BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN"

Transcriptie

1 6 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Maart 2015 Beste ouders, verzorgers, Welkom In februari zijn Noa Batist, Lynn Heuts en Thijs van Wijk in groep 1 begonnen. Deze maand zijn ook Barts Arts, Jacqueline Bratczyk, Eline Rutten en Milan Toonen bij onze kleutergroepen ingestroomd. Lotte Hettinga zal op 16 maart in groep 1b beginnen. Allemaal een hele fijne tijd op onze school gewenst! Windkracht 6 De kinderen van de groepen 3, 4 en 5/6 krijgen weer muzieklessen van de fanfare. Ze hebben er veel plezier in. Vandaag was hun tweede muziekles. Na 4 lessen komt er een uitvoering waarbij de ouders welkom zijn. Tijdstip en locatie worden bekend gemaakt als we deze informatie hebben gekregen. Rapport Donderdag 5 maart krijgen alle kinderen om uur hun eerste rapport mee naar huis. In de week van 9 maart vinden de oudergesprekken plaats. Hiervoor krijgt u een uitnodiging van de leerkracht. St. Jozefdag Natuurlijk besteden we ook dit jaar tijd aan onze naamdag. Het laatste uur zullen in alle klassen gezelschapsspellen gespeeld worden. De kinderen mogen s middags een gezelschapsspel meebrengen waar minimaal 3 kinderen tegelijk samen mee kunnen spelen. Stagiaire in groep 5/6 Hallo allemaal, Graag stel ik me even kort voor aan jullie. Mijn naam is Fenna van der Loo en ik studeer aan Pabo Nijmegen. Na de carnavalsvakantie start ik met mijn afstudeerstage op de St. Jozefschool in groep 5/6 bij Juf Dorthe. De eerste weken zal ik in de groep meelopen om de kinderen en de school te leren kennen. Vervolgens zal ik zelfstandig aan het werk gaan in deze groep. Ik kijk er enorm naar uit om op de St. Jozefschool stage te gaan lopen en hoop hier nog veel te mogen leren met veel plezier. Groetjes, Fenna van der Loo

2 Piraten in groep 3 In groep 3 werken we in Kern 7 met het thema Piraten. De kinderen kregen de opdracht om zelf woordjes te bedenken bij de tekening van het schip. Vinden jullie ook niet dat ze dat al heel knap kunnen!! Wat een kanjers allemaal!

3

4 Gemeentelijke voorleeswedstrijd Youri Lamers is in Afferden goede tweede geworden bij de Gemeentelijke voorleeswedstrijd. De deelneemster uit Afferden van t Diekske, Neele Bertrands, werd winnaar en gaat door naar de volgende ronde. Youri heeft het prima gedaan. Onze complimenten!!!

5 Schoolvoetbal We spelen op woensdag 25 maart in Well. We fietsen naar Well. Een tweetal vaders begeleiden het team. Meester Jan gaat ook mee naar Well. Veel succes St. Jozef-jongensteam. We kunnen ook supporters gebruiken om het team aan te moedigen. Dit jaar helaas geen meisjesteam. Er waren in groep 7-8 te weinig meisjes die mee wilden voetballen. Volgend schooljaar dan maar weer? Kangoeroewedstrijd Dit schooljaar neemt onze school al weer voor de dertiende keer deel aan de jaarlijkse Kangoeroewedstrijd. Dit jaar doen ook de leerlingen van de groepen 3 en 4 weer mee. De wedstrijddag is op donderdagochtend 19 maart Voor meer informatie kunt u terecht op De Katholieke Universiteit Nijmegen en de CITOgroep organiseren deze activiteit voor Nederland en België. Oefenen Wij willen de kinderen die extra moeilijk rekenwerk aankunnen een keer op een andere manier met rekentaken bezig laten zijn. We willen de kinderen prikkelen, stimuleren met rekenwerk dat speciaal voor hen gemaakt is. Het zijn echt pittige opgaven die de kinderen die dag voorgeschoteld krijgen. Daarom oefenen van te voren, zodat ze gewend zijn aan de taak. De oefendag was vandaag 3 maart. De wedstrijddag Meester Jan zal de groepen begeleiden tijdens de wedstrijddag op 19 maart a.s. Het gemaakte werk wordt opgestuurd naar de CITOgroep, die voor de correctie en de uitslag zorgt. Medio mei wordt de uitslag met de prijsjes voor alle deelnemers naar de scholen verstuurd. De goede antwoorden staan begin mei op de site. Iedereen heel veel succes en vooral plezier gewenst! 24 maart, groep 4 gaat broodbakken bij het Valuascollege Op dinsdagmiddag 24 maart gaan de kinderen van groep 4 brood bakken bij het Valuascollege in Venlo vanwege de communie. Ook de kinderen die geen communie doen, gaan mee. Het brood bakken start om uur en zal ongeveer eindigen rond uur. Dit betekent voor groep 4 het volgende: Wij zullen op dinsdag 24 maart om uur wegrijden in Nieuw-Bergen, zodat wij om uur wat kunnen eten bij het Valuascollege. De kinderen nemen dus allemaal zelf een klein lunchpakketje mee die dag. Het brood bakken duurt tot uiterlijk uur. Wij zullen dus op zijn laatst om uur terug aanwezig zijn op school. De werkgroep van de communie zal zorgen dat er ouders worden gevraagd om te rijden.

6 Doemiddag 26 maart Het ziet er toch naar uit dat de doemiddag op 26 maart door kan gaan! We hopen dat de vraag om hulp via de klassenouders ons nog een paar ouders op gaat leveren, zodat we definitief het startsein kunnen geven. Groep 1, 3, 5 en 7 blijven dit jaar op school. Zij gaan hier leuke creatieve activiteiten doen. Groep 2, 4, 6 en 8 gaan een uitstapje maken. Groep 2 breng een bezoek aan de tandarts, het bejaardentehuis en de boerderij. Naar de boerderij en naar het bejaardentehuis gaan we, indien er voldoende ouders met een auto zijn, met de auto. Groep 6 gaat op de fiets een kijkje nemen bij De Meldon, de plasticfabriek en groep 8 mag (ook op de fiets) naar de brandweer. Voor groep 4 zoeken we nog een leuke buitenactiviteit. Misschien heeft u nog goede ideeën? Die kunt u nog doorgeven via r.haaften@jozef-bergen.nl. De ouders die zich inmiddels hebben opgegeven krijgen t.z.t. bericht over de indeling. We hebben het de afgelopen tijd druk gehad met de voorbereidingen en gaan er van uit dat het weer een top middag gaat worden! De werkgroep doemiddag Ps We zoeken een aantal materialen voor de binnen activiteiten en hopen die via jullie te kunnen verkrijgen. We kunnen wat grotere stenen gebruiken om te beschilderen. Verder allerlei soorten pasta's als macaroni en spaggetti. Ook gekleurde wol is welkom. Paasviering Vrijdag 3 april vieren wij op school het Paasfeest. Over de wijze waarop het we het dit jaar zullen vieren wordt u nader geïnformeerd. De versiergroep was weer actief!! Het voorjaar komt eraan. Dat zie je bij ons al op de ramen staan. In de afgelopen periode hebben ze veel werk gehad. Herfst, Sint, winter, Kerst, carnaval en nu het voorjaar. Alles is er keurig opgeplakt en weer afgehaald. Versiergroep Bedankt! Heeft u zin/tijd om de versiergroep te versterken. Geef het dan door aan juffrouw Anja (onze conciërge). Typeopleiding De typopleiding gaat niet door vanwege te weinig aanmeldingen.

7 Informatiebrief Farfalla na periode 2 In de tweede periode van Farfalla zijn we aan de slag geweest met weer diverse onderwerpen. We hebben gekeken hoe je meerkeuzevragen goed kunt aanpakken. Soms lukt het om foute antwoorden weg te strepen. Daarnaast kan het soms helpen om de vraag even over te slaan. Later op de vraag terugkomen kan verhelderd werken. Als je dan nog het antwoord niet weet, kun je altijd nog een gokje wagen. Deze kennis hebben we toegepast op de Junior Wetenschapsquiz Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, maar de kinderen hadden wel veel vragen goed. Steekwoorden hebben ook een belangrijke rol gespeeld in deze periode. Niet meer hele lappen tekst waarmee je het verhaal verteld, maar juist de belangrijkste woorden eruit halen, zodat je daarmee je verhaal kunt doen. Groep 5/6 hebben deze verzameld op een poster en zijn daarmee gaan presenteren. Groep 7/8 hebben dit toegepast bij hun presentatie van My Pod. Binnen My Pod hebben de kinderen een eigen onderzoek gedaan naar een onderwerp dat op dat moment in de eigen klas speelde. Zo is er een goede transfer tussen de reguliere groep en Farfalla. Naast het opstellen van onderzoeksvragen hebben de kinderen ook diverse doelen gekozen waaraan ze wilden werken. Een divers onderwerp dus. De denksleutels van Minka Dumond zijn ook nog aan bod gekomen in deze periode. Deze zijn om de kinderen op een andere manier te laten denken. Zo heb je bijvoorbeeld de Wat als-sleutel. Wat als Kerst in de zomer gehouden zou worden? Wat als alle kinderen opeens nog maar twee dagen naar school gaan? Leuke vragen om de kinderen eens flink aan het denken te zetten. Brainstormen is weer een andere manier waarmee we de kinderen aan het denken hebben gezet. Voor sommige kinderen best lastig. Want wat is het goede antwoord? Eigenlijk zijn alle antwoorden goed. Leuke activiteiten waarbij een plakbandrolhouder een babyrammelaar werd en een glas opeens een heilige gifbeker was. Vanaf de derde periode worden de lessen bij Farfalla gegeven door juffrouw Trudie Megens. Juffrouw Marye gaat namelijk vanaf carnaval met zwangerschapsverlof.

8 Data: 18 maart 19 maart 22 maart 29 maart 3 april 6 april 8 april Volgende info: 7 april Studieochtend, groep 1-4 vrij St. Jozefdag uur Vormsel groep 7-8 Zomertijd gaat in (klok gaat vooruit) Paasviering Tweede paasdag, groep 1-8 vrij Studiedag, groep 1-4 vrij

Schoolontwikkeling Juf Ruth geslaagd! Leerlingenraad Maria-school

Schoolontwikkeling Juf Ruth geslaagd! Leerlingenraad Maria-school Hallo ouders van de Maria-school, Om met een woordenschatoefening te beginnen: Het mombakkes kan weer in de kast/doos/zolder.. Na een vrije carnaval week met veel zon kunnen we er weer tegen aan! Schoolontwikkeling

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Klassennieuws groep 6 - maart 2016

Klassennieuws groep 6 - maart 2016 Klassennieuws groep 6 - maart 2016 TENTOONSTELLING! ZOALS JULLIE WETEN IS VANAF VANDAAG DE TENTOONSTELLING VAN HET CREATIEVE SCHOOLBREDE PROJECT IN DE BLOEMETJES ZETTEN.. GEOPEND. JULLIE ZIJN OP DE GENOEMDE

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 1 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN september 2015 Beste ouders(s), verzorgers(s) We zijn weer begonnen en hebben een leuke eerste week gehad. Iedereen heeft zijn plekje al een beetje gevonden in de nieuwe

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. Ons Project:

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

t Briefke Nieuwsbulletin maart 2015

t Briefke Nieuwsbulletin maart 2015 R.K. Basisschool Siebengewald t Briefke Nieuwsbulletin maart 2015 Agenda Ma. 2 maart Donderdag 12 maart Schriftelijk werk weer naar school Rapporten mee naar huis Woensdag 18 maart (In concept) start vastenactie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.11 Sint Trudo Info Pagina CARNAVAL 1 STUDIEDAG 2 RAPPORTEN 2 VERVANGING 3 STAGIAIR(E)S 3 NLDOET 3 SAMENWERKING SPRING 3 OPROEP GROEP 1/2 4 DJEMBÉ-WORKSHOPS GROEP 6/7 4 CULTUURBLOK 6/7/8 4 VOORLEESWEDSTRIJD

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 03-03-2016

Het Berichtje Donderdag 03-03-2016 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 03-03-2016 Kalender: 07-03

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl. Prikbord nr. 7: 15 januari 2015

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl. Prikbord nr. 7: 15 januari 2015 Roncallischool Prikbord nr. 7: 15 januari 2015 Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Fusie Onze Stichting Katholiek Onderwijs Bergh (SKOB) en de Stichting Primair

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Nieuws van Tinteltuin

Nieuws van Tinteltuin obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: schooljaar 2014 2015 27 maart 2015 Grote rekenspellendag De Grote Rekenspellendag is

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

Brengen en halen met de auto

Brengen en halen met de auto obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2014 2015 9 januari 2015 Belangrijke data: AGENDA woe 14 januari 9.00 10.30 uur VVE-thuis Do.

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie