REGENTONNEKE 8 februari 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGENTONNEKE 8 februari 2010"

Transcriptie

1 REGENTONNEKE 8 februari 2010

2 Woordje van de Preses Liefste Winezen, Ze zijn weer gedaan, onze examens. Een groot deel van ons geniet op het moment van dit schrijven wellicht van een weekje welverdiende vakantie. Een kans om de mentale sloop te boven te komen, om de stress op een bootje richting juni te zetten en om terug uit het sociale isolement te geraken. En dan is er het tweede semester! We weten allemaal dat het leven iets bijzonders is, vol ups en downs, vol verrassingen. Je weet nooit wat er zal komen en je weet nooit wanneer het zwaard van Damocles naar beneden zal donderen. Eigenlijk is de wereld een heel onzekere plaats, denk maar aan Heisenberg. Na deze tirade van meligheid komt eigenlijk de clue, er zijn namelijk ook zekerheden in het leven. Weer elke woensdag avond een winabar, binnenkort een knallend festival, een activiteitenkalender die bijna letterlijk uitpuilt, en bovenal veel fun. Jawel liefste winezen, het nieuwe semester, met het daarbij horende plezier en de nieuwe uitdagingen op vlak van studies is een vaststaand feit! Ik wens jullie alvast veel genot, plezier, en op momenten goeie moed voor de tweede etappe van het academiejaar. Mattia, Voor immer en altijd (tot 1 juli) uw aller preses. Cudi Dag iedereen! Een nieuw semester betekent nieuwe cursussen, en dus massaal naar de cursusdienst gaan! Opdat niet iedereen tegelijk zou toekomen, zijn er voor elke richting specifieke uren. Gelieve je hier aan te houden. Voor Wina zijn er de volgende openingsuren:! Eerstejaars Informatica: ma 8 feb ! Eerstejaars Wiskunde: di 9 feb ! Eerstejaars Fysica: di 9 feb ! Heel Wina: di 9 feb ! Alle eerstejaars: do 11 feb ! Iedereen: do 11 feb ! Iedereen: vr 12 feb We zullen vanaf nu altijd bancontact hebben. Tot snel!

3 Commilitones! Om zo snel mogelijk de draad weer op te pakken, vliegen we er de eerste maandag, 8 februari, meteen in met een fantastische cantus! Op die manier krijgt u de kans om alle gekweekte hersencellen van de voorbije weken weer vakkundig te verwijderen met heerlijk bier. Plaats van het gebeuren is Ons Huis, en het Io Vivat zal ook in 2010 weer telkens om 20 uur klinken. Ook in 2010 ondervinden we geen last van de economische crisis, en blijven de prijzen 3 voor water en 8/10 (lid/niet lid) voor lekker bier. Blaas het stof dus van uw codex & pint en kom die eerste maandag na de lesvrije week gewoon naar Ons Huis. Of wa gaat ge anders doen misschien? Studeren? Er is dus geen enkele reden om dit evenement te missen! En omdat het de eerste cantus van 2010 is, belooft uw cantustrio een extraatje dat het nóg plezanter zal maken! Prosit! Cantustrio Spelletjesavond III Het eerste semester zit erop, de examens zijn achter de rug en we wachten allemaal in spanning af op onze resultaten. Tijd voor nog eens een goede ouderwetse spelletjesavond om de stress van ons af te spelen! Na lang niets meer van ons te laten hebben horen zijn we er weer: dinsdag 9 februari organiseert EJW nog een spelletjesavond! Bluf je nogmaals te pletter met een uitgestreken pokerface, test je snelheid met allerlei reactiespelletjes, overdonder iedereen met je tactisch inzicht, betaal je kapot aan hotels, verover de wereld... Spelletjes genoeg en altijd wel een plekje waar je kan aanschuiven om mee te doen. Een drankje (cocktails aan spotprijzen!) erbij en de avond kan niet meer stuk. Vanaf 20 uur in de Waag! EJWSpel Inschrijven Dacht je dat EJW er alleen was voor hun eerstejaars in het eerste semester? Fout! Begin al maar uit te kijken naar de super coole EJW-activiteit in het tweede semester namelijk het superspannend EJWspel! Een aantal weken lang zullen jullie moeten proberen iemand in het geheim uit te schakelen door die persoon een kus op de wang te geven. Uiteraard moet je er zelf ook voor zorgen dat je niet uitgeschakeld wordt! Inschrijven kan tot zaterdag 13 februari. Uiteraard is dit niet enkel voor de eerstejaars, iedereen mag meedoen! EJW

4 Scientica Kringraad organiseert Beste leden van de wetenschapskringen, Naast uw eigen kring organiseert ook de Scientica Kringraad allerhande activiteiten voor u. Bij deze een handig overzichtje. Meer info kan je altijd vinden op Maffe Experimentendag Nieuw dit jaar is de Maffe Experimentendag. Op 18 februari zullen er de hele dag door workshops georganiseerd worden door elke opleiding van onze Faculteit. Deze activiteit is niet alleen gericht op mensen uit het middelbaar die naar de open lesweek komen, maar ook u bent uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Proef vooral eens van wat andere wetenschapsrichtingen waar je niet elke dag mee bezig bent! Je kan onder andere weerexperimenten doen bij de geografen, een reuze geologisch spel spelen, werken met coole microscopen van de fysici of biochemisten en nog zo veel meer. Aan het eind van de dag (vanaf 18u) is er een receptie in de inkomhal van 200A. Het is fijn als daar ook wat huidige studenten zijn, zodat de mensen van het middelbaar wat kunnen praten met ons. Lezingenreeks Ook dit jaar is er weer een lezingenreeks van Scientica. Het programma ziet er als volgt uit.! 23 februari: Lieven Scheire (bekend van Neveneffecten en de Laatste show): "Relativiteit en kwantummechanica"! 2 maart: Filip Meersman: Drukbestendig? Fysicochemie van biomoleculen en leven onder extreme druk.! 4 maart: Patrick Degryse: "CSI Leuven - Isotopengeochemie in archaeologisch en forensisch onderzoek" De lezingen vinden plaats in gebouw 200L, aula op onze wetenschapscampus. We beginnen om en na de lezing van ongeveer een uurtje volgt er een bescheiden receptie in de inkomhal van 200L. Bedrijvendag De bedrijvendag vindt opnieuw plaats in de Arenbergbibliotheek. Je kan langskomen op 15 maart tussen 12-16u. Info over welke bedrijven aanwezig zullen zijn en eventuele infosessies zal weldra op onze website te vinden zijn. Galabal Het galabal vindt dit jaar plaats in het Musicafé op 26 maart. De deuren gaan open om 21u30. Leden betalen dit jaar 10, niet-leden 12.

5 Galabal der Wetenschappen Vrijdag 26 maart Deuren: 21u30 Musicafé (Muntstraat 5) Met dessertenbuffet Leden!10 Niet-leden!12 Beste Winezen, Kiescomité In april zijn het zoals elk jaar Wina-verkiezingen, voor een presidiumploeg en vertegenwoordigers voor de onderwijsraden in het academiejaar Om deze verkiezingen in goede banen te leiden, is er op de Presidiumvergadering van 13/12/09 een Kiescomité verkozen, dat bestaat uit: Thomas in't Veld (voorzitter), Jorien van den Bergh, Charlotte Philippe, Vincent Verhoeven en Michael Derde. Contactinformatie: ; ; Kotadres: Winagang, Cité blok 4 gang 0 (Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee). Conform artikels 59 en 75 van het huishoudelijk reglement kunnen vanaf de eerste maandag van het tweede semester voorlopige kandidatuurstellingen (die conform artikel 61 zijn gemaakt) voor al dan niet verkiesbare ploegen persoonlijk worden afgegeven door de kandidaat-preses aan de voorzitter van het kiescomité (een niet-verkiesbare aka lolploeg is trouwens een uitstekende kans om een week lang heel veel plezier te maken). De definitieve kandidatuurstelling moet afgeleverd zijn aan het kiescomité ten laatste 12u00 's middags de laatste vrijdag voor de paasvakantie. Conform artikel 67 zullen er spoedig het aantal beschikbare plaatsen voor elke (onderwijs)raad bekend gemaakt worden (op de site van het kiescomité en in de winagenda), waarna er kandidatuurstellingen voor de raden kunnen worden ingediend (conform artikel 68 en 69) tot en met 12u00 's middags de laatste vrijdag voor de paasvakantie. Voor meer informatie i.v.m. de verkiezingen, zie het Huishoudelijk Reglement van Wina op Als je eventueel interesse hebt om toe te treden tot een opkomende ploeg, maar niet weet waar je moet beginnen, kan je contact opnemen met het kiescomité die je kunnen doorverwijzen naar de hen op dat moment bekende kandidaat-presessen. Ook voor meer informatie in verband met onderwijsraden is het kiescomité de bron bij uitstek. Zodra de site van het kiescomité online is zal dit ook bekend worden gemaakt!

6 Zin om in het presidium te gaan? Beste Winees, Bij het begin van het nieuwe semester is het ook eens tijd om vooruit te blikken naar volgend academiejaar. Na de Paasvakantie is het namelijk weer campagneweek, waarna de leden van Wina hun presidium voor volgend jaar kiezen. Naar goede gewoonte is dit een van de leukste en actiefste weken van het jaar, waarbij opkomende ploegen als doel hebben alle Winezen te overdonderen met tal van leuke activiteiten. Dit jaar zijn wij, Vinnie en Christophe, kandidaat om preses en vice-preses van Wina te worden. Een ploeg vorm je natuurlijk niet met twee, daarom zijn we op zoek naar geëngageerde Winezen. Op dinsdag 16 februari houden we daarom om 19u een korte infovergadering in gebouw 200S Iedereen is welkom, ook al ben je nog niet zeker of je weldegelijk in de ploeg wil stappen. Op deze vergadering komt zeker aan bod wat je allemaal in het presidium kan gaan doen (bv. barteam, cursusdienst, webteam, activiteiten, PR, redactie,...), of je er nu veel of weinig tijd in wil steken. We zullen dan ook de datum van de eerste echte ploegvergadering afspreken, als je niet kan komen naar de infovergadering maar wel in de ploeg wil stappen, laat ons dan best iets weten door te mailen naar Ook als je nog vragen hebt mag je steeds mailen. Als je nog andere mensen kent die interesse hebben, neem ze dan zeker mee naar de infovergadering. Tot slot willen we nog even benadrukken dat het helemaal niet uitmaakt of je al dan niet gedoopt en/of verkocht bent. Iedereen is welkom! Hopelijk tot binnenkort, Vinnie en Christophe Science Fiction Filmavond Al nood aan wat ontspanning na de eerste week van het tweede semester? Kom dan op maandag 15 februari tegen naar de winaliving waar Cultuur je 2 Science-fiction films zal tonen. Met de recente film Gamer en de klassieker The Abyss hopen wij jullie samen met een drankje en versnaperingen een gezellige avond aan te bieden. Cultuur Vervolgverhaal Wegens besparingen en niet voldoende lezers wordt het vervolgverhaal niet vervolgd. Als u hiermee niet kan leven, en bijgevolg gedwongen zult zijn de winagenda in de steek te laten, gelieve dan een te sturen naar vervolgverhaal@wina.be. Als er genoeg klachten zijn, zullen uw gebeden (en mails) misschien wel gehoord worden. Tot uw dienst, KR

7

8 IFB Deze week:! :00 Volleybal Dames Wina - 4! :00 Zaalvoetbal Heren Wina - 2! :00 Veldvoetbal Heren Wina - KUL Volgende week:! :00 Veldvoetbal Heren Wina - KUL WSF Deze week:! :30 4 & 5! :00 Erasmus Sport HHH Volgende week:! :00 One for all, all for 1,2 & 3 Cafésportavond! Wie: Alle passieve sporters van Wina! Wat: Cafésporten zoals poolen, airhockey, kickeren, darten, kaarten...! Waar: Down Town Jack! Waarom: 'Cause it's fun!! Wanneer: Donderdag om 20:00 Gothic Bar Na een misschien wel frustrerende examenperiode vol stress en afzien, heeft u hopelijk genoten van een rustig weekje vakantie. Maar het is ondertussen weer tijd voor een nieuw semester vol lessen en activiteiten. In deze laatste categorie laat uw barteam de duisternis over u neerdalen met een heuse Gothic Bar! Woensdag vanaf 22u00 wordt u verwacht in het RC onder Alma 3 met zwart gelakte nagels en vleermuisbotten om samen met Wina de donkere kanten van de menselijke psyche te doorgronden. Laat dit beeld u niet afschrikken, het wordt een spetterende winabar die u niet wil missen!

