Uw Winkelmanagement Oplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw Winkelmanagement Oplossing"

Transcriptie

1 Uw Winkelmanagement Oplossing

2 Pagina : 2 Inhoudsopgave Bladzijde 1 Inleiding Filosofie van POSManager Retail De standaard functies van POSManager Retail Optionele Modules Stamgegevens Artikelen Klanten Leveranciers Standaard modules Contante verkopen Contant per Pin/Creditcard of Waardebon afrekenen Einde dag procedure Voorraadadministratie Prijscontrole / informatie artikel Besteladministratie Handmatig bestellen Op basis van Minimum Voorraad Op basis van Besteladvies Specifieke klantbestelling Offerteadministratie Orderadministratie Klantenkaart Opvragen/Rapporten Extra modules POSManager Retail Koppeling Betaalautomaat Financiële integratie Hoofdkantoor/Filiaal module Scanpal/PDA Module Postcode tabel Tot slot

3 Pagina : 3 1 Inleiding Geachte heer/mevrouw, Voor u ligt de productbeschrijving van POSManager Retail. Deze productbeschrijving is bedoeld om u een indruk te geven van de mogelijkheden van onze Winkel Management oplossing POSManager Retail. In deze productbeschrijving laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van POSManager Retail, niet diepgaand maar wel zodanig dat u een indruk kunt opdoen van de functionaliteit van onze software. Vanzelfsprekend is één telefoontje, of voldoende om voor u een vrijblijvende demonstratie te verzorgen en al uw vragen te beantwoorden. Wij begroeten u graag als nieuwe gebruiker in een snel groeiende POSManager markt. Met vriendelijke groet, E.B.P. POINT OF SALE B.V. A.A. de Jong

4 Pagina : 4 2 Filosofie van POSManager Retail De software van POSManager Retail is ontworpen in nauw overleg met de (toekomstige) gebruikers van POSManager Retail. Naast de Automatiseringskennis van onze ontwikkelaars hebben wij Accountmanagers in dienst die een jarenlange staat van dienst hebben in het MKB, dit betekent dat naast onze ICT Know How ook de jarenlange praktijkervaring van onze Accountmanagers en de inbreng van u als eindgebruiker in onze oplossingen zijn verwerkt. Dit resulteert in eenvoudig te bedienen programmatuur waarin, (bijna) iedere winkelier terugvindt wat hij/zij in een afrekensysteem en BackOffice systeem verwacht aan te treffen. POSManager Retail wordt geleverd met een gebruiksrechtovereenkomst. Hiermee bent u verzekerd van professionele hulp bij uw vragen. Updates van de software in verband met uitbreidingen/verbeteringen en/of wetswijzigingen zijn ook inbegrepen in deze overeenkomst. Wensen en ideeën welke voor meerdere gebruikers een toegevoegde waarde hebben, worden in toekomstige versies gerealiseerd als standaard, dus zonder dat hiervoor dient te worden geïnvesteerd in dure applicatie of maatwerk oplossingen. Wij werken sinds 1992 aan onze oplossingen, u doet uw voordeel met een product waar meer dan 22 jaar ervaring en expertise in zit.

5 Pagina : 5 3 De standaard functies van POSManager Retail Onderstaand treft u een opsomming aan van de standaard in POSManager Retail aanwezige functionaliteit. Complete Klantenregistratie Verkochte Aantallen per Artikel en per Omzetgroep Bijbehorende Marges en Eindvoorraden Volledige Klantenhistorie Bonus- en Spaarpuntensysteem Lidmaatschapsysteem (klantenpas) Korting beheer op artikel(groep)/klant(groep) niveau Mix/Match module prijslijsten Inzage in Openstaande Posten en Betalingen Uitgebreide Voorraad administratie Emballage / Leeggoed administratie Besteladministratie Inkoopadministratie Inventarisatieadministratie Setverkoop (Samengestelde Artikelen) Toegestane functies per Medewerker instelbaar Backorder administratie Weegschaalkoppeling Offerte / Order / Pakbon Module 3.1 Optionele Modules Naast de vele mogelijkheden in onze standaardversie kunt u nog kiezen uit de onderstaande optionele Modules. Financiële integratie met diverse pakketten, vraag naar de mogelijkheden (Geïntegreerde) PIN koppeling met Banksys, ICP en CCV Scanpal/PDA module (Bestellen/Inboeken/Verkopen) SEPA incasso module Webwinkel Koppeling Postcode tabel Hoofdkantoor/Filiaal Module Narrow Casting Module

6 Pagina : Stamgegevens Alvorens met POSManager Retail te gaan werken dienen in het pakket de nodige instellingen, en stamgegevens te worden vastgelegd. Het instellen van de parameters gebeurt door onze specialisten bij de installatie van de software. U kunt hierbij denken aan locatiegegevens, op welke aansluitingen van de PC de printer, scanner, klantendisplay, geldlade en/of betaalautomaat worden aangesloten.

7 Pagina : Artikelen Van al uw artikelen worden diverse gegevens opgeslagen zoals inkoop, huidige en toekomstige verkoopprijs, bulkprijzen, leverancier, bestelniveaus, aanvullende info, barcodes en nog veel meer. Deze informatie kunt u zelf onderhouden en aanvullen. Een vooraf aangeleverd Artikelbestand in ASCII, Excel, Acces of Dbase formaat converteren wij tijdens de installatie naar het POSManager Retail formaat.

8 Pagina : Klanten Binnen POSManager Retail kunt u facturen op naam, rekening klanten, offertes en orders aanmaken. Hiertoe kunt u klantgegevens aanleggen, onderhouden en beheren (mailings maken). Met klantengroepen kunt u bijvoorbeeld afwijkende prijzen hanteren. 4.3 Leveranciers Net als klanten kunt u ook leveranciers opslaan in het systeem. Deze gegevens gebruikt u o.a. voor de besteladministratie.

9 Pagina : Standaard modules Alle modules genoemd onder standaard modules zitten in de complete basis van POSManager Retail. Deze hoeven dus niet apart aangekocht te worden. 5.1 Contante verkopen Dit is de eenvoudigste en meest gebruikte afrekenmodule binnen POSManager U scant de artikelen of u geeft het artikelnummer in of u zoekt deze met de eenvoudige zoekfunctie. Nadat u alle artikelen heeft ingegeven of gescand kiest u voor < F9 >, Einde factuur. Om de financiële kant van de transactie af te ronden.

10 Pagina : Contant per Pin/Creditcard of Waardebon afrekenen Nadat de verkochte artikelen zijn ingegeven en de financiële afhandeling dient plaats te vinden. Middels de functietoets < F9 >, einde factuur/kassabon, komt u in het afrekenscherm. Hier kiest u voor één van de betaalwijzen. Bij PIN/CHIP kunt u vervolgens ook kiezen voor de gebruikte Creditcard. (Indien geactiveerd) Na ingave < F9 > wordt de transactie afgerond, en de kassabon of factuur geprint. Indien er met PIN of Creditcard wordt betaald, en de module betaalautomaat is geïnstalleerd, wordt het PIN apparaat geactiveerd, en het bedrag aan de automaat overhandigd. Op het overzicht totale omzet per dag ziet u de totalen van alle betaalsoorten apart vermeld. Snel contant of per PIN afrekenen (met één toets) is mogelijk via de < F5 > of < F12 > functie.

11 Pagina : Verkopen op rekening Door bij het afrekenen te kiezen voor < F7 >, op rekening, wordt een rekening factuur aangemaakt welke aan de klant kan worden meegegeven of kan worden nagestuurd. Bij deze functie kiest u een klant uit het klantenbestand, ook heeft u de mogelijkheid om hier een nieuwe klant aan te leggen. U heeft ook de mogelijkheid om producten mee te geven d.m.v. een pakbon welke vervolgens periodiek d.m.v. een verzamelfactuur, achteraf gefactureerd gaan worden. 5.4 Einde dag procedure Bij de dag afsluiting kiest u voor einde dag/kasgeld/z rapportage, na ingave van het autorisatie wachtwoord krijgt u het tellingenscherm te zien, hier geeft u de aantallen en soorten munten en biljetten in welke u telt vanuit de kassalade. Het systeem berekent het juiste saldo, en controleert dit met uw ingaven. Bij een kasverschil wordt u gevraagd of u nogmaals wilt tellen of dat u de procedure wenst te vervolgen. U krijgt nu het afdrachtscherm waar u ingeeft wat u uit de kassa haalt. Als laatste wordt de Z-rapportage geprint waarop uw tellingen staan, het eventuele kasverschil en de overige relevante Z-staat informatie.

12 Pagina : Voorraadadministratie Bij inboeken voorraad kunt u handmatig binnengekomen goederen opboeken in de voorraad. Met inboeken voorraad Bestelling boekt u eenvoudig alle artikelen van een geplaatste bestelorder op in de voorraad, u kunt hier manco s registreren. Na het inboeken wordt een boekingsverslag geprint, welke samen met de pakbon, als controle document dient voor de te ontvangen inkoopfactuur.

13 Pagina : Prijscontrole / informatie artikel Met de sneltoets combinatie < CTRL / P > kunt u eenvoudig prijsinformatie van een artikel opvragen en eventueel wijzigen. 5.7 Besteladministratie POSManager Retail biedt u verschillende bestelmogelijkheden Handmatig bestellen U kunt met het programma Invoeren Bestelling handmatig bestellingen in het bestelsysteem plaatsen. U kunt hier ook een klantspecifieke bestelling ingeven. (Klant aan bestelregel koppelen) Na het inboeken van de ontvangst zal POSManager u een melding en overzicht geven van artikelen die zijn opgeboekt in de voorraad en speciaal voor een klant zijn besteld.

14 Pagina : Op basis van Minimum Voorraad Bij voorraadhoudende artikelen kunt u een minimum voorraad, en een bestelhoeveelheid ingeven. Als het programma Automatisch vullen bestelboek gestart wordt zal per voorraadhoudend artikel worden gekeken of de echte voorraad onder de minimum voorraad ligt. Indien ja, dan wordt in het bestelboek een bestelling gezet voor dit artikel met de ingegeven bestelhoeveelheid Op basis van Besteladvies Met dit programma kiest u een Leverancier en vraagt vervolgens een besteladvies Artikelen die hier voorgesteld worden zijn klantbestellingen, voorstellen op basis van minimum voorraad en voorstellen op basis van verkopen. De keuze op basis van besteladvies en op basis van verkoop is per artikel in te stellen. Aantallen kunt u eventueel nog aanpassen en vervolgens plaatst u de bestelling in het bestelboek ter verdere afhandeling.

15 Pagina : Specifieke klantbestelling Hiermee kunt u een klant aan een bestelling koppelen. Nadat de bestelling is ontvangen en ingeboekt in de voorraad zal automatisch een overzicht getoond worden met klant specifieke ontvangen bestellingen.

16 Pagina : Offerteadministratie U kunt offertes maken voor een bestaande of een nieuw aan te leggen klant. Per offerte kunt u kiezen of deze geprint dient te worden met regelprijzen of alleen met een totaalprijs. U kunt een bestaande offerte opvragen en vervolgens wijzigen, verwijderen, factureren of naar de orderadministratie doorsturen. Indien een offerte akkoord wordt bevonden, en er zitten artikelen met serienummers bij, kunt u een orderbon aanmaken. Deze kunt u tevens als raaplijst gebruiken om de artikelen te verzamelen. Indien u hierna het programma wijzigen orders kiest kunt u bij de betreffende artikelen de bijbehorende serienummers registreren/scannen.

17 Pagina : Orderadministratie Met de module orderadministratie plaatst u orders van uw klanten. Bij het afsluiten van de order kunt u een afgesproken leverdatum ingeven, een Contactpersoon en de Verzendwijze selecteren, een eventuele Aanbetaling registreren en de orderbon printen. Van deze orders worden bij het uitleveren pakbonnen gemaakt, voor de verzending.

18 Pagina : 18 Met het programma Verzamelfactuur maakt u de facturen van de uitgeleverde orders. U kunt hier ook de status van de diverse orders bekijken. Met de optie klantenkaart heeft u een totaaloverzicht betreffende omzet, orders, offertes, openstaande posten, facturen en artikelen gerelateerd aan een klant.

19 Pagina : Klantenkaart Door eenvoudig op een van de buttons te klikken of te kiezen krijgt u alle informatie te zien zoals aangegeven.

20 Pagina : 20 7 Opvragen/Rapporten Standaard biedt POSManager Retail u een grote hoeveelheid opvraag programma s. Naast deze standaard opvraagprogramma s heeft u de mogelijkheid om eenvoudig, informatie naar eigen behoefte samen te stellen. POSManager Retail maakt gebruik van de Microsoft Acces architectuur, dit betekent dat u met enige kennis van Word en/of Excel zelf diverse informatie kunt opvragen en naar eigen inzicht bewerken, bekijken en/of afdrukken.

21 Pagina : 21 Bij een aantal opvraagprogramma s zit een standaard export mogelijkheid naar Excel. Alle overzichten worden eerst op het scherm getoond. Vervolgens besluit u of u het overzicht ook daadwerkelijk wenst uit te printen.

22 Pagina : 22

23 Pagina : 23 8 Extra modules POSManager Retail Alle informatie en functionaliteit die u tot nu tot nu toe heeft gezien en gelezen zitten standaard in POSManager Retail. Daarnaast zijn er nog 5 optionele modules, te weten: 8.1 Koppeling Betaalautomaat U kunt een betaalautomaat koppelen aan POSManager Retail waarbij dan alle informatie automatisch naar het pinapparaat wordt gestuurd. Dit voorkomt fout ingegeven bedragen. Op dit moment koppelen wij de apparaten van CCV, ICP en Atos(Banksys) 8.2 Financiële integratie Wij hebben koppelingen ontwikkeld voor de boekhoudpakketten Afas, Exact, Snelstart en Twinfield. 8.3 Hoofdkantoor/Filiaal module Heeft u meerdere winkels, en zijn deze niet On-Line aan elkaar gekoppeld, dan kunt u met deze module per filiaal alle mutatie informatie verzamelen, en dit in de hoofdkantoormodule samenvoegen. Hiermee krijgt u totaal inzicht in verkopen per soort klant e.d. over alle filialen. 8.4 Scanpal/PDA Module Met de module Scanpal/PDA krijgt u de beschikking over een Handheld terminal met laserscanner, waarmee u de inventarisatie kunt uitvoeren maar ook verkopen mee kunt registreren of bestellingen vanuit de winkel kunt opnemen. Nadat alle verkopen ingegeven zijn wordt de Handheld in de houder geplaatst, en met een sneltoets wordt de informatie in het afrekenscherm geplaatst. De Symbol PDA heeft het PALM Operating Systeem, en is ook als gewone Handheld te gebruiken. 8.5 Postcode tabel De Postcode tabel zorgt ervoor dat u, waar u N.A.W. gegevens dient in te voeren, alleen de postcode en het huisnummer dient in te geven. De straat en plaats gegevens worden automatisch opgehaald.

24 Pagina : Tot slot Wij beseffen ons terdege dat in een productbeschrijving als deze lang niet alles kan worden getoond, en dat niet al uw vragen beantwoord zullen zijn. Graag verzorgen wij voor u een vrijblijvende demonstratie waarin het pakket uitgebreid getoond kan worden, en waarbij wij op al uw vragen een antwoord kunnen geven. Aarzel niet, en bel voor een vrijblijvende demonstratie. POWERFUL RETAIL SOLUTIONS +31 (0)

DOCUMENT ARCHIVERING Elk document kan nu in Handel & Logistiek worden gearchiveerd en kan vervolgens binnen Handel & Logistiek weer worden ingezien

DOCUMENT ARCHIVERING Elk document kan nu in Handel & Logistiek worden gearchiveerd en kan vervolgens binnen Handel & Logistiek weer worden ingezien VERSIE 14.0 IS BESCHIKBAAR! Ook deze versie zit weer boordevol nieuws! Daardoor kunt u uw zaken nu nog eenvoudiger in Handel & Logistiek regelen. De belangrijkste wijzigingen in deze versie hebben we in

Nadere informatie

Release Notes BlueRetail versie 3.81

Release Notes BlueRetail versie 3.81 Release Notes BlueRetail versie 3.81 Product Management Versie 0.4 Venlo, april 2014 Bestand: BR v3.81 Release notes NL GD.docx Versiebeheer Naam Datum Versie Wijziging R.Wolters 19/03/13 V0.1 Initiële

Nadere informatie

Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software

Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software Tracer 3.0 een zeer uitgebreide combinatie van Relatiebeheer (C.R.M.) en Bedrijfsmiddelenbeheer (E.R.P.) software oplossingen. Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software Inhoudsopgave 1. Werken met relatiebeheer

Nadere informatie

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Tracer 4.0 een zeer uitgebreide combinatie van Relatiebeheer (CRM) en Bedrijfsmiddelenbeheer (ERP) software oplossingen. Bedrijf : Tracer ICT Blad 2 van 58 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Versie GD Venlo, juni 2011. Releasenotes BlueRetail versie 3.60.GD Product Management

Versie GD Venlo, juni 2011. Releasenotes BlueRetail versie 3.60.GD Product Management Versie GD Venlo, juni 2011 Releasenotes BlueRetail versie 3.60.GD Product Management Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 5 2 TECHNISCHE ISSUES... 6 2.1 Requirements... 6 2.2 Update instructie... 8 2.3 Instructies

Nadere informatie

King voor Windows. Release 5. King. voor Windows. financieel én logistiek

King voor Windows. Release 5. King. voor Windows. financieel én logistiek King voor Windows Release 5 King voor Windows financieel én logistiek Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Even voorstellen Quadrant, de maker van King 6 Waarom King? King vergeleken met andere pakketten 9 Welke

Nadere informatie

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a Versie 5.45.05, augustus 2011 Quadrant Software B.V. Alle rechten voorbehouden Inleiding Dit document geeft u inzicht in de nieuwe functionaliteit van King 5.45 (vanaf

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E Handel & Verhuur 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, voor het gebruik door

Nadere informatie

CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE

CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE Een gebruiksvriendelijke applicatie voor het beheren en verwerken van uw contributie Sportlink Services 09-01-2012 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 1.1 De handleiding... 3 1.2

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad

Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 3 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart

Nadere informatie

Release notes Handel & Logistiek versie 8.0

Release notes Handel & Logistiek versie 8.0 Er is zoals u inmiddels al van ons gewend bent weer het nodige gewijzigd in Handel & Logistiek. Naast functionele wijzigingen zoals het integraal doorvoeren van langere NAW gegevens en een nieuwe e- mailingmodule

Nadere informatie

Financiële software heet MINOX

Financiële software heet MINOX Financiële software heet MINOX Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave 2 Kenmerken van MINOX Introductie 3 Modulaire opbouw Gebruik toetsenbord en/of de muis Administraties en boekjaren 4 Onderhoud Relaties Boeken

Nadere informatie

Eindejaarsprocedure Exact voor Windows

Eindejaarsprocedure Exact voor Windows Eindejaarsprocedure Exact voor Windows Simon van Haerlemstraat 17 1962 VB Heemskerk tel.: 0251-236 733 fax: 084-2220 789 e-mail: info@mt-support.nl internet: www.mt-support.nl Versiedatum: 8 april 2004

Nadere informatie

Artikel bestand Inrichting en configuratie

Artikel bestand Inrichting en configuratie Artikel bestand Inrichting en configuratie 2012 Copyright Asperion Hosting bv INHOUD 1 Inleiding... 4 2 Instelling van de vereiste parameters... 5 2.1 Verkoopsoorten... 5 2.2 Artikel categorieën... 5 2.2.1

Nadere informatie

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument FreeSupplierPortal Informatiedocument Inhoud Inleiding...3 Elektronisch berichtenverkeer...4 Catalogi-beheer...5 Uitnodigen leveranciers op de FreeSupplierPortal...8 Aanmelden op de FreeSupplierPortal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding versie 2.59. Uw onderneming in balans Uitgave van Praestantia Automatisering Alle rechten voorbehouden Praestantia Automatisering, juli 2015 Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken,

Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken, Order-Direct bevat een uitgebreid artikelbestand met artikelgroepen, kortingsgroepen, samengestelde artikelen, opmerkingen, teksten, merken, eenheden, gewichten, volumes en lokaties. Artikelomschrijvingen

Nadere informatie

Welkom bij mijnwinkel...1. Koppeling...1. Eigen layout...1. Succes...1. Abonnementen...3. Abonnementsvormen...3. Basic abonnement...

Welkom bij mijnwinkel...1. Koppeling...1. Eigen layout...1. Succes...1. Abonnementen...3. Abonnementsvormen...3. Basic abonnement... mijnwinkel handleiding Inhoud Welkom bij mijnwinkel...1 Koppeling...1 Eigen layout...1 Succes...1 Abonnementen...3 Abonnementsvormen...3 Basic abonnement...3 Losse internetkassa...3 Professional abonnement

Nadere informatie

Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl

Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl Voorwoord Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl Al bijna 2 jaar geleden gaven de abonnees van BC.nl in een marktonderzoek aan, dat gratis bedrijfssoftware

Nadere informatie

Handleiding Teleboekhouden YOB BV. Gebruikershandleiding. Versie: V6.0 (handleiding 1.0) ~ YOB Teleboekhouden ~ Handleiding YOB V6.0-1.

Handleiding Teleboekhouden YOB BV. Gebruikershandleiding. Versie: V6.0 (handleiding 1.0) ~ YOB Teleboekhouden ~ Handleiding YOB V6.0-1. YOB BV Handleiding Teleboekhouden Gebruikershandleiding Versie: V6.0 (handleiding 1.0) ~ YOB Teleboekhouden ~ Handleiding YOB V6.0-1.0 1 1 Disclaimer Dit document is eigendom van YOB BV en blijft dit ook

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

Visma Teleboekhouden. Gebruikershandleiding 1.0. Visma Teleboekhouden Versie 7.2a

Visma Teleboekhouden. Gebruikershandleiding 1.0. Visma Teleboekhouden Versie 7.2a Visma Teleboekhouden Gebruikershandleiding 1.0 Visma Teleboekhouden Versie 7.2a Disclaimer Dit document is eigendom van Visma Teleboekhouden en blijft dit ook te allen tijde. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Urenregistratie en Facturatie

Urenregistratie en Facturatie Urenregistratie en Facturatie 2008-2011 Copyright Asperion Hosting BV 2008-2011 Copyright Asperion Pagina 2 van 49 Doel van dit document De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden

Nadere informatie

Handleiding. BaseNet Internet Projects

Handleiding. BaseNet Internet Projects Handleiding BaseNet Internet Projects Handleiding: BaseNet Internet Projects Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 1 2. Relatiebeheer... 2 1. Een particulier aanmaken... 2 2. Een bedrijf aanmaken... 2 3. Contactpersoon

Nadere informatie

De nieuwe versie 12 biedt weer veel vernieuwingen. Er is onder andere aandacht besteed aan ontwikkelingen ten aanzien van het Europese

De nieuwe versie 12 biedt weer veel vernieuwingen. Er is onder andere aandacht besteed aan ontwikkelingen ten aanzien van het Europese De nieuwe versie 12 biedt weer veel vernieuwingen. Er is onder andere aandacht besteed aan ontwikkelingen ten aanzien van het Europese betalingsverkeer SEPA. Ook biedt MINOX een oplossing voor de werkkostenregeling,

Nadere informatie

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB Groothandel & retail Service & onderhoud Productie & assemblage Prodin Business Solutions B.V. Tel 088 808 11 00 sales@prodin.nl WWW.PRODIN.NL Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handel & Logistiek release notes v10.0. Inleiding

Handel & Logistiek release notes v10.0. Inleiding Inleiding Ondanks het feit dat H&L door de jaren heen een ERP pakket is geworden met zeer veel functionaliteit is er ook in 2011 weer het nodige gewijzigd in Handel & Logistiek. Naast functionele wijzigingen

Nadere informatie

De logistieke modules.

De logistieke modules. De logistieke modules. Beschrijving CASHWin versie CASH.A04 (releasedatum 16 september 2009) INHOUDSOPGAVE 1. Installatie van de update. 2. Algemeen. 3. Programmawijzigingen CASH Voorraad. 4. Wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding ideal Professional

Handleiding ideal Professional Handleiding ideal Professional Versie oktober 2014 Rabobank Nederland Handleiding ideal Professioanl Oktober 2014 Versie 1.0 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 4 Beschrijving Rabobank ideal

Nadere informatie