In dit nummer: Schoolontbijt Schoolfruit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit nummer: Schoolontbijt Schoolfruit"

Transcriptie

1 In dit nummer: - Schoolontbijt - Schoolfruit - Re-integratie juf Marjolein - Herstel meester Rinus - Even voorstellen: onze nieuwe ib-er - Tuinploeg - Ouderbijdrage - herinnering - Verslag IT Playground - Excursie groep 7 - Sportdag groep 3 - Sinterklaas op school - Kerst en kerstdiner - Veiligheid rondom school - Koffie-uurtje - Agenda Schoolontbijt Op vrijdag 13 november vond het nationale schoolontbijt plaats. Er werd niet alleen lekker gegeten, er was ook aandacht voor het belang van goed ontbijten. Je lichaam heeft immers energie nodig om aan de dag te kunnen beginnen, helemaal omdat je lijf het 's nachts zonder eten heeft moeten doen. Het ontbijt geeft je 10 tot 15% van de energie en voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt! De nadruk van het schoolontbijt lag op gezond : er was volkorenbrood en er waren bruine bollen en krentenbollen. Als beleg kon gekozen worden uit jam, appelstroop en (smeer-)kaas. Er werd alleen melk of water geschonken en er waren mandarijnen en komkommer. In alle klassen werd goed gegeten, het was dan ook een groot en gezellig succes. Na het ontbijt zaten de kinderen vol energie om aan de slag te gaan! Schoolfruit Sinds begin november krijgen de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag fruit op school. We hebben al appels, peren, bananen, mandarijnen en tomaten voorbij zien komen. De meeste vruchten worden met smaak gegeten. Andere vruchten worden in ieder geval geproefd. Mocht uw kind niet elk fruit lusten, dan kunt u natuurlijk altijd voor de zekerheid een appel of banaan in de tas stoppen. Wordt de appel of banaan die dag niet opgegeten, dan kan deze gewoon weer mee naar huis.

2 Re-integratie juf Marjolein Het re-integratieproces van juf Marjolein verloopt voorspoedig. Op woensdag draait zij de groep van juf Mare en juf Saskia inmiddels geheel zelfstandig. Ook op dinsdag en donderdag is zij nog steeds een aantal uren aanwezig om zich bezig te houden met activiteiten binnen en buiten de klas. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van het verdere verloop van haar reintegratie. Herstel meester Rinus De revalidatie van meester Rinus verloopt ook naar wens. Het ziet ernaar uit dat hij binnen afzienbare tijd het werk weer kan oppakken. Wanneer en op welke wijze zijn re-integratie zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Even voorstellen: onze nieuwe ib-er Misschien heeft u haar al zien lopen: wij hebben er een nieuwe intern begeleider bij: Karin Douma. Zij zal onze vertrouwde ib-er, Grete van der Zaag, ondersteunen in haar werk. Karin zal zich daarbij vooral concentreren op de onderbouw. Zij stelt zich hierbij graag even aan u voor: Hallo kinderen, ouders en/of verzorgers van de Oosterhoogebrugschool. Via de nieuwsbrief wil ik me graag aan jullie voorstellen. Na de herfstvakantie ben ik als intern begeleider op de OHB school begonnen. Samen met Grete van der Zaag zullen we de taken behorende bij de zorg zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Grete zal zich op maandag en donderdag, vooral met de groepen 5 t/m 8 bezig houden. Ik zal me, maandag, dinsdag en woensdag vooral met de groepen 1 t/m 4 bezig houden. Even iets over mijn werkervaring. Al 30 jaar werk ik in het onderwijs en ben de laatste 10 jaar intern begeleider geweest op een grote en op een kleine school van O2G2 (Openbaar Onderwijs Groep Groningen). Ik heb ervaring als leerkracht op een woonwagenkampschool. Ik heb 5 jaar gewerkt met de opvang van, en het onderwijs voor, buitenlandse kinderen. Voor degenen die mij zien rondlopen en denken die ken ik, dat klopt. Ik heb in mijn jonge jaren 10 jaar op de OHB school gewerkt. Dus eigenlijk ben ik na vele jaren terug op mijn honk. Zo voelt het zeker, een warme school, een open team en leuke kinderen. Ik heb er zin in! Groet Karin Douma Tuinploeg Op zondag 1 november is de tuinploeg actief geweest. Zij hebben de schooltuinen weer helemaal netjes gemaakt. Het zag er op maandag weer keurig uit. Bedankt!

3 Ouderbijdrage - herinnering Als het goed is, heeft u een brief ontvangen om u aan de ouderbijdrage te herinneren. Mocht u de ouderbijdrage reeds hebben voldaan, dan is de brief voor u natuurlijk niet van toepassing. Willen ouders die in aanmerking komen voor de Vergoeding Ouderbijdrage Schoolfonds 2015/2016 de bijbehorende brief zsm inleveren bij Alie Schreuder? Verslag IT Playground Op 11 november kwam I.Turn.IT op onze school. I.Turn.IT is een organisatie die jongens èn meisjes van 7-18 jaar wil laten kennismaken met hoe vet it en techniek eigenlijk is. In de Oosterstraat wordt dit weekend een winkel geopend waar de playground is gehuisvest en waar o.a. CoderDojo's zullen worden gehouden. I.Turn.IT komt voortaan ook langs op basisscholen om ICT te promoten; de Oosterhoogebrugschool had daarbij de primeur! Het speellokaal veranderde voor een paar uur in een IT Playground, waar de leerlingen van de Plusgroep vrij konden dwalen door een opstelling van alle nieuwste en vetste high-tech: een drone, een doolhof met door i-pad bestuurbare bal, een chirurgensimulator, LEGO-Mindstorms en computers waar de kinderen op konden programmeren. De foto s geven een indruk van deze zeer geslaagde ochtend. Excursie groep 7 Op donderdag 26 november zijn de groepen 7 op excursie geweest naar het Universiteitsmuseum. Hier volgt een kort verslag van één van de leerlingen van meester Patrick: Dit is het verslag van het universiteitsmuseum. In het universiteitsmuseum ging het zo: Er werden groepjes gemaakt door meester. En dan kreeg je een stapel papier en een pen. Op het papier stonden opdrachten en die moest je uitvoeren. Je ging op zoek naar tafels met opdrachten. Er waren 2 proefjes. De een ging over hoe tornado s ontstaan en de andere over luchtkracht. Zo te lezen was het een leerzame en interessante ochtend! Sportdag groep 3 Aanstaande dinsdag, 1 december, is er een sportdag voor de groepen 3. Zij vertrekken om 8.30 uur met de bus naar de sporthal in Lewenborg, waar de Vensterwijk/Bslim een Pietensportochtend heeft georganiseerd. Dat wordt vast een gezellige ochtend! Rond uur komen de kinderen weer terug op school; de rest van de dag verloopt als een reguliere schooldag. Als u het leuk vindt, kunt u natuurlijk komen kijken. De sporthal bevindt zich naast het winkelcentrum van Lewenborg.

4 Sinterklaas op school Inmiddels zijn er stiekem Pieten op school langs geweest: afgelopen woensdagochtend vonden alle kinderen een chocoladeletter in hun (gym-)schoen of vak! Volgende week vrijdag, op 4 december, hopen wij de Sint en zijn Pieten te mogen verwelkomen op onze school. Dit kon nog wel eens lastig worden, want de Wegwijs-piet is de weg kwijt geraakt. Gelukkig komt er hulp: alle groepen werken een stukje van de route van Meppel naar Groningen uit op een groot A3-papier. Op de muur tegenover het kantoor van juf Karlijn kunt u zien hoe zij dit doen en hoe ver de Sint al kan komen. Nadere informatie over de komst van Sint volgt nog. Kerst en kerstdiner Sinterklaas moet dus nog komen, maar we zijn ook al volop bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Op de woensdag voor de kerstvakantie wordt - natuurlijk - de jaarlijkse Kerst-doe-markt gehouden. De kinderen kunnen dan verspreid over de school verschillende knutselwerkjes maken, allemaal in de sfeer van Kerst. Hiervoor kunnen wij de hulp van ouders zeker gebruiken. Mocht u het leuk vinden om de kinderen te assisteren bij het knutselen, houdt u dan de berichtgeving in de gaten. Binnenkort ontvangt u een brief met nadere informatie en een opgave-strook. Voor de Kerst-doe-markt mag u nog steeds uw lege jampotten op school inleveren. Deze worden dan door de kinderen prachtig versierd, waarna u er thuis een waxinelichtje in kunt doen. Ook willen we graag zoveel mogelijk lege wc-rollen hebben, waar de kinderen mee gaan knutselen. U mag deze inleveren bij de leerkracht van uw kind. Houdt u er verder alvast rekening mee dat op donderdag 17 december het kerstdiner zal plaatsvinden. Van tot uur (kleuters tot uur) eten de kinderen dan op school. Hiervoor mogen zij zelf allerlei zelfgemaakte gerechten meenemen. s Middags zijn de kinderen dan ook vrij, zodat u hier rustig de tijd voor heeft. Ook hierover krijgt u nog extra informatie. Veiligheid rondom school Wij willen de directe omgeving rondom school zo overzichtelijk mogelijk houden, om ervoor te zorgen dat de kinderen de school veilig kunnen bereiken. Wij willen u er dan ook op wijzen dat het niet de bedoeling is uw kind met de auto af te zetten voor de pleiningang aan de Zwanebloemstraat. De kiss & go bevindt zich aan de Madeliefstraat, aan de andere kant van de school. Neemt u de hoofdingang van school, dan wordt u verzocht uw auto te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Ook zien wij nog te vaak kinderen, en zelfs een enkele ouder, over het plein fietsen. Zou u er samen met ons op willen letten dat ook het plein een veilige plek blijft, waar kinderen rustig de school in en uit kunnen lopen?

5 Verslag van het koffie-uurtje van 13 november Karin Douma schuift gezellig aan vanochtend, zij is sinds kort intern begeleider van de onderbouw. Vanochtend hebben we het over Sinterklaas gehad. Wanneer vertel je je kind dat Sinterklaas niet bestaat? Laat je je kind er zelf achter komen? Een van de ouders heeft altijd verteld dat Sinterklaas een verklede man is en niet echt bestaat. De drukke decembermaand is een lastige tijd voor kinderen met pddnos. Het is een spannende tijd met veel prikkels. Juist deze kinderen hebben behoefte aan regelmaat en houden niet van veranderingen en onvoorspelbare dingen. Ze willen duidelijkheid, willen weten waar ze aan toe zijn. Helaas kan Hilde Post vanwege haar stage het komende jaar niet meer aanwezig zijn bij de koffie-uurtjes. Germa Scheepstra, wijkverpleegkundige van het CJG zal haar vervangen. Bent u nieuwsgierig naar dit leuke uurtje, u bent van harte welkom!! Het volgende koffie-uurtje is op 11 december van 8:30 tot 9:30 uur. Thema is dan: Overvloed aan cadeaus en eten in december, hoe hou je het een beetje in de hand. Germa Scheepstra wijkverpleegkundige en Hennie Mulder, consulent Centrum voor Jeugd en Gezin zijn aanwezig bij deze koffie-uurtjes. Hennie Mulder, telefonisch te bereiken op of mail: hennie.mulder@kidsfirst.nl Germa Scheepstra, telefonisch te bereiken op tel: of mail germa.scheepstra@ggd.groningen.nl U kunt ook altijd binnenlopen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin, Anker 14 b/c. Meer informatie is ook te vinden op: en op facebookpagina: cjg lewenborg Agenda 1 december sportdag groep 3 4 december Sinterklaas; groep 5 t/m 8 vrij om uur 11 december koffie-uurtje 16 december Kerst-doe-markt 17 december kerstdiner; alle groepen s middags vrij 18 december alle kinderen vrij om uur 19 dec. 15 t/m 3 jan. 16 kerstvakantie In de infobulletins informeren wij u zo goed mogelijk over komende margedagen en activiteiten. Voor een recent overzicht verwijzen wij u tevens naar onze website:

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 3: 30 oktober 2015 Bezoek Martenamuseum Donderdag 30 september hebben de kleuters

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ouderraadsvergadering Schoolsportclub badminton

Uitnodiging Algemene Ouderraadsvergadering Schoolsportclub badminton In dit nummer Bijlage n - start van het nieuwe jaar - wijzigingen personele bezetting - informatie van de Medezeggenschapsraad - informatie van de Ouderraad - voorleesontbijt - gevraagd: plastic tasjes

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

- Uitnodiging kennismaking met WIJ Lewenborg - De Jonge Onderzoekers

- Uitnodiging kennismaking met WIJ Lewenborg - De Jonge Onderzoekers In dit nummer Bijlagen - verslag Sinterklaasfeest - kerstactiviteiten - informatie van de medezeggenschapsraad - re-integratie juf Marjolein - gezond pauze-eten - ouders in de klas - actie voedselbank

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014 NIEUWSBRIEF De Regenboog kleurt je leven Belangrijke data 8 september Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8.30-9.30 11 september spreekuur directeur Volkerakweg 8.30-9.30 16 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 19 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 47 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Waar ben ik thuis? Genesis 23, 24, 25:1-11 Net als vorige

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en oud leerlingen,

Beste ouders, leerlingen en oud leerlingen, In dit nummer: - afscheid meester Johan - re-integratie juf Marjolein - afwezigheid juf Yvonne - informatie van de MR - Technobiel - dode-hoek-training - conservatoriumstudenten - Kinderboekenweek / Techniekweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nationaal schoolontbijt 2016

Nationaal schoolontbijt 2016 Een gezond ontbijt is belangrijk voor elk een ontbijt met een lekker kool glaasje melk goed voor elk eet gevarieerd dat probeert het nationaal school ontbijt je te leren om gezond te eten en hoe je dat

Nadere informatie

Weekbrief 6 november 2015 Nr. 45 Nationaal Schoolontbijt energie

Weekbrief 6 november 2015 Nr. 45 Nationaal Schoolontbijt energie Weekbrief 6 november 2015 Nr. 45 Afgelopen week begonnen we met het verhaal rondom de aanpassing van het schoolgebouw. Eerst natuurlijk enige hectiek/onrust maar alles lijkt nu volgens planning te gaan

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Belangrijke gebeurtenissen Jores zwarte band! Jarigen De jarigen van oktobber, november en december! Maartje, Cedrick, Amy, Nynke-Sophie en Milan v.p. (viert

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie