DE AFFICHE. April-Mei-Juni

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE AFFICHE. April-Mei-Juni"

Transcriptie

1 DE AFFICHE April-Mei-Juni

2 EEN WOORDJE VAN DE GROEPSLEIDING Beste ouders, 2015 werd goed ingezet met heel wat activiteiten! - In januari gaven de oudste leden van de JIN leiding aan de Kapoenen, Kabouters en Jong-Gidsen om te oefenen voor volgend jaar! - De leiding hield in februari voor de eerste keer een tweede leidingsweekend waarin we aan teambuilding deden en voorbereidingen troffen voor de Mexicaanse Avond en het kamp. - We gingen allemaal samen op groepsweekend naar het Wilde Westen in Overijse! - Op zondag 15 maart kreeg iedereen voor één zondag een andere leidingsploeg zodat we elkaar allemaal kennen tegen het groepskamp. - Op zaterdag 21 maart konden jullie allemaal genieten van onze kookkunsten op de Mexicaanse avond! Er is nog nooit zoveel volk komen eten! Bedankt voor jullie komst. Ook een dikke merci aan de leden/ouders/grootouders die vrijdag en zondag zijn komen helpen met koken en opruimen! - AKABE HEVERLEE ( Anders Kan Best, scouts met een fysieke of mentale beperking) kwamen naar Tervuren om een spel te spelen met de Gidsen. Het werd voor het tweede jaar op rij een hele plezante dag! Voor we het goed en wel beseffen zijn de laatste 3 maanden van het scoutsjaar al weer aangebroken. Maar niet getreurd, er staat nog heel wat leuks op de agenda, dat kunnen jullie allemaal ontdekken verder in deze Affiche. We hopen jullie in grote aantallen te zien, ook op de avondvergaderingen tijdens de examens! De vergaderingen vinden tijdens de examens altijd plaats op zaterdagavond van tot (uren zijn op mekaar afgestemd om afzetten/oppikken makkelijker te maken). Wij hopen jullie daar talrijk te zien, want ontspanning in de examens is heel belangrijk! Belangrijk: er zijn weer dassen! Je kan ze na de vergadering kopen voor 12 euro (liefst gepast betalen) bij de leiding. Ook groepslintjes zijn verkrijgbaar voor wie er nog geen heeft. Eind april mogen jullie het kampboekje ook verwachten met al de informatie! Inschrijvingen zullen in april/mei/juni gebeuren. Meer info volgt! Spaar ook mee voor melk, appelsiensap en speculoospasta op kamp! Bewaar de rode flapjes van Joyvalle melk en Appelsientje en geef ze aan de leiding. Bewaar ook de sticker met de unieke code op Lotusverpakkingen en geef ze in via (naam: Gidsen Tervuren)

3 BELANGRIJK! Voor wie zich nog niet heeft ingeschreven, doen we nog eens een oproep om dit zeker inorde te maken! Dit is belangrijk voor de verzekering van je kind. Ook zullen jullie maar mails van ons ontvangen als de inschrijving is gebeurd en jullie contactgegevens in onze groepsadministratie staan. Inschrijven doe je door de link op onze website ( te volgen naar het online inschrijvingsformulier + storting van 45 euro op ons rekeningnummer: Be Het lidgeld is dit jaar verhoogd. Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw zag zich de voorbije jaren geconfronteerd met een onevenwicht tussen dalende subsidies en het leven en werken dat ook voor hen duurder wordt. Wij hopen dat deze en andere kosten van scouting betaalbaar zijn voor u. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken wij in alle vertrouwen graag mee naar een oplossing hiervoor via onder andere een sociaal verlaagd tarief, tweedehands uniformen,. Hieronder vindt u ook een kalender met al enkele belangrijke data. Onder andere de kampdatum. Moest u vragen/opmerkingen/ideeën hebben, aarzel niet om ons te contacteren. groepsleiding@gidsentervuren.be GSM Paulien: 0487/ Wij hebben er alvast heel veel zin in! Tot zondag... De groepsleiding Paulien Elke - Vera - Hanne Kalender Zondag 26 april juli juli 2015 Bloemetjesverkoop Kamp Kapoenen en Kabouters Kamp Jonggidsen en Gidsen --> te Frandeux, Rochefort.

4 SPAAR MEE VOOR MELK, APPELSIENSAP EN SPECULOOSPASTA VOOR OP KAMP! - Knip de rode flapjes van Joyvalle melkbussen/appelsientjebussen af en geef ze aan de leiding - Zoek de unieke code op Lotusverpakkingen en registreer ze op op naam van GIDSEN TERVUREN! (of geef het af aan de leiding)

5 KAPOENEN Magisch kapoenenweekend

6 Alllerliefste kapoentjes, Dit is alweer de laatste affiche van het jaar dit wil zeggen dat het jaar bijna gedaan is ouh maar gelukkig wil dit ook zeggen dat we bijna samen op kamp gaan! De leiding kijkt er super hard naar uit en is ook al druk bezig met het voorbereiden van het kamp. Maar eerst staan er nog enorm veel leuke vergaderingen op de planning. Jammer genoeg is er tijdens de paasvakantie (zondag 5 april en zondag 12 april) geen vergadering. Vrolijk Pasen! Zondag 19/04/2015: We hopen dat jullie genoeg gerust hebben deze vakantie want we vliegen er terug in! Vandaag spelen we het super-grote-lekkere-paasspel. Afspraak van 14u tot 17u aan de Nettenberg. Zondag 26/04/2015 Vandaag is het bloementjes verkoop, jipiee! We staan klaar van 8.30u tot 11.30u in Tervuren (we spreken eerst af aan de Nettenberg!) om bloementjes te gaan verkopen. We zullen vooral langs gaan bij de bakkers van Tervuren. Zet allemaal jullie schattigste kapoenen gezicht op en zorg dat jullie met veel zijn, want hoe meer we verkopen hoe meer leuke dingen we kunnen doen op kamp! Zondag 3/05/2015 Het is alweer de eerste zondag van de maand, meisjes We zien jullie volgende week! Vandaag dus geen vergadering.

7 Zondag 10/05/2015 Blij, blij, blij, dat zijn wij Want het is 10 mei En dan leggen alle vogels een ei We spelen vandaag een groot spel Dus kom maar snel Trek goede schoenen aan Want de kapoenen gaan er weer tegen aan! Afspraak van 14u tot 17u aan de Nettenberg Zondag 17/05/2015 Oh nee, is het je al opgevallen?! Vandaag is het de laatste zondagsvergadering van dit jaar! daarom spelen we vandaag een super-leuk-fantastisch-de-leiding-gaat-julliemissen-laatste-zondagsvergadering-afscheidsspel. Afspraak van 14u tot 17u aan de Nettenberg Zaterdag 23/05/2015 Let goed op meisjes! Vanaf nu moet de leiding veel studeren overdag, dus gaan we ons vanaf nu amuseren op zaterdagavond! Vanavond spelen we een groot avondspel! Zorg ook dat je thuis al gegeten hebt. Afspraak van 18u30 tot 20u30 aan de Nettenberg Zaterdag 30/05/2015 Wie kan er hier het mooiste schilderen? Of wie kan er misschien het leukste tekenen? Of wie knipt en plakt er liever? Voor ieder wat wils want vanavond gaan we knutselen! Afspraak van 18u30 tot 20u30 aan de Nettenberg Zaterdag 13/06/2015 Het is mooi weer, het zonnetje schijnt: picknick van 18u30 tot 20u30. Afspraak aan de Nettenberg MEENEMEN: Lekker eten voor picknick (een pastasla, ) bord, bestek en beker Leiding zorgt voor een dessertje Zaterdag 20/06/2015 Wow het is al de laatste vergadering voor het kamp. Omdat wij jullie heel hard gaan missen tot we op kamp vertrekken sluiten we deze zaterdag af met een mega groot feest! We nodigen jullie graag uit om ons tot-op-kamp-feest. Afspraak van 18u30 tot 20u30 aan de Nettenberg.

8 KABOUTERS

9 Allerliefste, mooiste en coolste kabouters, Dit is de laatste affiche van het jaar... MAAAAAR: niet getreurd: we gaan gaan nog samen op kamp. Het kamp wordt ook dit jaar weer supertof: we gaan in tenten slapen, sommigen krijgen hun kabouternaam, Vlaamse kermis, Wij kunnen alvast niet wachten. In de tussentijd hebben wij nog heel wat leuke activiteiten voor jullie klaarstaan. Benieuwd? Lees dan hieronder verder :) Heel veel kusjes en knuffels, Pauline, Vera en Hanne 05/04/15 Het is paasvakantie dus GEEN VERGADERING 12/04/15 Wij hebben teveel chocolade gegeten: buikpijn dus GEEN VERGADERING 19/04/15 Vandaag maken wij het onmogelijke mogelijk. Kunnen jullie de allermoeilijkste opdrachten tot een goed einde brengen? Kom dan naar het fata-morgana spel van 14u tot 17u aan de nettenberg 26/04/15 We hebben jullie al verklapt dat ons kamp super cool wordt. Maar voor een cool kamp hebben wij centjes nodig. Dus daarom gaan wij bloemetjes verkopen. Zorg dat je erbij bent en breng je mooiste glimlach mee :) Afspraak van 8u30 tot 11u30 aan de nettenberg 03/05/15 Eerste zondag van de maand: geen vergadering Wij gaan jullie missen! 10/05/15 Vandaag gaan wij de grote stad verkennen. We gaan naar de stadskriebels in Brussel. Afspraak om 13u aan de terminus van de tram (in perfect uniform). Wij zullen hier terug zijn om 17u. MEENEMEN: 5 euro picknick je goed humeur Meer info over stadkriebels: 17/05/15 Wie is er de beste business-vrouw van de kabouters? En wie gaat er helemaal failliet? Kom het ontdekken op ons monopoly-spel! Van 14u tot 17u aan de nettenberg 23/05/15 Sportoutfit aan want vandaag vliegen we er helemaal in. Sportvergadering van 14u tot 17u aan de nettenberg 30/05/15 Trek jullie wandelschoenen aan! Vandaag gaan we op wandelkooktocht. We spreken af om 10u aan de nettenberg en we zijn daar terug om 14u.

10 MEENEMEN: Eten dat je gemakkelijk klaarmaakt/warm maakt op een BBQ. (bijvoorbeeld: worst met appelmoes en gekookte patatjes) 07/06/15 Eerste zondag van de maand: Geen vergadering 13/06/15 Het is mooi weer, het zonnetje schijnt: picknick van 18u30 tot 20u30. Afspraak aan de nettenberg MEENEMEN: Lekker eten voor picknick (een pastasla, ) bord, bestek en beker 20/06/15 Wow het is al de laatste vergadering voor het kamp. Daarom doen we een tot-op-kamp-feest. Afspraak van 18u30 tot 20u30 aan de nettenberg.

11 JONGGIDSEN

12 Dag allerliefste jong-gidsen, Wij hebben erg droevig nieuws voor jullie! Dit is alweer de laatste affiche van dit jaar Wel zullen deze laatste maanden zeker even tof (misschien zelfs leuker!) En natuurlijk na deze leukste laatste maanden gaan we natuurlijk nog eens op een fantastisch kamp!!! Nog een heel veel kusjes van jullie liefste leiding Marie, Julie, Elke Zondag 5 april: We moeten vandaag bekomen van de vele paaseitjes die we gezocht, gevonden en vooral opgegeten. Geen vergadering Zondag 12 april: Het is nog altijd vakantie en daar worden we moe van. Hopelijk liggen er veel van jullie in de zon, of staan op de skipiste. Zodat jullie er helemaal terug klaar voor zijn na volgende week, want we vliegen erin! Geen vergadering Zondag 19 april: Kom vandaag met de fiets! En smeer jullie benen al maar in want vandaag gaan we op fietskooktocht. Dus, neem iets mee dat jullie kunnen klaarmaken (op een houtvuur) in een gamel. Fietskooktocht aan de Nettenberg van 11 tot 14u Zondag 26 april: Haal jullie mooiste en liefste glimlach al boven want vandaag gaan we bloemetjes verkopen. Bloemetjes verkoop van 14u tot 17u aan de Nettenberg. Kom vandaag zo veel mogelijk met de fiets! Zondag 3 mei: Vandaag is het de eerste zondag van de maand, dus is het vandaag Geen vergadering Zondag 10 mei: Vandaag gaan we zo veel mogelijk centjes verdienen voor de jong-gidsen. Dus zie maar dat jullie goed gezind zijn want vandaag gaan we de mensen zo vriendelijk mogelijk hun auto wassen. Neem allemaal iets mee om goed de auto s te wassen (kijk wel dat het geen krassen maakt ) Carwash aan de nettenberg van 13u tot 17u Zaterdag 16 mei: Vandaag spelen we het langverwachte ikea-spel. De bedoeling is dus dat jullie onherkenbaar in de ikea rondlopen en zoveel mogelijk andere jong-gidsen spotten. Als je iemand herkend jullie een briefje uitwisselen met jullie naam op. Van 14 tot 16 u in de Ikea. (we mailen jullie nog de hele spelregels )

13 Vrijdag 23 mei: Vandaag gaan we eens goed feesten als de beesten, want we gaan discozwemmen in Overijse!! Discozwemmen van 19 tot 21u in Overijse. Brief volgt nog! Zaterdag 30 mei: Het zijn al bijna examens en omdat jullie hard moeten leren doen we vanaf nu vergadering op zaterdag. Vandaag spelen we een heus bosspel, kleed jullie warm aan! Bosspel aan de Nettenberg van 18 u 30 tot 20u 30 Zondag 7 juni: Het is de eerste zondag van de maand, dus vandaag is het spijtig genoeg geen vergadering Zaterdag 13 juni: VANDAAG IS HET ALLEEN VOOR DE DERDEJAARS! Om eens te rusten en onszelf te verwennen na al dat verschrikkelijke leren en de examens. Vandaag doen we een Verwenavond (derdejaarsvergadering) aan de Nettenberg van 18u30 tot 20u30 Zaterdag 20 juni: Vandaag is het de laatste vergadering van dit jaar! Snik snik Vandaag gaan we genieten van de zon en lekker eten! Neem allemaal iets lekkers mee want vandaag is het Picknick van 18u30 tot 20u30

14 GIDSEN

15 Beste Gidskes! De leiding heeft slecht nieuws voor jullie, het is namelijk de laatste affiche van het jaar! Maar niet getreurd, want er staan leuke vergaderingen op jullie te wachten de volgende maanden!! Om de pijn van de eerste zondag van de maand te verzachten hebben we wat spelletjes gemaakt zodat jullie jullie wat kunnen bezighouden tijdens onze fysieke afwezigheid, aangezien we mentaal altijd verbonden blijven! De Leiding heeft er al super veel zin in, hopelijk jullie ooook!! Dikke kusjes aan onze BGFF s (BEST GIDSKES FRIEND FOREVER) Zoek telkens de 8 verschillen. Eerst de gidskes die hun huiswerk maken op inleefweek dan de gidskes die de verkenners leren vissen (want ze zijn niets zonder ons) en als laatste de gidskes die aan het kamperen zijn!

16 En nog twee sudokus om jullie brein wat te trainen!

17 Zondag 19 april: fietskooktocht: Van 11 tot 14 u Het is zo ver! De scouts is weer begonnen, en we vliegen er meteen goed in! Namelijk een fiets to the kook to the TOCHT. Dit is niet voor mietjes en avontuur verzekerd. Zodat we zo veel mogelijk ellende kunnen vermijden zorg ervoor dat jullie fiets perfect inorde is en dat jullie eten, gamel, bord, bestek en voldoende water meehebben. De leiding kijkt er al naar uit jullie te zien! Woensdag 22 april tot zaterdag 25 april: leefweek: thema hippies Hopelijk zijn jullie al bekomen van de fietskooktocht van vorige week. Maar pas op, het is niet gedaan met de Oh-Zo-Leuke-Scouts-Vergaderingen!!Want jaja, deze week is het...tromgerofffeelllllllll...: inleefweek!!! Kleine uitleg over het concept inleefweek voor degenen die niet weten wat het is: je leeft een week in scoutslokalen alsof het je thuis is. Je gaat dus naar al je hobby s/activiteiten/ school, enige verschil is dat je voor enkele dagen 3 mama s hebt die goed voor je gaan zorgen! #HippiesVanDeGidsenTervurenOpInleefweek #MirandaKerrButWorkout #3LesbianHippieMothersForOneWeek #BeThereOrBeSquare Start: woensdag om 19.30, met een avond-eten-gevulde maag Einde: zaterdag om 15 u Zoals jullie merken duurt het iets langer dan vorig jaar, MAAR geen paniek, voor alles is er een uitleg. Dit jaar doen wij apart een bloemetjesverkoop, in mooie hippie verkleding, tijdens onze inleefweek, zo moeten jullie zondag niet meer terugkomen. Twee vliegen in 1 klap, of moet ik zeggen,... twee BLOEMETJES in 1 klap???? #NotFunny Zodat jullie leiding/mama s een idee hebben van wanneer onze honneponnelievelingetjes-choukes van een kindjes aanwezig zijn zouden we graag hebben dat jullie jullie schooluren en buitenschoolse activiteiten doorsturen voor 19 april! Wat moet je zoals meenemen voor zo een inleefweek? - Perfect uniform - Slaapgerief - Schoolgerief (jullie kunnen niet naar huis gaan dus zorg dat je alles voor je hobby s en huiswerk meehebt, wij zorgen voor een stil lokaal waar jullie jullie huiswerk kunnen maken) - Zwemgerief - Verkleedkledij in Hippie flower power - Leuke muziek, films, series - Roddelboekskes - Geld: 35 euro - Jullie sloefen, kamerjas,... - Leuke films (op usb stick deze keer :p ) - Girly of Hippie Versiering (zoals vlaggetjes, ballonen, Peace tekens..) -... alles wat een inleefweek leuk kan maken! - - En natuurlijk: je goed humeur!

18 Zondag 3 mei geen vergadering: eerste zondag van de maand Zondag 10 mei: geen vergadering Jullie leiding heeft op dit moment heel veel deadlines, thesis stress,... Er is dus spijtig genoeg geen vergadering. Jullie kunnen wel altijd afspreken en allemaal samen jullie feel good hippie vibes van de inleefweek naar ons mentaal doorsturen. Want we hebben die fibes in deze tijden van nood en stress heel hard nodig! Zondag 17 mei: Vandaag is het kasactie. Aangezien we vanaf nu onze kasacties verkleed en in thema doen is het deze keer tijd om Sunny Beach Vibes Smoothies te verkopen!! Jullie worden van tot u in perfect hawaiaans getuned uniform verwacht. Zonnige gadgets meenemen zodat onze kasactie een schot in de roos wordt! Zaterdag 23 mei: Avondvergadering: Het is zo ver, we gaan eindelijk eens jullie conditie testen want vanavond is het sportvergadering. De leiding gaan jullie doen zweten dat het niet meer mooi is (wij zullen ook wel getest worden)! Doe maar genoeg deo aan en trek jullie spannende most sexy sportkleren aan. Zaterdag 30 mei: Avondvergadering: Vandaag gaan we onze kookkunsten boven halen! Wij gidsen hebben geen Piet of Jeroen nodig om te kunnen smullen!! Het is namelijk kookvergadering! Neem allemaal een lege maag mee en 4 euro zodat we die maag meteen kunnen vullen met iets lekkers! Jummiiieee lekker gezellig zeg! En neem maar een kookschort mee want het zullen drukke uren zijn! Zondag 7 juni: geen vergadering want het is weer eens de eerste zondag van de maand! Zaterdag 13 juni: : Vorige keer werd jullie conditie gestest. Aangezien het uiterlijk niet het belangerijkste is, maar dat de zin het zit vanbinnen wel degelijk de waarheid is, gaan we deze avond jullie IQ eens testen met een heuse quiz!! Zaterdag 20 juni: Vandaag gaan we picknicken. Hou je in en eet niet voordat je naar de vergadering komt zodat je nog meer kan genieten van deze laatste vergadering. Iedereen neem iets lekkers mee (verdeel het wat onderling zodat we niet allemaal het briljante idee hebben om dessertjes te maken), picknickdoekjes, grote lakens om op te zitten, etc.. Wij kijken er al naar uit jullie deze maanden te entertainen! Tot snel! #DeGidsenLeiding

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

AFFICHE. Programma November, December, Januari. De leiding op leidingsweekend

AFFICHE. Programma November, December, Januari. De leiding op leidingsweekend AFFICHE Programma November, December, Januari De leiding op leidingsweekend EEN WOORDJE VAN DE GROEPSLEIDING Beste ouders, De eerste vergaderingen van het jaar werden in oktober op een scouteske wijze

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL. Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI

Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL. Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI Verantwoordelijke uitgever: Sari Walscharts & Margot Coppens BLAUWE WIMPEL Jaargang 2014 2015 MEI-JUNI Tweemaandelijks overzicht van de activiteiten van den 30ste Sint- Theresia, de meisjesscouts van den

Nadere informatie

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes!

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes! Agenda: 7-11/07: Kapoenenkamp 21-31/07: Kamp Tak van dienst: 23/05: Kabouters (Verkenners doen de opening) 30/05: Welpen (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2014-2015 Redactie: Eline Debrock

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

online inschrijvingsformulier + storting van 45 euro op ons rekeningnummer: Be55 7340 0982 9644

online inschrijvingsformulier + storting van 45 euro op ons rekeningnummer: Be55 7340 0982 9644 Beste ouders, Het nieuwe Gidsenjaar is op een spetterende manier van start gegaan met ons Scoutsdorp op 6 september. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! Een nieuw jaar betekent ook

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

MAART : WEEKEND. 18 MAART: 14u00 17u00 KUNSTSPEELPLAATS

MAART : WEEKEND. 18 MAART: 14u00 17u00 KUNSTSPEELPLAATS Yo! Hier zijn we weer! De schrik van alle dieven Met ons kattenkwaad, vechten we tegen misdaad! Met superkapoenen valt niet te sollen en na het bestrijden van het kwaad eten we oliebollen! 4 MAART : 14u00

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en sympathisanten, Groepspraatje Lise Stijn Twee maanden zijn er al voorbij in dit scoutsjaar, wat vliegt de tijd toch voorbij als je je amuseert. De herfst is gearriveerd en het wordt voelbaar

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Maandlijst april-mei- juni

Maandlijst april-mei- juni Maandlijst april-mei- juni Beste ouders en leden, - Aangezien jullie leiding in de maanden mei en juni volop in examens zitten, zullen er deze maanden niet zo veel activiteiten zijn. We hebben ons best

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

De jogi s Wet

De jogi s Wet De jogi s 2018-2019 Beste jogi s en ouders, Het eerste semester zit er weeral op. Het tweede semester kan van start gaan, joepie!! Hieronder vinden jullie alle informatie over de vergaderingen. Enkele

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie