Productive Ward: De eerste ervaringen uit de praktijk #INTERVIEW 1: Sjors van der Maat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productive Ward: De eerste ervaringen uit de praktijk #INTERVIEW 1: Sjors van der Maat"

Transcriptie

1 Houttuinlaan GM Woerden t f Productive Ward: De eerste ervaringen uit de praktijk #INTERVIEW 1: Sjors van der Maat Verpleegkundig Afdelingshoofd St. Antonius ziekenhuis, Nieuwegein Waarom zijn jullie met het Productieve Verpleegteam aan de slag gegaan? Wij vonden Productieve Verpleegteam interessant omdat het verpleegkundigen in staat stelt zelf de regie te nemen over hun eigen werkgebied. Het biedt verpleegkundigen een methodiek om meer tijd vrij te maken voor de directe patiëntenzorg, doordat minder tijd nodig is voor indirecte zorg. Een tweede aspect dat mij aanspreekt in het Productieve Verpleegteam is het efficiënt inrichten van je verpleegafdeling. Dit past goed binnen de LEANgedachte die in het ziekenhuis is geïntroduceerd. Je afdeling goed organiseren is belangrijk. Je merkt dat op de afdeling veel tijd verloren gaat aan zaken die niet direct ten goede komen aan de patiënt. Met de methodiek van het Productieve Verpleegteam worden deze zaken door de verpleegkundigen aangepakt en geëlimineerd. Voorbeelden die bij ons op de afdelingen zijn: veel ongeorganiseerde ruimtes, overdrachten duren lang en zijn ongestructureerd, de informatie over de patiënt is niet toegankelijk en niet inzichtelijk genoeg (wat resulteert in veel vragen en onderbrekingen). Ook lopen en zoeken naar materialen kosten verpleegkundigen veel tijd. Een concreet voorbeeld: het bleek dat de verbandmiddelen op een onlogische plaats stonden. De aanschaf van een goed gevulde verbandkar betekent dat verpleegkundigen minder heen en weer hoeven lopen. Dat scheelt enorm veel tijd. Laatst hebben wij een bezoek gebracht aan Scania. Je ziet daar de LEAN gedachte in de praktijk. Het heeft mij aan het denken gezet over hoe we deze gedachte kunnen vertalen naar onze verpleegafdeling. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde voorraad voor x aantal patiënten op de patiëntenkamer, administratie op de patiëntenkamer (digitaal of op papier) en koffie en overdracht op een vast tijdstip. Verpleegkundigen zijn enthousiast omdat zij bepalen wat wordt aangepakt en omdat dit geen opdracht van bovenaf is. Dit was ook duidelijk bij de Kick-off bijeenkomst die wij in het najaar 2010 hebben gehouden. Het blijft natuurlijk zo dat er een paar trekkers zijn en een paar mensen die eerst de kat uit de boom kijken. De eerste module Hoe doen we het nu? bestaat uit veel meten, het stellen van indicatoren en het prestatiebord. Dat is voor verpleegkundigen, die praktisch zijn ingesteld, vrij taai. De werkgroepleden van de eerste module zijn zeer enthousiast en die zien, door er mee bezig te zijn, dat het Productieve Verpleegteam daadwerkelijk wat gaat opleveren. Module 2 Goed georganiseerde afdeling en module 3 Patiëntsituatie in een oogopslag spreken de verpleegkundigen erg aan. Dit omdat je in deze modules praktisch bezig bent met je eigen afdeling. De verpleegkundigen vinden het leuk om zelf punten te bedenken en daar de middelen voor te krijgen. Het voelt niet meer als een druk, maar als het resultaat van een eigen product, gedachtegang en samenwerking.

2 Je bent nu zes weken bezig. Wat is je indruk tot nu toe? Over het algemeen is mijn indruk van de afgelopen zes weken positief. Over een aantal punten valt nog wel iets meer te zeggen. Verpleegkundigen ervaren invloed Inmiddels is het Productieve Verpleegteam een bekend verschijnsel op de afdeling. De indicatoren zijn uitgewerkt en het prestatiebord is zichtbaar. De verpleegkundigen gaan zien waarom op een bepaalde indicator wordt gestuurd. Zij ervaren dat zij invloed hebben op wat er wordt gemeten en dat met hun input resultaten worden geboekt. Zij bepalen de norm, stellen vast hoe hoog de lat ligt en hebben daar een eigen kijk op. Dat heeft een positief effect en resulteert in een actieve houding. Meedoen zorgt voor betrokkenheid Je merkt dat de werkgroepleden zeer actief en betrokken zijn bij de eerste module Hoe doen we het nu?. Bij de verpleegkundigen die niet in de werkgroep zitten is dat minder. We zijn nu hard aan het werk om deze andere verpleegkundigen er ook bij te betrekken. Zij hebben meer belangstelling voor module 2 Goed georganiseerde afdeling en module 3 Patiëntsituatie in een oogopslag. Omdat dit aansprekende onderwerpen zijn vermoed ik dat het dan gemakkelijker is om de anderen erbij te betrekken. Dan kunnen ze echt aan de slag op de eigen afdeling en is het resultaat van de inspanningen voor de gehele afdeling zichtbaar. Aanzienlijke tijdsinvestering De tijdsinvestering voor het Productieve Verpleegteam is groot. Ik was daar op voorbereid en heb daar rekening meegehouden. Hierdoor was de gevraagde extra tijd niet onverwachts voor mij en de verpleegkundigen. Ik vind het een goed teken dat verpleegkundigen voor bijeenkomsten van het Productieve Verpleegteam op hun vrije dag terug willen komen. Inzicht en discussie Een positief effect van het Productieve Verpleegteam vind ik dat het discussie op gang brengt rondom de punten die worden gemeten. Een voorbeeld. Eén van indicatoren die bij ons wordt gemeten is de zorgzwaarte. Dit geeft een discussie over de beleving van de zorgzwaarte; wanneer is het druk? Wat is druk? En wat maakt het dat we het wel of niet druk hadden? Het Productieve Verpleegteam draagt bij aan besef en bewustwording, het geeft inzicht. Creatieve oplossingen Je merkt dat de verpleegkundigen trots en tevreden zijn op het resultaat van een idee waarvoor zij zelf input hebben gegeven, of het nu een kleine of een grote verandering is. Hierdoor ontstaan nieuwe creatieve ideeën. Een voorbeeld daarvan is het meuk-boekje (boekje voor belangrijke/ handige gegevens) ter vervanging van het bord. Een andere kleine verandering is het plaatsen van een waaier (voor A4 tjes) in plaats van een groot bord waarop het kan worden opgehangen. Je ziet dat verpleegkundigen anders naar de werkzaamheden en activiteiten gaan kijken. De waan van de dag maakt plaats voor een houding van waarom doen we dit eigenlijk op deze manier en kan het anders?. Het maakt je bewust van zaken die je werk beïnvloeden. In het oog springende resultaten Een tip voor andere afdelingen is om de werkgroep voor module Hoe doen we het nu? samen te stellen uit verpleegkundigen die draagvlak hebben binnen het team. Verpleegkundigen die de vaardigheid hebben om het verpleegteam erbij te betrekken, iets ergens van vinden, standvastig zijn en onafhankelijk kunnen optreden (en niet met alle winden meewaaien). Laat de verpleegkundigen het doen! Een andere tip is om ook echt de regie aan de verpleegkundigen te geven en het niet als leidinggevende toch op te willen pakken. Je mag en moet dit keer echt achterover leunen, faciliteren waar nodig, en het overlaten aan de verpleegkundigen. Het is goed om bij de MultiMomentOpname naar je eigen afdeling te kijken bij de invulling van de meetmomenten. Op mijn afdeling vonden de meters het prettiger om acht uur achter elkaar te meten, dan om de drie uur te wisselen waardoor telkens informatieoverdracht moest plaats vinden. Laat deze invulling ook gewoon over aan de verpleegkundigen.

3 Leg het de verpleegkundigen niet op, maar wees een vraagbaak. Stel constant vragen aan de verpleegkundigen, zodat zij zelf met antwoorden, oplossingen en besluiten komen. Tips voor leidinggevenden Zorg ervoor als leidinggevende dat je niet gaat achterlopen met het bijhouden van de tijdsinvestering, de uren, de werkgroepnotulen etc. Het is een snel project, dus loop je eenmaal achter de feiten aan, dan blijf je dit doen. Ga als leidinggevende snel kijken bij de andere afdelingen om te kijken hoe deze afdelingen omgaan met het Productieve Verpleegteam. Zo kun je kennis en ervaringen delen. De wil van de verpleegkundigen om te veranderen is groot als de veranderingen de patiënt ten goede komen. En dat gebeurt met het Productieve Verpleegteam. Voorbeelden hiervan zijn de trendmetingen van valincidenten, zorgzwaarte en de relatie tussen deze. Praktisch Hang het prestatiebord op een prominente plek zodat iedereen het kan zien. Hoe groter het bord, hoe beter. Wat staat op korte termijn op het programma? Ik verwacht dat we de puntjes op de i gaan zetten bij het presentatiebord en de beschrijving van de prestatieindicatoren. Ook komt de projectleider een bezoek brengen aan de afdeling. In januari 2011 starten wij met module 2 Goed georganiseerde afdeling en het 5S spel. Het 5S spel is een tool in deze module. Het staat voor vijf stappen die helpen een ideale werplek te creëren door middel van organiseren, opruimen en het reduceren van verspilling. Ook moet de werkgroep voor module 2 worden vastgesteld. Dit wordt waarschijnlijk een uitgebreidere werkgroep omdat wij de afdeling (ruimtes) groots willen aanpakken. Sjors van der Maat Werkt als verpleegkundig afdelingshoofd op één van de zes pilotafdelingen binnen het St. Antonius Ziekenhuis die in het najaar van 2010 zijn gestart met het Productieve Verpleegteam. Het interview is afgenomen door Marije Wouters, werkzaam als adviseur bij CC Zorgadviseurs. Marije Wouters is de externe begeleider binnen het Productieve Verpleegteam in St. Antonius Ziekenhuis.

4 #INTERVIEW 2: Jan van Bruggen Zorgcoördinator St. Antonius ziekenhuis, Nieuwegein Waarom zijn jullie met het Productieve Verpleegteam aan de slag gegaan? Wij zijn met het Productieve Verpleegteam aan de slag gegaan omdat het verpleegteam de verbetermethodiek krijgt aangereikt. Met behulp van een aantal modules, waarin de verbetermethodiek is verwerkt, gaan zij aan de slag op de eigen afdeling. Het zijn herkenbare modules en dat maakt het gemakkelijk om ze toe te passen in de praktijk. Herkenbare aspecten zijn onder andere de benamingen van de modules, bijvoorbeeld de Afdelingsronde/visite lopen, Maaltijden, Opname en gepland ontslag. Dit zijn activiteiten die wij in ons werk doen. Zo is snel duidelijk waarop de betreffende module effect heeft. Je bent nu acht weken bezig. Wat is je indruk tot nu toe? Projectmatig werken wordt als zeer leuk ervaren. Het werkt goed om in verschillende samenstellingen aan de modules te werken. Het verhoogt ons wij-gevoel en het resultaat wordt breed gedragen. Tevreden over het resultaat De verpleegkundigen die hebben meegedraaid in de werkgroep zijn tevreden over het resultaat. Ondanks de taaie aspecten van module 1 Hoe doen we het nu?, kijken wij met een goed gevoel terug. Het en het prestatiebord (groot whitebord dat door visueel management de resultaten zichtbaar maakt) zijn bij de meeste leden van het verpleegteam nu bekend. De basismodules zijn belangrijk Verpleegkundigen zijn echte doeners, daarom vinden zij de eerste module vrij taai. Het is voor doeners minder makkelijk om in te zien welke tijd je wint door alles te meten, op papier te zetten en indicatoren te stellen. Toch zien wij in dat module 1 nodig is voor de andere twee basismodules (module 2 Goed georganiseerde afdeling en module 3 Patiëntsituatie in één oogopslag ). Het helpt je om even goed na te denken over je eigen handelingen en processen, voordat je in het vervolg het proces induikt. In het oog springende resultaten Wij zien in onze indicatoren terug dat we bewuster omgaan met de onderwerpen die zijn onderzocht, zaken zijn zo beter op orde. Ook kijken we kritisch naar waarom en hoe wij de dingen bij ons op de afdeling doen. Visueel management is belangrijk Een tip voor andere afdelingen is om resultaten visueel te presenteren. Dit maakt het project levendig en herkenbaar voor het verpleegteam. Bij ons is het prestatiebord daarom van een indrukwekkende omvang. Planning MultiMomentOpname (MMO) Een andere tip is om de MMO s goed te organiseren. De MMO vraagt een behoorlijke (extra) inspanning van het verpleegteam. Een goed georganiseerde planning

5 en passende roosters zijn dus belangrijk. Daarom is het ook verstandig om met het verpleegteam, vooraf aan de meting, de termen in de MMO door te lopen om verwarring en verspilling van tijd te voorkomen. De MMO is namelijk een hulpmiddel om gemakkelijk inzichtelijk te maken hoe de verdeling van de werkzaamheden in je dienst is. Daarin wordt onder andere een onderverdeling gemaakt naar de directe tijd en de indirecte tijd voor patiëntenzorg, het aantal gelopen meters en het aantal onderbrekingen die gedurende je dienst hebben plaats gevonden. Wat staat op korte termijn op het programma? Wij zijn in december 2010 gestart met module 2 Goed georganiseerde afdeling. Een belangrijk onderdeel van deze module is het 5s spel. Hiervoor hebben wij net een training gehad. Het 5S spel is een tool in deze module. Het staat voor vijf stappen die helpen een ideale werplek te creëren door organiseren, opruimen en het reduceren van verspilling. Op 10 januari 2011 volgt de eerste werkgroepvergadering van module 2 Goed georganiseerde afdeling. Verder gaan we kijken hoe we de indicatoren meer inhoudelijk kunnen meten. We moeten natuurlijk niet alleen controleren of we meten, maar er moet ook gekeken worden naar het hoe en waarom we dingen meten bij patiënten. Anders is het bijhouden van indicatoren niet zinvol en op den duur ook niet meer uit te leggen aan het team. Verder hoop ik dat door het Productieve Verpleegteam de rust terugkomt op onze afdeling, voor onze ogen en in ons hoofd door op te ruimen en goed te organiseren. Ik hoop dat door het draaien van het Productieve Verpleegteam het team met plezier naar zijn werk blijft gaan c.q. het fijner vindt om te werken dan voorheen. Jan VAN Bruggen Werkt als zorgcoördinator op één van de zes pilotafdelingen binnen het St. Antonius Ziekenhuis die in het najaar van 2010 zijn gestart met het Productieve Verpleegteam. Het interview is afgenomen door Marije Wouters, werkzaam als adviseur bij CC Zorgadviseurs. Marije Wouters is de externe begeleider binnen het Productieve Verpleegteam in St. Antonius Ziekenhuis

De zorg is onze passie, verbeteren ons vak. Productive Ward

De zorg is onze passie, verbeteren ons vak. Productive Ward Productive Ward Verbeter de kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid van uw zorg door reductie van verspilling Brochure Productive Ward CBO 2012 CBO, Postbus 20064, 3502 LB UTRECHT Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

PRODUCTIVE WARD "Meer tijd voor de Patiënt"

PRODUCTIVE WARD Meer tijd voor de Patiënt PRODUCTIVE WARD "Meer tijd voor de Patiënt" whitepaper 3 5 5 5 6 In het kort PRODUCTIVE WARD Context Uitdaging Essentie Methodiek MEER TIJD VOOR DE PATIËNT! In samenwerking met de NHS-I (National Health

Nadere informatie

Iedereen wil veranderen, maar niemand wil veranderd worden.

Iedereen wil veranderen, maar niemand wil veranderd worden. PRODUCTIVE WARD Meer tijd voor de patiënt Maaike Veenvliet 17 maart 2011 Iedereen wil veranderen, maar niemand wil veranderd worden. 1 ORGANISEREN + VERBETEREN = TIJD + KWALITEIT PRODUCTIVE WARD PROFESSIONALS

Nadere informatie

Meer tijd voor de patiënt

Meer tijd voor de patiënt Het Productieve Verpleegteam Meer tijd voor de patiënt CC Zorgadviseurs officieel licentiehouder van The Productive Ward 20-30% meer tijd voor patiëntenzorg hogere werknemerstevredenheid minder ziekteverzuim

Nadere informatie

DE MMO. De Lean verbetertool voor procesoptimalisatie door (verpleeg)teams. zorgadviseurs

DE MMO. De Lean verbetertool voor procesoptimalisatie door (verpleeg)teams. zorgadviseurs DE MMO De Lean verbetertool voor procesoptimalisatie door (verpleeg)teams zorgadviseurs pak nieuwe kaart Is dit wenselijk? ACTIVITEIT Is dit wenselijk? pak nieuwe kaart onnodige handeling z.o.z. CONTINU

Nadere informatie

Productive Care. Ervaringen tot nu toe. whitepaper

Productive Care. Ervaringen tot nu toe. whitepaper Productive Care Ervaringen tot nu toe whitepaper Annemieke van Groenestijn, CBO Maaike Veenvliet, CC zorgadviseurs Oktober 2014 Daar gooien we een föhn overheen is ondertussen een veel gehoorde kreet in

Nadere informatie

The Productive Series in Nederland www.productiveseries.nl

The Productive Series in Nederland www.productiveseries.nl The Productive Series in Nederland www.productiveseries.nl NHS Institute for Innovation and Improvement, 2009 Inhoud Overzicht Welke versies bestaan er Geschiedenis The Productive Series Uitgangspunten

Nadere informatie

Eindverslag Academische Opleidingsschool Sophianum, juni 2011

Eindverslag Academische Opleidingsschool Sophianum, juni 2011 Eindverslag Academische Opleidingsschool Sophianum, juni 2011 Welke middelen kan een docent tijdens zijn les gebruiken / hanteren om leerlingen van havo 4 op het Sophianum meer te motiveren? Motivatie

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

De beste verbeteringen maken de medewerkers zelf PRODUCTIVE CARE

De beste verbeteringen maken de medewerkers zelf PRODUCTIVE CARE De beste verbeteringen maken de medewerkers zelf PRODUCTIVE CARE NHS Institute for Innovation and Improvement Stichting Effectieve Zorg Fotomateriaal: Eveline Renaud, NHS Alle rechten voorbehouden. Niets

Nadere informatie

Trefwoorden Veranderaanpak Verpleegkundigen Productive ward Commitment. SIGMA 14 Nummer 2, April 2011 SIGMA Nummer 2, April 2011

Trefwoorden Veranderaanpak Verpleegkundigen Productive ward Commitment. SIGMA 14 Nummer 2, April 2011 SIGMA Nummer 2, April 2011 Trefwoorden Veranderaanpak Verpleegkundigen Productive ward Commitment Auteurs Lotte Vermeer Joan Verweij De Productive Ward De verpleegkundigen aan zet De Productive Ward is een veranderaanpak die zich

Nadere informatie

Productive Care. Ervaringen tot nu toe. whitepaper

Productive Care. Ervaringen tot nu toe. whitepaper Productive Care Ervaringen tot nu toe whitepaper Annemieke van Groenestijn, CBO Maaike Veenvliet, CC zorgadviseurs Oktober 2014 Daar gooien we een föhn overheen is ondertussen een veel gehoorde kreet in

Nadere informatie

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Open Training Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wil jij meer

Nadere informatie

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,6 8,7 8,7 8,6

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,6 8,7 8,7 8,6 Samenvatting Scores Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,6 8,7 8,7 8,6 Uit de opmerkingen van de deelnemers blijkt dat zij de training als leerzaam, interactief en praktijkgericht

Nadere informatie

Slimmer werken is leuker

Slimmer werken is leuker Slimmer werken is leuker Slimmer werken is leuker Colofon Het project Slimmer Werken in zorg en welzijn is een initiatief van CNV Publieke Zaak en uitgevoerd met steun van het ministerie van VWS. De begeleiding

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling F

Welkom op verpleegafdeling F Welkom op verpleegafdeling F Welkom U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht. In de folder vertellen we graag hoe de gang van zaken is op verpleegafdeling F en met welke

Nadere informatie

Competenties De Fontein

Competenties De Fontein Competenties De Fontein We werken met de volgende 4 competenties: 1. Verantwoordelijkheid 2. Samenwerken 3. Organisatie en planning, zelfstandigheid 4. Motivatie - In klas 1 wordt gewerkt aan de volgende

Nadere informatie

samen beslissen Het 10-stappenplan voor U wilt aan de slag met samen beslissen in de praktijk, waar begint u dan en op welke zaken kunt u letten?

samen beslissen Het 10-stappenplan voor U wilt aan de slag met samen beslissen in de praktijk, waar begint u dan en op welke zaken kunt u letten? Het 10-stappenplan voor samen beslissen U wilt aan de slag met samen beslissen in de praktijk, waar begint u dan en op welke zaken kunt u letten? Hier vindt u een stappenplan dat kan helpen bij de implementatie

Nadere informatie

Samen Voor de Patiënt

Samen Voor de Patiënt Samen Voor de Patiënt BarODag Februari 2017 VERTROUWELIJK EN AUTEURSRECHTELIJK BESCHERMD Inhoud Samen Voor de Patiënt in het kort Showcases 3 Onderstaande link bevat een korte introductie van Samen Voor

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Waarom zou je de doelgroep 1 vragen om mee te werken aan het Festival van het Leren?

Waarom zou je de doelgroep 1 vragen om mee te werken aan het Festival van het Leren? Saturday, 11 April 2009 11:31 Last Updated Wednesday, 15 April 2009 07:57 Waarom zou je de doelgroep 1 vragen om mee te werken aan het Festival van het Leren? Wanneer leden van de doelgroep meewerken aan

Nadere informatie

Een werkdrukplan opzetten. Keuze voor een grote of kleine aanpak: een werkdrukplan opzetten. Aftrap

Een werkdrukplan opzetten. Keuze voor een grote of kleine aanpak: een werkdrukplan opzetten. Aftrap Keuze voor een grote of kleine aanpak: een werkdrukplan opzetten Afhankelijk van uw keuzes voor de aanpak van werkdruk kunt u één of meer stappen van het stappenplan doorlopen. Het werkdrukplan is gebaseerd

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Serviceconcept. Presentatie. Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam

Serviceconcept. Presentatie. Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam Serviceconcept ZORGVISIE PERSBERICHT 17 maart 2010 Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland die met grote regelmaat mysteryguests gaat inzetten

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken

Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Zorg voor focus Invulblad bij module 3 e-cursus Slimmer werken, Meer bereiken Hoe ziet je werkdag er nu uit? Schrijf op hoe jouw gemiddelde werkdag er uitziet, van moment tot moment. Hoe laat begin je?

Nadere informatie

KNLTB Stappenplan. beleidsplan tennisvereniging X

KNLTB Stappenplan. beleidsplan tennisvereniging X KNLTB Stappenplan beleidsplan tennisvereniging X Inleiding Iedere verenigingsbestuurder weet in het achterhoofd dat het belangrijk is om beleidsmatig en doelgericht te werken. Toch komen de meeste verenigingsbestuurders

Nadere informatie

Situering AZ Monica. CA en CD. 477 bedden. +/- 1200 medewerkers. 180 artsen. 24 verblijfsafd.

Situering AZ Monica. CA en CD. 477 bedden. +/- 1200 medewerkers. 180 artsen. 24 verblijfsafd. Situering AZ Monica CA en CD 477 bedden +/- 1200 medewerkers 180 artsen 24 verblijfsafd. MOTOR VAN VERANDERING Visitatierapport Cultuurmeting Uitstroom van medewerkers/ ziekteverzuim Patiënten tevredenheid

Nadere informatie

Presenteren. Oriëntatie

Presenteren. Oriëntatie Oriëntatie Dit ga je doen Je gaat een stand (marktkraam) inrichten om te laten zien wat je gedaan hebt tijdens dit project en wat je eindresultaat is. Je probeert jullie stand zo te maken dat het aantrekkelijk

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

MEDIACONTACT SITUATIE

MEDIACONTACT SITUATIE MEDIACONTACT Wilco Bontenbal SITUATIE U, als manager, krijgt ongetwijfeld wel eens te maken met de. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw natuurlijke stijl van optreden in de en uw voorkeur

Nadere informatie

Nederlands in Uitvoering

Nederlands in Uitvoering Nederlands in Uitvoering Leerjaar 1 Toekomst Een interview houden Algemene modulegegevens Leerjaar: 1 Taaltaak: Een interview houden Thema: Toekomst Leerstijlvariant: BEKIJK - DENK - DOE - ERVAAR Beschrijving

Nadere informatie

Productive Ward Implementatie & resultaten UZA Muriel Tegenbos Projectleider Productive Ward

Productive Ward Implementatie & resultaten UZA Muriel Tegenbos Projectleider Productive Ward Productive Ward Implementatie & resultaten UZA Muriel Tegenbos Projectleider Productive Ward Projectaanpak Projectstructuur Projectteam Productive Ward Projectleider Projectmedewerker (2FTE) Werkgroep

Nadere informatie

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn 1 Kaders bij zelfsturing: financieel gezond zijn Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn Financieel

Nadere informatie

PeerEducatie Handboek voor Peers

PeerEducatie Handboek voor Peers PeerEducatie Handboek voor Peers Handboek voor Peers 1 Colofon PeerEducatie Handboek voor Peers december 2007 Work-Wise Dit is een uitgave van: Work-Wise info@work-wise.nl www.work-wise.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

82 De Productive Ward Verpleegkundigen aan het roer!

82 De Productive Ward Verpleegkundigen aan het roer! Praktijkboek_A1.fm Page 1269 Tuesday, June 28, 2011 10:50 AM 82 De Productive Ward Verpleegkundigen aan het roer! Joan Verweij Lotte Vermeer 1 82.1 Inleiding Kwaliteitssystemen worden vaak van bovenaf

Nadere informatie

Gespreksleidraad. Werkstress. Informatieboekje

Gespreksleidraad. Werkstress. Informatieboekje Gespreksleidraad Werkstress Informatieboekje Inleiding in opdracht van Stress, een goed gesprek helpt Stress, soms is het handig. Stress houdt je scherp voor korte piekmomenten en in acuut bedreigende

Nadere informatie

2. RELATIE MET STAKEHOLDERS

2. RELATIE MET STAKEHOLDERS 2. RELATIE MET STAKEHOLDERS De VAR kan het niet alleen. DE RELATIE MET DE STAKEHOLDERS De volgende stap in het groeiproces van de VAR is het verbeteren van de relatie met de andere partijen: de stakeholders.

Nadere informatie

Realisatiefase fase 5

Realisatiefase fase 5 Realisatiefase fase 5 Dit is de tweede doe-fase. Tijdens de realisatiefase voeren jullie de ontwerpen uit om het product te realiseren. Tijdens de voorbereidingsfase hebben jullie alles wat jullie nodig

Nadere informatie

EmployabilityDriver. Waarom een strategische discussie over employability beleid?

EmployabilityDriver. Waarom een strategische discussie over employability beleid? EmployabilityDriver Waarom een strategische discussie over employability beleid? We weten al een tijd dat door vergrijzing en ontgroening de druk op de arbeidsmarkt toeneemt. Het wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Sectorwerkstuk 2010-2011

Sectorwerkstuk 2010-2011 Sectorwerkstuk 2010-2011 Namen: ---------------------------------------------------------------------------------------- Klas: -------------------- Sector: --------------------------------------------

Nadere informatie

De interne communicatieadviseur

De interne communicatieadviseur De interne communicatieadviseur Dit zijn de kenmerken van een complex Verschillende ideeën Kleine wijzigingen kunnen grote gevolgen hebben Beweeglijke doelen Het pad ontrolt zich met iedere stap??? Geen

Nadere informatie

Time management - logboekanalyse en Eisenhowerschema

Time management - logboekanalyse en Eisenhowerschema pag.: 1 van 5 Time management - logboekanalyse en Eisenhowerschema Tijd is een schaars goed. U heeft als inkoper slechts een beperkte hoeveelheid tijd tot uw beschikking om uw taken uit te voeren. Deze

Nadere informatie

Test denkprofiel jongeren

Test denkprofiel jongeren Test denkprofiel jongeren Wat is jouw denkprofiel? Mensen denken op verschillende manieren. Jongeren ook. Volgens de theorie van Sternberg kun je voorkeur hebben voor analytisch, praktisch of creatief

Nadere informatie

Het kan in het Martini ziekenhuis, efficiency en kwaliteit gaan samen. CQi-Ziekenhuizen van meten naar actie 9 oktober 2012 Patrick Wennekes

Het kan in het Martini ziekenhuis, efficiency en kwaliteit gaan samen. CQi-Ziekenhuizen van meten naar actie 9 oktober 2012 Patrick Wennekes Het kan in het Martini ziekenhuis, efficiency en kwaliteit gaan samen CQi-Ziekenhuizen van meten naar actie 9 oktober 2012 Patrick Wennekes Inhoud Introductie Lean Six Sigma Project ontslag procedure (door:

Nadere informatie

Stichting leerkracht: elke dag samen een beetje beter

Stichting leerkracht: elke dag samen een beetje beter Stichting leerkracht: elke dag samen een beetje beter Wat is leerkracht? Stichting leerkracht is een organisatie van enthousiaste experts uit het onderwijs en bedrijfsleven die scholen helpt in het ontwikkelen

Nadere informatie

E-book Beleef het onderwijs! Een praktische handleiding voor verbetering. Joyce Thijssen

E-book Beleef het onderwijs! Een praktische handleiding voor verbetering. Joyce Thijssen E-book Beleef het onderwijs! Een praktische handleiding voor verbetering Joyce Thijssen Inleiding Enthousiaste leerlingen, ouders, leerkrachten en schoolbestuur? Dat wil toch iedere school! Cocreatie is

Nadere informatie

Post-hbo opleiding seksuologie

Post-hbo opleiding seksuologie Post-hbo opleiding seksuologie mensenkennis Plezierige overdracht, de docent spreekt uit ervaring en brengt veiligheid en openheid in de groep door haar respectvolle wijze van benaderen. Top! Post-hbo

Nadere informatie

Gedragscode. Gewoon goed doen

Gedragscode. Gewoon goed doen Gedragscode Gewoon goed doen 2 Inhoudsopgave pagina 1. Missie, ambitie en kernwaarden 4 2. Gewoon goed doen 5 3. Waarom een gedragscode? 6 4. Omgaan met de patiënt/klant: respectvol en gastvrij 7 5. Professioneel

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Provinciale bijeenkomsten gemeentelijke financiën en de 3 decentralisaties in het sociaal domein

Provinciale bijeenkomsten gemeentelijke financiën en de 3 decentralisaties in het sociaal domein Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Provinciale bijeenkomsten gemeentelijke financiën en de 3 decentralisaties in het sociaal domein Zijn we allemaal aangesloten? Zijn alle gemeenten

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Creatief en flexibel toepassen van Triplep Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Programma Overzicht Kennismaking Persoonlijke werving van ouders Een goede relatie opbouwen met de ouders

Nadere informatie

HR & Productive Ward Een waarderende investering

HR & Productive Ward Een waarderende investering HR & Productive Ward Een waarderende investering Hildegard Hermans Directeur personeel Engagement van HR in het UZA-Lean huis Lean Leadership Verschillende trainingsprogramma s i.s.m. AMS Doelgroep: leidinggevenden

Nadere informatie

De loopbaanchecklist

De loopbaanchecklist De loopbaanchecklist Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop je jouw loopbaan stuurt. Bij het beantwoorden van de vragen gaat het niet direct om andere banen, je

Nadere informatie

Recept 5: Hoe faciliteren we verbetering? Een recept voor een cultuur van verbeteren

Recept 5: Hoe faciliteren we verbetering? Een recept voor een cultuur van verbeteren Recept 5: Hoe faciliteren we verbetering? Een recept voor een cultuur van verbeteren Het gerecht Het resultaat: medewerkers met oog voor verbetering, in een organisatiecultuur waarin continu verbeteren

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

STEK: EEN MANIER OM SAMEN TE GROEIEN

STEK: EEN MANIER OM SAMEN TE GROEIEN Versie: mei 2016 STEK: EEN MANIER OM SAMEN TE GROEIEN Samen Toekomstgericht vanuit Eigen Kracht SAMEN TOEKOMSTGERICHT VANUIT EIGEN KRACHT! STEK 2-5-2016 2 Inhoudsopgave Tot Slot 22 Inhoud Pagina Inhoudsopgave

Nadere informatie

Pijnmeting. Hulpmiddel bij pijnbestrijding

Pijnmeting. Hulpmiddel bij pijnbestrijding Pijnmeting Hulpmiddel bij pijnbestrijding Pijnmeting U bent opgenomen omdat u lichamelijke klachten hebt en één van deze klachten is pijn. De mogelijkheid bestaat dat de oorzaak van de pijn snel wordt

Nadere informatie

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst Sylvia Verhoef, adviseur en manager Opleidingen Anita Buijs, manager bedrijfsvoering backoffice 2 Ben jij de secretaresse van de toekomst? Perfecte

Nadere informatie

Professioneel communiceren: belangrijk onderdeel van dit boek en deze lessen DENK NA: WAAR KAN JE ALS JURIDICH MEDEWERKER TERECHTKOMEN?

Professioneel communiceren: belangrijk onderdeel van dit boek en deze lessen DENK NA: WAAR KAN JE ALS JURIDICH MEDEWERKER TERECHTKOMEN? Hoofdstuk 1 Leerdoelen pg 17 Link tussen leerdoelen en toets stof 1.1 Juridisch medewerker Algemene vaardigheden besproken: Op de hoogte zijn (kennis) Informatie op papier kunnen zetten Goed kunnen lezen

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Reflecteren met kinderen; leren door vragen Yvonne Kleefkens en José van Loo

Reflecteren met kinderen; leren door vragen Yvonne Kleefkens en José van Loo Reflecteren met kinderen; leren door vragen Yvonne Kleefkens en José van Loo Jonge kinderen denken graag na over de wereld. Dat uit zich al heel vroeg in bijvoorbeeld de vragen die ze stellen: waarom,

Nadere informatie

6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN

6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN 6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN INLEIDING Het Nieuwe Werken is in de afgelopen jaren op vele plekken geïntroduceerd om slimmer om te gaan met de beschikbare middelen binnen organisaties

Nadere informatie

academy INNOVEREN MET BIM Praktische training Dome

academy INNOVEREN MET BIM Praktische training Dome INNOVEREN MET BIM Praktische training Dome-X Academy De wereld is in hoog tempo aan het veranderen. Vertrouwde modellen en denkbeelden maken plaats voor nieuwe inzichten. Sleutelwoorden daarbij zijn technische

Nadere informatie

Participatie betrokkenheid

Participatie betrokkenheid 5 Participatie en betrokkenheid De mate van participatie in de sessies die je organiseert kan erg verschillen. Soms wil je gebruik maken van de ideeën van de medewerkers door een brainstorm te organiseren

Nadere informatie

Opruimen in de praktijk Ruimte voor de professional, die professional dat ben JIJ!

Opruimen in de praktijk Ruimte voor de professional, die professional dat ben JIJ! Opruimen in de praktijk Ruimte voor de professional, die professional dat ben JIJ! Niet alleen toevoegen maar ook opruimen Een handleiding van de Opruimdienst als hulpmiddel voor jouw team Handleiding

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

p a t i ë n t e n i n f o r m a t i e 2

p a t i ë n t e n i n f o r m a t i e 2 Afdeling Orthopedie Inhoud Welkom... 3 Verpleegkundige zorg... 3 Medische zorg... 3 Team... 3 Informatie... 4 Wetenswaardigheden... 5 Niet tevreden... 5 Bereikbaarheid... 6 p a t i ë n t e n i n f o r

Nadere informatie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER Na een succesvol voorjaarsprogramma,

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling C3. Locatie Dordwijk

Welkom op verpleegafdeling C3. Locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling C3 Locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling C3 U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk op verpleegafdeling C3. Bij Bureau Opname heeft u het

Nadere informatie

Interne audits, het rendement

Interne audits, het rendement Interne audits, het rendement HKZ Kwaliteitsdag Olav Kloek 8 april 2014 SAFER, SMARTER, GREENER Strategie van de organisatie Herontwerp van organisaties, door: Nieuw financieringsstelsel Zelfsturende/zelfregulerende

Nadere informatie

2014 Kioppe, Arnhem Pedagoge drs. Marleen Kerstens www.bewustekinderopvang.nl

2014 Kioppe, Arnhem Pedagoge drs. Marleen Kerstens www.bewustekinderopvang.nl Dit e-book is een gratis uitgave van: Kioppe voor Bewuste Kinderopvang en is onderdeel van Procesgericht Vergaderen in de Kinderopvang De eerste titel uit deze vergadermethode is 'Iedereen doet mee!' Kioppe,

Nadere informatie

Sectorwerkstuk 2012-2013

Sectorwerkstuk 2012-2013 Sectorwerkstuk 2012-2013 Namen: ---------------------------------------------------------------------------------------- Klas: -------------------- Sector: --------------------------------------------

Nadere informatie

Vragenlijst Ervaren regie in de zorg

Vragenlijst Ervaren regie in de zorg Vragenlijst Ervaren regie in de zorg versie voor mondelinge afname Introductie Zwart = tekst interviewer Schuingedrukt = ter ondersteuning interviewer (niet hardop lezen) De vragen uit deze vragenlijst

Nadere informatie

Oncologie. Verpleegafdeling

Oncologie. Verpleegafdeling Oncologie Verpleegafdeling Oncologie Verpleegafdeling Oncologie Welkom op de afdeling Oncologie van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Utrecht Oudenrijn. Verpleegafdeling oncologie indeling afdeling

Nadere informatie

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte Over deze toolkit Welkom in het huis van persoonsgerichte zorg! Zoals je ziet is het huis nog in

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 L Mijn persoonlijk actieplan

Hoofdstuk 5 L Mijn persoonlijk actieplan Hoofdstuk 5 L Mijn persoonlijk actieplan Duur 40 minuten Leerdoel deelnemers Deelnemers kunnen tenminste één risicofactor kiezen en actie(s) benoemen om hun gezond in positieve zin te verbeteren. Inhoud

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

TEAM: Ontwikkel het Ambassadeurschap Notities door: Bianca Lamme, Margriet Martens en Froukje Verdam

TEAM: Ontwikkel het Ambassadeurschap Notities door: Bianca Lamme, Margriet Martens en Froukje Verdam TEAM: Ontwikkel het Ambassadeurschap Notities door: Bianca Lamme, Margriet Martens en Froukje Verdam De volgende 3 aspecten vormen de focus van ons team: 1) de definitie van ambassadeur Ambassadeurs vormen

Nadere informatie

Explorers. Begeleiding. Explorerraad

Explorers. Begeleiding. Explorerraad Explorers De oudste leden van de Graaf Ottogroep zijn lid van het speltak Explorers. Explorers zijn zelfstandige, creatieve, gezellige en nieuwsgierige jongeren die niet bang zijn iets vreemds uit te proberen.

Nadere informatie

Programma. Welk klanttype vind je moeilijk? Tips per klanttype Ja maar Jan Passieve Peter Breedsprakige Bert Gedemotiveerde Gea

Programma. Welk klanttype vind je moeilijk? Tips per klanttype Ja maar Jan Passieve Peter Breedsprakige Bert Gedemotiveerde Gea JACOMIJN KUIPER ANNA SCHOTANUS Programma Welk klanttype vind je moeilijk? Tips per klanttype Ja maar Jan Passieve Peter Breedsprakige Bert Gedemotiveerde Gea Drie vragen om jezelf te stellen Bekrachtigen

Nadere informatie

Bezoek een beurs! 2. Bekijk het programma van de beurs en match de onderdelen van het programma met jouw doel.

Bezoek een beurs! 2. Bekijk het programma van de beurs en match de onderdelen van het programma met jouw doel. Komende week vindt de jaarlijkse NOT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs kun je workshops volgen, lezingen bijwonen en stands van exposanten bezoeken. Er is veel te doen en zien, dus daar

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Schudden, delen, geven

Schudden, delen, geven Schudden, delen, geven Flexibilisering is een belangrijk begrip geworden. Niet alleen de tijdsindeling van mensen is flexibeler, ook de binding van mensen met organisaties is aan verandering onderhevig.

Nadere informatie

CONCEPT TOOL ONTWERPEN IN BEELD VOOR EIGEN GEBRUIK

CONCEPT TOOL ONTWERPEN IN BEELD VOOR EIGEN GEBRUIK 1 Leerdoelen verhelderen 1A Hoe ziet de vaardigheid eruit? Neem een vaardigheid die in komende project of les belangrijk gaat zijn. Schrijf de vaardigheid op een groot vel en verdeel de rest van het vel

Nadere informatie

Training Lean Yellow Belt. Inclusief Yellow Belt certificaat

Training Lean Yellow Belt. Inclusief Yellow Belt certificaat Training Lean Yellow Belt Inclusief Yellow Belt certificaat Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Je leert hoe je een organisatie kunt

Nadere informatie

Training Lean Yellow Belt

Training Lean Yellow Belt Training Lean Yellow Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Je leert hoe je een organisatie kunt begeleiden naar continue verbetering

Nadere informatie

Het opleiden van leerlingen en stagiaires is een vak apart en draait om het vinden van de balans tussen bedrijfsbelang, belang van de leerling en

Het opleiden van leerlingen en stagiaires is een vak apart en draait om het vinden van de balans tussen bedrijfsbelang, belang van de leerling en Het opleiden van leerlingen en stagiaires is een vak apart en draait om het vinden van de balans tussen bedrijfsbelang, belang van de leerling en persoonlijk belang. Ook leerlingen die net van de opleiding

Nadere informatie

32 Kwaliteitsbevordering

32 Kwaliteitsbevordering DC 32 Kwaliteitsbevordering 1 Inleiding In dit thema gaan we in op de begrippen kwaliteit, kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid. Het zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn uit het Nederland van

Nadere informatie

Tineke Boudewijns VERSTAG

Tineke Boudewijns VERSTAG Tineke Boudewijns VERSTAG Colofon Eindredactie Joost Pool Redactie Boris Goddijn Vormgeving Pien Vermazeren Fotografie Boris Goddijn Beeldbewerking Pien Vermazeren Copyright en disclaimer Het overnemen

Nadere informatie

Presentatie Inzetbaarheid TMG Loopbaancentrum. Mirjam Amajjar HRM adviseur

Presentatie Inzetbaarheid TMG Loopbaancentrum. Mirjam Amajjar HRM adviseur Presentatie Inzetbaarheid TMG Loopbaancentrum Mirjam Amajjar HRM adviseur Het loopbaancentrum Activiteiten waar het loopbaancentrum zich op richt: Ontwikkeling van de medewerkers. Het bevorderen van de

Nadere informatie

MINIGIDS Omschrijving van de talenten

MINIGIDS Omschrijving van de talenten Omschrijving: Waar haal ik mijn drive vandaan? Aansteker Bezige Bij Als ik een idee heb of hoor, wil ik meteen aan de slag gaan. Ik wil actie en ben vaak de eerste die eraan begint. Ik steek vaak anderen

Nadere informatie

Mijn kind heeft een LVB

Mijn kind heeft een LVB Mijn kind heeft een LVB Wat betekent een licht verstandelijke beperking nu precies? Informatie voor ouders van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 6 tot 23 jaar

Nadere informatie

Maak meer gebruik van je talenten!

Maak meer gebruik van je talenten! Maak meer gebruik van je talenten! MyTalent helpt je om meer te doen met je talenten. Dit online programma biedt je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en een eigen actieplan te maken om ze meer

Nadere informatie

Toolkit Cliëntenparticipatie Zorg en Welzijn

Toolkit Cliëntenparticipatie Zorg en Welzijn Toolkit Cliëntenparticipatie Zorg en Welzijn De toolkit Cliëntenparticipatie Zorg en Welzijn bevat vier praktische instrumenten om samen met cliënten te werken aan verbetering of vernieuwing van diensten

Nadere informatie

Handreiking opzetten geriatrisch netwerk

Handreiking opzetten geriatrisch netwerk Handreiking opzetten geriatrisch netwerk Gebaseerd op ervaringen in gemeenten Tiel en Geldermalsen Juni 2013 Bianca Looise, Stichting OOGG John Hendriks, directeur IBP Consultancy, namens gemeenten Tiel

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling C3. Locatie Dordwijk

Welkom op verpleegafdeling C3. Locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling C3 Locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling C3 U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk op verpleegafdeling C3. Bij Bureau Opname heeft u het

Nadere informatie