Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht."

Transcriptie

1

2 VOORWOORD Geachte Fotoliefhebber, Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht. Gebouwen kunnen bij daglicht heel mooi zijn, maar in het donker een hele andere vaak onheilspellende uitstraling krijgen. De grote kantoorkolossen gemaakt van beton, staal en glas staan vaak als anonieme reuzen op een donkere en afgelegen plek van de stad. Het is dan ook een verademing dat een aantal creatieve mensen met gebruik van verlichting de saaie en troosteloze aanblik van deze gebouwen hebben weten te beïnvloeden. Door de ontwikkelingen van de techniek blijven architecten ons verrassen met kunstzinnig verlichte gevels. De verleiding van licht is groot. Toch moet er wel een balans zijn tussen de verlichting van de gevel en de architectuur van het gebouw. Dankzij deze speciale en kleurrijke verlichting krijgen gebouwen een geheel eigen gezicht. Sommigen worden zelfs zo prominent dat de verlichting niet langer weg te denken valt. Voor deze vorm van kunst heb ik veel bewondering en ik ben dan ook van mening dat deze meer aandacht verdient. Zo is het idee ontstaan om over dit onderwerp een fotojournalistiek verslag samen te stellen.

3

4 De Pink Ribbon Foundation wil de aandacht vestigen op borstkanker en er op aandringen hier onderzoek naar te blijven doen. Jaarlijks wordt er door deze stichting ergens ter wereld een gebouw uitgekozen welke dan gedurende een periode in de kleur roze word uitgelicht en met festiviteiten wordt omlijst. In 2006 werd het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam geselecteerd.

5

6 Het World Fashion Centre Amsterdam is een verzameling gebouwen waarin voornamelijk bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met de productie en verkoop van kleding en aanverwante artikelen. Het is een voorbeeld van een grijs anoniem gebouw welke door het toepassen van vrolijk gekleurde verlichting een totaal ander uiterlijk heeft gekregen.

7

8 In Halfweg, een dorp tussen Amsterdam en Haarlem bevindt zich dit gebouw, een voormalige suikerfabriek. In de verlichtte torens bevonden zich voorheen de destillatie kolommen, tijdens een grondige renovatie zijn er vloeren en ramen aangebracht. Uiteindelijk zal Sugarcity een multifunctioneel karakter krijgen, een deel bedrijfsbestemming en een deel recreatieve bestemming met onder andere bioscopen en horeca. Door de verschillende kleuren verlichting heeft dit industriële monument een speelse uitstraling gekregen.

9

10 Het Atrium is een markant kantoorgebouw langs de ringweg A10 rond Amsterdam. Het gebouw is aan de buitenzijde geheel opgetrokken uit staal en glas en heeft van zichzelf weinig meer uitstraling dan een willekeurig ander kantoorgebouw. Ter verwelkoming van een nieuwe huurder heeft men het gebouw verlicht, nu eens niet vanaf de buitenkant maar vanaf de binnenzijde van het gebouw. Door deze manier van verlichten is het de verhuurder gelukt om dit gebouw er op een bijzondere manier uit te laten springen.

11

12 Het postbankgebouw langs de Haarlemmertrekvaart te Amsterdam is een typisch voorbeeld van een gebouw met twee identiteiten. In het daglicht vrij anoniem maar in het donker komt dit gebouw tot leven en geeft de kleur een link naar de gebruiker, want iedereen weet: Blauw is de kleur van de postbank.

13

14 Dit gebouw met zijn jaren tachtig design heeft een bijzondere vormgeving doordat het niet in een rechte lijn maar juist in een gebogen vorm is gebouwd. Om dit gebouw te accentueren is er gekozen om een blauwe verlichting toe te passen, waarbij er op het dak twee elementen zijn welke in de kleur geel zijn verlicht. Door het gebouw op deze wijze uit te lichten heeft het een sprankelende en tijdloze uitstraling gekregen.

15

16 Het Mode Centrum Almere is een kunstzinnig vormgegeven gebouw waarbij men gebruik heeft gemaakt van niet alledaagse materialen. Door de combinatie van de metalen bekleding en de groene verlichting lijkt dit gebouw bijna buitenaards, vanaf enige afstand lijkt het net alsof er zojuist een UFO is geland. De meegebogen trap en de blauwe verlichting aan de dakrand geven dit gebouw een futuristische aanblik.

17

18 Op een bedrijventerrein te Naarden staat het gebouw van Erco Lightning. Feitelijk is dit een vrij simpel anoniem gebouw maar de gebruiker heeft gekozen om een voorzetgevel te plaatsen welke zeer uitgekiend verlicht word. De gevel is gemaakt van staal en melkglas en wordt verlicht vanaf de achterzijde waarbij de kleuren elkaar afwisselen. Deze manier van verlichten is innovatief gevonden en het uiteindelijke resultaat is verrassend te noemen.

19

20 Aan de museumhaven te Rotterdam staan een drietal woonflats, anonieme kollossen van beton en baksteen zonder enige uitstraling. Door het plaatsen van verschillende kleuren neonverlichting aan de gevels hebben deze flatgebouwen plotseling een eigen gezicht gekregen, door dit subtiele element onderscheiden zij zich van de massa.

21 In de wijk Iepenburg, een voormalige luchtmachtbasis, staan een achttal hoge woonflats. Bij deze gebouwen is gekozen om slechts het dak te verlichten, op de daken staan kubusvormige elementen van melkglas welke telkens van binnenuit in wisselende kleuren worden verlicht. Door deze manier van verlichten zijn deze gebouwen een baken in de omgeving geworden.

22 Dit object is een voorbeeld van hoe licht en vormgeving de uitstraling van een op zich anoniem gebouw zodanig beïnvloeden, dat de functie van het object op het eerste gezicht niet duidelijk is. Wij vinden de vorm van het gebouw en de manier van verlichten zo bijzonder dat wij u deze niet willen onthouden.

23 Dit recentelijk gerenoveerde gebouw in klassieke stijl staat op een markante locatie aan de rand van het Vondelpark te Amsterdam. De gebruiker heeft ervoor gekozen om het gebouw uit te lichten in drie verschillende kleuren, waardoor het een warme en sprookjesachtige uitstraling heeft gekregen.

24 Westertoren te Amsterdam. 14 November 2007 Eenmalig blauw verlicht ter gelegenheid van... Een opvallende kleur zo midden in de stad...

25

26 Westergagasfabriek te Amsterdam. 7 December 2007 een verlichtend feest.

27

28

29 World Trade Center te Amsterdam. Ook het creatief verlichten van een gebouw in wording geeft een aparte sfeer

30

31

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis.

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis. 14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis. In Gaanderen, op het terrein waar ooit de bedrijven Jaartsveld Wegenbouw en Mholf waren gevestigd, is Nachtegaal

Nadere informatie

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft. van dubbel woonhuis. www.plannachtegaal.nl

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft. van dubbel woonhuis. www.plannachtegaal.nl 14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis. In Gaanderen, op het terrein waar ooit de bedrijven Jaartsveld Wegenbouw en Mholf waren gevestigd, is Nachtegaal

Nadere informatie

Te huur Winkelpand(en) gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te huur Winkelpand(en) gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Te huur Winkelpand(en) gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Molendijk 49 t/m 53, 3262 AH Oud-Beijerland Algemeen Dit gezellige en deels authentiek ogende winkelpand is gelegen in de winkelstraat van

Nadere informatie

De geïntegreerde veranda

De geïntegreerde veranda ARCHITECTUUR De grote meerderheid van de traditionele veranda s is gewoon tegen de woning aangebouwd. Dit wil zeggen: met één zijde tegen de gevel van de woning. Een andere optie is dat men de veranda

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

Huur of koop kantoorruimte op Markerkant H te Almere kosten koper2495 per maand

Huur of koop kantoorruimte op Markerkant H te Almere kosten koper2495 per maand Huur of koop kantoorruimte op Markerkant 10 136 H te Almere 295000 kosten koper2495 per maand Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website:

Nadere informatie

Stromingen in vogelvlucht

Stromingen in vogelvlucht Stromingen in vogelvlucht Grieken en Romeinen (Klassiek Erfgoed) 500 v. Chr. tot 400 n. Chr. Middeleeuwen (Goddelijke Orde) 500 tot 1500 Renaissance (Homo Universalis) 1500 tot 1600 Barok en Rococo (Verleiding

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

TE HUUR. Zutphenseweg , 7418 AH Deventer. Huurprijs 650,- per maand all-in, te vermeerderen met btw

TE HUUR. Zutphenseweg , 7418 AH Deventer. Huurprijs 650,- per maand all-in, te vermeerderen met btw TE HUUR, 7418 AH Huurprijs 650,- per maand all-in, te vermeerderen met btw Omschrijving Het kantoorgebouw Zonnestaete is een uit 1958 stammend, markant kantoorgebouw (voormalig Thomassen & Drijver ), ontworpen

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

Optimaal. Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur. worden geplaatst. En past door haar strakke design in een

Optimaal. Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur. worden geplaatst. En past door haar strakke design in een Optimaal Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur worden geplaatst. En past door haar strakke design in een interieur van deze tijd. Iedereen die van sfeer houdt kan zich vinden in dit

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Herbestemming en nieuwbouw De Lichttoren, Eindhoven Renovatie 305 portiekwoningen Heseveld, Nijmegen

Herbestemming en nieuwbouw De Lichttoren, Eindhoven Renovatie 305 portiekwoningen Heseveld, Nijmegen Herbestemming en nieuwbouw De Lichttoren, Eindhoven De architectonische uitstraling van een gebouw komt tot uiting in de details. Naast de eisen die een welstandscommissie of monumentenzorg stelt bij een

Nadere informatie

COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y

COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y COCOON HOUSE IS EEN AMSTERDAMS SAMENWERKINGSVERBAND VAN INTERIEURDESIGNER

Nadere informatie

Revitalisatie Museum Maassluis

Revitalisatie Museum Maassluis Revitalisatie Museum Maassluis Revitalisatie Museum Het Museum is gevestigd aan de Zuiddijk in Maassluis, in een gemeentelijk monument uit het eind van de 19e eeuw. In de jaren tachtig van de 20e eeuw

Nadere informatie

Ruimtelijke lichtinstallaties

Ruimtelijke lichtinstallaties Ruimtelijke lichtinstallaties Concept en Ontwerp Stadsentree Stationsstraat 30/06/2017 Het idee Ruimtelijke lichtinstallaties Met verschillende abstracte, ruimtelijke lichtinstallaties worden de stadsentrees

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Le Branchement Wisselweg 33 1314 CB Almere Contactpersoon Sonny Gnocchi SGnocchi@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Per direct Bouwjaar 2002 Oppervlakten Energie Totale

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM www.generaalvetterstraatong.nl Omschrijving OBJECT Deze spectaculaire nieuwbouw ontwikkelingvan ca 4.400 m² heeft door de eenvoudige vormgeving en sterke verticale belijning

Nadere informatie

(designed by) Erick van Egeraat Erasmus University College ARC14 Interieur

(designed by) Erick van Egeraat Erasmus University College ARC14 Interieur (designed by) Erick van Egeraat Erasmus University College ARC14 Interieur (Designed by) Erick van Egeraat kreeg in 2010 de opdracht voor de renovatie, restauratie en transformatie van de voormalige stadsbibliotheek

Nadere informatie

PASSEERDERSGRACHT TUINKAMER AMSTERDAM, 28 SEPTEMBER 2011 SCHETSONTWERP VOOR EEN IN OPDRACHT VAN BURO AMSTERDAM DONALD OSBORNE ARCHITECT

PASSEERDERSGRACHT TUINKAMER AMSTERDAM, 28 SEPTEMBER 2011 SCHETSONTWERP VOOR EEN IN OPDRACHT VAN BURO AMSTERDAM DONALD OSBORNE ARCHITECT PASSEERDERSGRACHT SCHETSONTWERP VOOR EEN TUINKAMER AMSTERDAM, 28 SEPTEMBER 2011 IN OPDRACHT VAN BURO AMSTERDAM DONALD OSBORNE ARCHITECT WWW.DONALDOSBORNE.NL 21 IMPRESSIE ACHTERGEVEL BEELD VAN DE TUINKAMER

Nadere informatie

Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25

Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25 Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25 Pagina 3 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 10 Pagina 11 In het kort Waar is het object gelegen? Wat huur ik?

Nadere informatie

Het dak in alle staten

Het dak in alle staten ARCHITECTUUR Volledig beglaasd of lichtdoorlatend of volledig gesloten of een combinatie hiervan: verandadaken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in heel wat variaties. Op die manier kunnen ze beantwoorden

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Elementenstraat 12 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Elementenstraat 12 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Elementenstraat 12 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Elementenstraat 12 (1014 AR) in Amsterdam Algemeen Zeer lichte en moderne bedrijfsruimte van

Nadere informatie

Examenopgaven VBO-MAVO-D 2004

Examenopgaven VBO-MAVO-D 2004 Examenopgaven VBO-MAVO-D 2004 TEKENEN, HANDENARBEID, TEXTIELE WERKVORMEN D tijdvak 1 donderdag 27 mei 9.00 11.00 uur Bij dit examen hoort een kleurenbijlage. Dit examen bestaat uit 43 vragen. Voor dit

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Generaal Vetterstraat 76-D, De Generaal, (1059 BW) in Amsterdam Algemeen

Nadere informatie

EUROBIOSCOOP HILVERSUM

EUROBIOSCOOP HILVERSUM EUROBIOSCOOP HILVERSUM titel opdrachtgever projectteam bouwmanagement programma opdracht periode Herbestemming Eurobioscoop Hilversum Teus Kroon Marnix van der Meer, Redmer Weijer, Roy van Maarseveen,

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Brochure. Maanlander MP Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Maanlander MP Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Maanlander 14 3824 MP Amersfoort pagina 1 van 11 TE HUUR Omschrijving Dit markante bedrijfsverzamelgebouw uit 1999 is door MVRDV architecten ontworpen en ontwikkelt samen met Schipper Bosch. Dankzij

Nadere informatie

Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag)

Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag) Koop kantoorruimte op Reeweg Oost 123 te Dordrecht (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: Waltmann Bedrijfshuisvesting Email: bedrijfshuisvesting@waltmann.com Telefoon: 078 6141030 Website: http://www.waltmann.com

Nadere informatie

Voormalig gemeentehuis Fijnaart en Heijningen. Kadedijk 2, Fijnaart

Voormalig gemeentehuis Fijnaart en Heijningen. Kadedijk 2, Fijnaart Voormalig gemeentehuis Fijnaart en Heijningen Kadedijk 2, Fijnaart Foto's Voormalig gemeentehuis Fijnaart en Heijningen Kenmerken Adres Kadedijk 2 Huidige functie Museum-galerie van Lien Postcode/plaats

Nadere informatie

stadhuis eindhoven Restauratie en herindeling Stadhuis laagbouw Opdrachtgever Gemeente Eindhoven Interieurarchitect Buro Staal/Christensen

stadhuis eindhoven Restauratie en herindeling Stadhuis laagbouw Opdrachtgever Gemeente Eindhoven Interieurarchitect Buro Staal/Christensen Restauratie en herindeling Stadhuis laagbouw Opdrachtgever Gemeente Eindhoven Interieurarchitect Buro Staal/Christensen Opdracht December 1992 Oplevering November 2001 Bouwkosten 5.000.000,- excl. BTW

Nadere informatie

Het dozijn van Sluiseiland, Vianen. Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken

Het dozijn van Sluiseiland, Vianen. Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Het dozijn van Sluiseiland, Vianen Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Juni 2018 Het dozijn van Sluiseiland, Vianen Beeldkwaliteitscriteria voor Sluiseiland in 12 afspraken Verschillende

Nadere informatie

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam 156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam VILLANOVA architecten, Rotterdam, 1996 Project 156 - Abraham/Boddaert Verbouwing

Nadere informatie

Centrum Haaksbergen, partiële herziening Marktplan deelgebied Oost

Centrum Haaksbergen, partiële herziening Marktplan deelgebied Oost Centrum Haaksbergen, partiële herziening Marktplan deelgebied Oost Centrum Haaksbergen, partiële herziening Marktplan deelgebied Oost(vastgesteld) Inhoudsopgave Bijlagen bij regels Bijlage 1 Beeldkwaliteitsplan

Nadere informatie

SAVANNAHWEG 71 UTRECHT

SAVANNAHWEG 71 UTRECHT SAVANNAHWEG 71 UTRECHT www.savannahweg71.nl Omschrijving ALGEMEEN: het kantoorgebouw Landmark is op een fantastische zichtlocatie gelegen langs de rijksweg A2. Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de

Nadere informatie

Concept d.d. 8 november 2011

Concept d.d. 8 november 2011 1 BEELDKWALITEITPLAN MAARTENSWOUDEN Aanvulling november 2011 Gemeente Drachten Werknummer: 899.301.00 November 2011 Kuipercompagnons 2 Inhoudsopgave blz. 1. INLEIDING 5 1.1 Aanleiding en doel 5 1.2 Ligging

Nadere informatie

SUIKERSILO S Haarlemmerstraatweg te Halfweg

SUIKERSILO S Haarlemmerstraatweg te Halfweg SUIKERSILO S Haarlemmerstraatweg te Halfweg SUIKERSILO S - Haarlemmerstraatweg te Halfweg De SuikerSilo s De Silo s waar vroeger het suiker werd opgeslagen zijn geheel omgebouwd tot moderne kantoor- en

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Distelweg 78-80 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Distelweg 78-80 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Distelweg 78-80 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Distelweg 78-80, (1031 HH) te Amsterdam Op het bedrijventerrein Amsterdam Buiksloterham

Nadere informatie

Empowering your business in West.

Empowering your business in West. Empowering your business in West. HEMELS ZICHT UNIEKE VRIJE RUIMTE HOOGWAARDIGE VESTIGINGSPLAATS HORECA, WONEN EN RECREATIE CENTRAAL GELEGEN EN GOED BEREIKBAAR ARCHITECTUUR MEERDERE BESTEMMINGEN GROTE

Nadere informatie

Patronaatstraat 2 en 4

Patronaatstraat 2 en 4 Patronaatstraat 2 en 4 Dubbel woonhuis, 1931. Expressionistische baksteenarchitectuur. Vrijwel symmetrisch gebouwd, op de erker na. Beeldbepalend gebroken schilddak met overstek. Patronaatstraat 5 Dubbel

Nadere informatie

Taak Architectuurtypologie

Taak Architectuurtypologie Academiejaar 2014-2015 Faculteit Natuur en Techniek Valentin Vaerwyckweg 1 9000 Gent Taak Architectuurtypologie Seppe De Meyer Bachelor in het Vastgoed: Landmeten 2014-2015 Jules Lippens: Modernisme/Nieuwe

Nadere informatie

VERDIEPT FIETSPLEIN STATION BLAAK ROTTERDAM HERSBACH-ARCHITECTEN

VERDIEPT FIETSPLEIN STATION BLAAK ROTTERDAM HERSBACH-ARCHITECTEN VERDIEPT FIETSPLEIN STATION BLAAK ROTTERDAM HERSBACH-ARCHITECTEN Stedenbouwkundige integratie van een publieke voorziening Rondom station Rotterdam Blaak werden veel fietsen op alle mogelijke plekken in

Nadere informatie

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt Informatie Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort Ateliergebouw De Birkt In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Pilotenstraat 35-45, A-Factory, (1059 CH) te Amsterdam A-Factorij

Nadere informatie

interieur 3e verdieping gebouw H

interieur 3e verdieping gebouw H Erasmus Universiteit Rotterdam interieur 3e verdieping gebouw H jefvandenputte architectuur 1 2 opgave De opgave heeft betrekking op de 3e verdieping van gebouw H van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Nadere informatie

Vos langs het raam. ZOOM: ONDER DAK Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal 56 Q1 2016

Vos langs het raam. ZOOM: ONDER DAK Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal 56 Q1 2016 56 Q1 2016 ZOOM: ONDER DAK Tekst: Geert Dekker Beeld: Jesse Kraal Vos langs het raam Een windmolen, zonnepanelen, warm- en koudwaterbron, planten op het dak voor isolatie, twee bijenkasten. Het is een

Nadere informatie

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart

Nadere informatie

Pastoor van Arskerk, Elf13 Eindhoven

Pastoor van Arskerk, Elf13 Eindhoven DIRK ROOSENBURG PUBLIEKSPRIJS 2013 herbestemming Pastoor van Arskerk, Elf13 Eindhoven In november 2012 is de gerestaureerde en herbestemde Pastoor van Arskerk in Eindhoven in gebruik genomen. Om de fraaie

Nadere informatie

Kunst en Licht Amstel III. 2VanKunst

Kunst en Licht Amstel III. 2VanKunst Kunst en Licht Amstel III 2VanKunst Reconstructie Bedrijventerrein Amstel III Een kunst- en lichtplan, 2008-2009 Kunst en Licht Amstel III Dit is een uitgave van 2VanKunst Vormgeving Sarina Stevens Amstelveen

Nadere informatie

Beleef beton! Gerrit-Jan Boers Directeur Westo Prefab Beton Systemen BV

Beleef beton! Gerrit-Jan Boers Directeur Westo Prefab Beton Systemen BV Architectonisch Artistiek Creatief Duurzaam Dynamisch Grensverleggend Innovatief Kleurrijk Kwalitatief Hoogwaardig Maatwerk Onverwoestbaar Oogverblindend Origineel Sterk Transparant Veelzijdig Welgevormd

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Hoendiep Meubelboulevard

Hoendiep Meubelboulevard Hoendiep Hoendiep Meubelboulevard Meubelboulevard Meubelboulevard Hoendiep bestrating gevelbeelden sfeerverlichting Vrolijk beleving indeling openbaar gebied Concept kleur & vrolijkheid Eenheid creëren

Nadere informatie

MEtERHuis. haarlem. Te huur nieuwe toplocatie aan het Spaarne

MEtERHuis. haarlem. Te huur nieuwe toplocatie aan het Spaarne Te huur nieuwe toplocatie aan het Spaarne Adres: Lichtfabriekplein en Oerkapkade Gebruiksoppervlak totaal ca. 2980 m² Buitenruimte t.b.v. terras ca. 700 m² Casco oplevering: Q4 2020 MEtERHuis haarlem IntrODuctiE

Nadere informatie

P R O J E K T I N F O R M A T I E. Vrijblijvende Huur Koop informatie

P R O J E K T I N F O R M A T I E. Vrijblijvende Huur Koop informatie P R O J E K T I N F O R M A T I E. Vrijblijvende Huur Koop informatie OBJECT: ALGEMEEN: Twee aan een gebouwde werkplaatsen/bedrijfsruimten met inpandige kantoorruimte, sanitaire ruimte en bij een van de

Nadere informatie

Excursie. Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER. Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland

Excursie. Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER. Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland Excursie Rotterdam WOENSDAG 26 SEPTEMBER 2012 Sociëteit Bouwen en Wonen Midden-Holland Programma: 08:15h Ontvangst Goudse Schouwburg 09:15h Vertrek naar Rotterdam Centrum 10:00h Presentatie Stadsontwikkeling

Nadere informatie

TE KOOP. Multifunctionele ruimte Vraagprijs op navraag. De Volger 24 te Graft De Rijp

TE KOOP. Multifunctionele ruimte Vraagprijs op navraag. De Volger 24 te Graft De Rijp TE KOOP De Volger 24 te Graft De Rijp De Volger 24 betreft een nette en courante multifunctionele ruimte gebouwd in 1999 op bedrijventerrein De Volger in de gemeente De Rijp. Multifunctionele ruimte Vraagprijs

Nadere informatie

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013 Uitgave 2 2013 INZICHT Energieneutraal Flevogebouw Nieuwe site Metaglas Glazen winkelunits Utrecht Centraal Energieneutraal kantoor in monumentaal Flevogebouw Mede door de isolerende achterzetramen is

Nadere informatie

VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E TO MAKE A FIRST IMPRESSION... www.vistaplaza.nl

VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E TO MAKE A FIRST IMPRESSION... www.vistaplaza.nl VistaPlaza Y O U N E V E R G E T A S E C O N D C H A N C E VistaPlaza is een in het oog springend gebouw dat onder architectuur is ontwikkeld. Het gebouw is duidelijk herkenbaar door gebruik van hoogwaardige

Nadere informatie

Constructie als dienaar van dynamiek

Constructie als dienaar van dynamiek beton in beeld Congrescentrum MICX met een onderdanige maar vernuftig gemaakte draagstructuur Constructie als dienaar van dynamiek De typische complexe en dynamische Libeskind-vormentaal van het nieuwe

Nadere informatie

WONEN EN WERKEN IN HET SPORTFONDSENBAD ZAANDAM

WONEN EN WERKEN IN HET SPORTFONDSENBAD ZAANDAM WONEN EN WERKEN IN HET SPORTFONDSENBAD ZAANDAM WONEN EN WERKEN IN EEN UNIEKE AMBIANCE Jaren 30 sfeer in de 21 e eeuw. Monumentaal gebouw in Amsterdamse School architectuur. Centraal atrium met transparante

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijke monumentenlijst, vastgesteld door de gemeenteraad op 14 november 2000

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijke monumentenlijst, vastgesteld door de gemeenteraad op 14 november 2000 straat + huisnummer : Zuiderzeestraatweg 501 postcode + plaats : 8091 CN WEZEP naam object : Liquenda kadastrale aanduiding : gemeente Oldebroek, sectie M, nr. 4307 bescherming : gemeentelijk monument

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Roggestraat 5 Markelo Een zeer bijzondere en unieke woning. Daarmee is niets teveel gezegd over

Nadere informatie

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN.

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. binnenkijken 121 Wanneer wonen persoonlijk is WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. HUN MEER DAN DERTIG JAAR

Nadere informatie

Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus)

Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus) Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus) Betreft Voor de verhuur is een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar aan de Hoofdweg 368

Nadere informatie

HEDENDAAGSE GEVELS MET UITSTRALING

HEDENDAAGSE GEVELS MET UITSTRALING HEDENDAAGSE GEVELS MET UITSTRALING WONINGBOUW Een waaier aan inspirerende realisaties in de woningbouw VERRASSENDE, VERFRISSENDE GEVELS Wilt u een gevel met klasse? Zoekt u een esthetische, duurzame,

Nadere informatie

MATERIALEN. Metalen sculpturen

MATERIALEN. Metalen sculpturen MATERIALEN Metalen sculpturen Vroeger was metaal vooral voorbestemd voor buitentrappen of voor realisaties met een industrieel karakter. Tegenwoordig liggen de kaarten helemaal anders: in de wereld van

Nadere informatie

Huur of koop kantoorruimte op Markerkant A B te Almere kosten koper2300 per maand

Huur of koop kantoorruimte op Markerkant A B te Almere kosten koper2300 per maand Huur of koop kantoorruimte op Markerkant 10 136 A B te Almere 295000 kosten koper2300 per maand Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website:

Nadere informatie

Vissenstraat 32 te Apeldoorn

Vissenstraat 32 te Apeldoorn Vissenstraat 32 te Apeldoorn Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 13 Pagina 14

Nadere informatie

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE TE HUUR MARKERKANT 10 136 A - B, 1316 AL ALMERE Huurprijs 325,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte/

Nadere informatie

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE HOGEWEG 99 VENLO TE HUUR. HUURPRIJS: 110,- m2/jaar excl. BTW

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE HOGEWEG 99 VENLO TE HUUR. HUURPRIJS: 110,- m2/jaar excl. BTW KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR HOGEWEG 99 VENLO HUURPRIJS: 110,- m2/jaar excl. BTW 920 m2 KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE MET EIGEN PARKEERPLAATSEN IN REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW MET EEN GUNSTIGE LIGGING. DEELVERHUUR

Nadere informatie

Interieur AkzoNobel Center & Art Space

Interieur AkzoNobel Center & Art Space Interieur AkzoNobel Center & Art Space Interieur AkzoNobel Center & Art Space Het transparante en gelaagde AkzoNobel Center aan de Amsterdamse Zuidas, straalt een eigentijdse visie uit, waarbij detaillering,

Nadere informatie

Hoe maak ik een Volledig verslag

Hoe maak ik een Volledig verslag Hoe maak ik een Volledig verslag (print dit hele document even af en lees alles goed door en vul in waar nodig) Een volledig verslag is een door jou geschreven werkstuk over een gebouw dat je tijdens de

Nadere informatie

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden Atrium28 Brengt mensen en ambities samen Storkstraat 12, Leusden algemeen Brengt mensen en ambities samen Atrium28 doet haar naam alle eer aan. Open, representatief, praktisch, een tikkeltje theatraal,

Nadere informatie

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON VERANDA S Laat de zon binnen "Let the Sun shine in" is de titel van het lied. Bij dit soort projecten, is dat de belangrijkste eigenschap voor een veranda. Door de muren weg te laten en bepaalde delen

Nadere informatie

TE HUUR Camerastraat 5, Almere

TE HUUR Camerastraat 5, Almere TE HUUR PROJECTINFORMATIE PER DIRECT TE HUUR BESCHIKBAAR: Bijzonder, sfeervol bedrijfspand van 479 m2. Zoekt u voor uw personeel en bezoekers een goed bereikbare, centrale locatie en een pand dat inspireert

Nadere informatie

De boerderij wordt gerenoveerd en is daarmee weer een lust voor het oog. Voor zowel voorbijgangers als buurtbewoners.

De boerderij wordt gerenoveerd en is daarmee weer een lust voor het oog. Voor zowel voorbijgangers als buurtbewoners. Erve Oostermaet. Niet voor niets een gemeentelijk monument. Jarenlang al bepaalt de boerderij het beeld van deze prachtige omgeving. Drie partijen gaan Erve Oostermaet in ere herstellen. Maar wel met een

Nadere informatie

TE KOOP CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND

TE KOOP CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND TE KOOP CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND RECENT GEBOUWDE BEDRIJFSUNIT SITUERING: OP DE KOOG BEGANE GROND: CA. 88 M² BVO VERDIEPING: CA. 88 M² BVO 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN VRAAGPRIJS 160.000,- K.K. EXCL. BTW 1

Nadere informatie

TE HUUR MARKERKANT A, 1316 AL ALMERE. Huurprijs 1.775,- per maand. Aanvaarding in overleg

TE HUUR MARKERKANT A, 1316 AL ALMERE. Huurprijs 1.775,- per maand. Aanvaarding in overleg TE HUUR MARKERKANT 10 136 A, 1316 AL ALMERE Huurprijs 1.775,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele winkelruimte/- showroom ruimte.

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Meidoornweg 2-4 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Meidoornweg 2-4 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Meidoornweg 2-4 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Meidoornweg 2-4, (1031 GG) te Amsterdam. Het multifunctionele kantoor-/bedrijfspand is

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg TE KOOP AANGEBODEN Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen Wagenstraat 78 te Wagenberg Op een unieke locatie in het buitengebied tussen Made en Wagenberg gelegen, aan de buitenzijde prachtig

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Informatie. Schumanpark te Apeldoorn

Informatie. Schumanpark te Apeldoorn Informatie Schumanpark te Apeldoorn In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina

Nadere informatie

EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN

EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN BURGEMEESTER JOS HEIJMANS Trots op ons nieuwe stadhuis Onze mooie stad Weert heeft een prachtig nieuw stadhuis. Daar zijn we trots op. De gemeente raad koos na

Nadere informatie

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL TE HUUR Schouwrooij 16a BOXTEL LOCATIE Het object is gelegen op het bedrijventerrein 'Ladonk' aan de westzijde van Boxtel. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Keulsebaan, die aan de zuidzijde

Nadere informatie

Kantoor- en bedrijfsunits Kantoorruimte vanaf ca. 35 m2 tot ca. 200 m2 Kantoor-/bedrijfsruimte vanaf ca 100 m2 tot 400 m2

Kantoor- en bedrijfsunits Kantoorruimte vanaf ca. 35 m2 tot ca. 200 m2 Kantoor-/bedrijfsruimte vanaf ca 100 m2 tot 400 m2 Kantoor- en bedrijfsunits Kantoorruimte vanaf ca. 35 m2 tot ca. 200 m2 Kantoor-/bedrijfsruimte vanaf ca 100 m2 tot 400 m2 TE HUUR Johan van Hasseltweg 2-32 Amsterdam Kuijs Reinder Kakes, (020) 44 000 44

Nadere informatie

MARKERKANT A B, 1316 AL ALMERE

MARKERKANT A B, 1316 AL ALMERE TE HUUR MARKERKANT 10 136 A B, 1316 AL ALMERE Huurprijs 325,- per maand Aanvaarding direct Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte/ showroom

Nadere informatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie Deelgebied 4, Vorchten 1. Beschrijving bestaande situatie der tijden zijn aanbouwen gerealiseerd, soms opvallend qua massa maar zodanig rekening houdend met de locatie en zichten dat zij geen afbreuk doen

Nadere informatie

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme EXTRA RUIMTE Aangebouwd met charme 18 Hier zien we enkele voorbeelden van de veranda in zijn oorspronkelijke vorm: een klassieke aanbouw die de gevel vrijwel geheel intact laat en zo een onafhankelijke

Nadere informatie

Metrages. Ligging en bereikbaarheid

Metrages. Ligging en bereikbaarheid Circa 105 m² multifunctionele, moderne en flexibel in te richten bedrijfsruimte in prima staat van onderhoud, verspreid over 2 verdiepingen, met een nieuw kantoor en nieuwe pantry op de eerste verdieping

Nadere informatie

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Programma Renovatie van de gevel en diverse bouwkunidge aanpassing Opdrachtgever Woonstad Rotterdam, OCNC Locatie Rotterdam, hoek Boezemlaan en Kerkhoflaan

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT

GENERAAL VETTERSTRAAT GENERAAL VETTERSTRAAT Disclaimer De informatie in deze brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. FRED is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

TE HUUR CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND

TE HUUR CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND TE HUUR CANTEKOOGWEG 23 PURMEREND RECENT GEBOUWDE BEDRIJFSUNIT SITUERING: OP DE KOOG BEGANE GROND: CA. 88 M² BVO VERDIEPING: CA. 88 M² BVO 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN GESPLITSTE VERHUUR BESPREEKBAAR KOOP BESPREEKBAAR

Nadere informatie

TE HUUR/ TE KOOP. LEERDAM Energieweg ,- EXCL BTW P/M Verkoop bespreekbaar. Vrijstaande kantoorvilla

TE HUUR/ TE KOOP. LEERDAM Energieweg ,- EXCL BTW P/M Verkoop bespreekbaar. Vrijstaande kantoorvilla LEERDAM Energieweg 22 4.995,- EXCL BTW P/M Verkoop bespreekbaar TE HUUR/ TE KOOP Vrijstaande kantoorvilla 010-3413807 info@prachthuismakelaardij.nl prachthuismakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar:

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving.

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Inleiding De tender voor de voormalige Eurobioscoop heeft als doel de kwaliteiten van het bijzondere gebouw weer een rol te laten spelen in de nieuwe

Nadere informatie