Hij is anders. En dat is niet zijn enige troef.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hij is anders. En dat is niet zijn enige troef."

Transcriptie

1

2

3 Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die slimmer en sterker is op alle gebied en om de juiste redenen: u. Dit is uw Volvo C30. D4, R-DESIGN EDITION, COSMIC WHITE METALLIC EN MIDIR 18" VELGEN. T5, BUSINESS PRO EDITION, FLAMENCO RED MET BLACK SAPPHIRE VOOR-, ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN 17" FREJA VELGEN. D2 START/STOP, BUSINESS EDITION, HELLO YELLOW METALLIC EN 16" LIBRA VELGEN. 2.0F, BLACK SAPPHIRE METALLIC EN 16" CONVECTOR VELGEN.

4 Hij is anders. En dat is niet zijn enige troef. Ledereen wordt uniek geboren. En de Volvo C30 zorgt ervoor dat dat zo blijft. Topcomfort, veiligheid van wereldklasse en elegant Scandinavisch design maken wezenlijk deel uit van het Volvo-DNA en dat is meteen duidelijk bij dit raspaard. Bij de eerste aanblik springen unieke Volvo designelementen in het oog zoals het grotere, stoerdere logo op de bredere, trapezoïdale grille, de assertieve en elegant gewelfde koplampen en de hoefijzervormige achterlichten met de allernieuwste noodremlichten die uw achterliggers waarschuwen wanneer u harder moet remmen dan gewoonlijk. Voeg daarbij de sublieme wegligging en tal van exterieuren interieur personaliseringsmogelijkheden waaronder de sportieve R-DESIGN variant en u zal merken dat de Volvo C30 op maat is gemaakt om u en uw naasten te beschermen en ervoor te zorgen dat u zich geen minuut verveelt. D4, R-DESIGN EDITION, ELECTRIC SILVER MET 17" CRATUS VELGEN.

5

6

7 Vergeet die kop warme chocolade en leg dat boek weg. Waarom s avonds aan je zetel gekluisterd blijven? Plezier beleef je niet tussen vier muren. Op fun staat geen huisverbod. Kortom, gooi eens de remmen los. En dat horen wij graag, want dankzij de ruime wielbasis, de torsiestijve carrosserie en een ophanging waarmee je elke bocht en ondergrond probleemloos bedwingt, geeft de Volvo C30 rijgenot een extra dimensie en dat dag in dag uit, heel het jaar rond. Het nieuwe sportchassis en de inherente wendbaarheid van de C30 zorgen voor een nog assertiever rijgedrag. T5, BUSINESS PRO EDITION, CASPIAN BLUE METALLIC MET BLACK SAPPHIRE GREY VOOR-, ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN 17" STYX VELGEN.

8 Puur rijplezier. Als u kiest voor de verlaagde sportophanging, kiest u meteen voor een uitstekende handling en bliksemsnelle respons. Dankzij de stijvere veren en sportieve anti-rolstangen begint u vol enthousiasme aan elke reis. En onderweg met plezier een paar spannende bochten aansnijden. Stap in en geniet. T5, BUSINESS PRO EDITION, TITANIUM GREY METALLIC MET TITANIUM GREY VOOR- ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN 17" SPARTACUS VELGEN. 2.0F, BUSINESS EDITION, BLACK SAPPHIRE METALLIC MET BLACK SAPPHIRE VOOR- ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN CORDELIA 16" VELGEN.

9

10 Dromen, ja. Slapen, nee. Droom nog even over uw nieuwe Volvo C30. Zodra u achter het stuur zit, is er geen tijd meer om te slapen. De motor die u kiest benzine, Flexifuel of diesel is gebouwd om uw grenzen te verleggen. Daarenboven is elke Volvo-motor ontworpen om snel weg te accelereren, zodat het avontuur nooit lang op zich laat wachten. Beter nog even uitrusten dus. D4, BLACK SAPPHIRE METALLIC EN 17" FREJA VELGEN EN EXTERIEURSTYLINGPAKKET. T5, R-DESIGN EDITION, ELECTRIC SILVER METALLIC EN 17" CRATUS VELGEN.

11

12

13 Groener bij rood licht. Met een maximum koppel van 270 Nm is het moeilijk te geloven dat je ecologisch rijdt. En toch verbruikt deze krachtbron, een gloednieuwe turbodiesel met Start/Stop technologie, nauwelijks 3.6 liter brandstof per 100 kilometer en een luttele 94 gram CO 2 per kilometer. Met deze cijfers scoort de Volvo C30 D2 Start/Stop op het gebied van ecologie, maar ook de aerodynamische verbeteringen van speciale banden, velgen en grille tot de dakspoiler en zelfs het onderstel zorgen ervoor dat deze hyperefficiënte auto nog milieuvriendelijker en aangenamer rijdt. Voor meer informatie over Volvo s Drive-E brandstof-besparende technologie, ga naar D2 START/STOP, BUSINESS PRO EDITION, HELLO YELLOW MET BLACK SAPPHIRE VOOR- ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN 16" LIBRA VELGEN.

14 Stap in. Nestel u in één van de meest comfortabele bestuurderszetels ter wereld en vind alles wat u nodig heeft binnen handbereik. De unieke zwevende middenconsole biedt intuïtieve bedieningsfuncties voor het infotainment en de air conditioning en is leverbaar met verschillende soorten inleg zoals aluminium- of houtinleg. Daarbij kunt u kiezen tussen maar liefst negenentwintig verschillende interieurbekledingen met bijpassende afwerking. Het geheel oogt heel modern en opwindend en nodigt u tegelijk uit heerlijk te ontspannen, dankzij de elegante eenvoud van het zuivere Scandinavische design terwijl u de stijlvolle driepuntsveiligheidsgordel omgespt die Volvo speciaal voor u heeft ontworpen. D4, BUSINESS PRO EDITION, LEKSAND OFFBLACK IN OFFBLACK INTERIEUR MET INTERIOR STYLING PACK.

15

16 Improviseer. Er is heel wat creativiteit voor nodig om een auto te bouwen met een all-round karakter. En daar is Volvo weer prachtig in geslaagd. Zin in een dagje shoppen? Dan is de veelzijdige C30 dé perfecte keuze. Deze auto is net als elke Volvo gemaakt om prestaties en gebruiksgemak op intelligente wijze te verzoenen. De zit- en opbergruimte bieden samen zo n 876 liter aan laadvermogen, wat overeenstemt met een vlakke laadvloer van ongeveer 149 cm. Natuurlijk zijn ook transportaccessoires voor het dak verkrijgbaar, en voor uitgebreide inkopen raden we de handige trekhaak aan. 2.0F, BUSINESS PRO EDITION, BLACK SAPPHIRE METALLIC MET JAVA VOOR- ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN STYX 17" VELGEN. D4, R-DESIGN EDITION, TITANIUM GREY EN 18" MIDIR VELGEN. T5, BUSINESS EDITION, ORANGE FLAME METALLIC MET BLACK SAPPHIRE ZIJ-, VOOR- EN ACHTERSCHORTEN EN 17" FREJA VELGEN EN EXTERIOR STYLING PACK.

17

18

19 Een Zweeds juweeltje. Hoe zal uw Volvo C30 de show stelen? Kies uw favoriete exterieurvariaties en stel zelf uw droomauto samen. Styling Pack? R-DESIGN afwerking? 18" velgen? Dakspoiler? Schuifdak? Verchroomde uitlaat? Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting? Sportophanging? Als u deze combinaties graag wilt bekijken voordat u uiteindelijk beslist, kunt u uw eigen virtuele auto bouwen op T5, R-DESIGN EDITION, BLACK SAPPHIRE METALLIC EN 17" CRATUS VELGEN.

20

21 Waar Volvo is, is meer fun. Files zijn een echte spelbreker, vooral als u met een Volvo rijdt. Het audiosysteem in de zwevende middenconsole kan u natuurlijk wel even zoet houden, maar het RTI-navigatiesysteem zorgt er uiteindelijk voor dat uw pret niet wordt bedorven. Naast zijn handige GPS-navigatiefunctie helpt het RTI-systeem u de files te vermijden via TMC-radiozenders (het wereldwijde Traffic Message Channel). Bij ernstige problemen stelt het RTI-systeem alternatieve routes voor. Detailkaarten worden bewaard op een harde schijf, zijn eenvoudig up te daten via DVD en makkelijk te raadplegen voor gegevens, informatie, weetjes, verklaringen of gewoon om de weg naar een leuk feestje te vinden. D4, BUSINESS EDITION, LEKSAND BLOND/SUNBURST ORANGE IN BLOND/ESPRESSO INTERIEUR MET INTERIOR STYLING PACK.

22 5 x 130 W 4 x 40 4 x 20 Premium Sound High Performance Performance Luidspreker Leef nu. Muziek is leven. En Volvo s moderne geluidssystemen zijn de beste in hun klasse vooral dankzij het Dolby Pro Logic II Surround systeem en de hoogefficiënte D-klasse versterker. Dolby Pro Logic II Surround werkt met een middenluidspreker en geperfec tioneerde sound processing die speciaal is afgestemd op het interieur van de Volvo C30. Dit systeem garandeert dat iedereen in de auto kan genieten van een optimaal stereobeeld, ongeacht de zitpositie een opmerkelijke prestatie gezien het feit dat men zelden in het midden zit. Sluit uw ipod of USB-speler aan uw afspeellijsten zijn makkelijk te selecteren en uw muziek reist overal met u mee, non-stop.

23

24

25 Vermijd ongevallen, zelfs na het parkeren. Volvo-veiligheid stopt niet wanneer u de auto parkeert. Met de Approach -verlichting kunt u de auto verlichten met de afstands bediening terwijl u de auto nadert. Terwijl u uitstapt, kunt u de Follow me home -verlichting activeren, zodat de koplampen u nog even bijlichten. Deze functie is vooral handig als uw huisverlichting het een keertje laat afweten. En Keyless Drive laat u de auto ontgrendelen door gewoon de deurhandgreep vast te nemen. U kunt de motor starten met de startknop op het dashboard, zonder de sleutel te gebruiken (zolang u hem maar op zak of in uw handtas heeft). D4, R-DESIGN EDITION, ORANGE FLAME EN 17" CRATUS VELGEN.

26

27 Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Weg met de stress, hallo plezier! Als bestuurder van een luxewagen verwacht u niets minder dan perfectie genot op aanvraag en individualisering in elk detail. De magie van vernuftigheid zonder complexiteit, van duurzaamheid zonder verveling en van luxe zonder oppervlakkigheid is typisch voor Volvo, een traditie waar we trots op zijn. Designed around you.

28

29 De Volvo veiligheidstechnologieën zijn speciaal voor u ontworpen en beschermen meer dan alleen uw rijplezier. Volvo staat overal ter wereld gelijk met veiligheid. En daar is een goede reden voor. Slechts enkele autoproducenten kunnen ons record van veiligheids innovaties evenaren doordat onze streeftocht naar veiligheid ons al meer dan 80 jaar drijft. Hierop mogelijk we vanzelfsprekend enorm trots zijn. Maar we zijn nog niet tevreden. Want wij weten wat we uiteindelijk willen bereiken: geen ongevallen. Deze zware taak vraagt om innovatief denkvermogen en een gloednieuwe benadering van de manier waarop we onze auto s ontwerpen. Het goede nieuws is dat we al veel hebben bereikt. Om te beginnen zijn onze auto s meer dan ooit heerlijk om te besturen (want een verveeld bestuurder is nooit een veilige bestuurder). De vereiste technologie is dan ook geen hersenspinsel. Bepaalde aspecten zijn reeds aanwezig in uw Volvo. Dit betekent dat vandaag een Volvo besturen net is zoals een eerste blik werpen op een spannende autotoekomst, een toekomst bezield door autotechniek en grens verleggende ontwerpen om het beste uit het leven te halen. Ogen op uw rug. Park Assist waarschuwt u wanneer u een obstakel te dicht nadert tijdens het achteruitrijden. Personal assistent. Het Intelligent Driver Information System (IDIS) is gebaseerd op technologie die men normaal in jacht vliegtuigen aantreft. Het helpt de informatiedruk in stresserende situaties verminderen. Comfort in de regen. Voor meer comfort bij regenweer schakelt de regensensor automatisch de ruitenwissers in als het begint te regenen of als water op uw voorruit spat. Een oogje op de dode hoek. Het Blind Spot Information System (BLIS) helpt u voertuigen te detecteren die uw dode hoek binnenrijden. Alles onder controle. Dynamic Stability and Traction Control (DSTC) stabiliteits controlesysteem optimaliseert de wegligging en zorgt zo voor meer veiligheid bij allerlei uitdagende verkeerssituaties. Verlichting op alle wegen. De Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting verbeteren uw zichtbaarheid wanneer u in het duister rijdt en bieden een aanzienlijk verbeterde verlichting in de bochten. Verbluffend comfort. De ergonomisch ontworpen zetels en bestuurdersruimte geven u een ontspannen gevoel en helpen uw aandacht op de weg te houden. 24/7 complete gemoedrust. Blijf kalm. Volvo On Call is Volvo s geïntegreerde pechverhelpings- en hulpdienst.

30

31 Ontworpen om het licht oogverblindend te reflecteren, weerspiegelt deze auto ook een belofte. Ons streven naar milieuvriendelijker ontwerpen begon reeds in de vroege jaren 70. Toen waren we één van de eerste autoproducenten die de negatieve impact van auto s op het milieu erkenden en er iets wilden aan doen. Sindsdien hebben wij de milieu-impact van onze wagens en hun fabricage voortdurend verminderd zowel in de ontwikkelings- en productiefasen als bij het rijden en bij het recycleren van de afgedankte wagen. Een van onze grootste uitdagingen bestaat in het terugdringen van de CO 2 - emissies, die bijdragen tot de klimaatswijziging. Dat zullen wij doen met de in het kader van ons Drive-E milieuprogramma ontwikkelde technologische inno vaties. Daarom bieden we in het premiumsegment een van de meest uitgebreide productgamma s met lage CO 2 -alternatieven: de Volvo Drive-E varianten. Met hun innovatieve motortechnologie in combinatie met geavanceerde aëro dynamica, lage frictietechnologie en lichtgewicht materialen, is het Drive-E gamma een belangrijke stap naar lagere CO 2 -emissies. In de nabije toekomst zullen we nieuwe technologieën introduceren zoals Plug-in hybride voertuigen die nog minder CO 2 zullen uitstoten en die kunnen worden opgeladen vanaf een standaard stopcontact. En we zijn intensief bezig met de ontwikkeling van elektrische voertuigen een technologie die de ecologische voetdruk van onze auto s dramatisch zal verminderen en het rijplezier nog zal vergroten. Wij hebben onze eerste elektrische wagen, de Volvo C30 Electric, al gelanceerd, en er volgt weldra meer opwindend nieuws. Emissiecontrole. Volvo s geavanceerde emissiecontrole reageert snel na een koudstart en elimineert 95 tot 99 procent van de koolmonoxide, koolwaterstoffen en stikstofoxiden uit de uitlaatgassen van benzinemotoren. De Volvo turbodiesels zijn uitgerust met een dieselpartikelfilter die zo n 95% van de roetdeeltjes uit de dieseluitlaatgassen haalt. Maximale brandstofefficiëntie met dieselmotor. Volvo s geavanceerde common-rail turbodieseltechnologie garandeert een ultralaag brandstofverbruik en lage CO 2-emissies van de 115 pk D2 Start/Stop tot de 177 pk D4. 94 g CO 2 per km. Ons meest progressieve eco-model de Volvo C30 D2 Start/Stop, volstaat met slechts 3.6 liter brandstof per 100 km voor minimale emissie en maximale stijl. Gezonde interieurmaterialen. Al onze interieurbekledingen zijn getest op allergiever wekkende of schadelijke stoffen. Bovendien zijn diverse interieurmetalen getest op contactallergieën. Goed voor u en voor al wie met u meerijdt. Groen bij rood licht. Om het brandstofverbruik en de CO 2-emissies tot 8% te reduceren in het stadsverkeer, zijn de D2 motoren uitgerust met Volvo s Start/Stop technologie. Zuivere lucht in de auto. Volvo s interieurluchtkwaliteitssysteem IAQS controleert voortdurend de binnenkomende lucht en helpt koolmonoxide, ozon op grondniveau en stikstofdioxide buiten houden. Zo is de lucht in de auto bij het rijden in druk stadsverkeer vaak zuiverder dan buiten. 85% recycleerbaar. Om te helpen zijn milieu-impact te minimaliseren, is elke Volvo uitgerust om het recyclageproces op het einde van zijn levensduur te vergemakkelijken. Ecologische rijhulp. De versnellingsindicator in de D2 Start/Stop modellen geeft het juiste schakelmoment aan en helpt u brandstof te besparen en uw CO 2- emissies te verlagen. Flexifuel voor lagere fossiele CO 2 -emissies. Het gebruik van E85 bio-ethanol in een Volvo Flexifuel (2.0 F) haalt de broeikasgas-emissies aanzienlijk naar beneden. Bio ethanol is een hernieuwbare brandstof doordat de kooldioxide die bij verbranding vrijkomt al deel uitmaakt van het ecosysteem en dus niet bijdraagt tot de vorming van broeikasgassen in de atmosfeer. Brandstofbesparend design. Om het energieverlies door lucht- en rolweerstand te beperken, maken wij gebruik van gestroomlijnde vormgeving, lichte materialen en lagefrictietechnologie. Samen met geper fectioneerde motortechnologie beperkt dit de CO 2-uitstoot van uw wagen. Zo rijdt u verder met een volle tank. Remmen voor energie. Telkens u remt, wordt de batterij gevoed met extra power. Slim en brandstofbesparend. Lichten voor een lagere uitstoot. De optionele LED daglichten in de voorspoiler hebben een dubbele functie. Enerzijds geven ze iets extra aan de looks van uw Volvo, aan de andere kant zorgt het zuinige energieverbruik van de LED s voor een lagere CO 2-uitstoot.

32 Het bouwen van uw Volvo begint onder de motorkap. Een belangrijk onderdeel is de keuze van de motor. Bent u op zoek naar maximale rijprestaties en een sportieve motor? Of verkiest u eerder ontspannen rijplezier en een zo hoog mogelijk aantal kilometers? Welke motor ook voldoet aan uw specifieke behoeften, u kunt genieten van een krachtig en soepel rijgedrag terwijl de ultramoderne brandstofmanagementsystemen elke druppel brandstof tot het uiterste benutten. Kies uw motor en geniet van de rit. Ontdek al onze motoren op T5 203 CO 2 g/km 8.7 l/100 km 230 pk 169 kw 320 Nm Euro 5 2.0F 180* CO 2 g/km 7.7** l/100 km 145 pk 107 kw 185 Nm Euro 5 Voor nog meer sportieve rijprestaties is er de ultrakrachtige T5-vijfcilinder benzinemotor van 230 pk. Deze bijzonder soepele krachtbron is uitgerust met een turbolader en variabele in- en uitlaatkleppentiming, wat garant staat voor een uiterst snelle en krachtige respons over het hele toerenbereik. De T5 is verkrijgbaar met een zestraps handgeschakelde versnellingsbak en een vijftraps Geartronic automaat, dat ook toelaat handmatig te schakelen. Deze state-of-the art 2.0 liter Flexifuel-motor is volkomen compromisloos inzake prestaties, comfort en milieu. Bij het rijden op E85 bio-ethanol wordt netto aanzienlijk minder fossiele kooldioxide uitgestoten dan op benzine. Als bestuurder kunt u rekenen op dezelfde uitstekende rijeigenschappen als die van een vergelijkbare benzinemotor. De mogelijkheid om E85, benzine of een mengsel van beide te tanken, zorgt voor een maximale flexibiliteit. Bio-ethanol kan in dezelfde brandstoftank als benzine. De motor stelt zich automatisch in op de brandstofmix. * CO 2-Emissies bij het rijden op benzine. Bij motoren op E85-bioethanol is de netto uitstoot van CO 2 aanzienlijk lager. ** Bio-ethanol bevat minder energie dan benzine. Het verbruik bij het rijden op E85 ligt ongeveer 40% hoger.

33 D4/D3 D4: 134 CO 2 g/km 5.1 l/100 km 177 pk 130 kw 400 Nm Euro 5 D3: 134 CO 2 g/km 5.1 l/100 km 150 pk 110 kw 350 Nm Euro 5 De vijfcilinder D4 en D3 turbodiesels geven prestatie, brandstofefficiëntie en verfijning een geheel nieuwe dimensie. Met de allernieuwste turbo- en Piëzo-hogedrukinjectortechnologie produceren deze inspirerende state- of-the-art vijfcilinders een royaal koppel (max. 400 of 350 Nm) over het hele toerenbereik. Een soepele werking en een laag geluidsniveau dragen bij tot meer rijgenot. Korte schakeling en verminderde frictie dragen bij tot het snelle, sportieve motorkarakter en de hoge brandstofefficiëntie. (5.1 l/100 km en 134 g CO 2 per km). Om de brandstofefficiëntie nog te optimaliseren in alle omstandigheden zijn deze motoren ook uitgerust met Volvo s CO 2 -verlagende recuperatietechnologie van remenergie. Een onderhoudsvrije partikelfilter haalt roetdeeltjes uit de uitlaatgassen terwijl geavanceerde emissiecontrole dan weer bijdraagt tot lage stikstofoxidewaarden. Kies tussen een manuele zesversnellingsbak en een Geartronic zestrapsautomaat die ook manueel kan bediend worden. D2/D2 Start/Stop D2: 114 CO 2 g/km 4.3 l/100 km 115 pk 84 kw 270 Nm Euro 5 D2 Start/Stop: 94 CO 2 g/km 3.6 l/100 km 115 pk 84 kw 270 Nm Euro 5 Geniet van de voordelen van ultieme brandstofbesparing (3.6 l/100 km) en ultralage CO 2 -emissies (94 g/km) zonder in te boeten aan comfort, veiligheid of prestaties. Volvo s D2 is uitgerust met de geavanceerde Start/Stop-technologie en recuperatie van remenergie. Om u te helpen uw kostbare brandstof in het langzame stadverskeer te besparen, schakelt de motor uit als u de versnelling in neutraalstand zet bij het stilstaan en start opnieuw bij het indrukken van het koppelingspedaal. Een versnellingsindicator helpt u zo efficiënt mogelijk te rijden. Geavanceerde dieselmotortechnologie zoals common rail met directe injectie en variabele geometrie zorgt voor een hoog koppel over het hele toerenbereik en voor een sensationele rijervaring in alle omstandigheden. Het lage motorgewicht draagt bij tot een laag brandstofverbruik en een even wichtig rijgedrag. De D2 is verkrijgbaar met een manuele zesversnellingsbak. Alle Volvo turbodiesels voldoen aan de strengste milieuvereisten en beschikken over een onderhoudsvrije partikelfilter die roetpartikels in de uitlaatgassen efficiënt vermindert. Technische gegevens zijn gebaseerd op voorlopige cijfers en kunnen gewijzigd zijn sedert het ter perse gaan van deze prijslijst. Contacteer uw Volvo verdeler voor de meest recente informatie.

34 EXPRESSIVE dit is misschien wel de Volvo C30 voor u: Leksand Offblack/Sunburst Orange bekleding in Offblack interieur met Oyster Burst Déco middenconsole en deurpanelen, met leder bekleed stuurwiel, en met leder beklede versnellingspookknop. Koetswerkkleur Orange Flame Metallic met Black Sapphire voor-, zij-, en achterschorten, LED daglichten en 17" Styx aluminium velgen. T5, BUSINESS EDITION, ORANGE FLAME METALLIC MET BLACK SAPPHIRE VOOR-, ZIJ-, EN ACHTERSCHORTEN EN 17" STYX VELGEN.

35 ELEGANT Sommigen verkiezen verfijnde, tijdloze elegantie. Behoort u tot die categorie, dan zou uw Volvo C30 er zo kunnen uitzien: leder Blond bekleding in Espresso/Blond interieur met Nordic Light Oak middenconsole en deurpanelen, stuurwiel en schakelpook met leder bekleed. Koetswerkkleur Titanium Grey metallic en 16" Libra lichtmetalen velgen. D2 START/STOP, BUSINESS PRO EDITION, TITANIUM GREY METALLIC MET TITANIUM GREY VOOR-, ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN EN 16" LIBRA VELGEN.

36 ACCESSOIRE STYLINGSET. Onderscheid uw Volvo C30 van de rest met deze superhippe exterieur- en interieur stylingsets. Deze designelementen geven uw auto een iets agressievere look dankzij de bodembeschermplaten, drempelbeschermers, mistlampframes, 17" Freja lichtmetalen velgen, dubbele 90 mm uitlaat (met T5, D3 of D4). Designelementen voor het interieur omvatten onder meer een aangepaste middenconsole, speciale textielmatten en drempelbeschermers. D4, BUSINESS EDITION, ICE WHITE METALLIC MET TERRA BRONZE VOOR-, ZIJ- EN ACHTERSCHORTEN, EXTERIOR EN INTERIOR STYLING PACKS EN 17" FREJA VELGEN.

37 EXTERIEURDESIGN Lichtmetalen velgen Midir 7.5x18" Diamond Cut/Light Grey, Silver Bright of Glossy Black (Accessoire) Cratus 7x17" Silver Bright Matt (R-DESIGN) Spider 7x17" Diamond Cut Serapis 7x17" Silver Bright Spartacus 7x17" Silver Stone Styx 7x17" White of Black Convector 6.5x16" Silver Stone Cordelia 6.5x16" Silver Stone Libra 6.5x16" or 6x15" Diamond Cut/Light grey Isis 6x15" Silver Stone ACCESSOIRE Lichtmetalen velgen Atreus 7.5x18" Diamond Cut/Dark Grey Medea 7.5x18" Split, Silver Bright Medusa 7.5x18" Silver Bright Freja 7x17" Diamond Cut/Dark Grey Matt of Diamond Cut/Light Grey Zaurak 7x17" Silver Bright or Diamond Cut/ Dark Grey Merk op: Niet alle velgen kunnen gecombineerd worden met alle motorvarianten. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Volvo verdeler.

38 R-DESIGN. Trotse sponsor van het oneerlijk voordeel. Kies voor de Volvo C30 R-DESIGN variant en uw C30 geniet een topklasse stylingbeurt van binnen en buiten. De stoere maar toch bescheiden en exclusieve R-DESIGN styling elementen getuigen van een vurige passie voor sport. Van het R-DESIGN logo op de grille tot de Cratus 17" lichtmetalen velgen het Volvo C30 R-DESIGN straalt vertrouwen uit in elke bocht.

39

40 Deze standaarduitrusting is allesbehalve gewoon. R-DESIGN is niet zomaar een logo. Uiterlijk is deze Volvo C30 te herkennen aan een fraaie koetswerkset met kofferspoiler, 5-spakige Cratus 17" duimsvelgen en een radiatorrooster en zijspiegels met een speciale mat verchroomde afwerking stuk voor stuk indicaties dat dit een heel bijzondere Volvo C30 is. Binnenin zijn er ultracomfortabele zetels met unieke bekleding en geprofileerd R-DESIGN op de voorzetels. De vele andere exclusieve R-DESIGN afwerkingsdetails in het interieur helpen een stijl bepalen die verre van gewoon is.

41 R-DESIGN bekleding Geniet van maximaal rijplezier in unieke, met Flex-Tec/ leder beklede zetels met R-DESIGN logo. Kies Offblack/Offblack of Offblack/Crème. R-DESIGN inleg De aluminium inleg van de middenconsole en deurhandgrepen geeft een eigentijdse en sportieve indruk. Sportversnellingspookkop De combinatie van leder en aluminium doet de schakelpooknop opwindend ogen en aanvoelen. Sportstuurwiel Elk R-DESIGN model heeft een exclusief sportstuurwiel met logo. Sportieve wijzerplaten De snelheidsmeter en toerenteller in het midden van het dashboard zijn voorzien van fraaie blauwe inzetstukken. Sportpedalen Maak het rijden nog aangenamer met deze solide, geprofileerde sportpedalen. Mat grijs afgewerkt radiatorrooster Radiatorrooster en buitenspiegelbehuizingen met mat verchroomde afwerking voor een sportief uiterlijk. Sportvloermatten Bewonder deze exclusieve sportvloermatten met zwarte naden. Een selectie R-DESIGN items is ook verkrijgbaar als accessoire. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Volvo verdeler.

42 Black Edition wagen met voor-, zij- en achterschorten in zwarte kunststof. Business Edition/Business Pro Edition wagen met 452M Black Sapphire voor-, zij- en achterschorten in matte afwerking. Business Edition/Business Pro Edition wagen met 455M Titanium Grey voor-, zij- en achterschorten in matte afwerking. Business Edition/Business Pro Edition wagen met 463M Blackcurrant voor, zij- en achterschorten in matte afwerking. Business Edition/Business Pro Edition wagen met 442M Java voor, zij- en achterschorten in matte afwerking. Business Edition/Business Pro Edition wagen met 494M Terra Bronze voor-, zij- en achterschorten in matte afwerking.

43 Contrastkleuren De Volvo C30 beschikt over voor-, zij- en achterschorten die de vorm van de wielen accentueren, waardoor ze er groter uitzien. De standaardversie wordt geleverd met zwarte schorten, maar als u kiest voor de Business Edition of Business Pro Edition uitrustingsniveaus kunt u een iets dramatischer tintje toevoegen. De contrastkleurcollectie hieronder biedt een selectie aan combinaties voorgesteld door onze ontwerpers. Voor meer mogelijkheden, kies en combineer uw kleuren online op Keuze van de ontwerpers Duizenden opties in exterieurstyling voor uw nieuwe C30 zijn een beetje overweldigend, daarvan zijn we ons bewust. Om u wegwijs te maken in deze zee van mogelijkheden hebben we onze ontwerpers gevraagd hun favoriete combinaties voor te stellen. Als deze suggesties uw voorkeur wegdragen, prima. Indien niet kunt u uw C30 gewoon zelf samenstellen. Aan u de keuze. Voor-, zij- en achterzijschorten 452M Black Sapphire 455M Titanium Grey 463M Blackcurrant 442M Java 494M Terra Bronze 701 Orange Flame Metallic* 702 Flamenco Red Metallic 614 Ice White* 426 Silver Metallic 477 Electric Silver Metallic* 481 Cosmic White Metallic* 619 Rebel Blue* 618 Hello Yellow* 612 Passion Red* 498 Caspian Blue Metallic 019 Black Stone 452 Black Sapphire Metallic* 455 Titanium Grey Metallic* * Ook leverbaar voor het R-DESIGN = Mogelijke combinatie = Keuze van de ontwerpers

44

45 Stel u uw nieuwe interieur voor. Ook het interieur van uw Volvo kan geheel naar eigen smaak worden gepersonaliseerd. Kies uit drie interieurkleuren Offblack, Offblack/Blond, Espresso/Blond en diverse bekledingen. Daarnaast kan het interieur naar wens worden afgewerkt met een inleg, stuur, schakelpook en vloermatten van uw keuze. Tenslotte brengt u er wellicht heel wat tijd in door. Ontdek uw volgend interieur op Ergonomisch design De zetels van de Volvo C30 werden ontwikkeld in samenwerking met ergonomiespecialisten om het lichaam ook tijdens urenlange ritten perfect te ondersteunen. Ze behoren dan ook tot de meest comfortabele ter wereld. Talrijke verstelmogelijkheden en een regelbare lendensteun maken het makkelijk om de ideale rijhouding te vinden. Leder Deze bekleding laat de Volvo C30 baden in een sfeer van luxe. Dit is een zachte en duurzame lederkwaliteit met fijne textuur. Net als elk leder van Volvo is het organisch gelooid en veroudert het prachtig. Leksand Moderne textielbekleding in geavanceerd T-Tec, geïnspireerd door wetsuits en outdooruitrusting. De geribbelde rugleuning en contrasterende naden zorgen voor extra pit. Falsterbo Textielbekleding met biezen die de sportieve maar relaxte elegantie van de Volvo C30 weerspiegelt.

46 Met leder bekleed sportstuurwiel met aluminium inleg Met leder bekleed stuurwiel Sportpedalen in geborsteld aluminium* (leverbaar voor manuele versnellingsbak en Geartronic) Bauxite inleg in middenconsole en deurpanelen Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Nordic Light Oak in middenconsole en deurpanelen Oyster Burst inleg in middenconsole en deurpanelen Interior styling pack* in middenconsole en deurpanelen Met leder beklede versnellingspookknop met aluminium inleg manuele versnellingsbak Met leder beklede versnellingspookknop, manuele versnellingsbak Met leder beklede versnellingspookknop met aluminium inleg Geartronic Met leder beklede versnellingspookknop, Geartronic

47 Offblack textielmatten met reflecterende inzetstukken Interior styling pack matten Espresso bruin met beige piping Offblack met orange piping Offblack met offblack piping Offblack textielmatten Espresso textielmatten * Enkel beschikbaar als accessoire. Zetelkleur Bekleding Interieurkleur Dashboard en deurpanelen Deur inserts Tapijt Bovenkant Onderkant Offblack Falsterbo Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack R-DESIGN, Leder, Leksand Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack/Crème R-DESIGN Offblack Offblack Offblack Crème Offblack Ruit Leksand Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack/Sunburst Orange Leksand Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack/Blond Leksand Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Offblack Leksand Offblack/Blond Offblack Blond Offblack Offblack Ruit Leksand Offblack/Blond Offblack Blond Offblack Offblack Offblack/Sunburst Orange Leksand Offblack/Blond Offblack Blond Offblack Offblack Offblack/Blond Leksand Offblack/Blond Offblack Blond Offblack Offblack Cranberry Leder Offblack Offblack Offblack Cranberry Offblack Cranberry Leder Offblack/Blond Offblack Blond Cranberry Offblack Blond Leder, Falsterbo Offblack Offblack Offblack Blond Offblack Blond Leder Offblack/Blond Offblack Blond Blond Offblack Cranberry Leder Espresso/Blond Espresso Blond Cranberry Espresso Blond Leder, Leksand, Falsterbo Espresso/Blond Espresso Blond Blond Espresso Blond/Sunburst Orange Leksand Espresso/Blond Espresso Blond Blond Espresso De dakbekleding is stees in Quartz en het stuurwiel in Charcoal

48 INTERIEURDESIGN Offblack, leder Leder Offblack, 5DSH Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leder Cranberry, 5DSM Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leder Blond, 5DSP Oyster Burst inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten INTERIEURDESIGN Offblack, Leksand Leksand Offblack, 5HSH Oyster Burst inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack/Sunburst Orange, 5HSV Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack/Blond, 5HSN Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten

49 INTERIEURDESIGN Offblack, Falsterbo Falsterbo Charcoal, 57SL Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Falsterbo Blond, 57SP Interior styling pack middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leksand Ruit, 5HSE Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten

50 INTERIEURDESIGN Espresso/Blond, leder INTERIEURDESIGN Offblack/Blond, leder Leder Blond, 5DQP Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Espresso vloerbekleding en vloermatten Leder Cranberry, 5DQM Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Espresso vloerbekleding en vloermatten Leder Blond, 5DNP Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten INTERIEURDESIGN Espresso/Blond, Leksand INTERIEURDESIGN Offblack/Blond, Leksand Leksand Blond, 5HQP Oyster Burst inleg in middenconsole en deurpanelen Espresso vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack/Sunburst Orange, 5HQV Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Espresso vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack, 5HNH Nordic Light Oak inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten

51 INTERIEURDESIGN Espresso/Blond, Falsterbo Leder Cranberry, 5DNM Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Falsterbo Blond, 57QP Interior styling pack middenconsole en deurpanelen Espresso vloerbekleding en vloermatten Leksand Geruit, 5HNE Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack/Sunburst Orange, 5HNV Aluminium inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten Leksand Offblack/Blond, 5HNN Oyster Burst inleg in middenconsole en deurpanelen Offblack vloerbekleding en vloermatten

52 Beken kleur. Als het om de look van uw Volvo gaat, is de keuze van de exterieurkleur, velgen en andere exterieur styling elementen wellicht bepalend voor het eindresultaat. Meer mogelijkheden inzake exterieurstyling en een online Volvo configurator vindt u op Zuivere kleuren Om het gebruik van schadelijke solventen te beperken, maakt Volvo uitsluitend gebruik van waterbasislak. Bovendien behoren onze lakspuiterijen tot de meest milieuvriendelijke ter wereld. Inscription is ons exclusieve design-programma voor een echt in het oog springende look. 618 Hello Yellow (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 701 Orange Flame Metallic (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 612 Passion Red (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 702 Flamenco Red Metallic

53 614 Ice White (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 481 Cosmic White Metallic (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 426 Silver Metallic 477 Electric Silver Metallic (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 619 Rebel Blue (ook beschikbaar voor R-DESIGN) 498 Caspian Blue Metallic 455 Titanium Grey Metallic (ook bechikbaar op R-DESIGN) 452 Black Sapphire Metallic (ook beschikbaar voor R-DESIGN) Merk op: De drukkleuren kunnen de originele tinten niet exact weergeven. Uw dealer kan u de stalen laten zien.

54 Creëer uw eigen Volvo op Merk op: Bepaalde informatie in deze brochure kan onjuist zijn door productwijzigingen die werden aangebracht sedert het ter perse gaan. Sommige beschreven of afgebeelde uitrustingen zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Gelieve voor elke bestelling uw Volvo verdeler naar de meest recente informatie te vragen. De fabriek behoudt zich het recht voor prijzen, kleuren, materialen, uitrustingen of technische gegevens te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Volvo Car Corporation SP_00048_ Flemish/BE. Printed in Germany.

Hij is anders. En dat is niet zijn enige troef.

Hij is anders. En dat is niet zijn enige troef. www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012 RIJSLIJST Modeljaar 2012 1 Januari 2012 S40/V50 LImITed edition VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag bedrag

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

volvo www.volvocars.nl

volvo www.volvocars.nl volvo www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60

PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60 PRIJSLIJST 5 mei 2014 UW VOLVO V40 V40 CROSS COUNTRY V60 XC60 VoLVo ocean Race aanbod Motoren Overbrenging pk (kw) fpk CO 2 -uitstoot g/km Catalogusprijs excl. BTW Catalogusprijs incl. BTW Volvo V40 T2

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die www.volvocars.be Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die slimmer en sterker is op alle gebied en om

Nadere informatie

INSCRIPTION & EXECUTIVE

INSCRIPTION & EXECUTIVE INSCRIPTION & EXECUTIVE HET ZIJN DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN. Volvo s collectie exclusieve exterieurelementen en verfijnde interieurdetails heeft een naam. Inscription. Een mix van stijlvol Scandinavisch

Nadere informatie

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN Ervaring hebben is altijd goed: daarom zit u veilig bij Volvo Selekt. We selecteren enkel de beste tweedehandswagens. Onze hoogopgeleide

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die www.volvocars.be Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die slimmer en sterker is op alle gebied en om

Nadere informatie

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die www.volvocars.be Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die slimmer en sterker is op alle gebied en om

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

volvo www.volvocars.be

volvo www.volvocars.be volvo www.volvocars.be Dit is op en top een luxewagen, maar dan wel één die meer belooft dan deugddoend comfort en superieure klasse en stijl. Dit is een luxewagen die steeds slimmer en sterker uit de

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Volvo C30 ADVANTAGE & R-EDITION MODELJAAR 2011-1 JANUARI 2011

Volvo C30 ADVANTAGE & R-EDITION MODELJAAR 2011-1 JANUARI 2011 PRIJSLIJST Volvo C30 ADVANTAGE & R-EDITION MODELJAAR 2011-1 JANUARI 2011 Volvo C30 ADVANTAGE & R-EDITION MODELPROGRAMMA VOLVO C30 Netto BPM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012 RIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-1 januari 2012 VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO V70 & XC70 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die

Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die www.volvocars.be Dit mag dan wel een luxe auto zijn, maar het is een auto die meer dan alleen comfort en stijlvolle elegantie belooft. Dit is een luxe auto die slimmer en sterker is op alle gebied en om

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2012 6 februari 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Zuinigheids categorie Netto catalogusprijs ( ) BPM bedrag ( ) BTW bedrag ( ) Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer

Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Info Beesd Gepubliceerd op: 22 oktober 2015 Samenvatting Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2013 14 mei 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Netto catalogusprijs Zuinigheidscategorie BPMbedrag BTWbedrag Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Sublieme uitrusting. en verscheidene andere functies. Deze garanderen rijeigenschappen van wereldklasse en een laag brandstofverbruik.

Sublieme uitrusting. en verscheidene andere functies. Deze garanderen rijeigenschappen van wereldklasse en een laag brandstofverbruik. Sublieme uitrusting Volvo FH16 De zwaar transport kampioen. De Volvo Ocean Race Limited Edition truck is geïnspireerd door de grootste zeilrace ter wereld en wordt geleverd met topapparatuur direct uit

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR MEI 2007

PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR MEI 2007 PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR 2008-14 MEI 2007 VOLVO S60 EDITIONS - AANVULLENDE SPECIFICATIES Edition I Edition II Drivers Edition Svangen vinyl/textiel bekleding Select Leder bekleding Imola Sport

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VEILIGHEID RIJERVARING EFFICIËNTIE TOPTECHNOLOGIE Pirelli geniet wereldwijd een sterke reputatie voor zijn kernwaarden met name prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

D4, SUMMUM, BIARRITZ BLUE METALLIC MET 18" TARANIS WIELEN. 1

D4, SUMMUM, BIARRITZ BLUE METALLIC MET 18 TARANIS WIELEN. 1 www.volvocars.nl De nieuwe Volvo V40 is er niet één uit een dozijn. Maar juist speciaal ontworpen voor uw levensstijl. Het is een auto die verbazing wekt, vol plezierige en individuele functies. Dat past

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

volvo www.volvocars.nl

volvo www.volvocars.nl volvo www.volvocars.nl Deze auto is niet alleen voorzien van alle luxe, maar herbergt ook een belofte die comfort en stijl waardeert. Dit is een luxueuze auto die slimmer en sterker is op alle juiste plaatsen

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Volvo XC60 ( )

Volvo XC60 ( ) Volvo XC60 (2008-2017) Gemoedsrust Rij-impressie Wie tot voor kort een Volvo XC60 wilde kopen zonder er lange afstanden mee af te afleggen, was bijna verplicht om toch voor een dieselmotor te kiezen. De

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR 2007-01 JANUARI 2007

PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR 2007-01 JANUARI 2007 PRIJSLIJST S60 EDITIONS MODELJAAR 2007-01 JANUARI 2007 AANVULLENDE SPECIFICATIES S60 EDITIONS Edition I Edition II ECC (Electronic Climate Control) met links en rechts gescheiden temperatuurregeling Automatisch

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie