UIT NIEL. in het Land van Kleef. daar komen DE NASSEN NEDERLAND. vandaan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UIT NIEL. in het Land van Kleef. daar komen DE NASSEN NEDERLAND. vandaan"

Transcriptie

1 UIT NIEL in het Land van Kleef daar komen DE NASSEN IN NEDERLAND vandaan Auteurs : Ton Moester s.d.b., Adelaide en Theo Holland, Eindhoven Overname van gegevens alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik en met bronvermelding versie

2 2 Inhoudsopgave I N L E I D I N G... 3 DE OUDSTE GENERATIES : I T/M IV TAK NIEL : INLEIDENDE GEGEVENS TAK NIEL : THEODORUS (1695) A. EVERHARDUS (1725) TAK NIEL : THEODORUS (1695) B. MATTHEUS (1734) TAK NIEL : PETRUS (1700) A. EVERHARDUS (1729) TAK NIEL : PETRUS (1700) B. JOANNES (1737) TAK NIEL : PETRUS (1700) C. HENRICUS (1739) TAK NIEL : PETRUS (1700) D. MATTHIAS (1759) TAK DEMEN / NEERLANGEL TAK GROESBEEK / ERLECOM EN RIJKERSWOERD : INLEIDING TAK GROESBEEK / ERLECOM : FREDERIK (1679) TAK GOESBEEK / ERLECOM : VERVOLG INLEIDING TAK GROESBEEK / ERLECOM : JAN (1669) TAK RIJKERSWOERD : INLEIDING TAK RIJKERSWOERD : FREDERIK (1705) TAK RIJKERSWOERD : ALEXANDER (1713)

3 3 I N L E I D I N G In deze inleiding worden summier de volgende onderwerpen besproken : a. Achternaam Nas of Nass b. Vindplaats gegevens c. Verspreidingsgebied d. Takken en hun aanhechting e. Losse gegevens a. Achternaam Nas of Nass Aan alle opgenomen naamdragers is de achternaam Nas toegekend, ook dan wanneer de juiste achternaam luidt : Nass, van Nass, Nasz of Nas met een scherpe Duitse s. In de oudste stukken wordt de achternaam ook wel geschreven als : Naess, Naesch of Nasse. Alleen zó was het mogelijk om alle familieleden in één index te plaatsen. Steeds wanneer de juiste achternaam niet Nas luidt, is de juiste achternaam wel direct achter de voornamen tussen haakjes toegevoegd. Men moet dus bedacht zijn op de juiste achternaam! Levenloos geborenen hebben de voornaam Nono / Nana gekregen. b. Vindplaats gegevens Vrijwel alle gegevens zijn ontleend aan primaire bronnen. Vermeld worden de relevante afdelingen van het Rijksarchief; de relevante Streekarchieven, in het bijzonder het Mosaik Archieve in Kleef; en het Centraal Bureau voor de Genealogie. De gegevens zijn aangevuld met de bijdragen van velen.

4 4 Met name voor de oudste gegevens wordt nog speciaal verwezen naar de publicaties van Guido van Benthem, in de Duffelt-Group. c. Verspreidingsgebied De familie stamt uit het Land van Kleef, met de nadruk op het gebied tussen Kleef en Nijmegen. De familie vertakt zich later onder meer naar de Over- Betuwe (Elst-Elden, Bemmel) en naar Noord Brabant (Neerlangel, Demen). d. Takken die zijn opgenomen en hun aanhechting De volgende takken zijn in dit document verwerkt : - D = Demen / Neerlangel (Land van Ravenstein) - GE = Groesbeek / Erlecom - N = Niel (Land van Kleef) - R = Rijkerswoerd (Elst-Elden) Tak Niel De Tak Niel was al geruime tijd bekend, onder meer via het op Internet gepubliceerde Nass-Fragment van Gerard Lemmens. Van die gegevens is gebruik gemaakt; op een aantal punten heeft aanvulling of correctie plaatsgehad. Een belangrijk onderdeel van deze tak is op Internet in de Yahoo Group Nass_Ancestors gepubliceerd als Descendants of Petrus Nass door Ton Moester. Tak Rijkerswoerd De Tak Rijkerswoerd is in 2004 opgesteld door Ton Moester en Theo Holland, en met de hulp van Adri Stuart eveneens op Nass_Ancestors gepubliceerd. Lange tijd was er geen aantoonbaar verband tussen de takken Niel en Rijkerswoerd. De frequentie waarmee in beide takken de voornaam Frederik voorkwam vormde mede de aanzet tot verder onderzoek. Een alleszins aanvaardbare hypothese voor de samenhang is pas gevonden in de kanttekeningen die Guido van Benthem van tijd tot tijd bekend maakt in de Duffelt-Group; zie met name zijn notitie van 14 juli 2003 n.a.v. de Capittelrekeningen van het Stift Kranenburg-Zyfflich over de periode 1593 t/m 1596, waarin hij het verband bespreekt tussen de Families Nass en Van Meurs. De gezamenlijke belangen in gronden te Erlecom van Frederik van

5 5 Meurs en Frederik Nass in 1649 kunnen leiden zowel qua voornaam als qua erfgoed tot de Frederik Nass van 1619, broer van de Hendrik van ca 1600 en vernoemd naar grootvader Frederik. Er zijn twee kleinzonen bekend van deze Frederik van 1619, te weten de broers Jan (1669 Millingen) en Steven (1677 Rijkerswoerd). Deze Steven is de stamvader van de Tak Rijkerswoerd. Zijn broer Jan was de vader van de Frederik van 1692 die zelf van de Tak Groesbeek / Erlecom is maar ook hierna bij de Tak Demen/Neerlangel nog wordt genoemd. Tak Demen en Neerlangel De Tak Demen / Neerlangel is in 2005 opgesteld door Ton Moester en Theo Holland en nog niet eerder gepubliceerd. De dorpen Demen en Neerlangel vormen vanaf 1815 samen met het naastgelegen dorp Dieden de dan nieuwe Gemeente Dieden (later Gemeente Ravenstein en nu Gemeente Oss). De stamvader in deze tak is Frederik Nass, gehuwd met Jenneke Ott Hendrix. Zij was de dochter van Ott Hendrix Derricks de Visser uit Overlangel en Elisabeth Otten, die in 1683 te Dieden zijn gehuwd. Frederik en Jenneke hadden twee kinderen, Otto en Henrica. Noch het huwelijk van Frederik en Jenneke noch de geboorten/dopen van hun kinderen Otto en Henrica zijn gevonden. De naam Nass komt buiten de Tak Frederik in het Ravensteinse niet voor. Ook de voornaam Frederik lijkt uitheems. Het Land van Ravenstein maakte destijds mede deel uit van het Hertogdom Cleve en er was een aanzienlijke wisselwerking tussen de twee gebieden. Als voorbeelden worden hier genoemd de vestiging van de Jezuieten in Ravenstein vanuit Emmerik, en de vele bezittingen in het Ravensteinse van Cleefse instellingen. Als hypothese is daarom genomen dat deze Frederik afkomstig was uit het Cleefse. Een redelijke veronderstelling is dat hij de Frederik is die op 13 november 1703 in Niel werd geboren als zoon van Hermen Nass uit diens eerste huwelijk met Theodora Berns; van deze Frederik zijn in het Cleefse zelf geen verdere gegevens gevonden. Een bijkomend argument is de doopgetuige Theodorus Nass bij de doop in Neerlangel van Henricus (1761), zoon van Francis van de Sandt en voornoemde Henrica Nass, de zuster van Otto. Deze Theodorus is verder in het land van Ravenstein nergens teruggevonden en zou de zoon kunnen zijn van genoemde Hermen Nass uit diens tweede huwelijk met Anna Wellens : die Theodorus is geboren in Zyfflich in 1708 en is overleden in 1764 in Ooij. Tenslotte is er nog de Wilhelmus Nass die gedoopt is te Kekerdom ex Erlecom in 1725 en begraven in Batenburg (direct tegenover Demen aan de overkant van de Maas gelegen) met de vermelding ex Erlecom ; zijn stiefmoeder was Elisabeth Nas uit 1705, zuster van de stamvader Frederik van Het huwelijk overigens van die Elisabeth Nas (zij stamt af van de Hendrik van 1600) met de Frederik Nass van 1692 (hij stamt af van de Frederik van 1619, broer van die Hendrik)

6 6 brengt de takken dichter bij elkaar. De speurtocht naar meer gegevens wordt met name hier natuurlijk voortgezet. Tak Groesbeek / Erlecom Ook de Tak Groesbeek / Erlecom is in 2005 opgesteld door Ton Moester en Theo Holland en nog niet eerder gepubliceerd. Deze tak is afkomstig zowel (evenals de Tak Niel) van de Hendrik van 1600 als (evenals de Tak Rijkerswoerd) van de tak van diens broer de Frederik van Daarom wordt hier volstaan met de verwijzing naar de andere takken. e. Losse gegevens Ons onderzoek heeft natuurlijk een aantal losse gegevens opgeleverd die (nog) niet in het grote geheel passen. Om ook aan die gegevens bekendheid te geven en om verder onderzoek uit te lokken, worden ze in een apart document opgenomen. Beleefd aanbevolen dus!

7 7

8 8

9 9

10 10 De oudste generaties : I t/m IV I.1 FREDERIK (Nass) NAS, geboren ca 1500 te Keeken? Hij is de betaler van erftijns te Keken in 1536 (Guido van Benthem 2006). Kind: 1. FREDERIK (Nass) NAS, geboren ca 1530 (zie II.1 op blz. 10). II.1 FREDERIK (Nass) NAS, geboren ca 1530, overleden na 1611 te Mehr, zoon van FREDERIK (Nass) NAS (zie I.1 op blz. 10). II. 1: FREDERIK NAS, geb ca 1530 overl na 1611 te Mehr.een zoon of misschien wel een kleinzoon (Guido 2006) van Frederik Nas, geb Een zoon Hendrik geb ca 1570 (III.1). Guido 2003: "ik heb in de laatste aantekeningen van Bergh ( ) een Otto Nass staan". Guido 2006: "Op de schatceduul van Millingen (1534) is er nog sprake van "Nassen kynder". Er is misschien ook een dochter Nass, ca 1577, getrouwd met NN Meurs met een kind Frederik Meurs, geb ca "Item noch bavengemelten Jacob Sebiss gerichtsraed gepacht den kamp gt "der heren Khamp" dinstags post Penthecostes anno 92 Frederich Nass thovoren gepacht und wederamb wederamb upgekhundicht hadde -iij- jahr lanck und is dit sin ierste jahr dha vor hi jahrlicx to betalen gelaefft -iiij-dahler fc -iijgoltgl." In 1593 pachte hij ook "den Koenkamp" te Mehr, de "Peddenpoijl, und noch een stuxken landts". Tussen betaalt hij ook cijns aan Van Bronckhorst (archief Seeland te Anholt, Guido 2003, 2006). Kind: 1. HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1570 (zie III.1 op blz. 10). III.1 IV.1 HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1570, overleden na 1600, zoon van FREDERIK (Nass) NAS (zie II.1 op blz. 10). Kinderen: 1. THEODORUS (Nass) NAS, geboren ca 1599 (zie IV.1 op blz. 10). 2. HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1600 (zie IV.2 op blz. 12). 3. FREDERIK (Nass) NAS, geboren ca 1619 (zie IV.4 op blz. 151). THEODORUS (Nass) NAS, geboren ca 1599, overleden na 1664 te Millingen, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie III.1 op blz. 10). IV.1: THEODORUS = Dirck NASS, ca 1599 Neder Elten, overl na 1664 Millingen; getr met NN; een kind: Hendrik Nass, ca 1635 (V.1).

11 11 Rekeningen Huis Bergh 1631/32: Millingen, fol 7 "Derick Nass is schuldich van ander halven mergen aen Dijck.. (1649) heeft gepacht den hoffstede; 2 honts landts met sandt belopen... ( ) sijne steede." In 1637 was Theodorus Nass peter bij de doop van Henrica, dochter van Adam Rees en van Theodora Krechting (DTB 256: Elten kath). Kind: 1. HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1635 (zie V.1 op blz. 11). V.1 HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1635, overleden op te Niel, zoon van THEODORUS (Nass) NAS (zie IV.1 op blz. 10). Gehuwd ca 1668 te Millingen met WILLEMKEN TIJSSEN, geb ca LIJSBETH (Nass) NAS, gedoopt op te Schenkenschans-Millingen. 2. JENNEKEN (Nass) NAS, gedoopt op te Schenkenschans-Millingen. Gehuwd voor de kerk op te (Erlekom) Gendt met GERRIT BERENTS? V. 1: HENDRICK NASS, ca 1635, overl op 5 mei 1710 Niel; getr ca 1668 met Willemken Thyssen; twee kinderen: 1/ Lijsbeth Nass, ged (Ged Nederlands gereformeerd te Millingen- Schenkenschans). 2/ Jenneken Nass, ged (idem); misschien getrouwd gereformeerd te Gendt: "Gerrit Berents, jm van Pannerden, met Jenneken Nas uit Erlekom won tot Huissen en te Huissen forti copulati".

12 12 Tak Niel : Inleidende gegevens IV.2 HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1600, overleden voor 1669 te Mehr, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie III.1 op blz. 10). IV.2: HENDRICK NASS, geb ca 1600, overl voor Mehr; geh ca 1625 met Helena (=Hilt) van Benthum, overl voor Mehr; twee kinderen: 1. Hendrick Nass, ca 1625 (V.3). 2/ Fredericus Nass senior, ca 1627 (V.4). Hendrick Nass en zijn zoon Hendrick namen in 1671 de pacht van de Broekmanshofstede over. In 1668 verwijst Frederik naar zijn moeder Helena van Benthum (bekend als "Wittiben Henrich Nass" in 1669) (Guido 2002). 1623: Hilt van Benthum is pachtster van de Broekmanshofstede te Niel: "eertse lijff aen Hans van Benthum, het tweden Lijsbeth van Benthum sin echte huisvrouw ende de derde aen Hilt van Benthum oiren beide doghter" (Mosaik Doppelheft 2/3, 2002, p.45). Gehuwd voor de kerk ca 1625 met HELENA van BENTHUM, geboren ca 1600, overl. Voor HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1625 te Mehr (zie V.3 op blz. 12). 2. FREDERIK Senior (Nass) NAS, geboren ca 1627 te Mehr (zie V.4 op blz. 125). V.3 HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1625 te Mehr, overleden na 1671 te Niel, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie IV.2 op blz. 12) en HELENA van BENTHUM. Kinderen: 1. HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1650 te Niel (zie VI.4 op blz. 12). 2. HERMEN (Nass) NAS, geboren ca 1678 te Niel (zie VI.6 op blz. 112). V.3 HENDRICK NASS, ca 1625 Mehr, overl na 1671 Niel; getr ca 1650 met NN; twee kinderen: 1/ Hendrik Nass, ca 1650 (VI. 4). 2/ Hermen, ca 1678 (VI. 6). Pachter Broekmanshoftsede in In de Lijst van Inwoners in de Duffelt: Henrick Nass, Eigner; Hendrick Nass, Pfachter Derriken von Pluren (Guido 2000). VI.4 HENDRIK (Nass) NAS, geboren ca 1650 te Niel, overleden op te Niel (op Broekmanshof), zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie V.3 op blz. 12). Gehuwd voor de kerk ca 1685 te Niel met MARIA BLESS, geboren ca 1652, overleden op te Leuth, * Noot. Enkele publicaties vermelden - op grond van hun latere

13 13 voorkomen als doopgetuigen - uit dit huwelijk ook nog de volgende kinderen : Judith (ca 1696), Hendr ik (ca 1698), Anna (ca 1702) en Hendrina (ca 1703). * 1. MARIA (Nass) NAS, geboren ca 1680 te Mehr (zie VII.2 op blz. 13). 2. JOANNES (Nass) NAS, geboren ca 1682 te Niel (zie VII.3 op blz. 13). 3. RUTHGERUS NAS, geboren ca 1690 te Niel (zie VII.6 op blz. 14). 4. THEODORUS (Nass) NAS, geboren ca 1695 te Niel (zie VII.8 op blz. 18). 5. PETRUS (Nass) NAS, geboren ca 1700 te Niel (zie VII.10 op blz. 49). 6. HENRICUS (Nass) NAS, geboren ca 1702, * berust slechts op waarschijnlijkheid * Gehuwd voor de kerk op te Warbeyen met MECHTILDIS ELSBERGEN, gedoopt te ex Warbeyen, Mosaik Archiv. 7. HERMANNUS (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (zie VII.15 op blz. 112). VII.2 MARIA (Nass) NAS, geboren ca 1680 te Mehr, overleden op te Mehr, dochter van HENDRIK (Nass) NAS (zie VI.4 op blz. 12) en MARIA BLESS. Gehuwd ca 1719, gehuwd voor de kerk ca 1719 met LAMBERTUS LAECKHUISEN, geboren op te Kellen, overleden op te Mehr. 1. JOANNES LAECKHUISEN, gedoopt op te Mehr (getuige(n): Henricus Nas en Judith Nas). 2. THEODORUS LAECKHUISEN, gedoopt op te Mehr (getuige(n): Henricus v. Ackeren en Anna Wellings). 3. HENRICUS LAECKHUISEN, gedoopt op te Mehr (getuige(n): Petrus Holtman en Elisabeth Henderix). 4. JOANNES LAECKHUISEN, gedoopt op te Mehr (getuige(n): Wilhelmus v. Bergeren en Joanna Arns). 5. JOANNA LAECKHUISEN, gedoopt op te Mehr (getuige(n): Ruthgerus Nas en Petronella v. Heeck). VII.3 JOANNES (Nass) NAS, geboren ca 1682 te Niel, overl. na 1720 te Niel, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie VI.4 op blz. 12) en MARIA BLESS. Gehuwd voor de kerk (1) ca 1703 met ALDREN HUIJSMAN, geboren ca Gehuwd voor de kerk (2) op te Niel (getuige(n): Theodorus Nass, Arent v. Laarkamp en Coert Pijkenkamp) met GERTRUDIS PEIJKENKAMP, geboren ca 1700, overleden op te Niel. Uit het eerste huwelijk: 1. PETRUS NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Evert v. Buerick en Harn Huijsmans), overleden op te Niel. Uit het tweede huwelijk: 2. JOANNES NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Theodorus Reintjes en Gertrudis Hendriks), overleden op te Niel.

14 14 VII.6 RUTHGERUS NAS, geboren ca 1690 te Niel, overleden op te Kranenburg, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie VI.4 op blz. 12) en MARIA BLESS. Gehuwd voor de kerk op te Niel (getuige(n): Gijsbertus Coppers en Alexander Heijmen (ondertrouw) met MARGARETHA HEIJMEN, geboren ca 1700 te Niel, * zij hertrouwt op met Antonius Teunissen; getuigen Henricus en Johanna Nass * 1. THEODORA NAS, gedoopt op te Leuth (ex Erlecom) (getuige(n): Henricus Nass en Johanna Coppers), overleden op te Niel. 2. HENRICUS NAS, gedoopt op te Leuth (ex Erlecom) (zie VIII.9 op blz. 15). 3. DAMIANUS NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Joes Nass, Alexandra Heijmen en Gertrudis v. Eijck), overleden op te Niel. 4. MARIA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Hermanus Nass en Margaretha Heijman), overleden na Gehuwd voor de kerk op te Kranenburg met FRANCISCUS COENEN, geboren ca 1724, overleden na JOANNA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Hermanus Reintjes en Maria Elisabeth Martini), overleden op te Kranenburg. Gehuwd voor de kerk op te Kleve (getuige(n): Franciscus Coenders en Maria Nass) met ALBERTUS COENDERS, geboren ca 1723 te Kranenburg, overleden op te Kranenburg. 6. JOHANNA ELISABETH NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Everhardus Hendriks en Bernardina Coppers), overleden op te Niel. 7. HENDRINA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Theodorus Reintjes en Eleonora Holtermans), overleden op te Niel. 8. HENDRINA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Dersken Reintjes en Jan van Haren), overleden op te Kranenburg. Gehuwd voor de kerk op te Kranenburg (getuige(n): Gerardus Siemens en Helena Janssen) met THEODORUS van de PAVERT, geboren 1736 te Kellen, overleden op te Zyfflich. 9. ELISABETHA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Henricus Coppers, Maria Rutten en Grietgen Coppers), overleden op te Niel. 10. ADAMUS NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Wilhelmus Linders en Johanna Janssen), overleden op te Niel. 11. ADAMUS NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Henricus Sanders, Johanna Nass en Johanna Eijckholt), overleden op te Niel. 12. JOHANNA THEODORA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Theodorus Brandts en Beatrix van W erten alias op den Kelder), overleden op te Niel. 13. DOROTHEA NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Fredericus Zegers, Willemina vd Pavert en Gertrudis van Eij ck), overleden op te Nijmegen.

15 15 Gehuwd voor de kerk op te Nijmegen Stevenskerk (getuige(n): Maria Nass) met JOHANNES WEIJMANS / WIJNANDS, geboren ca 1745, overleden na ANNA ELISABETH NAS, gedoopt op te Kranenburg (getuige(n): Joes Scherders, Elisabeth Heijmans en Angelina Neermans), overleden op te Kranenburg. Gehuwd voor de kerk op te Till met MICHAEL KOPPERS, geboren ca 1740, overleden op te Kranenburg. VIII.9 HENRICUS NAS, landbouwer, gedoopt op te Erlecom (getuige(n): Theodorus en Judith Nass), overleden op te Erlecom, zoon van RUTHGERUS NAS (zie VII.6 op blz. 14) en MARGARETHA HEIJMEN. Gehuwd voor de kerk op te Griethausen met SOPHIA DAAMS, gedoopt ca 1731 te Griethausen. 1. CATHARINA (Nass) NAS, gedoopt op te W arbeyen Dld (getuige(n): Joannes Nass en Gertrudis van Eck), overleden op te W arbeyen Dld. 2. CATHARINA (Nass) NAS, gedoopt op te W arbeyen Dld (getuige(n): Everhardus Nass en Catharina van Eck cl A.M.v Hemelenberg). Gehuwd voor de kerk op te Griethausen met BERNARDUS van HEECK, gedoopt op te Griethausen. 3. ANNA MARIA (Nass) NAS, gedoopt op te Warbeyen Dld (getuige(n): Joannes Nass en Helena Daams), overleden op te Kranenburg. Gehuwd voor de kerk (1) op te Ooij / W yler (getuige(n): Manes Nas) met HENDRIK HENDRIKS, geboren ca 1758 te W yler?, overleden op te W yler. Gehuwd (2) op te Kleve met GERARDUS JANSEN, geboren ca 1740, overleden op te Kranenburg. 4. MARGARETHA NAS, gedoopt op te Warbeyen Dld (getuige(n): Joannes Daams en Maria Nass), overleden op te Herwen en Aerdt. Gehuwd voor de kerk op te Griethausen met GERARDUS KREMER, geboren circa 1761, overleden op te Herwen en Aerdt. 5. HENDRINA (Nass) NAS, gedoopt op te Warbeyen Dld (getuige(n): Theodorus Nass en Aleidis Daams). Gehuwd voor de kerk op te Griethausen met WILHELMUS STEENHOFF, geboren op te Grieth? 6. EVERDINA (Nass) NAS, gedoopt op te Warbeyen Dld (getuige(n): Fridericus Nass en Gertrudis Moellers ), overleden na Gehuwd voor de kerk op te Warbeyen met JOHANNES WILHELMUS van LAACK., geboren ca 1779, overleden na 1823 te Warbeyen. 7. JOANNA (Nass) NAS, gedoopt op te Warbeyen Dld (getuige(n): Petrus Nass cl zijn vader Theodorus Nass, Johanna van Haaren), overleden op te Warbeyen. Gehuwd voor de kerk op te Griethausen met JOANNES RIJNTJES.

16 16 8. THEODORUS (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (zie IX.14 op blz. 16). 9. HENRICUS (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Matthia Nass en Catharina van Heek). IX.14 THEODORUS (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Joe Daams, Fredericus Meurs en Maria Biermanns), overleden op te Griethausen, zoon van HENRICUS NAS (zie VIII.9 op blz. 15) en SOPHIA DAAMS. Gehuwd voor de kerk op te Griethausen (getuige(n): Arnold en Aleida van Haaren) met JOHANNA van HAAREN. 1. HEINRICH (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Henricus Nass en Anna Maria Gores). 2. JOHANNES (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Johanna van Haaren en Hendrina Nass). 3. SOPHIA (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Arnoldus van Heck en Alyda van Haaren). 4. CATHARINA (Nass) NAS, gedoopt op te Salmort (getuige(n): Wilhelm Steenhoff en Helena Scholtz). Gehuwd op te Kleve met JAKOB PHILIPP BROHL.

17 17

18 18 Tak Niel : Theodorus (1695) a. Everhardus (1725) VII.8 THEODORUS (Nass) NAS, geboren ca 1695 te Niel, overleden op te Marienbaum, begraven op te Obermormter, zoon van HENDRIK (Nass) NAS (zie VI.4 op blz. 12) en MARIA BLESS. Gehuwd voor de kerk op te Niel (getuige(n): Henricus Nass, Hermanus Reintjes) met GERTRUDIS van ECK, geboren ca 1705 te Kellen, overleden op te Marienbaum, * in dtb Begraven ingeschreven als " vidua Theodori Nass, oud circa 89 jaar" en als " dignissima mater pastoris" * 1. EVERHARDUS (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Hendrick van Eyck en Margrietha Heijmen), overleden op te Kranenburg. 2. PETRONELLA (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Joannes Nass en Petronella van Eyck), overleden op te Niel. 3. JOANNES JOES (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Albertus (of Lambertus) Bless en Helena van Eck), overleden na EVERHARDUS (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (zie VIII.31 op blz. 18). 5. MATTHEUS (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (zie VIII.34 op blz. 42). 6. MARIA (Nass) NAS, gedoopt op te Niel (getuige(n): Petrus Nass en Mechtildis W anders), overleden op te Huisberden (ongehuwd). 7. PETRUS WILHELMUS (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Hendricus Verhorst, Henricus van Heck, Elisabeth Maas). 8. THEODORUS CONRADUS NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Adolphus Georgius Christophorus Kesser, Henricus Arissen, Maria ut Bedbur alias Steg). VIII.31 EVERHARDUS (Nass) NAS, "Bauer auf der Pley", gedoopt op te Niel (getuige(n): Johannes Huysman, Aldegonda Peters en Mechtildis Wanders), overleden op te Loo, zoon van THEODORUS (Nass) NAS (zie VII.8 op blz. 18) en GERTRUDIS van ECK. Gehuwd voor de kerk (1) ca 1771 met ALEIDA DAAMS, geboren ca 1748, overleden op te Loo. Gehuwd voor de kerk (2) op te Loo (getuige(n): Adam van Keulen en Aleijdis van Keulen) met MECHTELD van KEULEN, gedoopt op te Loo ex W estervoort, overleden op te Duiven. Uit het eerste huwelijk: 1. THEODORUS (Nass) NAS, gedoopt op te Griethausen (getuige(n): Joe Daems, Henricus Nass, Gertrude van Heck), overleden voor THEODORUS (Nass) NAS, gedoopt op te Loo (getuige(n): Hubert van Keulen, Helena Daams), overleden op

19 te Huisberden. 3. HENRICUS (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Huissen, overleden op te Huissen. 4. ANNA MARIA (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Huissen, overleden op te Groessen. Gehuwd voor de kerk (1) op te Loo met JOHANNES HENRICUS HOFS, geboren te Groessen, overleden op te Groessen. Gehuwd (2) met JOHANNES MEIJER, geboren 1775 te Groessen. Uit het tweede huwelijk: 5. ALBERTUS (Nass) NAS, gedoopt op te Loo (ex Westervoort) (zie IX.23 op blz. 19). 6. HENRICUS (Nass) NAS, gedoopt op te Westervoort (zie IX.25 op blz. 34). 7. JOANNES (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Huissen (zie IX.27 op blz. 37). 8. ANNA GERTRUDIS NAS, gedoopt op te W estervoort, overleden op te Arnhem. Gehuwd voor de kerk op te Loo met HENDRIK RATERING, geboren op te Huissen, overleden op te Arnhem. 9. THEODORA (Nass) NAS, gedoopt op te W estervoort, overleden op te Westervoort. Gehuwd op te W estervoort met ALBERT HEIJMEN, veearts, geboren op te Duiven. 10. CORNELIUS (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen (zie IX.33 op blz. 38). 11. WILHELMUS (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Huissen, overleden op te Huissen. 12. EVERARDUS (Nass) NAS, huisbediende, gedoopt op te Huissen, overleden op te Arnhem, * ongehuwd * 13. HUBERTUS (Nass) NAS, gedoopt op te W estervoort (zie IX.37 op blz. 40). 14. ALEIJDA (Nass) NAS, gedoopt op te Westervoort, overleden op te Westervoort. Gehuwd op te W estervoort met JAN NIJENHUIS, geboren op te Haldern Dld, overleden op te Westervoort. IX.23 ALBERTUS (Nass) NAS, landbouwer op de Pleij onder Huissen in 1825, gedoopt op te Loo (ex Westervoort) (getuige(n): Joannes Nas en Sophia Daams), overleden op te Huissen, zoon van EVERHARDUS (Nass) NAS (zie VIII.31 op blz. 18) en MECHTELD van KEULEN. Gehuwd op te W estervoort met BARTA van ESSEN, geboren op te W estervoort, overleden op te Huissen. 1. EVERHARDUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen (zie X.6 op blz. 20). 2. MARIA MEGTILDA (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Westervoort (getuige(n): Albertus Huigen en Gertrudis Nass), overleden op te Westervoort. Gehuwd op te W estervoort met RUTHGERUS

20 20 DERKSEN, landbouwer / winkelier, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort. 3. THEODORUS JOHANNES (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen (zie X.10 op blz. 22). 4. WILHELMUS JACOBUS (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen (zie X.13 op blz. 22). 5. MECHTILDA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te W estervoort. Gehuwd op te W estervoort met GERARDUS WILHELMUS SPAAN, geboren op te Duiven, overleden op te Wehl. 6. JOHANNES HENRICUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen (zie X.17 op blz. 23). 7. JOHANNA GEERTRUIDA (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te W estervoort. Gehuwd op te W estervoort met JAN WILLEM van DIJK, landbouwer, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort. 8. PETRUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen (zie X.21 op blz. 24). 9. GEERTRUIDA CATHARINA (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te Westervoort. Gehuwd op te W estervoort met JOHANNES PETRUS OVERSTEEG, schoenmaker, geboren op te Duiven, overleden op te Westervoort. X.6 EVERHARDUS THEODORUS (Nass) NAS, melkboer en veerknecht, geboren op te Huissen, overleden op te Arnhem, zoon van ALBERTUS (Nass) NAS (zie IX.23 op blz. 19) en BARTA van ESSEN. Gehuwd op te W estervoort met EVERDINA FOLHAM, geboren op te W estervoort, overleden op te Arnhem. 1. BARTHA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 2. JOHANNA EVERDINA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 3. BERTHA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met ADRIANUS HERMSEN, slager, geboren op te Heteren, overleden op te Arnhem. 4. JOHANNES EVERHARDUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem (zie XI.5 op blz. 20). 5. THEODORUS EVERHARDUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. XI.5 JOHANNES EVERHARDUS (Nass) NAS, landbouwer, tuinman, melkslijter, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem, zoon van EVERHARDUS THEODORUS (Nass) NAS (zie X.6 op blz. 20) en EVERDINA FOLHAM. Gehuwd op te Arnhem met THEODORA MASSOP, geboren op te Zevenaar, overleden op te Arnhem.

21 21 1. THEODORA EVERDINA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 2. EVERDINA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Zaandam. Gehuwd op te Zaandam met JOHANNES HUBERTUS van VLODROP, laborant, geboren op te Maasniel, overleden op te Zaandam. 3. EVERHARDUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 4. THEODORA BERTHA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Amsterdam met SIMON HENDRIK DEKKER, geboren op te Haarlemmermeer, overleden op te Hilversum. 5. CATHARINA CECILIA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Uithoorn. Gehuwd op te Amsterdam met HENDRIKUS JOHANNES VALK, geboren op te Arnhem, overleden op te Amsterdam. 6. BERTHA JOHANNA (Nass) NAS, winkelchef, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 7. JOHANNES EVERHARDUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem (zie XII.10 op blz. 21). 8. NONO (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 9. CECILIA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 10. EVERHARDUS FRANCISCUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 11. EVERHARDUS THEODORUS (Nass) NAS, winkelbediende / winkelchef, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. XII.10 JOHANNES EVERHARDUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Heerlen, zoon van JOHANNES EVERHARDUS (Nass) NAS (zie XI.5 op blz. 20) en THEODORA MASSOP. Gehuwd (1) op te Arnhem met MARIA HENDRIKA ARNOLDA ALBERS, geboren op te Arnhem, overleden op te Heerlen. Gehuwd (2) op te Vaals met HILDA ANNA NEESER, geboren op te Trossenfurt Dld, overleden op te Vaals. Uit het eerste huwelijk: 1. JOHANNA THEODORA CATHARINA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. 2. JOHANNES WILLEM MARIA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. 3. THEODORA JOHANNA EVERDIN A (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Heerlen. 4. WILLEM JAN JOSEPH (Nass) NAS, geboren op te Vaals. XIII.1 JOHANNES WILLEM MARIA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met MARIA ELISABETH HELENA

22 22 de VRIES, geboren te Vaals. 1. JOHANNES GERARD MARIA NASS, geboren op te Heerlen. 2. JOZINA MARIA JOHANNA NASS, geboren op te Heerlen. X.10 THEODORUS JOHANNES (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen (getuige(n): Henricus van Essen en Maria Nass), overleden op te Huissen, zoon van ALBERTUS (Nass) NAS (zie IX.23 op blz. 19) en BARTA van ESSEN. Gehuwd (1) op te Duiven met BERNARDINA JOHANNA SPAAN, geboren op te Huissen, overleden op te Huissen. Gehuwd (2) op te Huissen met PETRONELLA JANSSEN, geboren op te Huissen. Uit het eerste huwelijk: 1. ALBERTUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te Didam. 2. ANNA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te Eibergen. Gehuwd op te W estervoort met PETRUS THEODORUS BERNARDUS PETERS, geboren op te Bemmel, overleden op te Eibergen. 3. PETRUS REINERUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te Groenlo. Gehuwd (1) op te Zevenaar met WILHELMINA CATHARINA VIERBOOM, geboren op te Groesbeek, overleden op te Zevenaar. Gehuwd (2) op te Zevenaar met JOHANNA MARIA VIERBOOM, geboren op te Ubbergen, overleden op te Eibergen. Uit het tweede huwelijk: 4. THEODORA MARIA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te Rheden. Gehuwd op te Rheden met MARTINUS THEODORUS NIEMOLLER, geboren op te Rheden, overleden op te Rheden. 5. BERNHARDINA GERHARDA (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Huissen. Gehuwd op te W estervoort met JOSEPHUS JACOBUS BODEWES, eigenaar scheepswerf, geboren op te Martenshoek gem. Hoogezand. X.13 WILHELMUS JACOBUS (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen (getuige(n): Hendrik Nas en Catharina ten Bos), overleden op te Zevenaar, zoon van ALBERTUS (Nass) NAS (zie IX.23 op blz. 19) en BARTA van ESSEN. Gehuwd op te Duiven met PETRONELLA CHRISTINA HERMSEN, geboren op te Groessen, overleden op te Duiven. 1. PETRUS MARCUS (Nass) NAS (LATER: NIJENHUIS), geboren op te Arnhem (zie XI.18 op blz. 23). 2. BARTHA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Duiven, overleden op te Arnhem.

23 23 Gehuwd op te Arnhem met BERNARD ANTON PERK, arbeider, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 3. THEODORUS HENDRICUS NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 4. HENDRINA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Duiven (zie XI.23 op blz. 23). 5. JOHANNES WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Duiven, overleden op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met THEODORA MARIA BROUWER, geboren op te Duiven. 6. MARIA HELENA (Nass) NAS, geboren op te Duiven, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met HENDRICUS THEODORUS HOLTUS, landbouwer, geboren op te Arnhem. 7. THEODORA HENDRINA (Nass) NAS, geboren op te Duiven, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met JOHANNES SCHIMMEL, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. XI.18 PETRUS MARCUS (Nass) NAS (LATER: NIJENHUIS), winkelier, geboren op te Arnhem, * naamswijziging KB dd / hij werd erkend bij het huw elijk *, zoon van WILHELMUS JACOBUS (Nass) NAS (zie X.13 op blz. 22) en PETRONELLA CHRISTINA HERMSEN. Gehuwd op te Arnhem met KATHARINA KORNELIA DEMOREE, geboren op te Leeuwarden. 1. JACOBUS PETRUS MARCUS NIJENHUIS, geboren op te Arnhem. XI.23 HENDRINA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Duiven, overleden op te Arnhem, * zij trouwt op met Peter Middeldorp, geboren te Arnhem en overleden te Venray * Dochter van WILHELMUS JACOBUS (Nass) NAS (zie X.13 op blz. 22) en PETRONELLA CHRISTINA HERMSEN. Kind: 1. THEODORA HENDRIKA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht. Gehuwd op met WILHELMUS ANTONIUS JAS, geboren te Arnhem. X.17 JOHANNES HENRICUS (Nass) NAS, geboren op te Huissen, overleden op te W estervoort, zoon van ALBERTUS (Nass) NAS (zie IX.23 op blz. 19) en BARTA van ESSEN. Gehuwd op te W estervoort met JOHANNA HUIGENS, naaister, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort. 1. NONO (Nass) NAS, geboren op te W estervoort, overleden op te Westervoort. 2. THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie XI.31 op blz. 24).

24 24 3. ALBERTUS JOSEPH (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie XI.33 op blz. 24). XI.31 THEODORUS (Nass) NAS, organist, geboren op te Westervoort, overleden op te Gendringen, zoon van JOHANNES HENRICUS (Nass) NAS (zie X.17 op blz. 23) en JOHANNA HUIGENS. Gehuwd op te W estervoort met HELENA PHILOMENA WIGMAN, geboren op te Westervoort. 1. JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te W estervoort? 2. FREDERIKA (Nass) NAS, geboren op te W estervoort? * vgl. hiermee : Frederika Johanna Maria, overleden oud 14 jaar op gem. Wisch * 3. FREDERIK (Nass) NAS, geboren op te Westervoort? * vgl. hiermee : Johannes Frederikus, broodbakker, zoon van Th. Nass en H.Ph. Wigman, overleden te Sillevolde gem. Wisch op HELENA PHILOMENA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Gendringen. Gehuwd op met GERHARDUS JOHANNES SCHEPERS, geboren op te Westervoort. 5. JOHANNA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Nijmegen. Gehuwd op te Nijmegen met CORNELIS FRANCISCUS MOL, geboren op te W ervershoof, overleden op te Nijmegen. XI.33 ALBERTUS JOSEPH (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Rotterdam, zoon van JOHANNES HENRICUS (Nass) NAS (zie X.17 op blz. 23) en JOHANNA HUIGENS. Gehuwd op te Arnhem met IDA van ELBURG, geboren op te Doesburg, overleden op te Rotterdam. 1. JOHANNES PETRUS (Nass) NAS, geboren ca 1897 te Arnhem, overleden op te Arnhem. 2. CAROLINA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Rotterdam. Gehuwd op te Rotterdam met ALBERT WILHELM KRIESZ, geboren op te Rotterdam. X.21 PETRUS WILHELMUS (Nass) NAS, broodbakker en tapper, geboren op te Huissen, overleden op te Groessen gem Duiven, zoon van ALBERTUS (Nass) NAS (zie IX.23 op blz. 19) en BARTA van ESSEN. Gehuwd op te Zevenaar met GERARDA JOHANNA van OOPEN, geboren op te Zevenaar, overleden op te Groessen. 1. ALEIDA BARTHA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 2. THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op

25 te Groessen (zie XI.36 op blz. 25). 3. MARIA WILHELMINA MECHTILDA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op NANA (Nass) NAS, geboren op , overleden op ALEIDA JOHANNA MARIA JOSEPHINA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 6. WILHELMUS WENCISLAUS JOSEPH (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XI.41 op blz. 32). XI.36 THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS, winkelier etc, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen, zoon van PETRUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie X.21 op blz. 24) en GERARDA JOHANNA van OOPEN. Gehuwd op te Duiven met ANNA HENDRINA ALEVEN, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 1. PETRUS JOHANNES MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.30 op blz. 26). 2. GERARDA HENRICA PETRONELLA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 3. HENRICUS WILHELMUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met GEERTRUDA MARIA DRIJBER, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 4. WILHELMUS HENRICUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.35 op blz. 26). 5. DINA HENRICA GERARDA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.38 op blz. 27). 6. CHRISTINA SOPHIA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 7. MARIA MARGARETHA SOPHIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.41 op blz. 28). 8. THEODORUS ARNOLDUS GERARDUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 9. JOHANNES EVERHARDUS ANTONIUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.43 op blz. 29). 10. GERARDUS WILHELMUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 11. THEODORA EVERDINA SOPHIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met GERARDUS ANTONIUS BERNDSEN, geboren op te Duiven, overleden op te Zevenaar. 12. ANTONIUS WILHELMUS HENRICUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te groessen. 13. SOPHIA CHRISTINA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.50 op blz. 30). 14. THEODORUS JOHANNES PETRUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.51 op blz. 30). 15. ANNA HENRICA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.54 op blz. 31). 16. JACOBA WILHELMINA MARIA (Nass) NAS, geboren op

26 te Groessen (zie XII.56 op blz. 32). 17. MARGARETHA MARIA ARNOLDA (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XII.58 op blz. 32). 18. ELISABETH WILHELMINA LUCIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. 19. NONO (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen. XII.30 PETRUS JOHANNES MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Blakeley Minn US, zoon van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Bruxelles Man. Canada met MARIA HILHORST, geboren op te Soest, overleden op te Mapleton Minn. US. 1. JOANNE MARY (Nass) NAS, geboren op te Mapleton Minn. US, overleden op te Shakoppe Minn. US. Gehuwd op te Mankato Minn. US met SIMON PETER HAEFNER, geboren op te Mankato Minn. US. 2. ANTHONY THEODORE (Nass) NAS, geboren op te Mankato Minn. US. Gehuwd 1963 te Mapleton Minn. US met EILLEEN DONOVAN, geboren op FRANCIS JOHN (Nass) NAS, geboren op te Mapleton Minn. US. Gehuwd op te Mapleton Minn. US met BEVERLY ANN NELSON, geboren 1937 te Blue Earth Minn. US. 4. KENNETH HENRY (Nass) NAS, geboren op te Mapleton Minn. US. Gehuwd 1962 met MAUREEN SHIRBER, geboren op te St. Cloud Minn. US. XII.35 WILHELMUS HENRICUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar, zoon van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Hengelo Ov. Echtgenote is JOHANNA MARIA WILHELMINA LENSINK, geboren op te Hengelo Ov. Overleden op te Zevenaar. 1. THEODORUS ANTONIUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Haarlem (zie XIII.14 op blz. 27). 2. ANTONIUS PETRUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Haarlem (zie XIII.16 op blz. 27). 3. MARIA JOHANNA BERNARDINA (Nass) NAS, geboren op te Haarlem. Gehuwd met WILHELMUS JOHANNES CORNELIS GOOIKER, geboren op te Arnhem. 4. JOHANNA HENRICA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Haarlem. Gehuwd met FREDERICUS HERMANUS MARIA SCHUT, geboren op te Arnhem. 5. WILHELMUS ALBERTUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Haarlem (zie XIII.23 op blz. 27).

27 27 XIII.14 THEODORUS ANTONIUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Haarlem, zoon van WILHELMUS HENRICUS THEODORUS (Nass) NAS (zie XII.35 op blz. 26) en JOHANNA MARIA WILHELMINA LENSINK. Gehuwd met ANNY LOUISE MARIA KRAAIJVANGER, geboren op te Zevenaar. 1. ROELAND WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Doetinchem (zie XIV.1 op blz. 27). XIV.1 ROELAND WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Doetinchem, zoon van THEODORUS ANTONIUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XIII.14 op blz. 27) en ANNY LOUISE MARIA KRAAIJVANGER. Gehuwd met HERMINA NANCY van STRIEN, geboren op te Tres Arroyos Arg. 1. GAETANO (Nass) NAS, geboren op te Bergen op Zoom. 2. ELIO (Nass) NAS, geboren op te Roosendaal. XIII.16 ANTONIUS PETRUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Haarlem, zoon van WILHELMUS HENRICUS THEODORUS (Nass) NAS (zie XII.35 op blz. 26) en JOHANNA MARIA WILHELMINA LENSINK. Gehuwd (1) 1969 te Doetinchem, gescheiden op te Doetinchem van JOHANNA JACOBA van ASCH, geboren op te Geldrop. Gehuwd (2) met AALTJE van der HEIDE, geboren op te Bunschoten. Uit het eerste huwelijk: 1. WOUTER WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Doetinchem. 2. PETRA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. XIII.23 WILHELMUS ALBERTUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Haarlem, zoon van WILHELMUS HENRICUS THEODORUS (Nass) NAS (zie XII.35 op blz. 26) en JOHANNA MARIA WILHELMINA LENSINK. Gescheiden (1) circa 1984 van SYLVIA ANNA ELISABETH SCHRIJNER, geboren op te Zwolle. Gehuwd (2) met INGRID ALTAGRATIA JOSEFA, geboren op te W illemstad Cur. Uit het eerste huwelijk: 1. LINDA SUZANNE (Nass) NAS, geboren op te Velp. XII.38 DINA HENRICA GERARDA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Aarle Rixtel, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met WILHELMUS ANTONIUS HOLLAND, geboren op te Groessen gem Duiven, overleden op te Tilburg.

28 28 1. HERMANUS THEODORUS JOHANNES HOLLAND, geboren op te Etten-Leur, overleden op te Breda. Gehuwd op te Tilburg met AGATHA JOURICA MARIA van der WERF, geboren op te Tilburg. 2. ANNA BERENDINA MARIA HOLLAND, geboren op te Etten-Leur. Gehuwd op te Tilburg met THEODORUS ANTONIUS CORNELIS MARIA GERRITSE, geboren op te Den Bosch. 3. THEODORUS FRANCISCUS MARIA HOLLAND, geboren op te Etten-Leur (zie XIII.30 op blz. 28). 4. ALEIDA THEODORA ANTONIUS HOLLAND, geboren op te Roosendaal, overleden op te Aarle Rixtel. Gehuwd op te Tilburg met JOANNES HENRICUS CAROLUS PRINSEN, geboren op te Mook Middelaar, overleden op te Helmond. 5. WILHELMINA JOHANNA SOPHIA HOLLAND, geboren op te Tilburg, overleden op te Lent. Gehuwd op te Nijmegen met WILLEM KAREL MARIA GROSSOUW, geboren op te Amsterdam, overleden op te Nijmegen. XIII.30 THEODORUS FRANCISCUS MARIA HOLLAND, geboren op te Etten-Leur, zoon van WILHELMUS ANTONIUS HOLLAND en DINA HENRICA GERARDA (Nass) NAS (zie XII.38 op blz. 27). Gehuwd op te Tilburg met THERESIA CATHARINA VERA MARIA van der WERF, geboren op te Tilburg. 1. VERONICA CHRISTINA MARIA HOLLAND, geboren op te Nieuwer-Amstel / Amstelveen. 2. ANNA MARIA HOLLAND, geboren op te Amsterdam. 3. IVO FRANS WILLEM HOLLAND, geboren op te Amsterdam, overleden op te Amsterdam. 4. CATHARINA MARIA PIA HOLLAND, geboren op te Amsterdam. 5. ELISABETH MARIA HOLLAND, geboren op te Eindhoven. XII.41 MARIA MARGARETHA SOPHIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met JOHANNES GERARDUS HENRICUS de KINKELDER, geboren op te Duiven, overleden op te Duiven. 1. ANNA LAMBERTHA ALEIDA de KINKELDER, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met WILLEM CAREL HOEKVELD, geboren op te Arnhem. 2. JOHANNES THEODORUS HERMANUS de KINKELDER, geboren op te Duiven.

29 29 3. LAURENTIUS JOZEF MARIA de KINKELDER, geboren op te Duiven. Gehuwd op te Groesbeek met THEODORA PETRONELLA MARIA SANDERS, geboren op te Groesbeek. 4. NICOLAAS THEODORUS JOHANNES de KINKELDER, geboren op te Duiven. Gehuwd op te Duiven met SONJA ADDING, geboren op te Arnhem. XII.43 JOHANNES EVERHARDUS ANTONIUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar, zoon van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met ALEIDA GERARDA AGNES MARIA van BOLDEREN, geboren op te Duiven, overleden op te Zevenaar. 1. THEODORUS GERARDUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen (zie XIII.43 op blz. 29). 2. GERDA ANNA DINA (Nass) NAS, geboren op te Groessen. Gehuwd op te Zevenaar met ANTON JAN SCHREURS, geboren op te Lochem. 3. JOHANNES ALBERTUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen. 4. COENRAAD HENDRIKUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar (zie XIII.48 op blz. 29). 5. ALEXIUS GERARDUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar (zie XIII.50 op blz. 30). 6. ALEIDA JOHANNA THEODORA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met HENDRIKUS THEODORUS MARIA WIELEMAN, geboren op te Duiven. 7. MONICA JEANETTE DOROTHEA (Nass) NAS, psychologe, geboren op te Zevenaar. XIII.43 THEODORUS GERARDUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, zoon van JOHANNES EVERHARDUS ANTONIUS (Nass) NAS (zie XII.43 op blz. 29) en ALEIDA GERARDA AGNES MARIA van BOLDEREN. Gehuwd op te Nijmegen met HENDRIKA NEELTJE VERMEER, geboren op te Nijmegen. 1. YVETTE (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. 2. ROGER (Nass) NAS, geboren op te Den Bosch. XIII.48 COENRAAD HENDRIKUS THEODORUS (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar, zoon van JOHANNES EVERHARDUS ANTONIUS (Nass) NAS (zie XII.43 op blz. 29) en ALEIDA GERARDA AGNES MARIA van BOLDEREN. Gehuwd met JOHANNA VEENMAN, geboren op te Arnhem. 1. ESTHER EVA (Nass) NAS, geboren op te Nijmegen.

30 30 2. ERIK COENRAAD JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. XIII.50 ALEXIUS GERARDUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar, zoon van JOHANNES EVERHARDUS ANTONIUS (Nass) NAS (zie XII.43 op blz. 29) en ALEIDA GERARDA AGNES MARIA van BOLDEREN. Gehuwd 1983 met HENDRIKA MARGARETA te RIELE, geboren op te Den Bosch. 1. ILSE (Nass) NAS, geboren op te Nijmegen. 2. BAUKELIEN YENTL SUNDARI (Nass) NAS, geboren op te Maastricht. XII.50 SOPHIA CHRISTINA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met WILHELMUS THEODORUS BOUWMAN, geboren op te Didam, overleden op te Groessen. 1. WILHELMUS JOHANNES THEODORUS BOUWMAN, geboren op te Groessen. Gehuwd (1) op , gescheiden op van HANNY M.A.M. van RIJSINGEN, geboren op te Veldhoven. Gehuwd (2) met THERESIA ELISABETH MARIA RAASSENS, geboren op te Eindhoven. 2. ANNA WILHELMINA MARIA BOUWMAN, geboren op te Groessen, overleden op te Eindhoven. Gehuwd (1) op , gescheiden op van GERBEN van der WOUDE, geboren op te Leiden. Gehuwd (2) met EVERARDUS ADRIANUS EERDMANS, geboren op te Haarlem. 3. EDUARD JOHANNES JOZEF BOUWMAN, geboren op te Groessen. Gehuwd op te W estervoort met MARGRIET M.J. STORKHORST, geboren op te Lichtenvoorde. 4. MARGA BOUWMAN, geboren op te Groessen, overleden op te Loerbeek / Doetinchem. 5. JUDITH MARIA HENRICA BOUWMAN, geboren op te Duiven. Gehuwd (1) op met ANDREAS JOZEF de GRAAF, geboren op te Texel. Gehuwd (2) met RUUD GIESBERTS. XII.51 THEODORUS JOHANNES PETRUS (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Groessen, zoon van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met JOHANNA WILHELMINA THEODORA EGGEN, geboren op te Duiven, overleden op te Doetinchem.

31 31 1. MARIANNE (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd met TOON AVERDONK, geboren op te Zevenaar. 2. THEODORUS WILHELMUS JOSEPH (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op met AGNES THEA MARIA KEULTJES, geboren op te Zevenaar. 3. MARGARETA HENDRIKA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gescheiden (1) op van COR MARCHAL, geboren op te Utrecht. Gehuwd (2) met HANS WEELINK. 4. JACOBA CLASINA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd 1973, gescheiden 1994 van BORIS TAMBACA. 5. WILHELMUS JOANNES FRANCISCUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met MARIA MARGARETHA FREDERIKA UFFING, geboren op te Duiven. 6. PETRUS THEODORUS SOPHIA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Duiven met GEESJE OLIJVE, geboren op te Groningen. 7. JOZEFINA WILHELMINA JOHANNA ANTONIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen. Gehuwd op te Zeist met WILHELMUS LAMBERTUS CORNELIS RUTTEN, geboren op te Vught. 8. GEERTRUIDA HENRICA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen. Gehuwd op te Duiven met MICHAEL ADRIANUS MARIA DOMHOF, geboren op te Zwolle. 9. WILHELMINA MARIA ANNA (Nass) NAS, geboren op te Groessen. 10. GERARDA THEODORA MARGARETHA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Zevenaar. XII.54 ANNA HENRICA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, overleden op te Nijmegen, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met PETRUS JOHANNES ALOISIUS de KINKELDER, geboren op te Duiven. 1. JOHANNES THEODORUS WILHELMUS de KINKELDER, geboren op te Zevenaar. Gehuwd (1) op te Zevenaar, gescheiden op van INE WOLTERS, geboren circa Gehuwd (2) met MARIA JOHANNA HENDRIKA BERENDSEN, geboren op te Didam. 2. ANNA ELISABETH de KINKELDER, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Didam met REGINALD THEODOOR JACOB LEENES, geboren op te Heerenveen. 3. RUDOLF JOHANNES PETRUS de KINKELDER, geboren op te Zevenaar.

32 32 Gehuwd op te Arnhem met HARRIET WILHELMINA de JONG, geboren op te Rotterdam. 4. YVONNE THEODORA MARIA de KINKELDER, geboren op te Zevenaar. XII.56 JACOBA WILHELMINA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met ALOYSIUS THEODORUS HEUVELS, geboren op te Oud Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 1. PETRA MARIANNE MATHILDE HEUVELS, geboren op te Kranenburg Dld. Gehuwd met BEN THIELKING. 2. MARIE-JOSE JACOBA ANNA HEUVELS, geboren op te Zevenaar. Gehuwd op te Arnhem, gescheiden op van E.M. VIANEN, geboren op te Paramaribo. XII.58 MARGARETHA MARIA ARNOLDA (Nass) NAS, geboren op te Groessen, dochter van THEODORUS ALBERTUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.36 op blz. 25) en ANNA HENDRINA ALEVEN. Gehuwd op te Duiven met HENRICUS BISSELING, geboren op te Duiven, overleden op te Berg en Dal. 1. WILHELMINA THEODORA MARIA BISSELING, geboren op te Berg en Dal. Gehuwd op te Schwyz Zw. Echtgenoot is ERICH WERNER KAUFMANN, geboren op te Solothurn Zw. 2. LOUISE JACOBA MARIA BISSELING, geboren op te Berg en Dal. Gehuwd op te Berg en Dal met THEODORUS LAMBERTUS MARIA PETERS, geboren op te Nijmegen. 3. RUTGER THEODORUS MARIA BISSELING, geboren op te Berg en Dal. Gehuwd op te Beek Ubbergen met AGNES THEODORA JOHANNA HENDRIKS, geboren op te Ubbergen. XI.41 WILHELMUS WENCISLAUS JOSEPH (Nass) NAS, onderwijzer, geboren op te Groessen, overleden op te Den Haag, zoon van PETRUS WILHELMUS (Nass) NAS (zie X.21 op blz. 24) en GERARDA JOHANNA van OOPEN. Gehuwd op te Nijmegen met MARGARETHA CORNELIA ADRIANA van der REEST, geboren op te St Maartensdijk, overleden op te Den Haag. 1. THEODORUS CORNELIUS ADRIAAN (Nas) NAS, geboren op te Jokjakarta Ind (zie XII.61 op blz. 33). 2. CHARLES ALBERT GERARD (Nass) NAS, geboren op te Keboemen Ind. (zie XII.64 op blz. 33). 3. ALBERTINE KATHARINA (Nass) NAS, geboren op

33 33 te Keboemen Ind, overleden op te Malang Ind. 4. MARGARETHA (Nass) NAS, geboren op te Malang Ind. (zie XII.68 op blz. 33). XII.61 THEODORUS CORNELIUS ADRIAAN (Nas) NAS, leraar, geboren op te Jokjakarta Ind, overleden op te Beverwijk, zoon van WILHELMUS WENCISLAUS JOSEPH (Nass) NAS (zie XI.41 op blz. 32) en MARGARETHA CORNELIA ADRIANA van der REEST. Gehuwd (1) op te Den Haag, gescheiden op te Den Haag van JOHANNA GEERTRUDA MARIA RAUWS, geboren op Gehuwd (2) op te Djakarta Ind met PETRONELLA ELSE HELENA MARIA MEERSMANS, geboren op te Amsterdam. Uit het eerste huwelijk: 1. MARIA MARGARETHA (Nass) NAS, geboren op te Soerabaja Ind. Gehuwd met ERNST BUTER. 2. JOHANNA THEODORA (Nass) NAS, geboren op te Den Haag. Gehuwd met X.X. JONCKHEER. XII.64 CHARLES ALBERT GERARD (Nass) NAS, statisticus preventieve geneeskunde, geboren op te Keboemen Ind. Overleden op te Leiden, zoon van WILHELMUS WENCISLAUS JOSEPH (Nass) NAS (zie XI.41 op blz. 32) en MARGARETHA CORNELIA ADRIANA van der REEST. Gehuwd op te Leiden, gescheiden op van ELISABETH de JONG, geboren op te Rotterdam, overleden op te Rotterdam. 1. WILLEM (Nass) NAS, geboren op te Leiden. 2. ELIZABETH (Nass) NAS, geboren op te Leiden, overleden op te Groningen. Gehuwd op te Leiden, gescheiden op te Leiden van ERIC EDWIN HUBNER, geboren op te Tulungagung Ind. XII.68 MARGARETHA (Nass) NAS, directrice LOM-school, geboren op te Malang Ind. Overleden op te Alkmaar, dochter van WILHELMUS WENCISLAUS JOSEPH (Nass) NAS (zie XI.41 op blz. 32) en MARGARETHA CORNELIA ADRIANA van der REEST. Gehuwd op te Den Haag, gescheiden op van JAN ANTON QUACK, geboren op te Voorburg. 1. ELISABETH MARGARETHA QUACK, directrice zmlk-school, geboren op te W ijnaldum. 2. WILLEM-JAN QUACK, geboren op te Harlingen (zie XIII.112 op blz. 33). XIII.112 WILLEM-JAN QUACK, geboren op te Harlingen, zoon van JAN ANTON QUACK en MARGARETHA (Nass) NAS (zie XII.68 op blz. 33), woont te Enschede. Gehuwd op met AFIEN de JONGE, geboren op

34 34 1. RUTGER-WILLEM QUACK, geboren op FLORIS-MARIJN QUACK, geboren op IX.25 HENRICUS (Nass) NAS, gedoopt op te Westervoort, overleden op te Westervoort, zoon van EVERHARDUS (Nass) NAS (zie VIII.31 op blz. 18) en MECHTELD van KEULEN. Gehuwd op te W estervoort met JOHANNA WIGGERS, geboren op te Amsterdam, overleden op te Westervoort. 1. MECHTILDES (Nass) NAS, geboren op te Westervoort. 2. EVERARDUS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort. 3. JOHANNES WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Doesburg, * niet gehuwd * 4. EVERHARDUS BERNARDUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie X.28 op blz. 34). 5. ALBERTUS BERNARDUS HENDRIKUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie X.30 op blz. 34). 6. HENDRIKUS CORNELIS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort. 7. HENDRIKUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie X.33 op blz. 36). X.28 EVERHARDUS BERNARDUS (Nass) NAS, smid, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort, zoon van HENRICUS (Nass) NAS (zie IX.25 op blz. 34) en JOHANNA WIGGERS. Gehuwd op te W estervoort met MARIA KRECHTING, geboren op te W estervoort, overleden op te Westervoort. 1. NANA (Nass) NAS, geboren op te W estervoort, overleden op te Westervoort. X.30 ALBERTUS BERNARDUS HENDRIKUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Westervoort, zoon van HENRICUS (Nass) NAS (zie IX.25 op blz. 34) en JOHANNA WIGGERS. Gehuwd op te W estervoort met THEODORA GIEBEN, geboren op te Duiven. 1. NONO NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te W estervoort. 2. HENDRICA JOHANNA MECHTILDA (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Duiven. Gehuwd op te W estervoort met HENRICUS GREVEN, geboren te Duiven. 3. CORNELIA EVERDINA (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met JOHANNES FREDERIKUS AUBEL, metselaar, geboren op te Arnhem.

35 35 4. ALBERTUS HENRICUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort (zie XI.49 op blz. 35). 5. NONO NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te W estervoort. XI.49 ALBERTUS HENRICUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Arnhem, zoon van ALBERTUS BERNARDUS HENDRIKUS (Nass) NAS (zie X.30 op blz. 34) en THEODORA GIEBEN. Gehuwd op te Arnhem met JOHANNA MARKHORST, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 1. THEODORA PETRONELLA ALBERTA MARIA (Nass) NAS, geboren op te W estervoort, overleden op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met HERMANNUS NOORDMAN, geboren op te Olst. 2. JOHANNES JOSEPHUS HENDRIKUS (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Arnhem. 3. EVERDINA HENDRIKA (Nass) NAS, religieuze Zr Maria Pelagia / Coudewater Rosmalen, geboren op te Westervoort, overleden op te Rosmalen. 4. NONO (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 5. ALBERTUS JOHANNES HENDRIKUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem (zie XII.74 op blz. 35). 6. JOHANNES PETRUS ANTONIUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 7. JOHANNES PETRUS HERMANUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem (zie XII.77 op blz. 35). XII.74 ALBERTUS JOHANNES HENDRIKUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Maastricht, zoon van ALBERTUS HENRICUS (Nass) NAS (zie XI.49 op blz. 35) en JOHANNA MARKHORST. Gehuwd op te Maastricht met THEODORA JOHANNA van LOON, geboren op te Arnhem, overleden op te Maastricht. 1. THEODORA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Maastricht. Gehuwd op te Maastricht met F.H. SNEEPERS. XII.77 JOHANNES PETRUS HERMANUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem, zoon van ALBERTUS HENRICUS (Nass) NAS (zie XI.49 op blz. 35) en JOHANNA MARKHORST. Gehuwd op te Arnhem met HENDRIKA WENDELINA MARIA HENDRIKS, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem? 1. JOHANNES HENDRIKUS WENDELINUS (Nass) NAS, priester / frater Robertus OCSO Cist. Sion Diepenveen, geboren op te Arnhem.

36 36 2. HENDRIKA THEODORA JOSEPHA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met C.J.M. VERSCHRAGEN, geboren op te Arnhem. 3. GERARDUS PETRUS CORNELIS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met M.E.E. ALBERS. 4. WENDELINA MARIA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met JOOP J. DULK, geboren op te Arnhem, overleden op te Arnhem. 5. JOHANNA HERMINA THERESIA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem? Gehuwd op te Arnhem met ADELBERTUS GRADUS MARIA GERRITSEN, geboren op te Rheden. 6. EVERHARDUS ALBERTUS HENRICUS (Nass) NAS, priester / H.Geest - Gemert, geboren op te Arnhem. 7. PETRUS CORNELIS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. Gehuwd op te Arnhem met E.G.M. ELBERS. 8. THEODORA HERMINA (Nass) NAS, geboren op te Arnhem. X.33 HENDRIKUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren op te Westervoort, overleden op te Bemmel, zoon van HENRICUS (Nass) NAS (zie IX.25 op blz. 34) en JOHANNA WIGGERS. Gehuwd op te Pannerden met EVERDINA BRANS, geboren op te Pannerden, overleden op te Tiel. 1. HENDRIKA GEERTRUIDA NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden. 2. NANA NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden. 3. GERARDUS ALOYSIUS (Nass) NAS, timmerman, geboren op te Pannerden, overleden op te Nijmegen, * ongehuwd * 4. ANNA HENRICA GERTRUIDA (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Rotterdam. Gehuwd op te Pannerden met EUGENIUS BERNARDUS TAS, geboren op te Schoondijke, overleden op te Rotterdam. 5. JOHANNES HENRICUS ALOYSIUS (Nass) NAS, geboren op te Pannerden (zie XI.57 op blz. 37). 6. NONO (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden. 7. MARIA EVERDINA (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Nijmegen. Gehuwd op te Pannerden met WILHELMUS REINERUS KOENDERS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Nijmegen. 8. JOHANNA EVERDINA (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden. 9. NONO NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden.

37 THEODORA ANTONIA (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Reek. Gehuwd op te Reek met GABRIEL JOZEF CHARLES van der MEULEN. 11. NANA (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Pannerden. XI.57 JOHANNES HENRICUS ALOYSIUS (Nass) NAS, geboren op te Pannerden, overleden op te Eindhoven, zoon van HENDRIKUS JOHANNES (Nass) NAS (zie X.33 op blz. 36) en EVERDINA BRANS. Gehuwd op te Elst met HENDRIKA ALEIJDA DAAMS, geboren op te Elst, overleden op te Eindhoven. 1. EVERDINA MARIA ANTONIA (Nass) NAS, geboren op te Elst, overleden op te Eindhoven. Gehuwd op te Eindhoven met PASCAL MARIA MATTHIJSEN, geboren op te Maastricht, overleden op te Eindhoven. 2. MARIA HENDRIKA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Elst, overleden op te Eindhoven. Gehuwd op te Eindhoven met THEODORUS PANKEN, geboren op te Bladel, overleden op te Eindhoven. IX.27 JOANNES (Nass) NAS, gedoopt op te Loo ex Huissen (getuige(n): Joannes van Keulen, Catharina Nass), zoon van EVERHARDUS (Nass) NAS (zie VIII.31 op blz. 18) en MECHTELD van KEULEN, woont te Bergh. Gehuwd ca 1815 met WILLEMINA GOOSENS, geboren op te Bergh. 1. EVERT (Nass) NAS, geboren ca 1815, overleden op te Bergh. 2. HERMANUS (Nass) NAS, geboren op te Bergh (zie X.36 op blz. 37). 3. JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Bergh, overleden op te Bergh. Gehuwd op te Bergh met JOHANNES BOSCH, geboren ca 1816 te Bergh. 4. EVERT (Nass) NAS, geboren ca 1827 te Bergh, overleden op te Bergh. 5. PETER (Nass) NAS, geboren op te Bergh. X.36 HERMANUS (Nass) NAS, geboren op te Bergh, overleden op te Herwen en Aerdt, zoon van JOANNES (Nass) NAS (zie IX.27 op blz. 37) en WILLEMINA GOOSENS. Gehuwd op te Bergh met ALBERTA BERENDSEN, geboren op te Didam, overleden op te Angerlo. 1. NANA NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 2. WILHELMINA NAS, geboren op te Bergh. Gehuwd op te Doesburg met JAN WILLEM HESSE, geboren op te Doesburg.

38 38 3. NANA (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 4. NONO (Nass) NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 5. JOHANNES NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 6. NANA NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 7. JOHANNA MARIA NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. 8. ANTONIUS ARNOLDUS NAS, geboren op te Zevenaar (zie XI.75 op blz. 38). 9. JOHANNA MARIA NAS, geboren op te Zevenaar. 10. MARIA NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Gendt. Gehuwd ca 1880 met ADRIAAN ANDRIES BERNS, geboren op te Gendt, overleden op te Gendt. 11. NONO NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Zevenaar. XI.75 ANTONIUS ARNOLDUS NAS, geboren op te Zevenaar, overleden op te Herwen en Aerdt, zoon van HERMANUS (Nass) NAS (zie X.36 op blz. 37) en ALBERTA BERENDSEN. Gehuwd op te Herwen en Aerdt met ALEIDA HENDRIKA BOSCH. 1. NONO NAS, geboren op te Herwen en Aerdt, overleden op te Herwen en Aerdt. 2. HERMANUS WILHELMUS NAS, geboren ca IX.33 CORNELIUS (Nass) NAS, gedoopt op te Huissen, zoon van EVERHARDUS (Nass) NAS (zie VIII.31 op blz. 18) en MECHTELD van KEULEN. Gehuwd ca 1817 met CATHARINA ten BOS. 1. JOHANNES EVERARDUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht (zie X.42 op blz. 38). 2. MARIA (Nass) NAS, geboren ca 1825 te Utrecht, overleden op te Utrecht. Gehuwd op te Utrecht met THEODORUS JOHANNES OOSTERBAAN, geboren ca 1817 te Utrecht, overleden op te Utrecht. 3. WILHELMUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren ca 1827 te Utrecht (zie X.47 op blz. 39). X.42 JOHANNES EVERARDUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht, zoon van CORNELIUS (Nass) NAS (zie IX.33 op blz. 38) en CATHARINA ten BOS. Gehuwd (1) op te Utrecht met JOHANNA MARIA CONRAAD, geboren ca 1814 te Utrecht, overleden op te Utrecht. Gehuwd (2) op te Breda met ANNA CATHARINA MOL, geboren ca 1820 te Breda, overleden op te Utrecht. Uit het tweede huwelijk: 1. CORNELIS ANTHONIUS (Nass) NAS, geboren 1853 te Utrecht,

39 39 overleden op te Utrecht. 2. ADRIANA CORNELIA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Hilversum. Gehuwd met PETRUS AMESZ, overleden op te Baarn. X.47 WILHELMUS JOHANNES (Nass) NAS, geboren ca 1827 te Utrecht, overleden op te Utrecht, zoon van CORNELIUS (Nass) NAS (zie IX.33 op blz. 38) en CATHARINA ten BOS. Gehuwd op te Utrecht met JOHANNA MARIA OTTO, geboren ca 1824 te Utrecht, overleden op te Utrecht. 1. CATHARINA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht. Gehuwd op te Utrecht met GERHARDUS FRANCISCUS HAAS. 2. JOHANNA MARGARETHA CORNELIA (Nass) NAS, geboren ca 1857 te Utrecht, overleden op te Baarn. 3. CORNELIS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht (zie XI.87 op blz. 39). XI.87 CORNELIS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, zoon van WILHELMUS JOHANNES (Nass) NAS (zie X.47 op blz. 39) en JOHANNA MARIA OTTO. Gehuwd op te Utrecht met JOHANNA LANCEE, geboren op te Utrecht. 1. JOHANNA CATHARINA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Rotterdam. Gehuwd op te Breukelen met JOHANNES VERWEIJ, geboren op te Schalkwijk. 2. CATHARINA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht. Gehuwd op te Utrecht met PETRUS ANTHONIUS van SOEST, geboren op te Utrecht. 3. CORNELIA MARIA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht. Gehuwd op te Utrecht met BERNARDUS JOHANNES van SOEST, geboren op te Utrecht. 4. WILHELMUS JOSEPHUS ALBERTUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht (zie XII.91 op blz. 39). 5. JANSJE PAULINA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Haarlem. Gehuwd op te Utrecht met WILHELMUS ANTONIUS JANSEN, geboren op te Utrecht. XII.91 WILHELMUS JOSEPHUS ALBERTUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht, zoon van CORNELIS WILHELMUS (Nass) NAS (zie XI.87 op blz. 39) en JOHANNA LANCEE. Gehuwd op te Utrecht met PAULINA MARIA van AREM, geboren op te Utrecht, overleden op te Utrecht. 1. CORNELIS WILHELMUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht.

40 40 2. MARIA JOHANNA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht. Gehuwd op met P.J. MENSE. 3. HENDRIKUS MARIA (Nass) NAS, geboren op te Utrecht. Gehuwd op met H.G.C.M. DERNISON. 4. WILHELMUS JOSEPHUS ALBERTUS (Nass) NAS, geboren op te Utrecht. Gehuwd op met C.P.M. van den OUDENHOVEN. IX.37 HUBERTUS (Nass) NAS, gedoopt op te W estervoort, overleden op te Wehl, zoon van EVERHARDUS (Nass) NAS (zie VIII.31 op blz. 18) en MECHTELD van KEULEN. Gehuwd op te W ehl met MARGRITA HAGEMAN. 1. MECHTILDA (Nass) NAS, geboren ca 1833 te W ehl, overleden op te W ehl. Gehuwd op te W ehl met THEODORUS JOSEPHUS SPAAN.

41 41

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes Antonius Bakker, geb. 1773, overl. 26-11-1838 te Nijmegen. Huwelijksregister R.K. Statie der Minderbroeders Nijmegen 1659-1811 (RBS 1224/281) Van beroep winkelier. Hij trouwde

Nadere informatie

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen)

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) 1 Willem van Dielen. Willem trouwde met Margaretha Cocken. Kind van Willem en Margaretha: 1 Jan van Dielen, geboren in Bergen. Volgt 1.1. 1.1 Jan van Dielen

Nadere informatie

Genealogie van Reinier NOLDUS

Genealogie van Reinier NOLDUS Genealogie van Reinier NOLDUS Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Reinier NOLDUS. Gehuwd met Maria JANSSEN. 1. Anna Maria NOLDUS, gedoopt op 28 november 1790 te Venlo (getuige(n):

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie 1. Antonius van Berkel. Hij trouwde Petronella Keth. 2. i. Peter van Berkel geb. 1788. Eerste generatie Tweede generatie 2. Peter van Berkel, geb. 1788, overl. 29-03-1865 te Uden. Hij trouwde Cornelia

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik)

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) Voornaamste woonplaatsen van deze tak: Brussum; Kerkrade; Maaseik; ; Swalmen; Sao Paolo (Brazilië); Update maart 2018 (correcties en aanvullingen

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

De nakomelingen van Joannes Diepenbroek

De nakomelingen van Joannes Diepenbroek een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Joannes Diepenbroek door 7 maart 2017 De nakomelingen van Joannes Diepenbroek Generatie 1 1. Joannes Diepenbroek, is geboren rond 1766 en is gedoopt

Nadere informatie

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Francis Philip AQUINA Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Francis Philip AQUINA. Gehuwd voor de kerk ca 1785 Dorothea Maria JANSSEN. 1. Maria Catharina AQUINA,

Nadere informatie

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van door 1 mei 2016 De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van Generatie 1 1. Jacob Jasperszoon Ulden Van. Generatie 2 2.

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

1 Feb Eerste generatie

1 Feb Eerste generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1770 te Bussum (Gooise Meren), overleden 10 maart 1818 te Bussum (Gooise Meren). hij trouwde Antonia Schoonhoord, getrouwd

Nadere informatie

De nakomelingen van Bernardus Kampschreur

De nakomelingen van Bernardus Kampschreur een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Bernardus Kampschreur door 8 maart 2017 De nakomelingen van Bernardus Kampschreur Generatie 1 1. Bernardus Kampschreur, is geboren voor 1689 te Groessen

Nadere informatie

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege)

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) door 11 november 2016 De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) Generatie 1 1. Arnoldus Jacobus Legius

Nadere informatie

14.08.2014 1. Reiner Nielen geboren ca. 1657, Heirat Elisabeth Wegh, gestorben 1728, Hanselaer. Reiner gestorben 12.07.1737, Hanselaer. 2. i Joanna Nielen. ii Theodorus Nielen getauft 12.08.1685, Hanselaer.

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Stassen

Fragment-genealogie fam. Stassen Fragment-genealogie fam. Stassen (zie ook: Houthems Verleden, H.J.J. Philippens, uitg. 1983, pag. 189 e.v.) De naam Stassen is ontstaan uit de roepnaam Stas, afkomstig van Eustachius hetgeen "de vruchtbare"

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters)

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Familienaam die is afgeleid van de voornaam Pieter (Peter). I Bartholomeus PETERS. Hij trouwt met Johanna CREWEN ook genaamd Creuwen. 1 Petrus PETERS, ged. op

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten)

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) door 13 november 2016 De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) Generatie 1 1. Johannes(is) Arien

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Cornelius van Loon, geb. 18-07-1718 te Wouw. Hij trouwde Dijmphna van Tilborgh. i. Paulina van Loon, geb. 12-04-1748 te Essen. ii. Anna Maria van Loon, geb. 04-05-1750 te Essen. iii.

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 Jan Luijten ca. 1620-1694, Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Beek; Geleen;. Update april 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk Leven,

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Johan Caspar Busch. Hij trouwde Veronica Theresia Wassenaar. 2. i. Benedictus Busch geb. 1754. Tweede generatie 2. Benedictus Busch, geb. 1754 te Utrecht, overl. 24-01-1827 te Groningen.

Nadere informatie

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Joannes HANGHS Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Joannes HANGHS, begraven op 10 november 1774 te Weert. Gehuwd voor de kerk op 7 februari 1768 te Weert (RK) (getuige(n):

Nadere informatie

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?.

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Inleiding De stambomen zijn onafhankelijk van elkaar gemaakt. Het vergelijken

Nadere informatie

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861 1859 Geboren, gestorven, getrouwd en scheepvaart in Meijel Vanaf 1854 kende peeldorp Meijel volop scheepvaart. Daarvoor was in 1853 immers de Noordervaart uitgediept en de Helenavaart gegraven. In 1861

Nadere informatie

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven door 2 mei 2016 De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven Generatie 1 1. Cornelis van Werkhoven. Hij is getrouwd (1) op 23 mei

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adrianus de Keijser, geb. te Gastel. Afkomstig uit Gastel. Hij trouwde Petronilla Boerkens, getrouwd 07-01-1759 te Halsteren. i. Anna de Keijser, geb. 09-10-1759 te Halsteren. Getuigen

Nadere informatie

De nakomelingen van Aelbert MENTINCK

De nakomelingen van Aelbert MENTINCK een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Aelbert MENTINCK door 4 mei 2016 De nakomelingen van Aelbert MENTINCK Generatie 1 1. Aelbert MENTINCK, is geboren rond 1630. Generatie 2 2. Cornelis

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1771 te Bussum (Gooise Meren), beroep arbeider, werkman, overleden 10 maart 1818 te Bussum hij trouwde Arnolda Gerritse Bus,

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai

Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai een genealogieonline publicatie Matthias van Eijsden, omstreeks 1624 geboren in Maastricht, oudste bekende voorouder van Alberta Hendrika Antonia Jouai door 9 maart 2016 Matthias van Eijsden, omstreeks

Nadere informatie

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op Parenteel van Wilhelmus Consemulder. Generatie I I. Wilhelmus Consemulder, gedoopt te Breda op zaterdag 12 december 1795, trouwt met Cornelia Schenkenberg, gedoopt te Bergen op Zoom op zondag 27 augustus

Nadere informatie

geb; geb; overl; overl; Kinderen; Relatie; geboren; overl;

geb; geb; overl; overl; Kinderen; Relatie; geboren; overl; Huize Kok Gezinsblad 2-3 Wilhelmus Theodorus Kok Maria Johanna Kogelman geb; 16-05-1902 geb; 28-10-1906 te Raalte beroep; Rietdekker beroep; Huisvrouw overl; 24-04-1992 overl; 14-10-1994 zoon van Hendricus

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH RIETDIJK 19 Arie van den Bogaart een landbouwer uit Schijndel is in 1832 de eigenaar van dit huis (sectie: E130). Hij bezit ook het huis er naast Rietdijk D (verdwenen

Nadere informatie

Genealogie van Joannes WACKERS

Genealogie van Joannes WACKERS Uitgezocht: Lucien Pijper, Rijksweg 52 5941 AE Velden 077-4722068 Genealogie van Joannes WACKERS I.1 Joanne s WACKERS, burgemeester te Echt, schatheffer te Echt (1655). Gehuwd met Johanna (Helena) GRAUS,

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts Vugts Anderhalve eeuw in Oisterwijk 148. Vugts Aart Adriaan Vugts en Johanna Peter Vrients zijn 7 november 1784 voor de oisterwijkse dominee getrouwd. Aart of Arnoldus heet bij zijn eerste huwelijk geboren

Nadere informatie

achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina.angers? Hendrika Albertus? tsen? Aleijda ? Grada.?

achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina.angers? Hendrika Albertus? tsen? Aleijda ? Grada.? achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina.angers? Hendrika 1850 574 20.. Albertus? 18.. 574 9...tsen? Aleijda 1862 574 127.? Grada.? 1873 574 10. Maria 1869 574 97 A.. Cornelis 1881 574 49

Nadere informatie

Parenteel van Evert SPIES

Parenteel van Evert SPIES Parenteel van Evert SPIES Bestand : F:\PG30\NL\DATA\OPPERM 2 Datum : 21 01 2010 Selectie : 'Personen in parenteel van Evert SPIES [38084]' Sortering : Per tak I.1 Evert SPIES, arbeider, handelsreiziger,

Nadere informatie

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( )

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( ) Stamboom dossier Petronella (Pieta) Theodora (1906-1996) Gehuwd Johan Bloemen (1907-1986) Update 1.3 150518 door Ir. René A.M. Martens RI Msc Geboren Boxmeer - 29 mei 1906 Vader: Theodorus (1862-1945)

Nadere informatie

Werkgroep Genealogie

Werkgroep Genealogie Werkgroep Genealogie De werkgroep bestaat uit Bart van Schijndel en Anny Janssen. doelstelling: A. Het adviseren van (aankomende) genealogen. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep. Gegevens uit het

Nadere informatie

Gegevens zijn afkomstig uit

Gegevens zijn afkomstig uit sers en uys '0) 4) 31 5) OVERZICHT wasvrouw schoenmaker bediende strodekker pastoor gerechtsbode arbeider sijn hoefsmid Staat.. Tijd Woonplaats ~..".' INWONERS der of beneden Kinderen 32 komst Ouderdom

Nadere informatie

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert.

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert. Generatie 5 ( betovergrootouders ) 16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op 26-03-1757 in Groot-Zundert. Afbeelding 11 RK Doopboek Groot-Zundert Christiaan is overleden, 37 jaar oud. Hij is begraven

Nadere informatie

Parenteel van Jan van Gent. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV

Parenteel van Jan van Gent. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV Parenteel van Jan van Gent. Generatie I I. Jan van Gent, trouwde met Johanna Geertrui Snak. 1. Jan, volgt II [blz. 1]. Generatie II II. Jan van Gent, (zoon van I [blz. 1] ), trouwde te Gorinchem op vrijdag

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HEUVEL 1 Vóór 1800 zou deze boerderij, die stamt uit 1648, in bezit zijn van de erven Joosten (info: Jo van den Berg). In 1832 zijn erven van Johannes van Veghel eigenaar

Nadere informatie

De nakomelingen van Jan Bloemen

De nakomelingen van Jan Bloemen een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jan Bloemen door 30 april 2016 De nakomelingen van Jan Bloemen Generatie 1 1. Jan Bloemen. Hij is getrouwd rond 1710 met Aleida. Zij kregen 2 kinderen:

Nadere informatie

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Michael de Bont. Generatie I I. Michael de Bont, trouwt met Joanna Torians. Uit dit huwelijk een zoon: 1. Cornelis de Bont, gedoopt te Alphen op zondag 25 februari 1748, overleden (ongeveer

Nadere informatie

De nakomelingen van Kerstien Schrader

De nakomelingen van Kerstien Schrader een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Kerstien Schrader door 4 mei 2016 De nakomelingen van Kerstien Schrader Generatie 1 1. Kerstien Schrader, is geboren rond 1615. Hij is dagloner van beroep.

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

Archief 8 Persoonsregistraties van nakomelingen van Willem Ver(h)ausdonck (Helmond)

Archief 8 Persoonsregistraties van nakomelingen van Willem Ver(h)ausdonck (Helmond) 8 XI Henrica Verhausdonck Dopeling Henrica Verbeeck. Vader Joannus Antonius Verbeeck Moeder Henrica Verhausdonck Getuige Henricus Verbeeck en Margarita van der Sanden Plaats Helmond Datum RK doop 19-04-1746

Nadere informatie

Generatie I. Generatie II

Generatie I. Generatie II Generatie I 1 Lambertus de WIT. Zoon van Leonardus de WIT (de With) (zie 2) en Gertrude van den HEUVEL (zie 3). Gedoopt op 12 oktober 1796 te Uden (getuige(n): Wilhelmus van den Heuvel en Helena Lamberti).

Nadere informatie

Zweite Generation. Dritte Generation

Zweite Generation. Dritte Generation 1. Theodor van Bebber geboren ca. 1722, Wissel, Heirat 1742, Rudolphina La Rosche. i van Bebber gestorben 1742. ii Aldegondis van Bebber geboren 30.07.1743, Grave (Noord-Brabant), Beruf: iii kinderschoolhoudster,

Nadere informatie

Fragment-genealogie Smeets (3)

Fragment-genealogie Smeets (3) Fragment-genealogie Smeets (3) XI-1 ANNA MARIA SMEETS geboren te Schin op Geul t.o. de kerk en aldaar gedoopt 30 december 1770, dochter van WIJNANDUS SMEETS [X-2] en CHRISTINA LOOGEN. Zij huwde te Schin

Nadere informatie

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I I. Guilielmus Cornelii Gabriëls, begr. te Meerle op 9 aug 1679, relatie met Margareta Huybrechts Vermeeren, begr. te Meerle op 9 nov 1679. Uit deze

Nadere informatie

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten,

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, NT00205_83 Nadere Toegang op inv. nr 83 uit het archief van het Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, 1695-1811 (205) H.J. Postema Juli 2014 Inleiding Dit document bevat regesten op een bundel gewaarmerkte uittreksels

Nadere informatie

Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014

Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014 Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014 I. Andries de Rooij, geboren Den Haag omstreeks 1725, overleden aan de tering, aangifte Den Haag om begraven te worden

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HONDSTRAAT 7 Dit pand kunnen we beschouwen als het stamhuis van de familie van der Heijden de latere Brouwerstak (hiervoor zijn gegevens gebruikt uit het boek van de familie

Nadere informatie

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op VIII.64 Johannes BESSELING, bouwman, landman, geboren op 17-04-1851 te Zwaag, overleden op 05-07-1922 op 71-jarige leeftijd, begraven op 08-07-1922 te Zwaag. Gehuwd op 23-jarige leeftijd op 03-05-1874

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes Miner

De nakomelingen van Johannes Miner een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes Miner door 4 augustus 2017 De nakomelingen van Johannes Miner Generatie 1 1. Johannes Miner, is geboren op 7 april 1801 te Amsterdam. Hij is

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HEUVEL 3 VEEL ONZEKERHEID In 1832 is deze woning in bezit van Hendrik van Dijk (sectie: E 280/1052/1291) en in 1840 is de eigenaar Theodorus van Eenbergen. In 1843 gaat

Nadere informatie

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I I. Adrianus de Bont, trouwt met Lucia van der Ven. Uit dit huwelijk 5 kinderen: 1. Adriaen Bartholomeus de Bont, geboren te Udenhout, volgt IIa [blz. 1]. 2.

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HONDSTRAAT 4 Jan Rut Kluijtmans koopt op 24-12-1792 een huis en aangelag, gestaan en gelegen op Vorstenbosch onder Nistelrode, groot 2 L, 45 R, van Maria Sijmen Rijkers,

Nadere informatie

De nakomelingen van Joannes (Jean) Wolf(f)

De nakomelingen van Joannes (Jean) Wolf(f) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Joannes (Jean) Wolf(f) door 1 mei 2016 De nakomelingen van Joannes (Jean) Wolf(f) Generatie 1 1. Joannes (Jean) Wolf(f), is geboren in 1761 te t Nassausche/Nassau

Nadere informatie

De nakomelingen van Harmen Kucken

De nakomelingen van Harmen Kucken een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Harmen Kucken door 3 maart 2017 De nakomelingen van Harmen Kucken Generatie 1 1. Harmen Kucken, is geboren in 1620. Hij is getrouwd in 1645 met Reijntjen

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Petri Waals

De nakomelingen van Henricus Petri Waals een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Petri Waals door 11 november 2016 De nakomelingen van Henricus Petri Waals Generatie 1 1. Henricus Petri Waals, zoon van Petrus Waals. Hij is

Nadere informatie

Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart

Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart Generatie 1 ( kwartierdrager ) 1 Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart, geboren op vrijdag 13 februari 1942 om 15:00 in Amsterdam. Hij

Nadere informatie

De kwartierstaat van Hendrikus Lambertus Blom

De kwartierstaat van Hendrikus Lambertus Blom een genealogieonline publicatie De kwartierstaat van Hendrikus Lambertus Blom door 14 september 2017 De kwartierstaat van Hendrikus Lambertus Blom Generatie 1 1. Hendrikus Lambertus Blom, zoon van Albertus

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Limpens

Fragment-genealogie familie Limpens 26 Fragment-genealogie familie Limpens Fon Weusten De naam Limpens (Lumpens) komt van Lambertus (Germaans: Lambrecht), wat beroemd in zijn land betekent. * [ * zie: Familienamen in Limburg, Jos Crott (bewerking

Nadere informatie

Achternaam Voornamen Geb.datum Boekdeel en bladnummer Haaf Doorna /008 Haaf, van t Maria Elisabeth /271 Haagen Alberdina

Achternaam Voornamen Geb.datum Boekdeel en bladnummer Haaf Doorna /008 Haaf, van t Maria Elisabeth /271 Haagen Alberdina Haaf Doorna 1827 07 /008 Haaf, van t Maria Elisabeth 1890-08-31 41 /271 Haagen Alberdina 1878-10-17 28 /057 39 /060 Haagen Alberdina 1878-10-27 14b/145 20b/178 24h/007 Haagen Antonia Johanna 1871-01-16

Nadere informatie

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders Blad 2 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Overgrootouders/betovergrootouders Website: Stamboom familie Van den Berg > Kwartierstaat van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) Blad 2 Generatie

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van den Bosch

De nakomelingen van Johannes van den Bosch een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van den Bosch door 12 juli 2016 De nakomelingen van Johannes van den Bosch Generatie 1 1. Johannes van den Bosch, zoon van Hendrik/Hendrick

Nadere informatie

Generatie I. Generatie II. Generatie III. Genealogie van Peter Ariesen per generatie.

Generatie I. Generatie II. Generatie III. Genealogie van Peter Ariesen per generatie. Genealogie van Peter Ariesen per generatie. Generatie I I. Peter Ariesen, geb. circa 1680, ovl. te Lent op 13 jul 1742, begr. te Lent op 17 jul 1742, tr. met Anneke Tijse. Uit dit huwelijk 3 kinderen:

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Broer Herman van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Herman van den Berg, broer van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders

Nadere informatie

landbouwster, Poppel 22/8/1807 (dochter van Joannes Ruts, landbouwer en Elisabeth Van Gils, landbouwster)

landbouwster, Poppel 22/8/1807 (dochter van Joannes Ruts, landbouwer en Elisabeth Van Gils, landbouwster) H Antonius Haagen, landbouwer, Poppel 10/9/1819 (zoon van Nicolaas Haagen Poppel 22/6/1839 en Allegonda Bocx landbouwster) xx Poppel 4/4/1850 Elisabeth Keysers, landbouwster, Poppel 1/10/1826 (dochter

Nadere informatie

Blad 2a. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) oudouders/oudgrootouders

Blad 2a. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) oudouders/oudgrootouders Blad 2a Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) oudouders/oudgrootouders Website: Stamboom familie Van den Berg > Kwartierstaat van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) Blad 2a Generatie VI De

Nadere informatie

De nakomelingen van Henri Joai

De nakomelingen van Henri Joai een genealogieonline publicatie door 19 July 2019 Generatie 1 1. Henri Joai. Hij is metselaar (maçon) van beroep. Hij is getrouwd op 14 Mei 1765 in Ans met Hedwige (Heluidis Helui Aelid) Jamin, dochter

Nadere informatie

De nakomelingen van Rombout LIPS

De nakomelingen van Rombout LIPS een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Rombout LIPS door 5 mei 2016 De nakomelingen van Rombout LIPS Generatie 1 1. Rombout LIPS, is geboren rond 1390 te Bavel, Noord-Brabant, Nederland. Generatie

Nadere informatie

Stamboom dossier. II III IV V VI Johannes (Jan) Martens (76) Johannes (Jan) Martens (67) Antonius Martens (0) Helena (Lena) Maria Martens

Stamboom dossier. II III IV V VI Johannes (Jan) Martens (76) Johannes (Jan) Martens (67) Antonius Martens (0) Helena (Lena) Maria Martens Stamboom dossier Johannes (Jan) Martens (1852 1920) Gehuwd met (1848-1939) Update 1.3 180619 door Ir. René A.M. Martens RI Msc. Geboren Nijmegen - 19 november 1852 (1806-1920) Antonia Nijenhof (1819-1884)

Nadere informatie

16 Dec Eerste generatie. 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR

16 Dec Eerste generatie. 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR Eerste generatie 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA. 1720. hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR. 1752. 2. i. Frederik Willem Bernard 2 Schimmel geboren op CA. 1 april 1752.

Nadere informatie

S T A M R E E K S B O S Emmerik - Bussum

S T A M R E E K S B O S Emmerik - Bussum S T A M R E E K S B O S Emmerik - Bussum Rutgerusch/Rutgeri BOS, geb. circa 1700, tr. Emmerik 1735 (St. Aldegundis kerk fol. 243, er is geen dag en maand ingevuld) Marie LAZAR/LAZAAR/LAZAER, geboren circa

Nadere informatie

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc Stamboom Witlox X6392 I Jan Witloc Geboren: omstreeks 1300. Beroep: welgestelde boer Woonachtig: De Gijzel, Helvoirt-Haaren Bijzonderheden: vanaf deze tijd zijn grote en kleinere stukken grond in Haaren,

Nadere informatie

ALTFORST-1870>>>blad-1

ALTFORST-1870>>>blad-1 ALTFORST-1870>>>blad-1 ALTFORST-1870 VOORNAAM GEB.DAT BLADZ. Aanhold van Willem 14-5-1841 24 Aanhold van Willem 25-7-1802 64 Aanhold van Johannes 12-3-1806 66 Aanhold van Willem 14-5-1841 77 Aanhoudt Maria

Nadere informatie

Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per tak

Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per tak Fragment parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS Bestand : C:\PG30\NL\DATA\BRESSERS Datum : 17-04-2017 Selectie : 'Personen in parenteel van GREGORIUS GERRITS CLOOSTERMANS [3244]' Sortering : Per

Nadere informatie

De nakomelingen van Albert Borman

De nakomelingen van Albert Borman een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Albert Borman door 26 December 2018 De nakomelingen van Albert Borman Generatie 1 1. Albert Borman, is geboren op 1 januari 1795 te Baambrugge. Hij is

Nadere informatie

Fragment genealogie familie Jennekens

Fragment genealogie familie Jennekens Fragment genealogie familie Jennekens Fon Weusten I: Henricus JENNIKENS Hij huwde op 1 mei 1764 te Valkenburg voor de kerk met Maria Gertrudis LEMMENS. 1. Jan Mathijs JENNEKENS, volgt onder [II]. II: Jan

Nadere informatie

Andere "van den Worm" takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag Geb.datum Geb.plaats Trouwdag Trouwplaats

Andere van den Worm takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag Geb.datum Geb.plaats Trouwdag Trouwplaats Andere "van den Worm" takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag 03.12.2016 01.08.1622 Amsterdam Grietje Simon de Bok 14.03.1627 Velp Neeltje Joris Jorisse 02.11.1633 Valkenburg

Nadere informatie

Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans

Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans pagina 1 van 7 Parenteel van Petrus (Peter) Eijsermans 1 Petrus (Peter) Eijsermans, zoon van Joannes Baptista Eijsermans en Jacoba Spapens. Hij is gedoopt op dinsdag 20 november 1792 in Goirle. Notitie

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van der Asdonck

De nakomelingen van Johannes van der Asdonck een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van der Asdonck door 11 november 2016 De nakomelingen van Johannes van der Asdonck Generatie 1 1. Johannes van der Asdonck, is geboren in 1365

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) Generatie I

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) Generatie I Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) Generatie I Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie I 01. Betje Hendriks (1880-1955) (Proband) Elisabeth (Betje) Hendriks * Gemert 01-05-1880

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Josephus Holtzer. Hij trouwde Dorothea Wageners. 2. i. Johannes Holtzer geb. 07-04-1762. Tweede generatie 2. Johannes Holtzer, geb. 07-04-1762 te Schilingsfurst, overl. 02-02-1845 te

Nadere informatie

De nakomelingen van Bartholomeus Cramer

De nakomelingen van Bartholomeus Cramer een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Bartholomeus Cramer door 1 augustus 2017 De nakomelingen van Bartholomeus Cramer Generatie 1 1. Bartholomeus Cramer, zoon van Hendrick Cramer en Alida

Nadere informatie

De nakomelingen van Sluiter, Ferdinand

De nakomelingen van Sluiter, Ferdinand een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Sluiter, Ferdinand door 28 augustus 2017 De nakomelingen van Sluiter, Ferdinand Generatie 1 1. Sluiter, Ferdinand. Hij is getrouwd met Hans, Barbara.

Nadere informatie

Fragmentgenealogie Coenders (alias Coenen etc.) in Kranenburg tot ca Willem Rutten & Marcel Wissenburg Versie Augustus 2007

Fragmentgenealogie Coenders (alias Coenen etc.) in Kranenburg tot ca Willem Rutten & Marcel Wissenburg Versie Augustus 2007 Fragmentgenealogie Coenders (alias Coenen etc.) in Kranenburg tot ca. 1723 Willem Rutten & Marcel Wissenburg Versie Augustus 2007 I NN. COENEN Mogelijk Delis Coenen, vermeld in het Pachtboek van Kranenburg

Nadere informatie

Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven

Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven Van links naar rechts: Gehuwd met: 1. Frederik Aarts Catharina Vergoossen 2. Pieter Cleven Gertrudis Vergoossen 3. Naardus Vergoossen Gertruda de Haan

Nadere informatie

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem.

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem. Genealogie van Pieter Kilwinger inderen van Peter Gijsbert Kilwinger en Johanna Mutsaards: 1.1.1 Johanna Maria Kilwinger, geboren op woensdag 17 februari 1836 in Stratum. Johanna Maria is overleden op

Nadere informatie

achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina..?.a Aalbers Maria Johanna Aalbers Theodorus Aarns Jacobus

achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina..?.a Aalbers Maria Johanna Aalbers Theodorus Aarns Jacobus achternaam tussenvoegsel voornaam geboren boek pagina..?.a 1835 573 49 Aalbers Maria Johanna 1874 573 158 Aalbers Theodorus 1857 573 59 Aarns Jacobus 1883 573 59 Alofs Elisabeth 1860 573 8 Alphen van Antonia

Nadere informatie

Parenteel van Hendrikus Hubertus van de Lisdonk ( )

Parenteel van Hendrikus Hubertus van de Lisdonk ( ) Generatie I I Hendrikus Hubertus van de Lisdonk (Hendrik), zoon van Jan Baptist van de Lisdonk en Anna Maria van Laarhoven, is geboren op donderdag 30 september 1858 te Hilvarenbeek, is als geboren aangegeven

Nadere informatie

De nakomelingen van Hubert Gielen

De nakomelingen van Hubert Gielen een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Hubert Gielen door 16 mei 2017 De nakomelingen van Hubert Gielen Generatie 1 1. Hubert Gielen, zoon van Joannes Petrus Gielen en Maria Cornelia Senden,

Nadere informatie

Eerste generatie --------------------------------------------------

Eerste generatie -------------------------------------------------- Eerste generatie -------------------------------------------------- Jan Claassen 1. Jan Claassen. Geboren in Wilnis, UT, NLD ong. 1690. Jan huwde op de leeftijd van 23 jaar in Wilnis, UT, NLD op 25 jan

Nadere informatie