UW PARTNER IN INNOVATIEF SAFETY MANAGEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW PARTNER IN INNOVATIEF SAFETY MANAGEMENT"

Transcriptie

1 UW PARTNER IN INNOVATIEF SAFETY MANAGEMENT

2 Specialized Safety Personnel Ook al hebt u alle preventieve maatregelen genomen om ongevallen te voorkomen, onverwachte situaties zijn nooit volledig uit te sluiten. Scherp toezicht en adequate begeleiding tijdens de uitvoering van de werken zijn dan ook van levensbelang. "GO FOR ZERO": met deze gedachte zetten onze safety professionals zich dagelijks in om uw veiligheid en die van anderen te garanderen. Op voorhand bespreken ze met u de risico s, zodat wij u kunnen adviseren over de aangewezen preventiemaatregelen. Kort voor de start van de werkzaamheden voeren al onze mensen een LMRA (Last Minute Risk Analysis) uit. Mochten er zich onverhoopt toch onveilige situaties of incidenten voordoen, dan zal Total Safety direct en adequaat reageren. Hoge profielen Veiligheid is van vitaal belang op uw productiesite. We bezorgen u enkel uiterst gekwalificeerde en ervaren mensen. Ons flexibel aanbod van specialisten bestaat uit: Preventieadviseurs Rescue teams (redding & evacuatie van slachtoffers uit moeilijk bereikbare plaatsen) Gasanalisten (uitvoer van vrijgave metingen) Veiligheidstoezichters Uiteraard kan ons aanbod ook aangevuld worden met de functie brand- en veiligheidswacht al dan niet in combinatie met techniek (b.v. monitoring van besloten ruimten, trackand-trace, ) Z-Monitoring De juiste balans tussen mens en technologie Z-Tracker Nauwkeurige personenlokalisatie Scherpere controle, hogere veiligheid en een lagere kost. Dankzij onze innovaties meten camera s en sensoren op ieder moment de actuele situatie in besloten ruimtes, zoals torens en tanks. Door de bewakingsfunctie te centraliseren, kan er met gepaste mankracht gerichter gereageerd worden in noodsituaties. De Z-Tracker maakt het mogelijk om de exacte locatie van duizenden medewerkers in realtime op te volgen. Het toestel staat permanent in verbinding met dispatching en lokaliseert medewerkers tot op de meter nauwkeurig. Het systeem helpt u om snel in te grijpen bij noodsituaties.

3 Multibrands Met meer dan items in haar gamma heeft Total Safety Europe één van de grootste Safety verhuurvloten in Europa. De merkonafhankelijkheid garandeert een uitgebreide keuze aan materialen zodat u zorgeloos kunt terugvallen op de gekende types en modellen. Equipment Rental & Sales In een uiterst complexe omgeving zoals die van een (petro-)chemische plant, kunt u spijtig genoeg niet altijd alle risico s uitschakelen. Vaak volstaan zelfs collectieve beschermingsmaatregelen niet. Dit maakt het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s) noodzakelijk. Total Safety is gespecialiseerd in het verhuren van PBM s van Categorie 3, die moeten bescherming bieden tegen risico s die kunnen leiden tot blijvende letsels of dodelijke ongevallen. De vakkennis van ons team van productspecialisten verzekert een zorgvuldige samenstelling van het verhuurportfolio. Adem-, val-, lichaams- en brandbescherming Meetapparatuur Communicatie Verluchting EHBO Snelle levering van kwalitatieve materialen Dankzij onze verschillende lokale opslagplaatsen in 4 Europese landen en efficiënte planningsystemen kunnen we heel snel de nodige materialen leveren. Die worden volgens de strengste wettelijke eisen gereinigd, onderhouden, gekalibreerd en getest vooraleer ze bij u op de werkvloer komen. On-site management Om risico s tot verlies en beschadiging maximaal te beperken en een optimale stockrotatie te garanderen, bieden wij u actief on-site beheer van materialen aan. Als pionier brachten we als eerste het concept van de Safety Shop. Door het plaatsen van tags of barcodes op ieder product kunt u zowel de uitgifte als teruggave ervan strikt opvolgen. Zo behoudt u de controle over het hele proces. Z-Matic 24/7 middelen & beheer In deze onbemande geautomatiseerde on-site beheertool kunt u terecht voor zowel de uitgave als inname van arbeidsmiddelen. Steeds bent u van op afstand op de hoogte van voorraad en verbruik. Een verhoogde beschikbaarheid zonder extra kosten. Bevoorrading, onderhoud en logistiek nemen wij voor onze rekening.

4 Equipment Service Om de functionaliteit van uw PBM s gedurende de hele levensduur te garanderen is een regelmatig onderhoud en controle vereist. Bovendien dienen de PBM's van Categorie 3 door een bevoegd persoon gecertificeerd en periodiek onderhouden te worden en dit conform de voorschriften van de fabrikant. Total Safety heeft zich van meet af aan toegelegd op het merkonafhankelijke onderhoud en de keuring van onder meer ademluchtbescherming, lichaamsbescherming, valbeveiliging, gasdetectie, nooddouches en oogspoelfonteinen. Uitsluitend gecertificeerde technici worden hiervoor ingeschakeld. Zij koppelen een uitgebreide expertise aan een uitstekende kennis van de geldende normen. Feilloze rapportering Een delicaat punt bij het onderhoud van PBM s is de administratie: hoe weet u zeker dat elk individueel stuk materiaal in perfecte staat is? Total Safety gebruikt hiervoor een uniek identificatiesysteem. Zo beschikken we voor alle materialen altijd over de meest recente statusinformatie, een aantoonbare historiek en de nodige certificaten. Full-service We coördineren de volledige flow, van transport en inspecties tot herstellingen en certificeringen. Zo ontlasten we u maximaal waardoor u zich kunt focussen op uw corebusiness. Training Services Onze standaardtrainingen geven instructies over typische en gemandateerde veiligheidseisen. Onze gecertificeerde instructeurs en hands-on aanpak zorgen ervoor dat aan uw veiligheidsnormen voldaan wordt en de veiligheid van uw medewerkers verzekerd is. Onze standaard instructies omvatten hoorcolleges, audio-visuele presentaties, crisissimulaties en seminaries. Total Safety biedt zowel standaard, als op maat gemaakte veiligheidsopleidingen en -instructies voor een breed scala aan onderwerpen in industriële veiligheid. Onze hands-on, compromisloze aanpak garandeert uw tevredenheid en wat nog belangrijker is, de veiligheid van uw medewerkers. Onze standaardtrainingen geven instructies over typische veiligheidseisen & -aspecten. Onze gecertificeerde instructeurs en hands-on aanpak zorgen ervoor dat aan uw veiligheidsnormen voldaan wordt en de veiligheid van uw medewerkers verzekerd is. Onze standaard opleidingen omvatten een klassikale opleidingen, audio-visuele presentaties, praktijkopleiding en seminaries. Hogere veiligheid, lagere TCO Correct en tijdig onderhouden arbeidsmiddelen creëren veiligere werkomstandigheden en reduceren de kans op ongevallen. Ze verhogen bovendien het rendement door een langere levensduur en een minder frequent herstel.

5 Sterk in petrochemie, chemie en energie Uw veiligheid in onze handen! Total Safety Europe begeleidde en realiseerde al honderden veiligheidsprojecten in verschillende industriële installaties van petrochemische plants en energiecentrales in West-Europa. Zowel volledige turnarounds als de dagdagelijkse activiteiten behoren tot onze allround dienstverlening. One-Stop safety management Of het nu gaat om het ter beschikking stellen en organiseren van vakbekwame veiligheidskrachten of het professioneel verhuren, onderhouden en beheren van veiligheidsmaterialen, Total Safety heeft het allemaal! Ook technische oplossingen kunnen wij uit eigen huis aanbieden. Om onze dienstverlening maximaal op uw behoeften af te stemmen, zal u hierbij steeds één contactpersoon (SPOC) worden toegewezen. Innovatieve oplossingen Jaar na jaar investeert Total Safety in innovatie en vernieuwing en leggen wij samen met u de basis voor de toekomst, waarbij optimale risicobeheersing onze gemeenschappelijke missie is. Minder is meer Samen met u dragen wij organisatievoorstellen aan en implementeren we deze na afstemming, om zodanig optimaal de ter beschikking gestelde middelen te activeren en u een maximale return on safety te verzekeren! 24/7 service Honderden medewerkers en volledig uitgeruste magazijnen staan 24 op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar om onmiddellijk ingezet te worden overal in Europa. Recreated LOGO

6 Total Safety Europe is de West-Europese specialist in totale operationele veiligheid. Zowel voor ondersteuning bij het dagelijkse onderhoud van uw installatie als het begeleiden van volledige turnarounds. Total Safety stelt opgeleide veiligheidsexperts ter beschikking en coördineert deze veiligheidsoperaties van begin tot einde. Belgium Industrial area Teutelberg T +32 (0) SALES & ADMINISTRATION TOTAL SAFETY bvba Meerkensstraat 61 F +32 (0) BE-3650 Dilsen-Stokkem info-be@totalsafety.com Belgium Schijnpoortweg 127B T +32 (0) WORKSHOP & WAREHOUSE TOTAL SAFETY bvba BE-2170 Merksem F +32 (0) info-be@totalsafety.com The Netherlands Harbour n 5603 T +31 (0) Moezelweg 136F F +31 (0) TOTAL SAFETY BV NL-3198 LS Europoort Rt info-nl@totalsafety.com Germany Elbestrasse 16 T +49 (0) DE Marl F +49 (0) TOTAL SAFETY GmbH info-de@totalsafety.com Germany Standort Leuna T +49 (0) Am Haupttor Bau 3024 TOTAL SAFETY GmbH DE Leuna info-de@totalsafety.com United Kingdom Malvern Road T Knottingley F TOTAL SAFETY SERVICES LTD. WF11 8EQ info-uk@totalsafety.com United Kingdom 17 Woodlands Drive T +44 (0) Kirkhill Industrial Estates F +44 (0) TOTAL SAFETY SERVICES LTD. UK-Dyce, Aberdeen AB21 0GW info-uk@totalsafety.com Uw partner voor industriële veiligheid...to ensure the safe Wellbeing of Workers Worldwide Total Safety U.S., Inc. is de grootste wereldspeler op gebied van geïntegreerde industriële veiligheidsdiensten, -strategieën en -middelen die noodzakelijk zijn om de veiligheid van uw medewerkers en hun omgeving te verzekeren. Wij bieden onze klanten niet enkel complete, kostefficiënte veiligheidsoplossingen conform afspraak en belofte, maar hebben ook de middelen om dit te realiseren en te ondersteunen waar nodig. Met hoofdzetel in Houston, Texas, gevestigd in meer dan 100 locaties over de hele wereld, beschikt Total Safety over de mensen, middelen en processen om de beste industriële veiligheidsdiensten aan te bieden, aangepast aan uw individuele bedrijfsbehoeften. Onze missie is het welzijn van medewerkers wereldwijd veilig te stellen Wellbeing of Workers Worldwide" (W3).

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

FELIXSAFETY Focus on safety.

FELIXSAFETY Focus on safety. FELIXSAFETY Focus on safety. Inspect & Work 2019 KEURING VALBEVEILIGING Keuring, onderhoud en inspectie van PBM s De wetgever en fabrikanten schrijven jaarlijkse keuring en onderhoud voor van valbeveiliging

Nadere informatie

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 V.C.A. belang voor de industrie Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 Koen Bollaerts Veiligheidskundige niveau 1 15 jaar ervaring met veiligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

7. Betaling Alle betalingen dienen binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de factuur te gebeuren.

7. Betaling Alle betalingen dienen binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de factuur te gebeuren. Algemene Voorwaarden 1. Werkingssfeer De klant heeft verklaard de producten (de "producten") en/of apparatuur (de "apparatuur") van Z-Safety Services NV, BV, GMBH, SAS, Ltd ( Z-Safety Services ) te willen

Nadere informatie

Rol van de preventieadviseur bij onderhoud. 07 oktober 2010 Provinciaal Comité Vlaams Brabant ir Werner Vancayseele, QSE manager

Rol van de preventieadviseur bij onderhoud. 07 oktober 2010 Provinciaal Comité Vlaams Brabant ir Werner Vancayseele, QSE manager Rol van de preventieadviseur bij onderhoud 07 oktober 2010 Provinciaal Comité Vlaams Brabant ir Werner Vancayseele, QSE manager Voorstelling SPIE Belgium: activiteiten en markten Integrator van multitechnische

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

KANTOOR & WERKPLAATS

KANTOOR & WERKPLAATS KANTOOR & WERKPLAATS Over Pool Trading Meer dan 20 jaar ervaring Pool Trading B.V. is een succesvolle, private groothandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte, overschot and gereconditioneerde

Nadere informatie

Safety and Rental Management Plantstopmanagement en verhuur

Safety and Rental Management Plantstopmanagement en verhuur ST-883-2007 Safety and Rental Management Plantstopmanagement en verhuur ST-797-2007 Algemeen Productiestops en onderhoudsperiodes dienen van korte duur te zijn zodat u snel terug kunt naar uw core business:

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

SUPERIOR CARE PLAN. Geen sprookjes, wel service en innovatie op mensenmaat. Arseus Dental, sterk in service

SUPERIOR CARE PLAN. Geen sprookjes, wel service en innovatie op mensenmaat. Arseus Dental, sterk in service Geen sprookjes, wel service en innovatie op mensenmaat. SUPERIOR CARE PLAN Arseus Dental, sterk in service De hoogtechnologische en snel evoluerende omgeving waarbinnen we opereren, vraagt om dynamische

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten Servicecontracten De voordelen van de erkende 100% kwaliteit 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten dienstverlening van WIBO Ligt in een veilig bed Heeft geen hinder van ongemakken veroorzaakt

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Mythes over werken op hoogte opgehelderd. Test je kennis en word je bewust van de echte risico s

Mythes over werken op hoogte opgehelderd. Test je kennis en word je bewust van de echte risico s Mythes over werken op hoogte opgehelderd Test je kennis en word je bewust van de echte risico s Mythes over werken op hoogte opgehelderd Test je kennis en word je bewust van de echte risico s Stuart Linnitt,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Complete, gecertificeerde dienstverlening voor al uw technische installaties: van onderhoud tot installatie

Complete, gecertificeerde dienstverlening voor al uw technische installaties: van onderhoud tot installatie Maintenance, Services and Panels Complete, gecertificeerde dienstverlening voor al uw technische installaties: van onderhoud tot installatie Uitgebreide expertise in veel verschillende sectoren ENGIE Fabricom

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van The Safety Bible Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN

VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN Succes Invest Movan Cash Flow Management BVBA 1 Opleiding PRODUCTFICHE 2018 CODE: VCL Faraday Safety Training VZW Faraday Safety VOF VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN Veiligheid Checklist

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Het verminderen van verbruik zonder afbreuk van beschikbaarheid Invend maakt een beter beheer van industriële verbruiksartikelen met een hoge omloopsnelheid mogelijk, wat een

Nadere informatie

Haal meer uit uw productie en logistiek

Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Efficiency Flexibility Traceability Quality Time-to-market Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Productievloer, magazijn en medewerkers... De Clercq Solutions

Nadere informatie

Het kader van het Welzijn op het Werk Toelichting bij de wet van 4 augustus 1996

Het kader van het Welzijn op het Werk Toelichting bij de wet van 4 augustus 1996 Het kader van het Welzijn op het Werk Toelichting bij de wet van 4 augustus 1996 Welzijnsdag 12 november 2012 1 Inhoudsopgave Korte schets wetgeving De risicoanalyse Preventiemaatregelen Rolverdeling in

Nadere informatie

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information MISSIE Labexchange biedt gebruikers laboratorium- en analyse systemen van alle mogelijke leveranciers aan,

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

groovee Cast Concrete Glass Balustrade

groovee Cast Concrete Glass Balustrade groovee Cast Concrete Glass Balustrade 2 EeStairs Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

MEASUREMENT CONCEPTS.

MEASUREMENT CONCEPTS. MEASUREMENT CONCEPTS www.vdp.com de meest efficiënte maatname beperkt zich niet tot 1 type aanmeetservice, maar stemt de oplossing af op uw specifieke behoeften. Het resultaat is een aanmeetservice die

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

compleet in veiligheid

compleet in veiligheid compleet in veiligheid shocking niet? RBC Nederland RBC Nederland Veiligheidspersoneel Bewakingspersoneel Technische oplossingen Verkoop Verhuur Diensten Opleidingen Advies Elke dag hebben we te maken

Nadere informatie

Rotating equipment Drives Field services

Rotating equipment Drives Field services Tijdens een preventieve inspectie, werd in één van de vier compressoren een foutmelding vastgesteld op de ABB ACS800-4 regelaar. De service engineer van het compressorbedrijf maakte melding van deze calamiteit

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN INDUSTRIËLE BEVEILIGING De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling; zaken waarvan

Nadere informatie

TECHNIEK IN EVOLUTIE VCA & AREI

TECHNIEK IN EVOLUTIE VCA & AREI TECHNIEK IN EVOLUTIE VCA & AREI MiVeDi bvba Ignaas Crombez Senior Consultant EHS Tel 32-50-816244 - Fax 32-50-816312 Email ignaas.crombez@mivedi.be KORTRIJK, 14 december 2017 www.sbmopleidingen.be Deel

Nadere informatie

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967 Vestigingen Nederland Nobelstraat 34, NL-3846 CG Harderwijk Postbus 226, 3840 AE Harderwijk T + 31 (0)341-467700 F + 31 (0)341-467710 E info @ celectric.nl Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Nachtkastjes en bedtafels

Nachtkastjes en bedtafels MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Nachtkastjes en bedtafels voor ziekenhuizen en zorginstellingen 2 Nachtkastjes en bedtafels voor ziekenhuizen en zorginstellingen Nachtkastjes

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats CZ Expat Health Service Internationale zorgoplossingen voor expats Specialistische kennis en ervaring Uw expats goed verzekerd van de beste zorg, waar ook ter wereld Als het gaat om internationale zorgoplossingen,

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Hoe Invend klanten geld bespaart Invend is een volledig beheerde industriële goederen uitgifte service die helpt klanten geld te besparen. Opslag Inkoop Productie/Onderhoud

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

PROPERTY MOBILITY VITALITY

PROPERTY MOBILITY VITALITY Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Iedereen heeft bezittingen, klein of groot. Achter deze bezittingen schuilt vaak een speciale betekenis: een huis dat als een echte

Nadere informatie

FAIRBANKS NIJHUIS. www.fairbanksnijhuis.com

FAIRBANKS NIJHUIS. www.fairbanksnijhuis.com FAIRBANKS NIJHUIS SERVICES www.fairbanksnijhuis.com INSTALLATIE / INBEDRIJFSTELLING Pentair s Fairbanks Nijhuis Services verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van complete pompstations, pompkamers

Nadere informatie

Project Management. De expertise om ambities waar te maken

Project Management. De expertise om ambities waar te maken Project De expertise om ambities waar te maken Topwind Betrek Topwind bij uw project en verzeker u ervan dat uw ambities waar worden. Topwind is een pragmatisch, servicegericht bedrijf met veel ervaring

Nadere informatie

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things LoRa van KPN Connectiviteit voor Internet of Things Energie-efficiënt verbindingen maken Internet of Things is steeds meer een wezenlijk onderdeel van ons bestaan. Alles en iedereen kan tegenwoordig met

Nadere informatie

DISTRIBUTION SOLUTIONS

DISTRIBUTION SOLUTIONS DISTRIBUTION SOLUTIONS www.vdp.com een verhoogde veiligheid, een optimale BesCHIkBaarHeId tegen een LaGere kostprijs waarom werken experts met distributieautomaten? Voor uw medewerkers: een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Je merkt dat het werkt. Veilig werken: implementatie en onderhoud van de NEN 3140

Je merkt dat het werkt. Veilig werken: implementatie en onderhoud van de NEN 3140 Je merkt dat het werkt Veilig werken: implementatie en onderhoud van de NEN 314 Veilig werken: implementatie en onderhoud van de NEN 314 De NEN 314 is de Nederlandse norm voor het veilig werken aan en

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Risico s Vallen van hoogte. Collectieve beschermingsmiddelen Niet van toepassing.

Risico s Vallen van hoogte. Collectieve beschermingsmiddelen Niet van toepassing. Toolbox: Veilig werken met persoonlijke valbeveiliging Het doel van een toolboxmeeting is om de aandacht en motivatie voor veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf te verbeteren. Wat is persoonlijke

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL WORLDWIDE MONITORING & CONTROL HOE ZORGT U VOOR PROACTIEVE ONDERHOUD EN SERVICE? 2 KANSEN EN BEDREIGINGEN VAN DEZE TIJD Globalisering: Digitalisering: Customization: Automatisering: Technologieën: Internationaal

Nadere informatie

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0)6-2199 3901 XEPRO DIVING Een bedrijf om mee in zee te gaan BEDRIJFSPROFIEL Duikbedrijf Xepro Diving Duikbedrijf Xepro Diving bevindt zich in Noord-Limburg en

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3742-201311 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3042-201502 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie