PROGRAMMA VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN INSCHRIJVEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN INSCHRIJVEN: WWW.VERTIMART.NL"

Transcriptie

1 PROGRAMMA 23 EXQUISE GEBRUIKERSDAG e 3 OKTOBER 2014 VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd. Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd.

2 Exquise Gebruikersdag op vrijdag 3 oktober Op 3 oktober organiseert Vertimart in samenwerking met de Gebruikersvereniging Exquise de 23ste Exquise Gebruikersdag. Het wordt een bijzondere dag op een bijzondere locatie met bijzondere sprekers en zeer bijzondere onderwerpen. In de ochtend kunt u deelnemen aan verschillende workshops. Op een laagdrempelige manier kunt u informatie krijgen om uw praktijkvoering te optimaliseren. Ook vakinhoudelijk hebben we weer een prachtig aanbod. Een geweldige mogelijkheid voor u zelf, maar ook voor al uw teamleden om tegen zeer lage kosten direct toepasbare kennis op te doen. Dat is de formule van de Exquise Gebruikersdag. Natuurlijk verzorgen we voor de deelnemers aan de ochtendworkshops aansluitend een lekkere lunch, zodat u weer volledig op sterkte bent voor ons middagprogramma. Dat wordt een zeer divers programma, waarbij we aftrappen met Humberto Tan. Humberto deelt met ons zijn ervaringen bij het opzetten en presenteren van een succesformule op het gebied van televisie maken. Hij heeft aangetoond dat je een bestaand concept opnieuw uit kan vinden en weer zeer succesvol kan maken. De concurrentie heeft het nakijken. Wat is zijn geheim? Daarna zal Arjan Oude Kotte, één van de directeuren van Microsoft, ons de toekomstvisie op het gebied van geïntegreerde cloud -automatisering presenteren. Waar staan we, waar gaan we heen en welke rol kan Vertimart daarin op basis van Microsoftdiensten en -producten vervullen. Tot slot laten wij u Vertimart s visie op de (ook zeer nabije) toekomst zien. Onderbouwd met een aantal spectaculaire aankondigingen. Eén en ander omlijst met spectaculair entertainment. Kortom, een bijzondere dag op een bijzondere locatie met bijzondere sprekers en bijzondere onderwerpen. Met, zoals u van ons gewend bent, aandacht voor alle medewerkers in de praktijk. De inhoud van de diverse programmaonderdelen leest u verderop. De 23ste Exquise Gebruikersdag, van harte aanbevolen.

3 Programma 23ste Exquise Gebruikersdag, vrijdag 3 oktober 2014 Ochtendprogramma In de ochtend kunt u deelnemen aan drie verschillende workshops. Maak uw keuze uit 13 zeer uiteenlopende onderwerpen. De inhoud van de diverse workshops leest u verderop in deze uitnodiging. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod: Ochtendprogramma Vanaf 08:30 08:45-09:15 09:15-10:00 10:00-10:30 10:30-11:15 11:15-11:45 11:45-12:30 12:30-13:30 Ontvangst en inschrijving ALV Gebruikersvereniging Exquise Workshop ronde 1 (zie pagina 5) Pauze Workshop ronde 2 (zie pagina 5) Pauze Workshop ronde 3 (zie pagina 5) Lunchbuffet voor de deelnemers aan het ochtendprogramma Voor de cursussen in de ochtend en de lunch wordt een kleine bijdrage van 65,- excl. btw in rekening gebracht. Uiteraard is deelname aan het middagprogramma gratis. Vanaf 13:00 Ontvangst en inschrijving middagprogramma Middagprogramma 13:30-15:00 15:00-15:30 15:30-16:15 16:15-17:30 17:30-19:00 19:00 Humberto Tan. Opnieuw succes beleven. Pauze Microsoft NL Directeur Arjan Oude Kotte. De basis van succesvol automatiseren in de toekomst. Pieter Schram. De toekomst van Vertimart begint vandaag. Borrel & buffet Einde 23e Exquise gebruikersdag Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd.

4 Middagprogramma: sprekers en entertaiment Humberto Tan Presentator RTL Late Night, was hard op weg naar een succesvolle carrière in de advocatuur. Na de afronding van zijn studie rechten koos hij echter voor een opmerkelijke carrièreswitch, hij trad in dienst van de AVRO. Eerst als redactielid en later als presentator van het programma Forza. Na een korte periode bij een Amsterdams advocatenkantoor koos hij definitief voor de media. Bij de NOS ging hij aan de slag als beeldredacteur voor zowel Studio Sport als het Journaal. Later maakte hij de overstap naar presentator van Studio Sport. Met John de Mol ging hij mee naar de ambitieuze zender Tien waar hij onder andere zijn eigen sporttalkshow presenteerde. Helaas was Tien geen lang leven beschoren. Hierna presenteerde Tan bij RTL onder andere de wedstrijden van het Nederlands Elftal en was hij gastpresentator bij Boulevard. Naast zijn actieve rol als presentator introduceerde Humberto in 2003 zijn eigen kledinglijn. Daarnaast vervangt hij regelmatig DJ Edwin Evers bij Radio 538. Humberto Tan, geboren Surinamer, maakt er een energiek en interactief programma van. Humberto deelt met ons zijn ervaringen in het opzetten van een volledig nieuw programma op basis van een bestaand concept en zijn successen daarmee. Arjan Oude Kotte Directeur Microsoft Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P). Lid van het managementteam Microsoft Nederland en technisch bedrijfskundige. Voor hij in 2002 bij Microsoft ging werken was hij meer dan 15 jaar werkzaam in de software-industrie in diverse rollen, altijd in de driehoek sales, marketing en partners. Hij leidt de sales- en marketingorganisatie die zich richt op alle bedrijven in Nederland. Microsoft verkoopt haar oplossingen in nauwe samenwerking met partners. Microsoft is een van de weinige bedrijven die oplossingen hebben voor een zeer brede markt, van de consument tot en met de allergrootste bedrijven van de wereld. Dat is uniek. Zij hebben impact op het leven van zoveel mensen, zowel privé als zakelijk. Doel is daarbij dat mensen met technologie het beste uit zichzelf en elkaar halen. De mens centraal - daar draait het om! Leren bij Microsoft houdt nooit op! Pieter Schram Directeur Vertimart, gaat u meer vertellen en laten zien over de uitdagingen en mogelijkheden die noodzakelijke veranderingen met zich meebrengen en van invloed zijn op uw praktijkvoering. Zijn verhaal gaat over vernieuwing in al haar facetten, maar vooral toegespitst op de keuzes die Vertimart maakt op het gebied van productontwikkeling en vernieuwing.

5 Voor het ochtendprogramma kunt u kiezen uit: 1. De Exquise Internet Agenda Mieleke Verbeek & Diana Kwast Introductie van de nieuwe internetagenda en eenvoudig aanpassen van indelingen. 2. Mag het ook mooi zijn Kizia Pesulima Social media en design. Presenteer je praktijk. 3. Tips & Trucs Sandy Wijsman & Jeroen Smelt Nog meer mogelijkheden in Exquise. 4. Sturen op cijfers Joost Querido Exquise als managementtool voor optimale praktijkvoering. 5. Windows 8, leuk maar anders Michiel Cervo & Martijn Barnard Leer de lol van Windows Brain update Erik Dekker & Yoni Siemons Constant veranderen en regisseur blijven van je eigen leerproces. 7. Mijn patiënt begrijpt mij niet Fenno Moes Hoe komt het dat sommige patiënten niet begrijpen wat u bedoelt? 8. Reciproc één vijl endo! Tino Joris Buikgevoel of een weloverwogen besluit?...het kan beide! 9. Hoe Pient -er werkt u? Marie-Louise Achterkamp Cliënten willen transparantie en u wilt optimalisatie. 10. Meten is weten! Arjan Starrenburg Digitale occlusie- en articulatieanalyse voor het nastreven van de optimale occlusie. 11. Review marketing Jeroen van Opbergen & Jeroen Wilborts Leer omgaan met reviews én hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. 12. Isolite System Niels van der Schee Droogleggen van de orale omgeving was nog nooit zo eenvoudig. 13. Uw toekomst met CADCAM Rob Markus Met de CADCAM prothese ligt de toekomst in uw handen.

6 Ochtendprogramma: inhoud en sprekers 1. De Exquise Internet agenda Diana Kwast & Mieleke Verbeek Introductie van de nieuwe internetagenda en eenvoudig aanpassen van indelingen. De Exquise Internet Agenda is vernieuwd. Een betere lay-out, meer mogelijkheden en direct te gebruiken op mobiele telefoons. Mieleke en Diana praten u bij over de nieuwe mogelijkheden. Zij geven u aanwijzingen en tips om de Exquise Agenda volledig en eenvoudig aan uw praktijkvoering aan te passen. Een must voor iedereen die een optimale planning in zijn praktijk nastreeft. Diana Kwast en Mieleke Verbeek waren werkzaam als tandartsassistente voor zij bij Vertimart kwamen. Na ruim 10 jaar telefonisch ondersteuning te hebben gegeven zijn Diana en Mieleke nu beide werkzaam als trainer en ondersteunen praktijken bij het optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de automatisering biedt. Beide volgden diverse trainingen op het gebied van didactiek en presentatietechnieken. 2. Mag het ook mooi zijn Kizia Pesulima Social media en design. Presenteer je praktijk. Social Media (verwijs)brieven en mails zijn enkele van de communicatieve uitingen die je als praktijk kan gebruiken om de identiteit van de praktijk vorm te geven. Deze workshop biedt je tips en trucs om het nog beter te doen. Zowel wat betreft inhoud als vormgeving. Kizia Pesulima is sinds 2011 in dienst van Vertimart als relatiebeheerder. Na haar artistieke opleiding en werkervaring bij Yacht is het bij Vertimart haar taak om de communicatie tussen de klant en Vertimart verder te verbeteren. Verder volgt Kizia voor ons de ontwikkelingen op het gebied van social media. 3. Tips & Trucs Sandy Wijsman & Jeroen Smelt Haal meer uit Exquise. Op basis van hun ervaringen op onze helpdesk geven Sandy en Jeroen u een scala aan tips en trucs om de mogelijkheden van Exquise nog beter te benutten. We maken dagelijks mee dat ook mensen die al jaren met Exquise werken veel functies niet of niet optimaal toepassen. Sandy Wijsman werkt sinds 2006 bij Vertimart en is uitgroeid tot de waardevolle helpdesker die ze nu is. Verder is zij verantwoordelijk voor de planning van onze technische dienst. Jeroen Smelt werkt sinds 2008 op onze helpdesk en steekt veel werk in het installeren van licenties en neemt ook graag het initiatief als er wat meer technische kennis nodig is.

7 4. Sturen op cijfers Joost Querido Exquise als managementtool. Met Exquise zit u op een berg managementinformatie, cijfers waarmee u uw praktijk kunt sturen. Joost helpt u deze gegevens te ontsluiten om nog beter inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van uw praktijk. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden rapporten toegelicht. Wat is het effect van oproepen? Hoe gezond is uw praktijk? Hoe gezond zijn u patiënten? Hoe is de omzetontwikkeling van de praktijk? Met de opgedane kennis kunt u zelf direct in uw eigen praktijk aan de slag. Joost Querido kwam na zijn studie politicologie in dienst bij Vertimart. Hij gaf jaren leiding aan de helpdesk. Vanaf 2002 is Joost zich bezig gaan houden met het begeleiden van tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. Zijn specialisatie is het optimaliseren van informatiestromen en communicatie. 5. Windows 8, leuk maar anders Michiel Cervo & Martijn Barnard Leer de lol van Windows 8. Elke Windows versie wordt pas gewaardeerd bij de introductie van de volgende versie. Een constatering die de afgelopen decennia regelmatig werd bevestigd. Met de introductie van Windows 8 bracht Microsoft weer een behoorlijke discussie op gang. Wij constateren echter dat Windows 8 daadwerkelijk heel veel extra mogelijkheden biedt en zich zeer stabiel gedraagt. Graag laten Michiel en Martijn met voorbeelden vanuit hun dagelijkse praktijk zien wat Windows 8 allemaal voor u kan betekenen. Michiel Cervo trad in 2009 in dienst van Vertimart als buitendienstmedewerker technische dienst. Door zijn snelle manier van praten en handelen herken je zijn Spaanse afkomst. Maar voor Michiel geen siësta of mañana, dag en nacht staat hij klaar voor zijn klanten. Martijn Barnard trad in 2012 in dienst van Vertimart en was al snel goed op dreef. Martijn is altijd op een vrolijke manier zeer serieus met zijn werk bezig. 6. Brain update Erik J. Dekker & Yoni Siemons Over constant veranderen en regisseur blijven van je eigen leerproces. Denk je het net onder de knie te hebben, moet het allemaal weer helemaal anders. Constant veranderen er dingen om ons heen en constant word je geacht maar mee te veranderen. Ontdek in deze workshop wat jouw voorkeuren zijn in verandering, wat je behoefte is en hoe je regisseur kunt blijven van je eigen leerproces. Erik J. Dekker noemt nieuwsgierigheid de kern van zijn werk. Bij de toneelacademie ontdekte hij traininggeven. Nieuwsgierigheid is z n motor bij iedere training, nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, wat hen nu tegenhoudt en hoe ze hun volle potentieel kunnen benutten. De combinatie van zijn theater en NLP-achtergrond maakt dat hij makkelijk improviseert op dat wat nodig is. Erik is open, energiek en met volledige aandacht in zijn trainingen. Yoni Siemons is scherp, mild en doortastend. Yoni weet als procesbegeleider in een kluwen aan informatie, op ontspannen wijze, weer de rode draad te vinden. En belangrijker nog, ze doet dat zo uitnodigend dat ze de mensen waarmee ze werkt inspireert tot nieuwsgierigheid in het ontwarren. De aanpak? Pragmatisch, direct en puur.

8 7. Mijn patiënt begrijpt mij niet Fenno Moes Hoe komt het dat sommige patiënten niet begrijpen wat u bedoelt? U denkt dat u toch duidelijk bent. Anderen begrijpen u wel, daar heeft u nooit klachten over. Hoe komt het dan dat sommige patiënten schijnbaar niet begrijpen wat u bedoelt. In de workshop van Fenno Moes kijken we naar de verschillende stijlen in communicatie. We onderzoeken wat uw voorkeursstijl is en hoe de verschillende stijlen werken en te beïnvloeden zijn. Dit alles vanuit een theoretische basis met een gezonde dosis humor. Fenno Moes studeerde in 1989 af aan de Hogeschool van Amsterdam, faculteit onderwijs en opvoeding. Startte in 1992 als trainer/acteur in sollicitatie- en communicatietrainingen. In de loop der jaren heeft Fenno Moes zich gespecialiseerd in beïnvloeding van lastig of agressief gedrag en conflictmanagement. 8. Reciproc één vijl endo! Tino Joris Buikgevoel of een weloverwogen besluit?..het kan beide. Zowel aan de hand van klinische ervaringen, als onderzoek en publicaties is er meer inzicht gekomen in wat de waarde van een één-vijl systeem voor de dagelijkse tandartspraktijk kan zijn. Tijdens de hands-on is het mogelijk het Reciproc één-vijl concept te ervaren en diverse kanaalvormen te prepareren op geopende natuurlijke elementen. U kunt de toepasbaarheid van het Reciproc concept voor uw eigen praktijk beoordelen en dit met uw collega s evalueren. Tino Joris is naast MSc mechanical engineer en marketeer sinds 1983 internationaal werkzaam in de dentale markt en oprichter van Yoris Medical Products. 9. Hoe Pien -ter werkt u? Marie-Louise Achterkamp Cliënten willen graag transparantie en u wilt optimalisatie binnen uw praktijk. Pien Support kan u daarbij helpen. Hierbij kunt u denken aan: - klanttevredenheid door inzicht in kosten en eigen bijdrage - omloopsnelheid van offertes vergroten - inzicht in jaarruimte aanvullende tandartsverzekering - non-showers terug in de stoel? Wij zetten graag onze tanden in uw non-showers Marie-Louise Achterkamp is bedenker van het concept Pien Support. Door haar ervaring als manager van een contactcenter en database-team was zij in staat om mogelijkheden te zien om de eigen bijdrage bij tandartsbehandelingen in kaart te brengen. Momenteel is zij binnen de VvAA als interim manager werkzaam om de processtromen binnen de Stichting VvAA Rechtsbijstand te optimaliseren.

9 10. Meten is weten! Arjan Starrenburg Digitale occlusie- en articulatieanalyse voor het nastreven van de optimale occlusie. Voor een goede occlusie en articulatie kun je niet slechts vertrouwen op articulatiefolie. Dit zegt namelijk niets over de grootte van krachten, laat staan de timing. Met digitale occlusie- en articulatieanalyse is dit nu wel mogelijk. U kunt zelf aan de slag met een T-Scan, en krijgt aan de hand van de gemaakte scan uitgelegd hoe u hiermee een optimale occlusie en articulatie zou kunnen bereiken. Arjan Starrenburg is tandarts te Honselersdijk en laat u zien hoe u kunt werken met deze nieuwe technieken om de krachten, timing en locatie op het gebit eenvoudig inzichtelijk te maken. 11. Review marketing Jeroen van Opbergen & Jeroen Wilborts Leer omgaan met reviews én hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. Internet is hét oriëntatiekanaal. Patiënten zoeken steeds actiever online naar de ervaringen van anderen. Leer omgaan met reviews én leer hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. Kijk hoe uw patiëntenenquête uw online reputatie kan versterken. Jeroen van Opbergen richtte in 2008 het bedrijf Klantenvertellen op. Jeroen Wilborts maakt vanaf mei 2011 deel uit van de directie. 12. Isolite System Niels van der Schee Droogleggen van de orale omgeving was nog nooit zo eenvoudig. Tijdens de presentatie ziet u hoe Isolite toepasbaar is bij behandelingen én hoe geschikt deze is voor alle monden door middel van een live-demonstratie. Niels van der Schee is accountmanager Isolite Benelux bij Matrix-Dental. Niels is tevens productspecialist bij Matrix-Dental voor de Triodent lijn van V3 en V4 sectionele matrixsystemen. 13. Uw toekomst met CADCAM Rob Markus Met de CADCAM prothese ligt de toekomst in uw handen. Ga mee in de wereld van de digitale prothese. Hoor meer over alle ins & outs van het aanmeten, het digitaal opstellen, het productieproces en het plaatsen van de CADCAM prothese. Een boeiend verhaal om niet missen. Rob Markus is productmanager en Klinisch Prothese Technicus bij Excent.

10 Uw aandacht voor ons entertainment Entertainment is een vorm van activiteit die de aandacht en interesse van een publiek vasthoudt. Het kan plezier en genot geven. Het kan een idee of een taak zijn. Het is meestal één van de activiteiten of evenementen die zijn ontstaan gedurende duizenden jaren. Altijd met het oog op het houden van de aandacht van een publiek zoals; storytelling, muziek, drama of dans. Het bestaat in alle culturen, werd gedaan in koninklijke hoven en ontwikkelde tot geavanceerde vormen. In de loop der tijd zijn ze voor alle burgers beschikbaar geworden. De ervaring van het vermaak is sterk geassocieerd met amusement, zodat een gemeenschappelijk begrip van entertainment is leuk en lachen, hoewel veel een serieus doel heeft. Denk hierbij aan de verschillende vormen van ceremonie, viering, religieus feest, of satire. Er is dus de mogelijkheid dat schijnbaar entertainment ook een middel is voor inzicht of intellectuele groei. Een belangrijk aspect van entertainment is het publiek. De recreatie van het publiek maakt de tijdsbesteding tot entertainment. De meeste vormen van entertainment zijn gedurende vele eeuwen blijven bestaan. Zij evol ueerde als gevolg van veranderingen in de cultuur, technologie en mode. Films en videogames, bijvoorbeeld; hoewel ze gebruik maken van nieuwere media, blijven het verhalen, met beelden en muziek. De succesvolle vormen van hedendaags entertainment wordt gekenmerkt door een creatieve mix van schijnbaar onbeperkte mogelijkheden. Locatie De Rijtuigenloods; levende industriële Historie Met ruim 100 jaar historie van robuust staal, indrukwekkende rijtuigen en stomende paardenkracht is De Rijtuigenloods een kroonjuweel van de industriële revolutie in Nederland. Het is één van de grotere loodsen op De Wagenwerkplaats en had vroeger een bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen. Dit is nog steeds duidelijk terug te zien in de verschillende rails door de locatie, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats. Tegenwoordig vormen deze elementen de stille getuigen van een rijke historie tijdens tal van evenementen. In het jaar 2000 is De Rijtuigenloods gesloten als werkplaats. Vanaf 2005 is het gehele complex met veel liefde en grof geschut gerenoveerd en in gebruik genomen als evenementenlocatie. Voor ons een geweldige ambiance waarin we de traditie van Nederland op het gebied van industriële innovatie combineren met de positie als leidend IT land. Route De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort Navigatie: Adres: Piet Mondriaanlaan U arriveert, na het helemaal uitrijden van de laan, bij het Station Noordzijde en Q-Park. Naast het Q-park (linkerkant) ligt een weg richting de Rijtuigenloods, deze gaat u op. U bent nu gearriveerd bij de Rijtuigenloods, Herik Rail Events. Openbaar Vervoer: U neemt de trein/bus naar Amersfoort Centraal Station. Neem uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Zodra u het station verlaat ziet u links Q-Park. Links naast Q-park loopt een weg, deze gaat u op. U bent gearriveerd bij De Rijtuigenloods.

11 De Exquise Gebruikersdag 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door: De Exquise Gebruikersdag wordt georganiseerd door Vertimart in samenwerking met de Gebruikersvereniging Exquise. Aan de inhoud van deze uitnodiging, alsmede die van de diverse lezingen tijdens de Gebruikersdag kunnen geen rechten worden ontleend. Meer informatie over de Exquise Gebruikersdag en de mogelijkheid u in te schrijven, vindt u op onze website: De Exquise Gebruikersdag is alleen toegankelijk voor leden van de Gebruikersvereniging Exquise en hun teamleden

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden

Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden Voor je ligt het boekje ivolunteer. Wij adviseren dit boekje te gebruiken samen met het boek Verovering van de jongerenmarkt, uitgegeven door MOVISIE

Nadere informatie

Werk voor je toekomst!

Werk voor je toekomst! Bedrijvendagen 2015 Universiteit Twente 17 februari - 26 maart Werk voor je toekomst! www.bedrijvendagentwente.nl Bedrijvendagen 2015 Universiteit Twente Colofon Dit is een uitgave van de Stichting Bedrijvendagen

Nadere informatie

Voor leiders die willen bijblijven

Voor leiders die willen bijblijven Voor leiders die willen bijblijven Een bundel artikelen van Leaders Online, over leiderschap in een dynamische wereld. 2012-2013 Welkom Dit is een bundel van artikelen van Leaders Online. Deze artikelen

Nadere informatie

MARCOM Magazine.NL. komt eraan!

MARCOM Magazine.NL. komt eraan! MARCOM Magazine.NL komt eraan! H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S - & M A R K E T I N G P R O F E S S I O N A L S! J U L I 2 0 0 9 4 In gesprek met Judith Koekenbier, Managing Director

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Van links naar rechts Robin Verhey Roderick Witjas Sammie Peters Maxim Sonnega Vincenzo Gomes Eva Kristel Michiel Piersma Coördinator

Nadere informatie

N i e u w S. 'It's my life' exquiray. Sprekers U I T G A V E V A N V E R T I M A R T C O N S U L T A N T S B V. j u l i 2 0 0 6

N i e u w S. 'It's my life' exquiray. Sprekers U I T G A V E V A N V E R T I M A R T C O N S U L T A N T S B V. j u l i 2 0 0 6 xquise nieuws U I T G A V E V A N V E R T I M A R T C O N S U L T A N T S B V j u l i 2 0 0 6 N i e u w S nieuwe versie exquiray exquiray 'It's my life' LUSTRUM feest Op dit moment worden de gebruikers

Nadere informatie

Het nieuwe leren. nieuwe rol, nieuwe tools de leerregisseur mixt oude Én nieuwe ingrediënten. GeÏnteGreerd Leren leren doe je op HeT WerK

Het nieuwe leren. nieuwe rol, nieuwe tools de leerregisseur mixt oude Én nieuwe ingrediënten. GeÏnteGreerd Leren leren doe je op HeT WerK magazine over organisatieontwikkeling door schouten & nelissen Het nieuwe leren. praktijkcases rabobank: Samen leren joulz leert in de praktijk GeÏnteGreerd Leren leren doe je op HeT WerK Formeel en informeel

Nadere informatie

CC Manager Award 13 special

CC Manager Award 13 special #2 2013 www.ccmagazine.nl magazine van de customer contact management association www.vccma.nl jaargang 4 CC Manager Award 13 special CCAGENTWEEK.nl NOTEER M ALVAST IN JE AGENDA CC AGENT WEEK 2013 1 t/m

Nadere informatie

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

Impactvolle marketinganalist

Impactvolle marketinganalist Impactvolle marketinganalist Deeltijdopleiding van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen www.impactvolleanalist.nl Haal het maximale uit je analysecompetenties Betere bedrijfsbeslissingen

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

Training: Sitemanagement

Training: Sitemanagement Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers in de procesindustrie Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers

Nadere informatie

Marktonderzoek doe je zo!

Marktonderzoek doe je zo! Marktonderzoek doe je zo! Praktische handvatten om marktonderzoek te verrichten Dit compacte e-book geeft inzicht in de basis van marktonderzoek en in de te nemen stappen; het biedt inhoudelijk en praktisch

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013 Focus!! Magazine van Fier.fm over facilitaire activiteiten jaargang 3 nr 2 2014 6e editie!. Digitale versie? Scan hier: Een organisatie waar met mensen voor mensen wordt gewerkt. Klaas van der Valk 12.734

Nadere informatie

Moving Forward. Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt

Moving Forward. Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt Methodiekbeschrijving voor (zelf) organisaties die vrouwen helpen deel te nemen aan het economisch verkeer en richting te geven aan hun toekomst. Moving Forward Brengt vrouwen een stap dichter bij de arbeidsmarkt

Nadere informatie

HET NIEUWE WERKEN, van dromen... naar doen! Hedwigh Verbruggen-Letty Marian Thunnissen

HET NIEUWE WERKEN, van dromen... naar doen! Hedwigh Verbruggen-Letty Marian Thunnissen HET NIEUWE WERKEN, van dromen... naar doen! Hedwigh Verbruggen-Letty Marian Thunnissen Een dank je wel vooraf Graag willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het event Het Nieuwe

Nadere informatie

Drijfveren in de. zakelijke dienstverlening

Drijfveren in de. zakelijke dienstverlening Drijfveren in de zakelijke dienstverlening INHOUDSOPGAVE De methode 2 In gesprek met: Pierre Mellegers - Manager Management & Human Resource Development bij Eneco 6 Edwin Kist - Senior Vice President Human

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

Workshopdagen 2014. www.managementsupport.nl/workshops. meer collega s = korting. Kies uit 38 verschillende workshops. 22, 23 en 24 april 2014

Workshopdagen 2014. www.managementsupport.nl/workshops. meer collega s = korting. Kies uit 38 verschillende workshops. 22, 23 en 24 april 2014 Workshopdagen 2014 22, 23 en 24 april 2014 Kies uit 38 verschillende workshops 14 nieuwe onderwerpen meer collega s = korting www.managementsupport.nl/workshops Jouw vak verandert, verander jij mee? Ze

Nadere informatie

The manager in me. 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement

The manager in me. 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement The manager in me Inhoudsopgave pagina 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement 2. Toepassing van de methodiek Opzet/trainingsonderdelen

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

Ondernemingsplan woensdag 4 mei 2011

Ondernemingsplan woensdag 4 mei 2011 Ondernemingsplan woensdag 4 mei 2011 J. Mol S. Proost T. Glansbeek M. Tielemans T. Suurmond Voorwoord Met veel plezier, inspiratie en creativiteit hebben wij met veel plezier aan dit project gewerkt. Echter

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Onderwijs. Stilstand is achteruitgang. Magazine voor deelnemers van Members Benefits. Adequate BHV ers met regelmatig oefenen en herhalen

Onderwijs. Stilstand is achteruitgang. Magazine voor deelnemers van Members Benefits. Adequate BHV ers met regelmatig oefenen en herhalen Eerste kwartaal 2015 3,50 Magazine voor deelnemers van Members Benefits Onderwijs Stilstand is achteruitgang Adequate BHV ers met regelmatig oefenen en herhalen Extra lesruimte voor het Corlaer College

Nadere informatie

DE PRAKTIJK. Medewerkers in beweging SECTOR WATERSCHAPPEN 7 VOORBEELDEN VAN ACTIVEREND PERSONEELSBELEID THEMAMAGAZINE NUMMER 1 SEPTEMBER 2014 PAGINA 1

DE PRAKTIJK. Medewerkers in beweging SECTOR WATERSCHAPPEN 7 VOORBEELDEN VAN ACTIVEREND PERSONEELSBELEID THEMAMAGAZINE NUMMER 1 SEPTEMBER 2014 PAGINA 1 THEMAMAGAZINE NUMMER 1 SEPTEMBER 2014 DE PRAKTIJK SECTOR WATERSCHAPPEN Medewerkers in beweging 7 VOORBEELDEN VAN ACTIVEREND PERSONEELSBELEID A&O-FONDS WATERSCHAPPEN THEMAMAGAZINE SEPTEMBER 2014 PAGINA

Nadere informatie