KENSINGTON Business Intelligence

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KENSINGTON Business Intelligence"

Transcriptie

1 KENSINGTON Kensington levert geen toolkits, geen software voor analyse, rapportage, scorecards, K.P.I.'s of dashboards. Kensington levert u. De beste software ter wereld iets beters is er niet. Alle leveranciers van software hebben in de basis een benadering vanuit de technologie. Zij zijn in wezen leveranciers van gereedschapskisten, hoe geavanceerd dan ook. En ze doen heftige pogingen om voor de inzet van hun tools een business platform te realiseren... Kensington is de uitvinder van de bestuurscockpit of Cockpit. Een softwareprogramma dat uitgevonden is om elke organisatie te kunnen besturen. Een compleet pakket waar andere BI leveranciers nog niet eens van kunnen dromen. Onze cockpitsoftware is veel wijder en veel mooier dan wat deze techneuten bieden. Topkwaliteit van wereldklasse - de Kroon op. Kensington is de enige die een compleet BI platform biedt met deze potentie: een organisatie succesvol te besturen!

2 KENSINGTON Onze missie Elke organisatie speelt een maatschappelijke rol, verzorgend of voorzienend, commercieel of niet, sociaal of zakelijk... De maatschappij is hoe dan ook van elke organisatie in meerdere of mindere mate afhankelijk. Dat geeft elke organisatie dus de maatschappelijke verantwoordelijkheid om het goed te doen. Leiders hebben de taak en verantwoordelijkheid hun organisaties efficiënt en effectief te besturen. Zij zijn daarvoor toegerust met kennis, inzicht, talent of aanleg, vaardigheden en een netwerk. Er zijn daarin hoe dan ook altijd beperkingen waardoor die taak wordt bemoeilijkt. Organisaties in alle sectoren van de maatschappij (overheid, bedrijfsleven, zorg, onderwijs, etc.) hebben enorm grote behoefte aan een hulpmiddel om de complexe bestuurstaak hanteerbaar te maken. Zeer veel financiële en emotionele schade kan voorkomen worden. Veel organisaties zouden beter kunnen functioneren. Informatie technologie kan alle impulsen in het bedrijf als gegevensstromen in een digitaal zenuwstelsel naar een centraal brein leiden, het daar als informatie zo nauwkeurig zichtbaar maken dat geen enkele gebeurtenis, impressie en behoefte over het hoofd wordt gezien.

3 KENSINGTON Onze visie Bedrijven en organisaties hebben dezelfde structuur als het universum en alles wat het bevat, van het kleinste atoom tot het grootste sterrenstelsel. Uiteraard vinden we deze structuur ook terug in de mens. Deze structuur bestaat uit zeven niveaus. Men kan zeggen: zeven soorten bewustzijn. Deze zeven niveaus omvatten alles van het meest subtiele of abstracte: het idee, tot het meest grove of concrete: de materie. Ook organisaties bestaan uit deze zeven niveaus. Elke organisatie. Een softwareprogramma dat deze zeven niveaus in zich bevat, en dat dus in principe volmaakt is omdat het niets over het hoofd ziet, kan een organisatie doen excelleren.

4 KENSINGTON Kensington levert u de integrale bestuurscockpit waarin informatie in de juiste structuur een real-time beeld van de gezondheid van uw organisatie geeft. De cockpit combineert alle datastromen tot een integraal zenuwstelsel en voegt er bewustzijn aan toe - dat is het meest essentiële! Het bewustzijn dat ziet, voelt en weet... Zodat pijn in het bedrijf niet pas bij de presentatie van het jaarverslag gevoeld wordt maar op het moment zelf! Om op tijd en adequaat in te kunnen grijpen. Dit besturingssysteem is het digitale zenuwstelsel van uw bedrijf. Een exacte weergave van het onzichtbare echte zenuwstelsel in uw bedrijf: álle informatie en kennis die in uw bedrijf circuleert.

5 KENSINGTON De cockpit toont in het hoofdscherm al direct de ruggengraat van het bedrijf, en hoe sterk deze is., en elk bedrijf, heeft zeven niveaus van besturingsinformatie die alle informatie in het bedrijf omvatten. De gehele kringloop van informatiestromen is in de cockpit vertegenwoordigd. Van de meest subtiele stimuli die het bedrijf opvangt en die het omzet in doelbewust en krachtig beleid, via besluitvorming, sturing en uitvoering tot de uiteindelijke resultaten.

6 KENSINGTON Snelle, adequate informatievoorziening is onontbeerlijk om de juiste koers uit te zetten, de juiste beslissingen te nemen en verantwoording af te leggen. Vastleggen en monitoren van doelstellingen kan maar op één manier: ondersteunt u daarbij op de juiste manier. Onze cockpits ordenen alle relevante informatie, nodig voor het besturen van uw bedrijf, in een overzichtelijke, herkenbare en universele structuur. Unieke indicatoren tonen de verborgen werkelijkheid achter de schijn van de cijfers: hoe gezond is het bedrijf werkelijk? waar kunt u problemen verwachten? hoe kunt u ze vóór zijn? hoe succesvol zijn de managers en de uitvoering en waar zijn correcties nodig? De besturing wordt volledig ondersteund door het integrale en universele organisatiemodel.

7 KENSINGTON Kensington helpt met dit besturingssysteem bedrijven te excelleren. Door u het bedrijf als een integraal geheel te laten zien ondersteunt het de bedrijfsbesturing op de best mogelijke wijze. Besturen betekent in de eerste plaats effectief werken met doelstellingen. Leg uw doelstellingen in de cockpit vast en volg deze naar hun realisatie.

8 KENSINGTON U bent met niet meer afhankelijk van anderen die voor u informatie maken. Ten koste van tijd, duidelijkheid, eenduidigheid, geld en betrouwbaarheid. Niets nieuws. Wat u écht wilt is een duidelijk beeld van hoe de organisatie er NU voor staat, zodat u op tijd de juiste beslissingen kunt nemen om op koers te blijven. Kensington levert als enige een volwaardige integrale bestuurscockpit van dit kaliber, voorbij dashboards, prestatie-indicatoren, scorecards of stoplichtenmodellen. Een werkelijke bestuurscockpit gaat veel verder dan een combinatie van een paar indicatoren, metertjes en grafieken op één scherm. is de cockpit die u werkelijk de huidige toestand van uw gehele organisatie laat zien. Uw bedrijf heeft twee eigenschappen: Bewustzijn en Kracht. is deze twee eigenschappen. Succes is het resultaat van deze twee eigenschappen.

9 KENSINGTON We worden overspoeld door informatie, niet omdat er teveel is, maar doordat we niet weten hoe het te temmen. Het ontbreekt organisaties aan een bevredigend ordeningsmechanisme. Nu onze mogelijkheden om informatie te verzamelen en op te slaan toeneemt, stapelt het zich op in snel groeiende hoeveelheden. Maar zonder dat we het in de gaten hebben blijft de kunst om er iets zinvols van maken of het te communiceren in ons slapend. Computers versnellen processen van informatieafhandeling, maar ze zeggen ons niet wat de informatie betekent of hoe de betekenis ervan aan de beslissers moet worden doorgegeven. Kensington cockpits biedt beide: een heldere structuur die informatie betekenisvol maakt, en een referentiekader waarmee beslissers de informatie kunnen plaatsen in de context van het beleid dat ze uitzetten. Zo wordt opgetild naar een hoger niveau waar het bedrijf aantoonbaar waarde ontleent aan haar belangrijkste activum: informatie.

10 KENSINGTON Moderne bedrijfsprocessen zijn een naadloze combinatie van besluitvorming en actie, en ze verlangen een geïntegreerd geheel van consistente informatie. De informatie architectuur van de toekomst is gebaseerd op een uitgebreid bedrijfsinformatie model dat alle typen informatie omvat die in het bedrijf gebruikt worden. In zo n omgeving bestaan closed-loop processen die bedrijfsveranderingen en gebeurtenissen expliciet in verband brengen met doelstellingen en ondernomen acties en deze terugkoppelen naar de evaluatie van de impact van deze acties op de business. Een sense-and-respond model dat voelt en reageert en dus leeft. Een geïntegreerde, flexibele en organische interface verschaft toegang tot de volledige bedrijfsinformatie. Ziedaar de Cockpit.

11 KENSINGTON Kensington B.I. werkt samen met zorgvuldig gekozen partners, die innovatieve complementaire componenten leveren of hoogwaardige diensten op gebied van projectmanagement en implementaties. Bent u geïnteresseerd om cockpitsoftware in uw eigen productportfolio op te nemen en zodoende als dealer op te treden? Wij bieden u alle ondersteuning om bestuursproblematiek bij uw klanten door de inzet van MAGUS succesvol aan te pakken. U kunt MAGUS aan uw klanten aanbieden met een flexibel licentiemodel dat bij úw aanpak past. Bent u geïnteresseerd in het dealerschap van MAGUS, neem dan contact op met Cor Berkelaar via

12 KENSINGTON Kensington Heemraadssingel DC Rotterdam Directie: Marion Gispen Telefoon: Partner- & productmanagement: Cor Berkelaar Telefoon: Informeer naar de Management Masterclass De Gouden Formule

KENSINGTON Business Intelligence

KENSINGTON Business Intelligence KENSINGTON Kensington levert geen toolkits, geen software voor analyse, rapportage, scorecards, KPI s of dashboards. Kensington levert u MAGUS. De beste software ter wereld iets beters is er niet. Alle

Nadere informatie

KENSINGTON Business Intelligence

KENSINGTON Business Intelligence De formule voor vooruitgang... Kensington B.I. geeft de formule om uw bedrijf nog beter te besturen... De cockpitsoftware verschaft u alle informatie die u nodig heeft voor het besturen van uw bedrijf.

Nadere informatie

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief WERK INVENTIEF Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief EENVOUD De bedrijfsoplossing met meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd Snel te implementeren, eenvoudig te configureren

Nadere informatie

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control Kennis van de Overheid Maatschappelijke opgaven Van versnipperde ondersteuning naar public business control Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

WORD EEN ECHTE BELEIDSMAKER

WORD EEN ECHTE BELEIDSMAKER 2012 EDITIE 16 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN IN ONE DE BESTE BESLISSING DIE U KUNT NEMEN Krijg de controle over uw gegevens EEN NIEUWE KIJK OP ANALYSES Vergroot uw bedrijfsinzicht MOBIEL ZIJN EN SLIM ZIJN

Nadere informatie

StrΩm Bedrijfsvoerders - White paper Optimaliseren Verkoopproces

StrΩm Bedrijfsvoerders - White paper Optimaliseren Verkoopproces - White paper Optimaliseren Verkoopproces Veel kansen blijven liggen als gevolg van een gebrek aan focus en structuur Inleiding In deze white paper laten we zien waarom een goed functionerend verkoopproces

Nadere informatie

Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus

Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus DE NON-PROFIT MANAGEMENT GIDS DEEL 1 Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus Waarom het tijdperk van CRM voorbij is! Non-profit organisaties zijn afhankelijk van lidmaatschappen

Nadere informatie

Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten

Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige Business Intelligence oplossing en bespaart 300.000,= aan ontwikkelkosten Organisatie Tellus heeft als missie om klanten en bedrijven

Nadere informatie

De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio?

De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio? De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio? Transities sociale domein Gemeenten staan zoals bekend aan de vooravond van drie grote transities: de decentralisatie

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie OVER HC&H HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties.

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement

Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement Is het echt nodig om de overstap te maken naar de nieuwste versie van onze applicatie? Volgens

Nadere informatie

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst Maart 2014 2 Marktstudie financiële functie PwC Inhoud Introductie 6 Samenvatting 8 Financiële functie als business partner 9 Inzicht

Nadere informatie

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO De ontwikkelingen in de markt gaan snel, ook in het onderwijs. Veel van die ontwikkelingen hebben te maken met de snelheid van

Nadere informatie

ChipSoft Bedrijfsprofiel

ChipSoft Bedrijfsprofiel ChipSoft Bedrijfsprofiel!"#$% &%'!"#$% (!"#$)* #+, )-./000 1*12 ChipSoft ZIS B.V. (ChipSoft). Deze uitgave blijft eigendom van ChipSoft. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013?

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Focusgebieden voor succes in omzet en winst We bevinden ons in een tijd van economische onzekerheid. Toch biedt 2013 ook weer kansen om vooruit te kijken. Groothandelaren

Nadere informatie

6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES

6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES 6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES De waarde van een Architectuur voor business en IT Joost bentvelsen 6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES De waarde van een architectuur

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Information Integration Center

Information Integration Center BROCHURE Information Integration Center EENVOUD DOOR INTEGRATIE Axians Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle aan den IJssel Tel: +31 88 988 96 00 - www.axians.nl BROCHURE INFORMATION INTEGRATION CENTER 2

Nadere informatie

Enterprise Social Networking Maakt samenwerking effectief

Enterprise Social Networking Maakt samenwerking effectief Enterprise Social Networking Maakt samenwerking effectief Met de lessen van ons eigen platform TeamKPN Whitepaper Inhoudsopgave Enterprise Social Networking: de volgende stap Definitie De 4 redenen voor

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

De heldere weg naar Business Intelligence. Optimaliseer uw beslissingen met SAP Crystal Solutions

De heldere weg naar Business Intelligence. Optimaliseer uw beslissingen met SAP Crystal Solutions SAP Oplossing in Detail u SAP Crystal Solutions (2011) De heldere weg naar Business Intelligence. Optimaliseer uw beslissingen met SAP Crystal Solutions Onbetrouwbare, vertraagde en onbruikbare informatie

Nadere informatie

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken rganisatie OS t u r i n g s - i n s t r u m e n t e n v o o r d e m a n a g e r F I L E : C 1 0 5 0 Survey-feedback I N S T R U M E N T E N J u l i 2 0 0 3 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen

Nadere informatie