IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE"

Transcriptie

1 IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA

2 PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige innovaties en ambitieuze duurzaamheid. Deze waarden staan bij ons intern centraal en we passen deze waarden ook graag toe in de relatie met onze partners. Deze waarden zijn de inspiratie voor ons nieuwe partnerprogramma, dat vorm moet geven aan duurzame partnerships in een sfeer van echte samenwerking. We willen de groei van uw bedrijf steunen en een intensieve samenwerking opbouwen met realistische doelen en lucratieve voordelen, zoals uitkering van een bonus wanneer de doelen worden gehaald. We streven naar verscheidenheid onder onze partners en ons programma is dan ook een weerspiegeling van dit streven. In plaats van met een vast pakket voorwaarden te werken hebben we een scoresysteem ontwikkeld. Daarmee wordt duidelijk wat uw sterke kanten zijn en daar houden we dan zo goed mogelijk rekening mee. Om u te helpen bij het uitbreiden van uw kennis en kunde kunt u deelnemen aan opleidingsprogramma's om uw vaardigheid naar een nog hoger niveau te brengen. Bij de verkoop van de bekroonde producten, oplossingen en diensten van aan uw klanten profiteren u en uw bedrijf maximaal van onze expertise. Als een van onze partners bent u ook altijd als een van de eersten op de hoogte van onze nieuwste innovaties. Zo hebt u dus meteen een voorsprong op uw concurrenten.

3 PARTNERPROGRAMMA INDELING We willen u een programma aanbieden dat uw partnerniveau bepaalt op een compleet eerlijke, open en transparante manier. Dat partnerniveau bepaalt vervolgens op welke voordelen u recht hebt. Wij hebben het beste met u en uw bedrijf voor en dat willen we laten zien door de groei van uw bedrijf op een duurzame manier te ondersteunen. Dit betekent concreet dat we voor het bepalen van uw partnerniveau niet zozeer kijken naar uw omzet bij ons, maar naar een aantal specifieke criteria waarvoor u van ons een score krijgt. Aan de hand van die score bepalen wij uw partnerniveau. Een Partner Manager doorloopt de score samen met u en u hebt tegelijk gelegenheid om te praten over uw huidige en toekomstige doelstellingen. Kortom, wij passen ons aan uw bedrijfsmodel aan. En niet omgekeerd. Naarmate u aan meer criteria voldoet, wordt uw partnerniveau steeds hoger en geniet u meer voordelen. UW PARTNER- NIVEAU Uw partnerniveau hangt af van uw commitment en dit wordt in overleg met een Partner Manager bepaald aan de hand van een scoresysteem. Aan elk niveau zijn specifieke voordelen verbonden voor u. Hoe hoger uw commitment, hoe groter de voordelen. PARTNER ADVANCED PARTNER PREMIUM PARTNER ELITE PARTNER

4 HOOGTEPUNTEN Het allerbeste Salesondersteuning Als partner hebt u een vaste Partner Manager. Deze persoon is uw contactpersoon voor alle dagelijkse aangelegenheden en uw eerste aanspreekpunt voor alle verkoopgerelateerde vragen. Uw Partner Manager kan zelf met u meegaan naar belangrijke verkoopbesprekingen met klanten, maar hij/zij kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat iemand van die alles over een bepaald onderwerp weet met u meegaat naar belangrijke afspraken. Uw Partner Manager stelt in nauw overleg met u een businessplan op basis van de salesdoelen op. Marketingondersteuning Afhankelijk van uw partnerniveau hebt u recht op zaken als brochures, mailingcampagnes en verkoopmateriaal. Het meeste is gratis. Hoe meer u voor ons doet, hoe groter de voordelen voor u. Een concept dat u proactief kunt beïnvloeden. U hebt namelijk elk boekjaar opnieuw de kans om van partnerniveau te veranderen. Een aanpak die we in de toekomst nog meer gaan ondersteunen. Engagement U wordt uitgenodigd voor lokale events, zoals 'Partner kick offs'. U krijgt onze nieuwe producten als eerste te zien, neemt deel aan relevante seminars en ontmoet op hetzelfde moment mensen met dezelfde achtergrond als u. Training kan u de meest uiteenlopende cursussen en opleidingsmethoden bieden. We hebben opleidingen gericht op vaardigheden en opleidingen gericht op technologie. Deze opleidingen kunnen worden gegeven door een instructeur, online of beide. Zelfstudie is vaak een voorwaarde bij cursussen in een leslokaal. Service Service is onze hoogste technische norm, die we graag met onze partners delen om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden. We bieden verschillende ondersteuningsmogelijkheden en opleidingstrajecten om partners meer specifieke kennis te bezorgen en onze samenwerking op deze manier verder te verstevigen.

5 PARTNERPROGRAMMA HOE WORD IK PARTNER? De meeste bedrijven hebben een zekere identiteit opgebouwd. Het is belangrijk voor ons dat u, als Partner, uw eigen identiteit bewaart. Specifieke succesfactoren, die uniek zijn voor u, hebben uw bedrijf gemaakt tot wat het is. Misschien beschikt u over heel specifieke expertise op een bepaald gebied of misschien is uw kracht juist de enorme verscheidenheid aan kennis en producten die u kunt aanbieden. Voor is dat allebei even belangrijk. Diversiteit moet er zijn. Ons nieuwe partnerprogramma is duidelijk, eerlijk en transparant. U bent zelf verantwoordelijk voor uw partnerniveau en de voordelen die dit oplevert. Hoe? Door per partnerniveau te voldoen aan enkele specifieke voorwaarden. Uw partnerstatus wordt geëvalueerd aan de hand van een scoresysteem. Welk partnerniveau u bereikt, wordt bepaald op basis van een aantal verschillende criteria. Alle vakkundigheid waarover u als bedrijf beschikt, wordt geëvalueerd aan de hand van een scoretabel. Het zijn allemaal puzzelstukjes die even op de juiste plaats moeten worden gelegd. Hoe hoger uw score op zaken als bedrijfsvoering en marketingcapaciteiten, en factoren als opleiding en vaardigheden, hoe hoger uw partnerniveau. Binnen dit proces vindt ook continu overleg plaats met betrekking tot uw ontwikkeling, waar u als bedrijf naartoe wilt en hoe wij als partners kunnen samenwerken om een en ander mogelijk te maken. Op deze manier kunt u maximaal uw eigen kracht als bedrijf blijven uitspelen zonder dat u zich hoeft aan te passen aan ons. VOORDELEN Korte, duidelijke resultaten en voordelen. Gemeenschappelijke doelen die aan het begin van elk jaar worden afgesproken op basis van een gezamenlijk businessplan dat uw bedrijf moet laten groeien. Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw bedrijf wordt immers op de website vermeld als verkooppunt. Klanten die producten zoeken op de website, worden naar uw bedrijf gestuurd. Meer kennis en kunde in uw bedrijf door gebruik te maken van de opleidingen die aanbiedt en die, afhankelijk van uw partnerniveau, geheel gratis kunnen zijn. Certificering om aan te geven dat u over alle capaciteiten en kennis beschikt om de geavanceerde producten en oplossingen van aan te bieden. Betrouwbaarheid voor uw klanten in de vorm van uw partnerstatus die bewijst dat u aan duidelijk omschreven voorwaarden voldoet wat training, vaardigheden en kennis betreft. Omdat u als verkooppunt wordt vermeld op de website, met daarbij al uw partnerlogo's en certificeringen, kunt u laten zien dat u door bent gecertificeerd en erkend. Winstgevendheid dankzij de speciale prijzen (volgens partnerniveau) en de bonus en commissie die u krijgt.

6 PARTNERPROGRAMMA CERTIFICERING Het partnerprogramma laat u nauw samenwerken met Konica Minolta en maakt het mogelijk om te worden gecertificeerd voor de verkoop van onze producten. Veel van onze producten en oplossingen vergen speciale vaardigheden en kennis. Er wordt dus veel van u gevraagd. Om uw klanten zekerheid te bieden voor die specialisaties hebben wij voor onze partners verschillende certificeringen. Als partner kunt u daarmee aan uw klanten laten zien dat u over specifieke kennis beschikt op een bepaald gebied of over specifieke producten. Nadat u de extra training hebt gekregen en aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan die uw expertise bevestigen, kunt reclame maken met uw certificering en partnerniveau door middel van logo's en certificaten. U kiest zelf de medewerkers die aan de cursussen deelnemen. Zij hebben dan alle kennis en expertise die nodig is om gecertificeerd expert te worden. Partners van die ons proces voor productcertificering volgen, komen in aanmerking voor extra voordelen, zoals aanvullende training en speciale ondersteuning. Certificering voor service en ondersteuning Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen serviceorganisatie. Certificering voor production printing Als een van de leiders op het gebied van production printing weten we hoe dynamisch deze specifieke markt kan zijn en wat voor speciale vaardigheden en kennis hiervoor noodzakelijk zijn. Wanneer u zich laat certificeren voor production printing, gebruikt u ons marktleiderschap om uw klanten duidelijk te maken dat u tot de allerbeste bedrijven behoort die oplossingen voor production printing kunnen aanbieden. Certificering voor oplossingen Softwareapplicaties bieden uw klanten extra mogelijkheden in hun documentworkflows en hun bedrijfsprocessen in het algemeen. Echte efficiëntie binnen de hele organisatie van de klant kan alleen worden bereikt door middel van uitgebreide procesautomatisering en optimalisering van document en registratieworkflows. Hiervoor dienen de juiste softwareoplossingen te worden geselecteerd, individueel aanpasbaar en combineerbaar met innovatieve hardware voor de invoer en uitvoer van data. Zo'n diepe betrokkenheid bij de activiteiten van uw klanten vergt kennis en vertrouwen. Een manier om uw kennis en commitment aan te bieden is door u te laten certificeren voor onze oplossingen. Daarmee laat u aan uw klanten zien dat u over alle kennis en capaciteiten beschikt om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Via ons certificeringstraject ontdekt u de best practices op het gebied van service en kunt u uw technische mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Service Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast.

7 PARTNERPROGRAMMA Het nieuwe partnerprogramma: transparantie, samenwerking, technologische expertise en loyaliteit! Verbeter uw capaciteiten en professionalisme door nauw samen te werken met, een wereldwijde organisatie! U verkoopt de nieuwste technologie met de bekende betrouwbaarheid van een marktleider. U werkt steeds in nauw overleg samen met uw vaste Partner Manager, volledig gericht op het behalen van de samen afgesproken doelen. U hebt toegang tot het volledige aanbod producten van. U hebt toegang tot certificeringsprogramma's en aanvullende producten en diensten, zoals Production Printing, Software en Technical Services. U wordt op de website van vermeld als erkend reseller.

8 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING Voor onze klanten is een betrouwbare aftersales een belangrijke factor in het aanschafproces. Een uitstekende service en ondersteuning voor onze klanten, dat is de grote kracht van. Om de kwaliteit van onze service en ondersteuning hoog te houden gaan wij uiterst zorgvuldig te werk bij het selecteren van onze erkende -partners. Daarom hebben we voor onze partners een serviceprogramma in het leven geroepen dat onze partners aanmoedigt om een uitstekende service te verlenen en dat er tegelijk voor zorgt dat het -netwerk synoniem blijft voor een uitstekende aftersales. Voor ons is het woord PARTNER het belangrijkst, want dit woord staat voor samenwerking bij de implementatie en het opvolgen van de hoge kwaliteitseisen van. Samen streven wij immers naar maximale klanttevredenheid. Onze partners zijn een sterke schakel in het onder de aandacht brengen van ons merk. Alleen echte samenwerking leidt tot succes en vertrouwen bij onze klanten. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Op elk niveau van het partnerprogramma wordt u gevraagd om aan enkele strikte service-eisen te voldoen. Dit betreft onder meer: Opleiden van technici volgens de eisen van Onderhouden van alle producten volgens de kwaliteitsniveaus die door de fabrikant zijn vastgelegd In stand houden van een serviceorganisatie met alle functies die nodig zijn om klanten een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden Alle technici beschikken over de juiste tools en software om technische ondersteuning volgens de hoogste kwaliteitsnormen mogelijk te maken

9 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SERVICE & SUPPORT CERTIFICERING Hoe we onze partners helpen bij de service en ondersteuning die zij verlenen aan hun klanten: Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen serviceorganisatie. Via ons certificeringstraject ontdekt u de best practices op het gebied van service en kunt u uw technische mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Service Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast. Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten een duidelijke, op voorhand vastgelegde servicestandaard kunnen aanbieden. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners een aantal voorbereidingen treffen, zoals het volgen van cursussen en het opstellen van bedrijfsprocessen: - Technische service beschikbaar voor het volledige productportfolio van - Opgeleide technicus voor elk type product waarvoor de partner service aanbiedt namens - Elke technicus kan zich aanmelden op de technische website en de opleidingssite van - De onderdelen en verbruiksmaterialen die worden gemonteerd, zijn originele -producten - De technicus van de partner heeft de juiste onderdelen bij zich - Aparte ondersteuningsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio - SLA-rapportage voor servicebezoeken in een dealerportaal Training - voordelen Wij willen onze partners zo goed mogelijk ondersteunen zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen organisatie. Om te kunnen groeien en de certificering voor Service & Support in de wacht te slepen kunnen onze partners een beroep doen op verschillende opleidingstrajecten. Naast webgebaseerde technische producttraining bieden wij ook: - Toegang tot Learning Management System MPlus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service - Technische cursussen voor officesystemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners (kosten verrekend met het trainingsbudget) - Hands-on training voor technici en specialisten in de trainingsfaciliteiten van - Outward, het wereldwijde kwalificatiesysteem van voor niet-productspecifieke technische training, bestaat uit vier certificeringsniveaus die op elkaar voortborduren (Associate, Professional, Expert en Master) en die zijn bedoeld voor monteurs en technisch ondersteunend personeel binnen de wereldwijde Konica Minolta-familie - Technische workshops voor nieuwe producten en gerelateerde onderwerpen - Consultancy met betrekking tot best practices om zo een volwassen serviceorganisatie op te bouwen en aan te sturen Ondersteuning - voordelen Wij willen onze partners zo goed mogelijk ondersteunen zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen organisatie. Om te kunnen groeien en de certificering voor Service & Support in de wacht te slepen kunnen onze partners een beroep doen op onze consultancy: - Toegang tot het dealerportaal voor service-informatie - Webportal voor het bestellen van onderdelen en verbruiksmaterialen - Webportal voor garantieclaims - Technische ondersteuning voor oproepen die naar worden doorgespeeld Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

10 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING De afgelopen jaren is de grafische sector ingrijpend veranderd. Iedereen die in deze sector actief is, is gedwongen om zijn of haar strategie en manier van werken onder de loep te nemen. Door de huidige slechte economische situatie neemt het aantal drukkerijen, evenals het totale printvolume, af. Verstandige drukkerijen weten dat ze hun printactiviteiten moeten uitbreiden. De winstmarge moet omhoog en er moeten nieuwe bronnen van inkomsten worden gevonden. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Onze certificering voor production printing is bedoeld om partners te helpen bij het vinden van nieuwe kansen op het gebied van production printing, zowel bij bestaande klanten als bij nieuwe klanten. Partners kunnen hun klanten dan helpen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden om te besparen, om de winst te verhogen en om nieuwe diensten aan te bieden, zodat ze hun productiviteit kunnen verhogen. De opkomst van documenten in kleine oplagen en de personalisering van documenten heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe technologieën. In dit veranderende landschap is er een belangrijke rol weggelegd voor fabrikanten: zij kunnen hun partners op deze punten coachen en ondersteunen

11 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM PRODUCTION PRINTING CERTIFICERING Hoe wij gecertificeerde Production Printing Partners kunnen helpen bij het opbouwen van de production printing van hun klanten Production Printing Partners begrijpen hoe ze hun klanten kunnen helpen om een solide production printing-omgeving op te zetten: IDENTIFICATIE van de specifieke kansen die er zijn om de production printing uit te breiden met behulp van de meest uiteenlopende zaken, zoals Web to Print, Variable Data Printing, workflowautomatisering, inline-afwerking en het printen van boeken. EVALUATIE van kansen om te bepalen hoe deze kansen passen in de bestaande operationele setup. IMPLEMENTATIE van nieuwe of aanvullende oplossingen, gericht op het vergroten van succes en het voorkomen van teleurstellingen. Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten voor klanten dezelfde hoge servicenormen hanteren als zelf. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners training volgen en bepaalde bedrijfsprocessen invoeren. - Min. 4 PP-eenheden/jaar - Specifiek en goed opgeleid PP-salesteam - Showroomsystemen beschikbaar in het eigen pand of bij de referentieklant - Deelname aan workshops en meetings/uitwisselingen Technische training en ondersteuning - voordelen De implementatie van een oplossing voor production printing bij een klant vergt verregaand technisch inzicht. Om tot een goede Production Printing-oplossing te komen is het belangrijk dat de specifieke technologische vereisten en beperkingen bij een klant goed worden ingeschat. - Technische cursussen voor PP-systemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Cursus voor de verkoop van hardware (Production Printing) - Aparte PP-pre-salesondersteuning Sales & Marketing - voordelen - Specifieke ondersteuning door een PP-partnermanager - Ondersteuning bij productmanagement - Ondersteuning op beurzen en open dagen bij de partner - Gebruik van de PP-showroom op het hoofdkantoor (DIS) - Regelmatige uitwisselingsworkshops - Blog over production printing Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

12 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING Het uitgebreide productportfolio van omvat ook krachtige software en intelligente servicetools die van onze producten geïntegreerde oplossingen maken voor de meest uiteenlopende sectoren. Sommige software is erg complex. De verkoop en installatie van dergelijke software vergt dan ook heel specifieke kennis. Het -partnerprogramma biedt certificering voor dergelijke oplossingen, zodat onze partners alle vereiste vakkennis kunnen opdoen. Wat betekent dit voor onze partners en hun klanten? Hoe wij u kunnen helpen bij uw dienstverlening aan uw klanten Een uitstekende service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we u een certificeringstraject dat u kan helpen bij het opbouwen van uw eigen Solutions-skills. Via ons certificeringstraject kunt u uw mensen beter opleiden met het oog op maximale klanttevredenheid. Zodra u de certificering in de wacht hebt gesleept, mag u uzelf Certified Solutions Partner noemen en dit communiceren naar klanten. Aan deze certificering hangen ook enkele extra voordelen vast. Bij het werken met professionele softwareapplicaties is het belangrijk om te weten dat begrip van één deel van de software niet automatisch betekent dat de partner alles weet over alle aspecten van de software. Wij maken het voor onze partners mogelijk om zich te focussen op populaire categorieën als Cloud & Mobile Printing, Connectivity, Device Management, Document Capture & Management, Security, Output Management en meer.

13 KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAM SOLUTIONS CERTIFICERING Voorwaarden voor certificering Onze partners moeten voor klanten dezelfde hoge servicenormen hanteren als zelf. Daarvoor is het noodzakelijk dat partners training volgen en bepaalde bedrijfsprocessen invoeren. - IT-kennis en -capaciteit intern aanwezig - Ten minste één Solution/System-Specialist - Specifieke pre-salesondersteuning intern aanwezig - Pre-sales heeft eigen apparatuur (eigen server, eigen besturingssysteem) - Pre-salesondersteuning volgt regelmatig training bij - Organisatie van workshops en/of open dagen voor klanten, ook voor Solutions - Permanent geïnstalleerde computer met de volgende applicaties: Content Management, Capture & Distribution, Connectivity, Accounting & Output Management, Device Management - Applicatiecursussen voor pre-salesondersteuning zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Exclusieve en gratis pre-salestraining - Toegang tot Solution Helpdesk met hoge beschikbaarheid en uitgebreide capaciteiten - Ondersteuning bij het kiezen van de juiste applicatie volgens de eisen en wensen van de klant Sales- en pre-salesondersteuning - voordelen - Exclusieve, gratis ondersteuning bij projecten door pre-salesconsultants - Ondersteuning bij projectdocumentatie - Ondersteuning bij open dagen door pre-salesconsultants van - Exclusieve workshops (diverse evenementen per jaar) - Exclusieve online-sessies (diverse evenementen per jaar) - Speciale bonusregeling voor omzet in oplossingen Commerciële training - voordelen Training is een vast onderdeel van de Solutions-certificering. Om ervoor te zorgen dat de salesmedewerkers van de partner over voldoende kennis van onze oplossingen beschikken bieden wij diverse cursussen aan - Toegang tot Learning Management System Mplus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service - Applicatiecursussen voor Solution Consultants zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Salescursussen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - Seminars voor servicemanagement Technische training en ondersteuning - voordelen De implementatie van een oplossing bij een klant vergt diep technisch inzicht. Om tot een goede softwareoplossing te komen is het belangrijk dat de specifieke vereisten en beperkingen goed worden ingeschat. Om dit mogelijk te maken moeten technische analisten de volgende training volgen: Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam 03/2015

14 OVERVIEW Gegarandeerde partnervoordelen op basis van certificering (12 maanden geldig) Beschrijving Partner Advanced Partner Premium Partner Elite Partner Algemene zakelijke voordelen Bonus/commissie op basis van het businessplan aan het begin van elk boekjaar worden nieuwe targets ondertekend Vaste partnermanager (persoonlijk) Mogelijkheid om Authorised Service Partner (ASP) te worden raadpleeg de aparte certificering voor service Partnerlogo om het partnerniveau te laten zien borden en labels om in- en extern het partnerniveau en de certificering te promoten Bonus/korting/commissie/prijzen/targets Korting op demosystemen dealer kan speciale aanbiedingen hanteren voor demosystemen Toegang tot beloningsprogramma dealer kan deelnemen aan speciale beloningsprogramma's Budget voor training dealer kan het vastgelegde budget gebruiken voor de opleiding van sales- en servicemedewerkers Strategie, businessdevelopment, planning - voordelen Jaarlijkse bespreking van het businessplan bespreking van het businessplan aan het begin van een nieuw boekjaar tussen de dealer en zijn partnermanager Jaarlijkse meeting met de partner/uitwisseling dealer kan deelnemen, indien de meeting wordt georganiseerd Accountplanning met partnermanager Zakelijke ondersteuning bij projecten dealer kan ondersteuning krijgen via een speciaal offerteformulier Toegang tot professionele diensten Productmarketing - voordelen Ondersteuning bij productmanagement dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij hoofdkantoor Ondersteuning bij presentaties voor eindklanten in het het PP-productmanagement voor het geven van hoofdkantoor (alleen voor PP) PP-presentaties aan eindklanten in het lokale Ondersteuning bij presentaties voor klanten in hoofdkantoor (office- en softwareapplicaties) Producttraining ter plaatse dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement voor het geven van presentaties aan eindklanten in het lokale hoofdkantoor dealer kan om speciale ondersteuning vragen bij het productmanagement voor producttraining ter plaatse Marketing - communicatie en campagnes - voordelen Infomateriaal over het bedrijf/geschenken allerlei promomaterialen en geschenken kunnen altijd worden besteld uit onze catalogus Aanpassing van bestaande -ontwerpen aan de bestaande sjablonen kunnen worden aangepast campagne van de partner met de gegevens en het logo van de partner de leads die uit de diverse campagnes voortkomen Leadmanagement (genereren en distribueren van leads) worden gedistribueerd op basis van onze verkooppunten en partners op de website Opstellen van succesverhalen en referenties voor referenties kunnen interviews worden afgenomen via de telefoon, lync call of opstellen van teksten tot tekens: EUR 500 ± ± opstellen van teksten tot tekens: EUR Toegang tot de bibliotheek met beeldmateriaal gebruik van de bibliotheek met beeldmateriaal om eigen marketingmateriaal te kunnen maken PDF-tool om brochures te kunnen aanpassen online-toegang tot een tool die individuele brochures kan maken voor een eindklant, met personalisering door de partner Partnerlogo om het partnerniveau te laten zien borden en labels om in- en extern het partnerniveau en de certificering te promoten opstellen, lay-out, één correctieslag en gebruiksklare bestanden op basis van briefing individuele ondersteuning bij het maken van marketingmaterialen (print/online) en inhoud aangeleverd door de partner bestand dat print-ready is: EUR 300 per pagina - ± 1 2 bestanden voor online-gebruik: EUR 200 Gebruik van het -logo in correspondentie Branding op auto's = ja (gratis) / - = nee / 1 = 1x gratis / 2 = 2x gratis /± = tegen betaling / 1+ = ja, 1 gratis (meer tegen betaling) / 2+ = ja, 2 gratis (meer tegen betaling)

15 Gegarandeerde partnervoordelen op basis van certificering (12 maanden geldig) Beschrijving Partner Advanced Partner Premium Partner Elite Partner Marketing - online - voordelen -logo op de website van de partner KM-producten zichtbaar op de website van de partner beschikbaarheid van -producten in een iframe voor implementatie op uw website, inclusief basisondersteuning Contactgegevens op de NOC-webpagina (verkooppunten) partners worden geïntegreerd in de partnerlocator met bedrijfs- en contactgegevens Toegang tot de productconfigurator trekt klanten aan, helpt ze bij het maken van een eerste keuze Toegang tot de productconfigurator op de website van de partner Toegang tot het InfoPortal "een online-productconfigurator mede voorzien van het logo van de partner op de website van de partner: implementatiekosten EUR 500 opzoeken van alle relevante sales-, marketing- en service-informatie Marketing - showroom - voordelen - met kosten Megaprint met KM-logo logo zichtbaar aanwezig in de showroom Ondersteuning bij beurzen (deelname van een KMcontactpersoon) - - ± + Toespraak op beurs (in naam van de partner door mensen van KM) Sales- en pre-salesondersteuning - voordelen Bezoek van de KM-partnermanager Bezoek van KM-management (CEO van partner, President) Pre-salesondersteuning Bezoek aan de eindklant met de partnermanager Speciale tests voor de PP-markt Ondersteuning voor consultancy Printkostenraming voor consultingprojecten Productdemonstraties in kantoren van KM Productdemonstraties op locatie bij de partner Productdemonstraties op locatie bij de klant Deelname aan het bonusprogramma (volgens overeenkomst) Deelname aan salespromoties (volgens businessniveau) Training - voordelen Toegang tot Learning Management System Mplus en alle partnergerelateerde inhoud voor sales en service (kosten verrekend met het trainingsbudget) Technische cursussen voor officesystemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - ± ± + Technische cursussen voor PP-systemen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - - ± ± Cursus voor de verkoop van hardware (Production Printing) ± ± ± ± Applicatiecursussen voor Solution Architects (consultants/ pre-salesondersteuning) zoals vermeld in het Academy Training - ± ± ± Portfolio voor partners Salescursussen zoals vermeld in het Academy Training Portfolio voor partners - ± ± ± Seminars voor servicemanagement = ja (gratis) / - = nee / 1 = 1x gratis / 2 = 2x gratis /± = tegen betaling / 1+ = ja, 1 gratis (meer tegen betaling) / 2+ = ja, 2 gratis (meer tegen betaling)

Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma

Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma Profiteer van ons partnerprogramma Geachte Partner, Develop staat voor duurzame samenwerking gecombineerd met sterke technische

Nadere informatie

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige

Nadere informatie

Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma

Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma Wat zijn voor mij de voordelen van wederzijdse samenwerking? Partnerprogramma Profiteer van ons partnerprogramma Geachte Partner, Develop staat voor duurzame samenwerking gecombineerd met sterke technische

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

Belgacom, Proximus, Telindus en Ik, winnende partners

Belgacom, Proximus, Telindus en Ik, winnende partners Belgacom, Proximus, Telindus en Ik, winnende partners Wat is het voordeel van één partnership programma met de hele Belgacom Groep? Coherentie Eén wettelijk kader voor alle agenten van dezelfde categorie

Nadere informatie

Het nieuwe partnerprogramma van Symantec

Het nieuwe partnerprogramma van Symantec Het nieuwe partnerprogramma van Symantec Symantec heeft onlangs haar nieuwe partnerprogramma geïntroduceerd. Dit programma is compleet vernieuwd op basis van een simpele filosofie: partners die meerwaarde

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

Mamut Partnerprogramma

Mamut Partnerprogramma Mamut zal toevoegen aan Mamut One Mamut Partnerprogramma Optimale prijs/kwaliteitverhouding Complete oplossingen Gebruiksvriendelijk Service Kennis Uitstekende business mogelijkheden met Mamut Business

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS!

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS! De voordelen van Business Intelligence zijn te groot om te negeren. Snelle, betrouwbare en concrete informatie verbetert niet alleen de bedrijfsprestaties doordat de mogelijkheden in de markt beter worden

Nadere informatie

Live Pilot Programma Accountant

Live Pilot Programma Accountant Live Pilot Programma Accountant Voordat je overstapt naar nieuwe salarissoftware wil je uiteraard graag weten wat de voordelen hiervan zijn en hoe je klanten hierin passen. Voor accountants heeft Nmbrs

Nadere informatie

business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1

business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1 in @ business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1 Inhoudsopgave Doelstellingen DMU bezoekers DMU leveranciers Bereik Games in Business Deelname Achtergrond informatie

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

LANvantage. Het LANCOM-partnerprogramma voor systems integrators en IT-resellers. www.lanvantage.eu

LANvantage. Het LANCOM-partnerprogramma voor systems integrators en IT-resellers. www.lanvantage.eu Hoofdkantoor LANCOM Systems GmbH Adenauerstr. 20/B2 52146 Würselen Duitsland Telefoon +49 (0)2405 49936-0 +31 (0)13 547-0034 Fax +49 (0)2405 49936-99 E-Mail sales@lancom.de benelux@lancom.de Internet www.lanvantage.eu

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Twinfield Vooruitstrevend Denken partnerprogramma voor accountants- en administratiekantoren. Twinfield Online Boekhouden, de basis voor succes

Twinfield Vooruitstrevend Denken partnerprogramma voor accountants- en administratiekantoren. Twinfield Online Boekhouden, de basis voor succes Twinfield Vooruitstrevend Denken partnerprogramma voor accountants- en administratiekantoren Twinfield Online Boekhouden, de basis voor succes Vanaf het moment dat u voor Twinfield heeft gekozen stellen

Nadere informatie

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een "Social Business"

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een Social Business Behoeftepiramide van een "" (Naar analogie piramide van Maslow) Maslow rangschikte de volgens hem universele behoeften van de mens in een hiërarchie. Volgens zijn theorie zou de mens pas streven naar bevrediging

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer

Optimale ICT-beveiliging. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer Optimale ICT-beveiliging Van advies en ontwikkeling tot implementatie en beheer 1 Inhoud Deze brochure geeft u meer uitleg over de manier waarop Telenet de ICT van uw bedrijf kan beveiligen. Ervaring,

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

Citrix Trainingen en Certificeringen

Citrix Trainingen en Certificeringen Citrix Trainingen en Certificeringen Een Citrix training van Global Knowledge leidt u op naar het door u gewenste resultaat! Virtualization Networking Mobility www.globalknowledge.nl/citrix info@globalknowledge.nl

Nadere informatie

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking VMware Trainingen en Certificeringen Haal het maximale uit VMware met de trainingen en certificeringen van Global Knowledge! Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking www.globalknowledge.nl/vmware

Nadere informatie

Partnercertificering Be Informed 2013

Partnercertificering Be Informed 2013 Partnercertificering Be Informed 2013 - Implementatie & Support partner - Be Informed Copyright 2013 by Be Informed. All rights reserved. Nothing in this publication may be duplicated, published or transmitted,

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Wat betekent het Twinfield Partner Programma voor u? Wij geven u 10 goede redenen

Wat betekent het Twinfield Partner Programma voor u? Wij geven u 10 goede redenen Wat betekent het Twinfield Partner Programma voor u? Wij geven u 10 goede redenen Voorjaar 2015 Partner worden van Twinfield! De accountancy-wereld is sterk aan het veranderen. Boekhouden wordt steeds

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant!

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Klantenbinding is essentieel voor organisaties om te overleven. Klanten worden steeds veeleisender; naast een goede functionele

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Koning & Hartman maakt het verschil

Koning & Hartman maakt het verschil Koning & Hartman maakt het verschil KH Smart Manufacturing KH Smart Manufacturing Smart Made Simple Smart Made Simple Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten,

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

BASIS INFOBROCHURE Licentiehouders WiFY

BASIS INFOBROCHURE Licentiehouders WiFY BASIS INFOBROCHURE www.wify.eu info@wify.eu Inhoudsopgave 1 Intro 2 2 Waarvoor staat WiFY 2 2.1 Definitie + omschrijving..................................... 2 2.2 Marktsegmenten + klanten...................................

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

CRM vanuit organisatorisch perspectief

CRM vanuit organisatorisch perspectief Highlights survey CRM in Nederland 2009/2010 CRM vanuit organisatorisch perspectief MarketCap International BV 13 Januari 2010 AGENDA o over de survey en de populatie o actief met en focus op CRM o hulp

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is PQR Lifecycle Services Het begint pas als het project klaar is IT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar en binnen bereik zijn.

Nadere informatie

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2 NSi Output Manager Veelgestelde vragen Version 3.2 I. Algemene productinformatie 1. Wat is nieuw in Output Manager 3.2? NSi Output Manager 3.2 bevat diverse verbeteringen aan serverzijde, waarbij de meest

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN w w w. g l o b a l k n o w l e d g e. n l / v m w a r e Data Center Cloud Management & Network VMware kennis opdoen en vastleggen in het tijdperk van de mobiele cloud

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

TRAININGSKALENDER 2009

TRAININGSKALENDER 2009 TRAININGSKALENDER 2009 GRATIS en exclusief voor Fujitsu Technology Solutions Channel Partners SELECT Partner PRIMERGY Certified Partner PRIMERGY Sales Professional x PRIMERGY Pre Sales x x PRIMERGY Installation

Nadere informatie

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Honeywell Specifier Programme TER BEVORDERING VAN UITMUNTENDE BEVEILIGINGSONTWERPEN Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Wij helpen

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA MKB ondernemer wil duiding cijfers & strategisch advies van zijn accountant Uitkomst wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers Klantonderzoek SRA en Universiteit

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Visie & Strategie. Aad van Schetsen. Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009

Visie & Strategie. Aad van Schetsen. Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009 Visie & Strategie Aad van Schetsen Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009 Agenda Visie Strategie Technologie Kennis Marketing Organisatie Uniface in de Crisis Investeringen worden

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES Richard van Hoorn Trendseminar 4 februari0 Centrale printservices? Definitie: Centrale printservices (CPS) zetten productieprinters in voor andere afdelingen binnen

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf Albert Noppen Agenda Trends (analoog / digitaal) Klantbehoeften en klantfricties Strategie Praktische voorstellen voor aanpak

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid De toekomst van bereikbaarheid www.detron.nl De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

Partnerlunch. Hét centrale security platform

Partnerlunch. Hét centrale security platform Partnerlunch Welkom! Wat gaan we vandaag doen? Introductie aanwezigen Terugblik op 2016 Vooruitblik 2017 Technologie Toelichting partnerprogramma Lunch 2 Introductie aanwezigen Lijstje invoegen wanneer

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes!

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Social Media Ontzorging voor bedrijven en ondernemers MKB-ers met ambitie zien hun kans: social

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy CREATIVE THINKING & INNOVATION Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016 Portfoliomanagement Management in Motion 7 maart 2016 PMO Institute Julianalaan 55 3761 DC Soest I: www.pmoinstitute.com I: www.thinkingportfolio.nl E: info@pmoinstitute.com Tjalling Klaucke E: tj.klaucke@pmoinstitute.com

Nadere informatie

Partners profiteren. Het EVVA-elektronica-partnerprogramma levert u veel voordelen op

Partners profiteren. Het EVVA-elektronica-partnerprogramma levert u veel voordelen op Partners profiteren Het EVVA-elektronica-partnerprogramma levert u veel voordelen op Internationaal merk maakt lokale partners sterker EVVA werd in 1919 door drie ingenieurs opgericht in Wenen. Tegenwoordig

Nadere informatie

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit.

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit. IT-COMPONENTEN MANAGED SERVICES Uw ICT-systemen of -beheer BEWAKEN. uitbesteden. VEILIG, Betrouwbaarheid, SNEL EN BETROUWBAAR transparantie en continuïteit. PST Managed Services De huidige technologische

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING.

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING. UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING LNR Globalcom profileert zich graag als uw leverancier van meetapparatuur,

Nadere informatie

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016 Portfoliomanagement Management in Motion 7 maart 2016 PMO Institute Julianalaan 55 3761 DC Soest I: www.pmoinstitute.com I: www.thinkingportfolio.nl E: info@pmoinstitute.com Tjalling Klaucke E: tj.klaucke@pmoinstitute.com

Nadere informatie