Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner"

Transcriptie

1 Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner Deze prospectus werd opgemaakt in de naam van de verkoper wiens gegevens hieronder vermeld staan en die optreedt in de hoedanigheid van kredietbemiddelaar. Stempel van de kredietbemiddelaar Inleiding Wat is een consumentenkrediet? Het consumentenkrediet is al geruime tijd ingeburgerd in ons dagelijkse leven. En het komt ons comfort aanzienlijk ten goede. We kunnen er immers goederen of diensten mee aanschaffen waarvoor we (nog) niet over (al) het nodige geld beschikken. Met andere woorden : een krediet zorgt voor het nodige geld om een goed te verwerven of een dienst te financieren. De kredieten voor privé-doeleinden noemen we consumentenkrediet. Het zijn kredieten voor kleinere bedragen en met een kortere terugbetalingstermijn (maximaal 10 jaar), en kredietlijnen. Ze komen aan bod in deze prospectus. Wie kan een consumentenkrediet aanvragen? Iedereen die minstens 18 jaar oud is, gedomicilieerd in België en handelt als privé-persoon kan een consumentenkrediet aanvragen. Waarvoor kan u een consumentenkrediet aanvragen? Zoals iedereen, hebt ook u projecten, verlangens of simpelweg behoeften. Maar u hebt niet noodzakelijk het nodige geld om ze te realiseren. Of u wilt liever niet uw spaargeld aanspreken. Een consumentenkrediet brengt u de oplossing voor : de aanschaf van een goed (wagen, plasmascherm, computer ) ; het betalen van een dienst (herstelling van uw wagen, aanleg van uw tuin,...) ; het hoofd te bieden aan uitgaven voor belangrijke gebeurtenissen (huwelijk, geboorte...) ; het samenstellen van een beschikbare reserve om uw inkomsten en uitgaven in evenwicht te houden.

2 Hoeveel kunt u lenen? De terugbetaling van uw consumentenkrediet mag uw budget niet uit evenwicht brengen. Praat er gerust over met uw verkoper. Hij geeft u een raming van het bedrag dat u kunt aanwenden voor uw maandelijkse terugbetaling en het bedrag dat u kunt lenen zonder gevaar voor uw budget. Hoeveel kost uw consumentenkrediet? Om de verbruiker te beschermen, heeft de wetgever een eenvormige methode uitgewerkt voor de berekening van de kostprijs van alle consumentenkredieten : het jaarlijks kostenpercentage of JKP. Dit kostenpercentage heeft als voordeel dat het de vergelijking tussen alle financiële instellingen die éénzelfde krediet aanbieden, mogelijk maakt. Het is dus een zeer nuttig middel om de reële kosten van verschillende kredieten met elkaar te vergelijken. In het kostenpercentage wordt rekening gehouden met alle bijzonderheden van het krediet : de snelheid waarmee het kapitaal wordt terugbetaald, de betaling van de interesten en de berekening van de eventuele kosten die met de toekenning en/of het beheer van het krediet verbonden zijn (bijvoorbeeld de dossierkosten). In het kader van kredietpromoties kunnen rentevoeten met voorkeurtarief aangeboden worden. Waarom een consumentenkrediet bij Mercedes-Benz Financial? Een product aangepast aan uw noden U wil niet aan uw spaargeld raken, u krijgt af te rekenen met onverwachte uitgaven, u wil een mooie kans niet laten liggen, u verwacht een belangrijke geldsom,... het doet er niet toe waarvoor u een beroep doet op een consumentenkrediet. Mercedes-Benz Financial stelt u altijd een flexibele oplossing op maat voor, aangepast aan uw budget. Een duidelijk aanbod Een krediet aanvragen, daar mag men niet licht overheen gaan. U kunt niet het risico nemen dat uw budget moet afrekenen met te hoge kosten. Wij van Mercedes-Benz Financial zijn van mening dat u in alle rust moet kunnen beslissen, met cijfers bij de hand op basis van een klaar en duidelijk aanbod. Een verkoop op afbetaling of een lening op afbetaling bijvoorbeeld, wij maken voor u altijd een simulatie die u moet helpen met kennis van zaken een beslissing te nemen. Deze simulatie bevat een cijferoverzicht van alle belangrijke elementen : het maandelijks terugbetalingsbedrag, een aflossingstabel, eventuele verzekeringspremies, enz... Aangepaste verzekeringen Als u een consumentenkrediet aangaat, kan het nuttig zijn ook een verzekering te onderschrijven tegen onverwachte financiële tegenslagen. U bent vrij deze verzekering bij Mercedes-Benz Financial of bij een andere verzekeraar af te sluiten. Mercedes-Benz Financial biedt Credit Protection voor Verkoop en Lening op afbetaling.

3 Wat dekt «Credit Protection»? Overlijden : het schuldsaldo wordt vereffend, dit is alvast een zorg minder voor uw naaste familieleden! Overlijden ten gevolge van een verkeersongeval (als bestuurder) : het schuldsaldo wordt tweemaal vereffend : - Een keer ten voordele van Mercedes-Benz Financial - Een keer ten voordele van uw nabestaanden Arbeidsongeschiktheid : bij werkonbekwaamheid van minstens 60 dagen worden de maandaflossingen ten laste genomen tot werkhervatting (uitgezonderd de laatste maandaflossing bij een balloon financiering) Totale en blijvende invaliditeit : het schuldsaldo (uitgezonderd de laatste maandaflossing bij een balloon financiering) wordt vereffend. Opgelet : als u beslist een verzekering te onderschrijven, dan is de kostprijs van de verzekering niet inbegrepen in het JKP van uw krediet. Uw consumentenkrediet in de praktijk Bij Mercedes-Benz Financial hebt u de keuze uit verschillende types consumentenkrediet. In deze prospectus maken we een onderscheid tussen de verkoop op afbetaling, de lening op afbetaling, de verkoop of de lening op afbetaling met verhoogde eindbetaling en de PLUS3 formule. Deze formules werden in een aparte brochure beschreven. U vindt ze bij uw verkoper. 1. De lening op afbetaling Met een lening op afbetaling stelt Mercedes-Benz Financial gewoonlijk een geldsom ter beschikking van de verkoper voor de verwerving van een goed of welbepaalde dienst. Een lening op afbetaling wordt gesloten voor een bepaalde duur en periodiek terugbetaald. De leningen op afbetaling met voorwerp zijn ondergebracht in verschillende groepen naargelang het voorwerp waarvoor ze bestemd zijn : Nieuwe wagens Tweedehandswagens Accessoires Andere kredieten met voorwerp. Bijzondere voorwaarden : Het geld wordt vrijgegeven na afgifte en ondertekening van het leveringsbewijs. Cijfervoorbeeld : Voorwerp Leenbedrag Looptijd Maandbedrag Totaal terug JKP te betalen Nieuwe Wagen eur ,61 eur ,48 eur 5.25 % 2. De verkoop op afbetaling.

4 Zal je voorgesteld worden voor de aankoop van een goed (auto, huishoudapparaten, meubelen ) of de levering van een dienst. Je leent enkel de noodzakelijke som. Je zal verplicht een voorschot van minimum 15 % van het bedrag van je aankoop moeten geven (persoonlijke inbreng). De rest van het bedrag wordt gefinancierd en moet terugbetaald worden door periodieke, in het algemeen maandelijkse stortingen. Het geld wordt vrijgegeven na afgifte en ondertekening van het leveringsbewijs. Cijfervoorbeeld : Voorwerp Factuurprijs Voorschot Leenbedrag Looptijd Maandbedrag Totaal terug te betalen JKP Nieuwe Wagen eur eur eur ,72 eur ,66 eur 5,25% 3. De verkoop of de lening op afbetaling met verhoogde eindbetaling (BALLOON FINANCIERING) Het gaat dus over een verkoop op afbetaling (vanaf 15% voorschot), of een lening op afbetaling (minder dan 15% voorschot), steeds met een aangepaste looptijd, en met de mogelijkheid van een gegarandeerde overnameprijs. Cijfervoorbeeld : Leenbedrag N.W eur eur eur 48 m. Restwaarde 30 % eur (30%) Voorwerp Factuurprijs Voorschot Looptijd Maandbedrag 47 x 599,78 eur Laatste Betaling 1 x 9.599,78 Totaal terug te bet ,47 eur JKP 6,25 % 4. De PLUS3 formule De PLUS3 formule is een afgeleid product van de balloon financiering en beschikbaar op een beperkt aantal modellen van voertuigen. Deze formule wordt aangeboden onder de vorm van een verkoop op afbetaling (vanaf 15% voorschot), steeds met een aangepaste looptijd, en met de mogelijkheid van een gegarandeerde overnameprijs. Deze formule bevat steeds een overnameverbintenis gebaseerd op de catalogusprijzen.

5 Te financieren bedrag, looptijd, rentevoet, terugbetaling Te financieren bedrag Het te financieren bedrag hangt af van hoeveel u nodig hebt en uw terugbetalingsmogelijkheden. Het minimum bedrag is EUR. Er is geen maximum bedrag. Het geleende bedrag wordt in één keer vrijgemaakt. Looptijd : tussen 12 en 84 maanden volgens het leenbedrag en de maximale looptijd bepaald bij wet, en onze interne normen. Leenbedrag (in euro) Maximale looptijd (in maanden) Van tot Van 2.500,01 tot 3.700,00 30 Van 3.700,01 tot 5.600,00 36 Van 5.600,01 tot 7.500,00 42 Van 7.500,01 tot ,00 48 Van ,01 tot ,00 60 Van ,01 tot ,00 84 Rentevoet De rentevoet varieert volgens het leenbedrag, de looptijd en het doel van het krediet. Hij is vast voor de hele looptijd van het krediet. Alle kosten verbonden aan het krediet (met uitzondering van de kosten voor een eventuele zekerheid zoals een waarborg en eventuele kosten door het nietnakomen van contractuele verplichtingen, zie verder) zijn inbegrepen in het JKP. Uitbetaling Zodra de nodige documenten getekend zijn, wordt het bedrag in één keer ter beschikking van de verkoper gesteld. Terugbetaling Het maandelijks terug te betalen bedrag wordt van meet af aan berekend en vastgelegd in het kredietcontract. Gedurende de hele looptijd van uw krediet blijft u hetzelfde bedrag betalen. De eerste terugbetalingsdatum wordt in principe vastgelegd op 30 dagen na de terbeschikkingstelling van het geld.

6 Niet-nakomen van contractuele verplichtingen Ondervindt u moeilijkheden bij de terugbetaling en kunt u de contractuele verplichtingen van uw consumentenkrediet niet nakomen, dan betaalt u nalatigheidsinteresten op het vervallen en niettijdig terugbetaalde kapitaal. De interesten bedragen 10 % van het contractuele JKP per dag vertraging. Daarenboven wordt een forfait van 7,50 EUR aangerekend plus de portokosten voor aanmaningsbrieven en/of ingebrekestelling (maximaal 1 per maand). De zekerheden Voor elk consumentenkrediet door Mercedes-Benz Financial toegekend zal u een zekerheid worden gevraagd. Loonoverdracht en inpandgeving van schuldvorderingen Door de loonoverdracht kan de kredietgever, in geval van betalingsachterstand, rechstreeks een deel van uw loon (binnen bepaalde wettelijke limieten) bij uw werkgever innen. Bij de loonoverdracht horen ook een inpandgeving van schuldvorderingen, overdracht van huurgelden... Hoe uw consumentenkrediet aanvragen? Uw verkoper bezorgt u alle nuttige info hieromtrent. Samen met hem bekijkt u welke oplossing het best past bij uw persoonlijke situatie. Wenst u meer te weten? Mercedes-Benz Financial is een commerciële naam van AlphaCredit, kredietgever en verzekeringsmakelaar, Ravensteinstraat 60/ Brussel RPR BTW BE Tel. 02/

Consumentenkrediet. Wilfried Van Hirtum. Versie 1.06 6 januari 2010

Consumentenkrediet. Wilfried Van Hirtum. Versie 1.06 6 januari 2010 Consumentenkrediet Wilfried Van Hirtum Versie 1.06 6 januari 2010 Copyright 2010 Wilfried Van Hirtum Dit werk wordt vrij gegeven aan de gemeenschap en mag dus gekopieerd, verspreid en aangepast worden

Nadere informatie

Gids consumentenkrediet nr. 14, geldig vanaf 01/01/2014. Consumentenkredieten

Gids consumentenkrediet nr. 14, geldig vanaf 01/01/2014. Consumentenkredieten Gids consumentenkrediet nr. 14, geldig vanaf 01/01/2014 Consumentenkredieten Heel vaak heeft men geld nodig net op het moment dat men het krapst bij kas zit. Stel: tijdens een herfststorm merkt u dat uw

Nadere informatie

Uw lening in 1-2-3. http://www.lening-123-gids.be. In samenwerking met

Uw lening in 1-2-3. http://www.lening-123-gids.be. In samenwerking met s Uw lening in 1-2-3 http://www.lening-123-gids.be In samenwerking met : Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Uw lening in 123...4 STAP 1: Wat u moet weten...5 1. Wat?...5 2. Waarom?...5 3. Wie?...6 a. VOOR

Nadere informatie

Uw referentie inzake hypothecaire kredieten

Uw referentie inzake hypothecaire kredieten Uw referentie inzake hypothecaire kredieten Wettelijk prospectus EDITIE Nr. 15 GELDIG VANAF 17 MAART 2015 Dit prospectus is van toepassing op de kredietaanvragen die werden ingediend bij Elantis N.V. Elantis,

Nadere informatie

Februari 2013. Het consumentenkrediet

Februari 2013. Het consumentenkrediet Februari 2013 Het consumentenkrediet INHOUDSTAFEL 2 Voorwoord Deze brochure bevat toelichtingen bij de Belgische regelgeving over het consumentenkrediet. Ze kan echter niet als een vervanging van de wettekst

Nadere informatie

JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN Zowel particuliere als professionele klanten zullen een aangepaste financiering ontdekken die even goed bij u past als uw nieuwe Jaguar. Denk aan

Nadere informatie

Het nodige geld voor uw eigen huis

Het nodige geld voor uw eigen huis Het nodige geld voor uw eigen huis Het Soepel Woonkrediet in de praktijk FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Dromen van een eigen huis of appartement. Huren wordt alsmaar duurder. Veel mensen willen dan

Nadere informatie

Hypothecair Krediet voor de particulier

Hypothecair Krediet voor de particulier Prospectus Hypothecair Krediet voor de particulier 01/06/2014 2 Voorwoord Eigenaar worden: één van de belangrijkste beslissingen in uw leven! Deze beslissing vereist een voorafgaande, gedetailleerde en

Nadere informatie

Thema 7. 1 Begrip en belang. Krediet. Info & analyse

Thema 7. 1 Begrip en belang. Krediet. Info & analyse Thema 7 Krediet Wat zul je leren? Het begrip krediet omschrijven en het belang ervan aantonen. Het begrip kredietopening omschrijven en het gebruik van de kredietopening toelichten. Het begrip kaskrediet

Nadere informatie

Simulaties en aanvragen: nu online vanuit uw luie stoel. Klopt uw rekening nog? Een autokrediet dat op rolletjes loopt. Simple, sûre et pour tous

Simulaties en aanvragen: nu online vanuit uw luie stoel. Klopt uw rekening nog? Een autokrediet dat op rolletjes loopt. Simple, sûre et pour tous De primeurs en info van Bank van De Post nr.16 - Januari 2012 Simulaties en aanvragen: nu online vanuit uw luie stoel Klopt uw rekening nog? Een autokrediet dat op rolletjes loopt Simple, sûre et pour

Nadere informatie

Autofinanciering in vijf stappen

Autofinanciering in vijf stappen & Auto De markt van autofinancieringen is erg ruim en vrij snel ziet men door het bos de bomen niet meer. Met ons vijfstappenplan helpen wij u op weg om de juiste keuze te maken. Autofinanciering in vijf

Nadere informatie

Hoe versier ik de grootste autokorting?

Hoe versier ik de grootste autokorting? Dossier Autosalon 1 Inhoudsopgave Hoe versier ik de grootste autokorting?... 3 Kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs: de ene auto is de andere niet... 5 Lenen voor een nieuwe auto?... 7 Nieuwe of tweedehandsauto:

Nadere informatie

Krediet kost geld. Gids over banken, krediet en de kosten daarvan

Krediet kost geld. Gids over banken, krediet en de kosten daarvan Krediet kost geld Gids over banken, krediet en de kosten daarvan Wat vindt u in deze gids? Banken en kredietverlening zijn niet meer weg te denken uit het leven van de consument. Banken spannen zich sterk

Nadere informatie

Krediet. Droedels en rebussen

Krediet. Droedels en rebussen Opdrachten Krediet Droedels en rebussen Vul de ontbrekende woorden in aan de hand van de droedels en rebussen op de twee volgende bladzijden. 1 Bij een verkoop op afbetaling betaalt de koper eerst een..

Nadere informatie

Gratis Geldgids in 1-2-3

Gratis Geldgids in 1-2-3 Gratis Geldgids in 1-2-3 Deze Gratis Geldgids in 1-2-3 maakt u wegwijs in de wereld van het krediet. Veel mensen lenen een bedrag bij een kredietmakelaar. Daarna betalen ze de lening maandelijks terug.

Nadere informatie

Avéro Achmea. kredietproducten. informatie voor de particulier

Avéro Achmea. kredietproducten. informatie voor de particulier Avéro Achmea informatie voor de particulier méér financiële ruimte voor onvoorziene uitgaven en langgekoesterde wensen Soms komt een buitenkans onverwacht. Net als u een grote uitgave heeft gedaan, is

Nadere informatie

UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK

UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK INLEIDING EEN GOEDE VOORBEREIDING OP DE TOEKOMST Om

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE ING-KREDIETEN ONDERWORPEN AAN DE WETGEVING OP HET CONSUMENTENKREDIET (versie april 2015)

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE ING-KREDIETEN ONDERWORPEN AAN DE WETGEVING OP HET CONSUMENTENKREDIET (versie april 2015) Deze algemene voorwaarden van de ING-kredieten onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet (hierna de "Algemene voorwaarden" genoemd) hebben tot doel een beschrijving te geven van de dienstverlening

Nadere informatie

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier Rijplezier met Zeker en op maat gefinancierd Particulier Hartelijk dank voor uw interesse in een financiering op maat bij Financial Services. Deze algemene brochure biedt u meer inzicht in wie Financial

Nadere informatie

VRAAG EN ANTWOORD (FAQ) DUWOLIM 28 JANUARI 2014

VRAAG EN ANTWOORD (FAQ) DUWOLIM 28 JANUARI 2014 VRAAG EN ANTWOORD (FAQ) DUWOLIM 28 JANUARI 2014 1. WELKE STEDEN EN GEMEENTEN NEMEN DEEL AAN DEZE ACTIE?... 2 2. HOE KAN IK DEZE LENINGEN AANVRAGEN?... 2 3. WELKE DOCUMENTEN HEB IK NODIG OM EEN AANVRAAG

Nadere informatie

Prospectus. Consumptief Krediet. April 2011. De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam

Prospectus. Consumptief Krediet. April 2011. De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam t. 020 312 52 00 f. 020 312 54 11 e. info@denederlandsevoorschotbank.nl i. www.denederlandsevoorschotbank.nl

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie

Nissan Financial Services. Rijplezier met Nissan

Nissan Financial Services. Rijplezier met Nissan Financial Services Rijplezier met en op maat gefinancierd Financial Services Dé financieringsmaatschappij voor NISSAN rijdend Nederland Hartelijk dank voor uw interesse in een financiering op maat van

Nadere informatie

Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd

Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare? goed geïnformeerd Inhoud Inleiding 3 Overlijden van een naaste 4 Verplichtingen van de bank 6 Het pensioen van de overledene 9 De regeling van de nalatenschap

Nadere informatie

Prospectus Consumptief Krediet

Prospectus Consumptief Krediet April 2011 Prospectus Consumptief Krediet Inhoud Doel van deze prospectus 3 1. De financieringsvormen van 4 De Nederlandse Voorschotbank 2. De aanvraagprocedure 5 Beoordeling van de aanvraag 5 Inkomsten

Nadere informatie

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op!

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere berekeningswijze voor uw Bonus-Malus De Bonus-Malus

Nadere informatie

IK KOOP IK LEEN. De notaris luistert, geeft raad en tekent mee KONINKLIJKE FEDERATIE VAN HET BELGISCH NOTARIAAT

IK KOOP IK LEEN. De notaris luistert, geeft raad en tekent mee KONINKLIJKE FEDERATIE VAN HET BELGISCH NOTARIAAT IK KOOP IK LEEN De notaris luistert, geeft raad en tekent mee KONINKLIJKE FEDERATIE VAN HET BELGISCH NOTARIAAT 43331_koop-leen_binnenwerk:binnenwerk 11/10/10 11:14 Page a IK KOOP IK LEEN De notaris luistert,

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

verzekeringen en FinanCiele producten

verzekeringen en FinanCiele producten verzekeringen voor uw gezin VERZEKERINGEN EN FINANCIELE PRODUCTEN 30.00.003/10 01/14 VERZEKERINGEN VOOR UW GEZIN Oplossingen op maat van uw verwachtingen Om het welzijn van uw gezin te waarborgen, sluit

Nadere informatie

Inhoudstafel. 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje. 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger?

Inhoudstafel. 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje. 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger? Inhoudstafel 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger? 9 Welke oplossingen hebben we voor u in petto? 10 Sparen voor uw pensioen 11 Sparen

Nadere informatie