IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE"

Transcriptie

1 IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA

2 PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige innovaties en ambitieuze duurzaamheid. Deze waarden staan bij ons intern centraal en we passen deze waarden ook graag toe in de relatie met onze partners. Deze waarden zijn de inspiratie voor ons nieuwe partnerprogramma, dat vorm moet geven aan duurzame partnerships in een sfeer van echte samenwerking. We willen de groei van uw bedrijf steunen en een intensieve samenwerking opbouwen met realistische doelen en lucratieve voordelen, zoals uitkering van een bonus wanneer de doelen worden gehaald. We streven naar verscheidenheid onder onze partners en ons programma is dan ook een weerspiegeling van dit streven. In plaats van met een vast pakket voorwaarden te werken hebben we een scoresysteem ontwikkeld. Daarmee wordt duidelijk wat uw sterke kanten zijn en daar houden we dan zo goed mogelijk rekening mee. Om u te helpen bij het uitbreiden van uw kennis en kunde kunt u deelnemen aan opleidingsprogramma's om uw vaardigheid naar een nog hoger niveau te brengen. Bij de verkoop van de bekroonde producten, oplossingen en diensten van aan uw klanten profiteren u en uw bedrijf maximaal van onze expertise. Als een van onze partners bent u ook altijd als een van de eersten op de hoogte van onze nieuwste innovaties. Zo hebt u dus meteen een voorsprong op uw concurrenten.

3 PARTNERPROGRAMMA INDELING We willen u een programma aanbieden dat uw partnerniveau bepaalt op een compleet eerlijke, open en transparante manier. Dat partnerniveau bepaalt vervolgens op welke voordelen u recht hebt. Wij hebben het beste met u en uw bedrijf voor en dat willen we laten zien door de groei van uw bedrijf op een duurzame manier te ondersteunen. Dit betekent concreet dat we voor het bepalen van uw partnerniveau niet zozeer kijken naar uw omzet bij ons, maar naar een aantal specifieke criteria waarvoor u van ons een score krijgt. Aan de hand van die score bepalen wij uw partnerniveau. Een Partner Manager doorloopt de score samen met u en u hebt tegelijk gelegenheid om te praten over uw huidige en toekomstige doelstellingen. Kortom, wij passen ons aan uw bedrijfsmodel aan. En niet omgekeerd. Naarmate u aan meer criteria voldoet, wordt uw partnerniveau steeds hoger en geniet u meer voordelen. UW PARTNER- NIVEAU Uw partnerniveau hangt af van uw commitment en dit wordt in overleg met een Partner Manager bepaald aan de hand van een scoresysteem. Aan elk niveau zijn specifieke voordelen verbonden voor u. Hoe hoger uw commitment, hoe groter de voordelen. PARTNER ADVANCED PARTNER PREMIUM PARTNER ELITE PARTNER

4 HOOGTEPUNTEN Het allerbeste Salesondersteuning Als partner hebt u een vaste Partner Manager. Deze persoon is uw contactpersoon voor alle dagelijkse aangelegenheden en uw eerste aanspreekpunt voor alle verkoopgerelateerde vragen. Uw Partner Manager kan zelf met u meegaan naar belangrijke verkoopbesprekingen met klanten, maar hij/zij kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat iemand van die alles over een bepaald onderwerp weet met u meegaat naar belangrijke afspraken. Uw Partner Manager stelt in nauw overleg met u een businessplan op basis van de salesdoelen op. Marketingondersteuning Afhankelijk van uw partnerniveau hebt u recht op zaken als brochures, mailingcampagnes en verkoopmateriaal. Het meeste is gratis. Hoe meer u voor ons doet, hoe groter de voordelen voor u. Een concept dat u proactief kunt beïnvloeden. U hebt namelijk elk boekjaar opnieuw de kans om van partnerniveau te veranderen. Een aanpak die we in de toekomst nog meer gaan ondersteunen. Engagement U wordt uitgenodigd voor lokale events, zoals 'Partner kick offs'. U krijgt onze nieuwe producten als eerste te zien, neemt deel aan relevante seminars en ontmoet op hetzelfde moment mensen met dezelfde achtergrond als u. Training kan u de meest uiteenlopende cursussen en opleidingsmethoden bieden. We hebben opleidingen gericht op vaardigheden en opleidingen gericht op technologie. Deze opleidingen kunnen worden gegeven door een instructeur, online of beide. Zelfstudie is vaak een voorwaarde bij cursussen in een leslokaal. Service Service is onze hoogste technische norm, die we graag met onze partners delen om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden. We bieden verschillende ondersteuningsmogelijkheden en opleidingstrajecten om partners meer specifieke kennis te bezorgen en onze samenwerking op deze manier verder te verstevigen.

5 PARTNERPROGRAMMA HOE WORD IK PARTNER? De meeste bedrijven hebben een zekere identiteit opgebouwd. Het is belangrijk voor ons dat u, als Partner, uw eigen identiteit bewaart. Specifieke succesfactoren, die uniek zijn voor u, hebben uw bedrijf gemaakt tot wat het is. Misschien beschikt u over heel specifieke expertise op een bepaald gebied of misschien is uw kracht juist de enorme verscheidenheid aan kennis en producten die u kunt aanbieden. Voor is dat allebei even belangrijk. Diversiteit moet er zijn. Ons nieuwe partnerprogramma is duidelijk, eerlijk en transparant. U bent zelf verantwoordelijk voor uw partnerniveau en de voordelen die dit oplevert. Hoe? Door per partnerniveau te voldoen aan enkele specifieke voorwaarden. Uw partnerstatus wordt geëvalueerd aan de hand van een scoresysteem. Welk partnerniveau u bereikt, wordt bepaald op basis van een aantal verschillende criteria. Alle vakkundigheid waarover u als bedrijf beschikt, wordt geëvalueerd aan de hand van een scoretabel. Het zijn allemaal puzzelstukjes die even op de juiste plaats moeten worden gelegd. Hoe hoger uw score op zaken als bedrijfsvoering en marketingcapaciteiten, en factoren als opleiding en vaardigheden, hoe hoger uw partnerniveau. Binnen dit proces vindt ook continu overleg plaats met betrekking tot uw ontwikkeling, waar u als bedrijf naartoe wilt en hoe wij als partners kunnen samenwerken om een en ander mogelijk te maken. Op deze manier kunt u maximaal uw eigen kracht als bedrijf blijven uitspelen zonder dat u zich hoeft aan te passen aan ons. VOORDELEN Korte, duidelijke resultaten en voordelen. Gemeenschappelijke doelen die aan het begin van elk jaar worden afgesproken op basis van een gezamenlijk businessplan dat uw bedrijf moet laten groeien. Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw bedrijf wordt immers op de website vermeld als verkooppunt. Klanten die producten zoeken op de website, worden naar uw bedrijf gestuurd. Meer kennis en kunde in uw bedrijf door gebruik te maken van de opleidingen die aanbiedt en die, afhankelijk van uw partnerniveau, geheel gratis kunnen zijn. Certificering om aan te geven dat u over alle capaciteiten en kennis beschikt om de geavanceerde producten en oplossingen van aan te bieden. Betrouwbaarheid voor uw klanten in de vorm van uw partnerstatus die bewijst dat u aan duidelijk omschreven voorwaarden voldoet wat training, vaardigheden en kennis betreft. Omdat u als verkooppunt wordt vermeld op de website, met daarbij al uw partnerlogo's en certificeringen, kunt u laten zien dat u door bent gecertificeerd en erkend. Winstgevendheid dankzij de speciale prijzen (volgens partnerniveau) en de bonus en commissie die u krijgt.

6 PARTNERPROGRAMMA CERTIFICERING Het partnerprogramma laat u nauw samenwerken met Konica Minolta en maakt het mogelijk om te worden gecertificeerd voor de verkoop van onze producten. Veel van onze producten en oplossingen vergen speciale vaardigheden en kennis. Er wordt dus veel van u gevraagd. Om uw klanten zekerheid te bieden voor die specialisaties hebben wij voor onze partners verschillende certificeringen. Als partner kunt u daarmee aan uw klanten laten zien dat u over specifieke kennis beschikt op een bepaald gebied of over specifieke producten. Nadat u de extra training hebt gekregen en aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan die uw expertise bevestigen, kunt reclame maken met uw certificering en partnerniveau door middel van logo's en certificaten. U kiest zelf de medewerkers die aan de cursussen deelnemen. Zij hebben dan alle kennis en expertise die nodig is om gecertificeerd expert te worden. Partners van die ons proces voor productcertificering volgen, komen in aanmerking voor extra voordelen, zoals aanvullende training en speciale ondersteuning. Certificering voor service en ondersteuning Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen serviceorganisatie. Certificering voor production printing Als een van de leiders op het gebied van production printing weten we hoe dynamisch deze specifieke markt kan zijn en wat voor speciale vaardigheden en kennis hiervoor noodzakelijk zijn. Wanneer u zich laat certificeren voor production printing, gebruikt u ons marktleiderschap om uw klanten duidelijk te maken dat u tot de allerbeste bedrijven behoort die oplossingen voor production printing kunnen aanbieden. Certificering voor oplossingen Softwareapplicaties bieden uw klanten extra mogelijkheden in hun documentworkflows en hun bedrijfsprocessen in het algemeen. Echte efficiëntie binnen de hele organisatie van de klant kan alleen worden bereikt door middel van uitgebreide procesautomatisering en optimalisering van document en registratieworkflows. Hiervoor dienen de juiste softwareoplossingen te worden geselecteerd, individueel aanpasbaar en combineerbaar met innovatieve hardware voor de invoer en uitvoer van data. Zo'n diepe betrokkenheid bij de activiteiten van uw klanten vergt kennis en vertrouwen. Een manier om uw kennis en commitment aan te bieden is door u te laten certificeren voor onze oplossingen. Daarmee laat u aan uw klanten zien dat u over alle kennis en capaciteiten beschikt om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Via ons certificeringstraject ontdekt u de best practices op het gebied van service en kunt u uw technische mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Service Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast.

7 PARTNERPROGRAMMA Het nieuwe partnerprogramma: transparantie, samenwerking, technologische expertise en loyaliteit! Verbeter uw capaciteiten en professionalisme door nauw samen te werken met, een wereldwijde organisatie! U verkoopt de nieuwste technologie met de bekende betrouwbaarheid van een marktleider. U werkt steeds in nauw overleg samen met uw vaste Partner Manager, volledig gericht op het behalen van de samen afgesproken doelen. U hebt toegang tot het volledige aanbod producten van. U hebt toegang tot certificeringsprogramma's en aanvullende producten en diensten, zoals Production Printing, Software en Technical Services. U wordt op de website van vermeld als erkend reseller.

8 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING Voor onze klanten is een betrouwbare aftersales een belangrijke factor in het aanschafproces. Een uitstekende service en ondersteuning voor onze klanten, dat is de grote kracht van. Om de kwaliteit van onze service en ondersteuning hoog te houden gaan wij uiterst zorgvuldig te werk bij het selecteren van onze erkende -partners. Daarom hebben we voor onze partners een serviceprogramma in het leven geroepen dat onze partners aanmoedigt om een uitstekende service te verlenen en dat er tegelijk voor zorgt dat het -netwerk synoniem blijft voor een uitstekende aftersales. Voor ons is het woord PARTNER het belangrijkst, want dit woord staat voor samenwerking bij de implementatie en het opvolgen van de hoge kwaliteitseisen van. Samen streven wij immers naar maximale klanttevredenheid. Onze partners zijn een sterke schakel in het onder de aandacht brengen van ons merk. Alleen echte samenwerking leidt tot succes en vertrouwen bij onze klanten. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Op elk niveau van het partnerprogramma wordt u gevraagd om aan enkele strikte service-eisen te voldoen. Dit betreft onder meer: Opleiden van technici volgens de eisen van Onderhouden van alle producten volgens de kwaliteitsniveaus die door de fabrikant zijn vastgelegd In stand houden van een serviceorganisatie met alle functies die nodig zijn om klanten een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden Alle technici beschikken over de juiste tools en software om technische ondersteuning volgens de hoogste kwaliteitsnormen mogelijk te maken

9 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING Hoe we onze partners helpen bij de service en ondersteuning die zij verlenen aan hun klanten: Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen serviceorganisatie. Via ons certificeringstraject ontdekt u de best practices op het gebied van service en kunt u uw technische mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Service Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast. Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten een duidelijke, op voorhand vastgelegde servicestandaard kunnen aanbieden. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners een aantal voorbereidingen treffen, zoals het volgen van cursussen en het opstellen van bedrijfsprocessen: - Technische service beschikbaar voor het volledige productportfolio van - Opgeleide technicus voor elk type product waarvoor de partner service aanbiedt namens - Elke technicus kan zich aanmelden op de technische website en de opleidingssite van - De onderdelen en verbruiksmaterialen die worden gemonteerd, zijn originele -producten - De technicus van de partner heeft de juiste onderdelen bij zich - Aparte ondersteuningsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio - SLA-rapportage voor servicebezoeken in een dealerportaal Training - voordelen Wij willen onze partners zo goed mogelijk ondersteunen zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen organisatie. Om te kunnen groeien en de certificering voor Service & Support in de wacht te slepen kunnen onze partners een beroep doen op verschillende opleidingstrajecten. Naast webgebaseerde technische producttraining bieden wij ook: - Toegang tot Learning Management System MPlus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service - Technische cursussen voor officesystemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners (kosten verrekend met het trainingsbudget) - Hands-on training voor technici en specialisten in de trainingsfaciliteiten van - Outward, het wereldwijde kwalificatiesysteem van voor niet-productspecifieke technische training, bestaat uit vier certificeringsniveaus die op elkaar voortborduren (Associate, Professional, Expert en Master) en die zijn bedoeld voor monteurs en technisch ondersteunend personeel binnen de wereldwijde Konica Minolta-familie - Technische workshops voor nieuwe producten en gerelateerde onderwerpen - Consultancy met betrekking tot best practices om zo een volwassen serviceorganisatie op te bouwen en aan te sturen Ondersteuning - voordelen Wij willen onze partners zo goed mogelijk ondersteunen zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen organisatie. Om te kunnen groeien en de certificering voor Service & Support in de wacht te slepen kunnen onze partners een beroep doen op onze consultancy: - Toegang tot het dealerportaal voor service-informatie - Webportal voor het bestellen van onderdelen en verbruiksmaterialen - Webportal voor garantieclaims - Technische ondersteuning voor oproepen die naar worden doorgespeeld Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

10 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING De afgelopen jaren is de grafische sector ingrijpend veranderd. Iedereen die in deze sector actief is, is gedwongen om zijn of haar strategie en manier van werken onder de loep te nemen. Door de huidige slechte economische situatie neemt het aantal drukkerijen, evenals het totale printvolume, af. Verstandige drukkerijen weten dat ze hun printactiviteiten moeten uitbreiden. De winstmarge moet omhoog en er moeten nieuwe bronnen van inkomsten worden gevonden. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Onze certificering voor production printing is bedoeld om partners te helpen bij het vinden van nieuwe kansen op het gebied van production printing, zowel bij bestaande klanten als bij nieuwe klanten. Partners kunnen hun klanten dan helpen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden om te besparen, om de winst te verhogen en om nieuwe diensten aan te bieden, zodat ze hun productiviteit kunnen verhogen. De opkomst van documenten in kleine oplagen en de personalisering van documenten heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe technologieën. In dit veranderende landschap is er een belangrijke rol weggelegd voor fabrikanten: zij kunnen hun partners op deze punten coachen en ondersteunen

11 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING Hoe wij gecertificeerde Production Printing Partners kunnen helpen bij het opbouwen van de production printing van hun klanten Production Printing Partners begrijpen hoe ze hun klanten kunnen helpen om een solide production printing-omgeving op te zetten: IDENTIFICATIE van de specifieke kansen die er zijn om de production printing uit te breiden met behulp van de meest uiteenlopende zaken, zoals Web to Print, Variable Data Printing, workflowautomatisering, inline-afwerking en het printen van boeken. EVALUATIE van kansen om te bepalen hoe deze kansen passen in de bestaande operationele setup. IMPLEMENTATIE van nieuwe of aanvullende oplossingen, gericht op het vergroten van succes en het voorkomen van teleurstellingen. Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten voor klanten dezelfde hoge servicenormen hanteren als zelf. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners training volgen en bepaalde bedrijfsprocessen invoeren. - Min. 4 PP-eenheden/jaar - Specifiek en goed opgeleid PP-salesteam - Showroomsystemen beschikbaar in het eigen pand of bij de referentieklant - Deelname aan workshops en meetings/uitwisselingen Technische training en ondersteuning - voordelen De implementatie van een oplossing voor production printing bij een klant vergt verregaand technisch inzicht. Om tot een goede Production Printing-oplossing te komen is het belangrijk dat de specifieke technologische vereisten en beperkingen bij een klant goed worden ingeschat. - Technische cursussen voor PP-systemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Cursus voor de verkoop van hardware (Production Printing) - Aparte PP-pre-salesondersteuning Sales & Marketing - voordelen - Specifieke ondersteuning door een PP-partnermanager - Ondersteuning bij productmanagement - Ondersteuning op beurzen en open dagen bij de partner - Gebruik van de PP-showroom op het hoofdkantoor (DIS) - Regelmatige uitwisselingsworkshops - Blog over production printing Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

12 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING Het uitgebreide productportfolio van omvat ook krachtige software en intelligente servicetools die van onze producten geïntegreerde oplossingen maken voor de meest uiteenlopende sectoren. Sommige software is erg complex. De verkoop en installatie van dergelijke software vergt dan ook heel specifieke kennis. Het -partnerprogramma biedt certificering voor dergelijke oplossingen, zodat onze partners alle vereiste vakkennis kunnen opdoen. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Hoe wij u kunnen helpen bij uw dienstverlening aan uw klanten Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen Solutions-skills. Via ons certificeringstraject kunt u uw mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Solutions Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast. Bij het werken met professionele softwareapplicaties is het belangrijk om te weten dat begrip van één deel van de software niet automatisch betekent dat de partner alles weet over alle aspecten van de software. Wij maken het voor onze partners mogelijk om zich te focussen op populaire categorieën als Cloud & Mobile Printing, Connectivity, Device Management, Document Capture & Management, Security, Output Management en meer.

13 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten voor klanten dezelfde hoge servicenormen hanteren als zelf. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners training volgen en bepaalde bedrijfsprocessen invoeren. - IT-kennis en -capaciteit intern aanwezig - Ten minste één Solution/System-Specialist - Specifieke pre-salesondersteuning intern aanwezig - Pre-sales heeft eigen apparatuur (eigen server, eigen besturingssysteem) - Pre-salesondersteuning volgt regelmatig training bij - Organisatie van workshops en/of open dagen voor klanten, ook voor Solutions - Permanent geïnstalleerde computer met de volgende applicaties: Content Management, Capture & Distribution, Connectivity, Accounting & Output Management, Device Management - Applicatiecursussen voor pre-salesondersteuning zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Exclusieve en gratis pre-salestraining - Toegang tot Solution Helpdesk met hoge beschikbaarheid en uitgebreide capaciteiten - Ondersteuning bij het kiezen van de juiste applicatie volgens de eisen en wensen van de klant Sales- en pre-salesondersteuning - voordelen - Exclusieve, gratis ondersteuning bij projecten door pre-salesconsultants - Ondersteuning bij projectdocumentatie - Ondersteuning bij open dagen door pre-salesconsultants van - Exclusieve workshops (diverse evenementen per jaar) - Exclusieve online-sessies (diverse evenementen per jaar) - Speciale bonusregeling voor omzet in oplossingen Commerciële training - voordelen Training is een vast onderdeel van de Solutions-certificering. Om ervoor te zorgen dat de salesmedewerkers van de partner over voldoende kennis van onze oplossingen beschikken bieden wij diverse cursussen aan - Toegang tot Learning Management System Mplus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service - Applicatiecursussen voor Solution Consultants zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Salescursussen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Seminars voor servicemanagement Technische training en ondersteuning - voordelen De implementatie van een oplossing bij een klant vergt diep technisch inzicht. Om tot een goede softwareoplossing te komen is het belangrijk dat de specifieke vereisten en beperkingen goed worden ingeschat. Om dit mogelijk te maken moeten technische analisten de volgende training volgen: Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

14 OVERVIEW Gegarandeerde partnervoordelen op basis van certificering (12 maanden geldig) Beschrijving Partner Advanced Partner Premium Partner Elite Partner Algemene zakelijke voordelen Bonus/commissie op basis van het businessplan aan het begin van elk boekjaar worden nieuwe targets ondertekend Vaste partnermanager (persoonlijk) Mogelijkheid om Authorised Service Partner (ASP) te worden raadpleeg de aparte certificering voor service Partnerlogo om het partnerniveau te laten zien borden en labels om in- en extern het partnerniveau en de certificering te promoten Bonus/korting/commissie/prijzen/targets Korting op demosystemen dealer kan speciale aanbiedingen hanteren voor demosystemen Toegang tot beloningsprogramma dealer kan deelnemen aan speciale beloningsprogramma's Budget voor training dealer kan het vastgelegde budget gebruiken voor de opleiding van sales- en servicemedewerkers Strategie, businessdevelopment, planning - voordelen Jaarlijkse bespreking van het businessplan bespreking van het businessplan aan het begin van een nieuw boekjaar tussen de dealer en zijn partnermanager Jaarlijkse meeting met de partner/uitwisseling dealer kan deelnemen, indien de meeting wordt georganiseerd Accountplanning met partnermanager Zakelijke ondersteuning bij projecten dealer kan ondersteuning krijgen via een speciaal offerteformulier Toegang tot professionele diensten Productmarketing - voordelen Ondersteuning bij productmanagement dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij hoofdkantoor Ondersteuning bij presentaties voor eindklanten in het het PP-productmanagement voor het geven van hoofdkantoor (alleen voor PP) PP-presentaties aan eindklanten in het lokale Ondersteuning bij presentaties voor klanten in hoofdkantoor (office- en softwareapplicaties) Producttraining ter plaatse dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement voor het geven van presentaties aan eindklanten in het lokale hoofdkantoor dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement voor producttraining ter plaatse Marketing - communicatie en campagnes - voordelen Infomateriaal over het bedrijf/geschenken allerlei promomaterialen en geschenken kunnen altijd worden besteld uit onze catalogus Aanpassing van bestaande -ontwerpen aan de bestaande sjablonen kunnen worden aangepast campagne van de partner met de gegevens en het logo van de partner de leads die uit de diverse campagnes voortkomen Leadmanagement (genereren en distribueren van leads) worden gedistribueerd op basis van onze verkooppunten en partners op de website Opstellen van succesverhalen en referenties voor referenties kunnen interviews worden afgenomen via de telefoon, lync call of opstellen van teksten tot tekens: EUR 500 ± ± opstellen van teksten tot tekens: EUR Toegang tot de bibliotheek met beeldmateriaal gebruik van de bibliotheek met beeldmateriaal om eigen marketingmateriaal te kunnen maken PDF-tool om brochures te kunnen aanpassen online-toegang tot een tool die individuele brochures kan maken voor een eindklant, met personalisering door de partner Partnerlogo om het partnerniveau te laten zien borden en labels om in- en extern het partnerniveau en de certificering te promoten opstellen, lay-out, één correctieslag en gebruiksklare bestanden op basis van briefing individuele ondersteuning bij het maken van marketingmaterialen (print/online) en inhoud aangeleverd door de partner bestand dat print-ready is: EUR 300 per pagina - ± 1 2 bestanden voor online-gebruik: EUR 200 Gebruik van het -logo in correspondentie Branding op auto's = ja (gratis) / - = nee / 1 = 1x gratis / 2 = 2x gratis /± = tegen betaling / 1+ = ja, 1 gratis (meer tegen betaling) / 2+ = ja, 2 gratis (meer tegen betaling)

15 Gegarandeerde partnervoordelen op basis van certificering (12 maanden geldig) Beschrijving Partner Advanced Partner Premium Partner Elite Partner Marketing - online - voordelen -logo op de website van de partner KM-producten zichtbaar op de website van de partner beschikbaarheid van -producten in een iframe voor implementatie op uw website, inclusief basisondersteuning Contactgegevens op de NOC-webpagina (verkooppunten) partners worden geïntegreerd in de partnerlocator met bedrijfs- en contactgegevens Toegang tot de productconfigurator trekt klanten aan, helpt ze bij het maken van een eerste keuze Toegang tot de productconfigurator op de website van de partner Toegang tot het InfoPortal "een online-productconfigurator mede voorzien van het logo van de partner op de website van de partner: implementatiekosten EUR 500 opzoeken van alle relevante sales-, marketing- en service-informatie Marketing - showroom - voordelen - met kosten Megaprint met KM-logo logo zichtbaar aanwezig in de showroom Ondersteuning bij beurzen (deelname van een KMcontactpersoon) - - ± + Toespraak op beurs (in naam van de partner door mensen van KM) Sales- en pre-salesondersteuning - voordelen Bezoek van de KM-partnermanager Bezoek van KM-management (CEO van partner, President) Pre-salesondersteuning Bezoek aan de eindklant met de partnermanager Speciale tests voor de PP-markt Ondersteuning voor consultancy Printkostenraming voor consultingprojecten Productdemonstraties in kantoren van KM Productdemonstraties op locatie bij de partner Productdemonstraties op locatie bij de klant Deelname aan het bonusprogramma (volgens overeenkomst) Deelname aan salespromoties (volgens businessniveau) Training - voordelen Toegang tot Learning Management System Mplus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service (kosten verrekend met het trainingsbudget) Technische cursussen voor officesystemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - ± ± + Technische cursussen voor PP-systemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - - ± ± Cursus voor de verkoop van hardware (Production Printing) ± ± ± ± Applicatiecursussen voor Solution Architects (consultants/ pre-salesondersteuning) zoals vermeld in het Academy Training - ± ± ± Portfolio voor partners Salescursussen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - ± ± ± Seminars voor servicemanagement = ja (gratis) / - = nee / 1 = 1x gratis / 2 = 2x gratis /± = tegen betaling / 1+ = ja, 1 gratis (meer tegen betaling) / 2+ = ja, 2 gratis (meer tegen betaling)

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Comstor en Cisco MKB Partner Handboek. Learning Solutions. 2008/2009 Versie 2

Comstor en Cisco MKB Partner Handboek. Learning Solutions. 2008/2009 Versie 2 TM Comstor en Cisco MKB Partner Handboek Learning Solutions 2008/2009 Versie 2 Comstor en Cisco MKB Partner Handboek Beste partner, Welkom bij de 2de editie van het Comstor MKB Handboek. Comstor en Cisco

Nadere informatie

PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE PARTNER PROGRAMMA

PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE WELKOM Welkom bij het. In deze brochure willen we u wat meer vertellen over Kaspersky Lab, waarom we vinden dat u Kaspersky Lab-partner moet worden en welke ondersteuning u krijgt als u deelneemt

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

Web2Print Systeembeschrijving

Web2Print Systeembeschrijving HIFLEX Web2Print 2 Web2Print Systeembeschrijving 4 Inhoud Inleiding 01. Bedrijfsprofiel 06 02. Redenen voor Web2Print 08 03. Referenties: Web2Print van HIFLEX 10 Web2Print voor drukwerkinkopers 04. Productmatrix

Nadere informatie

Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website

Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website DE NON-PROFIT MANAGEMENT GIDS DEEL 2 Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website Door vier kritische succesfactoren toe te passen! Uw website speelt een cruciale rol in het betrekken van uw

Nadere informatie

Optimale werkmethoden voor. partners. Uw Cisco Smart Care serviceaanbod met meerwaarde opbouwen

Optimale werkmethoden voor. partners. Uw Cisco Smart Care serviceaanbod met meerwaarde opbouwen T Uw Cisco Smart Care serviceaanbod met meerwaarde opbouwen Optimale werkmethoden voor Concept 1.0 partners Uw Cisco Smart Care serviceaanbod met meerwaarde opbouwen Versie 1.0 Cisco Hoofdkantoor 170 West

Nadere informatie

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25

INHOUD 3 5 6 7 7 8 8 8 9 9 10 11 12 13-17 18 19 20 21 22 23 24 25 INHOUD How & Knower Inleiding Contactpersonen Ons aanbod voor jouw organisatie Thema s Analytics & Optimalisatie Zoekmachinemarketing Social media Content marketing Online marketing Visie op leren Kennisborgen

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

praktische voor wederverkopers

praktische voor wederverkopers praktische voor wederverkopers gids 2012 lenovo partner network Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS GIDS 2013 LENOVO PARTNER NETWORK Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Controle. En ook: M a m u t M a g a z i n e. over uw geld. Klantgerichte ontwikkeling. Mamut One. Inzicht. Reach Your Goals!

Controle. En ook: M a m u t M a g a z i n e. over uw geld. Klantgerichte ontwikkeling. Mamut One. Inzicht. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e Z o m e r 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Controle over uw geld Klantgerichte ontwikkeling

Nadere informatie

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een ontmoeting met de cloud Pagina 4 Trends in IT Pagina 6 Informatie achter slot en grendel Pagina 12 Glasvezel: hogesnelheidslijn voor

Nadere informatie

Afstuderen doe je bij de beste ICT-werkgever van Nederland

Afstuderen doe je bij de beste ICT-werkgever van Nederland FEATURES: je kiest uit hoogwaardige afstudeeropdrachten je krijgt intensieve begeleiding je zit bij de bron van de meest actuele IT-kennis je kunt kiezen uit een zeer uitgebreid trainingsaanbod je hebt

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

BIJLAGE 1. JOUW PERSOONLIJKE DRIJFVEREN: INSPIRATIE EN BEZINNING

BIJLAGE 1. JOUW PERSOONLIJKE DRIJFVEREN: INSPIRATIE EN BEZINNING Bijlage 1. Jouw persoonlijke drijfveren BIJLAGE 1. JOUW PERSOONLIJKE DRIJFVEREN: INSPIRATIE EN BEZINNING (Hoort bij artikel 3.3 in Hoofdstuk 3: Waar begin ik?) 1. Werk Beantwoord de vragen en schrijf op

Nadere informatie

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software Praktische handvatten voor het kiezen van de juiste enterprise e-commerce software SCALE YOUR ONLINE BUSINESS WITH

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Online Franchisen. Versneld uitbreiden van uw online vestigingen. Alex van Ginneken

Online Franchisen. Versneld uitbreiden van uw online vestigingen. Alex van Ginneken Online Franchisen Versneld uitbreiden van uw online vestigingen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan!

Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan! Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan! Een praktische gids voor werkervaring Ian Lynch Ondersteund door het Lifelong Learning Project van de Europese Unie Ian Lynch 2012 Dit project werd gefinancierd

Nadere informatie

Waarom kiezen voor Cloud Computing?

Waarom kiezen voor Cloud Computing? Waarom kiezen voor Cloud Computing? De grootste verandering in de ICT sinds de opkomst van het internet 1 Een White Paper is een document dat uitgebreide, objectieve en relevante informatie biedt over

Nadere informatie

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad... 0 Woord vooraf... 3 Is CRM voor starters een must?... 4 Stap 1: Wat is CRM?... 5 Wat kun je bereiken met CRM?... 7 CRM is geen software... 8 De vier

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen?

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Gratis White Paper Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Oké Marketing Kruidnagel 2 5275 KR Den Dungen T: 06 54 793 205 E: info@okemarketing.nl

Nadere informatie