Heur kens & van Veluw

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heur kens & van Veluw"

Transcriptie

1 Heur kens & van Veluw Metaal industrie Introductie Engineering & Re-Design Samengestelde producten Plaat lasersnijden Buis lasersnijden Zetten Robot zetten Walsen Lassen Robot lassen Aanvullende bewerkingen - Kwaliteit controle HVN straaltechniek FOR A STAINLESS PERFORMANCE

2 Specialist in toelevering Heurkens & van Veluw profileert zich als toeleverancier van plaatwerk en framebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van RVS, aluminium en staal. De onderneming met ruim vijftig medewerkers bestaat sinds Onze zorgvuldig geselecteerde, uitstekend opgeleide en goed gemotiveerde medewerkers zijn in staat om professioneel de expertise te bieden die u verlangt. Snel en efficiënt vervaardigen wij uw plaatwerk, buis- & kokerproducten. Het moderne machinepark met geavanceerde technieken levert de gevraagde nauwkeurigheid en snelheid in een sterk geautomatiseerde productieomgeving. Steeds meer bedrijven met een eigen product (OEM) profileren zich als kop-staartbedrijven. Dat wil zeggen dat zij de verkoop, engineering, assemblage en in bedrijfstellingen zelf uitvoeren, maar de productie van onderdelen of casco s en sub- assemblages bij derden laten uitvoeren. Heurkens & van Veluw speelt hierop in met een zeer hoge bezettingsgraad van de machines en kan daarmee efficiënter en dus tegen lagere kosten produceren. Onze levertijden zijn niet afhankelijk van de beschikbaarheid van materiaal. Wij hebben tussen de 100 en 200 ton plaatmateriaal op voorraad. Naast het normale koud en warm gewalst materiaal hebben we diverse andere materialen als geslepen, gefoliede en BA-plaat in voorraad. Wij zijn sterk gespecialiseerd in lasersnijden maar ook de aanvullende bewerkingen zoals walsen, buigen, kanten breken, boren en tappen voeren wij voor u uit. Net als het samenstellen, lassen en het compleet gereedmaken van onderdelen. De eindproducten kunnen we in eigen bedrijf stralen en/of slijpen. Overzicht foto van het nieuwe bedrijfspand van Heurkens & van Veluw en HVN Straal techniek. Bedrijfsruimte van totaal 4800m2 en 600m2 kantooroppervlak.

3 Engineering & Re-design Met onze kennis van het productieproces zijn wij de aangewezen partner voor alle werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Met re-design en value engineering verlagen wij de huidige kostprijs van uw product. Bij re-design gaat het vooral om de functionaliteit van het product en de nauwkeurigheid van het productieproces. Het gebruiken van de mogelijkheid van graveren, het toepassen van pengatverbindingen en het maken van insnijdingen bijvoorbeeld. In de huidige (machine)framebouw worden veel kokers en buizen toegepast. Met het programma Assembler hebben we de mogelijkheid complexe koker- en buissamenstellingen te ontwerpen en direct te programmeren. Dit heeft tot resultaat dat we beter en voorspelbaar kunnen buigen. Daarna kunnen we zeer constant en reproduceerbaar samenstellen en lassen zodat nabewerkingen eenvoudiger zijn. Andere belangrijke besparingen behalen we in het materiaalverbruik, de wijze van samenstellen en het verminderen van het aantal onderdelen. Bijvoorbeeld door meer te buigen, desnoods door middel van handbuigingen. Een samengesteld frame met diverse soorten profielen als koker, uit plaat gezet hoekprofiel, en strippen, gepositioneerd met pen / gat verbindingen, insnijdingen op de buiglijn etc.

4 Samengestelde producten U ziet hieronder voorbeelden van samengestelde producten waarvan een deel van de assemblage, de zogenaamde pre-assemblage, bij ons wordt uitgevoerd. Steeds meer bedrijven willen dat producten compleet, voorgeassembleerd binnenkomen. In sommige gevallen ook getest en voorzien van certificaat. Inkopen van handels- of speciale delen die voor de montage nodig zijn, kunnen wij voor u verzorgen. Het afwerken zoals slijpen of stralen is van groot belang voor een uniforme uitstraling van het product. Voor het slijpen beschikken we over zelfgebouwde slijpmachines. Producten die gestraald moeten worden, ondergaan deze bewerking in eigen beheer binnen ons zusterbedrijf HVN Straaltechniek. Op de foto s ziet u afbeeldingen van verpakkingsmachines, transportbanden, krattenwassers en roterende vuilwaterfilters. Dit is een frame van een lolly verpakkingsmachine. Het frame is opgebouwd uit plaatwerk van 5 en 10mm dikte. De gemonteerde afschermkappen, deur en bovendeksel zijn voorzien van PETG kunststof.

5 Plaat Lasersnijden Voor het lasersnijden van platen in standaardafmetingen hebben we een volledig geautomatiseerde installatie. Zij bestaat uit een Bystronic Speed van 4,4 kw en een Bystronic Star van 4 kw. Ze hebben ieder een automatische beladings- en ontladingsunit en automatische wisseltafels. Het magazijn bestaat uit drie torens met ieder 24 cassettes voor nieuw plaatmateriaal en voor het terugleggen van gesneden producten. De gehele installatie werkt vol automatisch. Voor het lasersnijden van platen met grotere afmetingen tot 6000x3000mm hebben we de beschikking over een Adige lasersnijmachine 3,5 kw. Deze machine is gebaseerd op een snijbereik van 3000x1500mm met overpakken om de 1500mm. Hierbij zijn alle tussenliggende maten mogelijk en kunnen er per wisseltafel zelfs 4 stuks platen van 3000x1500mm worden geladen. De Speed laser is speciaal ontworpen voor dunne plaat om deze met extreem hoge snelheden te kunnen snijden. Bij deze dunne plaat is het mogelijk om vliegend in te steken en kunnen er meer dan 600 gaatjes per minuut worden gesneden. De By-cell is de automatische equipement voor het beladen en afnemen van de snijtafels. Het afnemen gebeurt door vingers onder de plaat te schuiven. Wanneer een teruglegcassette onder de vingers komt, worden deze weer uit elkaar bewogen zodat de gesneden producten in de cassette terechtkomen. Om te voorkomen dat er krassen op het rvs komen, zijn de vingers voorzien van RVS kogellagertjes. Bystronic lasersnijmachines met automatische wisseltafels, be- en ontladingsunits en magazijn torens met totaal 65 cassette plaatsen.

6 Buis lasersnijden Voor het Buis Lasersnijden beschikken wij over een Adige LT Combo Adilas 2. Met deze machine kunnen we buizen snijden tot een diameter van 225mm, maar ook vierkante kokers 150x150mm en rechthoekige kokers tot 200x100mm. Aanvoer van lengten gebeurt aan de achterzijde en is volledig geautomatiseerd. Een transportband voert de gesneden producten vanuit de machine naar de operator. Van hieruit worden ze gecontroleerd en verpakt. Doordat de machine is uitgevoerd met een verrijdbare bril, kunnen wij de buis in zijn geheel bewerken en zijn er geen reststukken door inklemming. We kunnen buizen tot 6500mm lengte bewerken. Om de producten goed en snel te tekenen en programmeren, hebben we een softwarepakket Assembler. Dit pakket tekent en programmeert op basis van hartlijnen en definieert de eindproducten die uit de buizen en koker gesneden gaan worden. Buizen lasersnijmachine met een bereik van ø16 tot ø225mm, kokers worden verwerkt tot 150 of 200x100mm. De aanvoer van buis en afvoer van gesneden producten gaat volautomatisch.

7 Zet afdeling In de zetterij hebben we zeven kantbanken met variërende werkbreedtes. Te beginnen met 2m en 50 ton perskracht, 3m breedte en 120 tot 225 ton perskracht en 3,6m met 175 ton. Daarnaast hebben we een Darley met een werkbreedte van 6,1m en 400 ton perskracht. Alle banken zijn voorzien van CNC-gestuurde achteraanslagen, hoekinstellingen en bombering. Voor kleinere producten hebben we hef- en schaartafels, voor grotere en zwaardere delen gebruiken we kantelbare vacuümheffers met bovenloopkranen. Veelzettingen, rondzettingen, verlopen van rond op rond of rond op rechthoekig zijn veelvuldig toegepaste bewerkingen. Mede door de 3D teken- en ontwerpprogramma s (SolidWorks) en de mogelijkheid van graveren van zetlijnen door de lasersnijmachines zijn de uitvoeringen sterk vereenvoudigd. De grotere banken zijn uitgerust met buighulpen aan voor- en achterzijde, oplegarmen en instelbare vooraanslagen zodat we ook moeilijk te zetten producten kunnen verwerken. De machines zijn gekoppeld aan het automatiseringssysteem dat van de programma s automatisch een back-up maakt. De programma s zijn onderling uitwisselbaar. Overzicht van de zet afdeling waar we beschikken over 7 stuks kantbanken van 50 tot 400 ton. Maximale productlengte is 6m. Kantbanken uitgerust met buighulpen aan voor en achterzijde.

8 Robot zetten De Darley kantbank is gekoppeld aan een Antil buigrobot met een productdraagvermogen van 120 kg. Voor zware en/of grote producten is het niet langer noodzakelijk het werk met meerdere personen uit te voeren. Het blijkt lonend om middelgrote producten, zelfs in kleine oplagen, geautomatiseerd te verwerken, zeker als het om herhalingswerk gaat. Door de modulaire opbouw van de vacuümgrijpers zijn deze snel om te bouwen, zodat ook platen met relatief veel gaten met deze apparatuur verwerkt kunnen worden. De robot is ook geschikt voor kleinere producten in grote series. De mogelijkheid bestaat de producten weg te leggen op pallets of in dozen bijvoorbeeld. Het bereik van de robot is 12m bij 3,5m waarbij er de mogelijkheid is om 8 palletplaatsen te gebruiken voor gereed product. Een Antil buigrobot met een bereik van 12m en een productdraagvermogen van 120kg. De robot kan worden voorzien van diverse zuignapsystemen en is daardoor zeer flexibel inzetbaar.

9 Walsen Voor het walsen staan ons vijf walsmachines ter beschikking, met rollen van 60, 100, 150 en 270mm. De drie meter brede wals is uitgerust met vier rollen die CNC gestuurd worden en een maximale plaatdikte van 10 mm over 3m breedte aan kunnen. Vormen als ellipsen, koffervormen, recht radius recht, of in elkaar overlopende radiussen behoren tot de mogelijkheden. Op de foto hiernaast ziet u een gewalste conus, samengesteld uit meerdere plaatdelen. Ook leveren we rompjes, mengers en schroefdoseringen. Voor het walsen van strip, hoek, koker en ronde buis gebruiken we een 3-rollen profielen wals. Wij beschikken over 5 stuks walsmachines van 1m-1,5m-2,5m en 3 meter werkbreedte, vier stuks asymmetrisch en een CNC gestuurd 4 rollen wals. Tevens een profielenwals voor hoekprofiel, strip en buis.

10 Samenstellen & lassen Voor het samenstellen en lassen van frame- en plaatwerkproducten beschikken we over programmeerbare Mig- en Tig-lasapparatuur. Iedere lasplaats is voorzien van puntafzuiging, eigen elektrakast, order- en tekeningenbak, een eigen aansluiting op het centrale argongasnet en persluchtaansluiting. Daarnaast heeft de gehele lasafdeling ruimteafzuiging volgens de laatste Arbo-richtlijnen. Als de opdrachtgever om preassemblage vraagt, zijn dit werkzaamheden die in de lasafdeling worden uitgevoerd door daarvoor opgeleide medewerkers. Steeds meer bedrijven willen dat producten compleet, voor geassembleerd binnenkomen. In sommige gevallen ook getest en voorzien van certificaat. Inkopen van handels- of speciale delen die voor de montage nodig zijn, kunnen wij voor u verzorgen. Framebouw vereist een hoge en nauwkeurige aanpak in zowel de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Om producten nauwkeurig recht, haaks en volgens de juiste toleranties samen te stellen, gebruiken wij opspan- en lastafels die met hulpstukken vrijwel ieder frame kunnen ondersteunen. In veel gevallen is het niet nodig gelaste constructies na te bewerken. Enkele lasplaatsen zijn voorzien van in hoogte verstelbare werktafels. Het afwerken van gelaste producten kan naast keramisch stralen bestaan uit slijpen, borstelen of elektrochemisch beitsen. Overzicht van een deel van de lashal, iedere werkplek is afgeschermd met lasgordijnen en voorzien van puntafzuiging. In hoogte verstelbare lastafels, voor het recht en haaks opspannen van producten.

11 Robot lassen De lasrobots van Valk Welding zijn uitgerust voor zowel Mig- als Tig-lassen. De eerste robot is op een rail gepositioneerd die in samenwerking met de opspantafels voor een zeer groot effectief bereik zorgt. De robotarm heeft een werkbereik van 5000mm. De opspantafels zijn voorzien van manipulators die het draaien van het product tijdens het lassen mogelijk maken. Geautomatiseerd lassen van langsnaden gebeurt met Gulko-aandrijving voor met name Tig- lassen. Voor zowel in- als uitwendige rondnaden gebruiken we diverse manipulatoren met vaste opstellingen. De TIG-lasprocessen worden uitgevoerd met speciale waterstof gassen voor een diepere inbranding; toevoegen gebeurt met Tip Tig. De tweede lasrobot heeft een vaste opstelling met een geïntegreerde lasbron. Ook hier zijn de dubbele opspantafels voorzien van manipulatoren. De afmetingen van de tafels zijn 3000x1000mm. De geïntegreerde lasbron maakt het mogelijk om te lassen met: lift arc, SP mag, Mig-lassen met Tig-uitstraling door instelbare boogkarakteristieken en lassen met Tip Tig. Het programmeren van de lasrobot gaat off-line en kost dus geen productietijd. De finetuning vindt natuurlijk plaats aan de machine. De benodigde lasmallen kunnen door het lasersnijden met de toepassing van pengatverbindingen snel en nauwkeurig worden gemaakt. Om op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen lassen, zijn de lasmallen uitgevoerd met pneumatische klemmen die door het lasprogramma worden in- en uitgestuurd. Lasprogrammeur bezig met de finetuning van de las parameters nadat hij het lasprogramma in 3-D heeft geprogrammeerd. Het ontwerp van de lasmal gebeurt met SolidWorks.

12 Aanvullende bewerkingen Meten & kwaliteitscontrole Zagen Met een Bewo en Kaltenbach KKS450 zaagmachine met EPS-meetsysteem kunnen we nauwkeurig en reproduceerbaar zagen. Boren en tappen Kan worden gedaan met een dubbele WMW en een programmeerbare Alzmetall boor/tapmachines, daarnaast hebben we één pneumatische (tot M12) en één hydraulische (tot M24) taparm van Tuwi. Andere bewerkingen zijn puntlassen, stiftlassen tot M12, elektrochemisch beitsen, flowdrillen en roltappen. Afbramen en kanten breken Deze nabehandeling wordt veelal uitgevoerd met de TimeSavers slijp- en ontbraam machine met een werkbreedte van 1300mm Verdere mogelijke bewerkingen zijn: bandschuren, scotch-brite borstelen en drogen. PEM insertmachine Voor het plaatsen van inpersboutjes, moertjes, draadstiften of stekkertjes gebruiken we een semi automatische PEM insert persmachine. Dit kan zowel in RVS, aluminium als in staal. Voor de controle op maatvoering maakt onze kwaliteitsdienst gebruik van de meetmachine Faro met een bereik van 2500mm en een nauwkeurigheid van 0,06mm. Met de juiste programma s kunnen producten worden gecontroleerd en eenvoudig meetrapporten worden geprint. Verder beschikken we over diverse hoogtemeters, digitale schuifmaten tot 1200mm en hardstenen meeten richttafels. Voor specifieke kwaliteitseisen zoals maatvoering, vlakheid, oppervlaktestructuur en verpakkingswijze, stellen we product- en projectgerichte procedures op.

13 HVN Straaltechniek Voor het finishen van RVS of aluminium bestralen wij het oppervlak met keramische korrels. Die verwijderen de oxidehuid en eventuele blauwe lasverkleuring. De korrels hebben een maximale grootte van 25μm. De oppervlakteruwheid wordt door het keramisch stralen een factor 4 maal gladder dan stralen met glaskorrels. HVN beschikt over een straalcabine van 15x6 mtr en een hoogte van 4,5 mtr. De cabine is zodanig uitgevoerd dat twee personen tegelijkertijd kunnen stralen. Schraperbanen langs de RVS vloer, verzorgen de afvoer van het straalmiddel. Voor het ophalen en retour leveren van de te stralen producten beschikt HVN over een kleine vrachtwagen, zodat transport de levertijd niet zal vertragen. Ook het goed verpakken van gestraalde delen vinden wij van groot belang omdat we een goed en onbeschadigd product willen afleveren. HVN is een dochterbedrijf van Heurkens & van Veluw en is gespecialiseerd in keramisch stralen. De oppervlakte ruwheid is lager dan bij andere straalmiddelen en geeft hierdoor een betere reinigbaarheid.

14 Werken van Jeroen Henneman De Schreeuw, ter nagedachtenis van Theo van Gogh, foto Bert Nienhuis De Kus ter herinnering van het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima De Lightbox ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor van Euretco Dellaert oprichter Schiphol Potlood en Papier op het provinciehuis in Zwolle Complementary Statues Organon Oss en New Jersey Zwembadrand in Eibergen FOR A STAINLESS PERFORMANCE Hunebedstraat LK - Oss -

allround metaalbewerking op topniveau

allround metaalbewerking op topniveau allround metaalbewerking op topniveau Laseren (FMT) is een betrouwbare toeleverancier in de metaalindustrie. Al meer dan vijftig jaar zijn wij in staat kwaliteit te leveren met een grote flexibiliteit

Nadere informatie

Plaatbewerking. Constructiewerk.

Plaatbewerking. Constructiewerk. Plaatbewerking. Constructiewerk. www.tosec.nl/flyer SNIJWERK Laser-, plasma-, autogeensnijden Voor alle plaatafmetingen en plaatdiktes hebben wij de juiste snijmachines. Bovendien zijn onze machines voorzien

Nadere informatie

HAYEN LASER technology HLt

HAYEN LASER technology HLt HAYEN LASER technology HLt STIPPELSTRAAT 53 B-3800 SINT-TRUIDEN (ZEPPEREN) Tel: +32 11 707077 - Fax: +32 11 707078 - Email: info@hlt.eu - Web: www.hlt.eu FLEXIBILITEIT EN PRECISIE IN LASERSNIJWERK EN PLOOIWERK

Nadere informatie

Maakbaarheidsregels Plaatwerk365

Maakbaarheidsregels Plaatwerk365 Maakbaarheidsregels Plaatwerk365 Versie 1.1 Datum van uitgave: 23-08-2017 Richtlijnen DXF/DWG/STEP Richtlijnen DXF/DWG bestanden Teken op schaal 1:1mm Voorbeeld DXF/DWG Teken de snijcontour in het wit

Nadere informatie

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING METAALBEWERKING PLAATBEWERKING STB 70x8 & STB 100x5 Strippenbuigers A16.2 HU 1050x1,2 B Zetbank A16.3 HU 1050x1,2 SB Vingerzetbank A16.4 HU 25 ES 1020 & HU 15 ES 1500 Vingerzetbanken A16.5 HU 20 DS 1020

Nadere informatie

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE THE PROCESS PERFECTION PEOPLE UW IDEALE LOGISTIEKE PARTNER Budi is de ideale logistieke partner in lasersnijden, watersnijden en CNC-kanten. Bij Budi wordt uw tevredenheid gegarandeerd. Door onze process

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Member of the Frencken Group Machinefabriek achinefabriek Gebrs. Frencken Gebrs. Frencken achinefabriek Gebrs. Frencken Frencken Group Fijnmechanische verspaning, prototyping

Nadere informatie

Snaas máákt het in metaal

Snaas máákt het in metaal Metaalwaren, magazijninrichtingen en poedercoating Het uitgangspunt voor alle activiteiten van Snaas is het bieden van oplossingen die bijdragen aan de kwaliteit en efficiency van uw bedrijf. Hiervoor

Nadere informatie

Programma. Dinsdag 27 november 2012. Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine

Programma. Dinsdag 27 november 2012. Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine WELKOM Programma Dinsdag 27 november 2012 Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine Het bedrijf ProduLAS Robotica Productie Engineering Service

Nadere informatie

MACHINEPARK MOL LASERSNIJDEN

MACHINEPARK MOL LASERSNIJDEN 1/8 08/06/2015 MACHINEPARK MOL LASERSNIJDEN 1 CNC LASER TRUMPF L6050 - Met automatische palletwisselaar - Maximum dikte van de plaat (staal) : 25 mm - Maximum dikte van de plaat (inox) : 20 mm - Maximum

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren.

Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren. Automatisering Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren. Doelstelling van ons is om een hogere zetnauwkeurigheid

Nadere informatie

universele machines voor slijpen en polijsten metal

universele machines voor slijpen en polijsten metal universele machines voor slijpen en polijsten metal MD NL Lengte slijpband 2200[mm] MD-4: universeel bewerkingscentrum voor het afbramen, slijpen en polijsten van ferro en non-ferro producten. Voorzien

Nadere informatie

Engineering ideeën. Plaat en profiel toelevering RVS en Staal

Engineering ideeën. Plaat en profiel toelevering RVS en Staal Engineering ideeën Plaat en profiel toelevering RVS en Staal Ruimtelijke constructies Dit boekje geeft inzicht in het ontwerpen en fabriceren van ruimtelijke constructies. Laat u inspireren door de innovatieve

Nadere informatie

8 Plaatbewerking. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland

8 Plaatbewerking. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland 8 Plaatbewerking Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland Tel.: +31 (0) 413 34 22 75 Fax: +31 (0) 413 34 20 29 E-mail: info@huvema.nl Web: www.huvema.nl De productcatalogus van Huvema is met grote zorg

Nadere informatie

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard Plaatbewerking Profiel Toen Wilhelm Göcke in 1988 zijn onderneming oprichtte, wist hij dat de verwerking van stalen platen meestal in massaproductie wordt uitgevoerd zodat er geen ruimte is voor individuele

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

Band en plaat op maat

Band en plaat op maat Band en plaat op maat MCB Groep De MCB Groep omvat een tiental bedrijven, gevestigd in verschillende Europese landen. Deze bedrijven zijn actief als groothandel en service center. MCB is een begrip op

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie Kracht door samenwerking Helmondse Metaal Industrie Helmondse Metaal Industrie KIEZEN VOOR DE HELMONDSE METAAL INDUSTRIE GEEFT TOEGANG TOT EEN COMPLEET PAKKET DIENSTEN. LICHT CONSTRUCTIEWERK, PLAATBEWERKING,

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Heurkens & van Veluw B.V.

Heurkens & van Veluw B.V. SNIJLIJST & DXF-FILES Omdat wij beschikken over 2 bystronic & 1 Adige lasersnijmachine maken wij gebruik van de universele programmeersoftware Radan. Met dit programma kunnen wij dus programma s maken

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

INFORMATIE PRODUCT. CNC-gestuurde pons-nibbelmachine Model PAC HRT 300

INFORMATIE PRODUCT. CNC-gestuurde pons-nibbelmachine Model PAC HRT 300 PRODUCT INFORMATIE PAC B.V. Van de Abeelestraat 7 4307 BM Oosterland Tel. +31 (0)111-648100 Fax +31 (0)111-641201 www.pacnet.nl E-mail info@pacnet.nl K.v.K. 24190007 B.T.W. NL 802125190B01 CNC-gestuurde

Nadere informatie

Snijprocessen laser snijden proces varianten

Snijprocessen laser snijden proces varianten Laskennis opgefrist (nr. 40) Snijprocessen laser snijden proces varianten De laser biedt een hoogst nauwkeurig CNC gestuurde methode voor het snijden van metalen, kunststoffen en keramische materialen.

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie VDS TECHNISCHE INDUSTRIE COMBINEERT SNIJ- EN BUIG- C.Q. TREKBEWERKINGEN IN ÉÉN GEREEDSCHAP EN KAN OOK EXTRA DELEN ZOALS NUTS OF

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 In deze editie Blz. 2 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor 2 Hybrid PTO systeem Blz. 3 Zuidberg opent eigen vestiging in USA Zuidberg

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02. www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc.

Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02. www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc. Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02 www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc.be Metaalwerken Decock Is gevestigd te Sint- Katelijne-Waver op amper

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

brengt lijn in beweging

brengt lijn in beweging Praktische oplossingen die uw productielijn tot een lopend geheel maken. Met een schat aan ervaring en kennis van uw markt staan de specialisten van Bretech voor u klaar. Maar ook voor het bewerken van

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

Corus Service Centre Maastricht B.V. Meesters in metaal. Een ongeëvenaarde ervaring in metaalbewerking

Corus Service Centre Maastricht B.V. Meesters in metaal. Een ongeëvenaarde ervaring in metaalbewerking Corus Service Centre Maastricht B.V. Meesters in metaal Een ongeëvenaarde ervaring in metaalbewerking Van A naar B, van A tot Z Continue staalinnovatie Corus is al decennia lang intensief en creatief met

Nadere informatie

Roestvaststalen dessinproducten

Roestvaststalen dessinproducten Roestvaststalen dessinproducten MCB Nederland MCB Nederland maakt deel uit van de internationale MCB Groep. Als groothandel/service center stellen we ons niet op als zomaar een leverancier, maar nadrukkelijk

Nadere informatie

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 Volautomatische zaagmachine voor het zagen van massief rond en vierkant materiaal. De machine onderscheidt zich door de toepassing van zaagbladen

Nadere informatie

MetaalTotaal Service

MetaalTotaal Service MetaalTotaal Service MetaalTotaal Service 2 Over MCB Direct 3 MCB Direct: Specialist in metaal en non-ferro MCB Direct levert metaal en non-ferro uit voorraad. Halffabrikaten en eindproducten, bewerkt

Nadere informatie

247TAILORSTEEL.COM Cutting guidelines for tubes. On demand. On time. Sophia. Your personal online assistant. Smart. Simple. Sophisticated.

247TAILORSTEEL.COM Cutting guidelines for tubes. On demand. On time. Sophia. Your personal online assistant. Smart. Simple. Sophisticated. 247TAILORSTEEL.COM Cutting guidelines for tubes On demand. On time. Sophia. Your personal online assistant. Smart. Simple. Sophisticated. Algemene aanleverspecificaties 247TailorSteel hanteert de volgende

Nadere informatie

Efficiënt programmeren en produceren. van enkelstuks en kleine series

Efficiënt programmeren en produceren. van enkelstuks en kleine series Efficiënt programmeren en produceren van enkelstuks en kleine series Voor wie en wat? 2 Bedrijfsproces metaal snijden > monodeel in 2D kanten > monodeel 2D > 3D (tolerantie, hoekmeetsysteem) draaien, frezen,

Nadere informatie

1. Draaien... 2. 2. Frezen / kotteren 3. 3. Boren. 4. 4. Ponsen / knippen... 5. 5. Zagen. 6. 6. Walsen.. 7. 7. Buigen / zetten / persen 8

1. Draaien... 2. 2. Frezen / kotteren 3. 3. Boren. 4. 4. Ponsen / knippen... 5. 5. Zagen. 6. 6. Walsen.. 7. 7. Buigen / zetten / persen 8 0. INDEX Omschrijving Pagina 1. Draaien... 2 2. Frezen / kotteren 3 3. Boren. 4 4. Ponsen / knippen... 5 5. Zagen. 6 6. Walsen.. 7 7. Buigen / zetten / persen 8 8. Lassen en snijden.. 9 9. Laskolom / -manipulatoren

Nadere informatie

Plaats in de - Ressorteert onder de bedrijfsleider en wordt jaarlijks door hem

Plaats in de - Ressorteert onder de bedrijfsleider en wordt jaarlijks door hem Afdeling: - Productie Functie: - LASEROPERATOR C IN PLOEGENDIENST (PLUS NIVEAU B EN A EN 1 E OPERATOR) Doel: - Het efficiënt produceren van producten door bedienen van lasersystemen voor snijden, lassen

Nadere informatie

Comet T4. CNC Bewerkingscentrum

Comet T4. CNC Bewerkingscentrum 1 Klemmen 2 Elektronische spindel Comet T4 De EMMEGI COMET T4 is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen,

Nadere informatie

van IDEE tot REALISATIE

van IDEE tot REALISATIE van IDEE tot REALISATIE Wie is Luc Otten Metaalbewerking BV Wij zijn een klein constructiebedrijf met ongeveer 10 productiemedewerkers die allerlei constructie van staal, aluminium en RVS maken. Wij zijn

Nadere informatie

Engineering & Projects Production Assembly & Testing

Engineering & Projects Production Assembly & Testing Engineering & Projects Production Assembly & Testing Marssteden 212 7547 TD Enschede Postbus 1300 7500 BH Enschede T: 053-4310573 F: 053-4306600 E: info@gme.nl I: www.gme.nl GM Engineering & Projects Algemeen

Nadere informatie

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen,

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, Plaattechnieken Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen

Nadere informatie

EuroBlech 2006. nadruk op innovatie en automatisering. beurs

EuroBlech 2006. nadruk op innovatie en automatisering. beurs 06mek011z012.ps 09-11-2006 08:30 Pagina 12 beurs Tekst en foto s: Paul Quaedvlieg EuroBlech 2006 nadruk op innovatie en automatisering Van Otterloo uit Hendrik Ido Ambacht liet op de beurs een deel van

Nadere informatie

Kiki koning. Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk

Kiki koning. Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa in Rhenen is dé toeleverancier van metaalconstructies op maat. In onze moderne bedrijfshal van 2.000 m2 produceren

Nadere informatie

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0 Machinefabriek De Valk Fabricage mechanische componenten Assemblage van modules en machines Cleanroom faciliteit Competence Centre Additive Manufacturing 1 Machinefabriek De Valk in vogelvlucht Familiebedrijf

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Richtlijnen en Toleranties voor Lasersnijden in buis

Richtlijnen en Toleranties voor Lasersnijden in buis Richtlijnen en Toleranties voor Lasersnijden in buis 2 e druk maart 2011 www.profilelaser.nl 2 P R O F I L E L A S E R B V Inhoud 1. Voorwoord...5 2. Principe lasersnijden 2.1 Inleiding...7 2.2 Kwaliteit

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Uw begeleiding naar efficiënte productieautomatisering, 15 jaar ervaring met robots Actueel aanbod gebruikte robots

Uw begeleiding naar efficiënte productieautomatisering, 15 jaar ervaring met robots Actueel aanbod gebruikte robots Diensten van Acotech Verkoop van gebruikte en nieuwe robots, inkoop van gebruikte robots. Advies en aankoopbegeleiding van nieuwe en gebruikte robots en machines. Met of zonder installatie. Met of zonder

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Hepco- Extreme Hitte. Vervuiling. Extreme Koude. Slagtrillingen

Hepco- Extreme Hitte. Vervuiling. Extreme Koude. Slagtrillingen Hepco- HET TERKTE INEIRE/ROTERENDE GER Vervuiling Etreme Hitte lagtrillingen Etreme Koude Uitwisselbaar met kogelbussen in metrische maat Zelfsmerend Temperatuurbereik -2 tot +2 C Wat zijn de voordelen

Nadere informatie

Premium dairy tubes & fittings

Premium dairy tubes & fittings RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings food RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings Buis: kern van procesinstallatie Hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Leverings- programma

Leverings- programma Leveringsprogramma Aluminium Roestvaststalen buizen Roestvaststalen buistoebehoren Roestvaststalen lange producten Roestvaststalen platte producten Kwaliteitsstaal Blankstaal Stalen buizen Gereedschapsstaal

Nadere informatie

Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) Quatrex Fine artikelcode: 535

Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) Quatrex Fine artikelcode: 535 Kortingoverzicht Groep 535 Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) artikelcode: 535 bruto-regelwaarde in euro's Algemeen Van Leeuwen Precisie heeft een nieuw

Nadere informatie

INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN

INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN MG... Kantbanken K11.2 HU 1250x4 MN Electrische plaatschaar - 400V K11.4 HU... ES Elektrische plaatscharen K11.5 MG... Scharen K11.6 HU-66 - HU-90 - HU-120 Ponsknipmachines K11.8

Nadere informatie

MACHINELIJST. MASTURN 820i CNC

MACHINELIJST. MASTURN 820i CNC MASTURN 820i CNC Maximale draaidiameter Ø820mm Maximale draailengte 4500mm Maximaal toerental 1800 omw/min Spildoorlaat Ø128 Vermogen 42kW VDI 40 wisselaar, 8 posities Besturing Heidenhain MANUALplus 620

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Diamant. CNC Bewerkingscentrum

Diamant. CNC Bewerkingscentrum 1 Parallel bewerken 2 Gereedschapsmagazijn Diamant De EMMEGI DIAMANT is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

De intelligente zagen

De intelligente zagen De intelligente zagen De compacte TigerStop B.V. Postbus 11 NL-7640 AA Wierden Nederland Tel: +31 (0) 546 575 171 Fax: +31 (0) 546 577 722 TS 350 de compacte Verbeter uw productie en precisie Tigerstop

Nadere informatie

MACHINELIJST VERSPANING

MACHINELIJST VERSPANING MACHINELIJST VERSPANING Kaltenbach KKS400 Maximale hoogte is 110 mm. (wel met een daarvoor bestemde zaag) Lengte tot 6000 mm. Rvs. Aluminium en ijzer Hiermee is moeizaam verstek te zagen Niet bestemd voor

Nadere informatie

Whitepaper: de Perfecte Conus in 7 stappen

Whitepaper: de Perfecte Conus in 7 stappen Beste lezer, Conussen creëren uit recht plaatmateriaal; wij vinden het één van de mooiste dingen om te doen. Platen van staal, RVS of aluminium vervormen tot een conus die perfect past in een constructie.

Nadere informatie

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch Het zagen van producten onder verschillende verstekhoeken is zonder twijfel de meest tijdrovende en dus

Nadere informatie

Howto : Minibikeframe op basis 911

Howto : Minibikeframe op basis 911 Howto : Minibikeframe op basis 911 Uitgangspunt voor deze howto is een minibike op basis van de standaard Polini tekening zoals die te vinden is op de website van Polini Nederland. Dit frame bestaat uit

Nadere informatie

Basisvaardigheden metaalbewerken

Basisvaardigheden metaalbewerken Keuzedeel mbo Basisvaardigheden metaalbewerken gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0368 Penvoerder: Sectorkamer mobiliteit, transport, logistiek en maritiem Gevalideerd door: Paritaire

Nadere informatie

Phantomatic M4 L. CNC Bewerkingscentrum

Phantomatic M4 L. CNC Bewerkingscentrum 1 Klemmen 2 Elektronische spindel Phantomatic M4 L De EMMEGI PHANTOMATIC M4 Lis een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren,

Nadere informatie

bosa ventilatoren bv Werkplaats afzuig systemen. IBS

bosa ventilatoren bv Werkplaats afzuig systemen. IBS Werkplaats afzuig systemen. IBS Zelf scharnierende afzuigarm met 3 scharnieren, gemaakt van lichtgewicht aluminium die wordt gebruikt voor de positionering van de afzuigkap, deze is van staal gemaakt met

Nadere informatie

Projecttaak 1. Vervaardigen. Aandrijfunit EGR Bever Car Products. Arjan Vaartjes TMM3D1M

Projecttaak 1. Vervaardigen. Aandrijfunit EGR Bever Car Products. Arjan Vaartjes TMM3D1M Projecttaak 1 Vervaardigen Aandrijfunit EGR Bever Car Products Arjan Vaartjes TMM3D1M Inhoudsopgave 1. Oriëntatie 1.1 Productanalyse 1.2 Producten in je projecttaak 1.3 Leren 2. Planning en Voorbereiding

Nadere informatie

Studco International BV Dommelstraat 6c. Nederland. +31 412 69 14 02 +31 412 64 80 45 info@studco.nl. Producten isolatiebedrijven

Studco International BV Dommelstraat 6c. Nederland. +31 412 69 14 02 +31 412 64 80 45 info@studco.nl. Producten isolatiebedrijven Studco International BV Dommelstraat 6c 5347 JL Oss Nederland Producten isolatiebedrijven Tel +31 412 69 14 02 Fax +31 412 64 80 45 Email info@studco.nl Website www.studco.nl INLEIDING STUDCO STIFTLASTECHNIEK

Nadere informatie

Onderdelen. Ieder onderdeel is uniek en kan per stuk of in serie worden geproduceerd.

Onderdelen. Ieder onderdeel is uniek en kan per stuk of in serie worden geproduceerd. Onderdelen Over van Vlijmen: Voor het ontwerpen en produceren van een grote diversiteit aan mechanisch bewerkte onderdelen kunt u bouwen op de ervaring van van Vlijmen. Door de jaren heen is expertise

Nadere informatie

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking DOORSLIJPWERKZAAMHEDEN 3m green corps doorslijpschijf 76 mm Omschrijving 63102 green-corps cut off Wheel (cow) doorslijpschijf 1,3 mm Ø 76 mm x 9,53 mm 50 x SLIJPWERKZAAMHEDEN

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Specialist in maatwerk

Specialist in maatwerk Specialist in maatwerk 2 Maatwerk met maximale klantwaarde Heuvelman Hout: specialist in maatwerk De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is door ons gehele

Nadere informatie

Inleiding. Geperste schuurmaterialen. Situering

Inleiding. Geperste schuurmaterialen. Situering Unitized Inleiding Met haar slogan Time saving abrasives streeft Cibo er steeds naar om met haar producten tijd en dus geld uit te sparen voor haar klanten. Het gamma van de geperste schuurmaterialen past

Nadere informatie

specificatie EUROMAC hydraulische horizontale buigmachines Digibend 200/400/800

specificatie EUROMAC hydraulische horizontale buigmachines Digibend 200/400/800 specificatie EUROMAC hydraulische horizontale buigmachines Digibend 200/400/800 Algemeen Door toepassing van een monoblock Meehanite gegoten machineframe wordt een hoge capaciteit en een hoge nauwkeurigheid

Nadere informatie

Naadloze koudgewalste machinebuis

Naadloze koudgewalste machinebuis Kortingoverzicht Naadloze warmgewalste machinebuis laatste wijzigingsdatum: 17-07-2014 Groep 181 artikelcode: 181 1. Algemeen Machinebuis werd meer dan vijftig jaar geleden geïntroduceerd als een naadloze

Nadere informatie

VOORRAADPROGRAMMA Vlietjonge Staalhandel De staalleverancier voor al uw constructiestaal en autogeen snijwerk Versie november 2014

VOORRAADPROGRAMMA Vlietjonge Staalhandel De staalleverancier voor al uw constructiestaal en autogeen snijwerk Versie november 2014 VOORRAADPROGRAMMA Vlietjonge Staalhandel De staalleverancier voor al uw constructiestaal en autogeen snijwerk Versie Voor 13.00 uur bestellen, de volgende dag in huis (onbewerkt materiaal) Sinds 1751 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie.

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie. Kantbanken HD-ATC DS 3-5 C DS 3-5 C 0/0/70/15 0/0/70/15 Automation Automation DS 36-2 C DS 36-2 C 0/50/85/0 0/50/85/0 Lasertechnologie Lasertechnologie DS 98-1 C DS 98-1 C 0/100/70/10 0/100/70/10 Stanztechnologie

Nadere informatie

Comet T6. CNC Bewerkingscentrum

Comet T6. CNC Bewerkingscentrum 1 Klemmen 2 Elektronische spindel Comet T6 De EMMEGI COMET T6 is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen,

Nadere informatie

MODULAIRE REINIGINGSLIJN

MODULAIRE REINIGINGSLIJN MODULAIRE REINIGINGSLIJN Het flexibele ultrasoon reiniging systeem voor de industrie. ELMA X-TRA LIJN De Elma X-tra units zijn bekend om hun hoge kwaliteitsprestatie en de betrouwbare Elma kwaliteit. Lange

Nadere informatie

Mens en techniek brengen wij perfect samen

Mens en techniek brengen wij perfect samen Mens en techniek brengen wij perfect samen Uw partner voor handling Uw partner voor handling 2 Comfortabele handlingsystemen voor bijzondere eisen Al meer dan 25 jaar maken wij handling heel eenvoudig.

Nadere informatie

t. +31 (0) Galgenberg SP Bergeijk Nederland

t. +31 (0) Galgenberg SP Bergeijk Nederland t. +31 (0)497-58 10 18 Galgenberg 6 5571 SP Bergeijk Nederland Oplossingen in metaal Q-fin stelt zich ten doel om zijn technische en praktische kennis te gebruiken bij het ontwikkelen, fabriceren en verkopen

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

Technisch product dossier. Groep 2 26-09-2013. Davey Roobol Gerbrand Braaksma Sinyo Dekkers Jasper Hop Max van der Jagt Koen Lagerberg

Technisch product dossier. Groep 2 26-09-2013. Davey Roobol Gerbrand Braaksma Sinyo Dekkers Jasper Hop Max van der Jagt Koen Lagerberg Technisch product dossier Groep 2 26-09-2013 Davey Roobol Gerbrand Braaksma Sinyo Dekkers Jasper Hop Max van der Jagt Koen Lagerberg INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 1.Het concept... 3 2.Materiaal...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 Bedankt voor de aankoop van dit Plieger product! Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt

Nadere informatie

Wat is knippen? Waarmee knip je? Hoe knip je? Hoe onderhoud je de scharen? Wat is ponsen? Wat is zetten?...

Wat is knippen? Waarmee knip je? Hoe knip je? Hoe onderhoud je de scharen? Wat is ponsen? Wat is zetten?... 5 Knippen, ponsen en zetten Inhoud Wat is knippen?... 1 Waarmee knip je?... 2 Hoe knip je?... 2 Hoe onderhoud je de scharen?... 3 Wat is ponsen?... 3 Wat is zetten?... 4 Hoe zet je?... 4 Hoe werk je met

Nadere informatie

Hardmetaal Staven, Strippen & Ringen

Hardmetaal Staven, Strippen & Ringen Hardmetaal RX- kwaliteit Hardmetaal Staven, Strippen & Ringen Hardmetaal RX- kwaliteit Staven & strippen in hardmetaal RX-kwaliteit is een bewezen micrograin-klasse. De homogene en fijne microstructuur

Nadere informatie

AMI Industrial, biedt de mogelijkheid aan om de volgende bewerkingen voor u uit te voeren:

AMI Industrial, biedt de mogelijkheid aan om de volgende bewerkingen voor u uit te voeren: AMI Industrial, biedt de mogelijkheid aan om de volgende bewerkingen voor u uit te voeren: Het poedercoaten van producten in iedere kleur uit het RAL programma! Max. grootte producten i.v.m. oven (lxhxb):

Nadere informatie

Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties

Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties BIA RETAIL WANDEN Referentieprojecten zie ook onze website www.bia-systeemwanden.nl/referenties 1 RETAIL ASSORTIMENT MDF BLANK 12 MM MESS/GROEF AFDEKLAT WIT TELESCOOP ANTENNE met Grid METALEN S-CLIP MDF

Nadere informatie