9 Culturele Opening Tweede Semester Beste Cultuurliefhebbers, Haal de agenda er al maar bij want het tweede semester heeft zo mogelijk nog meer te bieden dan het eerste. Na de drukke eerste week bieden we maandag een filmavond aan. De scifi-freak/liefhebber/ontdekker kan in de Living zijn hartje ophalen. Na deze opwarmer staat het eerste festival van dit jaar voor de deur. Ons eigenste Squadrock verwelkomt reeds voor de derde keer de betere groepjes uit Vlaanderen. Let wel op, wegens het succes van vorige jaren, zijn we uitgeweken naar de Albatros. Maart wordt zeker DE cultuurmaand. We beginnen met een cultuurweek met als thema Noord-Amerika. Op het menu vindt u naast de gewoonlijke eetstandjes en filmavond oa. jazz op zondag en een initiatie Hip-Hop dansen. Ook de mensen die liever hun basketskills nog eens opkrikken, komen aan hun trekken. Daarna geven we u een week tijd om te bekomen, de week erna is het immers Ithaka, het beeldende filmfestival van LOKO cultuur. Als dat nog niet genoeg cultuur is, is het diezelfde week ook het Wina-toneel, waar we ongetwijfeld van onze stoel gaan worden geblazen door zoveel talent. Om te zorgen dat u geen ontwenningsverschijnselen krijgt in de paasvakantie, geven we jullie donderdag 1 april een stevige Cultuurinjectie met het Lenteconcert, waar naast veel goede muziek ook de gouden krijtjes worden uitgereikt. Na de paasvakantie laten we u niet in de steek. In mei krijgt u nog een lekkere/leuke filmavond met als thema koekjes. Wij persoonlijk kijken er al likkebaardend naar uit! Ook de vrouwen onder ons worden niet vergeten in mei, waar we u deze keer op trakteren is voorlopig nog geheim! Uw Cultuurteam, Valérie, Bart, Glen, Annelies, Natascha, Anne, Janne, Greet en Hanne Lenteconcert Deze lente, zoals vele lentes ervoor, trakteert Wina zijn leden, de proffen en assistenten en andere cultuurliefhebbers op een heuse "oscar-uitreiking", maar dan de Wina variant: De uitreiking van de gouden krijtjes op ons Lenteconcert. Hierbij worden uitreikingen voor beste prof afgewisseld met optredens allerhande zoals bijvoorbeeld een stukje op piano, een voordracht of een mini-voorstelling klassieke dans. Hiervoor doen we beroep op jou, want na jarenlange ervaring weten we dat het grootste talent in onze eigen kring te vinden is. Speel je een muziekinstrument of in een groepje? Kan je een zaal tranen in de ogen laten krijgen met je voordrachttalenten? Heb je jaren gedanst of heb je misschien wel een talent voor iets waar wij nog niet aan gedacht hebben? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd om een stukje te spelen op ons Lenteconcert? Misschien zou je liever iets met twee spelen, maar ken je niemand om je te vergezellen? Dan zorgt cultuur ervoor dat je een partner vindt. (Let op! Wij zijn geen dating service!) Ben je geïnteresseerd, laat ons dan gewoon iets weten! Voor vragen, opmerkingen en inschrijvingen: cultuur@wina.be

10 Kakuro Slitherlink

11 ULYSSIS zoekt nieuwe medewerkers Ken je iets van servers, of wil je er graag iets over leren? Heb je zin om die droge theorie eens in praktijk om te zetten? Dan is ULYSSIS iets voor jou! Versterk ons team en leid de hosting provider voor en door studenten mee in goed banen. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet om medewerker te worden en laat ons iets weten op Voorkennis is niet vereist! De enige voorwaarde is dat je student/personeelslid bent aan de K.U. Leuven, maar als je dit leest, is dat wellicht het geval ;). ULYSSIS Redactieteddy Deze week koopt de redactieteddy een nieuwe cursus, voor het tweede semester!

12 Kalender maandag 8 februari dinsdag 9 februari woensdag 10 februari 20:00 Openingscantus, Ons Huis 20:00 Spelletjesavond, De Waag 22:00 Gothicbar, RC onder Alma III maandag 15 februari woensdag 17 februari 20:00 Sci-Fi filmavond, WinaLiving 20:00 Plan Achterban, locatie volgt nog 22:00 Anti-Valentijnsbar, RC onder Alma III Wekelijks blaadje van studentenkring WINA gedrukt op 300 exemplaren en verspreid onder de studenten wiskunde, informatica en fysica. Online te vinden op "Voor alle verzoekjes, roddels, columns, tekstjes en aanvragen, in-en uitschrijvingen op de winagendamail slechts één adres: redactie@wina.be"v.u: Wina Leuven VZW, Studentenwijk Arenberg 4/0, 3001 Heverlee

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Vele nieuwe vriendschappen en rivaliteiten ontstonden op de LAN-party met VTK. Woensdag 18

Nadere informatie

WINAGENDA. Openingscantus. Zoektocht EJW Mexicanbar. Afzuipbar

WINAGENDA. Openingscantus. Zoektocht EJW Mexicanbar. Afzuipbar WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Afzuipbar 23-5- 2012 Maandag 1 oktober EJW Goes Alma Openingscantus Dinsdag 2 oktober Woensdag

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek)

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) AV VERSLAG Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) Aanwezig: Jennifer, Jeroen, Pieter V., Natascha, Hanne, Bart, Michaël M., Toon, Joris B., Vincent, Yana, Sofie, Michaël D., Pieter V.H., Karel,

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 22 februari 2010 Woordje van de Preses Pijne voetjes, pijne beentjes, vermoeidheid, en een visje in Londen. Het zal je maar overkomen, zo preses zijn, na drie nachten met weinig slaap gaan op dit eigenste

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De Dies Natalis cantus ter ere van ons 50 jarig bestaan Maandag 24 februari Dinsdag 25 februari

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 1 Maart 2010 Woordje van de Preses De lente is in aantocht liefste Winezen. Net zoals het de deelnemers aan ons grote EJW spel die me afgelopen week overvallen hebben op de gang om mij een natte smakkerd

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

21 februari 2011. Preseswoordje. Liefste studenten,

21 februari 2011. Preseswoordje. Liefste studenten, Liefste studenten, Preseswoordje 21 februari 2011 Deze week vindt u bij deze Winagenda een belangrijke brief en folder. Aan onze faculteit overweegt men namelijk zeer ernstig om een alternatief semestersysteem

Nadere informatie

Maandag 1 maart. Danscursus

Maandag 1 maart. Danscursus Maandag 1 maart Danscursus Een Winabar, of een fuif zal nooit meer hetzelfde zijn. Geen excuus meer dat u niet kan dansen, geen schrik meer dat u niet kan dansen. Inderdaad, voor alles biedt Wina een oplossing,

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van 7 februari 2010 Aanwezig: Christophe B, Christophe D, Hanne, Jorien, Joris B, Karel, Mattia, Michael D, Michael M, Natascha, Pieter V, Sander, Simon, Stijn,

Nadere informatie

WINAGENDA. Schaatsen Pyjamabar. Woensdag 11 december. Ook de Winabar kreeg een bezoek van Sint Nicolaas.

WINAGENDA. Schaatsen Pyjamabar. Woensdag 11 december. Ook de Winabar kreeg een bezoek van Sint Nicolaas. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Ook de Winabar kreeg een bezoek van Sint Nicolaas. Dinsdag 10 december Woensdag 11 december

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van zondag 8 februari 2009 Aanwezig: Mattia, Stevel, Toon, Vincent, Maarten, Sander, Thijs, Stijn, Vinnie, Jennifer, Michaël M, Thomas, Christophe, Hanne, Charlotte,

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012 WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. En drink het leeeeeeeeeg @Zware Bierenbar 2012 Maandag 3 december Bezoek schouwburg Woensdag

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 22 maart 2010 Woordje van de Preses Een volle vuilbak zakdoeken, een potdichte neus, een keel als een rasp, en ploppende sinussen, dat lot is uw preses deze week beschoren. Ondanks mijn verkoudheid ben

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van 21 februari 2010 Aanwezig: Peter, Mattia, Thomas, Joris Baken, Stijn, Sander, Vinnie, Boogie, Pieter Verhoeven, Koen, Simon, Vincent, Natascha, Hanne, Daniël,

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

WINAGENDA. Tijger won de LOL-ploeg verkiezing! Maandag 4 mei. Star Wars filmavond. Dinsdag 5 mei

WINAGENDA. Tijger won de LOL-ploeg verkiezing! Maandag 4 mei. Star Wars filmavond. Dinsdag 5 mei WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Tijger won de LOL-ploeg verkiezing! Maandag 4 mei Dinsdag 5 mei Woensdag 6 mei Donderdag 7

Nadere informatie

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'.

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'. 1ste Studiefase Welkom bij de studierichting Sinologie! Op maandag 26 september gaat het academiejaar van start. Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de geplande activiteiten. Wij raden jullie

Nadere informatie

WINAGENDA. Meirondjes. Woensdag 1 mei. Studio 100- bar. Afsluitend studententoernooi. Sportbar!!!

WINAGENDA. Meirondjes. Woensdag 1 mei. Studio 100- bar. Afsluitend studententoernooi. Sportbar!!! WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sportbar!!! Di 7 mei Woe 8 mei Woensdag 1 mei Maandag 15 mei Dinsdag 14 mei Donderdag 16 mei

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo

FEBRUARI. Hello, Liefs, de groepsleiding Feebe Flore Lisa Margo FEBRUARI Hello, Wij zijn het. Na al die avondvergaderingen is het weer tijd voor zondagvertier! Geniet er deze maand extra hard van om gewoon eens heel scoutesk uwen beir uit te laten want maart zit vol

Nadere informatie

Faculteit Wetenschappen

Faculteit Wetenschappen Faculteit Wetenschappen Infodag: zaterdag 25 maart 2017 Informatie voor alle opleidingen Wiskunde Biochemie en biotechnologie Informatica Biologie Fysica Geologie Chemie Geografie 1 Informatie voor alle

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

WINAGENDA. EindejaarsBBQ. Meirondjes. Woensdag 18 mei. Avatarbar. Op de spantus werd de frak en het lint reeds overgedragen

WINAGENDA. EindejaarsBBQ. Meirondjes. Woensdag 18 mei. Avatarbar. Op de spantus werd de frak en het lint reeds overgedragen WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Op de spantus werd de frak en het lint reeds overgedragen EindejaarsBBQ Woensdag 18 mei Meirondjes

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Sintonneke twee maandelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica.

Sintonneke twee maandelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sintonneke twee maandelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De 24h uren was een groot succes Maandag 1 December Jagerbomb Scienticafé Dinsdag

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van zondag 15 februari 2009 Aanwezig: Daniel, Inge, Jorien, Bert, Thomas, Thijs, Mattia, Sander, Vincent V, Jennifer, Davy, Jerre, Sanne, Michiel, Michaël M, Vinnie,

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van 21 maart 2010 Aanwezig: Peter, Sander, Vincent, Simon, Joris, Vinnie, Boogie, Natascha, Karel, Michaël Derde, Lore, Pieter Verhoeven, Michaël Mariën, Daniël,

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Ruggeveldje december 2015

Ruggeveldje december 2015 Ruggeveldje december 2015 Beste schaatsleden en vrienden, Een witte kerst, met deze temperaturen lijkt die nog ver weg! En toch, dé feestmaand van het jaar staat weer voor de deur. Dit wil ook zeggen dat

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

WINAGENDA. Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Groepsfoto op de stadswandeling

WINAGENDA. Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Groepsfoto op de stadswandeling WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Groepsfoto op de stadswandeling Dinsdag 24 maart Woensdag 25 maart Lenteconcert Provinciezuip

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

INFODAG: ZATERDAG 17 MAART 2018

INFODAG: ZATERDAG 17 MAART 2018 INFODAG: ZATERDAG 17 MAART 2018 FACULTEIT WETENSCHAPPEN INFORMATIE VOOR ALLE OPLEIDINGEN WISKUNDE BIOCHEMIE EN BIOTECHNOLOGIE INFORMATICA BIOLOGIE FYSICA GEOLOGIE CHEMIE GEOGRAFIE 1 Informatie voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

WINAGENDA. Familiefeestcantus Problem Solving Superheldenbar Filmavond Fakbaravond: Café Manger

WINAGENDA. Familiefeestcantus Problem Solving Superheldenbar Filmavond Fakbaravond: Café Manger WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Wie heeft er ooit al op google afbeeldingen gezocht naar Angela Merkel Lederhosen nudes? Maandag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 6 oktober. Poolen + op café met GAK Pre-24 urenlooprondjes Verkoop OCMW bar. Woensdag 8 oktober. Howdy, cowboy!

