GSM TRACKER. 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GSM TRACKER. 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A"

Transcriptie

1

2 GSM TRACKER 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A 5. OK-toets 6. Pijl omlaag-toets 7. Sneltoets B 8. Pijl naar rechts-toets 9. Ophangen toets 10. Rechtse functietoets 11. Pijl-omhoog-toets 12. Het scherm 13. Koptracker/telefoon 14. Haak 15. Zaklamp LED 16. Zaklamp-toets 17. SOS (Help) toets 18. Lader poort 19. Microfoon 20. Batterijdeksel 21. Foto frame

3 Installeer de SIM-kaart en batterij Opmerking: Schakel het tracker/telefoon uit en ontkoppel het tracker/telefoon met de lader en andere accessoires voordat u het batterijdeksel open maakt. 1. Zet het apparaat uit, haal het batterijdeksel weg en neem de batterij uit. Plaats vervolgens de SIMkaart. 2. Plaats de batterij terug. Zorg ervoor dat het batterij deksel goed geïnstalleerd is tijdens het gebruik van de tracker/telefoon. Opmerking: Wij adviseren om het beltegoed op te waarderen via de site van de provider. AAN / UIT zetten van de GPS TRACKER 1. Druk de ophangen-toets ongeveer 2 seconden in om het GPS TRACKER in te schakelen. 2. GPS TRACKER start in standby-scherm. 3. Druk de ophangen-toets ongeveer 2 seconden in om het GPS TRACKER uit te schakelen. Bellen 1. Als u wilt bellen, voert u het telefoonnummer in en drukt vervolgens op. 2. Om een oproep te beantwoorden, drukt u op. 3. Om een oproep te weigeren, drukt u op. 4. U kunt het gespreks volume aanpassen door tijdens het hebben van een gesprek op de (16) zaklamp-toets en (17) SOS-toets op de zijkant te drukken. 5. Bij het beantwoorden van een oproep wordt standaard via de luidspreker ingeschakeld. Vertel uw kind de GPS TRACKER ver van zijn / haar oor te houden.

4 Functie en werking De GPS TRACKER heeft een aantal speciale functies voor kinderen, selecteer deze functies uit het menu en sub-menu. Met behulp van de pijltjestoets kunt u door het menu bewegen. Druk OK om te bevestigen. Toetsenbord Toetsenbord Pijltoets OK-toets Links / rechts functie toets Bel-toets Zaklamp-toets Ophangen toets Functie Linker en rechter pijl toets om het volume aan te passen tijden het bellen. Scroll door het menu of tekst Verplaats de cursor of objecten in een spel. Op te slaan of uw keuze te bevestigen. Activeren de twee bijbehorende functies iconen aan de onderkant van het scherm. In standby-scherm, drukt u op sneltoets A / B, daarna druk op de bel-toets om het snelkeuze nummer te bellen. Druk op de bell-toets om een beller te beantwoorden. Houd de toets het ongeveer 2 seconden ingedrukt om de zaklamp te activeren, druk nogmaals om hem uit te schakelen. 2 seconden in drukken om het GPS TRACKER in te schakelen. In standby-scherm, toets vasthouden om GPS TRACKER uit te schakelen. Beëindigen of weigeren van een gesprek. Sneltoets A / B De twee toetsen hebben betrekking op de voor te programmeren telefoonnummers SOS (Help) Key Houd deze toets ongeveer 2 seconden ingedrukt om in een noodsituatie te bellen. Werk Modus Dit apparaat heeft twee modes: de normale modus en verboden in de klas-modus. Als het verboden in de klas-modus is ingeschakeld, zal het apparaat automatisch overschakelen naar de verboden in de klas wanneer de ingestelde tijd is bereikt, op dit moment, de functies zijn allemaal verboden te gebruiken.

5 Verkorte handleiding - Start 1. Plaats de SIM-kaart en de batterij, houdt ingedrukt om het GPS TRACKER in te schakelen. 2. Ga naar menu [Manage] - [Guardians and Teachers], voer de telefoonnummers van de Guardian 1 & Guardian 2 in. Let op! Alleen de ingevoerde telefoonnummers onder Guardian 1 en 2 kunnen commando berichten sturen. Dus zet ze goed. Het standaard wachtwoord is Ga naar menu [Contact] - [Phonebook], voer hier de voorkeur telefoonnummers in. Verkorte handleiding - invoeren van tekens Met het invoerscherm kunt u letters en tekens invoeren. Druk op Sneltoets B om tussen de 2 invoerschermen te wisselen. OK-toets: Selecteer de letter, het cijfers of het teken Rechtse functietoets: Verwijderen letter, cijfer of teken Verkorte handleiding - invoeren telefoonnummer Toets Beschrijving: Pijltoets: Verplaatst de cursor. OK-toets: Bevestig de selectie. Linker functietoets: Bevestig de invoer. Rechtse functietoets: Indrukken om het cijfer te wissen, houd vast om alles te wissen. Voer een gesprek invoer annuleren en afsluiten.

6 Contact - Telefoonboek [Phone book] Na het instellen "Wachtwoord Mode" ON in [Monitor], moet u het wachtwoord invoeren om nummers toe te voegen of te verwijderen. 1. Voor het hoe en wat mbt invoeren van tekens verwijzen wij u naar de hoofdstukken "Invoer nummer" en "Invoer tekens". 2. Het maximum aantal telefoonnummers is 50. Contact - Short Message Service (SMS) Schrijven en verzenden van een bericht 1. Bewerk de inhoud van de boodschap. Raadpleeg het hoofdstuk "Gebruik Quick-invoeren van tekens." 2. Selecteer [Optie] - [Verzenden] en selecteer vervolgens het contact vanuit het telefoonboek [Phone Book]. Als het telefoonboek [Phone Book] leeg is, voeg dan eerst een contact in. Ontvangen en verzonden bericht 1. Een waarschuwingstoon klinkt wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen. 2. Het maximum aantal ontvangen & verzonden berichten is Als u de "Wachtwoord Mode" ON in [Monitor] menu heeft ingevoerd, moet u dit eerst invoeren alvoren het bericht te kunnen verwijderen. Tekstbericht [phrase] 1. Het kind kan kiezen voor de inhoud in [phrase]. Er zijn 15 vooraf in te stellen zinnen. U kunt deze verwijderen of toevoegen naar uw behoefte. Het max. aantal vooraf op te slaan berichten is 25. Verwijderen alle berichten U kunt alle ontvangen en verzonden berichten verwijderen. Als u de "Wachtwoord-modus" ON in [Monitor] heeft staan heeft u dit wachtwoord nodig voordat u de berichten kunt verwijderen. Service Center Set Wanneer een nieuwe SIM-kaart wordt geplaatst bestaat de kans dat het SMS center nummer niet correct is. U kunt dit nummer opnieuw instellen. Voor meer informatie over dit nummer kunt u terecht bij uw mobiele operator. Contact oproep geschiedenis [Calls History] Deze functie toont de laatste 10 telefoonnummers van elke gemiste, beantwoorde- en zelf gebelde opdroep. Als u de "Wachtwoord-modus" ON in [Monitor] heeft staan heeft u dit wachtwoord nodig voordat u de geschiedenis kunt wissen.

7 Safety - Positie kind Indien u de positie van uw kunt wilt weten kunt u dit eenvoudig doen dmv het bellen vanaf de [guardian] telefoon. Zodra u de eerste oproeptoon hoort verbreekt u de verbinding. Na een tijdje ontvangt u een bericht met daarin de positie van uw kind. 1. Tekstuele beschrijving formaat U ontvangt u als [guardian] een bericht wat verwijst naar het dichtstbijzijnde door u ingevoerde referentieadres zoals, thuis, de school, of de sportvereniging met bijvoorbeeld het volgende east 100 meters, north 50 meters comparing with my home, een referentie plaats moet worden ingesteld in het menu [My Spot]. Daarnaast ontvangt u de GPS gegevens Lengte- en breedtegraad. Deze positie kunt u invoeren in uw TomTom of via internet in Google.nl, Google Earth of Google Map. U ziet dan de locatie Safety [My Spot] U kunt maximaal 50 plaatsen [My Spot] invoeren. Voeg de plekken in waar het kind regelmatig is. "My home" en "School" zijn de vaste plekken die niet kunnen worden verwijderd. Deze plaasten [My Spots] zijn nuttig in de functies zoals waar is mijn kind (positie), Defend Rail, GPS guide en gids & Notify arriving De manier om een lengte- en breedtegraad in te voeren kan als volgt: 1. Handmatig invoeren U kunt de lengte- en breedtegraad gegevens via internet opzoeken met behulp van oa Google Earth. De gegevens neemt u over naar de GPS TRACKER. Bijv. E en N Bij de E Oosterlente dient u 9 cijfers te gebruiken en bij de N Noorderbreedte 8 cijfers. In het geval dat de postie aanduiding minder nauwkeurig is dan kunt u deze aanvullen met 0 2. Automatisch zoeken (AANBEVOLEN!) Wanneer u met de GPS TRACKER op het plaats [My Spot] aanwezig bent selecteerd u het menu [Set latitude and longitude], de GPS TRACKER zal automatisch starten met zoeken naar de GPS-gegevens van lengte- en breedtegraad. Zodra de positie wordt weergegeven slaat u deze op. Opmerking: 1. Het automatisch zoeken moet in de buitenlucht, er is vrijwel geen GPS-signaal binnenshuis. 2. Tussen de plaatsen [My Spot] moet, hemelsbreed gemeten, tenminste 200 meter afstand zitten. Safety Veiligigheidszone [Defend Rail] U kunt een cirkel instellen rondom de huidige plaats of een van de plaatsen in [My Spot] instellen. Stel de semidiameter for alarming " in als Safetyszone. Zet de alarm status is op ON. Wanneer, binnen de tijd die u vooraf heeft ingesteld, uw kind de Safetyszone verlaat ontvangt u automatisch een bericht.

8 Safety - Controleer de route [track record] De GPS TRACKER genereert automatisch een track record van elke dag in de afgelopen week. Voor het generen van een track record heeft de telefoon zoveel mogelijk referentie plaatsen [My Spot] nodig. Het track record wordt gepasseerd op de referentie plaatsen. Safety [Safe Firewall] Indien oproep firewall op ON staat: Alle oproepen waarvan de nummers niet in het telefoonboek zijn opgenomen worden automatisch afgewezen. Indien SMS firewall op ON staat: Alle berichten waarvan de nummers niet in het telefoonboek zijn opgenomen worden automatisch afgewezen. Indien Call limited op On staat kunnen alleen die nummer worden gebeld welke in het telefoonboek staan. Safety Verloren of gestolen [Anti-lost & Anti-steal] Indien "OFF" is ingesteld, dan kan de GPS TRACKER normaal worden gebruikt na wijziging van een nieuwe SIM-kaart. Indien " Notify Guardian " is ingesteld, bij het veranderen van een nieuwe SIM-kaart wordt automatisch bericht stuurt een aan de [Guardian 1] met daarin het nieuwe telefoonnummer. Indien Warning message is ingesteld, bij het aanzetten van de GPS TRACKER zal het bericht worden getoond welke u vooraf heeft ingesteld. Vergrendelen van de GPS TRACKER: deze functie is niet aanwezig in het menu. Wanneer de GPS TRACKER is verloren/gestolen kunt u deze blokkeren door een bericht vanaf de [guardian] telefoon te sturen met het bericht lockup: Om de GPS TRACKER te ontgrendelen, heeft u het vooraf ingestelde wachtwoord nodig. Opmerking: Het commando bericht moet worden gestuurd naar het telefoonnummer dat de GPS TRACKER op dat moment gebruikt.

9 Manage Ouders, verzorgers, leerkrachten etc. [guardian] Hier kunt u de telefoonnummers telefoonnummer van ouders, verzorgers, leraren etc. instellen. Alleen de telefoon van de [guardian] kan de GPS TRACKER door middel van commando berichten besturen. Er kunnen 2 [Guardian] ingesteld worden. Het nummer van de [guardian] moet altijd een mobiel nummer zijn en beginnen met +316 in plaats van 06. Bijvoorbeeld wordt De + selecteert u tijdens het invoeren met de toets. Met de sneltoetsen & kan de gebruiker eenvoudig de [Guardian] bellen. Opmerking: 1. De [Guardian] moet een mobiele telefoon gebruiken welke sms kan sturen en lezen. 2. De notification message, wordt verstuurd aan [Guardian1]. 3. Hoofdletter gebruik kunnen het fucntioneren versturen. Gebruik daarom bij elke opdracht alleen kleine letters. Manage Verboden In de klasse [forbid:on forbid:off] Deze functie kan worden gebruik om tijdens een vooraf ingestelde periode functies uit te schakelen Stel de tijd in [set the period of time] U kunt hier de tijd instellen. Schooldagen zijn normaliter van maandag tot vrijdag Vul hier de start- en eindtijd in voor elke periode. A tick ( ) will show if the time set is valid. Een ( ) laat zien of de ingestelde tijd geldig is. Open de functie van verboden in de klas [forbidden in class] Er zijn 2 manieren om de functie te openen: Openen in de GPS TRACKER Open het menu [Status], selecteer ON of OFF. Openen met een commando-bericht Stuur het commando bericht naar de GPS TRACKER voor het in- of uitschakelen van de funtie. Het commando bericht is forbid:on of forbid:off Nadat de GPS TRACKER het bericht heeft ontvangen en met succes de On/OFF functie heeft uitgevoerd ontvangt de [guardian] een feedback-bericht ter bevestiging. Opmerking: De SOS help blijft functioneren. Zelfs al is de status verboden in de klas actief. Manage Arriveren op school melden [School Sign] U kunt, indien dit nodig is, de docenten of the [guradians] automatisch een bericht laten sturen door de GPS TRACKER zodra uw kind op school arriveert. Opmerking Als u de [School sign] op ON zet moet eerst de locatie van de school ingevoerd zijn

10 Manage [Guardian Setting] Informatie van de eigenaar [Owner Info] Voer de gegevens van de eigenaar en het telefoonnummer van de GPS TRACKER. Het telefoonnummer moet echt zijn anders kunnen sommige functies niet worden gebruikt. Datum & tijd [Date & time] Voer hier de datum en tijd in met de optie voor verschillende weergave-indeling. [Set Power ON / OFF] 1. Stel automatisch inschakelen aan [auto power ON], de GPS TRACKER zal de inschakelen zodra de ingestelde tijd is bereikt. 2. Stel in of de [guardian] het toestel met een commando bericht uit kan zetten. Indien ingesteld in de modus waarin de [guardian] de GPS TRACKER uit kan zetten dan is het commando daarvoor: poweroff [GPS ON / OFF Setting] Indien aangevinkt staat de GPS aan om tracking mogelijk te maken. Om energie te besparen kan de GPS ook uit gezet worden door het vinkje te verwijderen. Opmerking 1. Gelieve de instelling te controleren voordat u aan boord van een vliegtuig stapt. Hiermee voorkomt u dat het toestel automatisch inschakelt. 2. De GPS TRACKER zal niet automatisch uitschakelen tijdens spreektijd tot het gesprek is beëindigt. Wachtwoord wijzigen [Change Password] Het standaard wachtwoord is 1234, je kunt het wachtwoord wijzigen. Als het wachtwoord is vergeten kan de [guradian] een commando bericht sturen: password. Het wachtwoord zal dan naar de [guardian] worden verstuurd. Fabrieksinstellingen herstellen [Restore Default] Kies [Restore default], voer het wachtwoord in en bevestig, alle informatie wordt gewist en hersteld ook het wachtwoord zal worden hersteld tot de standaard: 1234 Opmerking: Alle gegevens zullen worden gewist en kunnen niet worden hersteld. Wees voorzichtig.

11 Monitor [Monitor Set] Door het selecteren van [allow monitor] kan de GPS TRACKER worden gebruikt om tijdelijk mee te luisteren naar wat uw kind doet. U hoort de geluiden in de omgeving van uw kind duidelijker en weet waar het is en wat het gaat doen. Door het selecteren van [Disallow monitor] niemand, met inbegrip van de [guardian] kan deze functie gebruiken. Beginnen Monitoring Gebruik je eigen [guardian] telefoon om te controleren en stuur het commando bericht: monitor: naar de GPS TRACKER. De GPS TRACKER zal u terugbellen. Op dat moment hoeft u alleen maar de oproep te beantwoorden om de monitoring te starten. Let op! Gebruik GEEN hoofdletters Beëindigen Monitoring Beeindig het gesprek om het toezicht [monitoring] te stoppen. Het toezicht [monitoring] kan worden onderbroken indien het kind op een willekeurige toets drukt. Monitor [Game Time Set] De meegeleverd spelletjes in het toestel zijn alle educatieve games, maar het kan nog steeds schadelijk zijn voor het kind als deze voor een lange tijd games speelt. U kunt de games-functie uitschakelen of een tijd instellen waarop het gamen is toegestaan. De functie Game Time Set kan ook met een commando-bericht aan of uit gezet worden. Het commando bericht format is: game:on of game:off Monitor Bel Tijd-Limiet Instellen [Limit Call Time] Lang bellen kan slecht zijn voor de gezondheid van uw kind. Daarnaast is mobiel bellen niet goedkoop. In het menu [limit call time] kunt u vooraf de maximale gespreksduur instellen. Monitor Batterij bijna leeg [Low Voltage Alert] Indien u een bericht wilt ontvangen wanneer batterijspanning laag wordt dan kunt u deze functie inschakelen. Monitor [Password Mode] Als de functie is ingeschakeld heeft u voor het invoeren van [guardian] fucnties/instelingen het wachtwoord nodig. Deze fucntie kan ook door middel van een commando bericht aan- of uitgezet worden. Het commande bericht is: cipherswitch:on of cipherswitch:off

12 Tool [GPS Status] Overzicht van gevonden satellieten Tool - Waar ben ik [Where Am I] Deze functie zoekt de huidige positie. Het toestel ontvangt de GPS-gegevens. De informatie welke u ontvangt is de richting en afstand tot aan de dichtstbijzijnde [My Spot] Tool - GPS navigatiehulp [Gids Guide] Selecteer een van de plaatsen in [My Spot] als bestemming. Start de GPS-guide. U wordt begeleidt door middel van het tonen van richting en afstand tot aan de bestemming [My Spot]. Tool [Alarm] U kunt 4 alarm klokken instellen. Na het instellen zal een alarm icoontje in de statusbalk van het scherm verschijnen. Als de bel rinkelt hoeft u alleen maar op de [gesprek beëindigen] knop te drukken. Tool [Stop Watch] Tijden opnemen of gebruik als kookwekker. Tool Kalender [calendar] Hier kan de gebruiker de dag en datum bekijken en controleren. Tool [Wall Paper] Hier kan de gebruiker een achtergrond selecteren. Tool [My Ringtone] [Ring Mode] U kunt de beltoon en belvolume voor inkomende oproepen en sms afzonderlijk instellen. [Mute Mode] Indien ingesteld op de Mute-functie staan alle geluiden voor inkomende oproepen, bericht, toetstoon en power on/off uit. Gepersonaliseerde Ringtone Er is keuze uit verschillende vooraf geprogrammeerde ringtonen. Tool - Informatie [Information] Hier vind u de informatie over het model nummer en de datum van de productie.

13 Oplossing voor vragen De GPS TRACKER gaat niet aan. Ik kan geen berichten ontvangen en/of bellen Ik kan niet je stem horen Controleer de batterij en zorg ervoor dat deze correct is geïnstalleerd. Misschien is de batterij bijna leeg, laad het op tijd of vervang deze door een nieuwe. Misschien is het mobiele netwerk signaal te zwak. Controleer of de GPS TRACKER niet in de forbidden ON periode is. Misschien is het mobiele netwerk signaal te zwak. De commando bericht worden niet goed uitgevoerd. Het toetsenbord reageert niet goed. Controleer of het ingestelde [guardian] telefoonnummer overeenkomt met het mobiele nummer waarvan de berichten worden verstuurd. Controleer of de schrijfwijze van het commando juist is. LET OP! Gebruik NOOIT hoofdletters. Kijk voor alle zekerheid ook nog in de Engelstalige handleiding. Misschien is het mobiele netwerk signaal te zwak. Verwijderen de batterij en plaats deze na enkele minuten weer terug, zet het tracker/telefoon aan, om te zien of het normaal is.

GSM TRACKER V2.0 Mp3

GSM TRACKER V2.0 Mp3 GSM TRACKER V2.0 Mp3 1. Linker functietoets 2. Bel toets 3. Pijl naar links-toets 4. Sneltoets A 5. OK-toets 6. Pijl omlaag-toets 7. Sneltoets B 8. Pijl naar rechts-toets 9. Ophangen toets 10. Rechtse

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V GPS Tracker kaart telefoon Gebruiksaanwijzing V2.0-1 - Speaker Foto Signaal Led Power Led Led toets blokkering Voorkeur toets 1 / Beantwoorden oproep Microfoon Voorkeur toets 2 SOS help toets Voorkeur

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker

Handleiding GPS Tracker Handleiding GPS Tracker Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar rechts toets 9. Ophang toets

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.0 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.0 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1

Handleiding GPS Tracker. Model 2013-2014 Q9III v1.1 Handleiding GPS Tracker Model 2013-2014 Q9III v1.1 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets 8. Pijl naar

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

De Konftel 300W Korte handleiding

De Konftel 300W Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300W Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300W is een draadloze conferentietelefoon op batterijen, die kan worden aangesloten op DECT-systemen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6753i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

Telefonisten handleiding snom 360

Telefonisten handleiding snom 360 Telefonisten handleiding snom 360 De verschillende toetsen 1. Displaytoetsen: Deze vier toetsen corresponderen met de mogelijkheden in het display. Welke functies de toetsen hebben hangt af van de status

Nadere informatie

handleiding bria voor iphone versie 1.3

handleiding bria voor iphone versie 1.3 handleiding bria voor iphone versie 1.3 Altijd en overal bereikbaar op uw Belcentrale VoIP account? Registreer een extensie op uw Apple iphone of ipod Touch met de Bria iphone Edition. Uw account instellen

Nadere informatie

Mitel Dect. Handleiding

Mitel Dect. Handleiding Mitel Dect Handleiding Overzicht van het toestel Aanmelden en afmelden Inkomende oproep Oproep starten Opties tijdens een oproep Volume regelen Lijst van oproepen Oproep doorschakelen Doorschakeling annuleren

Nadere informatie

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2

Handleiding GPS Tracker. Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Handleiding GPS Tracker Model vanaf september 2014 Q9III v1.2 Toets naam 1. Linker functie toets 2. Bel toets 3. Pijl naar links toets 4. Maan toets 5. Ok toets 6. Pijl naar beneden toets 7. Zon toets

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T48G

HANDLEIDING YEALINK T48G HANDLEIDING YEALINK T48G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T21P

HANDLEIDING YEALINK T21P HANDLEIDING YEALINK T21P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 Gebruikershandleiding M300 ANALOGE TOESTELLEN Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 gebruikershandleiding M300 analoge toestellen: Editie 1.

Nadere informatie

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284 Een oproep tot stand brengen Oproepapparatuur U kunt een telefoonoproep via de volgende apparatuur tot stand brengen: 1) Neem de hoorn, het symbool wordt in het inactieve scherm weergegeven. 2) Druk op

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Tritel Yealink T41 T42 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T41 T42... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 20-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T41 T42 1. Nieuw gesprek opzetten

Nadere informatie

De Konftel 300M Korte handleiding

De Konftel 300M Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300M Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300M is een batterijbediende, draadloze conferentietelefoon die met mobiele netwerken (GSM/3G)

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T46G

HANDLEIDING YEALINK T46G HANDLEIDING YEALINK T46G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Enkelvoudig telefoontoestel Modelnummer KX-TSC11EX Bedieningshandleiding Hartelijk dank voor het kopen van dit Panasonic enkelvoudig telefoontoestel. Bewaar deze handleiding voor eventuele toekomstige

Nadere informatie

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Tritel Yealink 46 Gebruikershandleiding Inhoud 1. handleiding Yealink T46... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 23-10-2017 B.R. 1. handleiding Yealink T46 1. Nieuw gesprek opzetten - Neem de hoorn

Nadere informatie

Support. Handleiding. Bria 1.3 voor iphone. Handleiding Bria 1.3 voor Iphone

Support. Handleiding. Bria 1.3 voor iphone. Handleiding Bria 1.3 voor Iphone Support Handleiding Bria 1.3 voor iphone 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Gebruik Bellen en gebeld worden Telefoonboek Doorverbinden Conferentie Gesprekken opnemen 3 4 7 5 5

Nadere informatie

Yealink T46G. Gebruikershandleiding

Yealink T46G. Gebruikershandleiding Yealink T46G Gebruikershandleiding Inhoud 1. Nieuw gesprek opzetten... 3 2. Gebruikmaken van de speaker... 3 3. Gebruikmaken van de Headset... 3 4. Beantwoorden van een gesprek/beëindigen/herhalen... 3

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T19P

HANDLEIDING YEALINK T19P HANDLEIDING YEALINK T19P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Philips E-motion. Protoyping/Interactieontwerp. Kwartaal 1 jaar 3. Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts

Philips E-motion. Protoyping/Interactieontwerp. Kwartaal 1 jaar 3. Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts Protoyping/Interactieontwerp Philips E-motion Kwartaal 1 jaar 3 Inhoud Onderzoek Schetsen Mockups Wireframes Flowcharts Maarten de Splenter COHORT0506 000119739 Onderzoek Bij het ontwikkelen van de E-motion

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor BlackBerry Mobiel IVP BlackBerry Versie 1.0, d.d. 15-06-2012 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installeren...

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECTstandaard biedt

Nadere informatie

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1 Uw Telefoon: De M725 De telefoon is voorzien van de hieronder beschreven toetsen. In deze handleiding worden alle toetsen, die moeten worden ingedrukt, aangeduid met pictogrammen, zoals: en. Hoorn Display

Nadere informatie

Beknopte handleiding Aastra 6751i VoIP telefoon

Beknopte handleiding Aastra 6751i VoIP telefoon Beknopte handleiding Aastra 6751i VoIP telefoon CNE Telecom bv Gebouw EuroTwin I Kropaarstraat 1 1032 LA Amsterdam T: 020 419 888 6 STOP. Deze toets beeïndigd waarmee u bezig bent. Bijvoorbeeld een gesprek,

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl

www.delmation.nl Delmation Products BV Tel: +31 (0)79 342 2041 info@delmation.nl Hardware installatie: Open de unit m.b.v. een kleine schroevendraaier: Plaats een SIM-kaart in de unit: Zorg ervoor dat de DIL-schakelaars in de stand: 1: OFF 2: OFF 3: OFF 4: ON Staan Sluit voorzichtig

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING

21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 21/03/2014 GSMP101 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Aansluitschema s relais 3. Specificaties Voedingsspanning 12-24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING Gefeliciteerd! U heeft een hoogwaardige draadloze alarmmelder aangeschaft waarmee u altijd op de hoogte wordt gehouden

Nadere informatie

NDI Advanced Toestel Yealink T41P

NDI Advanced Toestel Yealink T41P NDI Advanced Toestel Yealink T41P Versie: V.1.0 Eerste versie: 4 juli 2016 Laatst gewijzigd: 18 Augustus 2016 1 Toestel layout 2 Basis functionaliteiten 2.1 Een gesprek starten Een gesprek starten kan

Nadere informatie

Handleiding snom 320 / 360 / 370.

Handleiding snom 320 / 360 / 370. Handleiding Snom 320 / 360 / 370 versie 1.3 status definitief t.b.v. relatie Voip klanten Soort document Handleiding snom 320 / 360 / 370. Isaeus Openbaar pag. 1 van 14 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon.

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon. Let op: De SIM-kaart is niet inbegrepen in onze verkoop. In Nederland raden wij aan de prepaid sim kaart van Simyo. We kunnen niet garanderen dat het zal werken met andere sim kaart. U kunt deze speciaal

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing 5020 Handset Laad uw handset voor het eerste gebruik gedurende 14-16 uur op voor de beste prestaties. Headset aansluiting Display Volumeregeling Linker softkey R-toets/ Doorverbindtoets Rechter softkey

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro V8.6. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro V8.6. P2000 alarmontvanger JupiterPro V8.6 P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies.4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren 7 Capcodes activeren..

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Handleiding Yealink T46G

Handleiding Yealink T46G Handleiding Yealink T46G qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Handleiding. Blackberry. 8700f

Handleiding. Blackberry. 8700f Handleiding Blackberry 8700f 1. Overzicht van het toestel 1 8 7 6 5 4 2 3 1. Dempknop Schakel microfoon tijdens een oproep aan / uit 2. Scrollwiel Functioneert als Enter-toets 3. Terug-toets Gaat uit

Nadere informatie

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410 Gebruikersgids Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren

Nadere informatie

Tritel Yealink T21 Gebruikershandleiding

Tritel Yealink T21 Gebruikershandleiding Tritel Yealink T21 Gebruikershandleiding Inhoud 1. Verkorte handleiding Yealink T21... 2 Versiebeheer Versie Datum Initialen 1.0 20-10-2017 B.R. 1. Verkorte handleiding Yealink T21 1. Nieuw gesprek opzetten

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

Mitel MiVoice 6920 IP

Mitel MiVoice 6920 IP Introductiehandleiding Mitel MiVoice 6920 IP Contacten Toont een lijst met uw contactpersonen. Oproephistorie Toont een lijst met uw gemiste, gekozen en beantwoorde oproepen. Programmeerbare toetsen Zes

Nadere informatie

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Specificaties Voedingsspanning 7-32 Vdc GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900 MHz Werkingstemperatuur -20 C tot + 55 C Gewicht 220 gr Afmetingen

Nadere informatie

Voipz Pagina 1 van 7

Voipz Pagina 1 van 7 A. Uw Tiptel-toestel leren kennen Deze handleiding is geschreven voor de Tiptel toestellen IP282, IP284 en IP286. * De IP282 beschikt NIET over de 10 functietoetsen en een aparte mute-, hold-, conferentie-toets.

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands Doro Secure 580IP Gebruikershandleiding Nederlands NB Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en geven het eigenlijke apparaat mogelijk niet accuraat weer. Nederlands 1. in-/uitschakelen

Nadere informatie

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER HANDLEIDING MINI GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

bria voor iphone versie 1.2.8

bria voor iphone versie 1.2.8 bria voor iphone versie 1.2.8 Altijd en overal bereikbaar op uw Belcentrale VoIP account? Registreer een extensie op uw iphone (3G, 3GS, OS 3.1.2 +), ipod (Touch 2nd Generation +) of ipad met de Bria iphone

Nadere informatie

Support. Handleiding. Bria voor Iphone Handleiding Bria voor Iphone 1.2.8

Support. Handleiding. Bria voor Iphone Handleiding Bria voor Iphone 1.2.8 Support Handleiding Bria voor Iphone 1.2.8 Handleiding Bria voor Iphone 1.2.8 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Gebruik Netwerk Bellen en gebeld worden Telefoonboek Functies tijdens

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

MCS Rimini. DECT telefoon voor slechthorenden. Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik

MCS Rimini. DECT telefoon voor slechthorenden. Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik MCS Rimini DECT telefoon voor slechthorenden Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik INHOUDSOPGAVE pagina 1. Inleiding 3 1.1. De telefoon aansluiten

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Documentatie. HiPath 8000 OpenStage 60/80. Beknopte handleiding. Communication for the open minded

Documentatie. HiPath 8000 OpenStage 60/80. Beknopte handleiding. Communication for the open minded Documentatie HiPath 8000 OpenStage 60/80 Beknopte handleiding Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.siemens.com/open Bediening van uw toestel Bediening van uw toestel

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 28/10/2014 Ins-30201-NL Net2 Entry - Paneel Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) Documentatie

Nadere informatie

Snelzoekgids voor de digitale telefoon NL, Uitgave 1, juni 2004

Snelzoekgids voor de digitale telefoon NL, Uitgave 1, juni 2004 Snelzoekgids voor de digitale telefoon 240 6-30034NL, Uitgave, juni 2004 2 3 8 4 5 6 7 7 6 8 5 4 3 2 0 9 Lijn- en functieknoppen: hiermee kunt u toegang verkrijgen tot binnenkomende en uitgaande lijnen

Nadere informatie