Vakantieverslag zomer 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieverslag zomer 2013"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer augustus t/m 9 augustus 2013, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Cindy, Egi, Joey, Julie, Leo, Patrick, Romy, Sander, Sophie en Tobias Met medewerking van: Hilde, Suzanne, Jennifer, Chresta, Charlotte, Leo en Inger Stichting ROOS Leidsevaart AS Lisse giro KvK

2 Zaterdag 3 augustus Aankomst kinderen Lunch Kennismakingspel met de bal en oud-hollandse spelletjes Bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima Catering: gebakken aardappeltjes met bloemkool en/of worteltjes en doperwten met een hamburger of slavink. Als toetje hadden we een lekkere vlaflip. Vandaag kwam iedereen aan bij het huisje en kregen de ouders/verzorgers koffie of thee met een plakje cake. Nadat we de ouders hadden uitgezwaaid, hebben we buiten gezeten in het zonnetje. De stewardessen, Charlotte en Suzanne, hebben het thema uitgelegd, namelijk Een reis rond de wereld! Vandaag blijven we gewoon in Nederland, maar vanaf morgen vliegen we elke dag naar een ander land. Toen was het al snel lunchtijd en hebben we lekker gegeten, er was veel keus! Daarna hebben we een kennismakingsspel gedaan met de bal, zodat we elkaars naam leerde. Romy vond het overgooien met de bal het leukste van de dag! Een paar kinderen gingen naar de speeltuin en een paar bleven bij het huisje om rustig een boekje te lezen in de tuin. Hilde organiseerde oud-hollandse spelletjes. We gingen snoep happen, koek happen, memory spelen, zak lopen, eieren op een lepel houden en een rondje lopen op klompen. Hier had iedereen flink trek van gekregen en het avondeten stond al snel klaar. We aten gebakken aardappeltjes met bloemkool en/of worteltjes en doperwten en daarbij een hamburger of slavink. Als toetje hadden we een lekkere vlaflip. Toen iedereen aan het uitbuiken of buiten aan het voetballen en basketballen was, kwam er hoog bezoek langs! De koning Willem-Alexander en koningin Maxima kwamen ons een bezoekje brengen! De kinderen hadden veel vragen voor de koning en koningin en ze vonden ze heel aardig. Patrick vond het heel leuk. De kinderen kregen nog een handtekening van de hoogheden in hun paspoort en toen vertrokken ze weer met hun vliegtuig. Daarna hebben we gedoucht en nog wat gedronken voor het slapen gaan. En toen was de dag alweer voorbij!

3 Zondag 4 augustus Vliegen naar Afrika Lunch (met een gekookt eitje) Kinderboerderij en speeltuin Dierengeluidenspel Chicken Tonight zoetzuur en kerrie met komkommer en tomaatjes. Als toetje hadden we bolletjesvla of chocoladevla of vanilleyoghurt met slagroom. Na een lekker ontbijt stond onze vlucht naar Afrika gepland. Samen met de stewardessen zijn wij naar Afrika gevlogen. In Afrika aangekomen, hadden we nog even tijd om te spelen. Om uur was het tijd om naar de knutselfrutsel te gaan. Tijdens de knutselfrutsel hebben we maskers beschilderd. Vanwege het mooie weer konden we dit heerlijk buiten doen. Na het beschilderen van de maskers was het al snel tijd om te lunchen. En uiteraard zingen we bij elke maaltijd lekker hard het Rooslied met z n allen. s Middags stond de bus voor ons klaar om naar de kinderboerderij en speeltuin Het Uilenbos in Lunteren te gaan. De vader van Hilde was bij ons op bezoek en hij is gezellig met ons meegeweest. Na een bezoek aan de kinderboerderij, waar we de dieren mochten voeren, hebben we heerlijk op het gras een sapje gedronken en chips gegeten. Daarna was het tijd om lekker te spelen in de speeltuin. Sander en Patrick vonden de grote glijbaan erg leuk, Tobias en Joey hebben gezellig door de speeltuin gewandeld en Leo heeft heerlijk rondgerend over het speelterrein. We hadden schminkspullen meegenomen en Egi en Julie wilde graag geschminkt worden. Romy heeft heerlijk rondgekeken. Sophie vond de dieren erg leuk en zij heeft nog een tweede rondje over de kinderboerderij gelopen met Charlotte en Inger. Toen we eind van de middag terug in het huisje kwamen, was er weer visite, Marijke. Marijke heeft gezellig met ons meegegeten. Na het eten kwam de directeur van de dierentuin bij ons binnen gerend en vertelde dat een olifant, leeuw, aap en vogel uit de dierentuin ontsnapt waren. De politie was nog niet gearriveerd dus werden wij gevraagd of wij de dieren wilden zoeken. Dit wilden we uiteraard doen en na een zoektocht hebben we alle 4 de dieren weer veilig af kunnen leveren bij de directeur van de dierentuin. Na een vermoeiende zoektocht hebben we nog limonade gedronken met z n allen en een aantal kinderen heeft in hun paspoort geschreven of getekend of stickers geplakt. En toen was het al weer tijd om te douchen en te gaan slapen. Het was een drukke en gezellige dag.

4 Maandag 5 augustus Vliegen naar China Lunch (wentelteefjes) Zwemmen en waterspelletjes Kaartjes maken voor ouders/verzorgers, familie, vriendjes en vriendinnetjes Bezoek uit China Nasi met saté en satésaus en komkommer. Als toetje hadden we bolletjesvla of chocoladevla of vanillevla met slagroom. Na het ontbijt zijn we naar China gevlogen. De vlucht was gezellig met de stewardessen Charlotte en Suzanne. Tobias vloog, zoals elke dag, ook vandaag weer eerste klas. In China aangekomen, bleek het warm en zonnig te zijn. Heerlijk. We konden eerst nog even spelen om China te verkennen en daarna was het tijd voor de knutselfrutsel. Aangezien we in China waren en het erg warm was, hebben we mooie waaiers gemaakt. Na de knutselfrutsel hebben we nog even in het speeltuintje gespeeld en toen was het alweer lunchtijd. We hebben heerlijke wentelteefjes gegeten. Na de lunch hebben we allemaal een badpak of zwembroek aangetrokken en zijn we gaan zwemmen in het zwembad van Het Lorkenbos. We hebben lekker gezwommen en gespeeld met de waterpistolen. Tussendoor hebben we limonade gedronken en fruit gegeten. Nadat we uitgezwommen waren en ons weer hadden verkleed, hebben we kaartjes voor de ouders/verzorgers, familie, vriendjes en vriendinnetjes geschreven, getekend en gestickerd. Voor het avondeten was er nog wat tijd over om te spelen. s Avond hebben we nasi gegeten met saté en satésaus. Dit was heerlijk. Na het avondeten kregen we nog een Chinese dame op visite. Zij heeft een verhaaltje voorgelezen. Erg leuk was dit. Voor het douchen was er nog tijd over voor een glaasje limonade en het invullen van het paspoort. Na het douchen is iedereen lekker gaan slapen. Welterusten!

5 Dinsdag 6 augustus Vliegen naar Hawaï Lunch (tomatensoep en kippensoep) Speurtocht Vrij spelen Het avondeten vandaag was Hollandse pot! Gebakken krieltjes, een saucijsje, worteltjes en boontjes. Voor de liefhebbers was er appelmoes. En als toetje hele gekke vla! Vanillevla met bolletjes chocolade erin. Vandaag werden alle kinderen redelijk laat wakker. Patrick zegt dat hij daarna zijn tanden ging poetsen, helemaal zelf! Patrick heeft wel 4 boterhammen gegeten, dit waren verrassingsboterhammen zegt hij. Nadat iedereen het ontbijt had laten zakken, werden we door Jennifer meegenomen naar de knutselfrutsel plaats. Alle kinderen mochten zelf op een t-shirt tekenen! Iedereen heeft hier heel erg z n best op gedaan en ze zijn erg mooi en kleurrijk geworden. Patrick zegt dat hij Nick en Simon op zijn t-shirt heeft geschreven. Toen we terugkwamen van het t-shirts maken, stond de lunch al bijna klaar. Er was soep gemaakt! Er was keuze tussen kippensoep en tomatensoep Mmmm! Iedereen vond de soep lekker. s Middags hadden Hilde en Inger een speurtocht uitgezet. Er werden twee teams gemaakt, het oranje team en het roze team. Er moest worden gezocht naar opgerolde A4 papiertjes met een letter erop en een lintje eromheen. Die lagen verstopt op de vloer en tussen de bomen. Het oranje team had als eerste alle letters verzameld, maar ze moesten hier nog een woord van maken. Het woord paspoort werd door beide teams gevonden. Omdat iedereen zo goed heeft gezocht en het woord heeft gevonden, kreeg iedereen een medaille. Sophie zegt dat deze wit was. Weer in het huisje aangekomen, gingen we chipjes eten, limonade drinken en muziek luisteren. Toen kwamen we tot de ontdekking dat Cindy heel veel dansjes kan op K3, zegt Sophie. Chresta heeft de nagels van Sophie gelakt en Sophie heeft Chresta opgemaakt en ook haar nagels gelakt, dit is erg mooi geworden! Daarna gingen we weer eten, het was lekker! Nu is iedereen moe en de zwarte voetjes moeten lekker gewassen worden. Het leukste van de dag vond Sophie het nagels lakken en ze wil morgen weer. Egi vond de chips het leukst!

6 Woensdag 7 augustus Vliegen naar Italië Lunch (geklutst ei met gebakken spekjes) Indoor speelplaats Bezoek van Fabio Catering: vandaag hebben we, helemaal in Italiaanse stijl, lasagne gegeten met een salade. Cindy vond de lasagne heel erg lekker. Ze heeft haar hele bord leeggegeten! Vandaag was iedereen op tijd fris en fruitig. Na een heerlijk ontbijtje hebben we eerst even vrij gespeeld. Omdat de regen gezellig op de ramen tikte, konden we niet naar buiten helaas, daarom is binnen lekker voorgelezen. Daarna gingen we naar de knutselfrutsel. Sophie zegt: we gingen papier maken, Cindy vult haar aan: we gingen papier scheuren en iets doen met glitters en stickers. We hebben een mooi mozaïekje gemaakt. Cindy zegt: toen hebben we tussen de middag gegeten, ei met spekjes op brood. Daar had Charlotte voor gezorgd. Niet lang daarna kwam de bus voor het park, deze kwam ons ophalen. Het regende nog steeds heel erg! Gelukkig konden we droog spelen in de speeltuin die overdekt was. Cindy: het was heel mooi. We kregen ook drinken met wat chippies. Er was ook een trampoline, daar hebben Cindy en Romy op gesprongen, gedanst en op liggen kletsen en gek gedaan. De anderen vermaakten zich ook allemaal erg goed! Vooral de fietsen aan een rails boven de speelplaats waren in trek. We konden er geen genoeg van krijgen! Er was ook een kinderdisco en iedereen heeft gedanst op Gangnam-style. Toen we in de bus terug zaten, waren we best een beetje moe. Er was een hele leuke buschauffeur die allemaal kinderliedjes draaide. Bijna iedereen kon meezingen. Het was erg gezellig. In het huisje aangekomen, heeft iedereen iets voor zichzelf gedaan. Het avondeten was lekker en daarna ging Romy dansen op muziek, Patrick heeft even lekker in een stoel gezeten. Anderen lazen rustig een boekje of deden spelletjes. Natuurlijk ging ook de nagelstudio weer open. Cindy heeft de nagels op haar handen oranje laten lakken met glitters en stipjes, haar teennagels werden blauw met glitterhartjes. Cindy: het is leuk geworden. Daarna gingen we een voor een onder de douche en naar bed. Wat een toffe dag!

7 Donderdag 8 augustus Vliegen naar New York Lunch (broodje hotdogs) Tocht met de huifkar Oefenen voor de Bonte Avond Bonte Avond Patat op tafel! Weg met die borden, dat bestek en netjes eten. We kregen de patat met iets er bij op tafel en we aten met bestek van curry, mayonaise en ketchup. Lekker kliederen! Als toetje hadden we vanille-ijs met slagroom en allerlei versiersels. Vandaag was alweer de laatste dag van de Roosweek. Na het ontbijt vlogen we met zijn allen naar Amerika! De stewardessen Suzanne en Charlotte hebben de passagiers weer erg goed bediend. Na de vlucht gingen we naar de knutselfrutsel. Daar kreeg iedereen een microfoon die versierd mocht worden. Ook werden er vuilniszakken-t-shirts uitgedeeld die beplakt en gekleurd konden worden. Dit alles alvast voor de bonte avond! Geheel in Amerikaanse stijl werden er bij de lunch hotdogs geserveerd op een broodje. Dat smaakte goed zeg! Na de lunch was er even de ruimte om vrij te spelen. Joey is toen met de skelter om het huisje gaan scheuren. Even later stond er buiten een verrassing klaar. Lieve paardjes en een huifkar. Toen iedereen een goed plekje had gevonden, ging de huifkar rijden. Dat was soms best even wiebelig! Onderweg hebben we genoten van het uitzicht en hebben we met z n allen liedjes gezongen. Ook mochten de paardjes nog geaaid worden. Weer bij het huisje was iedereen weer met wat anders bezig. Romy en Cindy zijn graag creatief bezig. Sander, Sophie, Leo en Julie houden er van om rollenspellen te doen buiten. Vooral boefje en politie zijn erg in trek. Egi is graag op zichzelf en vooral wanneer de Kids Top 100 wordt gedraaid, dan geniet hij erg. Patrick ging op in zijn jaguar rol, zo was hij geschminkt. Eerst maakte hij iedereen bang met gegrom, maar later werd het een lieve jaguar die je een kusje op de arm kwam geven en even aaien. Joey en Tobias waren aan het lachen om woordgrapjes. Ze kunnen geen genoeg krijgen van het woord chocoladebaard en propvol. Na de Roos-traditie patat op tafel ging de bonte avond van start. Deze had als thema The voice of America, en iedereen had een act. De driekoppige jury bestond uit mevrouw Sol Propvol, mevrouw Saart Chocoladebaard en mevrouw Lot Deurkapot. Er werd meegezongen op gevoelige liedjes van Nick & Simon, gedanst op K3, toneelstukken opgevoerd het was allemaal even goed. De jury was een beetje in de war, ze konden niet meer kiezen. Iedereen was uiteindelijk winnaar! Na de act van de kampleiding hebben we chips gegeten en wat lekkers gedronken. Daarna was het tijd om naar bed te gaan allemaal vermoeide gezichtjes. Nu gaan we heerlijk een nachtje slapen en morgen komen papa en mama alweer. Wat ging de week snel!

8 Vrijdag 9 augustus 2013 Heel vroeg opstaan Ontbijt Ouders/verzorgers komen Afscheid Vandaag zaten we al heel vroeg aan het ontbijt. We hebben nog even lekker gegeten met zijn allen. Na het ontbijt kwamen al snel de eerste ouders/verzorgers om ons weer op te halen. De eerste verhalen werden verteld over hoe leuk het kamp is geweest en er werd geknuffeld en gezwaaid bij het afscheid nemen. We hebben een fantastisch week gehad. We hebben genoten met elkaar. Namens het hele team van Otterlo 3: bedankt dat we jullie kinderen een weekje mochten lenen! Alle kinderen en vrijwilligers: BEDANKT! Tot volgend jaar!

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Abel, Alex, Amanda, Jesse, Rick, Rick, Sylvia, Tijn, Timo en Tom Met medewerking van: Laura, Leo, Lotte,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian.

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Otterlo (24 07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 4 augustus t/m 10 augustus 2018, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Anno, Anastasia Berend, Jesse, Mariano, Maria, Pieter, Sylvia, Tessa en Tijn Met medewerking van: Leo, Maarten,

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus.

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus. 19 augustus. ZVG kamp 2009 in Om kwart over negen verzamelen we op, of eigenlijk onder station Voorburg. Als de koffers in het busje zijn geladen vertrekken we met de trein. We moeten twee keer overstappen.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 21 juli t/m 27 juli 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Abel, Jasmijn, Jeroen, Hosanna, Kim, Krissy, Michelle, Pippi, Sander en Rick Met medewerking van: Eline, Maartje,

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk]

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk] Kamp 2015 t Vossegat Uddel Maandag 1 juni Vier fietsgroepen en twee bussen zijn s morgens vertrokken richting Uddel. Voor de fietsers zat het weer gelukkig mee; geen regen én wind in de rug. Dat scheelt,

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

kampje 13 tot en met 18 juli 2009

kampje 13 tot en met 18 juli 2009 kampje 13 tot en met 18 juli 2009 Reporters: Luca, July, Hermien, Elena, Hélène, Louise, Camille en Hanne Maandag Maandag kwamen we op Het Immenhofje. Iedereen vond het al megaleuk. We sliepen per 4 op

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

21 t/m 27 december 2013

21 t/m 27 december 2013 21 t/m 27 december 2013 Hotel Spaander Vandaag zijn wij met twee busjes opgehaald om naar Volendam te gaan voor onze Kerstvakantie. De lunch was bij van der Valk in Breukelen. Coby en Victor zijn direct

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Vakantie verslag zomer 2012 Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Dit verslag is samengesteld door Anniek, Isabel, Jorden, Jim, Madeleine, Menno, Mischa, Nikita, Sander, Thomas Met medewerking

Nadere informatie

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak.

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak. Woensdag 4 juni 8.58 de busrit: We gingen eindelijk op kamp. Alle spullen inladen en in de bus gaan zitten. De ouders stonden langs de weg om ons uit te zwaaien. Sommige ouders hadden het wel moeilijk

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

De familie Dolfing waren in Mhofu voor de 2e keer van 10 juli tot 31 juli 2010.

De familie Dolfing waren in Mhofu voor de 2e keer van 10 juli tot 31 juli 2010. De familie Dolfing waren in Mhofu voor de 2e keer van 10 juli tot 31 juli 2010. We kwamen 10 juli aan in Johannesburg vanwaar we direct naar Pretoria zijn gereden. Daar hadden Roelie en Frits een heerlijk

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie