PROGRAMMA VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN INSCHRIJVEN:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN INSCHRIJVEN: WWW.VERTIMART.NL"

Transcriptie

1 PROGRAMMA 23 EXQUISE GEBRUIKERSDAG e 3 OKTOBER 2014 VERTIMART PAKT UIT ARJAN OUDE KOTTE MICROSOFT HUMBERTO TAN Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd. Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd.

2 Exquise Gebruikersdag op vrijdag 3 oktober Op 3 oktober organiseert Vertimart in samenwerking met de Gebruikersvereniging Exquise de 23ste Exquise Gebruikersdag. Het wordt een bijzondere dag op een bijzondere locatie met bijzondere sprekers en zeer bijzondere onderwerpen. In de ochtend kunt u deelnemen aan verschillende workshops. Op een laagdrempelige manier kunt u informatie krijgen om uw praktijkvoering te optimaliseren. Ook vakinhoudelijk hebben we weer een prachtig aanbod. Een geweldige mogelijkheid voor u zelf, maar ook voor al uw teamleden om tegen zeer lage kosten direct toepasbare kennis op te doen. Dat is de formule van de Exquise Gebruikersdag. Natuurlijk verzorgen we voor de deelnemers aan de ochtendworkshops aansluitend een lekkere lunch, zodat u weer volledig op sterkte bent voor ons middagprogramma. Dat wordt een zeer divers programma, waarbij we aftrappen met Humberto Tan. Humberto deelt met ons zijn ervaringen bij het opzetten en presenteren van een succesformule op het gebied van televisie maken. Hij heeft aangetoond dat je een bestaand concept opnieuw uit kan vinden en weer zeer succesvol kan maken. De concurrentie heeft het nakijken. Wat is zijn geheim? Daarna zal Arjan Oude Kotte, één van de directeuren van Microsoft, ons de toekomstvisie op het gebied van geïntegreerde cloud -automatisering presenteren. Waar staan we, waar gaan we heen en welke rol kan Vertimart daarin op basis van Microsoftdiensten en -producten vervullen. Tot slot laten wij u Vertimart s visie op de (ook zeer nabije) toekomst zien. Onderbouwd met een aantal spectaculaire aankondigingen. Eén en ander omlijst met spectaculair entertainment. Kortom, een bijzondere dag op een bijzondere locatie met bijzondere sprekers en bijzondere onderwerpen. Met, zoals u van ons gewend bent, aandacht voor alle medewerkers in de praktijk. De inhoud van de diverse programmaonderdelen leest u verderop. De 23ste Exquise Gebruikersdag, van harte aanbevolen.

3 Programma 23ste Exquise Gebruikersdag, vrijdag 3 oktober 2014 Ochtendprogramma In de ochtend kunt u deelnemen aan drie verschillende workshops. Maak uw keuze uit 13 zeer uiteenlopende onderwerpen. De inhoud van de diverse workshops leest u verderop in deze uitnodiging. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod: Ochtendprogramma Vanaf 08:30 08:45-09:15 09:15-10:00 10:00-10:30 10:30-11:15 11:15-11:45 11:45-12:30 12:30-13:30 Ontvangst en inschrijving ALV Gebruikersvereniging Exquise Workshop ronde 1 (zie pagina 5) Pauze Workshop ronde 2 (zie pagina 5) Pauze Workshop ronde 3 (zie pagina 5) Lunchbuffet voor de deelnemers aan het ochtendprogramma Voor de cursussen in de ochtend en de lunch wordt een kleine bijdrage van 65,- excl. btw in rekening gebracht. Uiteraard is deelname aan het middagprogramma gratis. Vanaf 13:00 Ontvangst en inschrijving middagprogramma Middagprogramma 13:30-15:00 15:00-15:30 15:30-16:15 16:15-17:30 17:30-19:00 19:00 Humberto Tan. Opnieuw succes beleven. Pauze Microsoft NL Directeur Arjan Oude Kotte. De basis van succesvol automatiseren in de toekomst. Pieter Schram. De toekomst van Vertimart begint vandaag. Borrel & buffet Einde 23e Exquise gebruikersdag Voor het programma van de 23e Exquise gebruikersdag zijn KRT punten aangevraagd.

4 Middagprogramma: sprekers en entertaiment Humberto Tan Presentator RTL Late Night, was hard op weg naar een succesvolle carrière in de advocatuur. Na de afronding van zijn studie rechten koos hij echter voor een opmerkelijke carrièreswitch, hij trad in dienst van de AVRO. Eerst als redactielid en later als presentator van het programma Forza. Na een korte periode bij een Amsterdams advocatenkantoor koos hij definitief voor de media. Bij de NOS ging hij aan de slag als beeldredacteur voor zowel Studio Sport als het Journaal. Later maakte hij de overstap naar presentator van Studio Sport. Met John de Mol ging hij mee naar de ambitieuze zender Tien waar hij onder andere zijn eigen sporttalkshow presenteerde. Helaas was Tien geen lang leven beschoren. Hierna presenteerde Tan bij RTL onder andere de wedstrijden van het Nederlands Elftal en was hij gastpresentator bij Boulevard. Naast zijn actieve rol als presentator introduceerde Humberto in 2003 zijn eigen kledinglijn. Daarnaast vervangt hij regelmatig DJ Edwin Evers bij Radio 538. Humberto Tan, geboren Surinamer, maakt er een energiek en interactief programma van. Humberto deelt met ons zijn ervaringen in het opzetten van een volledig nieuw programma op basis van een bestaand concept en zijn successen daarmee. Arjan Oude Kotte Directeur Microsoft Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P). Lid van het managementteam Microsoft Nederland en technisch bedrijfskundige. Voor hij in 2002 bij Microsoft ging werken was hij meer dan 15 jaar werkzaam in de software-industrie in diverse rollen, altijd in de driehoek sales, marketing en partners. Hij leidt de sales- en marketingorganisatie die zich richt op alle bedrijven in Nederland. Microsoft verkoopt haar oplossingen in nauwe samenwerking met partners. Microsoft is een van de weinige bedrijven die oplossingen hebben voor een zeer brede markt, van de consument tot en met de allergrootste bedrijven van de wereld. Dat is uniek. Zij hebben impact op het leven van zoveel mensen, zowel privé als zakelijk. Doel is daarbij dat mensen met technologie het beste uit zichzelf en elkaar halen. De mens centraal - daar draait het om! Leren bij Microsoft houdt nooit op! Pieter Schram Directeur Vertimart, gaat u meer vertellen en laten zien over de uitdagingen en mogelijkheden die noodzakelijke veranderingen met zich meebrengen en van invloed zijn op uw praktijkvoering. Zijn verhaal gaat over vernieuwing in al haar facetten, maar vooral toegespitst op de keuzes die Vertimart maakt op het gebied van productontwikkeling en vernieuwing.

5 Voor het ochtendprogramma kunt u kiezen uit: 1. De Exquise Internet Agenda Mieleke Verbeek & Diana Kwast Introductie van de nieuwe internetagenda en eenvoudig aanpassen van indelingen. 2. Mag het ook mooi zijn Kizia Pesulima Social media en design. Presenteer je praktijk. 3. Tips & Trucs Sandy Wijsman & Jeroen Smelt Nog meer mogelijkheden in Exquise. 4. Sturen op cijfers Joost Querido Exquise als managementtool voor optimale praktijkvoering. 5. Windows 8, leuk maar anders Michiel Cervo & Martijn Barnard Leer de lol van Windows Brain update Erik Dekker & Yoni Siemons Constant veranderen en regisseur blijven van je eigen leerproces. 7. Mijn patiënt begrijpt mij niet Fenno Moes Hoe komt het dat sommige patiënten niet begrijpen wat u bedoelt? 8. Reciproc één vijl endo! Tino Joris Buikgevoel of een weloverwogen besluit?...het kan beide! 9. Hoe Pient -er werkt u? Marie-Louise Achterkamp Cliënten willen transparantie en u wilt optimalisatie. 10. Meten is weten! Arjan Starrenburg Digitale occlusie- en articulatieanalyse voor het nastreven van de optimale occlusie. 11. Review marketing Jeroen van Opbergen & Jeroen Wilborts Leer omgaan met reviews én hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. 12. Isolite System Niels van der Schee Droogleggen van de orale omgeving was nog nooit zo eenvoudig. 13. Uw toekomst met CADCAM Rob Markus Met de CADCAM prothese ligt de toekomst in uw handen.

6 Ochtendprogramma: inhoud en sprekers 1. De Exquise Internet agenda Diana Kwast & Mieleke Verbeek Introductie van de nieuwe internetagenda en eenvoudig aanpassen van indelingen. De Exquise Internet Agenda is vernieuwd. Een betere lay-out, meer mogelijkheden en direct te gebruiken op mobiele telefoons. Mieleke en Diana praten u bij over de nieuwe mogelijkheden. Zij geven u aanwijzingen en tips om de Exquise Agenda volledig en eenvoudig aan uw praktijkvoering aan te passen. Een must voor iedereen die een optimale planning in zijn praktijk nastreeft. Diana Kwast en Mieleke Verbeek waren werkzaam als tandartsassistente voor zij bij Vertimart kwamen. Na ruim 10 jaar telefonisch ondersteuning te hebben gegeven zijn Diana en Mieleke nu beide werkzaam als trainer en ondersteunen praktijken bij het optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de automatisering biedt. Beide volgden diverse trainingen op het gebied van didactiek en presentatietechnieken. 2. Mag het ook mooi zijn Kizia Pesulima Social media en design. Presenteer je praktijk. Social Media (verwijs)brieven en mails zijn enkele van de communicatieve uitingen die je als praktijk kan gebruiken om de identiteit van de praktijk vorm te geven. Deze workshop biedt je tips en trucs om het nog beter te doen. Zowel wat betreft inhoud als vormgeving. Kizia Pesulima is sinds 2011 in dienst van Vertimart als relatiebeheerder. Na haar artistieke opleiding en werkervaring bij Yacht is het bij Vertimart haar taak om de communicatie tussen de klant en Vertimart verder te verbeteren. Verder volgt Kizia voor ons de ontwikkelingen op het gebied van social media. 3. Tips & Trucs Sandy Wijsman & Jeroen Smelt Haal meer uit Exquise. Op basis van hun ervaringen op onze helpdesk geven Sandy en Jeroen u een scala aan tips en trucs om de mogelijkheden van Exquise nog beter te benutten. We maken dagelijks mee dat ook mensen die al jaren met Exquise werken veel functies niet of niet optimaal toepassen. Sandy Wijsman werkt sinds 2006 bij Vertimart en is uitgroeid tot de waardevolle helpdesker die ze nu is. Verder is zij verantwoordelijk voor de planning van onze technische dienst. Jeroen Smelt werkt sinds 2008 op onze helpdesk en steekt veel werk in het installeren van licenties en neemt ook graag het initiatief als er wat meer technische kennis nodig is.

7 4. Sturen op cijfers Joost Querido Exquise als managementtool. Met Exquise zit u op een berg managementinformatie, cijfers waarmee u uw praktijk kunt sturen. Joost helpt u deze gegevens te ontsluiten om nog beter inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van uw praktijk. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden rapporten toegelicht. Wat is het effect van oproepen? Hoe gezond is uw praktijk? Hoe gezond zijn u patiënten? Hoe is de omzetontwikkeling van de praktijk? Met de opgedane kennis kunt u zelf direct in uw eigen praktijk aan de slag. Joost Querido kwam na zijn studie politicologie in dienst bij Vertimart. Hij gaf jaren leiding aan de helpdesk. Vanaf 2002 is Joost zich bezig gaan houden met het begeleiden van tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. Zijn specialisatie is het optimaliseren van informatiestromen en communicatie. 5. Windows 8, leuk maar anders Michiel Cervo & Martijn Barnard Leer de lol van Windows 8. Elke Windows versie wordt pas gewaardeerd bij de introductie van de volgende versie. Een constatering die de afgelopen decennia regelmatig werd bevestigd. Met de introductie van Windows 8 bracht Microsoft weer een behoorlijke discussie op gang. Wij constateren echter dat Windows 8 daadwerkelijk heel veel extra mogelijkheden biedt en zich zeer stabiel gedraagt. Graag laten Michiel en Martijn met voorbeelden vanuit hun dagelijkse praktijk zien wat Windows 8 allemaal voor u kan betekenen. Michiel Cervo trad in 2009 in dienst van Vertimart als buitendienstmedewerker technische dienst. Door zijn snelle manier van praten en handelen herken je zijn Spaanse afkomst. Maar voor Michiel geen siësta of mañana, dag en nacht staat hij klaar voor zijn klanten. Martijn Barnard trad in 2012 in dienst van Vertimart en was al snel goed op dreef. Martijn is altijd op een vrolijke manier zeer serieus met zijn werk bezig. 6. Brain update Erik J. Dekker & Yoni Siemons Over constant veranderen en regisseur blijven van je eigen leerproces. Denk je het net onder de knie te hebben, moet het allemaal weer helemaal anders. Constant veranderen er dingen om ons heen en constant word je geacht maar mee te veranderen. Ontdek in deze workshop wat jouw voorkeuren zijn in verandering, wat je behoefte is en hoe je regisseur kunt blijven van je eigen leerproces. Erik J. Dekker noemt nieuwsgierigheid de kern van zijn werk. Bij de toneelacademie ontdekte hij traininggeven. Nieuwsgierigheid is z n motor bij iedere training, nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, wat hen nu tegenhoudt en hoe ze hun volle potentieel kunnen benutten. De combinatie van zijn theater en NLP-achtergrond maakt dat hij makkelijk improviseert op dat wat nodig is. Erik is open, energiek en met volledige aandacht in zijn trainingen. Yoni Siemons is scherp, mild en doortastend. Yoni weet als procesbegeleider in een kluwen aan informatie, op ontspannen wijze, weer de rode draad te vinden. En belangrijker nog, ze doet dat zo uitnodigend dat ze de mensen waarmee ze werkt inspireert tot nieuwsgierigheid in het ontwarren. De aanpak? Pragmatisch, direct en puur.

8 7. Mijn patiënt begrijpt mij niet Fenno Moes Hoe komt het dat sommige patiënten niet begrijpen wat u bedoelt? U denkt dat u toch duidelijk bent. Anderen begrijpen u wel, daar heeft u nooit klachten over. Hoe komt het dan dat sommige patiënten schijnbaar niet begrijpen wat u bedoelt. In de workshop van Fenno Moes kijken we naar de verschillende stijlen in communicatie. We onderzoeken wat uw voorkeursstijl is en hoe de verschillende stijlen werken en te beïnvloeden zijn. Dit alles vanuit een theoretische basis met een gezonde dosis humor. Fenno Moes studeerde in 1989 af aan de Hogeschool van Amsterdam, faculteit onderwijs en opvoeding. Startte in 1992 als trainer/acteur in sollicitatie- en communicatietrainingen. In de loop der jaren heeft Fenno Moes zich gespecialiseerd in beïnvloeding van lastig of agressief gedrag en conflictmanagement. 8. Reciproc één vijl endo! Tino Joris Buikgevoel of een weloverwogen besluit?..het kan beide. Zowel aan de hand van klinische ervaringen, als onderzoek en publicaties is er meer inzicht gekomen in wat de waarde van een één-vijl systeem voor de dagelijkse tandartspraktijk kan zijn. Tijdens de hands-on is het mogelijk het Reciproc één-vijl concept te ervaren en diverse kanaalvormen te prepareren op geopende natuurlijke elementen. U kunt de toepasbaarheid van het Reciproc concept voor uw eigen praktijk beoordelen en dit met uw collega s evalueren. Tino Joris is naast MSc mechanical engineer en marketeer sinds 1983 internationaal werkzaam in de dentale markt en oprichter van Yoris Medical Products. 9. Hoe Pien -ter werkt u? Marie-Louise Achterkamp Cliënten willen graag transparantie en u wilt optimalisatie binnen uw praktijk. Pien Support kan u daarbij helpen. Hierbij kunt u denken aan: - klanttevredenheid door inzicht in kosten en eigen bijdrage - omloopsnelheid van offertes vergroten - inzicht in jaarruimte aanvullende tandartsverzekering - non-showers terug in de stoel? Wij zetten graag onze tanden in uw non-showers Marie-Louise Achterkamp is bedenker van het concept Pien Support. Door haar ervaring als manager van een contactcenter en database-team was zij in staat om mogelijkheden te zien om de eigen bijdrage bij tandartsbehandelingen in kaart te brengen. Momenteel is zij binnen de VvAA als interim manager werkzaam om de processtromen binnen de Stichting VvAA Rechtsbijstand te optimaliseren.

9 10. Meten is weten! Arjan Starrenburg Digitale occlusie- en articulatieanalyse voor het nastreven van de optimale occlusie. Voor een goede occlusie en articulatie kun je niet slechts vertrouwen op articulatiefolie. Dit zegt namelijk niets over de grootte van krachten, laat staan de timing. Met digitale occlusie- en articulatieanalyse is dit nu wel mogelijk. U kunt zelf aan de slag met een T-Scan, en krijgt aan de hand van de gemaakte scan uitgelegd hoe u hiermee een optimale occlusie en articulatie zou kunnen bereiken. Arjan Starrenburg is tandarts te Honselersdijk en laat u zien hoe u kunt werken met deze nieuwe technieken om de krachten, timing en locatie op het gebit eenvoudig inzichtelijk te maken. 11. Review marketing Jeroen van Opbergen & Jeroen Wilborts Leer omgaan met reviews én hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. Internet is hét oriëntatiekanaal. Patiënten zoeken steeds actiever online naar de ervaringen van anderen. Leer omgaan met reviews én leer hoe reviews uw patiëntenbestand kan vergroten. Kijk hoe uw patiëntenenquête uw online reputatie kan versterken. Jeroen van Opbergen richtte in 2008 het bedrijf Klantenvertellen op. Jeroen Wilborts maakt vanaf mei 2011 deel uit van de directie. 12. Isolite System Niels van der Schee Droogleggen van de orale omgeving was nog nooit zo eenvoudig. Tijdens de presentatie ziet u hoe Isolite toepasbaar is bij behandelingen én hoe geschikt deze is voor alle monden door middel van een live-demonstratie. Niels van der Schee is accountmanager Isolite Benelux bij Matrix-Dental. Niels is tevens productspecialist bij Matrix-Dental voor de Triodent lijn van V3 en V4 sectionele matrixsystemen. 13. Uw toekomst met CADCAM Rob Markus Met de CADCAM prothese ligt de toekomst in uw handen. Ga mee in de wereld van de digitale prothese. Hoor meer over alle ins & outs van het aanmeten, het digitaal opstellen, het productieproces en het plaatsen van de CADCAM prothese. Een boeiend verhaal om niet missen. Rob Markus is productmanager en Klinisch Prothese Technicus bij Excent.

10 Uw aandacht voor ons entertainment Entertainment is een vorm van activiteit die de aandacht en interesse van een publiek vasthoudt. Het kan plezier en genot geven. Het kan een idee of een taak zijn. Het is meestal één van de activiteiten of evenementen die zijn ontstaan gedurende duizenden jaren. Altijd met het oog op het houden van de aandacht van een publiek zoals; storytelling, muziek, drama of dans. Het bestaat in alle culturen, werd gedaan in koninklijke hoven en ontwikkelde tot geavanceerde vormen. In de loop der tijd zijn ze voor alle burgers beschikbaar geworden. De ervaring van het vermaak is sterk geassocieerd met amusement, zodat een gemeenschappelijk begrip van entertainment is leuk en lachen, hoewel veel een serieus doel heeft. Denk hierbij aan de verschillende vormen van ceremonie, viering, religieus feest, of satire. Er is dus de mogelijkheid dat schijnbaar entertainment ook een middel is voor inzicht of intellectuele groei. Een belangrijk aspect van entertainment is het publiek. De recreatie van het publiek maakt de tijdsbesteding tot entertainment. De meeste vormen van entertainment zijn gedurende vele eeuwen blijven bestaan. Zij evol ueerde als gevolg van veranderingen in de cultuur, technologie en mode. Films en videogames, bijvoorbeeld; hoewel ze gebruik maken van nieuwere media, blijven het verhalen, met beelden en muziek. De succesvolle vormen van hedendaags entertainment wordt gekenmerkt door een creatieve mix van schijnbaar onbeperkte mogelijkheden. Locatie De Rijtuigenloods; levende industriële Historie Met ruim 100 jaar historie van robuust staal, indrukwekkende rijtuigen en stomende paardenkracht is De Rijtuigenloods een kroonjuweel van de industriële revolutie in Nederland. Het is één van de grotere loodsen op De Wagenwerkplaats en had vroeger een bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen. Dit is nog steeds duidelijk terug te zien in de verschillende rails door de locatie, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats. Tegenwoordig vormen deze elementen de stille getuigen van een rijke historie tijdens tal van evenementen. In het jaar 2000 is De Rijtuigenloods gesloten als werkplaats. Vanaf 2005 is het gehele complex met veel liefde en grof geschut gerenoveerd en in gebruik genomen als evenementenlocatie. Voor ons een geweldige ambiance waarin we de traditie van Nederland op het gebied van industriële innovatie combineren met de positie als leidend IT land. Route De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort Navigatie: Adres: Piet Mondriaanlaan U arriveert, na het helemaal uitrijden van de laan, bij het Station Noordzijde en Q-Park. Naast het Q-park (linkerkant) ligt een weg richting de Rijtuigenloods, deze gaat u op. U bent nu gearriveerd bij de Rijtuigenloods, Herik Rail Events. Openbaar Vervoer: U neemt de trein/bus naar Amersfoort Centraal Station. Neem uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Zodra u het station verlaat ziet u links Q-Park. Links naast Q-park loopt een weg, deze gaat u op. U bent gearriveerd bij De Rijtuigenloods.

11 De Exquise Gebruikersdag 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door: De Exquise Gebruikersdag wordt georganiseerd door Vertimart in samenwerking met de Gebruikersvereniging Exquise. Aan de inhoud van deze uitnodiging, alsmede die van de diverse lezingen tijdens de Gebruikersdag kunnen geen rechten worden ontleend. Meer informatie over de Exquise Gebruikersdag en de mogelijkheid u in te schrijven, vindt u op onze website: De Exquise Gebruikersdag is alleen toegankelijk voor leden van de Gebruikersvereniging Exquise en hun teamleden

POSTILLION BUNNIK VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 HANS VAN PELT PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION VAN VERNIEUWING

POSTILLION BUNNIK VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 HANS VAN PELT PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION VAN VERNIEUWING 24 eexquise GEBRUIKERSDAG VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 POSTILLION BUNNIK HANS VAN PELT OVER HET RENDEMENT VAN VERNIEUWING PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION Voor het programma van de 24e Exquise gebruikersdag

Nadere informatie

Meer over onze gastsprekers

Meer over onze gastsprekers Meer over onze gastsprekers Ton Willems en Fred Felix Ton Willems, Initiator van Visutaal, heeft zich als ervaringsdeskundige tandartsimplantoloog en partner bij ABC-Mondzorg toegelegd op het adviseren,

Nadere informatie

Meer over onze gastsprekers

Meer over onze gastsprekers Meer over onze gastsprekers René Frijters René Frijters is oprichter, directeur en klant van Knab Bank. René verwierf vooral bekendheid als geestelijk vader van Alex Beleggingen. Alex heeft in Nederland

Nadere informatie

POSTILLION BUNNIK VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 HANS VAN PELT EN RENÉ FRIJTERS OVER HET RENDEMENT VAN VERNIEUWING PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION

POSTILLION BUNNIK VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 HANS VAN PELT EN RENÉ FRIJTERS OVER HET RENDEMENT VAN VERNIEUWING PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION 24 eexquise GEBRUIKERSDAG VRIJDAG 2 OKTOBER 2015 POSTILLION BUNNIK OVER HET RENDEMENT VAN VERNIEUWING HANS VAN PELT EN RENÉ FRIJTERS PIETER SCHRAM OVER EXQUISE NEXT GENERATION INSCHRIJVEN: WWW.VERTIMART.NL

Nadere informatie

POSTILLION BUNNIK INSCHRIJVEN? GA NAAR: KLANT.VERTIMART.NL. Uitnodiging Exquise Gebruikersdag Geachte Exquise/Exqlean gebruiker,

POSTILLION BUNNIK INSCHRIJVEN? GA NAAR: KLANT.VERTIMART.NL. Uitnodiging Exquise Gebruikersdag Geachte Exquise/Exqlean gebruiker, Uitnodiging Exquise Gebruikersdag 2017 Geachte Exquise/Exqlean gebruiker, Vrijdag 6 oktober is het weer zover: de 26ste Exquise Gebruikersdag. Samen met uw Gebruikersvereniging hebben wij weer een leerzaam

Nadere informatie

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT?

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? Inleiding Programma Aanmelden Route WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? In de wereld waarin wij ons bevinden, wordt heel veel gecommuniceerd: uw verkopers communiceren met

Nadere informatie

Mediatraining Presenteren in de media

Mediatraining Presenteren in de media Mediatraining Presenteren in de media Nooit meer bang voor journalisten Ik weet echt hoe ik hen moet en mag benaderen. Ik heb zelf veel meer de regie dan ik dacht! Spies&Spreken Glasfabriek, Daalsedwarsweg

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Hoe haal je meer uit je serviceorganisatie? Het effectief aansturen van servicemedewerkers

Hoe haal je meer uit je serviceorganisatie? Het effectief aansturen van servicemedewerkers Inleiding Programma Aanmelden Route Hoe haal je meer uit je serviceorganisatie? Service en after-sales worden voor veel bedrijven in de technologie steeds belangrijker voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing > Meer begrip van de kracht van consumenten en social media voor jouw marketing en communicatie > Inzicht in moderne verhalen,

Nadere informatie

Najaarssymposium. Digitale technieken bij de bijzondere patiënt Hotel Vianen 18 november 2016

Najaarssymposium. Digitale technieken bij de bijzondere patiënt Hotel Vianen 18 november 2016 Najaarssymposium Digitale technieken bij de bijzondere patiënt Hotel Vianen 18 november 2016 Programma Op vrijdag 18 november organiseert de Vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidszorg

Nadere informatie

NHTV 2006-2016 Jubileumcongres Vrijdag 8 april 2016 Hotel van der Valk, Akersloot

NHTV 2006-2016 Jubileumcongres Vrijdag 8 april 2016 Hotel van der Valk, Akersloot NHTV 2006-2016 Jubileumcongres Vrijdag 8 april 2016 Hotel van der Valk, Akersloot Programma vrijdag 8 april 2016, hotel van der Valk, Akersloot 09.15-09.45 uur: inloop met koffie/thee 09.45-10.45 uur:

Nadere informatie

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg Versie: v171110 Training Balieassistent Mondzorg Famed Academy Leren bij Famed Vooruitlopend op de vermoedelijk veranderende wetgeving rondom de verplichte nascholing in de tandheelkunde, biedt Famed mondzorgprofessionals

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

interdisciplinaire samenwerking

interdisciplinaire samenwerking ASSISTENTENDAG 2016 VRIJDAG 18 MAART interdisciplinaire samenwerking bij registratie vóór 1 maart 2016 van 130,- voor 110,- + parkeerkaart gratis Locatie Evenementenlocatie Gooiland Emmastraat 2 1211 NG

Nadere informatie

Succesvoller in één Dag

Succesvoller in één Dag De SCN workshop Succesvoller in één Dag Met resultaatgarantie! Foto: Jos Schuurman Rob P. van Dort, Algemeen Directeur Rob van Dort is sinds 1995 ondernemer en oprichter van SCN. Succes Coach in Sales,

Nadere informatie

Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015

Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015 Business Open Nederland Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015 3 e Nationale Business Open Congres Scherpenzeel, 5 november 2015 @business_open / LinkedIn / Facebook PROGRAMMA 12.00 Ontvangst met lunch 12.15

Nadere informatie

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt?

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt? Inleiding Programma Aanmelden Route PRESENTEREN MET IMPACT Presenteren is meer dan alleen een verhaal vertellen voor een groep mensen. Hoe zorgt u er enerzijds voor dat u uw boodschap duidelijk en krachtig

Nadere informatie

NEDERLANDS GENOOTSCHAP VAN TOLKEN EN VERTALERS

NEDERLANDS GENOOTSCHAP VAN TOLKEN EN VERTALERS STARTERSDAG 2016 Waar begin ik met het opzetten van mijn eigen bedrijf? Hoe kom ik aan klanten? Moet ik mij specialiseren? Hoe werkt dat nou met die btw? Dit zijn allemaal vragen waar beginnende tolken

Nadere informatie

ondernemen in de zorg van ambitie naar resultaat in de apotheek!

ondernemen in de zorg van ambitie naar resultaat in de apotheek! UITNODIGING ondernemen in de zorg van ambitie naar resultaat in de apotheek! Donderdag 31 januari 2013 Congrescentrum Eenhoorn, Amersfoort C=95 M=60 Y=0 K=56 Annemarie van Gaal Topondernemer en tv-persoonlijkheid:

Nadere informatie

PRAKTIJKWORKSHOP: COACH UW VERKOPERS TOT SALESKAMPIOENEN

PRAKTIJKWORKSHOP: COACH UW VERKOPERS TOT SALESKAMPIOENEN PRAKTIJKWORKSHOP: COACH UW VERKOPERS TOT SALESKAMPIOENEN Als verkooptrainer én leiderschapscoach neemt Freek Rooze u mee in een intrigerend traject van coachen en verkopen. U zult merken dat het coachen

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Koude acquisitie Hoe krijg ik een afspraak bij een potentiële klant?

Nadere informatie

Seminar Y-recruiter in een dag

Seminar Y-recruiter in een dag Datum: donderdag 5 april 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan Inleiding Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe klanten? U hebt mooie producten en diensten. En u wilt deze graag aan zoveel mogelijk organisaties aanbieden. Niet alleen aan bestaande relaties,

Nadere informatie

CommTalks. 40 Thought leaders over het communicatievak van morgen. Concept & samenstelling. Betteke van Ruler

CommTalks. 40 Thought leaders over het communicatievak van morgen. Concept & samenstelling. Betteke van Ruler CommTalks 40 Thought leaders over het communicatievak van morgen Concept & samenstelling Betteke van Ruler Spreek de taal van de bestuurskamer Piet Hein Coebergh 148 De communicatieprofessionals van vandaag

Nadere informatie

NIEUW IN DE OR. Introductie. Inhoud van de training. Aantal deelnemers. Open inschrijving. Garantie

NIEUW IN DE OR. Introductie. Inhoud van de training. Aantal deelnemers. Open inschrijving. Garantie NIEUW IN DE OR NIEUW IN DE OR Introductie U bent gekozen, al dan niet met stemmen, in de ondernemingsraad. Gefeliciteerd! Het is een boeiende wereld waar u in gestapt bent. Waar /hoe nu verder? Waar moet

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Workshop Spiegeltherapie in de praktijk

Workshop Spiegeltherapie in de praktijk Workshop Spiegeltherapie in de praktijk vrijdag 15 april 2011 Erasmus MC, Rotterdam a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Workshop Leve het Verschil!

Workshop Leve het Verschil! Workshop Leve het Verschil! Een energieke workshop over talent in samenwerking. Teamrollen bieden je team een gemeenschappelijke taal waarmee zij op een positieve manier kunnen praten over hun samenwerking.

Nadere informatie

STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren We zijn allemaal wel eens druk geweest met het maken van een pitch, of soms zelfs meerdere om in verschillende

Nadere informatie

Leidinggeven in tijden van verandering Hoe stuur ik effectief op gewenst gedrag?

Leidinggeven in tijden van verandering Hoe stuur ik effectief op gewenst gedrag? Inleiding Programma Aanmelden Route Leidinggeven in tijden van verandering De snel veranderende wereld vraagt om aanpassingsvermogen en flexibiliteit van organisaties en daarom van de mensen die er werken.

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

PR Beleid. Verdiepingstraining

PR Beleid. Verdiepingstraining PR Beleid Verdiepingstraining Mediation in arbeidsconflicten Introductie Als ondernemingsraad heeft u de taak om een aantal zaken aan uw achterban kenbaar te maken zoals een jaarverslag, agenda s e.d.

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - sprekers - Directeuren - Managers - Adviseurs - jou Wat - Presenteren van plannen

Nadere informatie

Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014

Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014 Verwachting en aanbeveling Evaluatie PvKO Mastersessie 10 april 2014 Heeft de PvKO Mastersessie aan jouw verwachting voldaan? Toelichting: De link met Big Data was me niet echt duidelijk, titel dekte de

Nadere informatie

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren. Ook wel eens druk geweest met het maken van een pitch? Of zelfs meerdere voor verschillende situaties? We weten allemaal dat dit

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur Agenda Najaar 2015 De agenda voor het najaar 2015: - Inloopspreekuur (wekelijks vanaf 28 augustus a.s.) - Coach- en counseling trajecten (op maat, doorlopend) - Familie- en organisatieopstellingen (maandelijks

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Presenteren & Promoveren 2014

Presenteren & Promoveren 2014 Presenteren & Promoveren 2014 Een training voor promovendi De dissertatie is af. Het was een klus, maar de manuscriptcommissie heeft haar goedkeuring gegeven. De datum voor de promotie is al weken bekend.

Nadere informatie

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen Personal Branding Plus Programma 2011 voor zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening Een stevige impuls voor inspiratie, ideeën en realisatie. Voor wie: Voor alleen werkende of in - klein

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Datum: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) 20 december 2011 Tijd:

Nadere informatie

Groeien 2.0. Studentenbedrijf wordt volwassen. Waarom wachten? Geen antwoord

Groeien 2.0. Studentenbedrijf wordt volwassen. Waarom wachten? Geen antwoord Groeien 2.0 Studentenbedrijf wordt volwassen Waarom wachten? De oprichters van Dirict ontdekten dat er voor groei meer nodig is dan alleen technische kennis. Met hulp van een coach hebben ze hun ambities

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social Media voor bedrijven is, waarom dit zo is én welke kansen

Nadere informatie

Jouw jaar, omdat je het verdient!

Jouw jaar, omdat je het verdient! Jouw jaar. Jouw jaar, omdat je het verdient! Ontwikkeling is een onderdeel van Hemels van der Hart en helpt organisaties, teams en individuen zicht te krijgen op hun volle potentie en deze meer in te zetten

Nadere informatie

DataManagement Professionals. Programmaboek vrijdag 28 september 2012

DataManagement Professionals. Programmaboek vrijdag 28 september 2012 DataManagement Professionals Programmaboek vrijdag 28 september 2012 Welkom Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen CommVault en DataManagement Professionals. DataManagement Professionals

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Workshop Credit Management Hoe verlaag ik mijn DSO, days sales outstanding?

Workshop Credit Management Hoe verlaag ik mijn DSO, days sales outstanding? Inleiding Programma Aanmelden Route Workshop Credit Management Hoe verlaag ik mijn DSO, days sales outstanding? Credit Management of debiteurenbeheer staat meer dan ooit op de agenda van bedrijven. Niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief over kwaliteit

Nieuwsbrief over kwaliteit Nieuwsbrief over kwaliteit april 2013 Abrona heeft in 2012 extra geld gekregen van de regering. Geld om de zorg te verbeteren. Geld om de begeleiding van cliënten te verbeteren. Dit heet kwaliteit. Abrona

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

14 en 15 februari 2018

14 en 15 februari 2018 Levende Cijfers en Academie voor Cultuurmanagement Basiscursus 2 daagse Opleiding 14 en 15 februari 2018 Cijfers zijn voor mij gaan leven. Ik zie mijn bedrijf nu echt beter. Meer controle over de financiën

Nadere informatie

INTERNET AGENDA Optimale dienstverlening voor uw patiënt. Diana Kwast & Mieleke Verbeek

INTERNET AGENDA Optimale dienstverlening voor uw patiënt. Diana Kwast & Mieleke Verbeek INTERNET AGENDA Optimale dienstverlening voor uw patiënt Diana Kwast & Mieleke Verbeek 1 Het succes van het rendement van de Internet Agenda hangt niet af van de technologie, maar hoe de praktijk het in

Nadere informatie

28% 72% 30% 70% Aantal geregistreerde deelnemers : 141 Periode evaluatie : 19 maart 2014 t/m 6 april 2014 Aantal evaluaties : 101

28% 72% 30% 70% Aantal geregistreerde deelnemers : 141 Periode evaluatie : 19 maart 2014 t/m 6 april 2014 Aantal evaluaties : 101 Aantal geregistreerde deelnemers : 11 Periode evaluatie : 19 maart 01 t/m 6 april 01 Aantal evaluaties : 101 8% ingevuld niet ingevuld % 0% anoniem niet anoniem 0% RESULTATEN EVALUATIE ICT-PRAKTIJKDAG

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

John Geven Studio s. Fotografiecursussen en workshops

John Geven Studio s. Fotografiecursussen en workshops John Geven Studio s Fotografiecursussen en workshops John Geven Studio s geeft in samenwerking met professionele fotografen en beeldbewerkers cursussen, modules en workshops voor beginnende en gevorderde

Nadere informatie

HB;Welkom André? AvO; Ja goede avond Hans. HB;Ja André; ik hoef het eigenlijk niet te vragen maar voor die gene die het nog niet

HB;Welkom André? AvO; Ja goede avond Hans. HB;Ja André; ik hoef het eigenlijk niet te vragen maar voor die gene die het nog niet We hebben André van Overhagen aan de telefoon van Crossroads Country Radio. Een niet geheel onbekende in de country scene in Nederland. De reden dat we André aan de telefoon hebben is omdat hij iets heeft

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

Interview Rolmodel. Danielle Pels Eigen bedrijf. Nicole Blok. Top- ondernemen

Interview Rolmodel. Danielle Pels Eigen bedrijf. Nicole Blok. Top- ondernemen Interview Rolmodel Danielle Pels Eigen bedrijf Nicole Blok Top- ondernemen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Het interview 3. Conclusie Inleiding Wat is InterDaan? InterDaan is een bedrijf dat zich vooral

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme Superpromoter Academy Inhoud 01 Inleiding 03 Planning en kosten 02 Inhoud 04 Contactinformatie I Flame: Van persoonlijke naar collectief enthousiasme

Nadere informatie

Wij zullen over een paar dagen contact opnemen om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zullen over een paar dagen contact opnemen om eventuele vragen te beantwoorden. 1-Line Safety & Security T.a.v. mevrouw L. van de Boer Postbus 59184 1040 KD AMSTERDAM Deventer, 21 oktober 2013 Offerte kenmerk: MD.13.10.3818 Geachte mevrouw Van de Boer, beste Lydia, Hartelijk dank

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

Nieuw in de OR. Vaardigheidstraining

Nieuw in de OR. Vaardigheidstraining Nieuw in de OR Vaardigheidstraining Nieuw in de OR Introductie U bent gekozen, al dan niet met stemmen, in de ondernemingsraad. Gefeliciteerd! Het is een boeiende wereld waar u in gestapt bent. Waar /hoe

Nadere informatie

TRAINING Risk Management

TRAINING Risk Management TRAINING Risk Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING RISK MANAGEMENT In deze ééndaagse groepstraining Risk Management of Risico- management

Nadere informatie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Doelgroep: ArbeidsmarktcommunicaFe professionals, HR- professionals verantwoordelijk voor W&S, (MarkeFng)communicaFeprofessionals

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Programmaboek Seminar. Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist

Programmaboek Seminar. Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist Programmaboek Seminar Vrijdag 11 mei 2012 te slot Zeist Welkom Dit seminar is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen: DataManagement Professionals Of het nu gaat om uw Data & Informatie Management,

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

ARBO IN DE OR. (Naar een veilige en gezonde werkomgeving)

ARBO IN DE OR. (Naar een veilige en gezonde werkomgeving) ARBO IN DE OR (Naar een veilige en gezonde werkomgeving) ARBO in de OR (naar een veilige en gezonde werkomgeving) Introductie U zit in de OR of in een VWGM- / Arbo commissie van de OR en u wilt het veilige

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

NEDERLANDS GENOOTSCHAP VAN TOLKEN EN VERTALERS

NEDERLANDS GENOOTSCHAP VAN TOLKEN EN VERTALERS STARTERSDAG 2015 Waar begin ik met het opzetten van mijn eigen bedrijf? Hoe kom ik aan klanten? Moet ik mij specialiseren? Hoe werkt dat nou met die btw? Dit zijn allemaal vragen waar beginnende tolken

Nadere informatie

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen.

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Inspirerend kennis overdragen ''Arjan weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voel om ook echt te oefenen en te delen wat ik

Nadere informatie

Sprekende Congressen. spies&spreken. Individuele presentatietraining & coaching voor sprekers op congressen

Sprekende Congressen. spies&spreken. Individuele presentatietraining & coaching voor sprekers op congressen Sprekende Congressen Individuele presentatietraining & coaching voor sprekers op congressen Heel leerzaam en reflectief. Ik kijk met een gerust hart uit naar mijn presentatie op het komende congres Charlotte

Nadere informatie

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Workshop Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Succesvol voorbereiden, opstellen en bewaken van contractuele afspraken. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

Personal Leadership Bootcamp

Personal Leadership Bootcamp Personal Leadership Bootcamp If you can reflect, you can improve Soms is het lastig, in de waan en drukte van alledag om tijd te nemen voor ontwikkeling. En is het ook belangrijk in drukke maanden er helemaal

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Havezate Den Alerdinck

Havezate Den Alerdinck HET DIRECTEUREN DINER Havezate Den Alerdinck - LAAG ZUTHEM - INDEX DINEREN IN GOED GEZELSCHAP EEN GARANTIE VOOR INSPIRERENDE ONTMOETINGEN DE ZEVEN UITGANGSPUNTEN VAN HET DIRECTEUREN DINER LOCATIE HAVEZATE

Nadere informatie

SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015

SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015 SPEECH SHULA PREMIEREDINER 2015 Al jarenlang beginnen dit soort speeches van televisiebazen met de constatering dat het medialandschap en het kijkgedrag snel veranderen. En wordt er meestal gelijk door

Nadere informatie

Uitnodiging themadag Matchcare

Uitnodiging themadag Matchcare Graag nodigen wij u uit voor onze themadag Talentmanagement. Tijdens deze middag zullen wij u informeren en inspireren door middel van diverse workshops en sprekers, waaronder Prof. Dr. Victor A.F. Lamme.

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Regie. van. Fantasie 24 1 CREATIVITEIT IN BEDRIJF

Regie. van. Fantasie 24 1 CREATIVITEIT IN BEDRIJF 24 1 CREATIVITEIT IN BEDRIJF de Regie Fantasie van de Regie Fantasie van TRAINING CREATIVITEIT IN BEDRIJF 3 Blijven Vernieuwen heeft Toekomst DDe wereld verandert elke dag. Reorganiseert, ontwikkelt. Wat

Nadere informatie