Serious Request, De Glazen Klas:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Serious Request, De Glazen Klas:"

Transcriptie

1 Periode zaterdag 12 december t/m vrijdag 18 december 36 e jaargang nr. 15 ALGEMEEN NIEUWS: Kerstfeest voor ouders: Op woensdag 16 december tussen uur en uur nodigen wij u, als ouder van de Vosseschans, uit voor warme chocomelk en glühwein op het bovenbouwplein. Tegen een kleine vergoeding ( 0,50) kunt u een warme hap nuttigen. Het is dus niet nodig om naar huis te gaan tijdens het kerstdiner van de kinderen. Wij zien u graag op het kerstfeest. De Kerstcommissie Serious Request, De Glazen Klas: 4 kinderen, 1 meester en 1 doel: zoveel mogelijk geld in zamelen voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. Op donderdag 17 december zal De Vosseschans weer meedoen met de actie Serious Request. De afgelopen 4 jaar was deze actie een groot succes en heeft verrassend veel geld opgeleverd. Vanaf 8.30 uur zitten Yaro, Noëlla, Annika, Stein en meester Ruud in De Glazen Klas (lokaal 12 bij de gemeenschappelijke ruimte). Er wordt natuurlijk weer muziek gedraaid, en om de klas heen zullen er allerlei acties georganiseerd worden door andere leerlingen. Er wordt al volop ingezameld, steeds meer ondernemers van Ter Aar doen al mee. Natuurlijk is er weer van alles te koop, o.a. t shirts, badhanddoeken, sjaals en ijsmutsen (dankzij Ralph van Lek Printing). Wilt u ook doneren in de vorm van spullen of geld...meld u gerust aan! Tot uur blijven zij in De Glazen Klas zitten, zonder eten en zonder het toilet te bezoeken! Iedereen kan op deze dag langskomen voor De Glazen Klas en vanaf de middag zullen er ook allerlei activiteiten georganiseerd worden. Bezoek onze eigen actiepagina (ook daar kunt u al een donatie plaatsen): We zijn op deze dag te volgen op Kinderkerk: Op zondag 3 januari 2016 ronden we de kerstperiode af met het feest van Driekoningen. Traditiegetrouw eten we een cakeje, en wie een verrassing in zijn cake vindt, is die dag een Koning. Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om mee te luisteren en mee te knutselen in onze groep. Graag tot ziens op 3 januari 2016 om uur in de kerk in Aarlanderveen.

2 Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Tim Bentvelzen, Ize Rijnsburger, Luuk Sneeuw en Rosanna Roest. HERHAALD NIEUWS: Herhaald verzoek: Steun onze school met lege cartridges uit uw printer. Met het inzamelen van deze cartridges is veel geld te verdienen voor onze school, geld dat dan weer wordt aangewend voor het computeronderwijs op onze school. Maar door het bij ons inleveren van uw lege inkjet- en lasertoner-cartridges spekt u niet alleen onze schoolkas, maar levert u ook een bijdrage aan het milieu. AGENDA: Dinsdag 15 december s middags Kerstcrea bovenbouw Woensdag 16 december Kerstviering alle groepen Donderdag 17 december DE GLAZEN KLAS: actie SERIOUS REQUEST Vrijdag 18 december Alle leerlingen s middags vrij: start Kerstvakantie Dinsdag 5 januari Oudervereniging vergadering Donderdag 7 januari MR vergadering Woensdag 20 januari GMR vergadering Maandag 25 januari Schoolschoonmaakavond Dinsdag 26 januari Oudercafé: onderwerp Communicatie school Maandag 15 februari Eindadviesgesprekken groep 8 Dinsdag 16 februari Eindadviesgesprekken groep 8 Woensdag 17 februari Eindadviesgesprekken groep 8 Vrijdag 19 februari Portfolio mee naar huis Vrijdag 19 februari s middags alle leerlingen vrij: start Voorjaarsvakantie PRETTIG WEEKEND TEAM DE VOSSESCHANS

3 Kerstprogramma 2015 We vieren dit jaar het Kerstfeest op woensdag 16 december. Het kerstfeest begint om uur en duurt tot 19.00uur. Vanaf uur kunt u de kinderen in de kerk in Aarlanderveen brengen. Wij verzoeken u zoveel mogelijk op de fiets naar de kerk te komen of te carpoolen. In verband met de veiligheid van de kinderen vragen wij u om via de Oostkanaalweg en de Provinciale Weg (naar Nieuwkoop) Aarlanderveen binnen te rijden. U wordt bij Studio Oosterman opgewacht door verkeersregelaars deze wijzen u de weg naar de parkeerplaatsen. Inwoners van Korteraar kunnen via Korteraar, Aarlanderveen inrijden en worden bij de kerk opgewacht door een verkeersregelaar. Het verkeer tussen de kerk en studio Oosterman proberen wij zoveel mogelijk te beperken i.v.m. de veiligheid van de kinderen. Bij de klas komen rijlijsten te hangen, zodat u kunt zien welke ouder er nog plek in de auto heeft, zodat u kunt carpoolen met elkaar. Op dit moment wordt er in Aarlanderveen gewerkt aan de weg/beschoeiing. Wij gaan deze week informeren of het mogelijk is op deze manier naar de kerk te rijden. Als dit niet zo is, ontvangt u in de volgende mededelingen informatie hoe we de logistiek dan willen laten lopen. De kinderen mogen in de voor hen gereserveerde banken bij de groep plaatsnemen en voor de ouders zijn er achterin de kerk banken gereserveerd. De viering begint om uur. Pastor Bosma gaat deze viering voor, welke zal staan in het teken van Samen Vieren. We hebben dit jaar extra aandacht besteed aan het geluid, zodat iedereen in de kerk goed kan verstaan wat er op het altaar gezegd wordt. Daarom vragen wij u vanaf het moment dat de viering begint en het koor gaat zingen, vol aandacht te zijn voor alles wat er op het altaar gebeurt. Als alle kinderen en ouders echt luisteren, wordt het een geweldige viering! Na de viering mogen de kinderen weer naar school gebracht worden. Wij willen u verzoeken om zowel in de kerk als bij de parkeerplaatsen de aanwijzingen van de kerstcommissieleden op te volgen zodat de veiligheid van de kinderen niet in gevaar komt.

4 Als u in de buurt van school woont, breng dan eerst de auto thuis en breng vervolgens de kinderen lopend of op de fiets naar school. Woont u wat verder weg, probeer de auto dan zoveel mogelijk op het Vosholplein te parkeren en breng ook dan de kinderen lopend naar school. Kinderen uit de onderbouw mogen door de ouders/verzorgers naar de klas worden gebracht, waarna het de bedoeling is dat u het gebouw weer verlaat, zodat met de kerstviering begonnen kan worden. De bovenbouwleerlingen mogen zelf naar hun klassen toegaan. Alle kinderen gebruiken de ingangen van het grote schoolplein. U als ouder nodigen wij uit voor warme chocomel en glühwein met kerststol op het bovenbouwplein. Tegen een kleine vergoeding kunt u daar ook iets warms nuttigen. Om de kerstviering van de kleuters niet te verstoren, houden wij het gedeelte bij de ramen van dit lokaal zo veel mogelijk afgeschermd. De kerstmaaltijd staat weer in het teken van Samen Delen. Het is de bedoeling dat ieder kind iets kleins meeneemt voor de maaltijd. In de onderbouw hangen intekenlijsten, in de bovenbouw worden afspraken met de kinderen gemaakt. Wilt u alstublieft de hoeveelheid in de gaten, want delen is alleen leuk als ook echt alles opgaat. Alle kinderen nemen woensdagmorgen een bord, beker en bestek (voorzien van naam) mee naar school. De koude gerechten kunt u om uur in het lokaal brengen. Warme gerechten kunt u tussen en uur brengen. De kinderen mogen om uur weer worden opgehaald van uit hun lokaal. Wij wensen iedereen een mooi kerstfeest.

5 December is feestmaand in Museum Volkenkunde Wie dacht dat je alleen thuis kon gamen, heeft het mis! Op zaterdag 12 december opent Museum Volkenkunde in Leiden feestelijk de nieuwe kinderruimte, het WereldLAB, inclusief een gloednieuw interactief spel. Ter gelegenheid van deze opening hebben kinderen de hele maand december gratis entree. Een ideale gelegenheid om ook de familietentoonstelling GRRR MACHTIGE DIEREN WERELDWIJD te bezoeken. De hele decembermaand staat bol van wereldse activiteiten. Kortom, thuisblijven is geen optie: de december feestmaand vier je in Volkenkunde! Laatste kans om te vliegen op een draak In de, door de Telegraaf met vier sterren beoordeelde tentoonstelling GRRR... MACHTIGE DIEREN WERELDWIJD leer je alles over de relatie tussen mensen en magische, en soms ook mythische dieren. Kinderen vliegen letterlijk op de rug van een draak een stukje van de wereld over. Ze ontmoeten jakhalzen uit de tijd van de farao s, vijfklauwige draken van de Chinese keizers en ontdekken alles over heilige kattenmummies uit Egypte. Voor wie deze vier sterren tentoonstelling nog niet gezien heeft, is de kerstvakantie de laatste kans want zondag 3 januari 2016 is hij voor het laatst geopend. Wereldgame In deze gloednieuwe game stapt de speler in een wereld waarin een woestijn overloopt in een wereldstad en een tropisch eiland in een sneeuwvlakte. Om deze wereld naar eigen fantasie in te richten, gaat hij (of zij!) op pad door het museum om Superkrachten te vangen: van Afrika naar Azië en via China naar de Noordpool. Elke gescoorde Superkracht verandert in een item waarmee de gamer zijn of haar wereld kan opbouwen. Dans- en theatervoorstellingen In de tentoonstelling GRRR is ook een griezelig leeuwenkostuum te bewonderen. Op beide zondagen in de kerstvakantie brengen dansers in zo n kostuum de leeuwachtige draak Barong tot leven. Een Balinese dansvoorstelling waarin de goede draak Barong het gevecht aangaat met de gemene heks Rangda. Het meespeelsprookje, dat theatermaker Wijnand Stomp op beide zaterdagen vertelt, is niet alleen voor kleine kinderen bedoeld: jongens en meisjes, van 4 tot 104, doe vooral mee! Het verhaal begint met een draak maar hoe het afloopt, weet niemand nog. Dat bepaalt het publiek zelf. En nog veel meer Gamen, acteren of op pad met draak Toejoe: het is nog lang niet alles! Griezelen tijdens de Chinese leeuwendans, luisteren naar een kinderlezing of creatief aan de slag in de workshop dierenmaskers maken : het kan allemaal. Een bezoekje aan de museumshop, vol leuke kerstcadeautjes en een heerlijk kopje duurzame koffie in het Museumcafé maken dit wereldse vakantie-uitje compleet! Voor het volledige programma kijk op volkenkunde.nl. Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden, t , info@volkenkunde.nl

6 Kerstvakantiedagen op De Vosseburch in Langeraar Op maandag 21 en dinsdag 22 december zijn er weer vakantie-activiteiten op de manege. Ben je tussen de 5 en 12 jaar en houd je van pony s? Kom dan naar De Vosseburch! Tijdens deze Vakantiedag van uur, kan je pony poetsen, ponyrijden, knutselen, een vragentocht door de stallen en nog veel meer. De kinderen krijgen gedurende de dag eten en drinken. Er wordt rekening gehouden met het verschil in leeftijd en ervaring. Op dezelfde dagen de activiteit Dagpony, van uur, dan kunnen kinderen vanaf 8 jaar, die minimaal in groep A rijden, onder begeleiding pony verzorgen en berijden. Op donderdag 24 december vanaf uur kunnen kinderen en volwassenen leren opzadelen, vlechten enz. Reserveren via manege@vosseburch.com. Meer info op Van harte welkom op één van onze activiteiten bij Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160 in Langeraar. Manege De Vosseburch aan de Langeraarseweg 160 organiseert op woensdag 30 december van uur een oliebollenfeest. Kinderen kunnen gratis ponystappen en met paard en wagen rijden. Hierna zijn er oliebollen en chocolademelk. En als u toch aanwezig bent, neem dan eens vrijblijvend een kijkje in de Ruitershop en onze Kaaswinkel. Iedereen is van harte welkom!

In de bijlage treft u het hele programma nogmaals aan, dit programma is eerder al via Schoudercom verstuurd. De Kerstcommissie

In de bijlage treft u het hele programma nogmaals aan, dit programma is eerder al via Schoudercom verstuurd. De Kerstcommissie Periode zaterdag 16 december t/m vrijdag 22 december 38 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Kerst 2017: Tijdens het kerstdiner van de kinderen, nodigen wij u als ouder uit op het bovenbouwplein voor een

Nadere informatie

Kerstprogramma 2018: views voor het filmpje van groep 8: Riki Stichting: Glazen Klas: tussen 8.30 uur een uur 13.

Kerstprogramma 2018: views voor het filmpje van groep 8: Riki Stichting: Glazen Klas: tussen 8.30 uur een uur 13. Kerstprogramma 2018: Als bijlage vindt u het kerstprogramma voor dit jaar. Daarin informatie over de kerkdienst, de kerstmaaltijd en alles wat daar organisatorisch mee te maken heeft. 107.000 views voor

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

Informatie vanuit de groepen:

Informatie vanuit de groepen: Algemene informatie: OBS ELCKERLYC Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen Telefoon: 0713312735 Email: de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Kerstviering en ontbijt

Kerstviering en ontbijt 1 NIEUWSBRIEF 5 11-12-2015 Kerstviering en ontbijt DE JARIGE VAN DEZE MAAND ; Groep 1/2a: Sacha (8-9) Justin (29-12) Jip (30-12) Arthur (3-1) Aimée (22-1) Groep 1/2b: Amber (8-1) Lana (9-1) Emily 19-1)

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE:

NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Periode zaterdag 15 februari t/m vrijdag 28 februari 2014 34 e jaargang nr. 21 NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Beste ouders, Happy Valentine s day. Wij willen u graag op deze Valentijnsdag hartelijk bedanken

Nadere informatie

Serious Request, De Glazen Klas: Ze zijn bijna niet te houden...

Serious Request, De Glazen Klas: Ze zijn bijna niet te houden... Periode zaterdag 13 december t/m vrijdag 19 december 2014 35 e jaargang nr. 14 ALGEMEEN NIEUWS: Serious Request, De Glazen Klas: Ze zijn bijna niet te houden... 6 kinderen, 1 meester en 1 doel: zoveel

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE:

NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Periode zaterdag 21 februari t/m vrijdag 5 maart 2015 35 e jaargang nr. 22 NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Informatieavond en informatieochtend 3 basisscholen Ter Aar: Uitleg hulpplannen door kinderen: Op dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Aanmelden voor gratis schaatsen kan via Na aanmelding ontvangt de aanmelder een entreevoucher.

Aanmelden voor gratis schaatsen kan via   Na aanmelding ontvangt de aanmelder een entreevoucher. Periode zaterdag 24 februari t/m vrijdag 9 maarti 2018 38 e jaargang nr. 23 ALGEMEEN NIEUWS: KC De Boomhut, gewijzigde toegang 26 februari: In verband met werkzaamheden aan de vloeren is op maandag 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT O k t o ber 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van oktober 2015. Veiligheid. De veiligheid staat op onze school hoog in het vaandel; het is elke dag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS:

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart 2018 39 e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: 14 maart, studiedag: Op woensdag 14 maart zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Op deze dag gaan we, samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2 Weekbericht o.b.s. De Eiber Dankzij een aantal ouders staat er nu een prachtige kerstboom op het plein. Bedankt! De school is al helemaal weer in kerstsfeer. Dit dankzij de hulp van een groot aantal ouders.

Nadere informatie

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft Periode vrijdag 25 januari t/m 1 februari 2019 39 e jaargang nr. 19 Schoolschoonmaak Woensdag 30 januari staat de 2e schoonmaakavond van dit jaar gepland. De ouders/verzorgers die ingeroosterd staan hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen Kalender Kalender 10 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 15 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 16 december Kerstdiner Gr. 1 t/m 8 16 december Rapporten mee naar huis Gr. 3 t/m 7 18 december Kerstvakantie

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Was er voor alle groepen Adventsviering. In 3 korte momenten zijn de groepen in de aula van de middenbouw bij elkaar geweest om stil te staan bij de Advent. Wat is

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK DE REGEL VAN DE MAAND DECEMBER 2 DECEMBER 2013 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK DE REGEL VAN DE MAAND DECEMBER 2 DECEMBER 2013 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 13, NR. 7 2 DECEMBER 2013 SCHOOLZAKEN Wat is Passend Onderwijs volgens de website passend onderwijs? Op 1 augustus 2014 gaat de wet op Passend onderwijs in.scholen krijgen de

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Team De Vosseschans NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE:

Team De Vosseschans NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Periode zaterdag 7 december t/m vrijdag 13 december 34 e jaargang nr. 13 NIEUWS VANUIT DE DIRECTIE: Oh zelfs Zwarte Piet weet niet wat hij ziet. Iedere dag zoveel ouders in De Vosseschans Waarom is dat?

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Schooljaar dec 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 8. Schooljaar dec 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 8 Schooljaar 18-19 6 dec 2018 GROEPSACTIVITEITEN Persoonlijke leerdoelen De komen de maanden willen wij elke twee weken één van de acht persoonlijke leerdoelen centraal stellen om deze te ervaren

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 St. Henri cusschool RKBS " St. Henri cus" Jhr. de Jongestraat 26 7891 KNKl azi enaveen Tel. : 0591-312366 Groei pl aats voor mensen Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 Nieuwe kleutergroep Vanaf

Nadere informatie