Ons kantoor.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons kantoor. www.mudifin.nl"

Transcriptie

1

2 0 UW ONDERNEMING

3 Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen met ons team van 10 gekwalificeerde specialisten, doen wij er alles aan om de financiële aangelegenheden voor onze klanten zo optimaal mogelijk te regelen. Als full service organisatie regelen we alles waar de klant op fiscaal of administratief gebied om vraagt. De samenwerking met notarissen, banken, advocaten en arbodiensten maakt onze dienstverlening compleet. Onze dienstverlening omvat onder andere: financiële administraties, loonadministraties, jaarrekeningen, aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting, managementondersteuning van grotere ondernemingen op administratief-fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, subsidie-advies, etc.

4 2 Samen op weg naar het doel

5 Onze aanpak Door overnames worden accountants- en administratiekantoren steeds groter. Een minder persoonlijke aanpak en personeelswisselingen zijn het gevolg. Wij houden vast aan onze huidige grootte, met weinig verloop en korte lijnen naar klanten. Ontzorgen is een term die we serieus nemen. We streven ernaar alles zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken voor onze klanten. De klanten moeten zich tenslotte kunnen focussen op hun core business en wij doen de rest. We gaan klantgericht, doelgericht en efficiënt te werk. We streven naar een persoonlijke relatie met onze cliënten. Al onze teamleden beschikken over een goed inlevingsvermogen, zijn meedenkend en flexibel.

6 4 Kennis is de sleutel

7 Kennis De wet- en regelgeving wijzigt aanhoudend. Het is daarom van groot belang dat onze specialisten op de hoogte blijven van deze wijzigingen. Wij zorgen voor bijscholingscursussen en volgen vanzelfsprekend alles wat gepubliceerd wordt in vakliteratuur. Verder zijn we onder andere aangesloten bij het NOAB, het OVRAN en bij Register Belastingadviseurs. In onze huidige samenleving verandert alles heel snel, bijscholing en up to date blijven staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

8 6 Wij zijn er voor u!

9 Vakgebieden Administraties. Het is aan de klant om te bepalen hoe de boekhouding wordt ingericht, deze is dan ook tailor made. Ook bieden we online-boekhouden aan (zie ook bladzijde 11) en zorgen we ervoor dat de te verrichten werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen worden uitgevoerd door de optimale inzet van automatisering. Uiteraard kunnen klanten, die dat wensen, ook op de traditionele manier bij ons hun boekhouding laten verwerken, de klant is immers koning. Jaarrekeningen. Wij stellen jaarrekeningen samen conform de geldende wet- en regelgeving, van zelfstandigen zonder personeel tot bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Uiteraard mag u daarbij fiscale optimalisatie van ons verwachten. Indien de omvang van uw organisatie dit toestaat, kan worden volstaan met een winstaangifte en is het niet noodzakelijk een uitgebreide jaarrekening samen te stellen. Uiteraard verzorgen wij ook de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, publicatiebalans en overige wettelijke verplichtingen indien deze van toepassing zijn op uw onderneming. Aangiften. Dit betreft alle soorten belastingaangiften, van particuliere aangiften inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en Belgische aangiften personenbelasting. Loonadministraties. We verzorgen op loongebied alle voorkomende werkzaamheden. We kunnen de loonstroken digitaal aanleveren, zelfs rechtstreeks aan uw werknemers. Verder verzorgen we uw aangifte loonheffing, correspondentie met arbodiensten en fiscus. Tevens stellen we arbeidscontracten op, toegespitst op uw betreffende branche.

10 ADVIES FINANCIEEL 8 Samenwerken BELASTINGEN ONDERSTEUNING

11 Advies. Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden betreft het geven van klantgericht advies. Niemand is hetzelfde en ook niet alle ondernemingen zijn hetzelfde, vandaar dat het belangrijk is dat u klantgericht advies krijgt, onderbouwd met uw cijfermateriaal. Is de onderneming op de juiste wijze gefinancierd? Moet het testament niet worden geactualiseerd? Hoe stem ik de personeelsbezetting beter af op de huidige exploitatie? U krijgt van ons een gedegen en eerlijk antwoord op al uw vragen. Subsidie-aanvragen. Klanten lopen steeds vaker subsidie mis, of het nu gaat om een korting bij de loonheffing, een scholingsvergoeding of een Europese subsidie. Wij zijn van mening dat het doodzonde is om geld te laten liggen. Wij kijken per klant naar de mogelijkheden. Ondersteuning grote bedrijven. We bieden administratieve ondersteuning aan grote bedrijven en geven bedrijfseconomisch advies. Daarnaast fungeren we als sparringpartner van de directie bij het maken van strategische keuzes en voorzien we stakeholders van de door hen benodigde informatie.

12 10

13 Papierloos boekhouden In het huidige digitale tijdperk is het mogelijk om papierloos te boekhouden. Dit houdt in dat u de boekhouding niet meer iedere maand of kwartaal hoeft af te geven, maar dat u de facturen inscant en aan ons doormailt wanneer het u uitkomt. Dit gaat als volgt: 1. U scant de benodigde documenten in, zoals in- en verkoopfacturen en mailt deze aan ons door. 2. De documenten worden vervolgens geautomatiseerd ingelezen en na controle door onze medewerkers in de financiële administratie verwerkt. 3. De bankmutaties worden geautomatiseerd ingelezen. 4. De kasmutaties kunnen via een Excel-bestand worden aangeleverd. 5. Indien u personeel in dienst heeft, kunnen wij de loonjournaalpost periodiek geautomatiseerd verwerken. 6. De afschrijvingskosten en overige periodieke boekingen worden maandelijks verwerkt, zodat u steeds op de hoogte bent van de actuele stand van zaken. 7. De verwerkte boekhouding wordt op uw portal geplaatst, zodat u deze kunt raadplegen waar en wanneer u wilt. Het voordeel van deze manier van werken is dat u de portal 24/7 kunt raadplegen. Het betreft een beveiligde portal, waarop alleen u en wij toegang hebben, dit wordt geregeld met een sluitend systeem van wachtwoorden. Ook kunnen we deze portal vullen met voor u belangrijke gegevens, zoals uittreksel KvK, recente jaarrekening etc. Indien u deze gegevens nodig heeft, hoeft u alleen maar in te loggen op uw portal. Het spaart veel werk en daardoor veel tijd.

14 12 Welkom

15 De overstapservice Vaak is er een drempel bij de ondernemer om een overstap te maken naar een andere adviseur. Zelfs als de ondernemer niet meer tevreden is met zijn huidige accountant of adviseur. Meestal is er een grote vrees dat de overdracht van de dienstverlening niet probleemloos zal verlopen. Deze vrees is begrijpelijk, maar gelukkig onterecht. Wij hanteren een overstapservice, die de drempel om over te stappen wegneemt. Deze overstapservice garandeert een zo soepel mogelijke voortzetting van de financiële administratie, het jaarrekeningenwerk, de aangiftes, loonadministratie etc. Wij vragen voor u alle relevante gegevens op bij uw voormalige accountant of adviseur. Er zijn voor u hieraan geen kosten verbonden. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het opstellen van een opzeggingsbrief naar uw vorige dienstverlener en ook hier geldt weer dat er geen kosten aan verbonden zijn. Zo ziet u dat niets u in de weg hoeft te staan om een overstap naar een nieuwe financiële dienstverlener te maken Michael en Ingrid Muyres, Mudifin BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. De auteur en/of Mudifin BV aanvaardt resepectievelijk aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van de inhoud van deze corporate brochure.

16 Heeft u interesse in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met ons op: Mudifin BV Raadhuispark AG Beek (LB)

De juiste productinformatie

De juiste productinformatie Vooruitgang boeken met: De juiste productinformatie Alle productinformatie bij de hand Inhoud Accountancy & Administratieve diensten 4 Fiscaal advies 6 Salarisverwerking & Personeelsadvies 8 Specialistische

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat?

Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat? Reemedie is een uitgave van Van Ree Accountants Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn en Geldermalsen Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat? Scannen = boekhouden Kantoornieuws.

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie

Slimme ondernemers kennen de weg...

Slimme ondernemers kennen de weg... Slimme ondernemers kennen de weg... Als je de route kent, kom je nog eens ergens......en bereiken zo trefzeker hun bestemming Verspeek/Mutsaers zorgt voor trefzekere (financiële) begeleiding van het MKB.

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp

DIENSTENWIJZER. Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp 2 UITLEG OVER ONZE DIENSTVERLENING In deze Dienstenwijzer geven wij u de belangrijkste informatie over de dienstverlening van ons kantoor.

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Dienstenwijzer FB Adrem pensioenadvies

Dienstenwijzer FB Adrem pensioenadvies Dienstenwijzer FB Adrem pensioenadvies FB Adrem pensioenadvies Larenseweg 66 7451 EN Holten Telefoon: (0548) 368 008 Fax: (0548) 367 400 herman.deijk@fbadrem.nl AFM-vergunningnummer 12002771 Inleiding

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Zakelijke Verzekeringen TBG Advies B.V.

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Zakelijke Verzekeringen TBG Advies B.V. 2015 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Zakelijke Verzekeringen TBG Advies B.V. Ohmweg 57 G 2952 BD Alblasserdam Tel. 078-6920100 www.tbgadvies.nl Dienstverleningsdocument TBG Advies B.V. TBG Advies B.V. hecht aan

Nadere informatie

Reemedie. Specialisme. Assurantiebelasting wordt verhoogd van 9,7% naar 21% Kantoornieuws. Praktij kscan: brengt u risico s in kaart

Reemedie. Specialisme. Assurantiebelasting wordt verhoogd van 9,7% naar 21% Kantoornieuws. Praktij kscan: brengt u risico s in kaart Reemedie is een uitgave van Van Ree Accountants Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn en Geldermalsen Reemedie. Specialisme. Flex-BV per 1 oktober 2012: wat is er voor u veranderd? Assurantiebelasting

Nadere informatie

In vijf stappen naar een optimaal werkproces

In vijf stappen naar een optimaal werkproces In vijf stappen naar een optimaal werkproces Whitepaper 2 UNIT4 Procesoptimalisatie IN VIJF STAPPEN NAAR EEN OPTIMAAL WERKPROCES Een accountant die zijn werkprocessen zo heeft ingericht dat hij klantgericht,

Nadere informatie

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner Wilmink & Muijs Master Financieel Planner E E N A N D E R E K I J K O P G E L D Z A K E N HARTELIJK WELKOM BIJ WILMINK & MUIJS! Geachte cliënt, U bent van plan de zorg voor bepaalde voorzieningen toe te

Nadere informatie

Dienstverlening particulieren. informatiegids over onze dienstverlening. specifiek voor particulieren.

Dienstverlening particulieren. informatiegids over onze dienstverlening. specifiek voor particulieren. Dienstverlening particulieren informatiegids over onze dienstverlening specifiek voor particulieren. Dienstverleningsdocument voor particulieren In dit document geven wij uitgebreide informatie over onze

Nadere informatie

Landelijke Kwalificaties MBO

Landelijke Kwalificaties MBO Landelijke Kwalificaties MBO Sector: Bedrijfsadministratie Branche: n.v.t. Beroepengroep: Administrateur Versie 2008-2009 Administrateur 2008-2009 2 Inhoudsopgave Inleiding... 4 Deel A: Beeld van de beroepengroep...

Nadere informatie

Leaflet AccountView Go

Leaflet AccountView Go Leaflet AccountView Go ACCOUNTANCY SBR SAMENSTELPRAKTIJK ACCOUNTVIEW GO ACCOUNTANCY ONLINE SAMENWERKEN ACCOUNTVIEW GO ONLINE BOEKHOUDEN CLIËNTADMINISTRATIE WEBAPPLICATIE boekhouden loonjournaalposten ACCOUNTVIEW

Nadere informatie

Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners.

Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners. Talisman Benefits faciliteert in het verkrijgen van collectief voordeel in voorzieningen welke interessant kunnen zijn voor de aan Talisman verbonden specialisten. Dit doen wij samen met een aantal partners

Nadere informatie

Let op! Geld lenen kost geld. Dienstverleningsdocument VAN DIJK LEASE & FINANCIERING

Let op! Geld lenen kost geld. Dienstverleningsdocument VAN DIJK LEASE & FINANCIERING Let op! Geld lenen kost geld Dienstverleningsdocument VAN DIJK LEASE & FINANCIERING Geachte cliënt, Wij willen u graag informeren over de dienstverlening van Van Dijk Lease & Financiering en onze werkwijze.

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Reemedie. Belasting besparen? BESPAREN OP UW ADMINISTRATIE HET KAN! DE WERKKOSTENREGELING EEN BESPARING OF EEN EXTRA LAST?

Reemedie. Belasting besparen? BESPAREN OP UW ADMINISTRATIE HET KAN! DE WERKKOSTENREGELING EEN BESPARING OF EEN EXTRA LAST? Reemedie. VAN REE. EEN FRISSE KIJK OP CIJFERS. Belasting besparen? We willen allemaal graag zo min mogelij k belasting betalen. Het zou daarom jammer zij n als u voordelen of mogelij ke besparingen op dit

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument ! Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop

Nadere informatie

RAB Dienstverleningsdocument/Dienstenwijzer/A.V.

RAB Dienstverleningsdocument/Dienstenwijzer/A.V. Algemeen Introductie Vanaf 1 juli 2009 moeten adviseurs en bemiddelaars aan hun klanten een dienstverleningsdocument overhandigen bij complexe producten en hypotheken. Het dienstverleningsdocument is een

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt. En dan? Inhoud Voor wie is deze folder bedoeld? 5 Ik heb een aanvraag tot uitkering ingediend. Wat gebeurt er nu? 5 Beroepsarbeidsongeschiktheid 5 Passende arbeid 5 Gangbare arbeid

Nadere informatie

Landelijke Kwalificaties MBO. Financiële beroepen

Landelijke Kwalificaties MBO. Financiële beroepen Landelijke Kwalificaties MBO Financiële beroepen Crebonummer: 22158, 93200, 93212, 93211, 93213 Sector: Financiële beroepen Branche: n.v.t. Opleidingsdomein: Economie en administratie Geldig vanaf: 1 augustus

Nadere informatie