfeerbrengers

Terrasschermen. De zonwerende sfeerbrengers Terrasschermen De zonwerende sfeerbrengers Terrasschermen Veelzijdige modellen Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt

Nadere informatie

VOOR SCHADUW OP UW TERRAS. knikarmschermen MADE IN HOLLAND.

VOOR SCHADUW OP UW TERRAS. knikarmschermen MADE IN HOLLAND. VOOR SCHADUW OP UW TERRAS knikarmschermen MADE IN HOLLAND www.pbs-groep.nl Loop onder uw scherm door PBS-knikarmschermen zijn ideaal om een terras te voorzien van schaduw. Ze hebben een groot bereik, verschillende

Nadere informatie

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen zon techniek Buitenzonwering schaduw Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen Screens Verandazonwering Markiezen Doeken Bedieningsmogelijkheden z o n Model Twins Exclusief

Nadere informatie

Rolluiken. Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik.

Rolluiken. Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.renocobv.com Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de

Nadere informatie

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA BESCHRIJVING Het zonnescherm Roma is een cassette systeem, geassembleerd in de fabriek. Het is een gesloten scherm, de armen zijn dus niet zichtbaar. Zijn aluminium cassette wordt aan de uiteinden gedragen

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM

AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM ALUMINIUM BUITENJALOEZIEËN AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM Editie: 2010 Zonwering Nijmegen bv Ambachtsweg 2 6581 AX Malden-Nederland Tel.: 00 31 24 3 58 28 20 Fax.: 00 31 24 3 58

Nadere informatie

certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Luno Altijd glashelder

certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Luno Altijd glashelder certified dealer ZONNESCHERMEN Winsol Luno Altijd glashelder LUNO LUNO : DE STERKE SCHADUWMAKER Natuurlijk wil je graag een zonnescherm dat er goed uitziet en je terras op de warmste momenten van de dag

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

terraszonwering op maat

terraszonwering op maat Terraszonwering terraszonwering op maat In de lente en de zomer is het heerlijk om met een drankje op het terras te zitten, maar teveel warmte en de zon in je gezicht kunnen het al gauw onaangenaam maken.

Nadere informatie

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm Bestektekst Oliva Terrasscherm 2-buis cassette 268 mm 195 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt 2 Couture Collectie: Deze exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele

Nadere informatie

Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken:

Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken: Ritsscreens SPECIFICATIE Frame kleuren: RAL9016 (verkeerswit), RAL1015(creme), RAL 9006 (zilver), RAL 6009 (tannengroen), Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur Doeken: Heliosa,

Nadere informatie

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Offerte zonwering voor: De Groenhof t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Buitenzonwering optie 1 - Verticale screen. Technische gegevens: Uitvoering: Verticale screen WWA S85 en gekoppeld screen

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HZ-D3400

Gebruikershandleiding HZ-D3400 Montagehandleiding HZ D3400 (2012).e$S_Opmaak 1 04-06-12 16:31 Pagina 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING HZ-D3400 Gebruikershandleiding HZ-D3400 Maximale maatvoering Breedte : 7750 mm Uitval : 3500 mm Als deze maat

Nadere informatie

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT DE LICHTE PERGOLA IN ONOPVALLEND DESIGN Met de productserie QUBE breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe QUBE Line is voorzien van een vouwsysteem

Nadere informatie

259,- PRIJS TOP KWALITEIT SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEUR- EN DRAAIDEURKASTEN OP MAAT SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT

259,- PRIJS TOP KWALITEIT SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEUR- EN DRAAIDEURKASTEN OP MAAT SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT 2018 SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT INMETEN EN MONTAGE * 259,- DEUR V.A. TOP KWALITEIT SCHERP GED Basic White 259,- per deur Albast 289,- per deur Mineral 289,- per

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Windschermen & Schuttingen.

Windschermen & Schuttingen. Windschermen & Schuttingen In uw tuin moet u in alle rust en privacy kunnen genieten van het buiten zijn. Het verrassende en unieke assortiment tuinschermen van Verano helpt u daarbij. V730-Biarritz glazen

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie