Utrecht voor... VERENIGINGsuitjes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Utrecht voor... VERENIGINGsuitjes"

Transcriptie

1 Utrecht voor... VERENIGINGsuitjes NIEUW: De Franse Etappe utrechtvoorgroepen.nl

2 Welkom in Utrecht Ook voor uitjes met uw vereniging is Utrecht dé stad van Nederland! Op zoek naar de leukste activiteiten voor uw vereniging? Als kloppend hart van Nederland is Utrecht ook voor de meest uiteenlopende groepsactiviteiten een goed idee! Utrecht voor Groepen (VVV) helpt bij het samenstellen van uw meest geslaagde arrangement. De Domtoren (het symbool van Utrecht) beklimmen? Dineren tijdens een prachtige rondvaart door de grachten? Een wandeling door de stad? Een interactief spelprogramma? Noem maar op, Utrecht voor Groepen regelt het snel en professioneel. 'Ontdek de schoonheid van Utrecht door middel van de leukste groepsactiviteiten!' EENVOUDIG GEREGELD! Utrecht voor Groepen heeft jarenlang ervaring op het gebied van uitjes voor verenigingen in Utrecht. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag op weg voor een onvergetelijke dag in de stad. Daarnaast nemen wij ook graag de logistiek uit handen door bijvoorbeeld het busvervoer te organiseren. ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN In deze brochure staat slechts een selectie van de mogelijkheden. Op onze website utrechtvoorgroepen.nl vindt u alle bouwstenen voor een onvergetelijke dag. Stel daar uw volledig verzorgde uitje voor uw vereniging samen. CONTACT! Inspiratie? Prijsopgave? groepen@toerisme-utrecht.nl Het volledige aanbod? utrechtvoorgroepen.nl

3 SPELPROGRAMMA S WATERACTIVITEITEN Voor een leuk spelprogramma komt u natuurlijk naar de Domstad. Wat dacht u bijvoorbeeld van het razend spannende spel de Da Vinci Code? Of speel Lingo, net als op televisie. Of misschien vindt u het leuker om met GPS apparatuur door de stad te struinen? Deze en meer mogelijkheden vindt u in Utrecht. ONTDEK DE MOL! Een spannend en actief teambuildingspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren? al vanaf 27,50 p.p. DOSSIER FLIKKEN Tijdens een spannende tocht door Utrecht controleert u alibi s van verdachten, inspecteert u het crime scene en verifieert u de verklaringen van verschillende ooggetuigen. al vanaf 3,25 p.p. MENS ERGER JE NIET Het meest gespeelde gezelschapsspel ter wereld nu in het echt! In Utrecht centrum gaat u het spel levenssgroot spelen met uw groep. Wie gooit zijn tegenstanders van het bord en is als eerste terug bij start? al vanaf 25,25 p.p. OP JACHT NAAR DE MILJOENEN IN UTRECHT Stort uzelf in een hilarische en spannende citygame vol met leuke foto-opdrachten en andere uitdagende spelelementen. Bent u creatief en slim genoeg? Dan ligt 750 miljoen in het verschiet. al vanaf 29,50 p.p. Net zo kenmerkend als de Domtoren zijn natuurlijk de grachten en werven in Utrecht. Vanaf het water kunt u genieten van sfeervolle terrassen, stadsgeschiedenis en jawel, schitterende natuur. De mogelijkheden voor een tocht over het water zijn eindeloos. KANOTOCHT Lekker vrij op de Utrechtse grachten en daarbuiten! Schitterende routes langs kastelen, landgoederen, bruggen en natuurlijk de Domtoren. Verken per kano of fluisterboot de Utrechtse wateren. NIEUW: ZELF AAN HET ROER! Altijd al eens zelf aan het roer willen zitten terwijl de binnenstad van Utrecht aan u voorbij trekt? Dat kan nu! Huur een sloep en ontdek op een duurzame manier de historie van de Utrechtse grachten. RONDVAART In anderhalf uur door de mooiste en smalste grachten van Utrecht varen? Dat kan! Een rondvaartboot of sloep neemt de groep mee op ontdekkingstocht. BORRELEN OF LUNCHEN OP HET WATER Geniet vanaf het water van al het moois dat Utrecht te bieden heeft met een heerlijk broodje in de hand. Of proost met elkaar tijdens een borrel MOGELIJKHEDEN Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die Utrecht voor Groepen in haar assortiment heeft. Kijk voor alle wateractiviteiten op utrechtvoorgroepen.nl. Op maat gesneden waterarrangementen en meer! Meer weten? Kijk voor het volledige aanbod op utrechtvoorgroepen.nl. Info & reserveren: Bel (030) of mail naar groepen@toerisme-utrecht.nl.

4 WORKSHOPS TYPISCH UTRECHT Utrecht voor Groepen heeft een groot aanbod workshops. Van een kunstzinnige workshop tot een bierproeverij en van een cocktailworkshop tot het leren bespelen van een didgeridoo. De mogelijkheden zijn eindeloos. CREATIEVE WORKSHOP Maak een uniek souvenir tijdens een creatieve workshop. In een sfeervol ingerichte werfkelder aan de Oudegracht gaat u na ontvangst met een drankje en lekkers, onder begeleiding, zelf aan de slag. al vanaf 25,00 p.p. Utrecht voor Groepen biedt diversiteit in activiteit. Op veel manieren is in Utrecht wat te doen, maar nog meer te beleven! Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement bij het Spoorwegmuseum? Een bezoek aan de Domkerk? Een beklimming van het symbool van de stad; de Domtoren? U regelt het gemakkelijk en snel! PAPIEREN THEATER Dit heeft u nog niet eerder gezien! Het kleinste theater van Nederland in de mooiste theaterzaal van Utrecht. Voorstellingen met een antiek, authentiek miniatuurtheater. al vanaf 7,50 p.p. DIDGERIDOO WORKSHOP Een van de meest typische en fascinerende muziekinstrumenten uit de Aboriginal cultuur is de didgeridoo. Wie hiermee kennis wil maken kan een workshop volgen in het AAMU. al vanaf 17,00 p.p. KOLF WORKSHOP Maak kennis met het oer-hollandse Kolfspel en wie weet is de Kolfsport ook voor u een Kolfje naar uw hand. Kolven is een oer-hollandse sport waarbij in drie slagen twee palen moeten worden geraakt. al vanaf 6,34 p.p. De Franse Etappe Ontdek het parcours voordat de renners dat doen! Met een gids gaat u over grote delen van het parcours van de Grand Départ in Utrecht. Daarnaast vertelt de gids u alles over de bijzondere elementen waar het peloton tijdens de Tour de France voorbij raast. al vanaf 18,00 p.p. DOM UNDER DOMunder is dé nieuwe historische attractie van Utrecht, een beleving voor jong en oud. Pak de slimme zaklamp en ontdek onder de grond de verhalen van 2000 jaar geschiedenis Domplein, Utrecht en Nederland. al vanaf 8,75 p.p. Meer weten? Kijk voor het volledige aanbod op utrechtvoorgroepen.nl. Info & reserveren: Bel (030) of mail naar groepen@toerisme-utrecht.nl.

5 DOMTOREN STADSWANDELINGEN Het symbool van de stad en dé trots van iedere Utrechter. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en regio. Het beklimmen van de toren is een must voor iedereen die Utrecht bezoekt. In alle seizoenen is het uitzicht vanaf de transen op 70 en 95 meter spectaculair! Daarnaast is de toren prima te combineren met andere activiteiten in de stad. al vanaf 7,00 p.p. Utrecht is verrassend! En dat wordt nog het best duidelijk zodra u de wandelschoenen aantrekt. Een professionele gids brengt u door stille hofjes, nauwe steegjes, grachten en werven en natuurlijk het oude centrum van de stad; het Domplein. Dat en veel meer! UTRECHT HOTSPOTS Utrechts mooiste wandeling! Ontdek de geschiedenis van de stad als nooit tevoren. Verscholen hofjes, steegjes, grachten, werven, en wat al niet meer. Utrecht heeft het! al vanaf 4,00 p.p. GRACHTEN & WERVEN Het karakteristieke beeld van de Utrechtse binnenstad; grachten, werven en kelders. Uniek in de wereld en een prachtige inkijk in het roemruchte verleden van de stad. al vanaf 4,00 p.p. TRAJECTUM LUMEN Een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties. Na het vallen van de avond voert de gids u langs kunst projecten van gerenommeerde kunstenaars. al vanaf 4,75 p.p. LUNCHBOX OF PICKNICKMAND Heeft u er weleens aan gedacht om lekker in een stadspark te lunchen? Zelfs dat kan geregeld worden bij Utrecht voor Groepen. Met een lunchbox of picknickmand heeft u de mogelijkheid om op iedere gewenste locatie en tijdstip, tussen de activiteiten door, het broodnodige middagmaal te nuttigen. Meer weten? Kijk voor het volledige aanbod op utrechtvoorgroepen.nl. Info & reserveren: Bel (030) of mail naar groepen@toerisme-utrecht.nl.

6 RESTAURANTS Een goede maaltijd kan natuurlijk niet ontbreken als u met uw vereniging op stap bent. Even een bodempje leggen voordat de borrel begint. Of misschien wilt u gewoon lekker blijven hangen en nababbelen over de dag vol beleving. Utrecht voor Groepen heeft de mooiste combinatiedeals voor uw gezelschap. DE RECHTBANK Achter de monumentale gevel van de voormalige rechtbank van Utrecht, schuilt een wereld van verrassend design. Van ontbijt tot diner, de Rechtbank heeft het allemaal. STAN & CO Midden in het centrum van Utrecht, tussen de Oudegracht, Neude en de Dom staat STAN altijd klaar met onder andere handbereide koffies en meer dan 20 open wijnen. Enjoy the good life at Stan & Co! VERVOER Waarom met meerdere auto s op pad als u ook gezellig met een bus kunt? Voor grote groepen is dat vaak nog voordeliger ook. U regelt ook alle logistiek rond uw uitje gewoon bij Utrecht voor Groepen. Onze vaste partner, Pouw Vervoer, neemt graag alle logistiek uit handen. Geef aan ons door wanneer en waar u een bus nodig heeft, en wij regelen het op maat. POSTILLION HOTEL UTRECHT BUNNIK Na een uitje overnachten om de hoek van Utrecht? Dat kan! Boek een overnachting bij het Postillion Hotel in Bunnik. Een luxe hotel, goed bereikbaar en voor een zeer schappelijke prijs. Wat wilt u nog meer? postillionhotels.com BRASSERIE BRESSON Een Franse Brasserie aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Het interieur en de kaart van Bresson zijn geïnspireerd op een klassieke Parijse brasserie. Proef het zelf! RESTAURANT LUDEN Gevestigd in een eeuwenoud monumentaal pand. Prachtige ornamenten en historische plafondschilderingen. Van borrel tot diner. Luden serveert het. DE REGIO IN Utrecht wordt omgeven door prachtige natuur. Aan het oosten ligt Amelisweerd en in het westen het prachtige Groene Hart. Daar, middenin dat hart, vindt u Kameryck. Een prachtige buitenlocatie met ongekende mogelijkheden. Van een potje voetgolf tot een volledig verzorgd congres. THEEHUIS RHIJNAUWEN Theehuis Rhijnauwen ligt middenin de bossen van Amelisweerd. Goed te combineren met bijvoorbeeld een kanotocht of een rondleiding op Fort Rijnauwen. CONTACT! Inspiratie? Prijsopgave? groepen@toerisme-utrecht.nl Het volledige aanbod? utrechtvoorgroepen.nl 2015 Toerisme Utrecht VVV - Concept & teksten: Toerisme Utrecht - Ontwerp: HaasDesign. Info:groepen@toerisme-utrecht.nl.

Utrecht voor... bedrijfsuitjes

Utrecht voor... bedrijfsuitjes Utrecht voor... bedrijfsuitjes NIEUW: De Franse Etappe utrechtvoorgroepen.nl Welkom in Utrecht Ook voor bedrijfsuitjes is Utrecht dé stad van Nederland! Op zoek naar de leukste activiteiten voor uw bedrijfsuitje?

Nadere informatie

Utrecht voor... schoolexcursies

Utrecht voor... schoolexcursies Utrecht voor... schoolexcursies utrechtvoorgroepen.nl Welkom in Utrecht Ook voor scholen is de Domstad dé bestemming van Nederland! Op zoek naar de leukste activiteiten voor je school of voor uw onderwijsinstelling?

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

Groepsarrangementen. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl

Groepsarrangementen. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl Groepsarrangementen 2013 Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl www.groepsarrangementen-utrecht.nl Welkom in Utrecht Utrecht is het kloppende hart

Nadere informatie

Groepsarrangementen. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl

Groepsarrangementen. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl Groepsarrangementen 2013 Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl www.groepsarrangementen-utrecht.nl Welkom in Utrecht Ons groepsaanbod Utrecht is

Nadere informatie

Groepsarrangementen 2011-2012. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl

Groepsarrangementen 2011-2012. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl Groepsarrangementen 2011-2012 Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl www.groepsarrangementen-utrecht.nl Welkom in Utrecht Utrecht is het kloppende

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Daar waar tradities nog steeds bestaan!

Daar waar tradities nog steeds bestaan! Daar waar tradities nog steeds bestaan! Op een steenworp afstand van Amsterdam, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid- Kennemerland, ligt het schitterende Landgoed

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw 2015

Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw Graag nodigen wij u uit om de feestdagen in Grand Hotel Karel V te vieren! Met veel warmte presenteren wij onze winterse arrangementen. Dompel uzelf met vrienden

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood Museum De Stratemakerstoren & Nationaal Fietsmuseum Velorama Het arrangement start aan de Waalkade waar u wordt opgehaald door een ervaren stadsgids. Onder begeleiding van de gids wandelt u langs de Waal

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min.

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min. De Wallen Tour Het beroemdste stukje Amsterdam is nog steeds even levendig en smoezelig als je van een grote havenstad mag verwachten. Met de mannen op zee ontwikkelde de prostitutie zich, vanwege het

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

AMSTERDAM CONCERTGEBOUW ZINGEN IN HET KONINKLIJK. 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p.

AMSTERDAM CONCERTGEBOUW ZINGEN IN HET KONINKLIJK. 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p. ZINGEN IN HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUW AMSTERDAM 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p. Heeft u als koor altijd al eens willen zingen in het Concertgebouw Amsterdam? En heeft u als zanger

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

PERSOONLIJK. Prinsheerlijk genieten

PERSOONLIJK. Prinsheerlijk genieten PERSOONLIJK Prinsheerlijk genieten Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop de gelegenheid om optimaal te genieten.

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Week 5 van de zomervakantie is altijd een gezellige drukke week bij Kids Lodge. We hebben weer een spetterend aanbod in workshops voor jullie klaarliggen. De aangeboden thema's

Nadere informatie

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 Dagtochten Combinatie Delft www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD DIVERSE MUSEA OUDE EN NIEUWE

Nadere informatie

Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p.

Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p. Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p. Historie, kunst en gezelligheid: dat is Delft! Delft: Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur,

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Persbericht Kook-Kunst & Jazz!

Persbericht Kook-Kunst & Jazz! Restaurant de Egelantier Teteringsedijk 103 4817 MB Breda 076-5144092 Persbericht Kook-Kunst & Jazz! In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier: Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

Winterland Forteiland

Winterland Forteiland Winterland Forteiland Cultureel, interactief én culinair: Proef Winterland Forteiland! Keer de drukte de rug toe en laat Koningin Emma je hoogstpersoonlijk naar het Forteiland vervoeren. Zet voet aan wal

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren Waarom Aristo? Drie uitstekend bereikbare toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven Een passende ruimte voor elke gelegenheid De juiste sfeer voor uw bijeenkomst Aandacht voor de inwendige mens Snel

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden: een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht door

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Verover Nijmegen Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Verover Nijmegen Maak kennis met de historie van de oudste stad van Nederland! Terug naar de tijden waarin verschillende

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Arras. De Champs-Élysées

Arras. De Champs-Élysées Utrecht, de Domstad Neeltje Jans Arras Kasseien in Noord-Frankrijk De Champs-Élysées Alpe d Huez Gâteau à la broche Utrecht, de Domstad De Tour de France start in 2015 in Utrecht. Utrecht wordt ook wel

Nadere informatie

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk!

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk! We schrijven 6 december 1970 als BES wordt opgericht door een enthousiaste vriendengroep. BES is in de griekse mythologie een oerlelijke dwerggod maar wat onze vereniging betreft is het gelukkig de afkorting

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Veiling Vicki Brownhuis 25 jaar

Veiling Vicki Brownhuis 25 jaar Veiling Vicki Brownhuis 25 jaar Commit2Bfit i.s.m. rugbyclub The Dukes Teambuildingsdag voor een groep van 25 personen We bieden een uitdagend interactief programma voor uw team met energievolle presentaties

Nadere informatie

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen Efteling Golfpark Veldstraat 6, 5176 NB De Moer/Kaatsheuvel Postbus 18, 5170 AA Kaatsheuvel Nederland Reserveren en informatie: Telefoon: 0900-0161 (T 0,25 p.m.) Vanuit België: 0900-84037 (T 0,44 p.m.)

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Bedrijven. www.wilgenweard.nl. De Wilgenweard. Bedrijfsuitje Teambuilding Vergaderen

Bedrijven. www.wilgenweard.nl. De Wilgenweard. Bedrijfsuitje Teambuilding Vergaderen Bedrijven De Wilgenweard Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of personeelsfeest waar je het weken later nog over hebt; Teamtraining of teambuilding die jouw team echt in beweging zet; Vergaderen op een bruisende

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

Pop-up Design fietsroute

Pop-up Design fietsroute Pop-up Design fietsroute Maak al fietsend kennis met Brabants Design van nu. Fiets naar plekken waar het bruist van creativiteit. Stap af, neem de tijd en laat je inspireren. Iedere zaterdag en zondag

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden: een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht door

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes Kessenich Maaseik Stokkem Leut Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS V.U.: W. Orlandini, Herckenrodeplein 4, 3600 Genk D/2011/1504/42

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

UITNODIGING ONDERNEMERSDAG* ONDERHOUDNL 2014 DINSDAG 18 NOVEMBER, MUZIEKGEBOUW TIVOLIVREDENBURG UTRECHT

UITNODIGING ONDERNEMERSDAG* ONDERHOUDNL 2014 DINSDAG 18 NOVEMBER, MUZIEKGEBOUW TIVOLIVREDENBURG UTRECHT UITNODIGING ONDERNEMERSDAG* ONDERHOUDNL 2014 DINSDAG 18 NOVEMBER, MUZIEKGEBOUW TIVOLIVREDENBURG UTRECHT *Inclusief korte Algemene Ledenvergadering nieuwe stijl LAAT UW INSPIRATIE STIJGEN MET 116% WILT

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Danpaati River Lodge. Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture. Activiteitenboekje

Danpaati River Lodge. Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture. Activiteitenboekje Danpaati River Lodge Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture Activiteitenboekje d Danpaati River Lodge is meer dan alleen uw droombestemming in het regenwoud van Suriname. Behalve genieten

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie