2 / 3. Beste relatie,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 / 3. Beste relatie,"

Transcriptie

1 Expect a lot. NL

2

3 2 / 3 Beste relatie, Als dienstverlenend bedrijf met meer dan veertig jaar ervaring in parkeerbeheer weten we waar het u als investeerder om gaat: het rendabele beheer van uw parkeervoorziening. Om dit doel te bereiken, ontwikkelen we ons constant en verbeteren we ons voortdurend. De APCOA Group heeft zijn profiel aangescherpt en fungeert nu als eenheid onder de naam APCOA PARKING. Toch is één ding hetzelfde gebleven: we richten ons op onze kernactiviteit en zetten u als relatie centraal. de nieuwe APCOA PARKING: Wij voldoen altijd aan verwachtingen. Ralf Bender CEO APCOA PARKING

4 Eist u maximaal resultaat?

5 4 / 5 APCOA PARKING parkeerbeheer Voor ons, begint parkeerbeheer niet bij de slagboom. Rendabel parkeerbeheer vereist het volgen van de trends en constant marktonderzoek, zodat producten telkens kunnen worden verbeterd en aangepast aan de eisen van de markt. Daarom houdt APCOA PARKING zich pro-actief en kostenbewust bezig met parkeervoorzieningen.

6 Internationale ervaring gecombineerd met lokale expertise APCOA PARKING beheert parkeerobjecten met elke medewerker uit heel Europa. Dat betekent dat we voor elk object oplossingen, producten en overeenkomsten op maat aanbieden. Natuurlijk altijd met één doel: winstmaximalisatie. De basis voor deze knowhow is de internationale expertise van experts uit twaalf Europese landen die hun ervaring op lokale markten overbrengen en altijd handelen volgens de kernwaarden van het bedrijf: objectieve en neutrale raadgeving en transparantie naar haar partner. APCOA PARKING bezit als puur dienstverleningsbedrijf zelf geen onroerend goed en concurreert dus nooit met haar relaties. De expertise in een overzicht APCOA PARKING verbindt internationale ervaring uit twaalf landen met regionale knowhow APCOA PARKING biedt oplossingen op maat APCOA PARKING is huurder en daardoor onafhankelijk en objectief Video, APCOA PARKING, the Parking-Managers :

7 6 / 7 Medewerkers met negentig verschillende nationaliteiten actief in twaalf Europese landen één gemeenschappelijke belofte: we know how! We know how Innovatie Betalen met de smartphone. Met moderne toegangscontroles maakt APCOA PARKING parkeren nog eenvoudiger. Een QR- of barcode op de smartphone maakt het mogelijk om moeiteloos in te rijden en het parkeertarief wordt eenvoudig per SMS betaald. U hoeft niet meer naar de betaalautomaat te lopen.

8 Meer dienstverlening voor hoger resultaat

9 8 / 9 Professionele werkwijze De expertise van APCOA PARKING met een professionele werkwijze baseert zich op drie punten: het gebruik van de modernste techniek, geautomatiseerde werkprocessen en een constant optimalisatiesysteem voor alle diensten en producten. Hightech Het gebruik van de modernste parkeersystemen (slagbomen, parkeermanagementsysteem etc.) Het gebruik van meldkamers (klantenservice 24/7/365) Het gebruik van parkeerverwijssystemen Gestandaardiseerde werkprocessen Gedefinieerde processen voor alle taken Meer dan veertig jaar ervaring Schaalvoordelen Rendement De basis voor het maximale rendement vormt het gedetailleerde omzeten kostenbeheer van APCOA PARKING. Opbrengst kan worden geoptimaliseerd door middel van ideale prijs- en productdefinities voor elke doelgroep met passende marketing en extra verkoopkanalen. Aan de andere kant worden de kosten geminimaliseerd door het gebruik van de modernste techniek, geoptimaliseerde processen, synergie in de inkoop en constante verbeteringen. Op deze manier garandeert APCOA PARKING de winstgevendheid van ieder parkeerobject en stelt de eigenaar volledig tevreden. Constante verbetering Internationale kennisuitwisseling Industrie-benchmarking Centrale inkoop met prijsbewaking Constante controles We know how Opbrengst maximalisatie Walter Schoefer, CEO, luchthaven Stuttgart De luchthaven Stuttgart profiteert al 40 jaar van de innovatiekracht van APCOA PARKING. Met prijsbeleid en marketing zorgt APCOA PARKING voor een optimalisatie van de omzet van onze parkeergelegenheid.

10 Eist u uitstekende resultaten?

11 1 0 / 1 1 APCOA PARKING maakt parkeervoorzieningen rendabel Met ca. 1,3 miljoen plaatsen op meer dan locaties, medewerkers en 150 miljoen verkochte parkeertickets per jaar is APCOA PARKING de Europese marktleider en een betrouwbare partner die uw parkeerobject met succes beheert.

12 De zekerheid van de nummer 1 Als u een contract tekent met APCOA PARKING profiteert u van de zekerheid en stabiliteit van de nummer één in Europa. Beleggers en eigenaren van vastgoed profiteren van de voordelen van de marktleider: Sterke inkooppositie Goede marktpenetratie Financiële stabiliteit Central Station SBB, Bazel, Zwitserland Bryanston Street Car Park, Londen, Verenigd Koninkrijk Q 19, Wenen, Oostenrijk Parkeergarage Citadella, Verona, Italië Luchthaven Stuttgart, Duitsland Geelvinck, Amsterdam On-Street Parking, Londen, Verenigd Koninkrijk Aker Brygge, Oslo, Noorwegen P7, Luchthaven Düsseldorf, Duitsland

13 1 2 / 1 3 Thuis in Europa en nooit ver weg Van Tromsø tot Palermo, van Galway tot Olsztyn. APCOA PARKING is in Europa sterk vertegenwoordigd en beheert meer dan 1,3 miljoen plaatsen. Hier wordt lokale expertise gecombineerd met internationale kennis uit twaalf Europese landen.

14 De continuïteit van de marktleider Om ervoor te zorgen dat APCOA PARKING in de toekomst zijn positie als de nummer 1 van Europa behoudt en uitbreidt, werken onze medewerkers constant aan nieuwe mogelijkheden die zowel onze partners als klanten aanspreken.

15 1 4 / 1 5 Constante groei Het grote vertrouwen van de partners en de hoge acceptatie bij de gebruikers hebben APCOA PARKING aan de leidende marktpositie geholpen. Het bedrijf kon in de laatste jaren een gemiddelde omzetgroei van 7 % realiseren. Gelijktijdig bereikte het retentiepercentage van onze relaties in %, het hoogste percentage ooit. Parkeren bij de nummer 1 Aantal parkeerplaatsen van de top 5 parkeerbeheerders in Europa: BEHEERDER AANTAL PARKEERPLAATSEN CA. APCOA PARKING Q-Park Vinci Park Interparking (Contipark) NCP Parking Bron: Bouwfonds REIM, maart 2012, update: Geld in parkeergarages parkeren Uitbreiding in Europa Aantal locaties: * Tot

16 Wenst u op maat gemaakte oplossingen?

17 1 6 / 1 7 APCOA PARKING stelt u centraal Elk object is anders en vereist daarom oplossingen op maat, voor relaties en parkeerders. Op deze manier maakt APCOA PARKING per locatie een op maat gemaakte oplossing. APCOA PARKING draagt zorg voor het aanpassen van haar producten aan het daadwerkelijke parkeergedrag van de klant.

18 Onze producten en diensten voor onze relaties Zakenrelaties kunnen van APCOA PARKING producten, diensten en oplossingen verwachten die veel verder gaan dan het parkeren zelf. Naast het parkeerbeheer overtuigt APCOA PARKING door innovatieve concepten zoals het Taxi Management System en E-Solutions. Speciale dienstverlening Parkeerbeheer E-Solutions Advertisement Solutions On-street-parking Parkeercontrole Taxi Management System Alle brochures zijn online beschikbaar:

19 1 8 / 1 9 Bijzondere expertise WE KNOW HOW MARKETING Als parkeerbeheerder houden de medewerkers van APCOA PARKING zich niet alleen bezig met het operatieve gedeelte, maar voeren ze ook taken uit zoals marketing en het ontwerp van de parkeervoorzieningen. Marketing APCOA PARKING verhoogt met eigen ontwikkelde en doelgroepgerichte marketingmaatregelen de bezettingsgraad van parkeervoorzieningen. Online-verkoop van abonnementen- en uitrijkaarten Geoptimaliseerde page ranking voor elke parkeergarage Weergave van alle parkeergarages in navigatiesystemen Gevelreclame Waardebonacties Mobiele reclame Give-away-acties met partners Corporate Architecture APCOA PARKING heeft een eigen controlesysteem en een designconcept voor parkeervoorziengen ontwikkeld. Met het logische en vriendelijke parkeerontwerp zorgen we ervoor dat de autorijder zich prettig voelt. Overzichtelijke parkeerzones Heldere belichting Aangegeven zebrapaden Innovatief parkeerverwijssysteem APCOA PARKING zorgt voor bekendheid Niet te missen! Guerillamarketing in Milaan: een sticker op de achteruitkijkspiegel communiceert de nieuwste aanbieding een originele manier om uw doelgroep te bereiken.

20 Het bedrijf APCOA PARKING Airport Parking Park & Ride City- en shoppingcenter APCOA PARKING beheert met succes meer dan dertig luchthavens in Europa en biedt op elke locatie speciale service en aantrekkelijke diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame beheer van parkeerplaatsen en de bijbehorende marketing op het internet. APCOA PARKING verbindt met milieubewuste concepten het individuele verkeer en het openbaar vervoer op meer dan honderd locaties in Europa. APCOA PARKING houdt zich actief bezig met parkeergarages in stadscentra en winkelcentra, omdat deze concurreren met parkeerplaatsen in de buurt en het uithangbord van de hele wijk zijn. In Europa heeft APCOA PARKING meer dan parkeergarages in ca. 350 steden.

21 2 0 / 2 1 Beurzen, evenementen en conferentiecentra Hotels Ziekenhuizen On-street parking Park & Control Voor meer dan honderd parkeergarages en parkeerterreinen zorgt APCOA PARKING voor het hanteren van grote verkeersstromen tijdens de spits. Bijvoorbeeld bij de Friends Arena in Stockholm, de Allianz Arena in München of de Fiera Milano. Internationale hotelketens zijn zich bewust van het belang van een optimaal werkende parkeergarage. apcoa PARKING beheert al parkeergarages voor hotels op zo'n zestig locaties, waaronder het Warsaw marriott en het Kempinski Dresden. APCOA PARKING voert op meer dan honderd locaties in Europa het parkeerbeheer en management uit van ziekenhuizen en opent zo nieuwe inkomstenbronnen voor de vastgoedeigenaren. APCOA PARKING biedt optimale aanrijroutes en garandeert de planning en financiering van de parkeerfaciliteiten. Op ongeveer zestig on-streetlocaties in Europa beheert APCOA PARKING in opdracht van gemeenten (o.a. in Dublin, Antwerpen en Londen) de naleving van de parkeerregels, met inbegrip van de werking van de parkeermeters, controle van de parkeertijd en het incasseren van bekeuringen. Op meer dan particuliere locaties in Europa verzorgt apcoa PARKING de parkeerhandhaving. Daarbij wordt gebruik gemaakt van parkeerschijven en Pay & Display - automaten.

22 WE KNOW HOW Professionele samenwerking Kjeld Zacho Jørgensen, CEO Billund Airport Bedrijfsgegevens van APCOA PARKING in getallen 7,4 % On-street parking Airport Parking 32,5 % 5,0 % Park & Ride 4,1 % Ziekenhuizen Al vele jaren ontwikkelt en beheert APCOA PARKING het parkeerbeleid voor luchthaven Billund op zeer professionele wijze. Dankzij deze langdurige samenwerking beschikt deze luchthaven tegenwoordig over klantvriendelijk en rendabel beheerde parkeerfaciliteiten. 4,1 % 3,1 % 2,1 % Beurzen/ evenementen/ conferentiecentra Park & Control Hotels City- en shoppingcenter 41,7 %

23 2 2 / 2 3 De beste oplossing voor iedere parkeervoorziening Bij elke parkeergarage bepaalt de omgeving de behoefte van de klant. Bij shoppingcentra parkeert men normaliter meerdere uren, bij de luchthaven of bij het station eventueel meerdere dagen. Indien gewenst kan APCOA PARKING parkeerobjecten al vanaf het ontwikkelingstraject begeleiden. APCOA PARKING stelt na een grondige locatieanalyse een aangepast bedrijfsconcept op met tarieven die aansluiten op de doelgroep en de locatie. Maar ook bij bestaande objecten laat APCOA PARKING de omzet stijgen met de nieuwste techniek en effectieve marketing. WE KNOW HOW Maatwerk oplossingen Kira Fleck, Principle Officer bij Sandwell Council APCOA PARKING biedt flexibele contracten APCOA PARKING biedt verschillende contractmodellen aan, zoals bijvoorbeeld een vaste huur, een vaste huur gecombineerd met omzet afhankelijke huur, uitsluitend omzetafhankelijke huur of een managementcontract tegen een vergoeding. Dit maakt flexibele samenwerking mogelijk. APCOA PARKING voert de parkeerhandhaving uit in opdracht van ons, ze controleert de parkeerduur en beheert het incasseren van bekeuringen. APCOA PARKING onderhoudt zelfs de auto maten. De gemeente profiteert enorm van deze dienstverlening.

24 WE KNOW HOW Teamwork Dagmar Kern, APCOA PARKING Duitsland Veelzijdige mogelijkheden voor parkeerders De concurrentie tussen parkeergarages is groot. Het is daarom belangrijk dat de tarieven en diensten worden aangepast aan elke afzonderlijke locatie. APCOA PARKING overtuigt parkeerders met veelzijdige producten die aan alle behoeften voldoen. Van kort tot lang parkeren en aanbiedingen voor bedrijven op één of meerdere locaties tot XXL-parkeerplaatsen voor grote voertuigen. Duidelijk gestructureerde processen en veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden motiveren de medewerkers en bevorderen de teamspirit dat merken de klanten in de parkeergarage natuurlijk ook.

25 2 4 / 2 5 Optionele diensten APCOA PARKING verhoogt niet alleen de bezetting in uw parkeergarage maar kan ook speciale diensten aanleveren. WE KNOW HOW Klantvriendelijkheid Federico Ferro, autorijder Speciale producten voor parkeerders Lang parkeren voor particulieren en bedrijven Kaarten met geldtegoed Kaarten met tijdtegoed Inrijkaarten voor meerdere parkeergarages Online-reservering Seizoenskaarten Evenementtickets Aanvullende service XXL-parkeren Valet-parkeren Beveiligd parkeren Verzekerd parkeren Reinigen & voertuigonderhoud Online reserveren Annuleringsverzekering bij vooraf reserveren Ik rijd doelgericht naar de parkeergarages van APCOA PARKING. De manier waarop iedere verdieping een stadsnaam heeft, maakt het voor mij eenvoudiger om mijn auto terug te vinden.

26 Verwacht u duurzame oplossingen? APCOA PARKING denkt vandaag al aan morgen Voor langdurig succes is het belangrijk om duurzaam te werk te gaan en het milieu en de hulpbronnen te beschermen. APCOA PARKING verbetert de CO 2 -balans van steden met innovatieve mogelijkheden en neemt haar verantwoordelijkheid richting de samenleving serieus.

27 2 6 / 2 7

28 Duurzaamheid met APCOA PARKING Beleggers en vastgoedeigenaren verhogen op de lange termijn hun winst met APCOA PARKING. In het kader van onze Corporate Social Responsibility handelen wij altijd duurzaam. Dit beperkt zich niet tot het milieu, maar heeft ook invloed op langdurige samenwerking met onze partners.

29 2 8 / 2 9 Duurzame groei opties WE KNOW HOW Duurzaamheid Taxi Management System, Arlanda Airport, Zweden APCOA PARKING is zich bewust van de verantwoording ten opzichte van investeerder, maar ook ten opzichte van de samenleving. Door samenwerking met aanbieders van navigatiesystemen en consistente bewegwijzering wordt het verkeer in de binnenstad verminderd. Bij luchthavens maken we gebruik van de modernste shuttlebussen of ons innovatief Taxi Management System. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de CO 2 -balans. Groene diensten van APCOA PARKING Taxi Management System CO 2-gereduceerde shuttlebussen op luchthavens Minder zoekverkeer Carsharing E-mobiliteit Een computersysteem bepaalt het uitstootniveau van elke taxi en leidt schonere voertuigen sneller naar de klanten. Sinds juli 2011 zijn er op de luchthaven alleen nog eco-taxi s toegestaan. Hierdoor is de jaarlijkse CO 2 -uitstoot met ton verminderd.

30 Verwacht u echte toegevoegde waarde? APCOA PARKING maakt het verschil Wij zien onszelf als mobiliteitsdienstverlener die toegewijd is aan uw klant in de parkeergarage. Gelijktijdig ligt onze focus op de winstmaximalisatie voor onze partner. Deze twee punten vormen samen onze visie op parkeerbeheer.

31 3 0 / 3 1

32 Meer dan alleen parkeerbeheer APCOA PARKING streeft naar een integrale benadering ontworpen om parkeerders en partners tevreden te stellen. Immers, met meer dan veertig jaar ervaring in de branche weten we waar het om draait.

33 3 2 / 3 3 Overzicht parkeerbeheer APCOA PARKING garandeert expertise Experts uit twaalf Europese landen Internationale ervaring en regionale marktkennis Onafhankelijk, objectief en met focus op de kerntaken APCOA PARKING maakt parkeervoorzieningen rendabel Maximaal rendement op investering Pricing en Yield-beheer Kostenmarktleider in Europa door centrale inkoop APCOA PARKING de zekerheid van de nummer 1 Marktleider met meer dan locaties in Europa Financiële stabiliteit door een divers portfolio Constante groei voor meer dan veertig jaar APCOA PARKING biedt oplossingen op maat Op maat gemaakt parkeerbeheer voor ieder parkeerobject Individuele overeenkomsten Op maat gemaakte on/offline toepassingen voor garages APCOA PARKING denkt vandaag aan morgen Duurzame groei groene oplossingen Corporate Social Responsibility

34 Verwacht u meer dan alleen een dienstverlener?

35 3 4 / 3 5 APCOA PARKING uw betrouwbare partner APCOA PARKING heeft een heldere visie op de toekomst: we willen bij het parkeren de eerste keuze zijn. De eerste keuze voor investeerders en vastgoedeigenaren, omdat APCOA PARKING de beste mogelijkheden biedt. De eerste keuze voor parkeerders omdat de service en producten buitengewoon zijn, en natuurlijk ook de eerste keuze voor onze medewerkers omdat integriteit en loyaliteit een belangrijke rol speelt in ons bedrijf.

36 APCOA PARKING Nederland B.V. Westblaak KM Rotterdam

2 / 3. Beste Partner,

2 / 3. Beste Partner, Expect a lot. NL 2 / 3 Beste Partner, Waarden en service dragen we hoog in het vaandel. Met meer dan 40 jaar ervaring in de parkeermanagementbranche weten we wat voor u als investeerder het belangrijkste

Nadere informatie

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Supermarkten & Parkeren APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Agenda 1. Onderzoeksgegevens supermarkten en Onderzoeksgegevens supermarkten en parkeren parkeren. Het parkeerprobleem Voordelen

Nadere informatie

Maandrapportage parkeerorganisatie

Maandrapportage parkeerorganisatie Maandrapportage parkeerorganisatie juli 2015 Parkeerorganisatie werkelijke opbrengsten Inhoudsopgave 1. Stand van zaken en Resultaten... 2 Stand van zaken deze maand... 2 Resultaten:... 2 1.3 Stimuleren

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

Parkeren beweegt ons

Parkeren beweegt ons Parkeren beweegt ons MISSIE Deskundig, betrouwbaar en betrokken; dat is P1 ten voeten uit. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers via efficiënte operationele en innovatieve oplossingen. P1 wil de ambassadeur

Nadere informatie

Haal meer rendement uit de parkeergarage Exclusief voor ziekenhuizen

Haal meer rendement uit de parkeergarage Exclusief voor ziekenhuizen MEDI CAR PARK SOLUTIONS Haal meer rendement uit de parkeergarage Exclusief voor ziekenhuizen Parkeren levert meer op dan u denkt Banken en zorgverzekeraars trekken zich verder terug. Uit een onderzoek

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor

Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor Trots Een prettig leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad. Dat is waar Spaarnelanden voor staat. En met dat

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Als ondernemer maakt u het uw klanten graag makkelijk. Wilt u uw klanten in staat stellen om iedere aankoop snel, gemakkelijk en veilig te betalen, dan

Nadere informatie

Whitepaper. Met inzet van online marketing halen eigenaren meer rendement uit parkeergarages

Whitepaper. Met inzet van online marketing halen eigenaren meer rendement uit parkeergarages Whitepaper Met inzet van online marketing halen eigenaren meer rendement uit parkeergarages Met inzet van online marketing halen eigenaren meer rendement uit parkeergarages Online marketing is essentieel

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Naar een optimale parkeerexploitatie

Naar een optimale parkeerexploitatie Naar een optimale parkeerexploitatie Commissie Ruimte, 8 oktober 2014 Eddy Jongen, parkeerregisseur AGENDA Wat weten we van parkeren? Landelijk Weert Dynamiek in het betaald parkeren (DBP) Besluit, stavaza,

Nadere informatie

Met een bereikbare stad Bereik je meer

Met een bereikbare stad Bereik je meer Met een bereikbare stad Bereik je meer Een plan om bezoekers op een aantrekkelijke manier naar de Zwolse binnenstad te trekken; met initiatieven op het gebied van parkeren. Voorwoord Een bereikbare stad

Nadere informatie

ANWB M&S/Klantkennis/Onderzoek contactpersoon Sylvia van Ewijk telefoon 088 269 87 46 mobiel 06 128 20 153

ANWB M&S/Klantkennis/Onderzoek contactpersoon Sylvia van Ewijk telefoon 088 269 87 46 mobiel 06 128 20 153 n ANWB BV, Den Haag. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze,

Nadere informatie

Parkeren in de keten en het succes van P+R

Parkeren in de keten en het succes van P+R Parkeren in de keten en het succes van P+R Parkeervak, 21 april 2015 Ed Graumans Inhoud presentatie Typen P+R: typen en kansen. Enkele praktijkvoorbeelden. De reiziger: mobiliteitsgedrag. Marktanalyse

Nadere informatie

VEXPAN Innovation Tour 2018

VEXPAN Innovation Tour 2018 VEXPAN Innovation Tour 2018 Ciaran Dooijes Jens Zier ParkMobile Group BV ParkMobile Group BV ParkNow Parkmobile RingGo Park-line WELCOME TO THE TEAM 2 Europese dekking Nederland (Parkmobile/Park-line/Stadsparkeren)

Nadere informatie

De juiste dealer op de juiste plek. Automotive Partners

De juiste dealer op de juiste plek. Automotive Partners De juiste dealer op de juiste plek Automotive Partners Automotive Partners Uw toekomstige dealernetwerk concurrerend en winstgevend! De lage winstgevendheid in de autobranche vraagt om een professionele

Nadere informatie

Maandrapportage parkeerorganisatie

Maandrapportage parkeerorganisatie Maandrapportage parkeerorganisatie augustus 2015 Parkeerorganisatie werkelijke opbrengsten Inhoudsopgave 1. Stand van zaken deze maand en Resultaten... 2 Stand van zaken deze maand... 2 Resultaten:...

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Zoals vrijwel iedere organisatie heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

REVENUE MANAGEMENT VOOR AIRPORT PARKING

REVENUE MANAGEMENT VOOR AIRPORT PARKING REVENUE MANAGEMENT VOOR AIRPORT PARKING Maarten Soomer De passagier die naast je zit in het vliegtuig heeft waarschijnlijk een heel andere prijs betaald voor zijn ticket dan jij. Hetzelfde kan je nu ook

Nadere informatie

Multigebruik van (semi)private parkeergarages. Vexpan 18 mei 2017 Fred Wilkes

Multigebruik van (semi)private parkeergarages. Vexpan 18 mei 2017 Fred Wilkes Multigebruik van (semi)private parkeergarages Vexpan 18 mei 2017 Fred Wilkes Thema Multigebruik van (semi)private parkeergarages De airbnb s van parkeren; kans of bedreiging? Q-Park 2017 4 Parkeren Naar

Nadere informatie

Gatwickstraat 11, Amsterdam

Gatwickstraat 11, Amsterdam 2013 Gatwickstraat 11, Amsterdam Bjorn van den Bergh i/o van DPA Group N.V. 14-5-2013 Gatwickstraat 11 - Amsterdam PROJECTINFORMATIE In kantoorgebouw Spectrum aan de Gatwickstraat 11 in Amsterdam geniet

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

VERANTWOORD PARKEREN 2013

VERANTWOORD PARKEREN 2013 VERANTWOORD PARKEREN 2013 M A A T S C H A P P I J Doelstelling Betrokkenheid van klanten en medewerkers verbeteren en bijdragen aan hun veiligheid en gezondheid. huur. Ook stellen wij onze medewerkers

Nadere informatie

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Wij bouwen graag met u aan Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Uw Vereniging van Eigenaren goed verzorgd de toekomst in Goed VvE beheer is van groot

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

Onze activiteiten. Ons businessmodel

Onze activiteiten. Ons businessmodel Onze activiteiten Om onze missie 'Connecting the Netherlands' efficiënt en effectief uit te voeren, hebben we onze kernactiviteiten ondergebracht in vier business areas: Aviation, Consumer Products & Services,

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by

voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by EV LADEN voor hotels gemakkelijk en klantvriendelijk beheren van laadfaciliteiten voor hotels powered by HOTEL EV-laden voor HOTELS Om uw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt u ze het grootste

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Building Information

Building Information Building Information Paviljoensgracht 1-3 te Den Haag PROPERTY INFORMATION Project code PAV PROPERTY M² Available Project name Paviljoensgracht Project Address Paviljoensgracht 1-3 ground floor 1285.2

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Korte afstanden zijn goed voor de handel.

Korte afstanden zijn goed voor de handel. Korte afstanden zijn goed voor de handel. Zakelijk parkeren op de luchthaven Dichtbij en comfortabel. parken.dus.com Zakelijk parkeren Parkeren vlak bij de terminal. Wanneer tijd geld is, kan elke minuut

Nadere informatie

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED Professioneel beheer voor beter rendement Een veranderende financiële omgeving vraagt om ander vastgoedbeheer Het onderwijsvastgoed, het zorgvastgoed, het gemeentelijk

Nadere informatie

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest. Meer Rendement Meer Zekerheid Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.nl Kvk: 61887331 2 Onze Visie Uw opgebouwde kapitaal op de bank zetten loont tegenwoordig niet

Nadere informatie

Opsteller : Peter Boerkamp, beleidsmedewerker Parkeerbeleid, tel. 2459949. Discussienotitie. Toekomst parkeergarage Hengelo centre

Opsteller : Peter Boerkamp, beleidsmedewerker Parkeerbeleid, tel. 2459949. Discussienotitie. Toekomst parkeergarage Hengelo centre Opsteller : Peter Boerkamp, beleidsmedewerker Parkeerbeleid, tel. 2459949 Discussienotitie Toekomst parkeergarage Hengelo centre Inleiding In deze discussienotitie gaan we in op de toekomst van parkeergarage

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten.

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. U heeft geen trek in technische, logistieke of administratieve investeringen. U wilt uw klanten verwennen

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

Notitie Parkeerbeleid in Woerden analyse, conclusies, uitdagingen

Notitie Parkeerbeleid in Woerden analyse, conclusies, uitdagingen Notitie Parkeerbeleid in Woerden analyse, conclusies, uitdagingen Een analyse van het gevoerde parkeerbeleid in de gemeente Woerden, een aantal conclusies over de gevolgen van dit beleid en een beschrijving

Nadere informatie

E.ON Cleaner & better energy

E.ON Cleaner & better energy E.ON Cleaner & better energy Onze strategie Van Europese energieproducent naar internationale aanbieder van & Minder kapitaal, meer waarde effectieve organisatie Van Geïntegreerd in hele waardeketen centraal

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE JOHN M. KEYNESPLEIN 1-27 AMSTERDAM RIEKERPOLDER

PROJECTINFORMATIE JOHN M. KEYNESPLEIN 1-27 AMSTERDAM RIEKERPOLDER MODERN ZEER REPRESENTATIEF VOLLEDIG TURN-KEY FLEXIBELE HUURTERMIJNEN NABIJ SCHIPHOL EN ZUIDAS UNITS VAN CIRCA 66 EN 96 M² PROJECTINFORMATIE JOHN M. KEYNESPLEIN 1-27 AMSTERDAM RIEKERPOLDER ALGEMEEN De Say-Builings

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Onderzoek Onderzoek Meten = weten Als u de vinger aan de pols wilt houden, wilt weten of u op de juiste weg zit en u heeft behoefte aan goede, betrouwbare informatie om beslissingen op te nemen, dan kan

Nadere informatie

Shop Automatisering. Meer omzet en meer rendement met uw shop!

Shop Automatisering. Meer omzet en meer rendement met uw shop! Shop Automatisering Meer omzet en meer rendement met uw shop! Uw shop automatisch open als u naar huis gaat! RoboPos biedt daarvoor betaalbare en betrouwbare technologie. Krachtige vending robots Afhaalunits

Nadere informatie

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp PERSBERICHT voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp Marketing & Communicatie T : +31 20 557 52 30 I : www.kasbank.com KAS BANK N.V. geeft invulling aan Europese groei door strategische

Nadere informatie

BMW i. CORPORATE CARSHARING. DE BMW i3 ALS DEELAUTO.

BMW i. CORPORATE CARSHARING. DE BMW i3 ALS DEELAUTO. BMW i BMW maakt rijden geweldig BMW i. CORPORATE CARSHARING. DE BMW i3 ALS DEELAUTO. bmw.nl/i BMW i EN CARSHARING. De wereld verandert. Snel. Een moderne trend is de verschuiving van het bezit naar het

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel

6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel Stad Antwerpen: Beleidsnota Detailhandel 2013 6 speerpunten voor een bloeiende detailhandel Florerende winkels zijn voor Antwerpen van groot belang. Niet alleen zorgen ze ervoor dat de Antwerpenaar alles

Nadere informatie

Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Simply Thank You.

Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Simply Thank You. Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Benut de kans om de relatie met uw klant te herstellen én te verbeteren. Simply Thank You ondersteunt u daarbij, effectief

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI NATUURLIJK ALDI HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI WIJ Wij handelen in het belang van onze klanten. WIJ PAGINA 04 ALDI heeft discount uitgevonden I ALDI is een krachtige, succesvolle en internationale

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

Veenwouden - Holland

Veenwouden - Holland Veenwouden - Holland Alfons Freriks Logistics Veenwouden Regisseur in totaaltransport ALL AROUND EUROPE Dynamisch in denken, innovatief in ondernemen! Overal in Europa de service van Alfons Freriks Logistics

Nadere informatie

AirKey. Gewoon intelligent

AirKey. Gewoon intelligent AirKey Gewoon intelligent AirKey. Gewoon intelligent Met AirKey wordt de smartphone gebruikt als sleutel. Dat verhoogt uw veiligheid, uw flexibiliteit en geeft u waterdichte controle over uw deuren. Wat

Nadere informatie

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep NL Crop Care Competence Centre Kverneland Group Nieuw-Vennep onze visie Techniek maakt een betere toekomst mogelijk. Wij ontwikkelen intelligente oplossingen voor een betere oogst en een hogere opbrengst.

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

Te huur Driemanssteeweg 39 te Rotterdam

Te huur Driemanssteeweg 39 te Rotterdam te Rotterdam Locatie Kantoor / Bedrijfsruimte Representatieve kantoor-, showroom- en/of bedrijfsruimte met ruime parkeerfaciliteiten, gelegen aan de Driemanssteeweg te Rotterdam op bedrijventerrein Charloisse

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Parkeren bij AZ Turnhout

Patiënteninformatie. Parkeren bij AZ Turnhout Patiënteninformatie Parkeren bij AZ Turnhout 2 Parkeren bij AZ Turnhout Zowel op campus Sint-Jozef als op Sint- Elisabeth biedt AZ Turnhout parkeerfaciliteiten voor patiënten en bezoekers. Op campus Sint-Jozef

Nadere informatie

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Een dynamische bank in een dynamische regio De Rabobank is één van de grootste financiële dienstverleners van

Nadere informatie

Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd

Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd Heras Parking Security Systems Parkeren is ons vak Buitengewoon Beveiligd Van parkeren tot buitenbeveiliging: de kracht van Heras! Daar waar ruimte schaars is, zoals in stedelijke gebieden, kan parkeren

Nadere informatie

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten.

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Wij zijn i-signaal Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

schmit parkeer- en toegangssystemen

schmit parkeer- en toegangssystemen schmit parkeer- en toegangssystemen Innovatieve en succesvolle techniek voor parkeren en toegang verlenen. Dat is de mensen van Schmit wel toevertrouwd. Permanente ontwikkeling Ontwikkelingen in de technologie

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS De formule waar úw belangen centraal staan! UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS Uw belang, VAKGARAGE, het énige echt onafhankelijke concept. Er zijn veel garageconcepten in Nederland. Toch is er maar één echt

Nadere informatie

Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers

Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers Ondernemen of werken in betaaldparkeergebied Tarieven parkeerproducten voor bedrijven en werknemers ondernemen werken Tarieven 2015 Betaald parkeren in Almere In de centra van Almere Stad en Almere Buiten

Nadere informatie

Demand Side Response in de praktijk

Demand Side Response in de praktijk Demand Side Response in de praktijk Verbeter uw bedrijfsresultaten Productreeks September 2017 De kracht van Demand Side Response Prestaties verbeteren Met Demand Side Response optimaliseert u het operationele

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Company Profile. ERGO Insurance nv

Company Profile. ERGO Insurance nv Company Profile ERGO Insurance nv Ons voordeel: Munich Re we kunnen beroep doen op de knowhow van de ganse groep. Daar halen we ons voordeel uit wanneer we nieuwe Munich Re verzekeringsoplossingen uit

Nadere informatie

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan De Automotivescan 2014 is 464 x ingevuld: 4 van de respondenten heeft een merk-garagebedrijf en 5 is universeel. 71% heeft een

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Visie Registerplein. Kwaliteit van sociale professionals. (goedgekeurd door de Raad van Toezicht op 8 juli 2014) Pagina 1 van 6

Visie Registerplein. Kwaliteit van sociale professionals. (goedgekeurd door de Raad van Toezicht op 8 juli 2014) Pagina 1 van 6 Visie Registerplein Kwaliteit van sociale professionals (goedgekeurd door de Raad van Toezicht op 8 juli 2014) Pagina 1 van 6 Onze Missie Registerplein draagt bij aan de borging en verbetering van de kwaliteit

Nadere informatie

ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING

ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING MOTTO Onze prowin familie - samen succesvol SAMEN ZIJN WE SUCCESVOL Prestatiegerichte medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel vormen de basis van ons succes. Vertrouwen

Nadere informatie

Professioneel beheer van openstaande vorderingen

Professioneel beheer van openstaande vorderingen Professioneel beheer van openstaande vorderingen Voor meer liquiditeit Grip op de toekomst Een stabiele kasstroom en gewaarborgde liquiditeit zijn voor ondernemingen van elk formaat van levensbelang. Een

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Voor. dé reclamemakelaars

Voor. dé reclamemakelaars dé reclamemakelaars Aanbod Full colour print De reclame-uiting wordt in een full colour print over het gehele raamoppervlak in de winkelstraat gepresenteerd. Shop Advertisers verzorgt het complete traject.

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie