Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein"

Transcriptie

1 CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari e jaargang Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and Go Grote Maote 70, 7123 CE Aalten Voorzitter: vacant Vice-voorzitter Ed Nawijn - tel.: ed.nawijn@giveandgo.nl Secretaris: Richard Hinkamp - tel.: secretaris@giveandgo.nl richard.hinkamp@giveandgo.nl Penningmeester: Gert-Jan Doornink - tel.: / penningmeester@giveandgo.nl gertjan.doornink@giveandgo.nl Wedstrijdsecretaris: wedstrijdsecretaris@giveandgo.nl ~ Ria Scholten - tel: / ria.scholten@giveandgo.nl ~ Igor Hoogakker - tel.: / igor.hoogakker@giveandgo.nl Vrij bestuurslid: ~ Dianne Smeitink dianne.smeitink@giveandgo.nl ~ Edward Jansen - tel.: / edward.jansen@giveandgo.nl Redactie: redactie@giveandgo.nl ~ Yvo Taken - tel.: / ~ Sjoukje Holthuis - tel.: Kader: ~ Ed Nawijn; tel ~ Edward Jansen; tel Vertrouwenspersoon: Vacant Trainingstijden en trainer(s): Dinsdag sporthal Stationsplein uur U16 Ed Nawijn ( ) uur U18 Tom Veldkamp en Johan Scholten ( ) uur Heren Ed Nawijn ( ), coaching Alco Joling uur Dames Yvo Taken ( ) en Igor Hoogakker ( ) Donderdag sporthal Stationsplein uur Mini s Edward Jansen ( uur Recreanten Ed Nawijn ( ) Contributie Bondsbijdrage (per maand) (per jaar) Competitie spelend Mini s 7,50 27,50 Jeugdleden 10,00 42,50 Senioren 14,00 57,50 Recreatief Mini s 6,00 22,00 Jeugdleden 6,00 24,00 Senioren 10,00 26,00 Betaling kan alleen via de bank: Rabobank Aalten, bankrekeningnummer: Contributie is per maand. Voor een competitiespelend lid wordt de bondsbijdrage in twee termijnen geïncasseerd, in september en januari. Opzeggen van het lidmaatschap van een kan in de maanden juni en januari. Recreatieve leden hebben 1 maand opzegtermijn en de bondsbijdrage voor deze leden worden in 1 keer in september geïnd. Indien een lid zich een andere maand afmeldt, volgt er voor hem of haar een nabetaling. De brief voor het afmelden kan ingeleverd worden bij: Ria Scholten, Europaweg 11, Aalten.

2 Hieronder vind je adressen van de verschillende sporthallen en het aantal kilometers: Sporthal Club (onder voorbehoud) Adres km s WSV Sporthal WSV Meerzorg 50, Apeldoorn 80 Valkenhuizen ESCA Beukenlaan 15, Arnhem 55 De Laar Arnhemia Eagles Brabantweg 115, Arnhem-Zuid 60 De Bongerd Batouwe Sportlaan 1, Bemmel 65 De Tinnegieter Challenge Leigraaf 2, Beuningen 87 t Raland Dedein Turnstraat 1, Didam 35 Eurohal Limit Stars Europastraat 2, Dinxperlo 10 De Bongerd Becege De Bongerd 81, Doetinchem 25 De Oosseld Becege Mr. Lovinklaan 41, Doetinchem 25 Endesprong Pigeons Eltensestraat, Duiven 50 De Peppel BCE Peppelensteeg 1a, Ede 72 De Helster Unlimited Schubertstraat 1, Elst 60 Sporthal Weikamp SC Glen Mills Weikamperweg 10, Hoenderloo t Kamphuis Tower Jumpers Kosterijweg, Kootwijkerbroek 85 de Horstacker Wildcats Horstacker 1401, Nijmegen 85 Un. Sportcentrum Trajanum Kwekerijweg 4, Nijmegen 70 t Gastland Black Stars Groeneweg 58, Rhenen 90 Westroyen Flip Stars Predikbroedersweg 14, Tiel 100 Valleihal VBV Sportlaan 3, Veenendaal 85 De Bongerd WBV Sphinx Bornsesteeg 2, Wageningen 75 Tarthorst Pluto Tarthorst 152, Wageningen 75 Mr. van Thielhal Wyba De Renbaan 1, Wijchen 90 De Pelkwijk Pytheas Hakkelerkampstraat31, 15 Winterswijk Heerenmaten Basketiers Heerenmaten 8, Zevenaar 40 De Mene Hanze Stars Markolle 1, Zutphen 50 Maas en Waal hal Riverside Klepperheide 17, Druten 93 Putter-Eng Volic Engweg 6, Putten 115 VAN DE REDACTIE De redactie is de adverteerders weer langs geweest. Helaas voor ons moet assurantiekantoor Zomer stoppen vanwege pensioen. Wij bedanken voor de jaren dat er een advertentie geplaatst mocht worden. De Rabobank stopt met de advertentie op de kaft; er wordt wel een advertentie in het boekje gezet. Als er leden zijn, die nog een idee hebben over wie er als adverteerder op de kaft kan komen te staan, dan verneemt de redactie dit graag. Kopij kan via gestuurd worden naar: y.taken@planet.nl sholthuis@hotmail.com

3 Van het bestuur VERJAARDAGEN De volgende leden zijn in de maanden november en december jarig (geweest): 13 november Luca Hakstege (9) 20 november Tim van Schaik (10) 8 december Karin Mateman-ter Horst (36) 9 december Slavoljub Stojanovic (44) 19 december Michel Beumer (22) 19 december Rink Bruil (18) 21 december Sjoukje Holthuis (33) Dagen,weken, maanden vliegen voorbij en zo zijn we alweer in december beland. Een maand waarin je de gedachten wel eens laat gaan over het afgelopen jaar. Als club staan we er goed voor. Door wat versterking uit een onverwachte Eibergse hoek kan het damesteam toch mooi in de competitie meedraaien. De jongens van het U20 team presteren ondanks de smalle bezetting buiten gewoon goed. Zoals het nu lijkt doen ze zeker mee voor het kampioenschap. Het herenteam gaat voetje voor voetje steeds beter spelen en we verwachten in het nieuwe jaar deze lijn door te zetten. Ook de U16 gaat steeds beter spelen en zullen zeker in het nieuwe jaar meer potjes gaan winnen. Onze mini s, de U12, is goed gegroeid en zit nu op 16 nieuwe leden. In het nieuwe jaar gaan we proberen een wedstrijd programmaatje op te zetten. De recreanten is een heel gezellige groep, waar we nog wel wat extra mensen gebruikt kunnen worden. Met de outfit van de teams kunnen we goed voor de dag komen. Het ziet er op dit moment allemaal prima uit. We proberen wel tijdig, als het nodig is, de kleding te vervangen. De afgelopen jaarvergadering hebben we een nieuw lid in het bestuur kunnen verwelkomen. Tom Eugelink is vrij bestuurslid geworden, daarnaast liet Gertjan Doornink ons op bijna professionele wijze zien dat we financieel een gezonde vereniging zijn. Al met al toch goed om vast te stellen. We hopen als bestuur in het nieuwe jaar 2010, de zaken die er nog liggen en die op ons afkomen naar ieders tevredenheid op te lossen. We wensen iedereen voor het nieuwe jaar alle goeds! ALLEMAAL (ALSNOG) VAN HARTE GEFELICITEERD! Het bestuur.

4 De basisvraag is WAAROM? In deze drukke tijden is het moeilijk om de tijd te nemen om zich de werkelijke vragen te stellen: WAAROM kan je een pizza vlugger bij je thuis hebben dan een ziekenwagen? WAAROM is er een parkeerplaats voor gehandicapten voor een schaatsbaan? WAAROM bestellen mensen een Double Cheeseburger, een grote friet en dan een Cola light? WAAROM kopen we hotdog worstjes in een doos van 10 en de broodjes in een pak van 8? Bovendien heb je je nooit afgevraagd: WAAROM vrouwen geen mascara kunnen aanbrengen met gesloten mond? WAAROM het woord 'afkorting' zo lang is? WAAROM je, om WINDOWS te sluiten, op de startknop moet drukken? WAAROM citroensap kunstmatige smaakstoffen bevat en het product voor de afwasmachine gemaakt is met echte citroenen? WAAROM er geen kattenvoeding bestaat met muis-smaak? WAAROM voeding voor honden nieuw is met verbeterde smaak: wie heeft dit getest? WAAROM ze de naalden voor euthanasie steriliseren? Als vliegen zo veilig is: WAAROM noemt men de aankomsthal op het vliegveld dan 'Terminal'? En verder:... WAAROM drukken we harder op de toetsen van de afstandsbediening als de batterijen bijna leeg zijn? WAAROM wassen we onze badhanddoeken; worden we niet verondersteld schoon te zijn als we ons ermee afdrogen? WAAROM dragen Kamikaze piloten een helm? Hoe heeft men de panelen 'VERBODEN OP HET GRASVELD TE LOPEN' in het midden van het grasveld kunnen zetten? Vinden analfabeten het leuk om lettertjes in de soep te hebben? Toen de mens ontdekte dat de koe melk geeft, waar was hij op dat moment eigenlijk naar op zoek? Als een woord verkeerd geschreven staat in het woordenboek, hoe weet men dat dan? WAAROM heeft die oen van een Noach die twee muggen niet doodgemept? Krijgen de arbeiders bij Lipton ook een koffiepauze? WAAROM krimpen schapen niet als het regent? Ik koop een nieuwe boemerang, hoe raak ik de oude kwijt? WAAROM hebben etablissementen die 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend zijn, sloten? U kent zeker wel de onverwoestbare zwarte dozen in vliegtuigen: WAAROM maken ze het vliegtuig niet van dit materiaal?

5 Even voorstellen Onlangs werd me gevraagd mezelf voor te stellen, als nieuw lid van de vereniging. Nou, bij deze dan. Ik ben Marca Adema, 43 jaar en woonachtig in Groenlo. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we drie kinderen; Simone van 15, Annemijn van 11 en Tobias van 10 jaar. Henk en ik hebben een hoveniersbedrijf Eurogroen te Groenlo. Ik doe o.a. de boekhouding, al 17 jaar. Daarnaast heb ik 18 jaar als leerkracht gewerkt op een basisschool. Momenteel run ik ook nog een eigen bedrijf, genaamd MarCare, als distributeur c.q. deskundige op het gebied van voeding en het product Herbalife. Daar ben ik erg enthousiast over, vooral op sportief vlak. Ik ben naar Aalten gekomen om te basketballen omdat we in Eibergen geen damesteam meer hebben. Erg jammer, maar in de laatste 10 jaar dat ik bij Picker Reds basketbalde, zijn er meerdere seizoenen geweest dat er geen of te weinig dames waren om iets mee te beginnen. Aangezien basketbal me een beetje in het bloed zit wilde ik dit keer geen jaar overslaan en zelf niets anders kunnen doen dan voetbalmoeder zijn. Vandaar dat ik samen met Saskia ervoor gekozen heb om bij jullie te komen basketballen. Tonego in Haaksbergen was voor mij geen optie, iets teveel haat en nijd onderling. Ondanks dat ik het seizoen met een blessure begon, heb ik nu enige ervaring opgedaan met het damesteam. En tjonge, wat valt het tegen. Je verwacht eigenlijk dat je overal zo kan basketballen, want op elke plek is de bal rond en verwacht je dat het hetzelfde spelletje is. Nee dus! Basketbal is een sport dat je op vele manieren kunt spelen en mijn ervaring is dat men het spel in Aalten anders speelt dan in Eibergen. Maar goed, alles went, dus verwacht ik wel dat ik daar binnenkort minder moeite mee zal hebben en het gevoel zal kunnen beleven dat ik ook hier mezelf nuttig kan maken in het veld. Wat ik erg prettig vind, is dat het damesteam erg hecht is met elkaar. Zo heb ik dat in Eibergen ook ervaren en dat kan de sport alleen maar ten goede komen. Zo, genoeg over mezelf gezegd.. Give & Go, Go!!

6 Heb jij al wat te doen tijdens de Kerstvakantie? Nu wel! Even voorstellen (2). Kom zwemmen en sporten in Zwembad t Walfort. Ontvang tegen inlevering van deze bon entree deelname aan de sportdag* Ik ben Saskia Hoitink, 22 jaar en ik woon in Eibergen. Sinds 2004 speel ik basketbal, ik heb altijd bij BC. Picker Reds in Eibergen gespeeld maar sinds dit seizoen is er helaas geen damesteam meer en moest ik op zoek naar een andere club. Samen met Marca hebben we besloten om naar Give and Go te gaan. Het is wel even wennen: een ander team en dus ook een ander spelletje. Maar ik denk dat het wel goed gaat komen. Groetjes Saskia bakje patat + drankje voor maar: 5 euro sportdag: 11:00 tot 16:00 uur. 22 december 24 december 28 december 30 december * 11: volleybal Zwembad t Walfort 11:45-12:15 swim - run swim Dennenoord 2 - Aalten 13:30-14:00 slagbal :00-14:30 basketbal 14:45-15:15 waterpolo walfort@optisport.nl 15:15-15:45 frisbee Basketbal doet pijn

7 Standen per 1 december 1 UNLIMITED Jongens U Dedein Jongens U BV Wyba Jongens U WSV Jongens U Basketiers '71 Jongens U Joy-M Jongens U Wildcats Give and Go Jongens U SV Twello Jongens U Limit Stars Jongens U BV Wyba Jongens U UNLIMITED Jongens U Pluto Jongens U Give and Go Jongens U Challenge Jongens U Wildcats Jongens U WSV Jongens U B.V. Batouwe Jongens U Pluto Heren Flip Stars Heren BCE'78 Heren Trajanum Heren BV Wyba Heren Limit Stars Heren B.V. Batouwe Heren B.V. Batouwe Heren Hanze Stars Heren Pigeons Heren Challenge Heren Give and Go Heren Ingezonden brief 1 Hanze Stars Dames BeCeGe '74 Dames Hanze Stars Dames Give and Go Dames Pytheas Dames Pigeons Dames U Limit Stars Dames BV Wyba Dames U TR

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 26 e jaargang Juli / Augustus 2009 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and

Nadere informatie

Trainingstijden en trainer(s): Opgericht op 20 januari e jaargang Mei / Juni Dinsdag sporthal Stationsplein

Trainingstijden en trainer(s): Opgericht op 20 januari e jaargang Mei / Juni Dinsdag sporthal Stationsplein Opgericht op 20 januari 1983 27 e jaargang Mei / Juni 2010 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and Go Grote Maote 70, 7123 CE Aalten Voorzitter: vacant Vice-voorzitter

Nadere informatie

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Dinsdag sporthal Stationsplein CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 26 e jaargang www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and Go Grote Maote 70,

Nadere informatie

Wedstrijd Tijd Sporthal Adres

Wedstrijd Tijd Sporthal Adres Wedstrijd Tijd Sporthal Adres zo 18-09-16 OHS1A CB Wyba 16.00 Arcus Topsporthal Campuslaan 4, 6602 HX, Wijchen 1 17-09-16 OH202A LA WSV 14.15 Peppel 17-09-16 OJ182A LA Arnhem Eagles 12.15 Peppel 17-09-16

Nadere informatie

redactie@giveandgo.nl ~ Yvo Taken - tel.: 0543 476411 / 06-30044430

redactie@giveandgo.nl ~ Yvo Taken - tel.: 0543 476411 / 06-30044430 CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 28 e jaargang September / Oktober 2011 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give

Nadere informatie

Trainingstijden en trainer(s): Opgericht op 20 januari 1983 28 e jaargang Mei / Juni 2011 www.giveandgo.nl. Dinsdag sporthal Stationsplein

Trainingstijden en trainer(s): Opgericht op 20 januari 1983 28 e jaargang Mei / Juni 2011 www.giveandgo.nl. Dinsdag sporthal Stationsplein Opgericht op 20 januari 1983 28 e jaargang Mei / Juni 2011 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and Go Grote Maote 70, 7123 CE Aalten Voorzitter/Secretaris:

Nadere informatie

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN

Trainingstijden en trainer(s): CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 29 e jaargang Mei / Juni 2012 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give and Go

Nadere informatie

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS Voor al uw textiel: ONNINK Hogestraat 65 tel. 0543-472522 Een adres waar u iets aan heeft! Behangspeciaalzaak Keuze uit 300 boeken CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE &

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Opgericht op 20 januari 1983 26 e jaargang Januari / Februari 2009 www.giveandgo.

CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN. Opgericht op 20 januari 1983 26 e jaargang Januari / Februari 2009 www.giveandgo. CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 26 e jaargang Januari / Februari 2009 www.giveandgo.nl Bestuur (bestuur@giveandgo.nl): Postadres Basketbalvereniging Give

Nadere informatie

WEDSTRIJDPROGRAMMA 2014 Zaterdag 6 december Zondag 7 december Zaterdag 13 december Zaterdag 10 januari 2015

WEDSTRIJDPROGRAMMA 2014 Zaterdag 6 december Zondag 7 december Zaterdag 13 december Zaterdag 10 januari 2015 H ### 045 U4- - 45 U4- - 45-430 HS 3 Stars X4 Stars J8 WEDSTRIJDPROGRAMMA 04 Zaterdag 6 december 04 Stars HS Nijverdal Het Ravijn Rebound '73 X4 '74 X4 J8 Elvire Dirx+Bram v Nieuwkoop/Tijl Driegen+Matthijs

Nadere informatie

WEDSTRIJDPROGRAMMA vanaf 11 januari aanvangsti. vertrektijd. Scheidsrechter / tafelbezetting / zaalwacht. jd. plaats zaal team.

WEDSTRIJDPROGRAMMA vanaf 11 januari aanvangsti. vertrektijd. Scheidsrechter / tafelbezetting / zaalwacht. jd. plaats zaal team. WEDSTRIJDPROGRAMMA vanaf 11 januari 2014 team vertrektijd aanvangsti jd. plaats zaal team Scheidsrechter / tafelbezetting / zaalwacht Zaterdag 11 januari 2014 Zaterdag 11 januari 2014 H1 1830 2000 TONEGO

Nadere informatie

Zondag 16 September Tijd Thuisteam Uitteam Accomodatie Plaats Scheidsrechters Tafel Zaalwacht

Zondag 16 September Tijd Thuisteam Uitteam Accomodatie Plaats Scheidsrechters Tafel Zaalwacht Zaterdag 15 September 11:15 Wildcats M18 1 Flip Stars M18 1 De Horstacker NIJMEGEN Jan Buster sr./ Rik Mourits Ouders M18 M18 12:15 BCE'78 X14 1 Wildcats X14 1 De Peppel EDE GLD 13:00 Arnhem Eagles Wildcats

Nadere informatie

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS. Behangspeciaalzaak Keuze uit 700 boeken

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS. Behangspeciaalzaak Keuze uit 700 boeken KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS Behangspeciaalzaak Keuze uit 700 boeken Voor al uw textiel: ONNINK Hogestraat 65 tel. 0543-472522 Een adres waar u iets aan heeft! CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE &

Nadere informatie

2. Voorwoord. Dus: Lees dit boekje goed door en bewaar hem zorgvuldig het hele seizoen.

2. Voorwoord. Dus: Lees dit boekje goed door en bewaar hem zorgvuldig het hele seizoen. 2. Voorwoord Het is goed om ieder jaar een informatieboekje te hebben, waarin alle belangrijke wetenswaardigheden vermeld staan. Ieder jaar brengen we dan ook aan het begin van het seizoen dit boek uit

Nadere informatie

Wedstrijd dag tijd thuisploeg uitploeg sporthal Scheidsrechters Tafelaars Zaterdag :15 Wildcats M16 2 Pigeons M16 2

Wedstrijd dag tijd thuisploeg uitploeg sporthal Scheidsrechters Tafelaars Zaterdag :15 Wildcats M16 2 Pigeons M16 2 2019-01-12 11:15 Wildcats M16 2 Pigeons M16 2 Nikki v.d. Leemput 2019-01-12 11:15 Wildcats X12 1 Arnhem Eagles X12 2 2019-01-12 13:15 Wildcats X14 1 BCE'78 X14 1 (VR) Boudewijn v.d. Berg Bram de Bruin

Nadere informatie

Beste Flip Stars leden,

Beste Flip Stars leden, Beste Flip Stars leden, Op de maandagavond wordt alweer druk getraind voor het nieuwe seizoen 2015-2016. Met goed gevulde teams en enthousiaste trainers/coaches gaan we een sportief seizoen tegemoet. Zoals

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN

CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE & GO, AALTEN Opgericht op 20 januari 1983 32 e jaargang www.giveandgo.nl BESTUUR Postadres: Basketbalvereniging Give and Go Markerinkdijk 43 7122 RT AALTEN Voorzitter

Nadere informatie

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS

KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS KOOP BIJ ONZE ADVERTEERDERS Voor al uw textiel: ONNINK Hogestraat 65 tel. 0543-472522 Een adres waar u iets aan heeft! Behangspeciaalzaak Keuze uit 300 boeken CLUBBLAD VAN BASKETBALVERENIGING GIVE &

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Beste Flip Stars leden,

Beste Flip Stars leden, Beste Flip Stars leden, Seizoen 2016-2017 is weer van start gegaan en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld. In deze editie van de Time- Out staat weer alle belangrijke informatie over de wedstrijden,

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort Apeldoorn s-heerenberg Ede Dodewaard Nijmegen Zevenaar Vaassen Didam Harskamp Beneden Leeuwen Millingen Heerenmäten 6 Epe Terborg Lunteren Druten Beek Lobith Heerde Ulft Nijkerk Kerkdriel Groesbeek Giesbeek

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

Batgeheimpjes September-oktober 2014

Batgeheimpjes September-oktober 2014 Batgeheimpjes September-oktober 2014 Batgeheimpjes september-oktober 2014 Pagina 2 van 12 Van de redactie.... De najaarscompetitie 2014 is alweer van start. Twee senioren en twee junioren teams doen mee

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 NOVA Voorzitter Anthony Matthijsen 24-9-2014 Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Mijn taken... 3 Externe contacten... 4 Vergaderingen... 4 Administratie... 4 Commissies... 5 Eerstejaarsfeest... 5 De club...

Nadere informatie

wed.datum 05-01-2014 05-01-2014 12-01-2014 12-01-2014 02-02-2014 02-02-2014 09-02-2014 09-02-2014 wed.datum

wed.datum 05-01-2014 05-01-2014 12-01-2014 12-01-2014 02-02-2014 02-02-2014 09-02-2014 09-02-2014 wed.datum 29-12-2013 29-12-2013 Dames 1 Dames senioren 14680 Oosterbeek D1 Westerduiven D1 Universiteit Twente veld 1 12:20 Dames senioren 14640 Flevoland D1 Oosterbeek D1 Universiteit Twente veld 2 9:50 Dames senioren

Nadere informatie

HV Minor nieuwsbrief De doorzetters

HV Minor nieuwsbrief De doorzetters Augustus 2013 Jaargang 1, nummer 2 HV Minor nieuwsbrief De doorzetters Handbal Vereniging Minor Het nieuwe seizoen 2013-2014 De Ping 26 6361 AS Nuth Het bestuur is compleet al kunnen we nog altijd handen

Nadere informatie

Heerenmaten Deventer Maandag

Heerenmaten Deventer Maandag 's Heerenberg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen-CB Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Opheusden Vaassen Millingen Kronenburg Doesburg Lunteren Tiel Epe Beek Presikhaaf Zelhem Hoevelaken Geldermalsen Heerde

Nadere informatie

J Wildcats 1 - BC APOLLO A'dam 1 De Horstacker,Nijmegen. ouders J402

J Wildcats 1 - BC APOLLO A'dam 1 De Horstacker,Nijmegen. ouders J402 Zaterdag 19 September Zaalwacht : J401+M801 -- J401 13.00 Wildcats 1 - BC APOLLO A'dam 1 De Horstacker,Nijmegen J601 14.15 BCE'78 2 - Wildcats 1 De Peppel,Ede J402 15.00 Wildcats 2 - BV Wyba 1 De Horstacker,Nijmegen

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Bestuurlijkheden. Van de redactie:

Bestuurlijkheden. Van de redactie: 1 3 Bestuurlijkheden De Jaarvergadering 2011 weer achter de rug. Omdat niet iedereen op tijd aanwezig was, werd er om 20.15 uur gestart. 5 Afmeldingen, dus zou je zeggen: 400 aanwezigen. Maar met 50 personen

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer Doesburg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Tiel Vaassen Millingen Kronenenburg Zelhem Bennekom Geldermalsen Epe Beek Presikhaaf Ulft Lunteren Culemborg Heerde Groesbeek

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN 24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN Tafeltennisvereniging Buytenrode Speeladres Gymzaal César Franckrode 60a Giro rekening Giro 4097117 t.n.v. A.C. André of M. Tichelaar Samenstelling bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters HV Minor De Ping 26 6361 AS Nuth Tel. 045 5245332 2e jaargang, nummer 5 Onze nieuwsbrief verschijnt 2 tot 4 keer per jaar en wordt via onze website verspreidt. Veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Welkom bij BAS Basketbal seizoen

Welkom bij BAS Basketbal seizoen Welkom bij BAS Basketbal seizoen 2017-2018 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00 Gelderland Gemeente Aalten Inwoners 27.025 extra gelden 3D voor gemeenten 956,00 per inwoner 25.835.900,00 per jaar 191,20 per inwoner 1/5 jeugd 5.167.180,00 382,40 per inwoner 2/5 WMO 10.334.360,00 382,40

Nadere informatie

D E L T A I M p U L S

D E L T A I M p U L S D E L T A I M p U L S jaargang 2009-3 Inhoudsopgave ROSEMA SPORTPRIJZEN Kievitstraat 27 8446 GN Heerenveen tel: 0622802708 Email:info@rosemasportprijzen.nl Website: www.rosemasportprijzen.nl Het adres

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet ik? Houd je spreekbeurt over GGNet 1 Houd je spreekbeurt over GGNet Krijg je zelf hulp van GGNet Jeugd? Of je vader/moeder/broer(tje)/zus(je) of iemand anders die je kent? Werkt één van je ouders bij GGNet?

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten van Stars'84

Alles wat u wilt weten van Stars'84 Editie nr: 2 Datum: 15-01-2015 Alles wat u wilt weten van Stars'84 Met in deze nieuwsbrief: Voorwoord Nieuwe sporthal: 'Het Punt' Terugblik 2014 Update werkgroep beleidsplan Uitslagen van alle wedstrijden

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf.

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Les 1 Werk en inkomen (1) Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Evert en Monica -2 Rijbewijs Monica is jarig.

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 4, Nr. 10 December 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen

Welkom bij BAS basketbal seizoen Welkom bij BAS basketbal seizoen 2016 2017 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2013

Nieuwsbrief April 2013 Volleybalvereniging Devoc Digitale nieuwsbrief INHOUD: Van het bestuur Jaarvergadering Kampioenen Kartrekkersbijeenkomst Nieuwe website www.devoc.nl (hulp)trainers gevraagd Ook zin in een feestje? Polstars-Devoc

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Datum Activiteit Commissie

Datum Activiteit Commissie 6 okt 2014 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-10-2014 Klaverjassen CC 17-10-2014 Inleveren kopij krantje nr. 6 PRC 20-10-2014 Krantje nr. 6 PRC 30-10-2014* JAV Bestuur 31-10-2014 Inleveren kopij

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers BBV De Kikkers is een vereniging met ongeveer 150 leden verdeeld over 8 in competitie spelende jeugdteams, 3 competitie spelende seniorenteams en 3 senioren recreatieteams.

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september.

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september. Seizoen 2016/2017 Hartelijk welkom bij onze vereniging. We vinden het leuk dat je lid wordt van een van onze afdelingen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid 1x gratis mee te trainen alvorens het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits December 2014 Fijne vakantie! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders In deze laatste Flits van het jaar bedanken we Daniel Dzaleski voor zijn inzet voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Indeling landelijke competitie

Indeling landelijke competitie Indeling landelijke competitie 2014-2015 Dutch Talent League (t/m 23 jaar) Landstede Basketbal/ Basketball Academy Zwolle GasTerra Flames Zorg en Zekerheid Leiden Dukes Unlimited / SPM Shoeters BS Weert

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Beste docent, Binnenkort gaat u met uw klas naar de voorstelling Zwemmen Zonder Mouwen; een muzikale 8+ voorstelling die zich afspeelt in en rondom

Nadere informatie

Op zoek naar de vrouw áchter de lesbo

Op zoek naar de vrouw áchter de lesbo LANG LEVE DE DI VER SI TEIT tekst Saskia Doorschodt fotografie Dorien Grötzinger Op zoek naar de vrouw áchter de lesbo Ik ben lesbisch. Velen van ons hebben dit wel eens hardop tegen iemand anders gezegd.

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Door: Robbert Chartreuse van Dijk 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 SooS Verkopen... 4 Totale winst... 5 SooScom... 6 Mijn bestuursjaar... 7 2 Inleiding Dit is het jaarverslag

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

algemene informatie CMV-informatie (CMV staat voor Cool Moves Volley, voor de jeugd van 6-12 jaar) adressen en telefoonnummers van sporthallen

algemene informatie CMV-informatie (CMV staat voor Cool Moves Volley, voor de jeugd van 6-12 jaar) adressen en telefoonnummers van sporthallen 2018 2019 Beste leden, geïnteresseerden, In dit boekje vindt u o.a.: algemene informatie CMV-informatie (CMV staat voor Cool Moves Volley, voor de jeugd van 6-12 jaar) adressen en telefoonnummers van sporthallen

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe surf ook eens naar onze vernieuwde website www.badmintonepe.nl Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe Februari 2015 Jaargang 17 Nr. 2 1 Colofon Buitenkant Lijn: Buitenkant Lijn wordt vier maal

Nadere informatie