AUTEUR TECHNISCH DEPARTEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AUTEUR TECHNISCH DEPARTEMENT"

Transcriptie

1 1/7 BESCHRIJVING: Watergedragen polyurethaan vrij van broeikasgassen Het product TECNOFOAM G-2040 is een twee componenten systeem (polyol en isocyanaat).bij de verwerking ontstaat er een schuim met een densiteit van 40 tot 50kg/m³. Het polyurethaanschuim TECNOFOAM G-2040 is 100% recycleerbaar via milieuvriendelijke mechanische applicaties. Het bevat geen milieuonvriendelijke gassen (bevat geen HFC, HCFC, COV, enz) Het afgewerkt product bevat geen gevaarlijke stoffen voor het milieu of gezondheid zoals vezels of andere gevaarlijke producten. Het systeem TECNOFOAM G-2040 is conform de Europese wetgeving EN :2013,thermisch isolerende producten voor de bouwconstructie (schuimproducten op basis van polyurethaan (PUR), aangemaakt en geplaatst. VEELVOORKOMENDE TOEPASSINGEN Daken & plafonds TOEPASSING: Het systeem TECNOFOAM heeft geen bijkomende producten nodig voor zijn toepassing. De machine die gebruikt wordt om het product aan te brengen moet voldoen aan de doseereisen voor de polyol en isocyonaat met een 1 op 1 verhouding (+/-2%) waarbij het gemengde product met een druk tussen 60 tot 120kg/cm2 wordt toegepast. De toegepaste temperaturen van de machine en de slangen dienen ingesteld te worden tussen de 25 tot 60 C afhankelijk van de omgevingstemperaturen. Dit om een optimale menging te verkrijgen. Het is vereist de machine aan deze omgevingstemperaturen aan te passen om een goede kwaliteit te verzekeren. Hierdoor is het ook belangrijk in acht te nemen dat de te spuiten oppervlakte een temperatuur heeft tussen de 3 tot 40 C. De te spuiten vloer of ondergrond dient proper te zijn, droog en niet meer dan 80% vochtigheid. Zeker niet op natte ondergronden daar dit een invloed kan hebben op de densiteit en het verlies van kleefkracht. Trektochten en windsnelheden van boven de 30km/uur moeten vermeden worden daar het verbruik stevig zou stijgen en waardoor Platte daken Vloerisolatie Binnen- en buitenmuren onregelmatige lagen zouden ontstaan. Ook wordt hierdoor vermeden dat deeltjes meegedragen zouden worden door de wind en schade zou aanbrengen omstaande gebouwen, wagens etc.

2 2/7 De hechtingscapaciteit van polyurethaan is zeer goed indien er geen stof,vuil, roest of vochtigheid aanwezig is.bij twijfel is het aangeraden eerst een test te doen om te zien of er voldoende kleefkracht tussen beide materialen ontstaat. Op vlakke ondergronden zoals gegalvaniseerd staal, VERPAKKING: Metalen drums: 250kg isocyanaat 250kg polyol IBC s: polypropyleen enz. dient men een dun kleeflaagje aan te brengen alvorens verdere toepassing isocyanaat 1200 polyol ALGEMENE KENMERKEN: Indien op het ogenblik van het spuiten er voldoende rekening is gehouden met de temperaturen en vochtigheid heeft het schuim TECNOFOAM G-2040 zijn optimale kleefkracht zoals op OSB panelen, gipspanelen, polystyreen panelen en ook op zichzelf. VERBRUIK: Het rendement van het product ligt ongeveer tussen de 1,6 tot 2kg/m² voor een dikte van 4cm. Afhankelijk van de omgevingstemperaturen, de staat van de oppervlakte en instellingen van de machine. BEWARINGCONDITIES: De producten dienen gestockeerd te worden bij temperaturen tussen de 10 tot 25 C. De metalen drums en ibc s dienen uit direct contact met zonlicht geplaatst te worden. Ook vermijden deze te kort naast verwarmingstoestellen te plaatsen. Dit zou een uitzetting van de verpakking kunnen teweeg brengen waardoor het openen gevaarlijk zou kunnen wezen. De producten zijn vochtgevoelig en het moet vermeden worden dat er water zou kunnen mengen met het product waardoor deze onbruikbaar zou kunnen worden. Een voldoende verluchte en droge omgeving is aangeraden. Steeds de verpakking zo luchtdichtmogelijk behouden.

3 3/7 BEWARINGSTERMIJN: De twee producten (polyol en isocyanaat) hebben een termijn waarin ze optimaal hun eigenschappen blijven behouden. Tijdens deze periode behouden ze hun chemische en fysische eigenschappen om ideaal polyurethaanschuim te bekomen. Na deze bewaartermijn gaat er een destabilisatie kunnen ontstaan waardoor het product zijn eigenschappen gaat verliezen. Hoe langer de bewaartermijn overschreden wordt hoe erger de afwijking kan plaatsvinden. Bij optimale bewaring en in originele verpakking is de periode waarin het product kan bewaard worden 6 maanden voor de polyol en 12 maanden voor de isocyanaat (fabricage datum). Huidbescherming: Maak gebruik van rubberen handschoenen. Gebruik propere kledij, dewelke het ganse lichaam bedekken. Steeds goed wassen na applicatie en alvorens eten, drinken of roken. Werkkledij mag opnieuw gebruikt worden na een stevige reiniging. Ogen/Aangezicht: Draag steeds een veiligheidsbril bij het manipuleren van het product (lossen/laden) om spatten in de ogen te vermijden. Op de werven is het aangeraden volle gelaatsmaskers te gebruiken waarbij het aangezicht volledig wordt beschermd. VEILIGHEID EN GEBRUIK: Het is zeer belangrijk de veiligheidsvoorschriften na te volgen voor het gebruik van de producten en verwerking als op de werkvloer. Afval: Probeer steeds zo weinig mogelijk afval te produceren. Steeds het afval op een gecontroleerde veilige plaats bewaren conform met de lokale en nationale wetgevingen. Ademhalingsveiligheid: U dient aangepaste gasmaskers te gebruiken met de nodige goedgekeurde filters en toevoer van verse Lees steeds aandachtig de veiligheidsvoorschriften (fiche) van de producten en zorg dat die aanwezig zijn bij gebruik voor andere personen. lucht bij het verwerken van het product.

4 4/7 MANIER VAN APPLICATIE: Alvorens gebruik dienen de producten op de correcte temperatuur te zijn. Dit om zekerheid te geven aan een goede reactiviteit en viscositeit van de menging van het product. Het is aangeraden om volgende dosering te respecteren: Een spuitmachine voor twee componenten A:B Dosering/mengverhouding: volume 1:1 Gebruikstemperaturen van de machine: 45 ~ 55 C Type machine: TECNOFOAM G-2040 kan toegepast worden met alle standard machines die gemaakt werden voor het spuiten van polyurethaanschuim.

5 5/7 TECHNISCHE GEGEVENS VAN HET SCHUIM: Mengverhouding van de componenten POLYOL G volume ISOCYANATE G volume Informatie over de samenstelling OH Getal 210 ~ 245 (Interne procedure) Watergehalte polyol 3,9 ~ 4,5 (UNE ) NCO Gehalte (% gewicht) 30 ~ 33 (UNE ) Opslagstabiliteit (maanden) 6 maanden Comp.A 12 maanden Comp.B Reactie & vrijgeschuimde dichtheid Verhouding mixing 100: (UNE ) Start tijd (sec.) 3 ~6 (UNE ) Geleringstijd (sec.) 6 ~ 9 (UNE ) Kleefvrijtijd (sec.) 9 ~12 (UNE ) Densiteit vrijgeschuimd (g/i) 30 ~ 37 (UNE )

6 6/7 Proces Machine instellingen Verhouding componenten 1:1 Component Temperatuur ( C) 45 ~55 Component drukken (Bar) 58 ~ 118 Omgevingomstandigheden Omgevingstemperatuur ( C) Tussen +3 tot +40 Relatieve vochtigheid (%) < 80 Windsnelheden (km/h) < 30 Substraat condities Temperatuur substraat ( C) Tussen +3 tot +40 Om voldoende stabiliteit te bekomen is het afgeraden om in dikkere lagen te werken dan voorgeschreven. De lagen dienen tussen de 1 tot 4cm aangebracht te worden.

7 7/7 GEDECLAREERDE FYSISCHE EIGENSCHAPPEN IN DE CE MARKERING Conform UE305 / 2011 Omschrijving Waarde Wateropname op korte termijn door gedeeltelijke < 0,20 (EN 1609) onderdompeling (kg/m²) Waterdamp weerstand factor (µ) > 60 (EN 12086) Gesloten cel gehalte (%) > 70 Thermische geleidbaarheid (W/m.K) 0,027 Druksterkte (10% vervorming) (kpa) > 200 (UNE-EN 826:1996) Thermische geleidbaarheid bij 10 C Zie prestatie grafiek (EN :2013) Verouderde waarde W(m-K) Duurzaamheid van druksterkte bij veroudering/degradatie Compressiesterkte neemt niet af bij veroudering (EN :2013) Brandgedrag Euroclasse E Brandgedrag neemt niet af in tijd (EN :2007+A1:2010)

Pur fect R-W-F. Technisch Specificatie

Pur fect R-W-F. Technisch Specificatie Pur fect R-W-F Technisch Specificatie Toepassing: Het systeem Pur fect R-W-F werd ontwikkeld als een gespoten (in-situ) thermische isolatie. Dit systeem is vooral ontwikkeld voor het gebruik in toepassingen

Nadere informatie

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 100 CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND PRODUCTBESCHRIJVING : Cowidur 2K PUR Holzsiegel met UV-filter is een 2-componente polyurethaan.vernis. De droging gebeurt

Nadere informatie

Normaal drogende zwelverf dunne film kg/l. Manipuleerbaar

Normaal drogende zwelverf dunne film kg/l. Manipuleerbaar Firetex FX1002 Referentie FIRETEX FX 1002 Omschrijving Toepassingen Homologaties Kleur Normaal drogende zwelverf dunne film FIRETEX FX 1002 wordt gebruikt voor de brandbescherming van staalstructuren Rf

Nadere informatie

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD TECHNISCHE FICHE DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD PRODUCTOMSCHRIJVING is een 2-componenten coating, oplosmiddelvrij en vezelversterkt,

Nadere informatie

1069 PowerSpray. Product. Volumes. Eigenschappen

1069 PowerSpray. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele contactlijm op basis van synthetische rubbers en harsen in een draagbare canister voor het onmiddellijk verspuiten zonder spuitinstallatie.ontdek de Rectavit 1069 PowerSpray dankzij

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER

HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER de dunste vloerisolatie voor elk isolatiepeil handig formaat van 1200 x 2500 mm hoge drukvastheid vlugge en efficiënte plaatsing HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER Vloeren boven een niet-verwarmde ruimte

Nadere informatie

Ultralaag viskeus 2-component epoxyhars voor structurele injecties in beton. Denepox 40 kan worden gebruikt in droge en natte omstandigheden.

Ultralaag viskeus 2-component epoxyhars voor structurele injecties in beton. Denepox 40 kan worden gebruikt in droge en natte omstandigheden. DE NEEF Denepox 40 Ultralaag viskeus 2-component epoxyhars voor structurele injecties in beton. Denepox 40 kan worden gebruikt in droge en natte omstandigheden. Productbeschrijving Voorgedoseerd 2-componentepoxyhars

Nadere informatie

1129 Fast Forward Compact

1129 Fast Forward Compact Product Universele PSA lijm voor het snel verlijmen van grote vlakke en moeilijke materialen. Lijm spuiten - Aandrukken - Klaar Verlijmen van zachte isolatiematerialenverlijmen van plastic- en bouwfolieverlijmen

Nadere informatie

1079 AluSpray. Product. Volumes. Eigenschappen

1079 AluSpray. Product. Volumes. Eigenschappen Product Professionele contactlijm op basis van synthetische rubbers en harsen in een draagbare canister voor het onmiddellijk verspuiten zonder spuitinstallatie. Ontdek de Rectavit dankzij het voordelig

Nadere informatie

Contopp Versneller 10 Compound 6

Contopp Versneller 10 Compound 6 DIN EN 13813 Screed material and floor screeds - Screed materials - Properties and requirements Contopp Versneller 10 To e p a s s i n g s g e b i e d e n Contopp Versneller 10 is een pasteuze hulpstof,

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Technische fiche StoMiral Base 273

Technische fiche StoMiral Base 273 Lichtgewicht cementering conform EN 998-1, op kalk-cementbasis, met organische en minerale lichtgewicht toeslagstof Kenmerk Toepassing Eigenschappen buiten en binnen als lichte en spanningsarme cementering

Nadere informatie

SolidLux Basecoat 9000

SolidLux Basecoat 9000 SolidLux Basecoat 9000 Productomschrijving Dekkende oplosmiddelvrije grond- en tussenlaag in het SolidLux coatingssysteem met als afwerklaag de Solidlux Topcoat 9000. Uitharding vindt plaats middels curen

Nadere informatie

1129 Fast Forward. Product. Volumes. Eigenschappen

1129 Fast Forward. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele PSA contactlijm voor het snel verlijmen van grote vlakke en moeilijke materialen. Lijm spuiten - Aandrukken - KlaarVerlijmen van zachte isolatiematerialenverlijmen van plastic- en bouwfolie

Nadere informatie

Veiligheidsblad p. 1 / 5

Veiligheidsblad p. 1 / 5 Veiligheidsblad p. 1 / 5 1. IDENTIFIKATIE VAN HET PRODUKT EN VAN DE ONDERNEMING 1.1 Identificatie van het product: Lamscobel Waterdichtingsmortel 34/45 1.2 Product eind gebruik: Waterdichtende reparatiemortel

Nadere informatie

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Supersnelle, transparante, 2-component epoxylijm voor extra sterke hechting, afdichting en reparaties voor keramiek, aardewerk, edelsteen, glas, hout, kunststof, ivoor. Volumes 24 ml Eigenschappen Voor

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -121 Surfaçage

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -121 Surfaçage TECHNISCHE FICHE HOOGWAARDIG CEMENTGEBONDEN MORTEL VOOR WATERDICHTING, HERSTELLING EN HERPROFILERING PRODUCTOMSCHRIJVING Voorgedoseerde mortel bestaande uit: component A (hars in emulsie) component B (cement

Nadere informatie

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE THERMO TWIN TILE : de onmiskenbare vernieuwing! Met deze nieuwste innovatie van Europe Twin Tile, kunt u heel wat energiekosten besparen! Vandaag de dag besteedt onze overheid veel aandacht aan energieverlies.

Nadere informatie

HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER

HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER de dunste vloerisolatie voor elk isolatiepeil handig formaat van 1200 x 2500 mm hoge drukvastheid vlugge en efficiënte plaatsing HET COMFORT VAN EEN GEÏSOLEERDE VLOER Vloeren boven een niet-verwarmde ruimte

Nadere informatie

Verharder - component B: gelig, vloeibaar Sikafloor-302 W is na uitharding zijdemat VERPAKKING. Component A+B:

Verharder - component B: gelig, vloeibaar Sikafloor-302 W is na uitharding zijdemat VERPAKKING. Component A+B: TECHNISCHE FICHE 2-COMPONENTEN TRANSPARANTE MATTE POLYURETHAAN VERZEGELINGSLAAG PRODUCTBESCHRIJVING is een 2-componenten, watergedragen, matte polyurethaan verzegelingslaag met een zeer laag oplosmiddelgehalte.

Nadere informatie

Technische gegegens Thermo Duct STD8080 Indoor 20mm Aluminium, glad 80 µm/pur/ Aluminium, glad 80 µm

Technische gegegens Thermo Duct STD8080 Indoor 20mm Aluminium, glad 80 µm/pur/ Aluminium, glad 80 µm Technische gegegens Thermo Duct STD8080 Indoor 20mm Aluminium, glad 80 µm/pur/ Aluminium, glad 80 µm Sandwich panelen gemaakt van star polyurethaanschuim en bekleed met een 80 micron aluminium folie beplating

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

SolidLux Topcoat 8000

SolidLux Topcoat 8000 SolidLux Topcoat 8000 Productomschrijving Dekkende halfglanzende oplosmiddelvrije afwerklaag in het SolidLux belijningssysteem. Uitharding vindt plaats middels curen (directe UV-belichting). - Zeer weinig

Nadere informatie

DE NEEF RockStab 1.2/1.3/1.4

DE NEEF RockStab 1.2/1.3/1.4 DE NEEF RockStab.2/.3/.4 Ftalaatvrij, snelreagerend, 2-component, voorgecatalyseerd, hard schuim polyurethaan injectiesysteem voor structurele injecties die een hoge druksterkte vereisen Productbeschrijving

Nadere informatie

5 2K Plastic Primer 1 2K Plastic Primer Hardener 2 Plus Reducers / Autoclear LV Superior Reducer Medium Maatlat 23

5 2K Plastic Primer 1 2K Plastic Primer Hardener 2 Plus Reducers / Autoclear LV Superior Reducer Medium Maatlat 23 VERKORTE INFORMATIE OMSCHRIJVING Tweecomponenten-epoxyprimer voor alle thans gangbare kunststof autodelen, uitgezonderd zacht poly-urethaan en pure Polyethyleen (PE). is enigszins vullend. 5 1 Hardener

Nadere informatie

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 zijn op PMMA gebaseerde, flexibele, zelfnivellerende mortels gebruikt op oppervlakken met multifunctionele toepassingen (dakterrassen, balkons,

Nadere informatie

Nestaan Holland B.V. www.nestaan.nl. Quality insulation with a personal touch

Nestaan Holland B.V. www.nestaan.nl. Quality insulation with a personal touch Nestaan Holland B.V. www.nestaan.nl Quality insulation with a personal touch Nestaan Holland Nestaan Holland is een in 1968 opgericht familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van

Nadere informatie

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele voorstrijk voor alle zuigende en niet-absorberende ondergronden. Hechtbevorderaar op houten spaanplaten en plankenvloeren. Volumes 5 l Eigenschappen Gebruiksklaar en gemakkelijk verwerkbaar

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Veiligheidsblad p. 1 / 5

Veiligheidsblad p. 1 / 5 Veiligheidsblad p. 1 / 5 1. IDENTIFIKATIE VAN HET PRODUKT EN VAN DE ONDERNEMING Identificatie van het product: Hoofdgebruik categorie Product eind gebruik: Identificatie van de onderneming: Lamscobel Kalkkalei

Nadere informatie

CHAPPE PRODUKTEN STYROBET-EASY ISOBET

CHAPPE PRODUKTEN STYROBET-EASY ISOBET STYROBET-EASY Isolerende mortel, bestaand uit gerecycleerde EPS korrels, geëxpandeerd vermiculiet, een aantal toeslagstoffen en cement. Met water te mengen. Als onderlaag voor de dekvloer of uitvullaag.

Nadere informatie

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 www.teknos.com Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 01.02.2008 Polyurethaan Verf VERF TYPE TEKNODUR COMBI 3430 is een anti-corrosie gepigmenteerd polyurethaan verf in twee delen met een laag oplosmiddelgehalte,

Nadere informatie

Polyurethaanpolymeer opgebouwd uit hydroxyacrylaathars en polyfunctioneel alifatisch polyisocyanaat.

Polyurethaanpolymeer opgebouwd uit hydroxyacrylaathars en polyfunctioneel alifatisch polyisocyanaat. Mixtane Roller Beschrijving en bestemming van het product Mixtane Roller is een tweecomponent performante acrylaatpolyurethaanlak voor roltoepassing. Mixtane Roller is verkrijgbaar in hoogglans, hoogsatijn,

Nadere informatie

CHAPPE PRODUKTEN STYROBET-EASY ISOBET

CHAPPE PRODUKTEN STYROBET-EASY ISOBET STYROBET-EASY Isolerende mortel, bestaand uit gerecycleerde EPS korrels, geëxpandeerd vermiculiet, een aantal toeslagstoffen en cement. Met water te mengen. Als onderlaag voor de dekvloer of uitvullaag.

Nadere informatie

SolidLux Adhesive 6000

SolidLux Adhesive 6000 SolidLux Adhesive 6000 Productomschrijving Oplosmiddelvrije transparante hechtlaag in het SolidLux coatingssysteem met als afwerklagen de Solidlux Basecoat 9000 en Topcoat 9000. Uitharding vindt plaats

Nadere informatie

Start 2 Spray BasicSpray. Product. Volumes. Eigenschappen

Start 2 Spray BasicSpray. Product. Volumes. Eigenschappen Product Start 2 Spray: compleet starterspakket waarmee u op een voordelige manier aan de slag gaat met het Rectavit 1039 BasicSpray systeem. Rectavit 1039 BasicSpray is een universeel tweezijdig aan te

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

Fendolite MII produceert geen giftige of gevaarlijke rookgassen en vormt geen gevaar voor de gezondheid voor, tijdens of na het aanbrengen.

Fendolite MII produceert geen giftige of gevaarlijke rookgassen en vormt geen gevaar voor de gezondheid voor, tijdens of na het aanbrengen. Fendolite MII KBS Systems TOEPASSINGEN: profielvolgend of kokervormig bekleden van stalen liggers, kolommen, skirts en apparaten in de petrochemische industrie en voor betonconstructies in verkeerstunnels

Nadere informatie

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Gebruiksklare, tolueenvrije spuitbare contactlijm, roze of transparant, op basis van polychloropreen (Neopreen ). Volumes 20 l Eigenschappen Gebruiksklaar, op spuit viscositeit Onmiddellijk vast

Nadere informatie

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Ultra-snelle 2-komponent epoxylijm voor buitengewone sterke hechting van metalen: staal, ijzer, inox, alu, koper, enz., maar ook beton, hout en kunststof. Kan ook gebruikt worden voor het vullen en herstellen

Nadere informatie

ChimFix ETA - Promobox

ChimFix ETA - Promobox Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten (tot 3700kg) in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen. ETA goedkeuring

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

floor Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu

floor Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu Het isoleren van de vloer De begane grondvloer bestaat steeds uit een relatief grote oppervlakte die al dan niet rechtstreeks in contact

Nadere informatie

SolidLux Putty Kleur en verpakking 1 kg verpakking, transparant.

SolidLux Putty Kleur en verpakking 1 kg verpakking, transparant. SolidLux Putty 6000 Productomschrijving Oplosmiddelvrije transparante spotrepair pasta in het SolidLux coatingssysteem met als afwerklagen de Solidlux Basecoat 9000 en Topcoat 9000. Uitharding vindt plaats

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Sikafloor -32 Pronto PRODUCTBESCHRIJVING

TECHNISCHE FICHE. Sikafloor -32 Pronto PRODUCTBESCHRIJVING TECHNISCHE FICHE 2-COMPONENTEN ELASTOMERISCH PU GEMODIFICEERD PMMA BINDMIDDEL VOOR ZELFVLOEIENDE NIVELLERINGSMORTEL, INSTROOISYSTEMEN EN SCHRAAPLAGEN OP BASIS VAN REACTIEVE ACRYLHARSEN VOOR VLOERTOEPASSINGEN

Nadere informatie

Intercol bv. VEILIGHEIDS INFORMATIE BLAD volgens Europese Richtlijn No. 1907/2006 (REACH) volgens artikel 31

Intercol bv. VEILIGHEIDS INFORMATIE BLAD volgens Europese Richtlijn No. 1907/2006 (REACH) volgens artikel 31 1/5 VEILIGHEIDS INFORMATIE BLAD volgens Europese Richtlijn No. 1907/2006 (REACH) volgens artikel 31 1. Identificatie van product en onderneming 1.1 Productnaam : VA 273 HC 1.2 Toepassing : Dispersie kleefstof

Nadere informatie

floor Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu

floor Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu Thermisch isoleren van vloeren EFFICIËNT ISOLEREN www.enertherm.eu Het isoleren van de vloer De begane grondvloer bestaat steeds uit een relatief grote oppervlakte die al dan niet rechtstreeks in contact

Nadere informatie

Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur. De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem.

Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur. De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem. 1 P a g i n a Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem. SONEX is dankzij de profilering een uitstekend absorberend

Nadere informatie

HIGH PERFORMANCE PRIMER

HIGH PERFORMANCE PRIMER HIGH PERFORMANCE PRIMER 600 Zwart - 610 Grijs - 620 Witte - 630 Rood - 640 Blauw - 650 Geel 660 Groen Met Ure-Flex Technologie PRODUCT OMSCHRIJVING High Performance Primer is een hoogkwalitatieve tweecomponenten

Nadere informatie

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Product Universeel 2-komponenten chemisch anker op basis van een styreenvrij vinylester voor het bevestigen en monteren van haken, draadstangen, palen, profielen, enz. met zware lasten tot 1400 kg in holle

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD

PRODUCTINFORMATIEBLAD PRODUCTINFORMATIEBLAD FIJNE, VEZELVERSTERKTE EN SNELDROGENDE STRUCTURELE REPARATIEMORTEL MET EEN LICHTGRIJZE KLEUR PRODUCTOMSCHRIJVING is een reparatiemortel op basis van een hydraulisch bindmiddel, speciale

Nadere informatie

PRESTATIEVERKLARING DOP- STYRISOL- 100 WA -01. 1. Unieke identificatiecode STYRISOL- 100 WA

PRESTATIEVERKLARING DOP- STYRISOL- 100 WA -01. 1. Unieke identificatiecode STYRISOL- 100 WA DOP- STYRISOL- 100 WA -01 1. Unieke identificatiecode STYRISOL- 100 WA 2. Handelsmerk, identificatiecode STYRISOL- 100 WA d) Thermische weerstand RD ( m².k/w ) 2,85 DOP- STYRISOL- 120 WA -01 1. Unieke

Nadere informatie

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Product Universeel 2-komponenten chemisch anker op basis van een styreenvrij vinylester voor het bevestigen en monteren van haken, draadstangen, palen, profielen, enz. met zware lasten tot 1400 kg in holle

Nadere informatie

Astrifix Lijm, advies en productblad

Astrifix Lijm, advies en productblad Astrifix Lijm, advies en productblad Productbeschrijving Astrifix Lijm is een hoogwaardige, ijzersterke 1-component lijm en voegenkit op basis van MS polymeer. Het product is reukloos, ph-neutraal en isocyanaat

Nadere informatie

ChimFix ETA7. Product. Volumes. Eigenschappen

ChimFix ETA7. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen,... ETA goedkeuring voor verankering

Nadere informatie

1209 FloorSpray. Product. Volumes. Eigenschappen

1209 FloorSpray. Product. Volumes. Eigenschappen Product Voor het verlijmen van textiel vloerbedekking met jute-, vilt- en actionback rug. Uitermate geschikt voor het bekleden van trappen. Volumes 22,1 l Eigenschappen TOEPASSINGENVerlijmen van textiel

Nadere informatie

Bedankt voor uw vertrouwen in SUBESTA en tot ziens. Pagina 1 van 6

Bedankt voor uw vertrouwen in SUBESTA en tot ziens. Pagina 1 van 6 V E I L I G H E I D S I N F O R M A T I E B L A D 9 1 / 1 5 5 / C E E SUBESTA REINIGINGSPRODUCTEN 1. IDENTIFICATIE Product benaming: SUBESTA 25 Leverancier: SUBESTA Toby Verkerk 2406 GA ALPHEN AAN DEN

Nadere informatie

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding LIQUISOL BVBA - OUDSTRIJDERSSTRAAT 152-2520 OELEGEM - BELGIË TECHNISCHE HANDLEIDING 2WHITE pagina 2 product beschrijving pagina 4 voorbereiding pagina 8 installatie HAND- LEIDING 2WHITE PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Handelsnaam: * Identificatie van het product * - Aard van het product: dispersie op waterbasis

Handelsnaam: * Identificatie van het product * - Aard van het product: dispersie op waterbasis Veiligheidsinformatie - blad BLZ 1 MSDS datum 6/5/05 Project primer antigifcentrum België 070/245,245 1. Identificatie van het produkt en de onderneming Handelsnaam: Project primer * Identificatie van

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

Alles over verbouwen en renoveren!

Alles over verbouwen en renoveren! 1. Algemeen Alles over verbouwen en renoveren! Belangrijkste functie van thermische isolatie is het beperken van het energieverbruik en de reductie van de CO 2 uitstoot (milieu). Voor het isoleren van

Nadere informatie

Scotchcast. Kabelhars 2160. Productomschrijving. Toepassing. Eigenschappen. RoHS 2002/95/EC REACH 1907/2007/EC

Scotchcast. Kabelhars 2160. Productomschrijving. Toepassing. Eigenschappen. RoHS 2002/95/EC REACH 1907/2007/EC Scotchcast Kabelhars 2160 RoHS 2002/95/EC REACH 1907/2007/EC Productomschrijving Scotchcast 2160 is een ongevulde, koud hardende, 2-componenten polyurethaan hars. De hars is ontwikkeld voor elektrische

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

Decoratieve akoestische spuitmortel. verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte

Decoratieve akoestische spuitmortel. verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte Soundless Decoratieve akoestische spuitmortel verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte SOUNDLESS : Decoratieve akoestische spuitmortel Verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte Productomschrijving

Nadere informatie

Pro Foam Flexible NBS Combibox. Product. Volumes. Eigenschappen

Pro Foam Flexible NBS Combibox. Product. Volumes. Eigenschappen Product Set van:10 Pro Foam Flexible NBS + NBS Pistool Compact + PUR Cleaner NBSPro Foam Flexible is specifiek ontwikkeld voor: Afdichting van PVC en ALU schrijnwerk: vangt beweging van deze materialen

Nadere informatie

2K Primerfiller / 2K nat-in-nat Filler Product Categorie: C 2.3

2K Primerfiller / 2K nat-in-nat Filler Product Categorie: C 2.3 2K Primerfiller / 2K nat-in-nat Filler Product Categorie: C 2.3 Toepassingsgebied Als Primerfiller 2-component primer filler met speciale anti-corrosie eigenschappen voor directe toepassing op blank metalen

Nadere informatie

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE VOOR NIET BLOOTGESTELD GEBRUIK Beschrijving Roofflex is een sneldrogend 2 componenten vloeibaar bitumen polyurethaan.

Nadere informatie

241 Alcohol. Product. Volumes. Eigenschappen

241 Alcohol. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare parketlijm op basis van synthetische harsen. Voor het éénzijdig verlijmen van mozaïek-, laminaat en strokenparket in diverse houtsoorten als eik, beuk, kastanje ed. op de gebruikelijke

Nadere informatie

Construction Voordelen

Construction Voordelen Technische fiche Editie 1, 2010 Identificatie no. 02 04 02 03 001 0 000004 Versie no. 16032010 2-componenten thixotroop epoxylijm voor de verlijming van brugsegmenten Product Omschrijving Sikadur-31 SBA

Nadere informatie

VEILIGHEIDS- INFORMATIE- BLAD

VEILIGHEIDS- INFORMATIE- BLAD VEILIGHEIDS- INFORMATIE- BLAD COLORSIL VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1.- IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE VENNOOTSCHAP/ONDERNEMING 1.1 Productbenaming: COLORSIL 1.2 Fabrikant: COSENTINO

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

235 Parketnadenlijm. Product. Volumes. Eigenschappen

235 Parketnadenlijm. Product. Volumes. Eigenschappen Product Snel afbindende, gebruiksklare nadenlijm met hoge kleefkracht op PVAc-basis voor het verlijmen van vlottend parket, zowel in hout als in laminaat, ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD LX 5200 WIT

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD LX 5200 WIT 1. IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN VAN DE FIRMA Productnaam : LX 5200 codes 70511/70516 Verpakking : zakken van 25 kg. Chemische beschrijving : aluminium oxyde wit Leverancier : - B - 2250

Nadere informatie

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond CATEGORIE TOEPASSINGEN DRAAGPLAAT OPPERVLAKTESTRUCTUUR AFWERKING Breedbandige naadloze geluidsabsorptie Koeling en verwarming d.m.v. capilair systeem Naadloze,

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf Productomschrijving Gebruiksdomein Industriële markeringsverf op basis van acrylaatharsen ontworpen voor binnen en buiten. HIGH-SOLID Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

MAkustik MA 20 Fine MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering

MAkustik MA 20 Fine MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering MAkustik MA 20 Fine Controle van de levering Niettegenstaande de goederen goed ingepakt worden, is voorzichtigheid geboden bij het lossen van de palletten. De palletten worden steeds als niet stapelbaar

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoArmat Classic plus

Technisch informatieblad StoArmat Classic plus Organische, cementvrije wapeningsmortel/onderpleister met laagdikte bepalende korrel Kenmerk Toepassing buiten op minerale en organische ondergronden als wapenings-/onderpleister in het buitengevelisolatiesysteem

Nadere informatie

DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND

DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND D uurzaam recycleren: Wat en waarom? Onze consumptiemaatschappij zorgt voor een groter en gevariëeerder aanbod van diverse producten. Al deze producten dienen

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -122 FR PRODUCTBESCHRIJVING VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -122 FR PRODUCTBESCHRIJVING VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING TECHNISCHE FICHE VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING PRODUCTBESCHRIJVING Voorgedoseerde mortel bestaande uit: component A (hars in emulsie) component B (cement en speciale vulstoffen)

Nadere informatie

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE

ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE ROOFFLEX 2 COMPONENTEN 1/1 POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE De Leescorfstraat 19, 2140 Antwerpen TEL : 03/ 290.02.99 FAX : 03/ 272.18.14 Beschrijving Roofflex PB is een sneldrogend

Nadere informatie

Plastic Repair. Kenmerken Dit product hardt goed uit bij kamertemperatuur Is geurloos De hard en flexible zijn zwart van kleur.

Plastic Repair. Kenmerken Dit product hardt goed uit bij kamertemperatuur Is geurloos De hard en flexible zijn zwart van kleur. Plastic Repair Product informatie Bardahl Plastic Repair is een 2 componenten lijm dat gebruikt kan worden in alle (auto) werkplaatsen. Geschikt voor die plaatsen waar kunststof en metaal gerepareerd moet

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Producent/leveranciers informatie. Straat/postbus: Zonnebaan 56. Telefoon: 030-2410120 Telefax: 030-2414482

Producent/leveranciers informatie. Straat/postbus: Zonnebaan 56. Telefoon: 030-2410120 Telefax: 030-2414482 Veiligheidsinformatieblad Volgens 91/155/EC en ISO 11014-1 Afdrukdatum: 09.07.2004 Pagina 1/5 1. Identificatie van het preparaat en van de firma Informatie over het produkt Handelsnaam SikaLastomer-95

Nadere informatie

ChimFix ETA1. Product. Volumes. Eigenschappen

ChimFix ETA1. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen,... ETA goedkeuringen voor

Nadere informatie

AQUAFLAM I TECHNISCHE NOTA. 1. Correcte voorbereiding van de ondergrond 1.1 Algemeen

AQUAFLAM I TECHNISCHE NOTA. 1. Correcte voorbereiding van de ondergrond 1.1 Algemeen TECHNISCHE NOTA AQUAFLAM I 1. Correcte voorbereiding van de ondergrond 1.1 Algemeen Dit verfsysteem op waterbasis wordt (vooral) aangewend bij staalconstructies en dient uitsluitend binnen gebouwen aangebracht

Nadere informatie

YOU-FILL ONKRUIDVRIJE

YOU-FILL ONKRUIDVRIJE YOU-FILL ONKRUIDVRIJE VOEGMORTELS BESPAREN OP ONDERHOUD HOGE KWALITEIT GEBRUIKSVRIENDELIJK MILIEU BESPAREND LANGE LEVENSDUUR voegmortel.nl Bedrijfsstraat 26 5391 LR Nuland +31 (0) 73 888 23 07 info@voegmortel.nl

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoPur WV 150 gekleurd

Technisch informatieblad StoPur WV 150 gekleurd PUR verzegeling, watergedragen, zijdemat Kenmerk Toepassing binnen en buiten als gekleurde verzegeling van weinig belaste polyurethaan vloerafwerkingen Eigenschappen snelle uitharding bij omgevingstemperatuur

Nadere informatie

Proma Foam-C. Product. Volumes. Eigenschappen

Proma Foam-C.   Product. Volumes. Eigenschappen www.santensmetaalwaren.be Proma Foam-C Product Grijze brandwerend isolatieschuim op basis van gemodificeerde polyurethaan. Geschikt voor het afdichten van wanden en deuromlijstingen die een brandweerstand

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Antislip, transparante sealer

Antislip, transparante sealer Antislip, transparante sealer Kleuren Leverbaar Aantal per pallet 50 VPE verpakking 2,5 kg bus verpakkingscode 03 art.nr. kleurloos 6735 Verbruik Max. 0,10 kg/m² Toepassing Eigenschappen Antislip sealer

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

TECHNICAL DATA SHEET Ref.: Technische Fiches\TDS Aquazinga.NL FYSISCHE GEGEVENS EN TECHNISCHE INFORMATIE

TECHNICAL DATA SHEET Ref.: Technische Fiches\TDS Aquazinga.NL FYSISCHE GEGEVENS EN TECHNISCHE INFORMATIE p. 1 AQUAZINGA Aquazinga is een 2-component 100% waterhoudend anti-corrosiesysteem gebaseerd op anorganische zinksilicaten. Door het hoge zinkgehalte in de droge film (92%) biedt het kathodische bescherming

Nadere informatie

3. HYGRISCHE EIGENSCHAPPEN

3. HYGRISCHE EIGENSCHAPPEN Technische documentatie V CE 2004 Hygrische eigenschappen 21 3. HYGRISCHE EIGENSCHAPPEN 3.1 Het vochtgehalte Het vochtgehalte wordt bij geëxpandeerd polystyreen weergegeven in volume % m.a.w. m 3 vocht

Nadere informatie

Art.-Nr. EAN-Code Dikte mm

Art.-Nr. EAN-Code Dikte mm XPS dakisolatie Thermische Isolatieplaten KF 300 SF Druksterkte 300 kn/m 2 Platen met sponning rondom voor het isoleren van kelders, vloeren, spouwmuren, wanden en daken Glad, extrusieverdicht oppervlak

Nadere informatie

Hechtbrug en corrosiebescherming van wapeningsijzer

Hechtbrug en corrosiebescherming van wapeningsijzer Technische fiche Editie 2, 2012 Identificatie no. 02 03 02 04 001 0 000063 Versie no. 12072012 Hechtbrug en corrosiebescherming van wapeningsijzer Product Omschrijving Sika MonoTop-910 N is een cementgebonden,

Nadere informatie

Spuitopening: 1.2-1.4 mm 1.7-2.2 bar inlaatdruk aan het pistool. 2 minuten bij 20 C 5 minuten bij 20 C

Spuitopening: 1.2-1.4 mm 1.7-2.2 bar inlaatdruk aan het pistool. 2 minuten bij 20 C 5 minuten bij 20 C VERKORTE INFORMATIE OMSCHRIJVING Sikkens is een één component isocyanaat vrije UV drogende filler geschikt voor kleine reparaties. De filler hoeft alleen maar 5 minuten te drogen bij UV licht, hierdoor

Nadere informatie