Kiki koning. Administratiekantoor voor al uw financiële diensten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kiki koning. Administratiekantoor voor al uw financiële diensten"

Transcriptie

1 Administratiekantoor voor al uw financiële diensten Bent u op zoek naar dat andere administratiekantoor in Den Haag? Dan hebt u ons gevonden. Climb2Success neemt u de zorg van uw financiële administratie uit handen. Wij leveren al meer dan 20 jaar financiële diensten gecombineerd met interculturele training en interculturele communicatie binnen organisaties. Bent u een ZZP er, MKB er of multinational? Nederlandstalig of anderstalig? Bij ons is uw administratie in goede handen. En voor een aantrekkelijk tarief. U kunt ons inschakelen voor uw traditionele boekhouding en boekhouden in de cloud. Dat geeft u de vrijheid om te doen wat u het liefste doet: ondernemen. Administratiekantoor en advieskantoor met holistische benadering Climb2Success kijkt verder dan de cijfers. Wij houden ons ook bezig met de mens en het proces achter die getallen. Naast de verzorging van uw boekhouding, belastingaangiften en jaarrekening, bieden wij u een innovatieve aanpak voor het oplossen van managementproblemen, kostenvermindering en verhoging van uw winst. Wij doen dit met behulp van een uitgebreide business en competentiescan binnen uw bedrijf. Zo nodig zetten wij management tools (hier interne link naar pagina: Specialisatie) in als de Intercultural Readiness Check van Intercultural Business Improvement. Bij ons ontvangt u dus 2 voor de prijs van 1. Waarom naar Climb2Success Een administratiekantoor vinden is geen probleem. Een bureau dat uw bedrijf een toegevoegde waarde aanreikt, wel. Climb2Success is zo n advieskantoor. Wij bieden de volgende extra voordelen: Financiële diensten gecombineerd met interculturele training / coaching en interculturele communicatie. Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief Accountant van de toekomst die de taal van de klant spreekt en meedenkt Boekhouden in de cloud Ontdek de meerwaarde van administratiekantoor Climb2Success. Bel voor een afspraak. Administratie kantoor voor moderne bedrijfsadministratie Elke ondernemer is wettelijk verplicht om een goede bedrijfsadministratie te voeren. Administratie kantoor Climb2Success in Den Haag kan hierin veel voor u betekenen. Wij zorgen voor structuur in uw boekhouding, regelen uw belastingzaken en kunnen uw jaarrekening maken. Maar wij gaan een stapje verder. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

2 Administratie kantoor Climb2Success doet meer Ons moderne administratie kantoor geeft u inzicht in de sterke en zwakke kanten van uw onderneming. Of u nu ZZP'er bent of multinational. Op uw verzoek beoordelen wij ook of uw bedrijf zijn winstverwachting realiseert. Daarbij nemen wij de bedrijfsprocessen onder de loep, zodat wij u kunnen adviseren over de beste financiële bedrijfsvoering, afgestemd op de dynamiek van uw bedrijf. Dit alles op basis van de door u geboekte resultaten. Meer weten over het voeren van een moderne bedrijfsadministratie? Bel dan vandaag nog met ons administratie kantoor op Wij staan u graag te woord. Accountantsbureau Den Haag voor uw administratie en advies Accountantsbureau Climb2Success is al ruim 20 jaar de betrouwbare specialist in administratieve dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor alle uitvoerende diensten zoals het voeren van uw boekhouding, salarisadministratie en het doen van belastingaangiften. Daarnaast verzorgen wij ook coachingtrajecten en begeleidingstrajecten voor u en uw werknemers. Dit alles completeren wij met een pakket aanvullende diensten waaronder: debiteurenbeheer, herstructurering administratie en overstappen naar werken in de cloud. Bent u een startende ondernemer? Dan kunnen wij u op een adequate manier helpen bij de inrichting van uw administratie. Dienstenpakket dat past bij uw bedrijf Elke onderneming is anders. Door jarenlange ervaring weet accountantsbureau Climb2Success precies welke financiële diensten een bedrijf nodig heeft. Wij bieden u onder andere: online boekhouden of traditioneel boekhouden belastingadvies boekhoudkundig advies jaarrekening samenstellen achterstanden in administratie wegwerken financiële processen en bedrijfsprocessen inrichten en beheersen financieel beheersysteem op maat ontwikkelen en implementeren pecuniaire stafmedewerkers tijdelijk vervangen interculturele training / coaching en interculturele communicatie binnen uw organisatie Wilt u ook de zekerheid van een goed gevoerde boekhouding, salarisadministratie of debiteurenbeheer? Neem dan nu contact op met ons accountantsbureau in Den Haag. Bel of stuur een . Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

3 Financiële dienstverlening op maat Een gedegen bedrijfsadministratie vormt de basis van een betrouwbare financiële bedrijfsvoering. Climb2Success geeft financieel advies op maat. Aan grote en kleine bedrijven. Onze financiële adviseurs zorgen ervoor dat uw organisatie over het juiste financiële beheersysteem beschikt. Een structuur die aansluit op de primaire en operationele processen van uw onderneming. Financiële dienstverlening tot in de puntjes Een goed onderbouwd financieel advies is voor uw bedrijf van essentieel belang. Met uw cijfers als uitgangspunt helpt Climb2Success u om meer omzet, meer winst en meer voldoening te halen uit het werk. Uiteraard belichten wij alles vanuit uw bedrijfssituatie. Financiële dienstverlening van eenvoudig tot complex Climb2Success houdt zich ruim 20 jaar bezig met financiële vraagstukken. Daardoor kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden bij onder meer: investeringsvraagstukken financieringskwesties financieel plan opstellen business plan maken risico analyses bedrijfsovername bedrijfsopvolging reorganisatie Wilt u ook een solide financieel advies voor uw bedrijf? Ga dan naar Climb2Success. Bel met een van onze financiële adviseurs op voor een afspraak. Veel bedrijven gingen u voor. In de cloud Steeds meer bedrijven gaan over op werken in de cloud. Climb2Success biedt u verschillende cloud diensten voor online boekhouden waaronder Exact Online, Kleisteen, Twinfield en Acumulus. U kunt bij ons uw administratie digitaal aanleveren via Dropbox en AccountCloud. Voortaan geen bedrijfsgegevens die overal rondzwerven of afdelingen die dubbele taken verrichten. Met het nieuwe werken hebt u uw boekhouding, bedrijfsgegevens en alle andere belangrijke documenten altijd veilig op 1 plaats. Voordeel is Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

4 dat u en uw medewerkers op elk moment vanaf elke plek, waar ook ter wereld, kunnen werken en over actuele financiële gegevens kunnen beschikken. Werken in de cloud eenvoudig en doeltreffend In de cloud werken is dé oplossing voor de moderne ondernemer. Grote en kleine bedrijven maken er dagelijks volop gebruik van. Online boekhouden is efficiënt, kostenbesparend en veilig. U en uw medewerkers loggen eenvoudig in met een unieke inlogcode en kunnen direct beschikken over de jaarstukken, overeenkomsten en andere belangrijke documenten. Zo bespaart u jaarlijks honderden euro's. Veilig werken in de cloud Boekhouden in the cloud is veiliger, efficiënter en goedkoper. Bij Climb2Success werkt u goed beveiligd. Voor al onze online boekhoudsystemen maken wij gebruik van een HTTPS-omgeving. Gratis overstapservice naar werken in de cloud Voert u nog een traditionele boekhouding? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Climb2Success ondersteunt boekhoudpakketten zoals: Exact, Mamut en Excel based boekhoudprogramma s waaronder SpeedBalance. Wilt u toch liever overstappen naar boekhouden in de cloud? Dat kan. U kunt hiervoor gebruikmaken van onze GRATIS overstapservice. Ook slimmer boekhouden? Bel met op en laat u voorrekenen wat uw besparing kan zijn. Accountantskantoor voor uw financiële oplossingen Is uw financiële administratie al goed geregeld? Beschikt uw bedrijf ook over de juiste financieringsstructuur en organisatiestructuur? In dat geval kunnen de tweedelijns adviseurs van Climb2Success uw organisatie helpen groeien. Ons accountantskantoor in Den Haag brengt 20 jaar praktijkervaring binnen handbereik van startende en gevestigde ondernemers. Van financieel management tot financiële bedrijfsvoering. Alles voor vriendelijke tarieven. Groei van uw bedrijf Climb2Success heeft oog voor details. Wij kunnen u aan de hand van uw cijfers een goed inzicht geven in de financiële gezondheid van uw onderneming. Met behulp van onze coachtrajecten kunt u de persoonlijke effectiviteit van uw managers en stafmedewerkers te vergroten. Vooral op het gebied van verandermanagement, diversiteitmanagement en interculturele communicatie. Daarmee bent u verzekerd van een meerwaarde voor uw bedrijf. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

5 Financiële oplossingen op maat Hebt u hulp nodig bij het inrichten of herinrichten van uw bedrijf? Accountantskantoor Climb2Success kan u hierbij van dienst zijn. Wij bieden u onderstaande oplossingen: Financiële administratie op maat Financiële bedrijfsvoering op maat Advies financieel management U kunt kiezen uit totaalpakketten en losse diensten voor interessante tarieven. Meer weten over onze financiële oplossingen op maat? Neem dan contact op met ons accountantskantoor. Bel hiervoor Wij helpen u graag verder. Interculturele communicatie, training en coaching Climb2Success combineert 20 jaar ervaring binnen de financiële wereld met de ambitie om synergie te creëren tussen de financiële en bedrijfseconomische bouwstenen van uw organisatie. Wij kunnen de financiële en operationele bedrijfsvoering van onze klanten beter op elkaar afstemmen. Dit doen wij enerzijds door cijfers te vertalen naar strategieën, strategieën naar cijfers en door analyseren van de financiële bedrijfsvoering. Anderzijds zorgen wij voor een betere samenwerking tussen werknemers door middel van interculturele communicatie en interculturele training en coaching binnen uw organisatie. Win-winsituatie Het scheppen van meer synergie binnen uw bedrijf levert u een organisatie met extra waarde, die efficiënter werkt. Neem bijvoorbeeld de onderlinge communicatie tussen mensen van verschillende afkomst, discipline of leeftijd. Deze kunnen zeer van invloed zijn op een goede onderlinge samenwerking. Climb2Success kan dit probleem voor u oplossen. Als deskundige sparringpartner gaan wij samen met u op zoek naar integrale oplossingen voor uw managementproblemen. De inzet van de kwaliteiten en de talenten van uw personeel zijn immers net zo belangrijk als het financiële beheer van uw onderneming. Aanpak managementproblemen Climb2Success biedt u een vernieuwende methode om de onderlinge samenwerking van uw medewerkers te verbeteren. Wij doen hiervoor een diepgaande business en competentiescan binnen uw organisatie. Indien nodig zetten wij managementinstrumenten in om de dialoog tussen sleutelfiguren van uw bedrijf te structureren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de Intercultural Readiness Check (IRC) van Intercultural Business Improvement (IBI), de Waardenmatrix van Hans Versnel en Hans Koppenol, de Spiraal Dynamic van Don Beck en Chris Cowan en de KoersKaart van Sietse Rauwerdink SietseR. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

6 Heeft uw organisatie ook behoefte aan interculturele training en coaching en interculturele communicatie binnen de onderneming? Bel dan gerust met voor een vrijblijvende afspraak. Historie Climb2Success Climb2Success is sinds 2012 gevestigd in Den Haag. Voor eigenaresse Norella Verwoord-Louisa is haar administratiekantoor en advieskantoor een natuurlijk vervolg op een carrière, waarin financiële expertise onlosmakelijk verbonden was met aandacht voor synergievorming en samenwerking. Verwoord behaalde in 1993 op de Nederlandse Antillen haar graad als Bachelor in Accounting. Zij won met haar scriptie over de gevolgen van de introductie van de Wet Toezicht Verzekeringswezen, de Coopers & Lybrand Prijs 1993/1994. Daarna volgde zij de deeltijd controllers opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Op Curaçao werkte zij onder meer als interne accountant voor KMPG. Later als senior fund administrator bij Mees Pierson. Vervolgens als consulent management trainingen en businessplannen voor het MKB en familiebedrijven bij Van Ramshorst & Co en tot slot als account manager kredieten grote en middelgrote bedrijven bij ABN AMRO In Nederland werkte Verwoord als controller van een kwaliteitszorgbedrijf waar zij verantwoordelijk was voor de planning & control activiteiten. Daarna vervolgde zij haar carrière als financial account manager bij een trustkantoor. Zij verzorgde daar de financiële rapportages, belastingaangiften en investeringsoverzichten voor vennootschappen volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS) en Generally Accepted Accounting Principles (GAAP). Verwoord wil na 20 jaar werkervaring op een andere manier bezig zijn met het vak. Zij biedt bedrijven een vernieuwende aanpak voor het oplossen van hun managementproblemen. Naast de verzorging van de boekhouding en belastingaangiften adviseert Climb2Success ondernemers over kostenvermindering, winstvergroting en toevoegen van meerwaarde aan hun organisatie. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01 Rabobank nr:

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

Business, Finance & Law. Opleidingen 2015-2016 voltijd

Business, Finance & Law. Opleidingen 2015-2016 voltijd Business, Finance & Law Opleidingen 2015-2016 voltijd 2 Business, Finance & Law Opleidingen 2015-2016 Inhoud Introductie 3 Opleidingsoverzicht Business, Finance & Law 5 Opleidingen: Accountancy 6 Associate-degreeprogramma

Nadere informatie

The Dutch Weedburger

The Dutch Weedburger Magazine Nummer 1 Winter/Voorjaar 2014 Pensioenen 2013: Jaar van de wijzigingen in DGA-Pensioen Starters aan het Woord Tim van der Steen en Maikel van Halder twee jonge ambiteuze ondernemers The Dutch

Nadere informatie

FINANCIEEL MANAGEMENT

FINANCIEEL MANAGEMENT BDO CONSULTANTS FINANCIEEL MANAGEMENT Omdat mensen tellen. Financieel Management 3 FINANCIEEL MANAGEMENT DE CONTROLE OVER UW FINANCIËN Een effectief financieel beleid anticipeert op toekomstige ontwikkelingen

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

RapportagePortaal. Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank

RapportagePortaal. Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank RapportagePortaal De standaard voor ondernemers Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank Minder tijd voor uw administratie, meer tijd om te ondernemen Efficiënter aanleveren

Nadere informatie

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control Kennis van de Overheid Maatschappelijke opgaven Van versnipperde ondersteuning naar public business control Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

update 2012 Het jaarboek van StartMeUp

update 2012 Het jaarboek van StartMeUp update 2012 Het jaarboek van StartMeUp Gefeliciteerd met uw nieuwe bedrijf Als starter van een nieuw bedrijf komt er veel op u af. U wilt uw tijd en aandacht besteden aan ondernemen, en zo weinig mogelijk

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

De juiste productinformatie

De juiste productinformatie Vooruitgang boeken met: De juiste productinformatie Alle productinformatie bij de hand Inhoud Accountancy & Administratieve diensten 4 Fiscaal advies 6 Salarisverwerking & Personeelsadvies 8 Specialistische

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie

HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER. Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie HC&H Consultants ADVIES PROJECTEN BEHEER Processen Informatiesystemen Informatievoorziening Sturen op samenhang Mens & Organisatie OVER HC&H HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties.

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Omdat mensen tellen.

Omdat mensen tellen. BDO Consultants IT Omdat mensen tellen. IT 3 IT De motor van uw business Uw rendement is onze doelstelling. Met deze instelling gaan de IT-consultants van BDO dagelijks aan het werk. Het mag duidelijk

Nadere informatie

Onderzoek Stuurinformatie MKB. en invloed op dienstverlening

Onderzoek Stuurinformatie MKB. en invloed op dienstverlening Onderzoek Stuurinformatie MKB en invloed op dienstverlening Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 PROBLEEMANALYSE... 3 1.1 INLEIDING EN RELATIE MET AFSTUDEERSCRIPTIE... 3 1.2 PROBLEEMSTELLING... 3 1.3 DEELVRAGEN...

Nadere informatie

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Actueel EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Keuzes voor de juiste richting. Dat is de essentie! De Jager Actueel is een uitgave voor ondernemers. Met dit blad informeren wij u

Nadere informatie

zetten. waar wil jij naar toe als ondernemer?. Samen met een ervaren We maken niet alleen gebruik van de

zetten. waar wil jij naar toe als ondernemer?. Samen met een ervaren We maken niet alleen gebruik van de Samen verder AccountAnders Jasper Visser Directeur & Marketingadviseur 06 86 86 6000 avissser@accountanders.nl De Accountancy is is enorm enorm in beweging. ervaren businessfacilitator Ondernemers zijn

Nadere informatie

The Independence Company. Programma Trainingen 2015

The Independence Company. Programma Trainingen 2015 The Independence Company Programma Trainingen 2015 Inhoudsopgave Pagina Permanente Educatie TIC: méér dan vaktechniek 2 The Independence Company 3 Wat levert het jou op? 4 Het programma 5 Hoe werkt het?

Nadere informatie

update 2013 Het jaarboek van StartMeUp

update 2013 Het jaarboek van StartMeUp update 2013 Het jaarboek van StartMeUp Gefeliciteerd met uw nieuwe bedrijf Als starter van een nieuw bedrijf komt er veel op u af. U wilt uw tijd en aandacht besteden aan ondernemen, en zo weinig mogelijk

Nadere informatie

MKB-accountant 2020. Visiedocument voor openbaar accountants werkzaam in het mkb

MKB-accountant 2020. Visiedocument voor openbaar accountants werkzaam in het mkb MKB-accountant 2020 Visiedocument voor openbaar accountants werkzaam in het mkb Maart 2013 Colofon Dit visiedocument is voorbereid door de Regiegroep MKB van de NBA en vastgesteld door de Ledengroep Openbaar

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

Innovatie voor de MKB Accountant

Innovatie voor de MKB Accountant Waarom elke accountant dit moet lezen: Omdat hij......de vertrouwenspersoon voor zijn klanten wil zijn...zijn klanten excellent wil bedienen...zijn adviesuren optimaal wil benutten Innovatie voor de MKB

Nadere informatie

CUS ANCE AFAS ERP SOFTWARE:

CUS ANCE AFAS ERP SOFTWARE: FOCUS 09 FINANCE AFAS ERP SOFTWARE: wilt u ook boekhouden met het licht uit? 10 JEFFERSON WELLS blinkt uit door ervaring 12 YOU GET geeft antwoord op de vraag: Hoe word ik finance manager 2.0? 18 Inspirerend

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie