Uw Winkelmanagement Oplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw Winkelmanagement Oplossing"

Transcriptie

1 Uw Winkelmanagement Oplossing

2 Pagina : 2 Inhoudsopgave Bladzijde 1 Inleiding Filosofie van POSManager Retail De standaard functies van POSManager Retail Optionele Modules Stamgegevens Artikelen Klanten Leveranciers Standaard modules Contante verkopen Contant per Pin/Creditcard of Waardebon afrekenen Einde dag procedure Voorraadadministratie Prijscontrole / informatie artikel Besteladministratie Handmatig bestellen Op basis van Minimum Voorraad Op basis van Besteladvies Specifieke klantbestelling Offerteadministratie Orderadministratie Klantenkaart Opvragen/Rapporten Extra modules POSManager Retail Koppeling Betaalautomaat Financiële integratie Hoofdkantoor/Filiaal module Scanpal/PDA Module Postcode tabel Tot slot

3 Pagina : 3 1 Inleiding Geachte heer/mevrouw, Voor u ligt de productbeschrijving van POSManager Retail. Deze productbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven van de mogelijkheden van onze Winkel Management oplossing POSManager Retail. In deze productbeschrijving laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van POSManager Retail, niet diepgaand maar wel zodanig dat u een indruk kunt opdoen van de functionaliteit van onze software. Vanzelfsprekend is één telefoontje, of voldoende om voor u een vrijblijvende demonstratie te verzorgen en al uw vragen te beantwoorden. Wij begroeten u graag als nieuwe gebruiker in een snel groeiende POSManager markt. Met vriendelijke groet, E.B.P. POINT OF SALE B.V. A.A. de Jong

4 Pagina : 4 2 Filosofie van POSManager Retail De software van POSManager Retail is ontworpen in nauw overleg met de (toekomstige) gebruikers van POSManager Retail. Naast de Automatiseringskennis van onze ontwikkelaars hebben wij Accountmanagers in dienst die een jarenlange staat van dienst hebben in het MKB, dit betekent dat naast onze ICT Know How ook de jarenlange praktijkervaring van onze Accountmanagers en de inbreng van u als eindgebruiker in onze oplossingen zijn verwerkt. Dit resulteert in eenvoudig te bedienen programmatuur waarin, (bijna) iedere winkelier terugvindt wat hij/zij in een afrekensysteem en BackOffice systeem verwacht aan te treffen. POSManager Retail wordt geleverd met een gebruiksrechtovereenkomst. Hiermee bent u verzekerd van professionele hulp bij uw vragen. Updates van de software in verband met uitbreidingen/verbeteringen en/of wetswijzigingen zijn ook inbegrepen in deze overeenkomst. Wensen en ideeën welke voor meerdere gebruikers een toegevoegde waarde hebben, worden in toekomstige versies gerealiseerd als standaard, dus zonder dat hiervoor dient te worden geïnvesteerd in dure applicatie of maatwerk oplossingen. Wij werken sinds 1992 aan onze oplossingen, u doet uw voordeel met een product waar meer dan 22 jaar ervaring en expertise in zit.

5 Pagina : 5 3 De standaard functies van POSManager Retail Onderstaand treft u een opsomming aan van de standaard in POSManager Retail aanwezige functionaliteit. Complete Klantenregistratie Verkochte Aantallen per Artikel en per Omzetgroep Bijbehorende Marges en Eindvoorraden Volledige Klantenhistorie Bonus- en Spaarpuntensysteem Lidmaatschapsysteem (klantenpas) Korting beheer op artikel(groep)/klant(groep) niveau Mix/Match module prijslijsten Inzage in Openstaande Posten en Betalingen Uitgebreide Voorraad administratie Emballage / Leeggoed administratie Besteladministratie Inkoopadministratie Inventarisatieadministratie Setverkoop (Samengestelde Artikelen) Toegestane functies per Medewerker instelbaar Backorder administratie Weegschaalkoppeling Offerte / Order / Pakbon Module 3.1 Optionele Modules Naast de vele mogelijkheden in onze standaardversie kunt u nog kiezen uit de onderstaande optionele Modules. Financiële integratie met diverse pakketten, vraag naar de mogelijkheden (Geïntegreerde) PIN koppeling met Banksys, ICP en CCV Scanpal/PDA module (Bestellen/Inboeken/Verkopen) SEPA incasso module Webwinkel Koppeling Postcode tabel Hoofdkantoor/Filiaal Module Narrow Casting Module

6 Pagina : Stamgegevens Alvorens met POSManager Retail te gaan werken dienen in het pakket de nodige instellingen, en stamgegevens te worden vastgelegd. Het instellen van de parameters gebeurt door onze specialisten bij de installatie van de software. U kunt hierbij denken aan locatiegegevens, op welke aansluitingen van de PC de printer, scanner, klantendisplay, geldlade en/of betaalautomaat worden aangesloten.

7 Pagina : Artikelen Van al uw artikelen worden diverse gegevens opgeslagen zoals inkoop, huidige en toekomstige verkoopprijs, bulkprijzen, leverancier, bestelniveaus, aanvullende info, barcodes en nog veel meer. Deze informatie kunt u zelf onderhouden en aanvullen. Een vooraf aangeleverd Artikelbestand in ASCII, Excel, Acces of Dbase formaat converteren wij tijdens de installatie naar het POSManager Retail formaat.

8 Pagina : Klanten Binnen POSManager Retail kunt u facturen op naam, rekening klanten, offertes en orders aanmaken. Hiertoe kunt u klantgegevens aanleggen, onderhouden en beheren (mailings maken). Met klantengroepen kunt u bijvoorbeeld afwijkende prijzen hanteren. 4.3 Leveranciers Net als klanten kunt u ook leveranciers opslaan in het systeem. Deze gegevens gebruikt u o.a. voor de besteladministratie.

9 Pagina : Standaard modules Alle modules genoemd onder standaard modules zitten in de complete basis van POSManager Retail. Deze hoeven dus niet apart aangekocht te worden. 5.1 Contante verkopen Dit is de eenvoudigste en meest gebruikte afrekenmodule binnen POSManager U scant de artikelen of u geeft het artikelnummer in of u zoekt deze met de eenvoudige zoekfunctie. Nadat u alle artikelen heeft ingegeven of gescand kiest u voor < F9 >, Einde factuur. Om de financiële kant van de transactie af te ronden.

10 Pagina : Contant per Pin/Creditcard of Waardebon afrekenen Nadat de verkochte artikelen zijn ingegeven en de financiële afhandeling dient plaats te vinden. Middels de functietoets < F9 >, einde factuur/kassabon, komt u in het afrekenscherm. Hier kiest u voor één van de betaalwijzen. Bij PIN/CHIP kunt u vervolgens ook kiezen voor de gebruikte Creditcard. (Indien geactiveerd) Na ingave < F9 > wordt de transactie afgerond, en de kassabon of factuur geprint. Indien er met PIN of Creditcard wordt betaald, en de module betaalautomaat is geïnstalleerd, wordt het PIN apparaat geactiveerd, en het bedrag aan de automaat overhandigd. Op het overzicht totale omzet per dag ziet u de totalen van alle betaalsoorten apart vermeld. Snel contant of per PIN afrekenen (met één toets) is mogelijk via de < F5 > of < F12 > functie.

11 Pagina : Verkopen op rekening Door bij het afrekenen te kiezen voor < F7 >, op rekening, wordt een rekening factuur aangemaakt welke aan de klant kan worden meegegeven of kan worden nagestuurd. Bij deze functie kiest u een klant uit het klantenbestand, ook heeft u de mogelijkheid om hier een nieuwe klant aan te leggen. U heeft ook de mogelijkheid om producten mee te geven d.m.v. een pakbon welke vervolgens periodiek d.m.v. een verzamelfactuur, achteraf gefactureerd gaan worden. 5.4 Einde dag procedure Bij de dag afsluiting kiest u voor einde dag/kasgeld/z rapportage, na ingave van het autorisatie wachtwoord krijgt u het tellingenscherm te zien, hier geeft u de aantallen en soorten munten en biljetten in welke u telt vanuit de kassalade. Het systeem berekent het juiste saldo, en controleert dit met uw ingaven. Bij een kasverschil wordt u gevraagd of u nogmaals wilt tellen of dat u de procedure wenst te vervolgen. U krijgt nu het afdrachtscherm waar u ingeeft wat u uit de kassa haalt. Als laatste wordt de Z-rapportage geprint waarop uw tellingen staan, het eventuele kasverschil en de overige relevante Z-staat informatie.

12 Pagina : Voorraadadministratie Bij inboeken voorraad kunt u handmatig binnengekomen goederen opboeken in de voorraad. Met inboeken voorraad Bestelling boekt u eenvoudig alle artikelen van een geplaatste bestelorder op in de voorraad, u kunt hier manco s registreren. Na het inboeken wordt een boekingsverslag geprint, welke samen met de pakbon, als controle document dient voor de te ontvangen inkoopfactuur.

13 Pagina : Prijscontrole / informatie artikel Met de sneltoets combinatie < CTRL / P > kunt u eenvoudig prijsinformatie van een artikel opvragen en eventueel wijzigen. 5.7 Besteladministratie POSManager Retail biedt u verschillende bestelmogelijkheden Handmatig bestellen U kunt met het programma Invoeren Bestelling handmatig bestellingen in het bestelsysteem plaatsen. U kunt hier ook een klantspecifieke bestelling ingeven. (Klant aan bestelregel koppelen) Na het inboeken van de ontvangst zal POSManager u een melding en overzicht geven van artikelen die zijn opgeboekt in de voorraad en speciaal voor een klant zijn besteld.

14 Pagina : Op basis van Minimum Voorraad Bij voorraadhoudende artikelen kunt u een minimum voorraad, en een bestelhoeveelheid ingeven. Als het programma Automatisch vullen bestelboek gestart wordt zal per voorraadhoudend artikel worden gekeken of de echte voorraad onder de minimum voorraad ligt. Indien ja, dan wordt in het bestelboek een bestelling gezet voor dit artikel met de ingegeven bestelhoeveelheid Op basis van Besteladvies Met dit programma kiest u een Leverancier en vraagt vervolgens een besteladvies Artikelen die hier voorgesteld worden zijn klantbestellingen, voorstellen op basis van minimum voorraad en voorstellen op basis van verkopen. De keuze op basis van besteladvies en op basis van verkoop is per artikel in te stellen. Aantallen kunt u eventueel nog aanpassen en vervolgens plaatst u de bestelling in het bestelboek ter verdere afhandeling.

15 Pagina : Specifieke klantbestelling Hiermee kunt u een klant aan een bestelling koppelen. Nadat de bestelling is ontvangen en ingeboekt in de voorraad zal automatisch een overzicht getoond worden met klant specifieke ontvangen bestellingen.

16 Pagina : Offerteadministratie U kunt offertes maken voor een bestaande of een nieuw aan te leggen klant. Per offerte kunt u kiezen of deze geprint dient te worden met regelprijzen of alleen met een totaalprijs. U kunt een bestaande offerte opvragen en vervolgens wijzigen, verwijderen, factureren of naar de orderadministratie doorsturen. Indien een offerte akkoord wordt bevonden, en er zitten artikelen met serienummers bij, kunt u een orderbon aanmaken. Deze kunt u tevens als raaplijst gebruiken om de artikelen te verzamelen. Indien u hierna het programma wijzigen orders kiest kunt u bij de betreffende artikelen de bijbehorende serienummers registreren/scannen.

17 Pagina : Orderadministratie Met de module orderadministratie plaatst u orders van uw klanten. Bij het afsluiten van de order kunt u een afgesproken leverdatum ingeven, een Contactpersoon en de Verzendwijze selecteren, een eventuele Aanbetaling registreren en de orderbon printen. Van deze orders worden bij het uitleveren pakbonnen gemaakt, voor de verzending.

18 Pagina : 18 Met het programma Verzamelfactuur maakt u de facturen van de uitgeleverde orders. U kunt hier ook de status van de diverse orders bekijken. Met de optie klantenkaart heeft u een totaaloverzicht betreffende omzet, orders, offertes, openstaande posten, facturen en artikelen gerelateerd aan een klant.

19 Pagina : Klantenkaart Door eenvoudig op een van de buttons te klikken of te kiezen krijgt u alle informatie te zien zoals aangegeven.

20 Pagina : 20 7 Opvragen/Rapporten Standaard biedt POSManager Retail u een grote hoeveelheid opvraag programma s. Naast deze standaard opvraagprogramma s heeft u de mogelijkheid om eenvoudig, informatie naar eigen behoefte samen te stellen. POSManager Retail maakt gebruik van de Microsoft Acces architectuur, dit betekent dat u met enige kennis van Word en/of Excel zelf diverse informatie kunt opvragen en naar eigen inzicht bewerken, bekijken en/of afdrukken.

21 Pagina : 21 Bij een aantal opvraagprogramma s zit een standaard export mogelijkheid naar Excel. Alle overzichten worden eerst op het scherm getoond. Vervolgens besluit u of u het overzicht ook daadwerkelijk wenst uit te printen.

22 Pagina : 22

23 Pagina : 23 8 Extra modules POSManager Retail Alle informatie en functionaliteit die u tot nu tot nu toe heeft gezien en gelezen zitten standaard in POSManager Retail. Daarnaast zijn er nog 5 optionele modules, te weten: 8.1 Koppeling Betaalautomaat U kunt een betaalautomaat koppelen aan POSManager Retail waarbij dan alle informatie automatisch naar het pinapparaat wordt gestuurd. Dit voorkomt fout ingegeven bedragen. Op dit moment koppelen wij de apparaten van CCV, ICP en Atos(Banksys) 8.2 Financiële integratie Wij hebben koppelingen ontwikkeld voor de boekhoudpakketten Afas, Exact, Snelstart en Twinfield. 8.3 Hoofdkantoor/Filiaal module Heeft u meerdere winkels, en zijn deze niet On-Line aan elkaar gekoppeld, dan kunt u met deze module per filiaal alle mutatie informatie verzamelen, en dit in de hoofdkantoormodule samenvoegen. Hiermee krijgt u totaal inzicht in verkopen per soort klant e.d. over alle filialen. 8.4 Scanpal/PDA Module Met de module Scanpal/PDA krijgt u de beschikking over een Handheld terminal met laserscanner, waarmee u de inventarisatie kunt uitvoeren maar ook verkopen mee kunt registreren of bestellingen vanuit de winkel kunt opnemen. Nadat alle verkopen ingegeven zijn wordt de Handheld in de houder geplaatst, en met een sneltoets wordt de informatie in het afrekenscherm geplaatst. De Symbol PDA heeft het PALM Operating Systeem, en is ook als gewone Handheld te gebruiken. 8.5 Postcode tabel De Postcode tabel zorgt ervoor dat u, waar u N.A.W. gegevens dient in te voeren, alleen de postcode en het huisnummer dient in te geven. De straat en plaats gegevens worden automatisch opgehaald.

24 Pagina : Tot slot Wij beseffen ons terdege dat in een productbeschrijving als deze lang niet alles kan worden getoond, en dat niet al uw vragen beantwoord zullen zijn. Graag verzorgen wij voor u een vrijblijvende demonstratie waarin het pakket uitgebreid getoond kan worden, en waarbij wij op al uw vragen een antwoord kunnen geven. Aarzel niet, en bel voor een vrijblijvende demonstratie. POWERFUL RETAIL SOLUTIONS +31 (0) verkoop@posmanager.nl

POSManager Retail Software

POSManager Retail Software POSManager Retail Software Pagina : 2 Inhoudsopgave Bladzijde 1 Inleiding ----------------------------------------------------------------------------------------------- 3 2 Filosofie van POSManager+ Retail

Nadere informatie

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca Productbeschrijving POSManager+ Horeca E.B.P. Point of Sale B.V. Postbus 696 5140 AR Waalwijk www.posmanager.nl info@posmanager.nl Telefoon: +31(0)88 111 7 888 Telefax : +31(0)88 111 7 899 Versie : 1.36.8

Nadere informatie

Releasenotes OctoPOS versie 74

Releasenotes OctoPOS versie 74 In zijn verschillende verbeteringen aangebracht en extra functionaliteit toegevoegd. Handleiding Vanaf OctoPOS 74 is de gebruikershandleiding beschikbaar via internet en kan worden gekoppeld aan een van

Nadere informatie

ChainWise Inkoop en voorraad modules

ChainWise Inkoop en voorraad modules ChainWise Inkoop en voorraad modules Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 25-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Releasenotes OctoPOS 79

Releasenotes OctoPOS 79 Releasenotes OctoPOS 79 Inleiding In OctoPOS 79 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd en onvolkomenheden gecorrigeerd. Daarnaast is functionaliteit toegevoegd. De aanpassingen en de benodigde instellingen

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Module Meerdere filialen

Module Meerdere filialen Module Meerdere filialen Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. ACTIVEREN VAN DE MODULE 5 3. INSTELLEN VAN DE MODULE 5 4. FILIALEN INVOEREN 6 5. CONVERSIEROUTINES UITVOEREN 6 6. EEN FILIAAL SELECTEREN 6 7. BEDRIJFSRUIMTEN

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1200 Op rekening en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 1624 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA.

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA. JUPA SOFTWARE VOOR JUWELIERS COMPLETe interfaces JUPA, het pakket voor de juweliersbranche, bevat alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsvoering. Koppelingen met diverse boekhoudpakketten, uitgebreide

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties

HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties HANDLEIDING Q1200 Klantenbeheer met Acties Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Klanten in kassa...4 Kies Klant knop...4 Aanmelden klant...4 Klantenbeheer overzicht in kassa...5 Klant saldo...6 Klantenbeheer

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP

BALIEVERKOPEN HET STARTEN VAN EEN KASSAVERKOOP BALIEVERKOPEN Het starten van de balie onder Windows kan doormiddel van het aanklikken van het ICOON BALIE. Vervolgens verschijnt onderstaand venster. Als er voor verkoper nul wordt gekozen, dan zal er

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Pag.: 1 Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Functions & Features, Tips & Tricks

Functions & Features, Tips & Tricks Functions & Features, Tips & Tricks In dit document worden de Functions & Features, Tips & Tricks die u op de klantendag gezien heeft, weergegeven. Hierdoor kunt u alles wat verteld is nog even op uw gemak

Nadere informatie

Handleiding kassa software Ctrlbase BV

Handleiding kassa software Ctrlbase BV Handleiding kassa software Ctrlbase BV Inhoud Inloggen in de kassa Pag. 1 Scannen van artikelen Pag. 2 Zoeken van artikelen Pag. 3 Zoeken algemeen exposant nummer Pag. 3 (alleen voor Shop in Shop) Aanpassingen

Nadere informatie

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module Software voor projectmatig produceren Verkooporder en Facturatie Module 2thePointProject Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Verkooporder en FacturatieModule 2THE POINT SOFTWARE 2

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) December 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

VITRIS Instructie/wijzigingen

VITRIS Instructie/wijzigingen VITRIS Instructie/wijzigingen - Factuurdatum wijzigen - Order uit een verzamelfactuur halen - Zoeken op een gedeelte van het afleveradres - Prijsaanvraag - Order omzetten naar offerte - Verzamelfactuur

Nadere informatie

Bestellen. Voor het vinden van de benodigde onderdelen is de groep 'Originele onderdelen' één van de belangrijkste functies op onze site.

Bestellen. Voor het vinden van de benodigde onderdelen is de groep 'Originele onderdelen' één van de belangrijkste functies op onze site. WWW.SCOOTERSELEX.NL In deze handleiding laten we u enkele hoofdpunten zien die van belang zijn op ScooterSelex.nl Als u bent ingelogd op www.scooterselex.nl met uw bij ons opgegeven e-mailadres en wachtwoord

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 2 Configuratie...4 2.1Klantenkaart instellingen...4 2.1.1Waardes...4

Nadere informatie

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module.

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module. Nieuwe ICF-module Vanaf versie 5.1.4.26 is er een nieuwe ICF-module, voor de ENK Pro en Enterprise-gebruikers, die de samenstelling EF aan hebben staan. Het inlezen en verwerken van elektronische inkoopfacturen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

KASSA S IN KAART. Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK.

KASSA S IN KAART. Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK. KASSA S IN KAART Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK Leverancier Reeleezee Gericht op Reeleezee Kassa pakket(configuratie)

Nadere informatie

KASSA S IN KAART. Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK.

KASSA S IN KAART. Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK. KASSA S IN KAART Onderzoek onder leveranciers van POS-systemen ten behoeve van detaillisten in Nederland VERSLAG LEVERANCIERSBEZOEK Leverancier Iservi Gericht op KasPlus pakket(configuratie) Datum bezoek

Nadere informatie

Releasenotes OctoPOS 76

Releasenotes OctoPOS 76 Releasenotes OctoPOS 76 Inleiding In OctoPOS 76 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast is functionaliteit toegevoegd. De aanpassingen en de benodigde instellingen zijn in dit document

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN Omschrijving "Software voor fietszaken" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een fietszaak. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

U i t g a v e OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V.

U i t g a v e OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V. U i t g a v e 2019.2 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN Met minimale handelingen het hoogste resultaat Prijslijst MicroStar B.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 STARTPAKKET... 3 MicroStar Startpakket... 3 FINANCIELE

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 Tekst Direct Connect Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 1 Inhoudsopgave Inloggen Orders invoeren Orders bekijken Offertes maken Overig 3 4-10 11-13 14-19 20-23 2 Tekst Inloggen Welkom bij DirectConnect

Nadere informatie

Multi Management W1500. uitleg

Multi Management W1500. uitleg Multi Management W1500 uitleg www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inkooplevering invoeren...4 3 Inkoopfactuur aanmaken...6 4 Invoeren Factuur...8 5 Betaling verkoopfactuur...10 Multi

Nadere informatie

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i

AAN DE SLAG L O G I S T I E K G E D E E LT E i AAN DE SLAG LOGISTIEK GEDEELT E i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Schermuitleg... 6 Beschrijving inkoopproces... 7 Beschrijving verkoopproces... 9 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Webshop Dashboard. Inkoopmodule

Webshop Dashboard. Inkoopmodule Webshop Dashboard Inkoopmodule Shoxl Dashboard Inkoopordermodule 2012 v2 1 Copyright Integrace BV 2012 1. Introductie Met de inkoopmodule van het Dashboard beheert u uw inkooporders. Inkooporders kunnen

Nadere informatie

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING

QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING QLINE Q1000 BASIS HANDLEIDING Versie 0.1 Inhoud Kassa opstarten... 2 Aanmelden medewerker... 2 Betekenis knoppen kassascherm... 4 Aanslaan & Afrekenen... 6 Betaalwijze Pin (gekoppelde pin)... 6 Betaalwijze

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

PSU Boekhouden en PSU Boekhouden Light Module Voorraad V1 Handleiding en inleiding tot de voorraadadministratie

PSU Boekhouden en PSU Boekhouden Light Module Voorraad V1 Handleiding en inleiding tot de voorraadadministratie gravita PSUB PSUBL PSU Boekhouden en PSU Boekhouden Light Module Voorraad V1 Handleiding en inleiding tot de voorraadadministratie Versie 1.11 22 oktober 2007 2 Handleiding module PSU Voorraad 22 oktober

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) April 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) Met welke versie van SalonNet werk

Nadere informatie

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu Handleiding Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu Inhoudsopgave 1. Inleiding... 0 2. CarianWop starten.... 1 3. CarianWop Dashboard.... 2 3.1. Printer...

Nadere informatie

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee.

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee. 1-FashionBase Extra voor Small Fashion (locaal en Online) 2-FashionBase Premium en Basis online 3-Backoffice voor HioPOS-Cloud en Mijnwebwinkel.nl 1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac

Nadere informatie

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES Versie 1.1 Inhoud Kies Klant afrekenen...3 Aanmelden medewerker...3 Klantenbeheer Overzicht kassa...4 Klantenbeheer Saldo Instellingen...5 Tegoed opwaarderen...6 Saldo

Nadere informatie

Handleiding Exact On-line

Handleiding Exact On-line Handleiding Exact On-line Aangezien er meer wegen naar hetzelfde eindpunt leiden zal de praktijk moeten leren welke weg per gebruiker het prettigst is. In Cockpits,, Financiële cockpit vind je in één scherm

Nadere informatie

Voorraad beheer Inloggen Bestand. Geen rechten Kasopmaak Financieel overzicht Optiek uitgebreid Contactlensprijzen beheer Klant samenvoegen

Voorraad beheer Inloggen Bestand. Geen rechten Kasopmaak Financieel overzicht Optiek uitgebreid Contactlensprijzen beheer Klant samenvoegen Geen rechten Kasopmaak Financieel overzicht Optiek uitgebreid Contactlensprijzen beheer Klant samenvoegen Orderstatus wi Mailing Planning Sjablonen Software updates Voorraad beheer Inloggen Bestand Vandaag

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server gravita Hoofdkade 95, 9503 HD Stadskanaal Tel. & fax: 0599-614815 E-mail: info@gravita.nl / www.gravita.nl Inschrijfnummer KvK: 02083322 Postbank 4491228 Fiscaalnummer 1345.68.266.B01 PSUBL-as Handleiding

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS RETAIL kassa & management software Of dat u nu een kleine of grote retailer bent, goede automatisering is van

Nadere informatie

Ohmega Inkoop/Verkoop

Ohmega Inkoop/Verkoop Ohmega Inkoop/Verkoop Zet u deze pagina op ware grootte (100 %) of wat voor u prettig is. Blader met page down en page up In deze presentatie zullen wij de volgende onderwerpen behandelen: Verkooporder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Profit Scanmodule Logistiek Goederenontvangst Goederenontvangst is zowel mogelijk op basis van inkooporder of op basis

Nadere informatie

Handleiding Inventarisatie met Softwear

Handleiding Inventarisatie met Softwear Handleiding Inventarisatie met Softwear In verband met de verwerking van voorraden en mutaties in SAP is er het eea gewijzigd qua inventarisatie. Meest belangrijke wijziging is dat de voorraad NIET meer

Nadere informatie

Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V.

Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V. Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN Met minimale handelingen het hoogste resultaat Prijslijst MicroStar B.V. Inhoudsopgave STARTPAKKET... 3 MicroStar Startpakket... 3 FINANCIËLE ADMINISTRATIE...

Nadere informatie

Onderzoeksverantwoording - Softwear

Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoek Naar een onderbouwde advisering van ICT-oplossingen voor de Nederlandse detailhandelpraktijk, een opdracht van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Door:

Nadere informatie

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu CARIANWOP VERSIE 3.0.0.1

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu CARIANWOP VERSIE 3.0.0.1 Handleiding Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu 1. Inleiding CarianWop is een aparte softwaremodule voor-geïnstalleerd op een Carian EasyTouchPos. De

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

Verhoging BTW tarief

Verhoging BTW tarief Verhoging BTW tarief INHOUD 1. Wetgeving...3 2. Inleiding...4 3. Aanpassingen inrichting...5 3.1 Voor u begint... 5 3.2 BTW codes / tarieven... 5 3.3 Referentie grootboek... 7 3.4 BTW code in de Btw-scenario

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Sioges Voorraadbeheer

Sioges Voorraadbeheer Programmeren artikelen: Sioges Voorraadbeheer Druk op PRG Artikelen & Tarieven Artikelen In het scherm verschijnen de Hoofdgroepen en gekoppelde Artikelen: Druk aan de linkerkant van het scherm op de juiste

Nadere informatie

Handleiding Quantos 2. Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2

Handleiding Quantos 2. Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2 Handleiding Quantos 2 Handleiding voor leden behorende bij bestelsysteem Quantos 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 2 1.1 Openingspagina... 2 2 Zoekoptie... 3 2.1 Favoriete producten...

Nadere informatie

Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen

Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen Behecam 1 Doel Behecam is een beheerssysteem voor KMO s, Zelfstandigen en winkeliers Jet beheersysteem ondersteunt volgende processen - Beheer van Klanten en Leveranciers - Beheer van Artikelen - Aankoop

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

Productbeschrijving S-Flex Logistiek

Productbeschrijving S-Flex Logistiek Productbeschrijving S-Flex Logistiek Inhoud Samenstellen 3 Toewijzen 4 Orderpicken middels de PDA 5 Afronden 7 Overzicht 8 Productbeschrijving S-Flex Logistiek 2 1. Samenstellen S-Flex Logistiek haalt

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Bedrijfs Automatiserings Centrum (B.A.C.), 2012. BAC-Order 5.2

Bedrijfs Automatiserings Centrum (B.A.C.), 2012. BAC-Order 5.2 BAC-Order 5.2 Bedrijfs Automatiserings Centrum (B.A.C.) 2012 p1 p2 Inhoudsopgave Welkom 4 Installatie 5 Installeer BAC-Order 5 Opstarten 6 Invoer gebruiker 6 Aan de slag met BAC-Order 8 Inleiding 8 Aanmaken

Nadere informatie

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software.

Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Handleiding voor het werken met vaste klanten in uw untill ordering software. Binnen untill ordering software kunt u werken met vast klanten. Hier in zijn er 3 verschillenden manieren, die in deze handleiding

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017 CCV SalesPoint handleiding Augustus 2017 1 Even vooraf Inhoudsopgave CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. In deze handleiding beschrijven alle

Nadere informatie

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding SEOshop Installatie- & gebruikershandleiding Inhoud Instructie SEOshop plug-in... 3 De configuratie... 3 Het wijzigen van de verzendmethode(n)... 5 Het aanmaken van de labels... 6 Track & Trace mail...

Nadere informatie

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development I Voorwoord Deze uitgave hoort bij de handleiding voor VWA Facturering. Bewust is gekozen voor een extra handleiding voor de module mailmerge. Op deze wijze hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nadere informatie

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One Tutum BV Asterweg 19 D12 1031 HL Amsterdam Tel. +31 (0) 20 820 11 41 E-mail: info@tutum.nl Website: www.tutum.nl IBAN: NL42 INGB 0007 8961 31 KvK nummer: 57468303 InnoShop InnoShop Voorbeeldschermen Webshop

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem

Handleiding. Inhoud. TAMPOS Kassasyteem Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 29-01-2019 Versie : V2019.01.26 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 TAMPOS Kassasysteem starten... 2 1.1 Programma Afsluiten... 2 1.2

Nadere informatie

Tutorial: Snelle start voor AutomaaT

Tutorial: Snelle start voor AutomaaT Tutorial: Snelle start voor AutomaaT Inleiding Deze snelle start is gemaakt om enkele basishandelingen eenvoudig uit te leggen. De tutorial beschrijft maar een heel klein deel van het totale programma

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

WinPOS Update versie 2.7

WinPOS Update versie 2.7 WinPOS Update versie 2.7 DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 2-9-2009 1.0 D. Dirven / M. Hermans M. Hermans Inleiding...3 Algemene aanpassingen...4 Nieuwe splash afbeelding... 4 Aangepaste taakbalk omschrijvingen...

Nadere informatie

Premarc advies voor optimaal gebruik van uw SnelStart software.

Premarc advies voor optimaal gebruik van uw SnelStart software. Nieuw / wijzigingen in SnelStart V9.55 Facturatie rechtstreeks via mail, vanaf Nota3 Berekening BTW, gespecificeerd te printen BTW Indeling en Overzicht aangepast ( ICL wordt ICP ) BPM berekeningen per

Nadere informatie

UniShop SB. De complete oplossing voor uw branche

UniShop SB. De complete oplossing voor uw branche UniShop SB De complete oplossing voor uw branche Inhoudsopgave Over dit document... 3 UniShop Small Business voor 1.995,-... 4 UniShop SB voorziet in... 4 Modules van UniShop SB... 5 Relatie... 5 Voertuig...

Nadere informatie