WINAGENDA. Maandag 6 oktober. Poolen + op café met GAK Pre-24 urenlooprondjes Verkoop OCMW bar. Woensdag 8 oktober. Howdy, cowboy! WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Howdy, cowboy! Maandag 6 oktober Woensdag 8 oktober Poolen + op café met GAK Pre-24 urenlooprondjes

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Presidiumvergadering

Presidiumvergadering Presidiumvergadering VERSLAG Vergadering van zondag 13 december 2009 Aanwezig: Jorien, Thomas, Christophe D., Michaël M., Michaël D., Stijn, Joris B., Peter, Simon, Vincent, Joris T., Maarten, Pieter V.,

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Onze senior kent duidelijk alle liedjes vanbuiten! Maandag 17 november Dinsdag 18 november

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 7 maart. Fysica Olympiade. Dinsdag 8 maart. Lezing Argenta. Woensdag 9 maart. Sportbar. Quiz. Donderdag 10 maart

WINAGENDA. Maandag 7 maart. Fysica Olympiade. Dinsdag 8 maart. Lezing Argenta. Woensdag 9 maart. Sportbar. Quiz. Donderdag 10 maart WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Knappe barmannen in toga op de togabr Maandag 7 maart Dinsdag 8 maart Woensdag 9 maart Donderdag

Nadere informatie

WINAGENDA. Dinsdag 24 november. Scienticantus. Paella eetstand Schaatsen Galabar/proffentap. Woensdag 25 november. Beiaard bezoek LOKOmotion

WINAGENDA. Dinsdag 24 november. Scienticantus. Paella eetstand Schaatsen Galabar/proffentap. Woensdag 25 november. Beiaard bezoek LOKOmotion WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Het was weer gezellig op de bar met al de jenever Dinsdag 24 november Scienticantus Woensdag

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

28 februari 2011. Preseswoordje. Liefste Wina,

28 februari 2011. Preseswoordje. Liefste Wina, 28 februari 2011 Preseswoordje Liefste Wina, Zonet namen we met de Winagang deel aan de wedstrijd Win een kotconcert van Yevgueni! Of we wonnen of niet weet u misschien ondertussen al maar ik nog niet.

Nadere informatie

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN aan de faculteit sociale wetenschappen Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be xfglezing de crem Hij

Nadere informatie

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009.

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009. Betreft: bevraging jonge gezinnen in Herent Mogen wij een beetje van uw tijd vragen voor deze vragenlijst? Deze enquête kunt u anoniem invullen. De vragenlijst bestaat uit drie delen: een eerste algemeen

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN Je wil een cursus volgen, maar je wil eerst meer informatie krijgen. Welke vragen moet je stellen? Wat moet je doen? 1 Lees de tekst op blad 2 en maak de oefening op blad

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

WINAGENDA. Open mic Top 100-bar. Woensdag 30 november. Op de ouderdag konden de ouders even bekomen op een receptie na de boeiende lessen.

WINAGENDA. Open mic Top 100-bar. Woensdag 30 november. Op de ouderdag konden de ouders even bekomen op een receptie na de boeiende lessen. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Op de ouderdag konden de ouders even bekomen op een receptie na de boeiende lessen. Maandag

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben je weer de jongste. Je moet alles nog ontdekken. Dat

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 Urenloop. 24 Urenloop. Dinsdag 21 oktober. Zondag 26 oktober. Post 24 urenloopbar. Een Doopfie

WINAGENDA. 24 Urenloop. 24 Urenloop. Dinsdag 21 oktober. Zondag 26 oktober. Post 24 urenloopbar. Een Doopfie WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Een Doopfie Dinsdag 21 oktober 24 Urenloop Woensdag 22 oktober 24 Urenloop Post 24 urenloopbar

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Wenen Universiteit

Erasmusbestemming: Wenen Universiteit Erasmusbestemming: Wenen... Academiejaar: 2014. - 2015. Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Het hoofdgebouw van de Universiteit

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie