t Vonderke 13 te HOOGELOON

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Vonderke 13 te HOOGELOON"

Transcriptie

1 Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel: 520m² Inhoud: ca. 465m³ excl. bijgebouw Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. t Vonderke 13 te HOOGELOON

2 Ligging

3 Bijzonderheden Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlak: 520m² Inhoud woonhuis: ca. 465m³ Inhoud garage met aansluitend sauna: ca. 110m 3 De woning is volledig geïsoleerd De keuken is in 2008 vernieuwd Het woonhuis, alsmede het saunagedeelte zijn voorzien van kunststof kozijnen Er is vloerverwarming aanwezig in het toilet, de keuken, de woonkamer en de badkamer In 2012 is de badkamer vernieuwd Aansluitend aan de garage is een saunaruimte met douche en eigen geiser aangebouwd en in de tuin bevindt zich een jacuzzi De tuin is gelegen op het zuid-westen en biedt veel privacy Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.

4 Indeling Begane grond Via de entree komt u in de hal met meterkast (10 groepen met 2 aardlekschakelaars en 1x krachtstroom) en het toilet. De hal is afgewerkt met een tegelvloer. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset.

5 Vanuit de hal is de doorzon woonkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een eiken vloer (2012) en afgewerkt met stucwerk wanden en stucwerk plafond met plint.

6 De dichte leefkeuken (2008) is voorzien van een meubel in hoekopstelling met onder- en bovenkasten, hardstenen werkblad met 1½ spoelbak, 5-pits kookplaat, afzuigkap, combi-oven (Bosch), koelkast, vriezer en vaatwasser. Tevens is er een verdiepte kelderkast aanwezig.

7 In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor was apparatuur en een praktische bergkast.

8 1 e verdieping Op deze verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte voorzien van c.v.-combiketel (merk: Nefit HR, bouwjaar: 1989). De ouder slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

9 De badkamer (2012) is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met jetstreams, douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafel in meubel, wandcloset en design radiator. De badkamer is uitgerust met vloerverwarming.

10 2 e verdieping Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Er is hier een dakvenster aanwezig.

11 Buiten De royale tuin is voorzien bestrating, zonneterras, gazon, enkele borders, 2 overkappingen aan en naast het huis gelegen en een jacuzzi. Achterin de tuin staat een houten tuinhuis met overkapping en houtopslag. De garage is gebouwd in spouw en aansluitend is de saunaruimte met douche en eigen geiser gebouwd.

12

13 Kadastrale gegevens Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: 5528BP Gemeente : Hoogeloon Sectie : E Nummer : Grootte : 520m² Het Vonderke B Het Vonderke m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 12 augustus 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel HOOGELOON E 1152 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

14 Plattegronden begane grond 1 e verdieping

15 Algemeen Aansprakelijkheid: Deze brochure is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij grotendeels afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij, noch de verkoper enige aansprakelijkheid. De NVM voorwaarden zijn van toepassing en de opgegeven maten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Waarborgsom: Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt door de koper binnen 3 weken na de schriftelijke overeenstemming een waarborgsom of een bankgarantie in handen van een notaris gestort, respectievelijk gesteld, ter grootte van 10% van de koopsom. Uw financieel adviseur kan dit voor u verzorgen. Bezichtiging: Om een goede, volledige indruk van de woning te krijgen is het verstandig de woning te bezichtigen. U kunt daarvoor met ons een afspraak maken. Reactie: Voor de verkoper van deze woning is het een spannende tijd. U kunt zich dan ook voorstellen dat het voor hem belangrijk is uw reactie te weten na een bezichtiging. Wij stellen het daarom op prijs als u ons binnen enkele dagen na de bezichtiging op de hoogte stelt van uw bevindingen.

16

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN Op een goede locatie in de wijk Mensfort in Woensel gelegen deels gerenoveerde tussenwoning met vernieuwde badkamer, toilet en nieuwe cv-combiketel. Bouwjaar: ca. 1962 Perceel: 149 m² Inhoud: ca. 325 m³

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Gooisehof 70 te HELMOND

Gooisehof 70 te HELMOND Op een goede locatie aan de rand van de wijk Rijpelberg gelegen hoekwoning met berging. De woning is voorzien van 4 slaapkamers een vernieuwde badkamer en een nette keuken. Bouwjaar: 1984 Perceel: 120

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k.

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k. Op een van de mooiste plekjes van Eersel gelegen instapklaar woonhuis op loopafstand van het centrum aan een verkeersarm woonplein met speeltuintje voor de deur. Bouwjaar: ca. 1969 Perceel: 181 m² Inhoud:

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard In het centrum van Valkenswaard aan een doorgaande weg, op de tweede etage gelegen, een goed onderhouden 3-kamer appartement met een berging op de begane grond en een parkeerplaats op het buitenterrein.

Nadere informatie

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling...2 Kadaster...8 Plattegrond.9 Algemeen....12 Omschrijving In stadsdeel

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert 215.000,- K.K. In overleg Een ruime, goed onderhouden tussenwoning met dakopbouw, berging, carport en vrije achterom. Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Mirabelweg 62 te Eindhoven Aan fraaie laan in de woonwijk Heesterakker gelegen riante driveinwoning (tussenwoning) met speelse splitlevel indeling en inpandige garage. Bouwjaar: ca. 1974 Inhoud woonhuis: ca. 500 m 3 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven Deze ruime, uitgebouwde tussenwoning met berging is gelegen in een rustige woonomgeving aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer tegenover groenvoorzieningen en in de nabijheid van uitvalswegen, basisschool,

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.6 Plattegrond....7 Algemeen...8 Omschrijving Zeer centraal gelegen,

Nadere informatie

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND Vraagprijs Aanvaarding 175.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie hoeklocatie, in een rustige woonstraat gelegen, een perfect afgewerkte woning met

Nadere informatie

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord) Brochure Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs 169.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Helmond-Noord gelegen, een tussenwoning met overkapping, berging en achterom

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL Vraagprijs: 164.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.9 Plattegrond.. 10 Algemeen. 11 Omschrijving In stadsdeel Woensel

Nadere informatie

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND Bieden vanaf Aanvaarding 140.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie locatie, aan de rand van Helmond-Oost en nabij het centrum, gelegen

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Schutterlaan 64 te Eindhoven Schutterlaan 64 te Eindhoven 179.000,- K.K. In overleg Goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met berging en tuin op het oosten. De woning is rustig gelegen in de wijk Eckart, nabij diverse voorzieningen

Nadere informatie

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Katoenstraat 32 te GELDROP Vraagprijs Aanvaarding 174.999,= K.K. In overleg Omschrijving UNIEKE KANS!!!! SCHERP GEPRIJSD!!!! Riante, uitgebouwde tussenwoning met dakopbouw, serre met sauna

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

Mercuriuslaan 105 Eindhoven

Mercuriuslaan 105 Eindhoven Mercuriuslaan 105 Eindhoven Aan een brede en groene laan gelegen woonhuis met een moderne keuken, 3 slaapkamers, moderne doucheruimte en wasruimte. Vrije ligging aan voor- en achterzijde. BEGANE GROND

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Steensel Eindhovenseweg 8 VRAAGPRIJS: 419.000,- K.K. Een ruime super afgewerkte vrijstaande woning met garage en dubbele carport gelegen in de gezellige dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

Reggestraat 20 Helmond (Brouwhuis)

Reggestraat 20 Helmond (Brouwhuis) Brochure Reggestraat 20 Helmond (Brouwhuis) Vraagprijs 225.000,- k.k. Op een rustige locatie, schuin tegenover een pleintje, in de wijk "Brouwhuis", gelegen een instapklare, goed onderhouden twee-kapper

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Berliozlaan 8 VRAAGPRIJS: 279.000,- K.K. Sfeervolle, gemoderniseerde hoekwoning met multi-functioneel bijgebouw (ca. 50 m2). Gelegen in een kindvriendelijke

Nadere informatie

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N Vrijblijvende informatie. Z E E R R O Y A A L ( C A. 8 5 0 M ³ ) V R I J S T A A N D, O P T I M A A L G E Ï S O L E E R D W O O N H U I S M E T G R O T E I N P A N D I G E D U B B E L E G A R A G E, R

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Rubinsteinlaan 29 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Verrassend ruime, sfeervolle, gemoderniseerde tussenwoning met nieuw aangelegde vooren achtertuin op

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs ,- k.k.

Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs 175.000,- k.k. Op een sfeervolle woonlocatie gelegen in Helmond-Noord. Een instapklare tussenwoning die van elk gemak is voorzien.

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Overloop met 2x kast. Achterzijde Slaapkamer. Ouderslaapkamer met nis.

Overloop met 2x kast. Achterzijde Slaapkamer. Ouderslaapkamer met nis. Boerhaavelaan 70 Eindhoven Gelegen op gewilde, kindvriendelijke lokatie Eijkenburg, uitgebouwd en gemoderniseerd herenhuis met 3 slaapkamers, diepe tuin en berging. Nabij scholen, winkels, groen/bossen,

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenuil 19 te Mierlo. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object. Steenuil 19 te Mierlo. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Steenuil 19 te Mierlo Vraagprijs Aanvaarding 349.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op uitstekende woonstand aan de rand van de nieuwbouwwijk "Loeswyck" gelegen een semi-bungalow met onderhoudsarme

Nadere informatie

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE Aan de rand van het centrum van Waalre-dorp gelegen een karakteristiek uitgevoerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met oprit, grote garage / berging, voor-

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Ekster 2 VRAAGPRIJS: 450.000,- K.K. Een zeer ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een garage en een royale mooi

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Westervelden 9 VRAAGPRIJS: 1.180.000,- K.K. Vrijstaande romantische villa met dubbele garage en een carport voor 2 auto s op een perceel van ruim

Nadere informatie

Ede Van Heeckerenlaan 1

Ede Van Heeckerenlaan 1 Ede Van Heeckerenlaan 1 Goed onderhouden, monumentale SEMI-BUNGALOW Met ruime, vrijstaande, stenen garage Centrum en bossen op loopafstand gelegen Sfeervolle woonkamer met fraai, vrij uitzicht naar park

Nadere informatie

Tartinistraat 19 Eindhoven

Tartinistraat 19 Eindhoven Tartinistraat 19 Eindhoven Aan een rustig hofje in Gestel gelegen semi-bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en mogelijkheid 2e badkamer op de 1e verdieping. Op loopafstand

Nadere informatie

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs 199.000,- k.k. In een rustige woonomgeving, in stadsdeel Gestel, op loopafstand van winkels, de High Tech Campus en diverse andere voorzieningen, gelegen

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Brochure. Object ,= K.K. Vraagprijs. In overleg. Aanvaarding

Brochure. Object ,= K.K. Vraagprijs. In overleg. Aanvaarding Brochure Twijnsterhof 50 te Helmond Object Vraagprijs Aanvaarding 1 89.000,= K.K. In overleg Omschrijving Bouwjaar Inhoud Instapklare, uitgebouwde hoekwoning met garage en tuin op het zuiden, gelegen nabij

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Montfort, Bosring 36 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Montfort, Bosring 36 Op een rustige en zeer goede locatie gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Wickenburg 4 VRAAGPRIJS: 269.000,- K.K. Een ruime, aan het water gelegen, in 2014 geheel gerenoveerde instapklare bungalow met 2 slaapkamers een

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Tilburg

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Tilburg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Tilburg Pagestraat 29 VRAAGPRIJS: 199.000,- K.K. Karakteristiek recent (2016) gerenoveerd herenhuis met behoud van authentieke elementen en een diepe achtertuin

Nadere informatie

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : 0548-545969 w w w.onshoes.nl info@onshoes.nl TE KOOP Goudvink 35-7463 BD Rijssen erkend lid van VastgoedPRO Vraagprijs : 387.000,00 k.k. Onder architectuur

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Koningsbosch, Haverterstraat 47 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Koningsbosch, Haverterstraat 47 Goed onderhouden vrijstaand

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Ampereweg 10 en 10 B Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Ampèreweg 10 en 10 B Op zoek naar een plek waar wonen

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Wega 26 VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met ruime berging op een groot perceel in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL Prima onderhouden, ruim bemeten en goed geïsoleerd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, berging en achterom. Rustige, gewilde en kindvriendelijke ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT Aan achterzijde volledig vrij gelegen, over de volle breedte uitgebouwd en in de afgelopen jaren smaakvol gemoderniseerd woonhuis met berging aan vooren achterzijde,

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Heuvel 50 VRAAGPRIJS: 295.000,- K.K. Op een mooie locatie in het hart van Zeelst, een lichte sfeervolle vrijstaande woning met garage en een tuin

Nadere informatie

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: 369.000,- K.K. Mooi gelegen ruime vrijstaande woning met grote garage en 5 slaapkamers op een perceel van 677 m2,

Nadere informatie

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST Recent smaakvol gemoderniseerd, prima onderhouden en ruim, over de volle breedte uitgebouwd, twee-onder-één-kap woonhuis met voortuin, oprit, diepe achtertuin op het zuidwesten,

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT landelijk gelegen vrijstaande woning, garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2 ADRES Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117

Nadere informatie

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Opaal 37 VRAAGPRIJS: 489.000,- K.K. Op een gewilde locatie in de wijk Blixembosch, mooie semi bungalow met een vrij uitzicht en die slechts aan een

Nadere informatie

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl Lange Akkers 9 5525 CA Duizel woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 191 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kleine Dreef 32 VRAAGPRIJS: 495.000,- K.K. Op een fraaie locatie in Oud Veldhoven, ruime vrijstaande woning met garage en veel privacy. Gelegen op

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Olmstraat 63 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Olmstraat 63 Onder architectuur gebouwd vrijstaand landhuis met

Nadere informatie

Pasteurlaan 23 Eindhoven

Pasteurlaan 23 Eindhoven Pasteurlaan 23 Eindhoven Sfeervol en geheel gemoderniseerd, instap-klaar woonhuis met volop lichtinval en authentieke stijlelementen, gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Eijkenburg. Onder andere

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Kasteellaan 40 VRAAGPRIJS: 239.000,- K.K. Verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers en een dubbele garage. Gelegen in de wijk Genderbeemd

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Klaverwei 4 Schijndel Vraagprijs 339.000,= K.K. Perceel opp: 295 m² Inhoud woning ca. 440 m 3 Bouwjaar: 1996 Op een schitterende locatie gelegen, zeer ruime twee-onder-een-kap woning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Tureluur 4 VRAAGPRIJS: 295.000,- K.K. Een lichte ruime 2 onder een kap woning met een inpandige garage en een sfeervolle aangelegde tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Zittard 51 VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Romantische royale vrijstaande langgevel boerderij met garage en carport, geheel gerenoveerd, met een wijds

Nadere informatie

Baarsstraat 10 Eindhoven

Baarsstraat 10 Eindhoven Baarsstraat 10 Eindhoven Nabij de binnenstad van Eindhoven, Genneper Parken en alle gewenste dagelijkse voorzieningen gelegen, goed onderhouden, geheel gemoderniseerde, instapklare jaren 20 tussenwoning

Nadere informatie

Henneven 6 Eindhoven

Henneven 6 Eindhoven Henneven 6 Eindhoven In de gewilde woonomgeving Gijzenrooi gelegen, ruime en sfeervol uitgebouwde 2-1-kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers, royale woonkamer, moderne leefkeuken, bijkeuken, moderne badkamer,

Nadere informatie

Durkijk AS Casteren. Koopsom: k.k. Woningstichting de Zaligheden

Durkijk AS Casteren. Koopsom: k.k. Woningstichting de Zaligheden Durkijk 8 559 AS Casteren woonoppervlakte 90 m perceeloppervlakte m slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 157.500 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl Kenmerken

Nadere informatie