Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl"

Transcriptie

1 Factsheet p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de negende editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden het vorige congres met een 7. Ook de participerende organisaties waren tevreden. Participerende bedrijven en instellingen krijgen een plaats op de informatiemarkt en kunnen desgewenst, mits er voldoende belangstelling voor is, een product- /dienstsessie verzorgen. Deelnemers kunnen zelf online kiezen welke drie sessies zij willen bijwonen. Voor (bovenschoolse) ICT- coördinatoren, schoolbestuurders, -directieleden en leraren in het PO, VO en MBO. Het Didactiek en ICT Congres is gericht op (bovenschoolse) ICT-coördinatoren, schoolleiders, -bestuursleden en 'gewone' leraren uit het primair en voortgezet onderwijs en het MBO. Vaak neemt een ICT'er een of meer collega's mee. Bezoekers komen naar het Didactiek en ICT Congres om bij te blijven op het terrein van didactisch gericht ICT-materiaal: educatieve software, websites, digiborden en hardware. Media-ondersteuning Het 9 e Didactiek en ICT Congres is onder de aandacht gebracht met een advertentie in de COS special - oplage van september en krijgt speciale aandacht in de COS van januari ESS zal daarnaast een folder versturen naar alle scholen - oplage en adverteren in diverse onderwijsbladen, persberichten verzenden naar alle onderwijsbladen en -websites en aanwezig zijn met banners op de juiste onderwijswebsites. Organisatie Dit congres wordt georganiseerd door: ESS Communicatie, Beurzen en Congressen BV Postbus 40266, 3542 CA Utrecht tel.: fax: dict@ess.nl websites: Meer dan 300 deelnemers in ESS is een erkend congresorganisatiebureau (zie

2 Factsheet p. 2 Programmaopbouw (indicatie) Congres Informatiemarkt uur Opbouw uur Ontvangst Opbouw uur Opening en keynotesessie Opbouw uur Ronde 1: subsessie Informatiemarkt geopend uur Lunch Lunch uur Ronde 2: subsessie Informatiemarkt geopend uur Ronde 3: subsessie Informatiemarkt geopend uur Ronde 4: subsessie Informatiemarkt geopend uur Borrel Borrel uur Einde Afbouw Keynotesessie Iedere deelnemer aan het congres woont de keynotesessie bij van trendwatcher en blogger Frank Janssen. Product-/dienstsessies Participerende bedrijven en organisaties kunnen zonder meerkosten, een product- /dienstsessie houden, maar het hoeft niet. Titel en inhoud dienen in een vroeg stadium bekend te zijn en worden op de website gepubliceerd. Bij veel belangstelling kan de sessie 2 keer worden aangeboden. Bij onvoldoende belangstelling gaat de sessie niet door.

3 Factsheet p. 3 Contentsessie Voor de contentsessies nodigt ESS organisaties uit die een inhoudelijk sterke en onafhankelijke presentatie kunnen geven over een actueel onderwerp. Titel en inhoud worden op de website gepubliceerd. Informatiemarkt Na de keynotesessie is de informatiemarkt in de Mozart-foyer geopend en starten de verschillende subsessies. Het betreft content- en product-/dienstsessies die zó worden ingeroosterd, dat er steeds een behoorlijk aantal bezoekers op de informatiemarkt aanwezig is. Elke bezoeker kan twee of drie subsessies volgen, waaronder één contentsessie. U kunt als bedrijf of organisatie participeren in het Didactiek en ICT Congres Participatie houdt in: standruimte op de informatiemarkt en publicatie van uw bedrijfs- /organisatiegegevens op de congreswebsite en in de congresmap. Ook kunt u een product- /dienstsessie (workshop met relevante inhoud) verzorgen. Voorwaarde daarbij is, dat de product-/dienstsessie goed aansluit bij het type congres, niet te commercieel is en dat er voldoende belangstelling voor is. Participeren betekent: Directe contacten met (bovenschoolse) ICT ers, directieleden, docenten en verder iedereen die geïnteresseerd is in didactische toepassingen van ICT; Profilering van uw product of dienst in PO, VO en MBO; Mogelijkheid tot het geven van een inhoudelijke product- of dienstsessie. Borrel De borrel is vanaf uur op de informatiemarkt.

4 Factsheet p. 4 Package deal Bedrijven en organisaties die participeren in het Didactiek en ICT Congres bieden wij een aantrekkelijke Package deal aan. Deze omvat: De mogelijkheid om een product-/dienstsessie te verzorgen, een korte beschrijving hiervan op internet en tevens een langere beschrijving in de congresmap; Een stand op de informatiemarkt (zie hiervoor het overzicht op pagina 5); 3 relatiekaarten (ter waarde van 225,-); Link naar uw site plus korte beschrijving van uw producten en/of diensten en de gegevens van uw bedrijf/organisatie op. Tevens een langere beschrijving in de congresmap; Na het congres op verzoek een bestand van de deelnemers die akkoord gaan met gegevenspublicatie; Een exemplaar van de congresmap; Catering gedurende de gehele congresdag voor 2 personen; Badges op naam voor 2 personen. Let op Het al of niet doorgaan van uw sessie is afhankelijk van de getoonde belangstelling. Is er veel belangstelling, dan kan deze zonder meerkosten tweemaal gegeven worden. Is er te weinig belangstelling (minder dan 10 personen 14 dagen voor aanvang van het congres), dan gaat de sessie niet door. U ontvangt tijdig bericht hierover. Optionele uitbreidingen Extra relatiekaarten à 95,- excl. BTW Luxe standbouw Meer standruimte Standinrichting Internetaansluitingen Extra standbemanning (catering/badge) Meer informatie hierover vindt u op pagina 6. Informatiemarkt De informatiemarkt is geopend van uur uur. De persoonlijke programma s van de congresdeelnemers worden zodanig op elkaar afgestemd, dat er steeds een gelijkmatige stroom bezoekers op de informatiemarkt aanwezig is. Na afloop van de subsessies is er vanaf uur een borrel voor bezoekers en participanten op de informatiemarkt.

5 Factsheet p. 5 Informatiemarkt Standaard standbouw Luxe standbouw Package deal standaard 995,- Package deal de luxe 1.145,- Basisstand van 3 meter breed en 2 meter diep, Luxe stand van 3 meter breed en 2 meter met witte achterwand en tussen de stands een diep, met witte achterwand en gesloten ondiepe scheidingswand van 1 meter. zijwanden, frieslijst met belettering en verlichtingsspots. Stroomaansluiting van 800 W aanwezig. Stroomaansluiting van 800 W aanwezig. Extra standruimte 75,- per m2. Extra standruimte 95,- per m2. Maximale standdiepte is 3 meter. Maximale standdiepte is 3 meter. Inrichting, techniek en catering Voor standinrichting, techniek en catering kunt u de volgende artikelen bestellen: Tafel (70cm x 140cm), afgerokt 30,-; Statafel, afgerokt 30,-; Stoel 10,-; Barkruk 10,-; Eigen ADSL-lijn (2mb; dit is voldoende capaciteit om zelf te verdelen over enkele computers) 115,-; Aansluiting op WIFI van de Reehorst (als u de computer enige tijd niet gebruikt, blijft de verbinding in stand) 25,-; Extra zware stroomaansluiting van W en apart gezekerd (de standaardaansluiting van 800W vervalt dan) 175,-; Huur laptop 140,-; Extra catering en badge voor uw standbemanning (of sprekers) 40,- p.p.

6 Factsheet p. 6 Optionele uitbreidingen Congreswebsite Op de homepage zijn banners van 150 x 100 en 150 x 50 pixels (liggend formaat) beschikbaar. De banners zijn aanklikbaar en linken door naar de website van uw keuze. Publicatie is tot 1 april Prijs grote banner 300,-. Prijs kleine banner 150,-. Congresmap Uw eigen A4-vel in de congresmap. U levert zelf een één- of tweezijdig bedrukt A4-vel aan (full colour of zwart-wit op maximaal 150 grams papier). ESS zorgt voor opname in de congresmap. De kosten per A4-vel zijn als volgt; Vast deel 100,- per vel plus variabel deel 0,25 per congresmap. Extra product-/dienstsessie Een extra product-/dienstsessie over een ander onderwerp dan de in de Package deal inbegrepen sessie. Inclusief: publicatie op de website en in de congresmap, plus catering en badge voor één persoon. De sessie kan maximaal tweemaal gegeven worden. Prijs 425,-. Mocht uw extra sessie onverhoopt niet doorgaan wegens te weinig belangstelling, dan restitueren wij u 200,-. Inschrijven voor het Didactiek en ICT congres bij voorkeur vóór 15 november. U vindt het inschrijfformulier op de laatste pagina s van deze factsheet. U kunt het ook downloaden (pdf) van /par. Facturering Direct na inschrijving ontvangt u een bevestiging met kostenoverzicht en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is. Na afloop van het congres worden eventueel later bestelde extra s apart nagefactureerd.

7 Factsheet p. 7 Voorwaarden en reglementen Meedoen als participant Aanmelden voor het Didactiek en ICT Congres bij voorkeur vóór 15 november 2010 via het inschrijfformulier. Direct na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een kostenoverzicht en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is. Na afloop van het congres worden eventueel later bestelde extra s apart nagefactureerd. Annulering Bij annulering voor 10 januari 2011 dient u 250,- administratiekosten te voldoen. Bijannulering tussen 10 januari 2011 en 7 februari 2011 bent u 50% van de kosten verschuldigd. Bij latere annulering blijven de totale kosten verschuldigd. Betalingstermijn/rente Onze facturen hebben een betalingstermijn van 30 dagen. Daarna berekent ESS een rente van 1% per aangevangen maand. Eventuele incassokosten komen voor rekening van de debiteur. Verzekering Participanten dienen zelf te zorgen voor de verzekering van personen, goederen en aansprakelijkheid. Aansprakelijkheid ESS is niet aansprakelijk voor ongevallen, diefstal, vermissing of beschadiging van goederen, noch van gevolgschade van welke aard dan ook. Door participatie in het Didactiek en ICT Congres aanvaardt u de aansprakelijkheid voor schade die door u of uw medewerkers veroorzaakt wordt. Participanten zijn zelf aansprakelijk voor verlies of diefstal van via ESS gehuurde goederen, waaronder (notebook) computers. Informatiemarktopbouw De standbouw, inrichting, internetaansluitingen en stroom zijn op 7 maart om 7.30 uur gereed. Vanaf dat moment kunt u de stand verder inrichten. Volg de aanwijzingen van de informatiemarktcoördinator op en zorg ervoor dat de toegangsdeuren niet door (bestel)auto s gebarricadeerd worden. Stand Uw stand dient van uur geheel intact en bemand te blijven. De organisatie roept om wanneer u met de afbouw kunt beginnen.

8 Factsheet p. 8 Standruime (flyeren) Al uw materialen dienen zich binnen de aangegeven standruimte te bevinden. In het gangpad voor uw stand mag u folders uitdelen, het is echter niet toegestaan om folders elders op de informatiemarkt of in het gebouw neer te leggen en/of uit te delen. Geluid Het is niet toegestaan om de bezoekers aan uw stand elektronisch versterkt toe te spreken. Als u bij de demonstratie van uw producten geluid vanuit de computer nodig hebt, mag dat de andere standhouders en bezoekers niet hinderen. Roken Roken is in De Reehorst overal verboden. Dit geldt ook tijdens op- en afbouw van de informatiemarkt. Elektrische apparaten Het is niet toegestaan om elektrische apparaten die verwarmingselementen bevatten te gebruiken. Te denken valt aan koffiezetters en waterkokers. Koffie en thee is de gehele dag onbeperkt aanwezig.

9 Factsheet p. 9 Inschrijfformulier participant Wij wensen met de Package deal standaard te participeren in het Didactiek en ICT Congres op 7 maart 2011 in De Reehorst in Ede. Standgrootte 3 x 2 m. Wenst u een grotere stand, geef dan hier de totale afmetingen aan:.. x.. m. Wij wensen met de Package deal de luxe te participeren in het Didactiek en ICT Congres op 7 maart 2011 in De Reehorst in Ede. Standgrootte 3 x 2 m. Wenst u een grotere stand, geef dan hier de totale afmetingen aan: x.. m. Bedrijfsnaam Gewenste naamsaanduiding in publicaties Postadres Postcode en plaats Telefoon Fax Website Inschrijvingsnummer KvK, plaats Contactpersoon Functie Telefoon Geslacht M / V Wij schrijven in met de aangekruiste Package deal. Wij gaan akkoord met de op pagina 7 en 8 genoemde voorwaarden en het reglement. Op de volgende pagina vindt u een formulier voor alle extra te bestellen uitbreidingen voor de inrichting van uw stand. Zou u deze ingevuld mee kunnen sturen? Wijzigingen kunnen doorgegeven worden tot 21 februari Naam Functie Plaats Datum Firmastempel en handtekening Zend deze pagina naar: ESS/Didactiek en ICT Congres, Antwoordnummer 9457, 3500 ZD Utrecht U kunt het ook faxen naar: of een scan mailen naar dict@ess.nl Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

10 Factsheet p. 10 Formulier extra uitbreidingen Op het onderstaande formulier kunt u aangeven welke extra benodigdheden u wilt gaan gebruiken tijdens het Didactiek en ICT Congres Product Prijs Aantal Subtotaal Tafel (70 cm x 140 cm), afgerokt 30,- Statafel, afgerokt 30,- Stoel 10,- Barkruk 10,- Eigen ADSL-lijn (2mb) 115,- WIFI aansluiting 25,- Extra zware stroomaansluiting W (apart gezekerd) 175,- Huur laptop 140,- Extra catering en badge voor uw standbemanning 40,- Totaal Naam Functie Plaats Datum Firmastempel en handtekening Wijzigingen van de door u bestelde artikelen kunnen doorgegeven worden tot 21 februari Zend deze pagina naar: ESS/Didactiek en ICT Congres, Antwoordnummer 9457, 3500 ZD Utrecht U kunt het ook faxen naar: (030) of een scan mailen naar dict@ess.nl Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par Factsheet, p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de achtste editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek. GGZ Kennisdag Psychische gezondheid van de jeugd U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2015. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

BETONMARKT - BETONDAG 2018

BETONMARKT - BETONDAG 2018 UITNODIGING EN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN BETONMARKT - BETONDAG 2018 Hét kennisnetwerk voor de betonbouw IN DEZE FOLDER: ALGEMENE BEURSINFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER STAND INFORMATIE STANDBOUW INFORMATIE

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat. Partners in zorg U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2013. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid om uw betrokkenheid en visie op

Nadere informatie

BETONMARKT - BETONDAG 2017

BETONMARKT - BETONDAG 2017 jubileum: 60 ste Betondag 16 november in De Doelen, Rotterdam >>> UITNODIGING EN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN BETONMARKT - BETONDAG 2017 DONDERDAG 16 NOVEMBER 2017 - DE DOELEN ROTTERDAM ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Routbeschrijving aanwezig ja / nee Aantal zalen nodig Zaalgrootte Zaal 1 personen Naam zaal

Routbeschrijving aanwezig ja / nee Aantal zalen nodig Zaalgrootte Zaal 1 personen Naam zaal Checklist organisatie workshops / bijeenkomsten / congressen bijeenkomst Datum Verantwoordelijke persoon Doelgroep Tijdstip aanvang Tijdstip einde Tijdstip organisatie aanwezig Locatiegegevens Adres Postcode,

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag + regio Grote Kerk, Zaterdag 3 november 2018 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis met ruim 6.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

- Sponsor Brochure -

- Sponsor Brochure - - Sponsor Brochure - INTERNATIONAAL CONGRES Craniosacraal Therapie CROWNE PLAZA ANTWERPEN 22 en 23 juni 2013 0 ALGEMENE INFORMATIE Congresdata dag 1: zaterdag 22 juni 2013 dag 2: zondag 23 juni 2013 Locatie

Nadere informatie

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht ONTMOET DE ONDERWIJSPROFESSIONAL OP ONDERWIJS & ICT 2012 Onderwijs & ICT is het platform voor ICT-toepassingen en diensten

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN Inhoud Pakket standruimte Standaard inbegrepen in pakket: 21 maart 2018, 09.00 18.00 UUR CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN: 1931 Premium

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS Na een zeer succesvolle eerste congres in 2017 organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 27 maart opnieuw een bijzonder congres over risicogestuurde

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent Standhoudersdossier 29 november 2012 ICC Gent AGIV-Trefdag 2012 Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Gebroeders Van Eyckstraat 16 9000 Gent 09 261 52 00 09 261 52 99 www.agiv.be info@agiv.be

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Factsheet MissionPlaza mei 2016

Factsheet MissionPlaza mei 2016 Factsheet MissionPlaza 2016 13-16 mei 2016 Organisatie MissionPlaza MissionPlaza wordt georganiseerd door MissieNederland i.s.m. St. Opwekking. Het correspondentieadres is: MissieNederland Hoofdstraat

Nadere informatie

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops.

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops. TT04-2015 Workshopstandhouders Taart &Trends-beurs. Tijdens Taart en Trends 2015 is het voor gespecialiseerde workshopbedrijven en bedrijven die naast de webshop/winkelactiviteiten ook workshops en opleidingen

Nadere informatie

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes Symposium 2014 georganiseerd door Gedragpunt scholing en advies en Ambulante Begeleiding Heliomare Onderwijs Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is Wanneer: maandag 13 januari 2014, van 08:30 tot 17:00

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Artikel 1 - Definities en werking 1.In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. DDA NL: Stichting Davis

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

Checklist conferentie

Checklist conferentie Checklist conferentie Congresleider (naam, telefoon, email) Secretariele ondersteuning (naam, telefoon, email) Datum conferentie Titel Onderzoeksprogramma Goedkeuring programmacöordinator Aantal te verwachten

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

Checklist A-conferentie

Checklist A-conferentie Checklist A-conferentie Congresleider (naam, telefoon, email) Secretariele ondersteuning (naam, telefoon, email) Datum conferentie Titel Onderzoeksprogramma Aantal te verwachten deelnemers Deelnemingskosten

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1.

brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1. brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1.2-120502 Opstartkosten aanmeldformulier brancheabonnement Met een abonnement

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruik Salon de Uil versie 14 d.d

Algemene voorwaarden gebruik Salon de Uil versie 14 d.d S i t e M a i l WWW.SALONDEUIL.NL info@salondeuil.nl KvK / Vestigingsnummer 67899617 / 000036389218 Vestigingsadres Kleine Hoogstraat 14, 8911 HE Leeuwarden Verhuurder/eigenaar T. Jager 06-45293394 Rekeningnummer

Nadere informatie

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Per 1 mei 2016 Onderstaande informatie en aanmeldingsvoorwaarden gelden voor alle bijeenkomsten aangeboden door het Instituut voor Bouwrecht. Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent Standhoudersdossier Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 110 9000 Gent 09 276 15 00 09 276 15 05 www.agiv.be

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN 7120 Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Dinsdag 21 september a.s.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS Gardenista 2019, Kasteel Ophemert Een evenement van KMTP/Groei & Bloei

ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS Gardenista 2019, Kasteel Ophemert Een evenement van KMTP/Groei & Bloei ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS Gardenista 2019, Kasteel Ophemert Een evenement van KMTP/Groei & Bloei 1. Het evenement is van woensdag 15 mei tot en met zondag 19 mei 2019 dagelijks

Nadere informatie

VRIJDAG 27 MAART 2015

VRIJDAG 27 MAART 2015 VRIJDAG 27 MAART 2015 De wereld draait tegenwoordig om Big Data, zo ook in de bewegingswetenschappen! Big Data biedt nieuwe inzichten, context en mogelijkheden om onszelf en onze organisatie te verbeteren.

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Informatiemarkt-pakketten

Informatiemarkt-pakketten Informatiemarkt-pakketten A. Premium-pakket à 1850,- excl. btw Bestaat uit: - Stand op de informatiemarkt van 6 m2 [uniforme standbouw incl. meubilair, gratis WIFI, etc.] - Logo op poster / uitnodigingen

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Credit Expo 2015 Flanders Expo, Gent www.creditexpo.be Woensdag 14 Oktober Sponsor & Expositiemogelijkheden Wat is Credit Expo? Credit Expo is een vakevenement op het gebied

Nadere informatie

DEELNEMERS REGLEMENT

DEELNEMERS REGLEMENT DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van 13.00 tot 17.00 uur (VIP sessie) van 19.00 tot 23.00 uur Zaterdag 14

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Joke Straathof Zorgverlening & Advies, opererend onder de naam Ik Ben praktijk voor Sensi- en Hypnotherapie,

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

Shopt IT Durven met digitale dienstverlening Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!

Shopt IT Durven met digitale dienstverlening Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden! Durven met digitale dienstverlening Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden! 1 Inhoud Inhoud... 1 1. Inleiding... 2 2. Praktisch... 2 3. Concept... 3 4. Waarom deelnemen als partner?... 3 5. Programma...

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE HARDWARE TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten

Nadere informatie

september 2014 Advertentiebeleid Nederlandse Stomavereniging 2015

september 2014 Advertentiebeleid Nederlandse Stomavereniging 2015 september 2014 Advertentiebeleid Nederlandse Stomavereniging 2015 Inhoudsopgave advertentiebeleid Bladzijde 1. Inleiding 3 2. Voorwaarden 2.1 Verdere beleidsbepalingen 2.2 Tarieven 2.3 Koppeling advertentie

Nadere informatie

OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014

OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014 Betaalbaarheid van het wonen OTB PLATFORM31 WOONCONGRES 2014 12 NOVEMBER HAAGSE HOGESCHOOL, DEN HAAG Mariette Carstens / Hollandse Hoogte OTB Platform31 Wooncongres 2014 Betaalbaarheid van het wonen 12

Nadere informatie

abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119

abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119 abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119 abonnement Met een abonnement verkrijgt een parkeerorganisatie per locatie een account in het platform parkeren.tevreden.nl

Nadere informatie

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam + regio WTC Zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis maken met ruim 7.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 14.700 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.700 in Vlaanderen, 2000 in Nederland) 8000 facebookleden, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110 in Vlaanderen,

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Een Vorkje Meeprikken

Algemene Voorwaarden. Een Vorkje Meeprikken Algemene Voorwaarden Een Vorkje Meeprikken Wat staat er in het aanbod/de offerte? Ik stuur je het aanbod per e-mail toe. Het aanbod: Bevat de datum waarop het aanbod vervalt Bevat een volledige & nauwkeurige

Nadere informatie

Rouwadvertenties EENVOUDIG UW FAMILIEBERICHT OPGEVEN IN 2 MINUTEN

Rouwadvertenties EENVOUDIG UW FAMILIEBERICHT OPGEVEN IN 2 MINUTEN Rouwadvertenties EENVOUDIG UW FAMILIEBERICHT OPGEVEN IN MINUTEN Deze brochure is eigendom van: Rouwadvertenties.nu is een initiatief van: Reclamo Hellenique B.V. Molenstraat a, 88 AC Putten Postbus 66,

Nadere informatie

BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING. congres voor lokale besturen. gent

BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING. congres voor lokale besturen. gent BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING congres voor lokale besturen gent 29 mei 2018 DURVEN MET DIENSTVERLENING gent 29 mei 2018 De VVSG communiceert met haar leden en partners De Vereniging van Vlaamse

Nadere informatie

DE SCHIJF VAN 3 ledenwerfcampagne WWW.SCHIJFVAN3.NL MÉÉR ENERGIE HEB JE

DE SCHIJF VAN 3 ledenwerfcampagne WWW.SCHIJFVAN3.NL MÉÉR ENERGIE HEB JE ledenwerfcampagne Schijf van 3 ledenwerf campagne Het verloop van de Schijf van 3 ledenwerf campagne werkt als volgt: 1. Potentiële deelnemers worden door middel van drukwerk en online middelen uitgenodigd

Nadere informatie

Hoe regel ik een dierenarts voor een keuring of inspectie? Informatie over het aanvragen, plannen en factureren van een veterinaire keuring

Hoe regel ik een dierenarts voor een keuring of inspectie? Informatie over het aanvragen, plannen en factureren van een veterinaire keuring ort, keuring, douane, dierenar nsport, voedselveiligheid, die lksgezondheid, opleiding, cer, douane, dierenarts, dierenw selveiligheid, dierziekten, die id, opleiding, certificaat, expo arts, dierenwelzijn,

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2012 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Meubilair 9 Bloemen en Planten 10 Internet 11 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

huisarts.tevreden.nl abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops, trainingen en presentaties

huisarts.tevreden.nl abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops, trainingen en presentaties abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops, trainingen en presentaties Volledig ingevulde formulieren graag sturen naar: huisarts.tevreden.nl Antwoordnummer 30105 3030 VB Rotterdam

Nadere informatie