Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm"

Transcriptie

1 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR c) CAMERABEWAKING TEN OVERSTAAN VAN PERSONEN DIE WERKZAAM ZIJN OP EEN BEWAAKTE ARBEIDSPLAATS (CAO 68) Op het volgende adres vindt u het elektronische aangifteformulier: 1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET voor Nieuwe aangifte maken ) 2. U krijgt de keuze tussen de aangifte van a. een bewakingscamera in een niet besloten plaats Hieronder verstaat men elke plaats die niet door een omsluiting (visuele afbakening, zoals bijvoorbeeld een bord met tekst voorbehouden voor klanten ) is afgebakend en vrij toegankelijk is voor het publiek (bijvoorbeeld de openbare weg, een marktplaats, een gemeenteplein, een park, ). Noot: Voor de eigenlijke aangifte in niet besloten plaatsen zult u niet vaak in aanmerking komen omdat de opdracht voor de camera s komt van lokale besturen, gemeentebesturen, die deze aangifte zelf rechtstreeks zullen doen b. een bewakingscamera in een besloten gebouw of plaats (al dan niet toegankelijk voor publiek) Hieronder verstaat men elke plaats die door een omsluiting is afgebakend. Als u van plan bent in de toekomst meer camera s te plaatsen, dan kunt u een specifieke gegevensfiche aanmaken die u terug kunt oproepen bij uw volgende aangifte. Zo hoeft u maar een keer uw gegevens in te vullen.

2 c. een bewakingscamera ten overstaan van personen die werkzaam zijn op een bewaakte arbeidsplaats Dit met het oog op veiligheid en gezondheid van de arbeidsplaats, de bescherming van goederen, de controle van het productieproces m.b.t. machines of werknemers en/of nog de controle van de werknemers. 3. Bepaal of het doel en de middelen worden bepaald door één verantwoordelijke of gezamenlijk door meerdere personen. 4. Als u alles correct heeft aangeduid, klikt u op Aangifte invullen 2. VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING De verantwoordelijke is de persoon of de instantie die alleen of samen met anderen, de doelen en de middelen bepaalt voor de verwerking van de persoonsgegevens. 1. HM nummer: Na een eerste aangifte van een verwerking wordt door de Commissie aan de verantwoordelijke een algemeen nummer toegekend (= HM nummer). In al uw contacten met de Commissie, met betrekking tot de aangifte, dient u dit nummer als referentie te vermelden. Indien dit uw eerste aangifte is, heeft u nog geen HM nummer en moet u dus in dit veld niets invullen. 2. De blauwe velden zijn verplicht in te vullen. 3. Indien u op de eerste pagina aanduidde dat het doel en de middelen door meerdere personen, feitelijke verenigingen, enz. worden bepaald, dan kunt u deze toevoegen door op de knop verantwoordelijke toevoegen te klikken. 4. Als u al het nodige heeft ingevuld, klikt u op volgende.

3 3. VERANTWOORDELIJKE GEVESTIGD BUITEN DE EU Indien u aanduidde dat de verantwoordelijke van de verwerking gevestigd is binnen de EU, slaat u automatisch deze pagina over. 4. DISCLAIMER Aangezien het een thematische aangifte betreft, zijn een aantal rubrieken reeds vooraf ingevuld en kunnen zij derhalve niet worden aangepast, noch aangevuld. Deze vooringevulde rubrieken zijn afhankelijk van of u al dan niet onderworpen aan CAO 68 hebt aangevinkt. 1. Vergeet niet te bevestigen dat hetgeen voorafgaat, overeenstemt met de werkelijkheid en dat het gebruik van de camera of camera s de in de wet van 8 december 1992 bepaalde beginselen naleeft door het bijgaande vakje aan te vinken. 5. LOCALISATIE VAN DE BEWAKINGSCAMERA S A. Oorsprong van de beelden: 1. In deze rubriek geeft u de (deel)gemeente, de straat en het huisnummer op van de site waarbinnen en/of waarrond de camera s zijn geplaatst.

4 2. De aanduiding van een site moet u bevestigen dmv de knop site toevoegen. 3. Ingeval de camerabewaking op meerdere sites plaatsvindt, kunnen er meerdere sites worden toegevoegd via de knop site toevoegen. B. Plaats van de verwerking: 4. Hier moet u het adres vermelden van de plaats waar de beelden worden verwerkt (bekeken, opgeslagen, bewaard, enz.). De aanduiding van een plaats moet u bevestigen dmv de knop plaats bevestigen. 6. DOEL OF GEHEEL VAN SAMENHANGENDE DOELEINDEN WAARVOOR GEGEVENS WORDEN VERWERKT Aangezien deze thematische aangifte gericht is op controle van de arbeidsplaats als categorie van doeleinden, kunt u enkel kiezen uit de doeleinden die tot deze categorie behoren. 7. BETROKKEN PERIODE OF PERIODEN GEDURENDE DEWELKE DE CAMERA S FUNCTIONEREN (enkel bij onderworpen aan CAO 68 ) Voor elk door u gekozen doeleinde, kunt u aangeven of de camerabewaking voortdurend dan wel tijdelijk wordt verricht. Voor de doeleinden controle van het productieproces met betrekking tot de werknemers en controle van de arbeid van de werknemers kan de camerabewaking slechts tijdelijk worden verricht, zulks overeenkomstig de bepalingen van CAO WETTELIJKE OF REGLEMENTAIRE BASIS(SEN) Deze rubriek is geen verplicht veld, maar u mag uiteraard vrijblijvend de wettelijke basis van de verwerking opgeven, indien deze bestaat.

5 Met wettelijke basis wordt de wettelijke basis van de specifieke verwerking bedoeld, en niet de wettelijke grondslag van uw organisatie. 9. CATEGORIEËN ONTVANGERS A. Bij onderworpen aan CAO 68 : In deze rubriek zijn de volgende categorieën vooringevuld, als ontvangers van beeldopnamen: De geregistreerde persoon zelf Professionele raadgevers van de geregistreerde persoon (recht op bijstand van de vakbondsafgevaardigde) U kunt naast deze vast aangeduide categorieën van ontvangers nog voor andere categorieën ontvangers van beeldopnamen kiezen. B. Bij niet onderworpen aan CAO 68 : Eenieder heeft recht op toegang tot zijn gegevens. Daarom is in deze rubriek de categorie de geregistreerde persoon zelf ingevuld. U kunt naast deze vast aangeduide categorie van ontvangers nog voor andere categorieën ontvangers van beeldopnamen kiezen. 10. WELKE MAATREGELEN ZIJN ER GENOMEN OM DE MEDEDELING VAN GEGEVENS AAN DERDEN TE BEVEILIGEN? Deze rubriek is niet verplicht. 11. HOE WORDEN DE BETROKKEN PERSONEN IN KENNIS GESTELD VAN HUN OPNAME? (enkel bij niet onderworpen aan CAO 68 )

6 Er worden drie hypotheses voorzien: A. Ingeval de gegevens verkregen zijn bij de betrokkene zelf De kennisgeving geschiedt bij gelegenheid van de gegevensverzameling. De verantwoordelijke kan aanspraak maken op een vrijstelling van kennisgeving aan de betrokkene voor zover deze laatste reeds op de hoogte was van de registratie van zijn gegevens. In dit geval dient te worden vermeld op welke manier de betrokken persoon reeds in kennis was gesteld. B. Ingeval de gegevens NIET verkregen zijn bij de betrokkene zelf In dit geval kan kennisgeving aan de betrokkene geschieden ofwel bij het registreren van de gegevens, ofwel wanneer een mededeling van gegevens aan een derde wordt overwogen, ofwel bij de eerste mededeling van de gegevens aan een derde. De verantwoordelijke kan aanspraak maken op een vrijstelling van kennisgeving aan de betrokkene voor zover: o Deze laatste reeds op de hoogte was van de registratie van zijn gegevens in een bestand. In dit geval dient te worden vermeld op welke manier de betrokken persoon reeds in kennis was gesteld o De kennisgeving onmogelijk blijkt of onevenredig veel moeite kost. (hiervoor moet de verantwoordelijke een uitdrukkelijke reden vermelden) De kennisgeving dient wel te worden verstrekt van zodra de verantwoordelijke voor de eerste keer in contact treedt met de betrokken persoon. De Commissie in het Openbaar Register zal een lijst publiceren van alle verantwoordelijken, die van deze vrijstelling genieten, met vermelding van de redenen die de vrijstelling verantwoorden. C. Ingeval de betrokkene NIET IN KENNIS MOET GESTELD worden, wat ook de wijze van verzamelen is van zijn gegevens Het gaat hier bijvoorbeeld om de verwerking van persoonsgegevens beheerd door een politiedienst.

7 U kunt beslissen om voorlopig deze rubriek over te slaan indien u in een kladversie werkt. Vanaf het moment dat u definitief bewaart, zult u verplicht deze rubriek moeten invullen. 12. TOT WIE KUNNEN GEREGISTREERDE PERSONEN ZICH RICHTEN OM HUN RECHTEN UIT TE OEFENEN? Hier dient u de identiteitsgegevens van de persoon of de dienst te vermelden tot wie de betrokkenen zich kunnen richten om hun rechten uit te oefenen. 13. HEBT U BIJZONDERE MAATREGELEN GENOMEN OM DE UITOEFENING VAN DE RECHTEN DOOR DE BETROKKENE TE VERGEMAKKELIJKEN? ZO JA, WELKE? Hier beschrijft u de bijzondere maatregelen die u hebt genomen om de betrokkene toe te laten zijn rechten uit te oefenen (bijvoorbeeld de organisatie van een aparte dienst). Deze rubriek is niet verplicht. 14. WELKE BEWAARTERMIJN VOORZIET U VOOR DE GEGEVENS NA DE LAATSTE VERWERKING ERVAN? Hier kunt u de termijn van bewaring in dagen preciseren met een maximum van 31 dagen. 15. ALGEMENE BESCHRIJVING VAN DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN EN IN HET BIJZONDER BEVEILIGING TEGEN TOEGANG DOOR ONBEVOEGDEN.

8 16. OVERDRACHT VAN GEGEVENS NAAR HET BUITENLAND 17. CONTACTPERSOON EN ONDERTEKENAAR

9 18. AANGIFTE INDIENEN Hier kunt u kiezen of u de aangifte wilt bewaren om deze later eventueel te bewerken en/of op te sturen, of u kunt de aangifte onmiddellijk indienen.

c) CAMERABEWAKING TEN OVERSTAAN VAN PERSONEN DIE WERKZAAM ZIJN OP EEN BEWAAKTE ARBEIDSPLAATS (al dan niet onderworpen aan CAO 68)

c) CAMERABEWAKING TEN OVERSTAAN VAN PERSONEN DIE WERKZAAM ZIJN OP EEN BEWAAKTE ARBEIDSPLAATS (al dan niet onderworpen aan CAO 68) 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR c) CAMERABEWAKING TEN OVERSTAAN VAN PERSONEN DIE WERKZAAM ZIJN OP EEN BEWAAKTE ARBEIDSPLAATS (al dan niet onderworpen aan CAO 68) Aangezien de procedure

Nadere informatie

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken )

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken ) 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat Brussel Formulier Gewone aangifte. Lees dit eerst.

CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat Brussel Formulier Gewone aangifte. Lees dit eerst. CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat 35 1000 Brussel Formulier Gewone aangifte Lees dit eerst Noteer Het indienen van een aangifte of van een geheel van aangiften

Nadere informatie

CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat Brussel Formulier Codering Persoonsgegevens.

CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat Brussel Formulier Codering Persoonsgegevens. CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat 35 1000 Brussel Formulier Codering Persoonsgegevens Lees dit eerst Noteer Het indienen van een aangifte of van een geheel

Nadere informatie

Aangifte bij de privacycommissie (CBPL) - WAT

Aangifte bij de privacycommissie (CBPL) - WAT (CBPL) - WAT > De aangifte is een handeling waarmee de verantwoordelijke voor de verwerking de CBPL op de hoogte stelt dat hij een verwerking van persoonsgegevens zal uitvoeren. > De aangifte bestaat vooral

Nadere informatie

Lees dit eerst. Noteer. Toelichting. Inhoud

Lees dit eerst. Noteer. Toelichting. Inhoud CBPL Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Drukpersstraat 35 1000 Brussel Formulier Latere verwerking niet-gecodeerde gegevens Lees dit eerst Noteer Het indienen van een aangifte

Nadere informatie

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking Naam (of benaming rechtspersoon, feitelijke vereniging of openbaar bestuur) Fortis Bank N.V. Eventuele vertaling van de naam of andere benaming Fortis Banque

Nadere informatie

Schoolsport Kampioenschappen

Schoolsport Kampioenschappen Schoolsport Kampioenschappen Handleiding voor verenigingen 07-09-2015 info@schoolsportamersfoort.nl 1 Inleiding Dit is een handleiding voor Verenigingen die een evenement organiseren onder de Schoolsport

Nadere informatie

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking Naam (of benaming rechtspersoon, feitelijke vereniging of openbaar bestuur) ebay International AG Gangbare afkorting van de naam van de verantwoordelijke ebay

Nadere informatie

Procedure Rechten van betrokkenen in het kader van de EU-AVG 24 mei toe aan de betrokkenen van wie persoonsgegevens worden verwerkt:

Procedure Rechten van betrokkenen in het kader van de EU-AVG 24 mei toe aan de betrokkenen van wie persoonsgegevens worden verwerkt: Procedure Rechten van betrokkenen in het kader van de EU-AVG 24 mei 2018 Inleiding toe aan de betrokkenen van wie persoonsgegevens worden verwerkt: het recht van informatie; het recht van inzage; het recht

Nadere informatie

Bezit u een bewakingscamera? 3 niet te vergeten acties 1. de aangifte 2. het register 3. het pictogram

Bezit u een bewakingscamera? 3 niet te vergeten acties 1. de aangifte 2. het register 3. het pictogram www.besafe.be Bezit u een bewakingscamera? 3 niet te vergeten acties 1. de aangifte 2. het register 3. het pictogram Inleiding I. Uw bewakingscamera s aangeven De wet van 21 maart 2007 tot regeling van

Nadere informatie

BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 )

BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 ) Nr. 923 Brussel, 23 maart 2010 BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 ) 1. Waarom deze nieuwe nota? 1. Wijziging van de camerawet van 21 maart 2007 door de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Wordt er een onderscheid gemaakt naargelang de plaats waar ik een bewakingscamera wil hangen?

Wordt er een onderscheid gemaakt naargelang de plaats waar ik een bewakingscamera wil hangen? WAT MOET IK WETEN OVER HET PLAATSEN VAN CAMERA S? Bewakingscamera s zijn nu al een vertrouwd fenomeen. We voelen er ons aan de ene kant veiliger door maar aan de andere kant wordt ons dagelijks doen en

Nadere informatie

Regeling Bescherming Persoonsgegevens Studenten en Personeel

Regeling Bescherming Persoonsgegevens Studenten en Personeel Regeling Bescherming Persoonsgegevens Studenten en Personeel Begripsbepalingen Artikel 1 In deze regeling wordt verstaan onder: a. Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare

Nadere informatie

REGELING BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS STUDENTEN EN PERSONEEL

REGELING BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS STUDENTEN EN PERSONEEL REGELING BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS STUDENTEN EN PERSONEEL I Begripsbepalingen Artikel 1 1. In deze regeling wordt verstaan onder: a. Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem

Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem Handleiding voor de aangifte/registratie van een camerabewakingssysteem WWW.DNCS.BE 1. Aanmeldgegevens De aangifte van bewakingscamera s wordt voortaan aan de identiteit van een natuurlijke persoon gekoppeld.

Nadere informatie

Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving

Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving Privacyreglement NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving De Directie van NICE opleiding & bestuurlijke raadgeving: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering verplicht is een regeling

Nadere informatie

: Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0

: Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0 Titel : Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0 We houden van simpel. Dus ook dit privacyreglement willen we simpel houden. Dat kun je dan wel willen, maar zo n reglement is ook een juridisch

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Baarlo, 15 september 2010 Privacyreglement Thaeles 15 september 2010 PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Artikel 1 - Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a) Thaeles: Thaeles

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

HOE DE JAARLIJKSE LISTING AANMAKEN VAN DE BTW-PLICHTIGE KLANTEN

HOE DE JAARLIJKSE LISTING AANMAKEN VAN DE BTW-PLICHTIGE KLANTEN HOE DE JAARLIJKSE LISTING AANMAKEN VAN DE BTW-PLICHTIGE KLANTEN INLEIDING Zoals bepaald in artikel 53 quinquies van het BTW Wetboek, is de grote meerderheid van de entiteiten BTW-plichtig en dienen ze

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Handleiding ESF-applicatie

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Camping Julianadorp Aan Zee hanteert de volgende algemene voorwaarden. Privacyverklaring Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s

Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s Versie januari 2013 Wet van 21 maart 2007, B.S., 31 mei 2007. Gewijzigd door de Wet van 12 november 2009,

Nadere informatie

Beschrijving uniforme maatregelen m.b.t. Direct marketing

Beschrijving uniforme maatregelen m.b.t. Direct marketing Uniforme maatregel Sparrenheuvel 16 Postbus 520 3700 AM ZEIST Telefoon (030) 698 89 11 Telefax (030) 698 83 33 E-mail info@zn.nl Titel Inhoud Auteur Uniforme Maatregel 04: Direct marketing Beschrijving

Nadere informatie

Privacyreglement EVC Dienstencentrum

Privacyreglement EVC Dienstencentrum PRIVACYREGLEMENT Privacyreglement EVC Dienstencentrum De directie van het EVC Dienstencentrum: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering wenselijk is een regeling te treffen omtrent

Nadere informatie

Versie 1.0 oktober 2015 Privacyreglement

Versie 1.0 oktober 2015 Privacyreglement Versie 1.0 oktober 2015 Privacyreglement Dit privacyreglement is opvraagbaar via de website van Bogaers Taleninstituut. De directie van Bogaers Taleninstituut B.V.: Overwegende dat het in verband met een

Nadere informatie

Privacyreglement EBC Taleninstituut en EBC Language Academy

Privacyreglement EBC Taleninstituut en EBC Language Academy Privacyreglement EBC Taleninstituut en EBC Language Academy De Directie van EBC Taleninstituut en Language Academy: Overwegende dat het in verband met een goede bedrijfsvoering wenselijk is een regeling

Nadere informatie

Invulinstructie Wijziging vergunning accountants. Een toelichting bij het formulier voor het wijzigen van de vergunning

Invulinstructie Wijziging vergunning accountants. Een toelichting bij het formulier voor het wijzigen van de vergunning accountants Een toelichting bij het formulier voor het wijzigen van de vergunning Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Contactpersoon

Nadere informatie

Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV. Werken met Persoonsgegevens

Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV. Werken met Persoonsgegevens Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV Inleiding Werkend Nederland werkt met persoonsgegevens. We zijn ons hiervan bewust en gaan integer om met uw gegevens. In dit document kunt u lezen hoe

Nadere informatie

Aanvragen van een machtiging bij het Sectoraal comité voor de Federale Overheid

Aanvragen van een machtiging bij het Sectoraal comité voor de Federale Overheid Aanvragen van een machtiging bij het Sectoraal comité voor de Federale Overheid A Algemeen luik Voor elke machtigingsaanvraag moeten delen A, B en C van dit formulier correct worden ingevuld. Indien de

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkene(n)

Nadere informatie

Privacyreglement Bureau Streefkerk B.V.

Privacyreglement Bureau Streefkerk B.V. Privacyreglement Bureau Streefkerk B.V. Inleiding Van alle personen die door Bureau Streefkerk worden begeleid, dat wil zeggen geadviseerd en ondersteund bij het zoeken, verkrijgen en behouden van een

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT Springkussenverhuur Nederland

PRIVACYREGLEMENT Springkussenverhuur Nederland PRIVACYREGLEMENT Springkussenverhuur Nederland Naam: Springkussenverhuur Nederland Adres: Sydneystraat 140-142 Telefoonnummer: 010 303 1302 E-mail: info@springkussenverhuur-nederland.nl Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma.

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. In de e mail heeft u de gegevens gekregen waarmee u kunt

Nadere informatie

Privacyreglement Auto huren op Curacao

Privacyreglement Auto huren op Curacao Privacyreglement Auto huren op Curacao We houden van simpel. Dus ook dit privacyreglement willen we simpel houden. Dat kun je dan wel willen, maar zo n reglement is ook een juridisch document. Jammer.

Nadere informatie

Reglement bescherming persoonsgegevens studenten Universiteit van Tilburg

Reglement bescherming persoonsgegevens studenten Universiteit van Tilburg Reglement bescherming persoonsgegevens studenten Universiteit van Tilburg Dit reglement bevat, conform de wet bescherming persoonsgegevens, regels voor een zorgvuldige omgang met het verzamelen en verwerken

Nadere informatie

Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co

Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co Privacy Beleid Internet Referentie 5703/IK/- pagina 2 Inleiding Deze website wordt geëxploiteerd door en B.V. gevestigd te Amsterdam, en, voorzover van toepassing, mede ten behoeve van Special Services

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

1. Begrippen. 2. Doel van het Cameratoezicht

1. Begrippen. 2. Doel van het Cameratoezicht Protocol cameratoezicht Stichting Stadgenoot Dit protocol is van toepassing op alle persoonsgegevens, verkregen door middel van het gebruik van videocamera s door stichting Stadgenoot (Sarphatistraat 370

Nadere informatie

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Hoe de formulieren correct invullen? U zal merken dat de globale structuur van de formulieren dezelfde gebleven is om het gebruik ervan te vergemakkelijken.

Nadere informatie

HA DLEIDI G LEEFTIJDSSCA

HA DLEIDI G LEEFTIJDSSCA HA DLEIDI G LEEFTIJDSSCA INHOUDSTAFEL 1. Homepage -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------2 2. Nieuwe gebruiker -----------------------------------------------------------------------------------------------------2

Nadere informatie

Dental Medical Care BV. Privacy statement

Dental Medical Care BV. Privacy statement Privacy statement Inleiding In dit document wordt uitleg gegeven over de bescherming van privacygevoelige informatie in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Privacy Reglement van MAMSA

Privacy Reglement van MAMSA Privacy Reglement van MAMSA Preambule Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan MAMSA of een van haar samenwerkingspartners kennis draagt alsmede alle tot een persoon te

Nadere informatie

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail.

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail. Producten bestellen Online winkelen en bestellen bij Festarent is eenvoudig en veilig.. Hoe producten bestellen? Om te kunnen bestellen, heb je een 'account' nodig. Deze account bevat je persoonlijke gegevens,

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588.

Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588. PRIVACYREGLEMENT Edith Brocken Ergo & Arbeid is gevestigd te Den Haag en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 60935588. Met betrekking tot haar dienstverlening verklaart Edith

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking

DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking DEEL 1. Verantwoordelijke voor de verwerking Naam (of benaming rechtspersoon, feitelijke vereniging of openbaar bestuur) Administration Communale d'anderlecht - Service propreté publique Adres: Place du

Nadere informatie

Doel Een duidelijke en doordachte werkwijze hanteren bij het omgaan met privacygevoelige gegevens ter bescherming van persoonsgegevens.

Doel Een duidelijke en doordachte werkwijze hanteren bij het omgaan met privacygevoelige gegevens ter bescherming van persoonsgegevens. Doel Een duidelijke en doordachte werkwijze hanteren bij het omgaan met privacygevoelige ter bescherming van persoons. Toepassingsgebied Alle medewerkers en van Stichting Kinderdagverblijf Brabant (hierna

Nadere informatie

1.1 persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerd of identificeerbaar persoon.

1.1 persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerd of identificeerbaar persoon. Vastgesteld door de Raad van Bestuur, november 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1 persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerd of identificeerbaar persoon. 1.2 verwerking van persoonsgegevens:

Nadere informatie

Privacyreglement. Artikel 1. Bereik

Privacyreglement. Artikel 1. Bereik Privacyreglement Privacyreglement Artikel 1. Bereik 1.1 Dit reglement is van toepassing op de geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Het is eveneens van toepassing op

Nadere informatie

Privacyreglement. Stichting Rapucation Postbus NL Amsterdam

Privacyreglement. Stichting Rapucation Postbus NL Amsterdam Stichting Rapucation Postbus 15989 1001 NL Amsterdam www.rapucation.eu info@rapucation.eu 088-3777700 Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming

Nadere informatie

Privacyreglement Actief in Werk B.V.

Privacyreglement Actief in Werk B.V. Privacyreglement B.V. Preambule Het Privacyreglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan of één van haar medewerkers kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens

Nadere informatie

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Inleiding Verzameling van persoonsgegevens Gebruik van persoonsgegevens Niet verdelen van de persoonsgegevens Beveiliging van de persoonsgegevens

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement Inleiding en doel Iedereen heeft recht op de bescherming van zijn of haar persoonlijke gegevens. Dit privacyreglement is opgesteld op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en beschrijft

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Digitale aangifte pootaardappelen

Veelgestelde vragen Digitale aangifte pootaardappelen In het aangifteprogramma bevindt zich ook een uitgebreide Handleiding. (Klik hieronder met uw linker muisknop op een categorie/vraag) Veelgestelde vragen over stap 1 Voorregistratie stammen Veelgestelde

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie juni 2017 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER

PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER GEWIJZIGD MEI 2018 De onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Loodgietersbedrijf Van der Kraan (KvK nummer:

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Inhoud Aanmelden op de website... 1 Projectcode aanvragen... 2 Vergunningsplichtige ingrepen... 3 Vooronderzoek... 3 1. Melding vooronderzoek... 3 2. Archeologienota

Nadere informatie

Privacy statement. Waarom verwerken we jouw gegevens?

Privacy statement. Waarom verwerken we jouw gegevens? Privacy statement Dit is het privacy statement van Hiiper Nederland B.V. (hierna ook: Hiiper of we, wij en ons ). Je vindt onze contactgegevens helemaal onderaan dit privacy statement. Wanneer je de website

Nadere informatie

Privacy reglement. Birtick Zorg & Welzijn

Privacy reglement. Birtick Zorg & Welzijn Inhoud 1. Begripsbepalingen 2. Reikwijdte 3. Doel 4. Categorieën van personen over wie gegevens in de registratie worden opgenomen 5. Vertegenwoordiging 6. Soorten van gegevens die in de registratie worden

Nadere informatie

Regelement bescherming persoonsgegevens relaties Universiteit van Tilburg 1 Begripsbepalingen a. persoonsgegeven: b. verwerking van persoonsgegevens

Regelement bescherming persoonsgegevens relaties Universiteit van Tilburg 1 Begripsbepalingen a. persoonsgegeven: b. verwerking van persoonsgegevens Regelement bescherming persoonsgegevens relaties Universiteit van Tilburg Dit reglement bevat, conform de Wet bescherming persoonsgegevens, regels voor een zorgvuldige omgang met het verzamelen en verwerken

Nadere informatie

BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN

BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN S A N I T R A C E BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN Versie 7 21/09/2012 Pagina 1 van 18 BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN Herinnering van de algemene gebruiksrichtlijnen De informaticatoepassing Beltrace moet door de

Nadere informatie

Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016. Privacyreglement

Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016. Privacyreglement Versie: 1.0 Eigenaar: Management Psy-zo! Vastgesteld op: 29-4-2014 Geldig tot: 31-12-2016 Privacyreglement Bij Psy-zo! stellen wij hoge eisen aan de mate van privacy van onze cliënten. Voor elke behandeling

Nadere informatie

Een doorverwijzing aanmaken

Een doorverwijzing aanmaken Een doorverwijzing aanmaken Deze handleiding beschrijft hoe de doorverwijzing van een klant van de ene partner naar de andere geregistreerd wordt. De partner die doorverwijst, wordt de doorverwijzer genoemd.

Nadere informatie

Privacyreglement BedrijfsartsPlus BV

Privacyreglement BedrijfsartsPlus BV Inleiding In dit Privacyreglement van BedrijfsartsPlus BV wordt uitleg gegeven over de bescherming van privacygevoelige informatie. De verantwoordelijke in de zin van de privacywetgeving is de besloten

Nadere informatie

Voornoemde gegevens zijn slechts beschikbaar of worden slechts beschikbaar gesteld voor zover dit nodig is voor het doel waartoe zij worden beheerd.

Voornoemde gegevens zijn slechts beschikbaar of worden slechts beschikbaar gesteld voor zover dit nodig is voor het doel waartoe zij worden beheerd. Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan PMT Ground Crew Training Centre BV of een van haar medewerkers kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens

Nadere informatie

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Verhuur module... 3 Enkele opties van deze software... 3 Kenmerken van de software... 3 Het gebruik van de software...

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

De GDPR-wetgeving is sinds 25 mei 2018 verplicht voor webshops en websites. De website van Bové B.V. is compliant met deze GDPR-wetgeving.

De GDPR-wetgeving is sinds 25 mei 2018 verplicht voor webshops en websites. De website van Bové B.V. is compliant met deze GDPR-wetgeving. PRIVACYVERKLARING PRIVACYVERKLARING Via onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Bové B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Privacyverklaring Scherpenhuizen. Download versie: Privacyverklaring

Privacyverklaring Scherpenhuizen. Download versie: Privacyverklaring Privacyverklaring Scherpenhuizen Download versie: Privacyverklaring Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met bedrijven van de Scherpenhuizen

Nadere informatie

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte AR-CO Handleiding «Aangifte van opdrachten 2014» (30/01/2015) Pagina 1 van 8 Inloggen Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte Nieuwe opdrachten invoeren EN/OF reeds eerder ingevoerde lopende

Nadere informatie

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding Hoe de formulieren correct invullen? Om toegang te krijgen tot uw aangifte ga naar: https://forma.ivcie.be en geef uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Privacyreglement. WerkPro privacyreglement pagina: 1 van 5 Versiedatum: Eigenaar: Bedrijfsjurist

Privacyreglement. WerkPro privacyreglement pagina: 1 van 5 Versiedatum: Eigenaar: Bedrijfsjurist Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een herkenbaar persoon; verwerking van persoonsgegevens:

Nadere informatie

Reglement bescherming persoonsgegevens Nieuwegein

Reglement bescherming persoonsgegevens Nieuwegein CVDR Officiële uitgave van Nieuwegein. Nr. CVDR339387_1 22 mei 2018 Reglement bescherming persoonsgegevens Nieuwegein Het college van de gemeente Nieuwegein; Gelet op de Wet bescherming persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement. Privacyreglement, eigenaar bedrijfsjurist, datum bewerking: Pagina 1 van 6

Privacyreglement. Privacyreglement, eigenaar bedrijfsjurist, datum bewerking: Pagina 1 van 6 Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: - de wet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming; - persoonsgegeven: elk gegeven over een herkenbaar persoon; - verwerking

Nadere informatie

Handleiding Skydrive: werken met verschillende personen aan een JALdocument

Handleiding Skydrive: werken met verschillende personen aan een JALdocument Handleiding Skydrive: werken met verschillende personen aan een JALdocument 1 VOORAF Indien je beschikt over een Windows LIVE ID (je hebt momenteel al een Hotmail, Gmail of Livemailaccount), ga dan onmiddellijk

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

KNGF PRIVACYREGLEMENT

KNGF PRIVACYREGLEMENT KNGF PRIVACYREGLEMENT Doelstelling privacy reglement Het bestuur van het KNGF vindt dat een vereniging met duizenden leden een tastbare waarborg aan zijn leden moet bieden dat zorgvuldig met hun gegevens

Nadere informatie

Hoe en waarom verzamelt DERO Payrolling B.V. persoonsgegevens?

Hoe en waarom verzamelt DERO Payrolling B.V. persoonsgegevens? Hoe en waarom verzamelt DERO Payrolling B.V. persoonsgegevens? DERO Payrolling B.V. verzamelt persoonsgegevens bij de uitvoering van haar werkzaamheden. In de meeste gevallen gaat het om gegevens die zij

Nadere informatie

Privacyreglement Zorgbewind Nederland BV

Privacyreglement Zorgbewind Nederland BV Privacyreglement Artikel 1 Begripsbepaling 1.1 Privacy: Het recht van een persoon op bescherming van de persoonlijke levenssfeer in het verband met het vastleggen en verstrekken van persoonsgegevens. 1.2

Nadere informatie

Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole. Fort Marina Bv en Hof van Leede

Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole. Fort Marina Bv en Hof van Leede Reglement Cameratoezicht en Toegangscontrole Fort Marina Bv en Hof van Leede Dit reglement zal worden gewijzigd Mei 2018 Reglement Cameratoezicht Fort Marina/ Hof van Leede Dit reglement geeft een beschrijving

Nadere informatie

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht CSC Datum: Aantal pagina s: Versie: 2012 CSC All rights reserved CSC Mendelweg 32 2333 CS Leiden Tel. 071-52 56 747 Fax 071-52 16 675 E-mail servicecentre.hg.nld@csc.com

Nadere informatie