Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees"

Transcriptie

1 TOTAL ENTRANCE SYSTEM Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees

2

3 Vindt u dit mooi? Hoe maken we een entree visueel aantrekkelijk? Een goed concept is het resultaat van stevig denkwerk. Daarom hebben we bij Besam de traditionele entree met het rolluik aan de buitenkant ter discussie gesteld. Wat is zo n entree eigenlijk nog waard in deze tijd? Een volledig metalen rolluik aan de buitenzijde wordt op heel wat plaatsen in de Benelux niet toegestaan, hoe lossen we dit op? Is de prominente aanwezigheid van zo n donker rolluik niet precies een uitnodiging voor ongewenste bezoekers? En wat blijft er over van een verzorgde huisstijl? Zou er daarom een andere oplossing mogelijk zijn die mooier oogt en minder aanzet tot inbraak? Die de klimaatbeheersing automatisch regelt? En die u het leven makkelijker maakt? Want bij een traditionele combinatie van rolluik, deur en luchtgordijn bent u met minstens drie verschillende leveranciers aan het onderhandelen. Dat brengt onvermijdelijk misverstanden met zich mee. Maar ook een hogere prijs, bouwkundige moeilijkheden en weinig esthetisch ogende combinaties. Om over de wirwar voor service en onderhoud achteraf nog maar te zwijgen.

4 Het Total Entrance System combineert automatische deuren, verlichting, luchtgordijn, screen en rolluik. Door zijn compacte vorm past het heel functioneel in elke entree.

5 Als we het nu zo eens bekijken... Nieuw concept zet het oude op zijn kop Besam ontwikkelde een innoverend alternatief door het traditionele concept van de entree op zijn kop te zetten. We plaatsen de automatische deuren vooraan, dan een entreesluis met verlichting en luchtgordijn, daarna een mooi bedrukt screen en dan pas het rolluik. Het resultaat het gepatenteerde Total Entrance System is veel veiliger omdat het verschillende beveiligingstechnieken integreert die inbraakvertragend werken. Ook door zijn robuustheid schrikt het systeem mogelijke inbrekers af. Tegelijk is het Total Entrance System heel bezoekersvriendelijk doordat het verlichting, automatische deuropening en luchtgordijn combineert. Met andere woorden: als de deur het signaal krijgt om te gaan openen, wordt het luchtgordijn al meteen in werking gezet.

6 Met het Total Entrance System biedt Besam u een oplossing voor een snelle installatie van een ijzersterke entree. Automatische deur, luchtgordijn, screen en rolluik zijn geïntegreerd in één geheel, dat digitaal én draadloos door u wordt aangestuurd. Total Entrance System: één ijzersterk geheel Automatische entree Het Total Entrance System is uitgevoerd in robuust en stijlvol roestvrij staal. Deze is uitgerust met een schuifdeurautomaat van het type UniSlide-2 voor een dubbele schuifdeur. De deur wordt samen met het rolluik bestuurd door een centrale unit. Bij een stroomstoring neemt een noodaccu, de UPS, de stroomvoorziening voor zijn rekening. Intelligent luchtgordijn Elk Total Entrance System is uitgerust met een luchtgordijn. Het maakt integraal deel uit van de installatie en werkt op een intelligente manier samen met de andere onderdelen. Een radar stuurt de unit, zodat het luchtgordijn al werkt op het moment dat iemand in de richting van de, dan nog gesloten, deur loopt. Het voorpaneel is eenvoudig te verwijderen, waardoor service en onderhoud zonder hinder voor bezoekers kan plaatsvinden. De werking van het luchtgordijn is nagenoeg geruisloos. Bij een installatie met een automatische deur en een afzonderlijk luchtgordijn gaat onnodig veel energie verloren. Dat is anders bij het Total Entrance System. Het (hete)luchtgordijn gaat al in werking zodra de impulsgever van de automatische deur iemand waarneemt. Als de deur opengaat is het luchtgordijn dus al aan. Deze schakelt weer uit als de deuren even gesloten zijn. Bovendien kunt u er standaard voor kiezen om het luchtgordijn bij permanent geopende deuren te laten werken.

7 Aantrekkelijk screen Voor het rolluik hangt een screen. Besam kan u dit in de standaard uitvoering (6 of 8 m 2 ) leveren, maar u kunt het ook laten bedrukken met reclame voor uw zaak, een promotieactie, een actie van uw leverancier, enzovoort. Door de belichting gaat de aandacht naar de boodschap op het screen. Het (nachtelijk) aanzicht van uw pand wordt dankzij het screen veel aantrekkelijker. IJzersterk rolluik Het rolluik in het Total Entrance System is vervaardigd uit staal en wordt gerangschikt onder de bouwkundige klasse 3. U heeft geen speciale installatievergunning nodig omdat het rolluik binnen in uw pand zit. Die plaats schrikt inbrekers af. Het rolluik heeft een onderloopbeveiliging en werkt samen met de andere onderdelen van het Total Entrance System. Bij een stroomstoring opent het feilloos dankzij de stroomvoorziening van de UPS noodunit. uw ontwerp op het screen rolluik Klasse 3 intelligent luchtgordijn automatische schuifdeur Besam UniSlide zijwanden in roestvrij staal of gelaagd glas

8 Veilige oplossing Het Total Entrance System ontmoedigt inbraken Uit veel ramkraken blijkt dat een rolluik aan de buitenzijde heel kwetsbaar is. De zijkant van het luik wordt uit de geleider getild door een haak onder het luik te plaatsen. Als het alarm dan afgaat, is het voor beveiligingsdiensten of de politie vaak al te laat om tijdig ter plekke te zijn. Vroege inbraakdetectie Met het Total Entrance System gebeurt de inbraakdetectie veel eerder. Als de automatische deur geforceerd of het glas gebroken wordt, treedt het alarm in werking: niet alleen een sirene, maar ook licht. De combinatie van auditieve en visuele signalen kan een inbraakpoging vroegtijdig doen stoppen. De voorkant van het Total Entrance System beschermt het rolluik ook mechanisch, want door het profiel van de puien is het op zich al heel moeilijk om er een voorwerp tussen te klemmen. Het slot in het midden van de deur is een extra vergrendeling. Tot slot wordt in elk Total Entrance System een ijzersterk rolluik gemonteerd uit de bouwkundige Klasse 3. Optie 1: rookblazer Er zijn nog meer hindernissen die u kunt inbouwen. Laat bijvoorbeeld in het Total Entrance System een rookblazer plaatsen, zodat inbrekers visueel gehinderd worden zodra ze de schuifdeur proberen te forceren. Optie 2: link met alarminstallatie gebouw Natuurlijk is het ook prima mogelijk om het alarm van het Total Entrance System op zijn beurt te verbinden met de alarminstallatie van het hele gebouw.

9 Automatische verlichting: mooi en veilig In het Total Entrance System is een visuele sensor ingebouwd die elke voorbijganger signaleert. Daardoor licht de entree s nachts telkens op als er iemand passeert. Het maakt de entree veel mooier, het vermindert een gevoel van onveiligheid en het schrikt ongewenste bezoekers af. Een voorbijganger komt aangewandeld......de verlichting van de entree gaat aan en trekt de aandacht......de voorbijganger vervolgt zijn weg.

10

11 Alleen uw mobiele telefoon wordt herkend. Mobiel bellen opent deuren Bellen en dan naar binnen Om het Total Entrance System te openen belt u met uw mobiele telefoon naar het nummer van het modem dat deel uitmaakt van de besturingsunit van het Total Entrance System. Dan toetst u een code in. Als het modem die aanvaardt, wordt het systeem geautoriseerd om te openen. Deze manier van werken maakt het voor u mogelijk om andere mensen denk aan de schoonmaakploeg toestemming te geven het pand te betreden op het ogenblik dat u er (nog) niet bent. Ook voor het sluiten van het Total Entrance System gaat u op dezelfde wijze te werk. U opent of sluit dus de hele installatie in één keer met uw mobiele telefoon. Het systeem herkent alleen uw mobiele nummer. Als iemand het nummer van het modem belt met een ander toestel, zal die oproep niet aanvaard worden. Wat gebeurt er als het Total Entrance System s ochtends opent? De automatische deur opent en het rolluik gaat omhoog. De deur blijft 30 seconden open en tegelijkertijd gaat het luchtgordijn in werking. Ook de sluis wordt extra verlicht, zodat u veilig het gebouw kunt betreden. Daarna schakelt de automatische deur over naar het gewone regime. Als er iemand voor de deur komt, gaat deze automatisch open. De deur sluit pas als de persoon uit het gezichtsbereik van de visuele sensor verdwenen is. Eén besturingsunit Het Total Entrance System wordt achter de schermen gecoördineerd door één elektronicakast die alle onderdelen aan elkaar schakelt. Deze besturingsunit coördineert de toegangscontrole, het alarm en de verlichting, de bewegingen van deuren en rolluik en het luchtgordijn. De service aan de unit verloopt heel gemakkelijk en zonder hinder voor bezoekers.

12 Reclame die in het oog springt Uw reclame camoufleert het rolluik volledig en u heeft nooit meer te maken met oneigenlijke en storende graffiti en andere visuele schade. U kunt Besam gerust de opdracht toevertrouwen om het screen te bedrukken met reclame voor uw zaak, een product of een evenement. Daartoe levert u het ontwerp in uw eigen huisstijl aan of u laat ons gewoon een ontwerp voorstellen. Verander af en toe van screen, bijvoorbeeld om seizoensgebonden acties in de spotlights te zetten. The sky is the limit...

13 Montage in één keer Minimale voorbereiding Voor de installatie heeft Besam slechts twee zaken nodig: - een elektravoorziening en eventueel een warmwatervoorziening indien voor een waterzijdig luchtgordijn wordt gekozen in plaats van een elektrische uitvoering, - een hardstenen dorpel om het geheel te ondersteunen. Maximale efficiëntie Besam levert de complete bovenconstructie inclusief bedradingen en luchtgordijn ter plaatse. De zijpanelen en de deuren worden erin gemonteerd. Binnen één dag is het Total Entrance System kant-en-klaar voor gebruik. Echte plug & play! Die snelheid geeft u de mogelijkheid om, bijvoorbeeld bij de opening van een winkel, met de installatie van het Total Entrance System te wachten tot alle materiaal (denk aan toonbanken, koel- en vriesapparatuur, displays) in de winkel gebracht is. Opties Het Total Entrance System is een standaard oplossing. We breiden ze graag voor u uit met de volgende opties: - rampaaltjes in de sluis - alarmsignalering buiten de deur - akoestisch signaal buiten de deur bij alarm - glasbreukmelders - rookpatroon in entreesluis - vloerbedekking met logo - lichtlijst aan de buitenzijde - lichtbak met logo aan de buitenzijde - roestvrij staal in kleuren van bedrijf of winkel Service zonder hinder De toegangsluiken voor het luchtgordijn en de schuifdeur bevinden zich links en rechts van de schuivende deuren. Daardoor kunnen onze technici onderhoud uitvoeren zonder bezoekers te hinderen.

14 Expertise in Entrance Solutions Besam maakt deel uit van Assa Abloy Entrance Systems in Zweden en is gespecialiseerd in oplossingen voor entrees. Assa Abloy is s werelds grootste leverancier van sloten en toegangsoplossingen. Het hoofdkantoor in Zweden coördineert onze wereldwijde activiteiten. Aandacht voor detail en gebruiksvriendelijkheid kenmerken de ontwikkelingen van Besam. Besam heeft ruim 70 vestigingen in 60 landen en is toonaangevend in automatische deuren voor personenverkeer. We leveren onder meer schuifdeuren, draaideuren en (toegangscontrole) tourniquets. Meer en meer treedt Besam op als partner voor Entrance Solutions. We denken met u mee en formuleren een totaaloplossing voor het gehele entreeconcept. Besam is ook een ervaren en deskundige servicepartner voor alle merken automatische deuren, rolluiken en luchtgordijnen. Als klant kunt u dag en nacht bij Besam terecht. Bij calamiteiten zijn we gegarandeerd binnen twee uur bij u. Dankzij de Besam Mobile Solutions (BeMoSo) verloopt de communicatie over uw entree volledig digitaal van oproep tot en met servicerapport. Daardoor bent u zeker van een snel en foutloos onderhoud van uw entreesystemen.

15 Supersnelle service dankzij BeMoSo Het Total Entrance System is gericht op een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongestoorde werking. Gebeurt er toch iets onverwachts, dan kunt u rekenen op de razendsnelle service van Besam. Die snelheid wordt gegarandeerd door BeMoSo (Besam Mobile Solutions), een elektronisch systeem dat tot snellere interventies en een vlottere administratie leidt. Na uw oproep naar de Besam Service Desk die de klok rond bereikbaar is verstuurt de computer van BeMoSo automatisch een bericht naar de PDA van de servicemedewerker. Zo is hij meteen op de hoogte. Na zijn interventie zal de servicemedewerker u vragen de werkbon op zijn PDA te ondertekenen. Even later ontvangt u per de ondertekende werkbon met een overzicht van het uitgevoerde werk. Dankzij BeMoSo kunt u ook rekenen op vooraf geplande onderhoudsbeurten. Via zult u van Besam een bericht ontvangen dat een deuronderhoud aankondigt. Zo bent u er zeker van dat het onderhoud tijdig plaatsvindt.

16 Besam in het kort Wereldwijd marktleider in het leveren van entree oplossingen Wereldwijde aanwezigheid met lokale betrokkenheid Wereldwijd serviceprogramma Entreesystemen als maatwerk Design en functionaliteit Een veilige investering Besam Nederland BV Zuidplein 4, 6717 LV Ede Postbus 8155, 6710 AD Ede Tel.: (0318) Fax: (0318) Besam maakt deel uit van ASSA ABLOY. ASSA ABLOY is wereldwijd marktleider in het produceren en leveren van sloten, die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft beveiliging, veiligheid en gebruiksgemak. Besam Benelux - Marc Deferme - NL versie /05

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Besam automatische deuren

Besam automatische deuren Besam automatische deuren EN16005 Veiligheid van automatische deuren voor personenverkeer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De EN16005 Per 10 april 2013 geldt de nieuwe EN16005 richtlijn.

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Accessoires en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim Eco Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame Eco (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame thermo (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

Service. Upgrades Automatische deuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. Upgrades Automatische deuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service Upgrades Automatische deuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verleng de productlevenscyclus van uw automatische deur Waarde voor de klant Performance upgrade service Preventief

Nadere informatie

Moderniseren van automatische toegangsoplossingen. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseren van automatische toegangsoplossingen. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseren van automatische toegangsoplossingen ASSA ABLOY Entrance Systems Hergebruiken. Repareren. Vervangen. Moderniseren is een van de meest effectieve methodes om kosten te beheersen. Of u nu energiebesparingen

Nadere informatie

PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal

PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Stijlvol luchtgordijn met intelligente regeling voor commerciële gebouwen. Toepassing Het luchtgordijn PA3500 biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren, verpakt

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR flexibel wooncomfort. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Met de digitale ontwikkelingen verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel

Nadere informatie

Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal

Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Stijlvol luchtgordijn met intelligente regeling voor commerciële gebouwen. Toepassing Het luchtgordijn Besam PA3500 biedt meer mogelijkheden dan ooit

Nadere informatie

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties Een veilig gevoel dat er iemand actie onderneemt als dat nodig is Laat uw waardevolle

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE COMBILOK De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten wereldwijd op maat gemaakte, technologisch

Nadere informatie

MEDIATOR voor de hoofdingang van een appartementsgebouw

MEDIATOR voor de hoofdingang van een appartementsgebouw MEDIATOR voor de hoofdingang van een appartementsgebouw MEDIATOR Het perfecte veiligheidssysteem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De situatie Komt het u bekend voor? De situatie

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alle toegangsoplossingen Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Advies Montage Service Onderhoud Inhoud Waarom Blankestijn Beveiliging... 3 Eenvoud... 4 Beheer... 5 Complete systeem... 6 www.blankestijn-beveiliging.nl

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Codekruk Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Eenvoudig openen en sluiten Veilige toegangscontrole voor individuele binnendeuren.

Nadere informatie

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl altijd de juiste keuze VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige

Nadere informatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie 20 2 Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je comfortabel, veilig en ecologisch

Nadere informatie

Productoverzicht. Product Range Overview

Productoverzicht. Product Range Overview Product Range Overview Productoverzicht ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Complete Deuroplossingen Ontwerp Besam ontwerpt

Nadere informatie

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking ULTIVEST Mechatronica ULTIVEST Videobewaking Het ULTIVEST systeem combineert draadloze alarmtechniek en videobewaking met mechatronische componenten voor vensters en deuren. Deze bieden potentiële inbrekers

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Aqua-View. 22 maart 2016

Aqua-View. 22 maart 2016 Aqua-View Aqua-View 22 maart 2016 Aqua-View ENTREE HAL Vervanging van oude pui. Ons streven is om zo snel als mogelijk met de vervanging te beginnen. We kunnen dit niet zelf. Er zijn 3 offertes aangevraagd

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Lips Motor- en Solenoidsloten

Lips Motor- en Solenoidsloten Lips Motor- en Solenoidsloten Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door de gebruikers zelf. Dus wat is dan eigenlijk de toegevoegde

Nadere informatie

Securing Your World. G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen. Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden

Securing Your World. G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen. Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden Securing Your World G4S interventiediensten voor particulieren & zelfstandigen Een gewaardborgde veiligheid in alle omstandigheden Securing Your World Geen echte veiligheid zonder een geschikte reactie

Nadere informatie

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome Deurcommunicatie Welkom thuis Busch-Welcome Busch-Welcome. De nieuwe deurcommunicatie van ABB/ Busch-Jaeger, het toonaangevende merk in elektro-installatietechniek en intelligente gebouwcommunicatie.

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs na jarenlang intensief gebruik 0 Veiligheidseindschakelaars

Nadere informatie

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d LIPS Motor- en Solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d 2 Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door

Nadere informatie

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers Cumulus is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van : Professionele lucht- en persluchtverstuivers Waterbehandelingstechnieken Klimaattechniek en geeft advies over het systeem dat bij

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

Besam roterende deuren

Besam roterende deuren Besam roterende deuren Park Plaza Victoria, Amsterdam, Nederland ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam, specialist in Entrance Solutions De toegang tot uw gebouw is uw belangrijkste

Nadere informatie

Minirol Screen EN 13659:2004

Minirol Screen EN 13659:2004 Minirol Screen EN 13659:2004 MINIROL SCREENS bieden U de meest elegante en moderne oplossing voor het filteren van licht. Ze verhogen uw wooncomfort en helpen tegelijkertijd uw energiefactuur te beperken.

Nadere informatie

242 Sectionale overheaddeuren

242 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 242 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 242 Sectionale overheaddeuren 2 www.crawfordsolutions.com 3 4 www.crawfordsolutions.com

Nadere informatie

Besam roterende deuren

Besam roterende deuren Besam roterende deuren Besam in vogelvlucht Wereldleider in het leveren van deursystemen Wereldwijde aanwezigheid- lokale inzet Wereldwijd onderhoudsprogramma Maatwerk Design en functionaliteit Een veilige

Nadere informatie

Veiligheid Centraal!

Veiligheid Centraal! I M T E C H S E C U R I T Y E U R O P E S E N O R M S O L U T I O N S E N 1 6 0 0 5 Veiligheid Centraal! We combineren veiligheid en functionaliteit. Daarmee kiest u voor oplossingen die optimaal zijn

Nadere informatie

ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN

ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN TOEGANGSTECHNIEK ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN Door slanke aluminium profielen te combineren met veel glas maakt u het aanzicht van uw bedrijf modern, open en transparant.

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam deurdrangers Veiligheid en comfort ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hoogstaande deurdranger Selecteerbare deurdranger EN klasse 2/3/4 Besam U234 Deurdrangers zijn een onmisbaar

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht Nieuwe producten Alle innovaties van EVVA in één overzicht XESAR de nieuwe oplossing voor toegangscontrole Eenvoudig in concept hoogste veiligheid De eisen van onze partners en klanten voor oplossingen

Nadere informatie

Home Safety Care. more life. less worry.

Home Safety Care. more life. less worry. Home Safety Care more life. less worry. Let u op de goede zaken, dan letten wij op de rest. Hoe meer u bezit, hoe meer zorgen u over uw kostbaarheden kunt hebben. FARINGWELL biedt wat dat betreft gemoedsrust.

Nadere informatie

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel ROLLUIKEN KLAPLUIKEN I k d o e i n a l l e s m i j n z i n. hét kwaliteitsprofiel E e n h u i s m o e t w a r m t e e n g e b o r g e n h e i d g e v e n. R o l l u i k e n e n k l a p l u i k e n k u

Nadere informatie

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Beschikbare kleuren: Wit Zwart Interne en externe versie beschikbaar PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Verkrijgbaar in zwart of wit, met hoogglans afwerking, wat

Nadere informatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen Technische specificatie RapidProtect TM 300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs

Nadere informatie

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat Enkele deuren, dubbele deuren, telescopische deuren JMD Nederland levert en monteert betrouwbare schuifdeurautomaten in heel Nederland. Deze worden vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Wij leveren

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen Welkom bij SecuritasHome - Welkom bij SecuritasHome powered by Welkom bij SecuritasHome Van harte gefeliciteerd met uw SecuritasHome pakket! Deze is, net als de alarminstallatie van ruim 100.000 andere

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren Het elektronisch sluitsysteem. voor deuren Componenten en oplossingen 02 Winkhaus Toegangsbeheer bluechip bluechip altijd een passende oplossing. Het elektronisch sluitsysteem bluechip is het ideale instrument

Nadere informatie

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis www.assaabloy.be Wij behouden ons het recht voor technische wijzigingen aan te brengen. Druk- en zetfouten voorbehouden. Versie: Litto Reseller

Nadere informatie

Voorkom misbruik van vluchtdeuren

Voorkom misbruik van vluchtdeuren Voorkom misbruik van vluchtdeuren Exit alarm EN179 2 3 Alarm bij misbruik van vluchtwegen is een zelfstandig werkend alarm voor nooduitgangen, dat het ongeoorloofd openen van een vluchtdeur bewaakt. Uit

Nadere informatie

Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF. ASSA ABLOY Entrance Systems

Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF. ASSA ABLOY Entrance Systems Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF ASSA ABLOY Entrance Systems Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF VOORDELEN VAN ALBANY RapidFalt SF Het hele deursysteem bevindt zich voor of achter de opening.

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens.

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. 1 van Univé. Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat e-support Bij Univé staat uw veiligheid voorop.

Nadere informatie

Alarm bij misbruik van vluchtwegen. LIPS Deurwachter. Exit alarm EN179. LIPS Deurwachter Exit alarm EN179. Visuele barrière tegen onbevoegd

Alarm bij misbruik van vluchtwegen. LIPS Deurwachter. Exit alarm EN179. LIPS Deurwachter Exit alarm EN179. Visuele barrière tegen onbevoegd LIPS Deurwachter Exit alarm EN179 Visuele barrière tegen onbevoegd LIPS Deurwachter gebruik Exit alarm EN179 Eenvoudige beveiliging van nooduitgangen Alarm bij misbruik van vluchtwegen Goedgekeurd in combinatie

Nadere informatie

ONDERHOUD, SERVICE EN REPARATIE

ONDERHOUD, SERVICE EN REPARATIE ONDERHOUD, SERVICE EN REPARATIE WAAROM KIEST U VOOR SERVICE EN ONDERHOUD BIJ FAAC BV? Uw deur voldoet aan de norm EN16005 24/7 service Voorkom storingen en onverwachte hoge kosten Optimale afstellingen

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alles wat u nodig hebt Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons

INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons Algemene omschrijving The INTRATONE interface is een intercom systeem voor een telefoonsysteem (intern PABX of telefoonlijn). Het systeem

Nadere informatie

ASSA ABLOY Code Handle

ASSA ABLOY Code Handle ASSA ABLOY Code Handle Slimme deurkruk met pincode ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Code Handle voor deuren De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

Opening doors to business and life

Opening doors to business and life Opening doors to business and life ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Uw toegangsoplossingen optimaliseren Kunt u zich de laatste keer nog herinneren dat u door een

Nadere informatie

LIPS Smartair. De eenvoud van toegangscontrole per deur. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Smartair. De eenvoud van toegangscontrole per deur. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Smartair De eenvoud van toegangscontrole per deur ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Gewone deur wordt in tien minuten deur met toegangscontrole LIPS Smartair is het systeem voor

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone

Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone De smartphone als virtuele sleutel met SMARTair The global leader in door opening solutions 1 Voor iedereen de juiste sleutel met Openow

Nadere informatie

24 uur per dag medicijnen uitgeven

24 uur per dag medicijnen uitgeven 24 uur per dag medicijnen uitgeven Is uw apotheek al 24 uur per dag open? PharmaLoXS is een uniek 24-uurs uitgiftesysteem. Het geeft uw cliënten de vrijheid om medicijnen 24 uur per dag af te halen. PharmaLoXS

Nadere informatie

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR MINIMALISEER TOCHT VOOR UW (RECEPTIE) MEDEWERKERS en bespaar tot 42% energie OPTIMALISEER TOEGANKELIJKHEID EN VEILIGHEID, met

Nadere informatie

Silence schuifdeursystemen

Silence schuifdeursystemen Silence schuifdeursystemen Efficiënte, duurzame en hoogwaardige totaaloplossingen www.theuma.com De Silence schuifdeursystemen van Theuma combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met een strak

Nadere informatie

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Schaarhekken Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Jansen beveiligingstechniek schaarhekken zijn het alternatief voor rolluiken en rolhekken. Schaarhekken zijn stevig en esthetisch uitgevoerd. Schaarhekken

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RR300 Plus Alu. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RR300 Plus Alu. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RR300 Plus Alu ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RR300 Plus Alu Compacte, lichte deur met hoge snelheid voor binnengebruik Aanvullende apparatuur leverbaar voor toepassing in nooduitgangsgebieden

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren

Unilux. Raamhorren Hordeuren Unilux Raamhorren Hordeuren Rolhor voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van de Basic of de ronde contouren van de Rondo. Beide

Nadere informatie

INTRATONE Gebruiksaanwijzing Digitale naamkeuze. Montage van de bellenpanelen. Muurbeugel Algemene omschrijving

INTRATONE Gebruiksaanwijzing Digitale naamkeuze. Montage van de bellenpanelen. Muurbeugel Algemene omschrijving Montage van de bellenpanelen INTRATONE Gebruiksaanwijzing Digitale naamkeuze Muurbeugel Algemene omschrijving The INTRATONE interface is een intercom systeem voor een telefoonsysteem (intern PABX of telefoonlijn).

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

SCHUIFDEUR. MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com

SCHUIFDEUR. MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com DORMA BENELUX 10/15 NL AV 1.5 11/15 DE NIEUWE MultifunctionELE MANUELE SCHUIFDEUR MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com DORMA foquin

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Een handig compact elektromechanisch meubelslot. De is een uniek elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer.

Nadere informatie