Verslag oudercomité Sint Juliaan 18 juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag oudercomité Sint Juliaan 18 juni 2013"

Transcriptie

1 Verslag oudercomité Sint Juliaan 18 juni 2013 Aanwezig : Juf Pascale, Julie de Bergeyck, Christine Farneti, Florence Leunens, Michel Marie, Bernadette Nieuwenhuys 1. Goedkeuring vorig verslag : de vorige vergadering was voornamelijk voor de organisatie van het schoolfeest. Er werden geen andere punten besproken. Er is dus geen verslag opgesteld, behalve het draaiboek voor de organisatie van het schoolfeest. 2. Werking volgend schooljaar : Juf Pascale vermeldt dat de school een aantal lesuren kwijt is. Dit komt doordat de telling van het aantal leerlingen op 1 februari gebeurt. Dit jaar zijn er veel kleuters na 1 februari begonnen. Dit betekent dat het aantal kleuters op 1 februari lager lag dan de vorige jaren, met als gevolg dat er 18 lesuren kwijt zijn. Waarschijnlijk zullen die er volgend jaar ( )opnieuw bijkomen, maar voor het komend schooljaar zal Juf Pascale alles in het werk zetten om het pedagogisch project van de school te behouden ondanks het feit dat er minder lestijden zijn. Concreet betekent dit dat de taalondersteuning en de motoriek behouden blijven. De taalondersteuning van de kleuters heeft inderdaad heel goede resultaten opgeleverd in de voorbije jaren, het taalniveau van de kleuters is enorm verbeterd, en daar wenst de school mee door te gaan. Juf Pascale legt ook uit dat er enkele veranderingen zijn in het team. De eerste kleuterklas en de onthaalklas zullen tot Kerstmis samenzitten, en worden pas gesplitst na Kerstmis er komen normaal maar twee kleuters bij in de onthaalklas in september. Juf Sophie Tackaert zal verder de taalondersteuning en het kleuterturnen geven. Er wordt een nieuwe juf voor de onthaalklas gezocht. In de lagere school wordt een andere halftijdse leerkracht gezocht voor het 4 e en 5 e leerjaar, om het deeltijds werk van Juf An en Juf Veerle aan te vullen. 3. Verandering schoolreglement : het oudercomité gaat akkoord met de voorgestelde wijzigingen. Volgende punten werden o.a. besproken : a. De nieuwe tekst betreffende ongevallen en schoolverzekering. Burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke letsels opgelopen door persoonlijke ongevallen tijdens om het even welke activiteit, zijn verzekerd. Bij een ongeval, ook op weg naar of op de terugweg van de school, moet de directie nog dezelfde dag ingelicht worden. Het aangifteformulier dient door de behandelende geneesheer ingevuld en ondertekend te worden en wordt daarna binnen de twee dagen terug aan de school bezorgd. Kosten die de mutualiteit niet heeft terugbetaald, worden door de verzekeringsmaatschappij vergoed, binnen het kader van de geldende polisvoorwaarden. De verzekering dekt slechts ongevallen die een leerling overkomen op de veiligste weg van school naar huis. De school heeft tevens een verzekeringscontract afgesloten tot dekking van de lichamelijke schade die geleden is door vrijwilligers tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk of op de weg naar en van de activiteiten. De polis ligt ter inzage op het schoolsecretariaat.

2 b. Er wordt voorgesteld om het principe van de voetpools in het reglement te vermelden. c. Opvang tijdens vrije dagen en vakantiedagen. Tijdens facultatieve verlofdagen en pedagogische studiedagen kan de school opvang voorzien, indien er meer dan 10 kinderen ingeschreven zijn. Bij eventuele afgelasting verwittigen we de ouders minstens 3 dagen op voorhand. Er wordt een bedrag van 5 euro halve dag/10 euro hele dag aangerekend. d. De vrije dagen en activiteiten van volgend schooljaar : VAKANTIE VRIJE DAGEN van maandag 28/10 tot en met zondag 3/11 van maandag 23/12 tot en met zondag 5/01 van maandag 3/03 tot en met zondag 9/03 van maandag 07/04 tot en met zondag 20/04 van maandag 30/06 tot en met zondag 31/08 Herfstvakantie Kerstvakantie Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie maandag 7 oktober maandag 11 november maandag 21 april donderdag 1 mei vrijdag 2 mei donderdag 29 mei vrijdag 30 mei maandag 9 juni facultatieve vrije dag wapenstilstand Paasmaandag Vrijaf (Feest van de Arbeid) facultatieve vrije dag Vrijaf (O.L.H.-Hemelvaart) Vrijaf (brugdag) Vrijaf (Pinkstermaandag) ACTIVITEITEN vrijdag 6 september woensdag 18 september donderdag 3 oktober woensdag 23 oktober maandag 18 november vrijdag 6 december donderdag 19 december vrijdag 14 februari zondag 23 februari woensdag 26 februari vrijdag 28 februari vrijdag 21 maart Feest op school Naar school zonder auto Scholenveldloop grootouderfeest Week van de afvalvermindering Sinterklaasfeest kerstmarkt Valentijn schoolfeest Carnaval kleuters Carnaval lagere school Wereldwaterdag

3 donderdag 3 april Boekenbeurs Openluchtklassen : van maandag 20/01/14 tot en met vrijdag 24/01/14 gaat de derde graad naardurbuy van woendag 14/05/14 tot en met vrijdag 16/05/14 gaat de eerste graad naar Lokeren van maandag 19/01/14 tot en met vrijdag 23/05/14 gaat de tweede graad naar Genk Pedagogische studiedagen (geen school voor de kinderen) woensdag 25 september woensdag 13 november woensdag12 februari e. facturatie De facturen van de school dienen te worden voldaan binnen de 15 dagen vanaf de factuurdatum. Voor iedere onbetaalde factuur zal, van rechtswege en zonder ingebrekestelling, een verwijlintrest vanaf de factuurdatum worden aangerekend met een minimum van 12% (twaalf) percent per jaar. Bovendien zal een schadevergoeding worden aangerekend, van rechtswege en zonder ingebrekestelling. De schadevergoeding zal nooit kleiner zijn dan 12% van het factuurbedrag van de facturen en zal minimum EUR 50,00 (vijftig Euro) bedragen. In geval van niet, of gedeeltelijke betaling van een factuur op de gestelde vervaldag zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling alle openstaande facturen onmiddellijk opeisbaar. f. prijsaanpassingen Warme maaltijden voor kleuters warme maaltijden voor lagere school 3 euro 3,50 euro naschoolse opvang vrijdag zelfde prijzen als ma di woe extra vergoeding per kind en per begonnen kwartier bij niet-tijdige af haling 3 euro g. Er wordt enkel gebruik gemaakt van een drinkbus en dit om de afvalberg te verminderen. De drinkbussen worden het liefst gevuld met water. Op school kunnen ze aangevuld worden met kraantjeswater. h. Getuigschriften De school stelt tegen 20 juni een lijst op van de leerlingen die op 30 juni het lager onderwijs zullen voltooien. Het schoolbestuur kan na gunstig advies van de klassenraad het getuigschrift basisonderwijs uitreiken aan de regelmatige leerlingen die in voldoende mate de leerplandoelen hebben bereikt. De leerlingen die geen getuigschrift behalen, krijgen een attest met de vermelding dat ze het laatste jaar de lessen regelmatig hebben gevolgd. In dit attest geeft de klassenraad de motivatie waarom geen getuigschrift wordt toegekend. De klassenraad houdt onder andere rekening met onderstaande criteria:

4 - De schoolrapporten van het lopende en voorafgaande schooljaar; - De evaluaties van het lopende en voorafgaande schooljaar; - De gegevens uit het LVS; - Het verslag van de leerkracht die tijdens het laatste schooljaar het hoogste aantal lestijden heeft gegeven aan de leerling. De voorzitter en alle leden van de klassenraad ondertekenen het schriftelijk verslag j. Huistaak : er wordt hier veel over nagedacht in de school. Prioriteit is het leren leren en plannen te bevorderen. De school denkt na over een eigen agenda. Hulp van de ouders wordt gevraagd om na te denken over de rol van de ouders bij het maken van huiswerk en over de ervaring die zij als ouder hebben bij het lezen van de schoolagenda en het plannen van het werk. Dit wordt verder besproken volgend schooljaar. k. Bij een meerdaagse extra-muros-activiteit is een afzonderlijke schriftelijke toestemming van de ouders vereist. Het streefdoel is dat alle leerlingen deelnemen aan de extra-muros-activiteiten. Leerlingen die niet deelnemen aan extra-muros-activiteiten dienen op de school aanwezig te zijn en krijgen een aangepast programma (indien tijdig gemeld door de ouders). Voor de volledige duur van het lager onderwijs mag de school 405 euro vragen om de meerdaagse uitstappen te bekostigen. De betalingen worden gespreid over 3 periodes gedurende het jaar waarin deze meerdaagse uitstap wordt georganiseerd. Sport : De kleuters gaan turnen in het gebouw aan de Invalidenlaan. Voor de tweede en derde kleuterklas is het niet moeilijk om naar het gebouw te gaan, maar voor de onthaalklas en de eerste kleuterklas ligt dat anders (trappen, enz). Er wordt voorgesteld dat de ouders hun kleuters van de eerste kleuterklas en onthaalklas direct naar het gebouw brengen op de dag dat zij turnen hebben. Voor de kinderen die vroeger op school zijn wordt er natuurlijk een begeleiding door de leerkracht voorzien. Zwembad : zoals reeds vroeger vermeld, is de toegang tot het zwembad in Etterbeek moeilijk volgend jaar en wordt er voorrang verleend aan de scholen van Etterbeek. Die hebben echter hun planning nog niet doorgegeven, zodat het zwembad ons nog niet kan zeggen of er nog plaats is voor ons. Juf Pascale volgt dit op en zoekt oplossing (vb 40 min om de twee weken i.p.v. 20 min elke week). Schoolfeest : met de openluchtklassen en de verlengde weekends in mei en juni 2014 blijkt het moeilijk om het schoolfeest in mei of juni te organiseren. Bovendien wordt de turnzaal van de humaniora hernieuwd, en zal het niet meer mogelijk zijn om het schoolfeest daar te houden. Er wordt dus nagedacht over een ander concept (openstellen van klassen, uitnodiging van andere organisaties, ouders meer betrekken bij de ontwikkeling van de kinderen ). Dit schoolfeest zou op 23 februari plaatsvinden. Een andere mogelijkheid zou zijn om het schoolfeest in de zaal op de Invalidenlaan te laten plaatsvinden.

5 Er komt een doorlichting van de hele school gedurende het eerste trimester. Dit vergt veel werk, o.m. wat betreft de veiligheid van de school. De taak zal echter niet gemakkelijk zijn, want een aantal zaken kunnen niet direct door onze school besloten worden, en kunnen enkel veranderd worden in overleg met de Franstalige afdeling en het schoolbestuur. Naamsverandering school : Een groep ouders vindt het jammer dat de katholieke referentie in de nieuwe naam van de school weggelaten werd. Dit kan misschien een verkeerd signaal geven naar de buitenwereld toe, ook al verandert er niets in het katholiek aspect van het pedagogisch project van de school zoals door Juf Pascale in haar brief uitgelegd werd. Er wordt dus een werkgroep samengesteld in september met ouders en leerkrachten om te brainstormen over de nieuwe naam van de school. Al wie wil deelnemen is welkom! Evaluatie schoolfeest : Heel positief, het engagement van de leerkrachten en van het oudercomité werd heel sterk gewaardeerd. De opbrengst bedroeg 1085 EUR voor de verkoop van de toegangskaartjes, drank en vlees brachten 1785 EUR op (dit wordt naar het oudercomité doorgestort), volksspelen en bar : 355 EUR. Daarvan moeten natuurlijk de onkosten afgetrokken worden (o.a. kledij, ballonnen, spelletjes, materiaal, ) Er kwam een sponsoring van 125 EUR. Organisatie eindejaarsreceptie : Hulp wordt gevraagd aan de leerlingenvan het vijfde en zesde leerjaar om te helpen bij het smeren van de boterhammen en het opdienen van de drank, onder coördinatie van één of meer leden van het oudercomité en de school. Draaiboek wordt doorgestuurd. Volgende vergadering : Dinsdag 3 september om 20 u in het koffielokaal.

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Sint-Juliaanskerklaan 16 1160 Oudergem 02 673 79 98 Pas.luyckfasseel@gmail.com Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Aanwezig : Julie de Bergeyck, Dhr. Linard, Dhr. de Haan, mevr. Farneti, Dhr. Marie,

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat Boortmeerbeek

Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat Boortmeerbeek Vrije Basisschool Boortmeerbeek Hanswijkstraat 20 3190 Boortmeerbeek Tel 015/51 28 83 secretariaat@vbsdewegwijzer.be directie@vbsdewegwijzer.be www.vbsdewegwijzer.be Beste ouders Allereerst willen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij het schoolreglement en het pedagogisch

Nadere informatie

Infogids schooljaar

Infogids schooljaar Infogids schooljaar 2017-2018 Kouterbaan 8 te Opwijk Van harte welkom in onze school www.de-knipoog.be Vrije Basisschool De Knipoog Kouterbaan 8 1745 Opwijk 052/35 86 65 0477/32 88 81 schooldroeshoutmazenzele@hotmail.com

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infobrochure schoolopvang Infano vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Katholiek Onderwijs van Vilvoorde in verschillende basisscholen (Heilig-Hartschool, De Lampion Peutie, Sint- Jozefsschool Groenstraat,

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar

Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar Kapelle-op-den-Bos 2015-06-02 Aan de ouders van de leerlingen van het 5 de jaar Beste ouders Geachte mevrouw, mijnheer Weldra legt uw zoon of dochter de laatste proefwerken af van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2016-2017 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

SEPTEMBER Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 Hervatting van de lessen Zwemmen 1B/1A/3

SEPTEMBER Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 Hervatting van de lessen Zwemmen 1B/1A/3 SEPTEMBER 2017 1 2 Hervatting van de lessen 3 4 5 6 7 8 9 Zwemmen 1B/1A/3 10 11 12 13 14 15 16 Zwemmen 1B/1A/3 17 18 19 20 21 22 23 Zwemmen 1B/1A/3 receptie school Niel Strapdag 24 25 26 27 28 29 30 vijfde

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project GO! Onderwijs van de Vlaam se Gemeenschap Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij

Nadere informatie

Infoboekje september 2018

Infoboekje september 2018 Infoboekje september 2018 Even stilstaan Hier ben ik, onderweg, met mijn verhaal, met mijn gezelschap, met mijn ervaring. Daar ben jij, onderweg, met jouw verhaal, met jouw gezelschap, met jouw ervaring.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en basisschool puur natuur te Sint-Pieters

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER - BuSO

SCHOOLKALENDER - BuSO SCHOOLKALENDER - BuSO 2015-2016 In de jaarkalender staan alle reeds gekende data voor de organisatie van het schooljaar: vakantieperioden, verlofdagen, examenperioden, deliberatiedagen, rapportdata, oudercontacten,

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar september 205 foto - kleuters & lager - schooljaar 204-205 2 4 5 6 Terug naar school Infoavond 7 8 0 2 4 5 6 7 8 20 Open Monumentendag 2 Herfst 22 2 24 25 26 27 Extra 28 2 Heideklas & Zwerfvuilactie Deze

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2017 2018!

Nadere informatie

September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR. zaterdag 2. zondag 3. maandag 4 OC kleuters. dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB.

September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR. zaterdag 2. zondag 3. maandag 4 OC kleuters. dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB. September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 OC kleuters dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag 10 maandag 11 ouderraad

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er een samenwerking tussen de Sint-Stevensschool te Sint- Pieters Leeuw, de gemeente en Infano vzw

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

infobrochure

infobrochure infobrochure 2014-2015 Haverstraat 9 8400 Oostende 059 50 10 99 059 70 76 68 www.govogelzang.be directeur@govogelzang.be secretariaat@govogelzang.be inhoud Inhoud voorblad inhoud... 2 schooluren... 3 ons

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER BuSO met LEERLINGENVERVOER

SCHOOLKALENDER BuSO met LEERLINGENVERVOER Buitengewoon Secundair Onderwijs Lid van SCHOOLKALENDER BuSO met LEERLINGENVERVOER 2018-2019 In de jaarkalender staan alle reeds gekende data voor de organisatie van het schooljaar: vakantieperioden, verlofdagen,

Nadere informatie

OKTOBER 2016 SEPTEMBER 2016

OKTOBER 2016 SEPTEMBER 2016 XV 1 2 3 4 5 SEPTEMBER 2016 don 01 Eerste schooldag vrij 02 Viering start schooljaar zat 03 zon 04 maa 05 din 06 woe 07 don 08 Schoolfoto s vrij 09 zat 10 zon 11 maa 12 din 13 Klastweedaagse Doornik 3

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en Wegwijzer te Sint-Pieters Leeuw (Ruisbroek)

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Op stap met Kikker! Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon. 050 / Fax 050 /

Op stap met Kikker! Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon. 050 / Fax 050 / V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 directeur@vekba.be www.vekba.be www.facebook.com/vekbaschool Op stap met Kikker! Kalender 2016-2017

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING JAARPLANNING 2018-2019 Sportpleinstraat 2 / 3730 Hoeselt tel.: 012 23 75 16 e-mail : info@gbs-alt-hoeselt.be www.gbs-alt-hoeselt.be Vakanties en vrije dagen van tot en met Herfstvakantie 29 oktober 2018

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

vrijdag 30 Wieltjesdag Med. Onderz. 1 LO A+ 1 LO B (in de mate van het mogelijke / deel 1) Voorbereiden op school

vrijdag 30 Wieltjesdag Med. Onderz. 1 LO A+ 1 LO B (in de mate van het mogelijke / deel 1) Voorbereiden op school September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 zondag 11

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2011-2012 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

INFOBROCHURE

INFOBROCHURE INFOBROCHURE 2018-2019 BENIEUWD NAAR ONZE AVONTUREN? Leuke foto s, weetjes en verhalen op onze website www.sintjanleuven.be en op onze facebook pagina www.facebook.com/sintjanleuven. VRIJAF EERSTE TRIMESTER

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Identificatie kinderopvang en vertegenwoordiging: met ondernemingsnummer 0631.948.367, vertegenwoordigd door Ainhoa Vermunt, zaakvoerder en verantwoordelijke.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool In opdracht van de school BS St. Albertus- & St. Jozefsschool verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2015-2016 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Vanaf schooljaar worden in volgende klassen alle examens vervangen door permanente evaluatie: 1 B / 2 BVL / 5 OH / 6 OH / 7 KAG / 7 OA

Vanaf schooljaar worden in volgende klassen alle examens vervangen door permanente evaluatie: 1 B / 2 BVL / 5 OH / 6 OH / 7 KAG / 7 OA SCHOOLKALENDER BuSO 2017-2018 In de jaarkalender staan alle reeds gekende data voor de organisatie van het schooljaar: vakantieperioden, verlofdagen, examenperioden, deliberatiedagen, rapportdata, oudercontacten,

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER

SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER 208-209 SCHOOLKALENDER SCHOOLTHEMA: Een tent vol talent GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL DE WINDWIJZER SEPTEMBER 208 Wenmoment peuters K/L 2 3 4 - Infoavond 5 6 - Infoavond Kalken - Welkomstdrink oudercomité

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie