Vliegsimulatie speelt een steeds grotere rol in de opleiding van vliegers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vliegsimulatie speelt een steeds grotere rol in de opleiding van vliegers."

Transcriptie

1 Verkoop Kenmerkend voor ProSystems is de betrokkenheid bij elke klant. Onze deskundige adviseurs bieden u graag een onafhankelijk advies waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Hieronder treft u een totaaloplossing aan. Een bezoek aan onze showroom in Purmerend is zeker de moeite waard. U krijgt hier een duidelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze audiovisuele oplossingen. Verhuur Details vindt ProSystems belangrijk. Uit ervaring weten wij dat een goed georganiseerd evenement een goed gevoel achterlaat en een langdurige impact heeft. ProSystems biedt oplossingen voor beeld, geluid, licht, presentatiemiddelen en specials. Onze deskundige adviseurs bieden u graag een onafhankelijk advies waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Hieronder treft u voorbeelden aan voor het verhuren van beeld en presentatiemiddelen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Purmerend. U krijgt hier een duidelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze audiovisuele oplossingen.

2 Expertise Simulatie Vliegsimulatie speelt een steeds grotere rol in de opleiding van vliegers. Hoge brandstofprijzen, een verbod op nachtvluchten en geluidshinder van vliegtuigen zorgen ervoor dat de simulator een belangrijk alternatief is. De vliegsimulatie bootst verschillende situaties zo realistisch mogelijk na. Het veilig simuleren van levensgevaarlijke situaties, zoals een crash, behoort ook tot de mogelijkheden. Slim gebruik van verschillende projectietechnieken zorgt ervoor dat de simulator in principe niet veel ruimte in beslag hoeft te nemen. ProSystems verzorgt samen met zijn partners ook zeer uitgebreide vliegsimulaties. We helpen u graag bij het ontwerp en de bouw van uw eigen simulator, inclusief programmering, installatie en onderhoud.

3 Modelling, Simulation and Gaming Welk type vliegtuig voldoet het beste aan de wensen? Hoe moet een nieuwe wijk ingericht worden? Hoe kan personeel goedkoper opgeleid worden? Bij het beantwoorden van al dit soort vragen kunnen Modellering en Simulatie ondersteuning bieden. Omgeving- en populatiemodellering voor trainingsmissies Modelling, Simulation and Gaming van ProSystems beschikt over expertise en faciliteiten op dit gebied, waartoe onder anderen omgevingsmodellering en dynamische modellering van mens en systeem in die omgeving behoren. Onze expertise is het inzetten van Modellering & Simulatie voor onze klanten ten behoeve van het verbeteren van hun huidige mogelijkheden en voor het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. De expertise Modelling, Simulation and Gaming stelt ProSystems in staat om een breed scala aan simulatietechnieken te benutten bij praktische oplossingen voor strategische en operationele problemen van haar klanten. Denk daarbij aan toepassingen zoals militaire operaties of evacuaties van grote steden bij overstromingen. Om deze oplossingen te bereiken, maken we gebruik van onze geavanceerde Concept Development & Experimentation omgeving. Deze omgeving is een belangrijk gereedschap om dit proces interactief uit te voeren. Toepassingen en impact Modelleren en simuleren is van belang om zo kostenefficiënt mogelijk nieuwe producten, innovaties of trainingsmethodes te ontwikkelen. Naast een kostenbesparing heeft het gebruik van Modellering & Simulaties ook een duurzame kant. Door een training te simuleren, hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van eventuele vervuilende voertuigen of wapens. Daarnaast zorgt ons Concept Development & Experimentation traject ook voor een betere afstelling van de behoefte van de klant en daarmee verkleinen we de kans op een onnodige mislukking.

4 Scheepsbrugsimulatie ProSystems ontwikkelde samen met MARIN een compacte simulator. Deze Compact Maneuvering Simulator vereist slechts 20 vierkante meter ruimte, maar bevat een scheepsbrug en ruimte voor een instructeur. De simulator is geschikt voor het simuleren van uiteenlopende schepen, van cruiseschepen tot militaire vaartuigen. Hij is ontwikkeld voor oefening van verschillende scenario s, zoals: Aan- en afmeren Manoeuvreren in beperkte ruimtes Doorvoer-, sleep- en verkeerssituaties Bijtanken op open zee De basis van de simulatie bestaat uit wiskundige modellen van de gedragingen van een schip. De simulatiesoftware bevat een uitgebreide collectie aan situaties en scheepsmodellen. Ervaar de impact van golfslag, stroming, regen en mist. De geavanceerde projectietechnieken maken de simulatie zo realistisch mogelijk.

5 Vergader- en presentatiesystemen ProSystems realiseert audiovisuele oplossingen die in al uw wensen op presentatiegebied voorzien, of het nu om auditorium, een kleine eenvoudige vergaderruimte of een grote luxe boardroom gaat. Diverse ruimtes worden ingericht met beeld- en geluidsapparatuur waarbij alle apparatuur geïntegreerd wordt in één makkelijk te bedienen presentatiesysteem. ProSystems combineert uitgebreide multimediavoorzieningen met ultiem gebruiksgemak tijden bijvoorbeeld een conference call, telepresence of het vertonen van video s via laptop of PC. Onze uitgangspunten daarbij zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Samengestelde presentatieset Speciaal voor de kleine en middelgrote vergaderruimte heeft ProSystems een presentatieset samengesteld. De presentatieset is een efficiënte representatieve set waarmee uw vergaderruimte snel operationeel is. U heeft de keuze uit een set met een projectiescherm of met een LCD/LED scherm. De set is een complete presentatieset, inclusief ophangbeugels, geluid, bedieningspaneel en wandaansluiting. Audio-installaties Om bij een presentatie het geluid duidelijk te laten horen, worden vele vergaderruimtes voorzien van een geluidssysteem. Daarnaast is bij grotere ruimtes een geluidsversterking noodzakelijk. Bij luxueuzere vergaderruimtes wordt vaak gebruik gemaakt van een discussie- of stemsysteem. Hierbij is elke zitplaats aan de vergadertafel voorzien van een microfoon.

6 Interactief whiteboard Een interactief whiteboard is een dynamisch presentatiemiddel dat vele mogelijkheden biedt. Via dit whiteboard kan u, vanaf het SMART board, iedere computerapplicatie bedienen en activeren. Met de speciale stiften die meegeleverd worden kan u in digitale inkt schrijven en deze notities bewaren. Alle aantekeningen kunnen bewaard, verplaatst, vergroot, worden. Het interactief white board is eenvoudig in gebruik en perfect voor trainingen en brainstormsessies. Videowalls

7 Indruk maken? Opvallend communiceren? Kies voor een video Wall! De communicatiekracht is enorm. Niet zo verwonderlijk, want je moet je best doen om de video Wall over het hoofd te zien. Zo n fraaie grote presentatiewand geeft een dynamische uitstraling aan een ruimte. Uw ontvangsthal, bedrijfsrestaurant of showroom krijgt een volledig andere sfeer. Modern en innovatief. De ontwikkelingen in LCD en LED technologie zijn enorm snel gegaan. Inmiddels blijkt de balans tussen kwaliteit en prijs van de schermen zo gunstig dat de vidiwall in steeds meer gebouwen een plek krijgt. Door meerdere LCD- of LED-schermen aan elkaar te koppelen wordt een fraaie, grote video Wall gecreëerd. Met een vorm en afmeting naar keuze. Belangrijk daarbij is te kiezen voor schermen met een ultra dunne bezel (rand om het scherm). Juist die dunne rand zorgt voor een strak ogend geheel en een prettige kijkervaring. Met een dergelijke videowall kunt u zowel computer- als videobeelden optimaal weergeven. Zelfs bij daglicht. Het resultaat is altijd indrukwekkend. Een eyecatcher in elke ruimte. Om u een impressie te geven van de mogelijkheden ziet u hier diverse voorbeelden.

8 ProSystems adviseert u graag over de creatieve mogelijkheden. Videoconferentie De moderne technologie maakt werken op afstand eenvoudig mogelijk, maar persoonlijk contact blijft erg belangrijk. Videoconferentie past daarmee perfect binnen het nieuwe werken en weet het persoonlijk contact goed te benaderen. Naast de vaste installatie zijn er ook professionele oplossingen voor mobiel gebruik. Zo beschikt u over kristalheldere communicatie waar vandaan u ook wilt werken. Ook kan videoconferentie worden gebruikt voor de uitwisseling van documenten. Deze worden op het scherm getoond. Om videoconferentie efficiënt in uw organisatie in te zetten dient u een zorgvuldige afweging te maken op welke wijze u invulling geeft aan de behoeften van al uw gebruikers. ProSystems kan samen met u de juiste oplossing samenstellen. Zowel voor videoconferentiesystemen in een boardroom, in de vergaderzaal, op de werkplek als voor mobiele gebruikers.

9 Een videoconferentie oplossing wordt in grote lijnen opgebouwd uit de volgende modules: Basis Videoconferentie eenheid Besturingseenheid met touch paneel Centraal AVX Controle Systeem Koppeling met reserveringssysteem VC Managementsysteem Bediening en besturing Eenvoudige bediening van uw videoconferentie systeem is een voorwaarde voor succesvol gebruik van deze systemen binnen uw organisatie en krijgt daarom bij ProSystems veel aandacht. De gemiddelde gebruiker vindt het niet prettig om het systeem te moeten bedienen via een onbekende afstandsbediening of via een standaard bedieningspaneel met allerlei overbodige knoppen. De software technici van ProSystems hebben veel ervaring met intuïtieve besturing. Met behulp van onze Easy Conference Comfort software richt ProSystems het videoconferentie systeem in met een extra bedieningsschil. Zodanig dat elke gebruiker er zonder technische kennis mee kan werken. Het Easy Conference Comfort systeem van ProSystems is volledig doorontwikkeld en getest op eenvoud en functionaliteit. Zo wordt direct een feilloos werkende installatie opgeleverd, waar elke gebruiker zonder technische kennis mee uit de voeten kan. Een zorgvuldige implementatie van videoconferentie binnen uw organisatie zorgt ervoor dat dit middel succesvol toegepast kan worden. Naast de keuze van de juiste systemen zijn er een aantal andere essentiële organisatorische keuzes die gemaakt moeten worden. Op basis van uw behoeften en soort toepassing adviseren wij u hier graag over. Er is een toenemende behoefte aan moderne vormen van communicatie. Unified Communications oplossingen stellen medewerkers in staat om overal en altijd te communiceren en informatie over te dragen, zodat zij hun productiviteit verhogen. De vraag naar integrale oplossingen voor Unified Communications en audiovisuele diensten op één netwerk door één leverancier neemt daarmee ook snel toe. Dankzij het strategisch partnership tussen diversen leveranciers en ProSystems zijn we samen in staat een bredere propositie op dit vlak aan klanten te bieden. Denk daarbij aan Unified Communications en Collaboration oplossingen van A tot Z. ProSystems levert visuele communicatie oplossingen, cloud diensten en Unified Communications oplossingen.

10 Internationaal zaken doen Vanuit Nederland werken wij dagelijks aan de realisatie van fraaie audiovisuele projecten. Daarbij kunnen wij ook de uitrol en installatie van internationale projecten verzorgen. Een toenemend aantal internationale klanten wil meer controle bij de internationale uitrol van audiovisuele systemen en zoekt daarbij een partner die ook een project over de grenzen heen volledig kan verzorgen. ProSystems heeft in de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers de project implementatie voor één of meerdere buitenlandse vestigingen verzorgd. Werkwijze ProSystems bouwt en test de complete installaties in haar testcentrum. Na een Factory Acceptance Test gaat alle apparatuur op transport naar uw locatie. Onze engineers vliegen naar uw locatie en verzorgen de installatie. Het resultaat is consistentie in werkwijze en in kwaliteitsniveau en standaardisatie van uw systemen. Zowel voor gebruikers als beheerders levert uniformiteit in de systemen grote voordelen op. Voordelen Standaardisatie van het soort systeem, architectuur en platform levert voor geavanceerde AV systemen vele voordelen op. Dit betreft zowel efficiency voordelen als kostenvoordelen. U ziet dit terug in lagere Total Cost of Ownership. Easy to use In de praktijk blijkt het bedieningsgemak van AV systemen essentieel te zijn voor een effectief gebruik. Voor de gemiddelde gebruiker is het noodzakelijk om te voorzien in een handig bedieningspaneel waarmee iedereen zonder voorkennis het systeem kan bedienen. Ook op dit vlak zijn grote voordelen te behalen, waaronder uniformiteit in bediening. Uw medewerkers treffen overal eenzelfde user interface aan, ongeacht de locatie. Snelle uitrol Efficiency, standaardisatie en kwaliteit zijn de belangrijkste argumenten om de uitrol over de grenzen heen door een en dezelfde partij te laten verzorgen. Ook doorlooptijd en het halen van deadlines kunnen criteria zijn. Het op zoek gaan naar vergelijkbare partners in diverse landen en het zeker stellen van uniformiteit in de installaties blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. ProSystems denkt graag met u mee over de invulling van uw internationale project.

11 Videxio Wat houdt de dienst in van Videxio? Videxio en ProSystems is 's werelds eerste volledig geautomatiseerde videoconferencing cloud dienst. Met Videxio kunnen klanten in minuten worden geactiveerd om gebruik te maken van video in plaats van weken. De dienst is beschikbaar op zowel mobiele toestellen zoals tablets, pc/mac maar ook op groeps systemen. Videxio heeft haar eigen global MPLS video backbone waarover al het verkeer gerouteerd wordt. Klanten hoeven dus niet te investeren in hun eigen video netwerk. Videxio en ProSystems bieden ook de mogelijkheid tot virtuele vergaderkamers, zonder dat men hoeft te investeren in "on premise" infrastructuur. Waarom deze dienst? Klanten zijn vandaag de dag steeds minder bereid om zelf te investeren in infrastructuur. Daarnaast willen ze het vraagstuk van interoperabiliteit en standaarden buiten de deur hebben. Videxio lost deze vraagstukken op door een cloud aan te bieden die compatibel is met elk toestel dat standaard SIP of H.323 gebruikt. Onze oplossing maakt het voor klanten ook eenvoudig om te schalen in gebruik. Onze services zijn op basis van abonnement en bieden een goede marge in vergelijking met traditionele hardware. Daarnaast hebben we een range aan tools die de mogelijkheid bieden voor cross en upselling. Voor partners is de service eenvoudig om te implementeren en te beheren. Door de samenwerking tussen ProSystems en Videxio levert de gebruiker meerdere nieuwe voordelen: Vast bedrag per maand en Pay per use -model Naadloze multi-point en end-to-end video meetings Eenvoudige sign-up: de gebruiker kan binnen enkele minuten online zijn Schaalbaarheid: zoveel gebruikers als gewenst Zakelijk videovergaderen met HD-kwaliteit Wereldwijd bereik: altijd, overal beschikbaar met een internetverbinding Geen investeringen in kostbare videoconferencing-infrastructuur Aansluiting op bestaande omgeving, geen desinvestering in bestaande omgeving Uitbreiding boardroom RVB met Videoconferencing De grote vraag naar onze Personal Video dienst laat zien dat videoconferening niet alleen voorbehouden is aan de boardroom. Onze klanten zien de toegevoegde waarde van communicatie met beeld, maar willen daarbij zeker in een zakelijke context niet inleveren op kwaliteit. Vooral omdat videoconferencing steeds vaker de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Samen met Videxio zorgen we ervoor dat het voor iedere onderneming gemakkelijk is om video te gebruiken, het gebruik verder uit te breiden en te communiceren met mensen binnen en buiten de organisatie. De Mogelijkheden zijn onbeperkt. Videxio is de eerste, volledig geautomatiseerde, video en Telepresence service provider ter wereld. Door de unieke werkwijze en architectuur van deze cloud gebaseerde dienst kunnen bedrijven en personen in een paar minuten volledig operationeel zijn. Naast dit gepatenteerde activatie concept biedt Videxio een reeks aan merk onafhankelijke diensten voor zowel PC s, tablets en traditionele vergadersystemen. Het hoofdkantoor van Videxio staat in Oslo.

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012.

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. home introductie easyconference easycomfort scheduling over ons contact Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. Met één klik brengt u iedereen die u wilt

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN VERANDER PRESENTATIES IN CONVERSATIES, IDEEËN IN CREATIES EN EFFICIËNTIE IN PRODUCTIVITEIT CREËREN, SAMENWERKEN EN DELEN Mensen onthouden

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

EFFICIENTE ZITTINGSVERSLAGEN IN 1-2-3

EFFICIENTE ZITTINGSVERSLAGEN IN 1-2-3 EFFICIENTE ZITTINGSVERSLAGEN IN 1-2-3 Geïntegreerde oplossingen voor het perfecte zittingsverslag. Van microfoon tot streaming. Als Algemeen Directeur van een gemeenteraad of OCMW-raad bent u op zoek naar

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument

Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument Inhoud Inleiding... 3 Geautomatiseerd en online!... 3 SuperSaaS... 3 Configureren SuperSaaS... 3 Ervaringen SuperSaaS bij Bibliotheek

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS UNIFIED COMMUNICATIONS Van innovatie naar mobiliteit zonder risico s Martijn Nederhof Solutions Architect bij Axians 1 Veranderingen Wat zien we gebeuren Mobiel wordt SIP end-point en airtime operator

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

Managed Video Services

Managed Video Services Het belangrijkste deel van een boodschap wordt overgebracht door non-verbale communicatie Managed Video Services powered by video communication coming close to reality 1Multipoint videocommunicatie Een

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

HDL buspro Domotica installaties

HDL buspro Domotica installaties HDL buspro Domotica installaties HDL is sinds 1985 producent van lichtregel & automatiseringssystemen voor installateurs wereldwijd. Toegankelijk Domotica systemen zijn niet langer enkel voor de Rich &

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen Full-service operationele lease van multimedia-, av- en software systemen Hoe kies je de juiste audiovisuele apparatuur? Door wie laat je alles installeren en storingsvrij draaiende houden? Wie instrueert

Nadere informatie

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY DE a NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY Innervate is al ruim 13 jaar succesvol in het adviseren van vele organisaties op het gebied van ICT vraagstukken. Naast onze dienstverlening op het gebied van ICT Beleid

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE.

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. ONE Solutions Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. 2 Sigmax ONE Solutions Passen altijd bij uw organisatie. Ongeacht hoe groot u bent of wilt worden. Til uw ICT naar een hoger en

Nadere informatie

Interactief presenteren

Interactief presenteren Interactief presenteren Professioneel display stimuleert Het Nieuwe Samenwerken White paper Erwin Hout, BIS B.V. Inleiding Een goede presentatie houden, is niet alleen een kwestie van een goed verhaal

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen

Het telefonieplatform van deze tijd. Telefonie en IT komen steeds meer samen Het telefonieplatform van deze tijd Telefonie en IT komen steeds meer samen 2002 02 13 Stabiele groei 14 miljoen Omzet 2012 115+ professionals Ambitie: de beste Partnership Innovatief Onderwijs Zorg Goede

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Managed UC De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Optimale bereikbaarheid, uw sleutel tot succes Tegenwoordig zijn er legio communicatiemiddelen voorhanden. Want iedereen

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

Thier Software Development Onze werkwijze

Thier Software Development Onze werkwijze Thier Software Development TSD is sinds 1995 actief op de markt voor software ontwikkeling. Wij hebben de juiste combinatie van ervaren mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend en jonge,

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

De kracht van Apple in de publieke sector

De kracht van Apple in de publieke sector De kracht van Apple in de publieke sector John M. Keynesplein 10 Keynes Building 1066 EP Amsterdam Nederland +31 (0)20 355 16 62 Laan van Westenenk 144 7336 AV Apeldoorn Nederland +31 (0)55 5 38 2382 Introductie.

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Vanaf Planon Accelerator 6.0 en Planon Software Suite Release 2014 Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMSdomein Een partner die

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem Videoconference starters gids Het selecteren van uw videoconference systeem 2009 Inleiding Het huidige geopolitieke klimaat, een focus op toenemende productiviteit en kosten reductie en een algemene onwil

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Overleg met collega s op andere vestigingen, een plan presenteren aan een klant, met een partner samenwerken aan een offerte, het contract uitonderhandelen

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

VidyoConferencing. Toelichting

VidyoConferencing. Toelichting VidyoConferencing Toelichting Toelichting Versie 1.0/23-10-2013 As a Service Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Wat is VidyoConferencing?...4 2. Type gebruikers...5 2.1. VidyoMobile (ios en Android tablets)...5

Nadere informatie

Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit. ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011

Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit. ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011 Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011 24-11-2011 Profile Consultancy Services State of the art software solutions Project implementation Life-cycle

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 BlackBerry Business Cloud Services activeren

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Accenture vergroot slagkracht topconsultants met Windows Mobile smartphones

Accenture vergroot slagkracht topconsultants met Windows Mobile smartphones Accenture vergroot slagkracht topconsultants met Windows Mobile smartphones Lees hier hoe Accenture zijn partners de tools biedt om efficiënter met hun spaarzame tijd om te gaan, dankzij het gebruik van

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie