Algemene gegevens Stichting Cemin. Kaap hoorndreef HV Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene gegevens Stichting Cemin. Kaap hoorndreef 52 3563HV Utrecht www.cemin.nl RSIN 813671814 KvK Inschrijvingsnummer 30197134"

Transcriptie

1 Algemene gegevens Stichting Cemin Kaap hoorndreef HV Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer Doel Cemin streeft naar een samenleving waarin burgers in vrede met elkaar samenleven. Cemin wil met zijn projecten de volgende doelstellingen realiseren: Talentontwikkeling van jongeren op het gebied van kunst, wetenschap, techniek, media en muziek. Vergroten van het zelfvertrouwen van jongeren door bijvoorbeeld cito training of examentrainingen te geven. Aanpakken van leerachterstanden door (privé)bijles te geven. Maatschappelijke betrokkenheid van jongeren aan culturele en sociale activiteiten. Omvorming van jongeren tot rolmodellen voor andere jongeren. Vergroten van de betrokkenheid van ouders bij de ontwikkeling van hun kinderen. Bestuurssamenstelling Voorzitter: A. Akdeniz Secretaris: E. Ozturk Penningmeester M.Yeni Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Cemin. Beloningsbeleid Er is geen medewerker in loondienst bij Cemin. Daarnaast ontvangen de bestuursleden ook geen vergoeding voor de door hun verrichte werkzaamheden. Vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding volgens de voorwaarden van de belastingdienst.

2 Beleidsplan Inleiding CEMIN is een instelling die in 2004 is opgericht voor de inwoners van omgeving Utrecht. Het doel van deze organisatie is het activeren, motiveren en stimuleren van burgers door het aanbieden van diverse activiteiten en projecten voor jong en oud. CEMIN wil een bijdrage leveren aan de Utrechtse samenleving en problemen oplossen door preventief te werken. Ter bevordering van de integratie en de participatie van haar doelgroep in de Nederlandse samenleving, organiseert Cemin met haar gemiddeld 30 vrijwillige deskundige medewerkers die incidenteel of permanent actief zijn, een scala aan activiteiten. Deze activiteiten variëren van het organiseren van voorlichtingsavonden voor de ouders tot het opzetten en uitvoeren van Mentoring activiteiten voor de middelbare scholieren. Van robotica tot kunst&cultuur activiteiten. Deze dienen om jongeren intensiever te begeleiden en bij te staan, zodat zij hun schoolloopbaan met succes kunnen afronden en tegelijkertijd hun talenten ontplooien. Jaarlijks maken zo n 150 jongeren en volwassen gebruik van de diensten van Cemin. Missie De jeugd heeft de toekomst! Dit is een oud adagium, maar wel één die nog even actueel is als altijd. Om een mooie toekomst tegemoet te gaan moet er geïnvesteerd worden in de toekomst. Investeren in de toekomst begint bij investeren in de jeugd. Investeren in personen houdt in dat men moet voorzien in al het benodigde op intellectueel en emotioneel gebied. Zo kan een individu zich maximaal ontpooien en al het talent in zich ten volle benutten. Dit proces begint uiteraard op jonge leeftijd. Deze persoonlijke ontwikkeling wordt bereikt door middel van onderwijs, kunst, cultuur, sport en begeleiding. Dit zijn dan ook de fundamenten waar Cemin op bouwt. Cemin is een brede non-profit organisatie waar het kind centraal staat. Een brede non-profit organisatie houdt in dat op diverse vlakken begeleiding wordt aangeboden. Dit vertaalt zich concreet in diverse activiteiten variërend van een weekendschool tot aan examentrainingen en een Kunst- & Cultuurclub. Kortom Stichting Cemin heeft voor ieder kind wat wils. Ieder kind heeft een talent dat alleen maar ontdenkt en gestimuleerd hoeft te worden Stichting Cemin is er om bij te dragen om dit talent te ontdekken en het naar boven te Halen. Samenwerkingspartners: Cemin werkt nauw samen met de volgende organisaties binnen Utrecht om haar doelstelling te bereiken: Gemeente Utrecht Alleato Forum Multicultureel Instituut Utrecht Vrijwilligerscentale Utrecht Zelforganisaties in Utrecht Cemin realiseert specifieke activiteiten c.q. projecten in het onderwijsveld: CITO-begeleiding Intensieve huiswerkbegeleiding Examentrainingen Voorbereidingscursussen brugklas Exacte vakken begeleiding; nederlands, wiskunde, natuurkunde, engels enz. Mentoring Talentontwikkeling-cursussen (media club, sciences club, robotica club, kunst&cultuur club)

3 De doelgroep van onze stichting is; Docenten Ouders Kinderen Instellingen die raakvlakken hebben met de doelen van Cemin Werkwijze: De activiteiten vinden plaats onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur van Cemin. De verschillende activiteiten/projecten worden gecoördineerd en uitgevoerd door de verschillende vrijwillige coördinatoren. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en een penningmeester. Het bestuur vergadert 4 keer in het jaar en bespreekt de voortgang van de lopende projecten en/of activiteiten en discussieert over de selectie en uitvoering van nieuwe mogelijke projecten en/of activiteiten. Het organisatieschema van Cemin: Financiële structuur: De hoofdinkomsten bestaan uit leerling-bijdragen. Deze inkomsten worden volledig aangewend voor het in stand houden van Cemin en het ondernemen van de activiteiten. Daarbij valt te denken aan het beheer en onderhoud van de onroerende goederen die gehuurd worden. Een andere wijze waarop de stichting inkomsten werft is indienen van projecten bij particuliere fondsen, bedrijven (voor sponsoring) en of bij overheidsorganisaties om op deze manier de projecten financieel te dekken. Ook wordt gekeken naar mogelijkheden om donaties binnen te halen, zodat we hiermee begeleidingskosten van leerlingen kunnen dekken die minder of geen financiële mogelijkheden hebben. Wat over is zal besteed worden voor de doelen van Cemin.

4 Inhoudelijke jaarverslag van de activiteiten voor seizoen Parents Matter eindconferentie succesvol Parents Matter: een Europees project gericht op het stimuleren van ouderbetrokkenheid in het Middelbaar Beroeps Onderwijs, is in de afrondende fase. Op de eindconferentie afgelopen donderdag, 3 oktober 2013, werden de resultaten in Utrecht gedeeld met professionals uit het veld, zoals medewerkers van de MBO-raad, Forum, Gemeente Utrecht en vele ROC s. Via de website hebben we alle producten met elkaar bekeken, waaronder een film, speciaal gemaakt voor ouders. ROC Midden Nederland was de trekker van het project. Samen met het Koning Willem 1 College, Stichting Cemin en het Via Nova College waren zij de Nederlands partners in het project. Geslaagde Cito 3-daagse Afgelopen 21, 22 en 23 oktober is door Cemin een Cito 3-daagse gehouden. Nagenoeg alle leerlingen van de groep 8 klassen hebben hieraan deelgenomen. Tevens hebben wij het genoegen gehad om een aantal leerlingen te begeleiden die zich van buitenaf hebben aangemeld voor de Cito 3-daagse. Al met al is de driedaagse een succes gebleken en nu hopen dat de kinderen er wat van hebben opgestoken. In het bijzonder worden twee begeleiders, Talha en Amel bedankt voor hun inzet tijdens de lessen. Zij hebben zich, ondanks hun welverdiende vakantie, sterk gemaakt voor deze leerlingen. Cemin hoopt in de toekomst te mogen vertrouwen op de steun van haar vrijwilligers.

5 Gastles Amnesty International over kinderrechten Amnesty is een organisatie die in actie komt wanneer uit onderzoek blijkt dat mensenrechten worden geschonden. Dat doet zij door zoveel mogelijk mensen op te roepen om brieven te schrijven en handtekeningen te zetten. Ook oefent Amnesty druk uit op de regering van het land waar de schendingen plaats vinden. Vrijwilligers van Amnesty geven ook voorlichting over mensenrechten op scholen en in gemeentes. Afgelopen zaterdag en zondag gaf een gastdocent van Amnesty les aan onze groepen 8 over mensenrechten en kinderrechten met als thema vluchtelingen. Er werd gevraagd wat de betekenis van kinderrechten nu eigenlijk is. Een leerling antwoordde: rechten waar een kind recht op heeft volgens de wet. Ook noemden de leerlingen allerlei rechten op van een kind zoals: - voeding; - huisvesting; - bescherming van de overheid; - veilige omgeving etc. De leerlingen deden ook actief mee tijdens de discussie over discriminatie. De vraag die gesteld werd was: In Nederland komt discriminatie voor. De meeste leerlingen vonden dat het veel voorkwam en gaven argumenten die uit eigen ervaringen meegemaakt hebben. Het was een geslaagde lesactiviteit.

6 Maximale CITO score behaald door Mounir Begin februari is altijd een spannende periode voor leerlingen van groep 8. Zo is dat ook dit jaar geweest. Ruim leerlingen hebben de Cito-eindtoets afgelegd tijdens de driedaags CITO. Cemin leerling Mounir heeft de maximale CITO score behaald van 550 punten! Als Educatie Centrum Cemin zijnde feliciteren we hem van harte met dit top resultaat!

7 Financieel jaarverslag 2012

8

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan.

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan. Algemene gegevens Stichting Meridiaan Meridiaan 40 3813 AW Amersfoort www.stichtingmeridiaan.nl RSIN 816179281 KvK Inschrijvingsnummer 32116451 Doel Het doel van Stichting Meridiaan kan samengevat worden

Nadere informatie

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht  RSIN KvK Inschrijvingsnummer Algemene gegevens Stichting SECU Livingstonelaan 609 3526 HL Utrecht www.secuonline.nl RSIN 804 55 07 36 KvK Inschrijvingsnummer 41187919 Doel Stichting SECU wil een bijdrage leveren aan de maatschappij

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG.

Voorwoord. Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG. Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Steunpunt OOG. Steunpunt OOG is opgericht op 10 december 2009 te Gouda door Willemien Rougoor. Steunpunt OOG is er om burgers te versterken in de samenleving.

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting SEMA.

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting SEMA. ALGEMENE GEGEVENS STICHTING SEMA Naam instelling Stichting Educatief en Cultureel Maasland(SEMA) Adres Zijpendaalstraat 3 Postcode 6535 PS Woonplaats Nijmegen Website www.stichtingsema.nl RSIN 810323965

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W BELEIDSPLAN 2011-2012 Stichting De Burght CT&W 2 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 3 Inleiding 3 Visie en doelstelling 4 Beleid en bestedingen 6 Fondsenwerving en financieel beheer 8 Nawoord 9 3 Voorwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders Inhoudsopgave 1. Doelstellingen van de stichting... 3 2. Uitvoering doelstelling en werkzaamheden... 3 3. Inkomsten en uitgaven... 4 4. Beheer financiën... 4 2 1. Doelstellingen van de stichting De stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip

Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip 2018-2019 Stichting The Dutch Tulip Kanaalweg 33 2903 LR Capelle a/d IJssel www.thedutchtulip.nl Inschrijvingsnummer KvK: 6609346 Inhoudsopgave Voorwoord 3 De organisatie

Nadere informatie

Stichting Challenges. Beleidsplan 2015-2018 2015-2018. 13 januari 2015

Stichting Challenges. Beleidsplan 2015-2018 2015-2018. 13 januari 2015 Stichting Challenges Beleidsplan 2015-2018 2015-2018 13 januari 2015 ADRES KVK MAIL WEB Diergaardesingel 58, 3014 AC Rotterdam 24422803 info@stichtingchallenges.nl www.stichtingchallenges.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 2 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 2 3. Doelstelling Stichting Kinderfondsen Nederland 3 4. Strategie

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting De Gouden Generatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting De Gouden Generatie ALGEMENE GEGEVENS DE GOUDEN GENERATIE Naam instelling Adres Postcode Woonplaats Website Stichting De Gouden Generatie Smyrnastraat 2A 7413 BB Deventer www.goudengeneratie.nl RSIN 809261042 KvK Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 www.kinderfondsennederland.nl Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 1 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 1 3. Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE 2016-2019 KvK-nummer 66162726 RSIN 856422289 Postadres Roentgenstraat 16A 3071 TB Rotterdam E-mail info@allforlife.eu Website www.allforlife.eu Telefoon +31651108628 (Ömer

Nadere informatie

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2011

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2011 Stichting Witboek Inhoudelijk jaarverslag 2011 Naam: Stichting Witboek Adres: Postbus 8843 Postcode en plaats: 1006 JA Amsterdam Email: info@stichtingwitboek.nl Kvk Nummer: 412 08 239 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent BELEIDSPLAN 2019-2023 Naam: KvK: 859869143 Referentie Beleidsplan-2019-2023 Datum 06-06-2019 Status Auteur(s) Definitief A.R. Nonnekes M. Mellema 1. Inleiding In 2019 werd opgericht. Dit beleidsplan heeft

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Band Talent Leiden

Jaarverslag 2016 Stichting Band Talent Leiden Inhoudsopgave 1 Jaarverslag... 3 2 Naam, kvk en contactgegevens... 3 3 Doelstelling stichting... 3 4 Bestuurssamenstelling... 3 5 Beloningsbeleid... 4 5.1 Beloningsbeleid bestuur... 4 5.2 Beloningsbeleid

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS

Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS Beleidsplan 2018 2019 Stichting Samen voor Later GEGEVENS Stichting Samen voor Later Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD, Amstelveen Telefoonnummer: 06 23 897 226 (I. Vriend) E-mail: samenvoorlater@zwitserleven.nl

Nadere informatie

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019 Power4Talent Beleidsplan 2018/2019 Gegevens Statutaire naam Stichting Power4Talent RSIN 859239950 KVK-nummer 72797487 Adres Appelgaard 12, 3962 JA Wijk bij Duurstede Telefoonnummer 06 516 12 547 Bankrekening

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan 2018-2021 voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Per april 2018 heeft de stichting nieuwe statuten en per juni 2018 is er een nieuw bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend 2017-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Missie en visie van de Stichting Tongen in Purmerend 5 Financiën 6 De manier waarop de Stichting Tongen in Purmerend

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

Hoofdlijnen Beleidsplan Hoofdlijnen Beleidsplan Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk

Hoofdlijnen Beleidsplan Hoofdlijnen Beleidsplan Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk 1 Doelgroep: Jongeren in de leeftijd van 10 t/m 25 jaar, woonachtig in de Gemeente Gorinchem. De focus ligt op groei op verschillende leefgebieden,

Nadere informatie

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders Beleidsplan 2015-2020 Unie van Betrokken Ouders Plaats: Apeldoorn Datum: 18-11-2014 Inhoudsopgave INLEIDING 1 UVBO- SCHEMA 2 ORGANISATIEBESCHRIJVING 3 MISSIE 3 VISIE 3 SPEERPUNTEN 4 KRITISCHE SUCCESFACTOREN

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Ricardo van Rhijn Foundation 24 juni 2016 Leiden. Gegevens

Stichting Ricardo van Rhijn Foundation 24 juni 2016 Leiden. Gegevens Stichting Ricardo van Rhijn Foundation 24 juni 2016 Leiden Bestuursverslag 2015 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Ricardo van Rhijn Foundation. Met dit verslag willen wij als bestuur van de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Stichting Akyazili Nederland Dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt naar aanleiding van haar toekomst. Het bestuur 3 februari 2016 Diergaardesingel

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2018 SITRO

Beleidsplan 2014-2018 SITRO Beleidsplan 2014-2018 SITRO 1 Inleiding... 3 2 Doel... 4 2.1 Doelgroep... 4 2.2 Doelstelling... 4 2.3 Uitgangspunten... 4 3 Organisatie... 5 3.1 Werkzaamheden... 5 3.1.1 Toekomst... 5 3.2 Vermogen en bestuur...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Raff

Beleidsplan Stichting Raff Beleidsplan Stichting Raff Inhoudsopgave: Inleiding Pag. 3 Termijn van het beleidsplan Pag. 3 Missie, visie en strategie Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Strategie Pag. 4 Huidige situatie Pag. 4 Activiteiten

Nadere informatie

-SR-B-15-01- Meerjarenbeleidsplan STICHTING ROEPP 2015-2016. Vastgesteld door het bestuur van Stichting Roepp d.d. 7 oktober 2015.

-SR-B-15-01- Meerjarenbeleidsplan STICHTING ROEPP 2015-2016. Vastgesteld door het bestuur van Stichting Roepp d.d. 7 oktober 2015. -SR-B-15-01- Meerjarenbeleidsplan STICHTING ROEPP 2015-2016 Vastgesteld door het bestuur van Stichting Roepp d.d. 7 oktober 2015. Inhoudsopgave INLEIDING... 1 1. STICHTING ROEPP... 2 1.1 VISIE EN MISSIE...

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicapten Galjoen EK Nijkerk. Publicatierapport 2013

Stichting Truckers voor Gehandicapten Galjoen EK Nijkerk. Publicatierapport 2013 Galjoen 10 3863 EK Nijkerk Publicatierapport 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina A Algemeen 3 B Beleidsplan 4 C Actueel verslag 5 D Balans per 31 december 2013 6 E Staat van baten en lasten 7 A ALGEMEEN A.1 Algemene

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 November 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangssituatie... 4 Doelstelling... 4 Missie... 4 Visie... 4 Werkwijze... 5 Financiën en begroting... 6 Bijlage 1: Begroting 2017...

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer ANBI STATUS 2015 Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer Inleiding Stichting The Hang- Out 010 is een nieuwe organisatie. De stichting is begin 2015 opgericht bij

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Band Talent Leiden

Jaarverslag Stichting Band Talent Leiden Inhoudsopgave 1 Jaarverslag... 3 2 Naam, kvk en contactgegevens... 3 3 Doelstelling stichting... 3 4 Bestuurssamenstelling... 3 5 Beloningsbeleid... 3 5.1 Beloningsbeleid bestuur... 3 5.2 Beloningsbeleid

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kids2School voor de jaren 2014-2016. Het plan omvat een overzicht van de doelstelling(en) en activiteiten

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Korte historie. Stichting Al-Raza (betekent de tevredenheid) is op 31 december 1999 opgericht.

Korte historie. Stichting Al-Raza (betekent de tevredenheid) is op 31 december 1999 opgericht. Beleidsplan Beleidsplan 2014-2018 Stichting Almeerse Moslims AL-RAZA/Moskee AL-RAZA Adres: Edvard Munchweg 2, 1328 MA Almere Tel: 06-51476180 Korte historie Stichting Al-Raza (betekent de tevredenheid)

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

STICHTING JONAH. Bettekamp 99. 6712 EJ Ede RSIN 815134526

STICHTING JONAH. Bettekamp 99. 6712 EJ Ede RSIN 815134526 STICHTING JONAH Bettekamp 99 6712 EJ Ede RSIN 815134526 Bestuur De heer L.R. van Drongelen - voorzitter De heer J.A. Knoll - secretaris De heer J.P.Nagtegaal - penningmeester Doelstelling De stichting

Nadere informatie

Stichting Jong & Zwanger Beleidsplan

Stichting Jong & Zwanger Beleidsplan Stichting Jong & Zwanger Beleidsplan Mei 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Algemeen 4 2.1 Achtergrond 2.2 Onderbouwing 3. Identiteit 6 3.1 Missie & visie 3.2 Doelstelling 3.3 Strategie 4. Organisatie

Nadere informatie

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2013 1 Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Het verslag geeft een weergave mee

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Veteranen Schouwen Duiveland

Beleidsplan Stichting Veteranen Schouwen Duiveland Beleidsplan 2017 2022 Stichting Veteranen Schouwen Duiveland Voorwoord Het beleidsplan 2017 2022 is opgesteld voor het bestuur van Stichting Veteranen Schouwen Duiveland. Het document geeft een duidelijk

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Werkartaal

Stichting Steunfonds Werkartaal Stichting Steunfonds Werkartaal Secretariaat Kersbergenlaan 20, 3703 AP Zeist e-mail corfeitsma@xs4all.nl Nieuwe voorwaarden ANBI per 1 januari 2014 De naam Het RSIN of het fiscaal nummer De contactgegevens

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

: Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland

: Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland ANBI GEGEVENS Naam : Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland RSIN- nummer : 857383772 KvK-nummer : 68305028 Secretariaat : Molenlaan 6 2103 AE Heemstede telefoon : 06 46352564 e-mailadres : taalcoacheszuidkennemerland@gmail.com

Nadere informatie

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2014

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2014 Stichting Witboek Inhoudelijk jaarverslag 2014 Naam: Stichting Witboek Adres: Postbus 8843 Postcode en plaats: 1006 JA Amsterdam E-mail: info@stichtingwitboek.nl Kvk-nummer: 412 08 239 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK:

Beleidsplan 2017 Stichting BernerCare RSIN: , KVK: 1. Inleiding In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van de stichting Bernercare het actuele beleid vast. Dit beleidsplan is vastgesteld in de bestuursvergadering van 14-04-2017 goedgekeurd door het

Nadere informatie

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse. GEGEVENS STICHTING Naam van de stichting: Stichting VandenBroek Foundation Postadres: Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 Website: www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site :

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site : VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK Jaarverslag 2017 Telefoon : (0226) 341 863 Site : www.moskeelangedijk.nl E-mail : info@moskeelangedijk.nl Potjesdam 2a 1722 XN Zuid-Scharwoude Voorwoord De Vereniging

Nadere informatie

Moeder- en kindcentrum

Moeder- en kindcentrum Moeder- en kindcentrum Jaarverslag 2012 'Een Duurzame Toekomst 2011-2014' Februari 2013 Moeder- en Kindcentrum Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 58 20 06 19 45 43 47 info@bij-1.nl Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Voetbal Helpt Naam: Stichting Voetbal Helpt KvK:

BELEIDSPLAN Stichting Voetbal Helpt Naam: Stichting Voetbal Helpt KvK: BELEIDSPLAN 2018-2022 Naam: KvK: 71247947 Referentie Beleidsplan-2018-2022 Voetbal Helpt Datum 06-04-2018 Status Definitief Auteur(s) A.R. Nonnekes A.D. van Beijsterveldt 1. Inleiding In 2018 werd de opgericht.

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië BELEIDSPLAN 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië Inhoud: 1. Inleiding 1.1 Wat is Stichting Waarder helpt Roemenië? 1.2 De Visie 1.3 De Missie 2. Bestuur en taken 2.1 Het bestuur 2.2 De werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jan Zondag

Beleidsplan Stichting Jan Zondag Beleidsplan Stichting Jan Zondag 2016-2019 Beleidsplan Stichting Jan Zondag 2016-2019 1. Inleiding 2. Missie, visie en statutaire doelstelling 2.1 Missie 2.2 Visie en statutaire doelstellingen 2.3 Bestemming

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016 Stichting Vrienden van De Rozelaar Beleidsplan 2016 Inhoud Inleiding...3 Doelstellingen...3 Boodschap...3 Doelgroepen...3 Achtergrond...3 Stichtingsbestuur...4 Financiën...4 Besteding giften...4 De manier

Nadere informatie

Stichting ter bevordering van het onderwijs aan Hoogbegaafde kinderen en jongeren

Stichting ter bevordering van het onderwijs aan Hoogbegaafde kinderen en jongeren Stichting ter bevordering van het onderwijs aan Hoogbegaafde kinderen en jongeren Stichting Secundum www.secundum.nl info@secundum.nl Postadres: Secundum Postbus 2311 2002 CH Haarlem 1 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Beleidsplan Stichting Kind & Hoop 2014/2015 Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Oprichter J. Willems Het bestuur Voorzitter J. Willems Secretaris C.

Nadere informatie

Stichting Marokkaanse Moslims in Breda. Antiloopstraat LB Breda. Tel/Fax Kvk nr:

Stichting Marokkaanse Moslims in Breda. Antiloopstraat LB Breda. Tel/Fax Kvk nr: Stichting Marokkaanse Moslims in Breda Antiloopstraat 51 4817 LB Breda Tel/Fax +3176 514 74 96 E-mail: sij.breda@hotmail.com Kvk nr: 41105317 BELEIDSPLAN (Meerjarenplan) Stichting Marokkaanse Moslims in

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht voor ANBI s De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

STICHTING SPRINT. beleidsplan Stichting Sprint

STICHTING SPRINT. beleidsplan Stichting Sprint STICHTING SPRINT beleidsplan 2015-2018 dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt met het oog op haar toekomst. Stichting Sprint Januari 2015 STICHTING SPRINT beleidsplan 2015-2018

Nadere informatie

FEDERATIE VAN EDUCATIEVE EN CULTURELE CENTRA FECC. Jaarverslag 2014. Stichting Fecc

FEDERATIE VAN EDUCATIEVE EN CULTURELE CENTRA FECC. Jaarverslag 2014. Stichting Fecc FEDERATIE VAN EDUCATIEVE EN CULTURELE CENTRA FECC Jaarverslag 2014 Dit verslag geeft een beknopt beeld van de activiteiten van het jaar 2014. Stichting Fecc Januari 2015 FEDERATIE VAN EDUCATIEVE EN CULTURELE

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh

Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh Dwarsdwarsdwars hhhhhhhhhhhhhhh De waarde van onderwijs oktober 2013 lllllllllllllll dwarsdwarsdwars Inleiding De tijd dat het onderwijs alleen maar gericht was op het overdragen van kennis en vaardigheden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Esperanza 2014-2015

Beleidsplan Stichting Esperanza 2014-2015 Beleidsplan Stichting Esperanza 2014-2015 Veldhoven, januari 2014 Inhoud Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Visie, missie en doelen... 5 2. Projecten en organisatie... 6 2.1 Projecten in Guatemala... 6 2.2

Nadere informatie

Jaarplan stichting Anders 2014

Jaarplan stichting Anders 2014 Jaarplan stichting Anders 2014 Datum: 1 februari 2014 1 Gegevens organisatie Naam stichting Anders RSIN Nummer 802149169 KvK Nummer 41081953 Internetadres www.stichtinganders.nu Postadres Postbus 308,

Nadere informatie

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen-

- Mensen met een beperking hebben vaak nog een beperking, ze worden niet begrepen- Stichting Kameleon Thomeerstraat 44 5961JS Horst a/d Maas info@stichtingkameleon.org www.stichtingkameleon.org k.v.k. nr. 60864117 Banknr. NL60RABO0184881072 Jaarverslag 2014 - Mensen met een beperking

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2020 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2020... 1 Inleiding... 2 Missie... 2 Visie... 2 Strategie... 3 Kernprincipes van de instelling... 3 Beleid... 4 Te verrichten werkzaamheden van de Stichting...

Nadere informatie

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ]

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ] Stichting PLS BELEIDSPLAN [2018 2021] http://www.p-l-s.nl Stichting PLS (RSIN 854236107) Postadres: Drossaert Jonker van Kesselstraat 65, 6171 KB Stein Bezoek adres/vesting adres: Batenburgerstraat 17,

Nadere informatie

Stichting Aarde-Werk

Stichting Aarde-Werk Stichting Aarde-Werk Beleidsplan 2016-2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Strategie... 4 2.1 Doel en visie... 4 2.2 Winstoogmerk... 4 3 Beleid... 5 3.1 Duurzame vrouwen in prachtige wijken... 5 3.2 Energiebespaarboxen

Nadere informatie

Kristal Samen Leven 2014-2016

Kristal Samen Leven 2014-2016 Beleidsplan Stichting Kristal Samen Leven 2014-2016 Stichting Kristal Samen Leven Citroenvlinder 77 7323 RC Apeldoorn Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2014-2016 van Stichting Kristal Samen Leven.

Nadere informatie

Samenvatting beleidsplan 2014-2018

Samenvatting beleidsplan 2014-2018 Samenvatting beleidsplan 2014-2018 The Nethrelands-Turkey Friendship Foundation Bezoekadres: Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam Tel: 020-7763 09 55 Mobiel; 06-52 627 833 Web: www.ntff.nl

Nadere informatie

Stichting Nida Stichting Openhaard

Stichting Nida Stichting Openhaard Stichting Nida Stichting Openhaard INHOUDELIJK JAARVERSLAG Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Missie... 3 Visie... 3 Evenementen 2015-2016... 4 Radar bijeenkomst thema; Verbinden... 5 Voorleesexpress...

Nadere informatie

Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL

Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL Termijn van beleidsplan De geldigheidsduur van dit beleidsplan is drie jaar, van 2017 t/m 2019. Stichting Hero Town NL, vanaf nu Hero Town NL genoemd, is recentelijk opgericht en beoogt in de komende drie

Nadere informatie

Oprichting- en beleidsplan

Oprichting- en beleidsplan Oprichting- en beleidsplan 2017-2019 STICHTING SCIENCE4ANIMALS (S4A) DAVID VAN DOORN Vastgesteld op: 19-12-2017 Versie: 2 Stichting Science4Animals Post/bezoekadres: Marnixlaan 80 3552 HG Utrecht Nederland

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Actief Leren

Beleidsplan Stichting Actief Leren Beleidsplan Stichting Actief Leren 2018 Gevestigd te Rotterdam Berkelselaan 18b 3037 PE Bestuur@stichtingactiefleren.nl +316-36 18 29 15 1. Inleiding 2 2. Missie & visie 4 3. Doelgroepen 5 4. Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar

Jaarplan schooljaar Jaarplan schooljaar 2013-2014 Arnhem, september 2013 Voor u ligt het jaarplan schooljaar 2013-2014. Dit jaarplan bevat de uitgangspunten en doelen die centraal staan bij de invulling van het betreffende

Nadere informatie

Stichtingsdocument 2015-2016

Stichtingsdocument 2015-2016 T Stichtingsdocument 2015-2016 Swammerdamstraat 38bg 1091 RV Amsterdam T: 020 6 75 08 80 F: 020 6 70 84 56 info@skcnet.nl www.skcnet.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1.Wat doet de organisatie... 3

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

Stichting Duurzame Stad

Stichting Duurzame Stad Stichting Duurzame Stad 2013 Bestuursplan van de stichting Duurzame Stad Zoetermeer, Januari 2013 1. Inleiding De Stichting Duurzame Stad is opgericht in november 2011. De oprichting van de stichting is

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Karakter

Stichting Vrienden van Karakter Stichting Vrienden van Karakter Beleidsplan 2017-2020 Versie 31 mei 2018 Inleiding De Stichting Vrienden van Karakter heeft het kleine geluk van kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis als

Nadere informatie

Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK : RSINnr:

Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK : RSINnr: Beleidsplan januari 2017 februari 2018 KvK :67403611 RSINnr: 856971091 http://www.stichtingkokai.nl secretariaat M.S van der Heide Kwartelstraat 28 8916 BN Tevens bezoekadres Tel. 06 41134599 1 Inhoud

Nadere informatie

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Jaarverslag 2014 Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA) De Ontmoeting 49 3823 HH Amersfoort Contactpersoon: Linda Rook (voorzitter) T 06 244 34 397 E info@vluchtelingenambassadeurs.nl

Nadere informatie