agadirtm AGADIRTM Tegels en Sanitair Online Tegels en Sanitair Online

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "agadirtm AGADIRTM Tegels en Sanitair Online Tegels en Sanitair Online"

Transcriptie

1 AGADIRTM

2

3 Inleiding De Agadir is een tegelserie geïnspireerd op eeuwenoude decoratie-patronen die teruggaan tot het Moorse Rijk. De Agadir is daardoor bij uitstek geschikt voor het scheppen van een serene Mediterrane sfeer. Tegelijkertijd voelt de Agadir zich ook thuis in moderne interieurs. De 3-dimensionale dessins in de serie doen denken aan de in elkaar passende meetkundige patronen die de wereldberoemde gravures van Escher kenmerken. Naast de uniforme basistegels in wit, grijs en zwart, telt deze serie in totaal negen verschillende dessins waarmee een oneindig aantal verschillende patronen valt te creëren. De Agadir is een cementtegel voor de vloer die op ambachtelijke wijze is vervaardigd en afgewerkt. Het eigen karakter dat deze tegels uitstralen maakt ze zo bijzonder. Door de samenstelling en de productiewijze vergen cementtegels een andere behandeling met betrekking tot verwerking en onderhoud. In deze e-brochure treft u daarover uitgebreide informatie, aangevuld met achtergronden over deze bijzondere tegel.

4 Cementtegels De Agadir is een cementtegel. Cementtegels worden, in tegenstelling tot keramische of porceleinen tegels, niet gebakken en hebben ook geen glazuurlaag. Veel mensen denken bij het woord cement aan een relatief jong product. Ten onrechte, want cement was reeds in gebruik bij de oude Grieken en Romeinen (onder andere toegepast bij de constructie van het Colosseum en het Parthenon). Cementtegels bestaan al eeuwenlang en afgezien van technische verbeteringen aan de bestanddelen, mallen en persen, vindt de productie nog op vrijwel identieke wijze plaats als aan het begin van onze jaartelling. Dat wil zeggen: met de hand. Het procedé is tamelijk eenvoudig. Eerst wordt in mallen een toplaag gegoten bestaande uit een mengsel van water, portlandcement, marmerpoeder en kleurpigment. Door middel van een rooster in de mal worden de verschillende kleuren gescheiden zodat een motief ontstaat. Bovenop deze toplaag, die enkele millimeters dik is, wordt een mengsel van water, cement en zand gestort. Vervolgens wordt het geheel onder hoge druk (hydraulisch) geperst. Het cement fungeert als bindmiddel dat zorgdraagt voor uitharding.

5 Toepassen Cementtegels zijn zowel binnenshuis als buitenshuis toepasbaar, mits goed verwerkt. Vloerverwarming Indien de cementtegels gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming dan moeten deze verwerkt worden met flexibele tegellijm en voegsel. Afhankelijk van de ondergrond de vloerverwarming niet gebruiken voordat de dekvloer voldoende is uitgehard en niet gaat werken. Bij een nieuwe dekvloer tenminste de eerste 6 weken de vloerverwarming niet gebruiken. Bij een bestaande dekvloer de vloerverwarming pas na ca. 4 weken in gebruik nemen. Altijd de vloerverwarming langzaam opstarten en in de eerste weken grote temperatuurverschillen voorkomen. Douche Cementtegels kunnen beter niet verwerkt worden in de douche. Een douche leidt tot kalkaanslag welke niet meer van de cementtegels te verwijderen is. Indien het toch gewenst is de cementtegels in de douche te verwerken dan zal een antikalk system toegepast moeten worden. Ook zal direct na elke douchebeurt de cementegel volledig droog gemaakt moeten worden om te zorgen dat kalkaanslag geen kans krijgt.

6 Verwerken Zorg voor een vlakke, stabiele ondergrond. Verwerk de cementtegels met een flexibele tegellijm. Maak nooit meer lijm aan dan u kunt verwerken zoals op de verpakking staat aangegeven met de zogenaamde open tijd (verwerkingstijd). Behandel eventueel de ondergrond voor om een betere hechting te krijgen. Gebruik een lijmkam van ca. 8mm en 2mm voegkruisjes. Verwijder altijd direct overtollig lijm en/of vuil van het verwerkte oppervlak en tussen de voegen, opdat er voldoende voegmiddel tussengevoegd kan worden. Maak na verwerking direct het oppervlak schoon met schoon water of met Genesis Cementtegels Reiniger Intensief. Ververs het spoelwater regelmatig en zorg ervoor dat de cementtegels niet te nat worden. Tenslotte de vloer goed laten drogen. Bescherming voordat u de tegels gaat voegen: Voor het voegen kunnen de tegels behandeld worden met Genesis Cementtegel Impregneer. Vooraf het oppervlak grondig schoonmaken. Laat minimaal 24 uur drogen. Breng onverdund in één richting een dun laagje aan met een roller of spons. Na 5 minuten droogwrijven met een schone/droge microfiber doek. Indien nodig behandeling na 24 uur herhalen. Na 6 uur gebruiksklaar.

7 Voegen Voor het voegen gebruikt u een watervast voegmiddel dat geschikt is voor natuursteen. Gebruik een witte, grijze of zilvergrijze voeg. Beslist géén zwarte of antraciet voeg toepassen, want door de pigmenten in deze kleuren zal dit uitslaande vlekken op de cementtegels tot gevolg hebben. Maak nooit meer voegsel aan dan u kunt verwerken zoals op de verpakking staat aangegeven met de zogenaamde open tijd (verwerkingstijd). Tijdens verwerking overtollig voegsel direct verwijderen. Zorg ervoor dat er geen cementsluier achterblijft. Na 24 uur de vloer reinigen met Genesis Cementtegelreiniger Intensief. Breng de cementtegelreiniger onverdund gelijkmatig aan op het te reinigen oppervlak. Laat de cementtegelreiniger inwerken en houdt het oppervlak te allen tijde vochtig. Reinig het oppervlak met een grove spons of borstel. Afnemen met een schone doek of dweil en voldoende schoon water en het oppervlak laten drogen. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

8 Beschermen Voordat u de bescherming gaat toepassen is het van belang dat de specie of lijm waar de tegel mee is verwerkt goed droog is. Voor in specie en lijm gezette oppervlaktes geldt een droogtijd van circa 2 6 weken. Deze droogtijd is een richttijd, door weersomstandigheden en/of seizoensinvloeden kunnen de droogtijden sterk variëren. In deze periode kunt u de tegel reinigen met lauw schoon water. Om tussentijdse vlekken te verwijderen kunt u Genesis Cementtegelreiniger Intensief. gebruiken. De tegel moet op kamertemperatuur koud, droog, en vrij van vlekken zijn. Het is belangrijk dat u van te voren de etiketten goed leest en werkruimtes goed ventileert. Bij twijfel altijd vooraf op een onopvallende plaats het product uitproberen. Voor het impregneren van de tegels kunt u Genesis Cementtegel Impregneer gebruiken. Impregnering voorkomt het binnendringen van vuil, waardoor de vervuiling gemakkelijk te verwijderen is. Deze impregneer kunt u ruim aanbrengen met een kwast, vijf minuten laten intrekken en vervolgens nawrijven met een niet pluizende doek. Het is belangrijk dat u de tegels goed verzadigt. Na het uitdrogen van de impregnerende vloeistoffen en de conservering hebben deze geen gevaarlijke- of gezondheidsschadelijke eigenschappen. Ongeveer 4-6 uur na het impregneren kunt u de tegels behandelen met klinkerolie. Deze kunt u aanbrengen met een kwast en uitpoetsen met een niet-pluizende doek. Let op: Klinkerolie verdiept de kleur!

9 Onderhoud Onderhoud kunt u onderverdelen in dagelijks/wekelijks en periodiek reinigen. Deze periodieke reiniging is wat frequentie aangaat afhankelijk van het gebruik van het oppervlak. Genesis Cementtegel Onderhoudsmiddel is een mild schoonmaakmiddel voor cementtegels, geschikt voor dagelijks gebruik. Dit product biedt een hogere weerstand tegen vlekken en zorgt voor een. streeploze, onzichtbare filmlaag die vlekken afstoot en de bestaande impregnatie ondersteunt. Voeg circa 50 ml onderhoudsmiddel toe aan 4-5 liter warm water. Reinig met een schone dweil en laat drogen. Bij hardnekkige vervuiling onverdund toepassen. LET OP: Gebruik nooit chloor, bleekmiddel of (agressieve) zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Indien er met bijvoorbeeld koffie, thee, azijn, of bovenstaande middelen gemorst wordt, deze direct wegpoetsen.

10 De Agadir-serie bestaat uit 12 vierkante tegels van 20 x 20 cm. (bovenstaand) plus een zeshoekige tegel van 17 x 17 cm (onderstaand afgebeeld). Van de vierkante tegels uit de serie zijn er drie effen (uni) uitgevoerd (wit, grijs en zwart) en zeven met verschillende dessins (waarvan twee in zowel grijs als zwart). Elke tegel wordt afzonderlijk verkocht per doos (13 stuks per doos/0,52 m2).

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 In de traditionele Islamitische kunst is het afbeelden van personen en levende voorwerpen niet toegestaan. Daarvoor in de plaats worden (vaak) geometrische patronen toegepast. Het gebruik hiervan bereikte een hoogtepunt ten tijde van het Moorse Rijk (8e tot en met 15e eeuw), met als bekendste voorbeeld het Alhambra (foto boven) in Zuid-Spanje. In de Agadir-serie treft u verschillende dessins aan waarmee een groot aantal patronen gevormd kunnen worden. Zowel uitgevoerd in zwart als grijs treft u ook op elkaar aansluitende rand- en hoekdecoraties aan. Deze vormen de perfecte bijpassende omlijsting van uw tegelwerk. Hoewel geïnspireerd op eeuwenoude ontwerpen, past de Agadir ook heel goed in moderne interieurs, zowel wat betreft design als de aard van het product: puur, ambachtelijk en natuurlijk. Relatief kleine afwijkingen in maatvoering, kleurpatroon en tint zijn inherent aan dit type product. Deze vallen binnen de toleranties en worden daarom ook als normaal beschouwd.

25 M.C. Escher Maurits Cornelis Escher ( ) was een Nederlandse kunstenaar, die bekend is om zijn houtsneden, houtgravures, lithografieën en tesselaties (betegelingen), waarin hij vaak speelde met wiskundige principes. Escher inspireerde zich onder andere op de Moorse kunstwerken zoals hij die zag in het Alhambra in Spanje. Op de officiële website gepubliceerd door de M.C. Escher Foundation en The M.C. Escher Company, B.V. kunt u de afbeelding Metamorphose I (een houtsnede) zien waarop de gelijkenis met de 3- dimensionale tegel uit de Agadir-serie duidelijk wordt (klik hier om de afbeelding te bekijken).

26 Medina s (en dus ook kashba s en agadirs) ontstonden in de 8e eeuw met de komst van de Arabieren in Noord-Afrika. Na de verspreiding over Noord-Afrika, veroverden deze Moren ook het Iberisch schiereiland in Europa, waar zij in het zuiden van het huidige Spanje, in Cordoba, de hoofdstad van hun rijk (Al- Andalus) stichtten. Tijdens de hoogtijdagen van het Moorse Rijk verrees hier onder andere het Alhambra, dat wereldberoemd is vanwege de fijn uitgevoerde Islamitische kunst. De medina is het oudste gedeelte van Noord- Afrikaanse steden. Het wordt vaak omringd door stadsmuren, het verdedigbare deel wordt dan kashba genoemd. Behalve dicht opeenstaande en gestapelde woningen zijn er veel winkels en andere bedrijfjes gevestigd in een medina, dat in het Arabisch stad betekent. Een kashba kenmerkt zich door hoge muren. Bijna iedere nederzetting in Marokko en Algerije heeft zijn eigen kashba. Vroeger werd deze gebruikt als woning voor het dorpshoofd. Momenteel zijn de meeste kashba's niet meer als zodanig in gebruik en doen zij vooral dienst als toeristische attractie. Een kashba die als woonplaats wordt gebruikt noemt men ook wel een dar. Indien een kashba als opslagruimte van graan wordt gebruikt, spreekt men van een igherm. In sommige gevallen doet een dergelijke igherm tevens dienst als bewakingspost, hij wordt dan agadir genoemd.

27

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Plaatsen & Behandeling.

Plaatsen & Behandeling. VERWERKINGSADVIES CEMENTTEGELS. Plaatsen & Behandeling. Onze cementtegels zijn geheel met de hand en ambachtelijk vervaardigd. Het is een uniek en authentiek product. Het vergt daarom een iets andere benadering

Nadere informatie

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer,

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer, 2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO Waarde lezer, Met deze brochure tonen wij u onze nieuwe collectie MIRAFLOOR 2009. In een tijdsgewricht waarin zich bin nen interieurdesign veel boeiends voordoet, niet alleen

Nadere informatie

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft.

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft. Tegels plaatsen en behandelen Voor een optimaal resultaat van de toepassing van Cementtegels en Zelliges hebben wij onderstaande informatie en instructies samengesteld. Het is van belang dat u de instructies

Nadere informatie

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Marmer - na 4 dagen (de 5e dag) na het leggen, de marmer vloer grondig reinigen en het bouwvuil verwijderen met R155 Grondreiniger - de vloer 8 à 10 weken laten drogen,

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Wandbekleding Stone Design

Wandbekleding Stone Design tegels Wandbekleding Stone Design Overzicht assortiment Stappenplan Eenvoudige verwerking Over de verwerking van de decoratieve wandbekleding van Decor Son kunnen we kort zijn. Die is heel eenvoudig. Op

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje,

Nadere informatie

1 van 6 19-1-2017 9:55 Mijn KARWEI Inloggen 0 Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Heb je plannen om je toilet, douche of badkamer te betegelen? Met behulp van dit stappenplan en de duidelijke schetsen leer je

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Onderhoudsinstructies Uw nieuwe vloer heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen.

Nadere informatie

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels.

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Spinde Next http://www.spindenext.nl Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Afwerking en onderhoud met zeep Zeep als onderhoudsmiddel voor houten meubels werkt op twee manieren. In de eerste plaats

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT!

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! Fijn dat u gekozen heeft voor een KWC kraan. Daarmee heeft u een staaltje eersteklas Zwitserse kwaliteit in uw handen. Op de volgende pagina s komt u te weten, hoe u uw nieuwe

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel

Nadere informatie

Plaatsing en en onderhoud cementtegel

Plaatsing en en onderhoud cementtegel Plaatsing en en onderhoud cementtegel De cementtegels van David&Goliath worden onder licentie vervaardigd in het Verre Oosten, volgens de normen van David&Goliath betreffende kleur- en maatvastheid, gladheid

Nadere informatie

Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen

Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen Professionele mortels voor een optimaal resultaat Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen Niet berijdbaar Belangrijk: Zorg voor voldoende drainage en waterafvoer Bij de aanleg van natuursteen

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. tel (0) ,

WERKBESCHRIJVING.  tel (0) , Beschrijving van het product Natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig paneel in de afmeting 55 of 60cm breed x 15 cm hoog in de dikte 1,5-2,5 tot 3-4cm. Het zijn kleine stukjes Natuursteen

Nadere informatie

Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën.

Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën. STARLIKE Lijm en Voegmiddel in één STARLIKE is een combinatie van hechtmiddel (tweecomponenten epoxylijm) en voegmortel in één product. Wat betreft verwerking is STARLIKE vergelijkbaar met traditionele

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTEN

SUPI SAUNA PRODUCTEN SUPI SAUNA PRODUCTEN Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. De Supi productlijn bevat uitstekende producten voor bescherming en reiniging

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

LC240 Snellijm voor tegels

LC240 Snellijm voor tegels LC240 Snellijm voor tegels Productomschrijving Lichtgrijze flexibele stofarme snelafbindende dunbedlijm. Toepassing Snellijm voor tegels LC240 voldoet uitermate goed voor de snelle verlijming van vrijwel

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. KLUSWIJZER Tegels zetten Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Tegels zetten Er zijn veel redenen te bedenken waarom u tegels

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag.

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag. LM310 Tegelmortel wit Productomschrijving Witte tegelmortel met kalk en dichte toeslagmiddelen en additieven welke stabiliteit, sterkte en de verwerkingsstabiliteit bevorderen. Toepassing Tegelmortel LM310

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren...

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren... 018 1 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Aanbrengen van PrimerPro special... Installatie voorbereiden

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec MICRODILATATIE VOOR VLOEREN MicrAtec MicrAtec MicrAtec dilatatieprofielen zijn 3 mm smalle profielen die uitzetting én krimp opvangen in alle vloeren met harde afwerking. Het profiel voorkomt breuk en

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook VLOER MET DECORATIEVE BETONLOOK Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends

Nadere informatie

(onder)houden van hout

(onder)houden van hout v a n r o s s u m o n d e r h o u d (onder)houden van hout Dichtbij de natuur. Midden in het leven. Het eikenhout dat de meubelen van Van Rossum hun onmiskenbare karakter geeft, is een uniek materiaal.

Nadere informatie

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging RAW Stones Technische beschrijving 2017 Product omschrijving RAW Stones is een cement gebonden product aangevuld met epoxy s, kleurpigmenten, vezels en overige natuurlijke grondstoffen. Door de samenstelling

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

500 CaroFix. Product. Volumes. Eigenschappen

500 CaroFix. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare tegellijm D1T voor het plaatsen van wand- en muurtegels. Uiterst geschikt voor het kleven van keramische tegels, glasmozaïek, zandsteen, natuursteen, graniet en harde polystyreentegels

Nadere informatie

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection Voorbereiden 1 VASTSTELLEN VAN HET VOCHTPERCENTAGE IN DE DEKVLOER 2 BEOORDELING EN EVENTUEEL SCHUREN Voor

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

Lijm & Kit. Nummer 24

Lijm & Kit. Nummer 24 Nummer 24 Art.nr. 912689 Lijmen en kitten indelen naar gebruiksdoel is nauwelijks mogelijk, want iedere moderne lijm of kit heeft een veelheid aan gebruiksdoelen. Welke lijm bij uitstek geschikt is voor

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad webermix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen Metselen, voegen, stucadoren, vloersmeren, tegels leggen Ook geschikt voor metselen glazen bouwstenen Veelzijdig inzetbare

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking N 1 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno eigenaars.

Nadere informatie

VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS

VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS Weet hoe t werkt! pagina 1 VERWERKING OP DIVERSE MANIEREN Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer

Nadere informatie

Spoelbakken. Minimale kastbreedte. Kwantum korting

Spoelbakken. Minimale kastbreedte. Kwantum korting 35cm Minimale kastbreedte Kwantum korting Lavanto- spoelbakken...4 Villeroy & Boch-spoelbakken...8 Duravit Vero-spoelbakken... Spoelbak toebehoren...11 Productinformatie Materiaal Samenstelling Roestvrij

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur!

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur! WERKBESCHRIJVING Beschrijving van het product natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig of recht paneel (dit wordt bij het assortiment op de website aangegeven) in de afmeting 55 of 60cm

Nadere informatie

550 CaroFlex. Product. Volumes. Eigenschappen

550 CaroFlex. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare, flexibele en watervaste tegellijm D2T met hoge aanvangshechting voor het binnenhuis verlijmen van vloer- en muurtegels. Geschikt voor het verlijmen van faïence, mozaïektegels, keramische

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden.

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. fermacell Productblad Versie november 2009 Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. Toepassingsgebied dient voor het gronderen en verstevigen van zuigende

Nadere informatie

Ventileren in huis. Handleiding mechanisch ventilatiesysteem

Ventileren in huis. Handleiding mechanisch ventilatiesysteem Ventileren in huis Handleiding mechanisch ventilatiesysteem 2 Samen met uw huisgenoten, huisdieren en kamerplanten produceert u iedere dag gemiddeld tien liter vocht. Tel daarbij op de waterdamp die vrijkomt

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING 1 ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTI- CULIEREN Houten vloeren zijn warm, zwaar

Nadere informatie

Emmer van 4,9 kg in de kleuren Naturel, Jasmijn, Manhattan-grijs, Middelgrijs, Grijs, Antraciet en Zwart.

Emmer van 4,9 kg in de kleuren Naturel, Jasmijn, Manhattan-grijs, Middelgrijs, Grijs, Antraciet en Zwart. LV450 Diamantvoeg Productomschrijving 3-componenten voegmateriaal op basis van gedispergeerde epoxy met toevoeging van schimmelwerende toeslagmiddelen. Toepassing - Voegen van vrijwel alle soorten keramische

Nadere informatie

Plaatsing en en onderhoud cementtegel

Plaatsing en en onderhoud cementtegel Plaatsing en en onderhoud cementtegel De cementtegels van David&Goliath worden onder licentie vervaardigd in het Verre Oosten, volgens de normen van David&Goliath betreffende kleur- en maatvastheid, gladheid

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur! tel (0) ,

WERKBESCHRIJVING. Kies je kleur!  tel (0) , WERKBESCHRIJVING Beschrijving van het product natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig of recht paneel (dit wordt bij het assortiment op de website aangegeven) in de afmeting 55 of 60cm

Nadere informatie

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad:

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad: EEN WAND BETEGELEN Moeilijkheidsgraad: Door uw wanden te betegelen kunt u uw toilet, keuken en badkamer op een prachtige wijze afwerken. Met behulp van dit stappenplan leert u zelf een muur betegelen.

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Voorstrijk tegen opstijgend capillair vocht & te hoog restvocht (chape tot 7% - anhydriet tot 5%). Volumes 7 kg Eigenschappen Voor binnen- en buitengebruik Isoleert capillair- en restvocht Verhoogt

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarming

Quality Heating elektrische vloerverwarming 1 Quality Heating elektrische vloerverwarming Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

Zelf vloertegels leggen. Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen

Zelf vloertegels leggen. Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen Zelf vloertegels leggen Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen Zelf vloertegels leggen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien, wie doet dat niet van tijd tot tijd? Sommige klussen, zoals witten,

Nadere informatie

Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten

Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten www.deryckbyweser.com Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten Notities Het aanbrengen geschiedt op een stevige, vaste ondergrond (gips, gipskarton, beton, houtvezelplaat, enz). Voor alle andere

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Keramische tegel 45X45 of groter verlijmen op chape Vanaf formaat 45x45 wordt dubbele verlijming aangeraden. We werken in dit geval met FLEX LIJM T2.

Keramische tegel 45X45 of groter verlijmen op chape Vanaf formaat 45x45 wordt dubbele verlijming aangeraden. We werken in dit geval met FLEX LIJM T2. WAT GEBRUIKEN EN HOEVEEL? VLOERTEGELS Keramische tegel 44X44 of kleiner verlijmen op chape In deze normale omstandigheden volstaat ARDAFIX T1 lijm. Keramische tegel 45X45 of groter verlijmen op chape Vanaf

Nadere informatie

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0)

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0) TEGELPROFIELEN Maart 2015 Inhoudsopgave Let op: 1. Hoewel Homelux Tegelprofielen van massief materiaal zijn (PVC en RVS) of zijn voorzien van een sterke coating (ALU), is het raadzaam om bij de verwerking

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Speciale handleiding voor kliktegels eclips Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Systeem voor waterdicht tegelwerk

Systeem voor waterdicht tegelwerk Systeem voor waterdicht tegelwerk www.omnicol.info SYSTEEM VOOR WATERDICHT TEGELWERK Keramische tegels zijn over het algemeen waterdicht. Tegels alleen zijn echter niet voldoende om een ruimte waterdicht

Nadere informatie

Stuc Granito Stuc Deco

Stuc Granito Stuc Deco Stuc Granito Stuc Deco PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39 34 31 info@pigment-interieur.be www.pigment-interieur.be Algemene richtlijnen

Nadere informatie

Tierrafino Base is een basisleemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur.

Tierrafino Base is een basisleemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur. PRODUCT Omschrijving: Samenstelling: Verpakking: Tierrafino Base is een basisleemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur. Zand, klei en mogelijk stro. 25 kg zak, 1.000

Nadere informatie

Plastiflex -NT Lijmbevestigingssysteem

Plastiflex -NT Lijmbevestigingssysteem Plastiflex -NT Lijmbevestigingssysteem Montagevoorschriften Bevestigingsmiddelen en -methoden Het Plastiflex -NT systeem bestaat uit: Plastiflex -NT een polyurethaanlijm, elastisch, sneldoorhardend, overschilderbaar

Nadere informatie

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 2015 Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave..2 Theoretische uitleg reiniging natte ruimten/kleedkamers......3 Praktijk, demonstratie en uitleg reiniging kleedruimten......

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Newport

Kwaliteit op maat. Newport Kwaliteit op maat Newport 2 Newport Actuele strakke lijnen, afgewisseld met paneeldeuren en de bijzondere infreesgrepen, geven het Newport programma een luxe, landelijke uitstraling. Newport is vervaardigd

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen WAND- OF VLOERTEGELS Wilt u uw woning verfraaien door wanden of vloeren te betegelen? Bij een bouwmarkt of speciaalzaak kunt u de benodigde installatiematerialen aanschaffen. U

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

doe het zelf: tegeltechniek

doe het zelf: tegeltechniek eurocol doe het zelf: tegeltechniek Tegelwerk wordt door veel mensen nog altijd gezien als een lastige klus. Ten onrechte. Met de producten van Forbo Eurocol kan ook iedere doe-het-zelver vakwerk leveren.

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Pagina 1 - Versie 09 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken

Nadere informatie

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06 PURO Styling introduceert onder eigen label een eigentijdse kleurlijn kalk- en krijtverven. Deze verflijnen worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op

Nadere informatie

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Magnovit 2000 designfloors designvloeren voor ieder interieur... Magnovit 2000 designfloors is gespecialiseerd in kunststof designvloeren.

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele voorstrijk voor alle zuigende en niet-absorberende ondergronden. Hechtbevorderaar op houten spaanplaten en plankenvloeren. Volumes 5 l Eigenschappen Gebruiksklaar en gemakkelijk verwerkbaar

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

Handleiding Comfort Mat

Handleiding Comfort Mat Handleiding Comfort Mat Het toppunt van comfort. Het toppunt van eenvoud. Elektrische vloerverwarming Inleiding In deze handleiding van de elektrische vloerverwarming beschrijven wij stapsgewijs waar u

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN VOOR GELCOAT Voor het dagelijks onderhoud van uw doucheplaat of wastafelblad in Gelcoat adviseren wij u gebruik te maken van een zachte, niet schurende spons of doek en schoon water.

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie