2019 ONLINE IN BEELD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2019 ONLINE IN BEELD"

Transcriptie

1 2019 ONLINE IN BEELD vvvzeeland.nl en de Zeeland App vormen samen dé digitale entree voor Zeeland. Jaarlijks oriënteren 3,5 miljoen bezoekers zich hier online op wat Zeeland allemaal te bieden heeft op het gebied van verblijf, vermaak en vervoer. Zowel gasten uit binnen- en buitenland als inwoners kunnen zich uitgebreid oriënteren op een vakantie of dagje uit in Zeeland. Dankzij de onafhankelijke, betrouwbare en actuele informatie heeft de VVV een zeer hoge merkwaardering van 95%. Door verbinding van aanbod, versterking van beleving, technische innovatie en mobiel gebruiksgemak zal het bezoekersaantal verder doorgroeien. Kies daarom voor optimale zichtbaarheid op deze meest bekende, bezochte en gewaardeerde Zeeuwse toeristische website. Hotels, pensions, campings, slaapstrandhuisjes, groepsaccommodaties, verhuurkantoren 1. DATABASIS ZICHTBAAR vermelding met grote afbeelding, naams- en categorie-aanduiding detailpagina met meer achtergrondinformatie en contactgegevens beide onderdelen zullen redactioneel en inspirerend aanvoelen verhogen naamsbekendheid gemakkelijker vindbaar door gast beschikbaarheidsweergave grotere kans op doorklikken binnen relevante categorie hogere kans op bezoek op uw eigen website zichtbaar op digitale uitingen van VVV Zeeland: ZIDS (touchscreens bij o.a. accommodaties / VVV-Inspiratiepunten / openbare ruimtes) mogelijkheid om meegenomen te worden in nieuwsbrieven en/of social media activiteiten van VVV Zeeland bij tijdige aanmelding: vermelding van uw NAW-gegevens in de voor u van toepassing zijnde Accommodatiegids Eerste object 355 Extra object 202,50 Prijzen excl. BTW. Geldig vanaf 1 januari tot en met 31 december Aan te passen of te wijzigen vóór 1 oktober van het opvolgende jaar. Geen restitutie mogelijk. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl dat u gebruik wilt maken van DATABASIS ZICHTBAAR, aangevuld met uw volledige bedrijfs- en contactgegevens. Na het aanmaken van de vermelding en de detailpagina, kunt u deze zelf met een inlogcode op ieder moment wijzigen.

2 2. EXTRA ZICHTBAAR uw vermelding is zichtbaar bovenaan een relevante pagina (boven Toon meer +) op vvvzeeland.nl. Bij uw vermelding wordt het woord gesponsord vermeld op de a) categoriepagina die voor u van toepassing is (met een keuze op hoofd- of subniveau) of op de b) gebiedspagina (met een keuze op eilandof stad/dorp niveau) of op c) specifieke landingspagina met een eigen of een gedeelde positie gedurende een kwartaal of een maand, met een startdatum naar keuze Mail naar servicedesk@vvvzeeland.nl dat u gebruik wilt maken van ONLINE EXTRA ZICHTBAAR. Vermeld hierbij: welk niveau op de categorie- of gebiedspagina of specifieke landingspagina, wat voor soort positie, welke periode en welke startdatum. mogelijkheid om heel gericht te adverteren optimale combinatie tussen hoog bereik en meeste relevantie voor uw gast ruime keuzemogelijkheden qua plaats op de website, timing en budget aantrekkelijke kortingen bij kwartaal afname of combinatie inkoop Eigen positie Gedeelde positie Kwartaal Maand Kwartaal Maand Categoriepagina Altijd Uitgelicht Altijd Uitgelicht Hoofdniveau Overnachten Subniveau (bv. hotel, pension, camping) Gebiedspagina Eiland Uitgelicht % combinatievoordeel bij inkoop van 2 posities Categorietab Overnachten Stad / dorp Uitgelicht Categorietab Overnachten Specifieke landingspagina Prijzen excl. BTW. Geldig van 1 januari t/m 31 december Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Een kwartaal start per gewenste ingangsdatum en is geldig voor 3 aaneengesloten maanden. Een maand start per gewenste ingangsdatum. Bij een gedeelde positie worden op 1 positie maximaal drie advertenties geplaatst en willekeurig getoond per keer dat de pagina opgeroepen wordt. De zichtbaarheidskans is hiermee lager (1 op 3) vergeleken met een eigen positie, maar vraagt ook een kleinere investering. Combinatie inkoop Extra Zichtbaar is mogelijk en is financieel aantrekkelijk. U heeft de keuze uit verschillende posities, periodes en opvallendheid, mits binnen dezelfde categorie en binnen 1 order. Alleen mogelijk in combinatie met afname Databasis Zichtbaar. 17% kwartaalvoordeel ten opzichte van 3 losse maanden

3 3. BOEKBAAR Zo bent u boekbaar: uw verblijfsaccommodatie (hotel, pension, B&B) is direct boekbaar via vvvzeeland.nl middels Cubilis van Stardekk financieel gunstig vergeleken met andere boekingsplatformen Cubilis is een reeds bewezen en veel gebruikt systeem meer tevreden gast die op 1 platform gemakkelijk en snel alle handelingen kan verrichten met minimale kans op afhaken in het boekingstraject 8% commissie per online boeking, op basis van no cure no pay. De opbrengst komt geheel ten gunste aan de promotie voor Zeeland. Niet geldig voor vakantiewoningen op zeelandvakantie.nl. Alleen mogelijk in combinatie met afname Databasis Zichtbaar. Mail naar onlineboeken@vvvzeeland.nl om uw interesse kenbaar te maken. Om gebruik te kunnen maken van ONLINE BOEKBAAR dient u aangesloten te zijn op Cubilis van Stardekk. Indien u nog niet bent aangesloten op dit systeem adviseren wij u graag. Beschikt u reeds over andere boekingssoftware (niet aangesloten bij Stardekk), laat het ons weten. Wij gaan na of het mogelijk is om uw boekingssoftware te koppelen.

4 4. LAST MINUTE BOOSTER uw specifieke aanbieding wordt getoond op de categoriepagina 'Overnachten', onder het kopje 'Last Minutes' tijdens de duur van uw 'last minute' aanbieding wordt een label geplaatst op uw vermelding in de overzichtspagina, zodat bezoekers ook op andere plekken zien dat er een actuele 'last minute' aanbieding loopt Mail naar dat u gebruik wilt maken van LAST MINUTE BOOSTER. Met uw inlog op zakelijk. vvvzeeland.nl krijgt u toegang tot de Last Minute Booster module. Hier maakt u eenvoudig zelf de last minute aanbieding aan. Deze wordt automatisch in de betreffende periode gepubliceerd. 'last minute' is een steeds vaker gezocht en zeer populair onderwerp onbeperkt inzetbaar gedurende een heel jaar 225 per jaar Prijs excl. BTW. Geldig van 1 januari t/m 31 december Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geldig maximaal 14 dagen voor aankomst en minimaal 20% korting op gangbare tarieven in betreffende periode. Alleen mogelijk in combinatie met afname Databasis Zichtbaar. 5. ARRANGEMENT vermelding over de gehele breedte van het scherm aangeduid met het woord 'gesponsord' met redactionele tip en arrangement invulling detailpagina met meer achtergrondinformatie en contactgegevens beide onderdelen zullen redactioneel en inspirerend aanvoelen op de a) categoriepagina die voor u van toepassing is, met een keuze op hoofd- of subniveau, of op de b) gebiedspagina, met een keuze op eiland- of stad/dorp niveau Uw voordeel: onderscheidend aanbod naar gasten opvallende zichtbaarheid in een steeds vaker gezocht en populair onderwerp commissievrije boeking bundeling van eigen, of met andere ondernemers samengestelde, combinaties Maand Categoriepagina Hoofdniveau relevante categoriepagina Subniveau relevante pagina Gebiedspagina Eiland Uitgelicht Relevante categorietab Stad / dorp Uitgelicht Relevante categorietab 900 Prijzen excl. BTW. Geldig van 1 januari t/m 31 december Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Een arrangement bestaat uit minimaal 2 onderdelen uit de categorieën Overnachten, Zien & Doen, Eten & Drinken. Het hoofdbestanddeel van het arrangement is bepalend voor de categoriepositie (bv. overnachten + activiteit wordt geplaatst in categorie Overnachten). Bij gebiedsoverstijgende arrangementen is de locatie van de overnachting leidend voor de plaatsing. Een maand start per gewenste ingangsdatum. Alleen mogelijk in combinatie met afname Databasis Zichtbaar.

5 5. ARRANGEMENT Mail naar dat u gebruik wilt maken van ARRANGEMENT. Vermeld hierbij: welk niveau op de categorie- of gebiedspagina en welke startdatum. Een medewerker van VVV Zeeland zal ondersteuning bieden in het sitegereed maken van uw inhoud, het redigeren van tekst kan hier onderdeel van zijn. In verband met specifieke productietijd verzoeken wij u het arrangement 1 maand voor aanvang aan te melden. Voor afname of meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij VVV Zeeland of met de Servicedesk via servicedesk@vvvzeeland.nl of Op alle producten van VVV Zeeland zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze vinden op zakelijk.vvvzeeland.nl/algemene-voorwaarden.

VVV Deelnameformulier 2014

VVV Deelnameformulier 2014 VVV Deelnameformulier 2014 VVV Zeeland Vakantie IK KIES VOOR: Accommodatiepakket 4B VVV Zeeland Vakantie: Eén vermelding op de website www.vvvzeeland.nl en www.zeelandvakantie.nl onder de betreffende categorie.

Nadere informatie

ZEELAND PROMOTIE VLAANDEREN Hoe verleiden we Vlamingen met een verblijf in of bezoek aan Zeeland?

ZEELAND PROMOTIE VLAANDEREN Hoe verleiden we Vlamingen met een verblijf in of bezoek aan Zeeland? ZEELAND PROMOTIE VLAANDEREN 2018 Hoe verleiden we Vlamingen met een verblijf in of bezoek aan Zeeland? Zeeland promotie in Vlaanderen Doelstelling: In de etalage zetten van 3 onderscheidende Zeeuwse thema

Nadere informatie

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK Zonder inspanning meer bezoekers op jouw eigen website. Relax adverteren vanaf 0,02 per dag! Meer

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

VVV Maastricht. lidmaatschap 2016

VVV Maastricht. lidmaatschap 2016 VVV Maastricht lidmaatschap 2016 1 facts & figures BEZOEKEN 3.000.000 IN MAASTRICHT, PER JAAR 2E HOTELSTAD VAN NEDERLAND 2E TOERISTENSTAD VAN NEDERLAND 2E MONUMENTENSTAD VAN NEDERLAND STERKSTE TOERISTISCHE

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

Ondernemers. Leisure Port

Ondernemers. Leisure Port Ondernemers Leisure Port Toeristisch Platform: Doelstellingen 1 Verenigen van ondernemers 2 Promotie van lokale ondernemingen en activiteiten in de regio 3 Optimalisatie toeristische informatie voorziening

Nadere informatie

Mediakaart ABC Online Media

Mediakaart ABC Online Media Mediakaart ABC Online Media 2017-2018 ABC Online Media Ben jij ondernemer op Aruba, Bonaire of Curacao? Wij helpen je beter online zichtbaar te worden. Wij bezorgen dagelijks het laatste nieuws, plaatsen

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Toeristische marketing en informatie

Toeristische marketing en informatie Toeristische marketing en informatie Meer bezoekers Meer omzet Hoofdtaak van VVV Midden-Limburg is het gebied Midden-Limburg zowel regionaal, boven regionaal, nationaal en internationaal bekendheid te

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden en tarieven

Advertentiemogelijkheden en tarieven Advertentiemogelijkheden en tarieven www.marinagids.nl GROOT BEREIK LAGE KOSTEN DUIDELIJKE AFSPRAKEN UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN MarinaGids.nl biedt een uniek en simpel online platform met een zoekmachine

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz.

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz. Handleiding: Welke Module te gebruiken voor de verschillende accommodaties. QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1 Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld

Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld Het creëren van het perfecte, onbezorgde verblijf met meer waar voor je geld Een korte introductie HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche.

Nadere informatie

provincie limburg Toeristische Trends Limburg

provincie limburg Toeristische Trends Limburg provincie limburg Toeristische Trends 2016-2017 Overnachtingen Verblijfsbezoek Nederlandse & buitenlandse gasten Provincie 3.542.000 gasten 1.186.000 gasten 10,9 miljoen overnachtingen 3,4 miljoen overnachtingen

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 1 Informatie over ANWB Gastvrij Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 2 Hartelijk dank voor uw belangstelling voor ANWB Gastvrij! Graag vertellen we u in deze informatie iets meer over het

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

Kerncijfers toerisme Zeeland 2014

Kerncijfers toerisme Zeeland 2014 Kerncijfers toerisme Zeeland 214 Oriëntatiefase Informatiebronnen tijdens de oriëntatiefase van de se toerist in Zeeland (aantallen zijn gebaseerd op toeristische vakanties) 3 Rechtstreeks bij accommodatieverschaffer

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Adverteren op bokt.be

Adverteren op bokt.be De grootste Belgische online paardencommunity! Adverteren op bokt.be Een open deur naar de leefwereld van elke paardenliefhebber! Beste ondernemer, paardenliefhebber, U richt zich met uw activiteiten op

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

provincie limburg Toeristische Trends Limburg

provincie limburg Toeristische Trends Limburg provincie limburg Toeristische Trends 2016-2017 Toeristische Trends 2016-2017 Overnachtingen Verblijfsbezoek Nederlandse & buitenlandse gasten Provincie 3.542.000 gasten 1.186.000 gasten 10,9 miljoen overnachtingen

Nadere informatie

HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN CATEGORIE DIENSTEN

HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN CATEGORIE DIENSTEN HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN CATEGORIE DIENSTEN Als partner van VVV Zeeland heeft u toegang tot onze beheeromgeving. Daar heeft u de mogelijkheid om zelf uw vermelding, die getoond wordt op onze digitale

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE DE TRIPLE I VAN VVV NOORDOOST-BRABANT INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE Kijk je even in deze folder? Sluit prima aan bij onze digitale ambities dus wellicht iets voor ons... Triple I Brabant Triple I

Nadere informatie

Resultaten seizoensmeting zomervakantie 2017

Resultaten seizoensmeting zomervakantie 2017 Resultaten seizoensmeting zomervakantie 2017 Inhoud Resultaten seizoensmeting zomervakantie 2017... 1 Introductie... 2 De respondenten... 3 Algemeen beeld... 4 Meer of minder gasten?... 4 Meer of minder

Nadere informatie

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar www.facebookmasterclass.nl Bereik de wereld! Adverteren op Facebook: Waarom? Welke vormen zijn er? Voorbeelden! Programma Hoe ziet een goede adverten5e eruit? Stap

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets

TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets provincie limburg TOERISTISCHE TRENDRAPPORTAGE LIMBURG Factsheets 2015-2016 Uitgevoerd door ZKA TOERISTISCHE TRENDS LIMBURG 2015-2016_vakanties VAKANTIES NEDERLANDSE GASTEN VERBLIJFSBEZOEK BUITENLANDSE

Nadere informatie

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg

Informatie over ANWB Gastvrij. Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 1 Informatie over ANWB Gastvrij Hét netwerk van de leukste adresjes voor onderweg 2 Hartelijk dank voor uw belangstelling voor ANWB Gastvrij! Graag vertellen we u in deze informatie iets meer over het

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Monitor Recreatie & Toerisme 4-meting maart 2014

Monitor Recreatie & Toerisme 4-meting maart 2014 Monitor Recreatie & Toerisme 4-meting 2013 maart 2014 Inleiding Het aanjaagprogramma Recreatie & Toerisme is in november 2009 van start gegaan. Om het effect van de werkzaamheden te meten wordt jaarlijks

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Tariefkaart Altijd op zak bij de shoppers van nu

Tariefkaart Altijd op zak bij de shoppers van nu Tariefkaart 2017 Altijd op zak bij de shoppers van nu accountmanagers via sales@reclamefolder.nl of 085 303 0630 App en web Plaatsing magazine, banner of online folder Jouw campagne boodschap tussen de

Nadere informatie

TARIEFKAART WEBSITE 2019

TARIEFKAART WEBSITE 2019 MEDIA KAART 2019 TARIEFKAART WEBSITE 2019 HALFPAGE AD Een erg opvallende communicatie uiting, die heel creatief ingezet kan worden. Wallpaper verschijnt namelijk naast de site en is daardoor extra opvallend.

Nadere informatie

VVV Terschelling Website en Accommodatiegids 2010

VVV Terschelling Website en Accommodatiegids 2010 VVV Terschelling Website en Accommodatiegids 2010 18 augustus 2009, Terschelling West Geachte ondernemer / eigenaar, Dit jaar is een bijzonder jaar voor u en de VVV Terschelling. Zowel onze website als

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

Een internationale doelgroep bereiken

Een internationale doelgroep bereiken Een internationale doelgroep bereiken MEDIA K IT Marketing met Just Landed: De beste manier om de internationale markt te bereiken Just Landed is een multinationaal netwerk van informatie en personen bij

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Doel. Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven

Doel. Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven Doel Economie en leefbaarheid van het eiland te versterken door het vergroten van de toeristisch recreatieve uitgaven Merk Voorne-Putten Gewenst imago Eiland, begrensd door water, biedt grensoverschrijdende

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Adverteren op www.mijnbelastingvoordeel.nl

Adverteren op www.mijnbelastingvoordeel.nl Bereik een groot publiek voor een lage prijs! Inhoudsopgave In deze verkorte brochure leest u meer over: A. Mogelijkheden tot adverteren: 1. Vaste plek onderaan op de website; 2. Zakelijke link op de openingspagina;

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie...

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... 65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Investeren in vakantie... Welkom... De interesse voor investeren in steen wint nog steeds aan populariteit, ook al is geld verdienen in vastgoed van alle

Nadere informatie

Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken. 6 en 15 mei 2019

Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken. 6 en 15 mei 2019 Hoe meer fietsers en wandelaars bereiken 6 en 15 mei 2019 Volg Toerisme Oost-Vlaanderen en word PARTNER StapAf Nieuwsbrieven https://www.tov.be/nl/fietsroutes https://www.tov.be/nl/wandelroutes ROUTES

Nadere informatie

S.M.A.R.T Update NH Statistics. Market. Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T Update NH Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T Update NH Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. Inhoud Deze S.M.A.R.T Update bevat de volgende gegevens: Overzicht totaal logies overnachtingen Noord-holland Overzicht verblijfs-recreatieve

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen.

Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen. Productomschrijvingen Pakketten Campinggidsen ADVERTENTIE CAMPINGGIDS EUROPA 1 EN 2 Met het plaatsen van een foto-advertentie trek je nog meer de aandacht van de lezers van de campinggidsen. ADVERTORIAL

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Meld u aan als partner

Meld u aan als partner Meld u aan als partner Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, velden met een * zijn verplichte velden. U kunt het formulier met daarbij een afbeelding (zie pagina 5 voor specificaties beeldmateriaal)

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Activiteiteninspiratie

Activiteiteninspiratie Activiteiteninspiratie 22 T/M 30 SEPTEMBER 2018 www.weekvandezwinstreek.eu Voorwoord Beste ondernemer, De Week van de Zwinstreek komt dit jaar terug! Met deze week zetten we samen met u de spotlight op

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Admarkt. Feed handleiding

Admarkt. Feed handleiding Admarkt Feed handleiding Inhoudsopgave Introductie Pagina 3 De voordelen van Admarkt Topadvertenties op een rij Pagina 4 Inloggen op de Admarkt-omgeving Pagina 5 Resultaten bekijken van uw Admarkt Topadvertenties

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019 Datum: januari 2019 Digitale Nieuwsbrief Verzenddatum digitale nieuwsbrief Wekelijks op dinsdag en/of donderdag naar 5.000 nieuwsbrieflezers Meer informatie Neem contact op met de verkoopafdeling voor

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

De Duitse gast in Overijssel

De Duitse gast in Overijssel De Duitse gast in Overijssel Onderzoek Duitse gast in Overijssel Diepte interviews Duitse gasten in Overijssel Zomer- en najaarsmeting Right Marktonderzoek Panelonderzoek NordRheinWestfalen en Niedersachsen

Nadere informatie

Factsheet toerisme Vergelijking Utrecht met de G4 en Maastricht

Factsheet toerisme Vergelijking Utrecht met de G4 en Maastricht Foto: Renzo Gerritsen. Het wed, binnenstad Utrecht. Factsheet toerisme Vergelijking Utrecht met de G en Maastricht Utrecht.nl/onderzoek 1 13 1 15 16 17 1 13 1 15 16 17 Hotelgasten & overnachtingen Ontwikkeling

Nadere informatie

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen 6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen Deze instructie is geschreven om een bericht te maken in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen van berichten op deze pagina gaat op een andere wijze

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

PRIJS PER MAAND (exclusief 21 % BTW)

PRIJS PER MAAND (exclusief 21 % BTW) TARIEVEN MAKELAARS / PROJECTONTWIKKELAARS 2HB is een online platform voor 2 de verblijven in België met een overzicht van koopprojecten over heel België (Ardennen, Kust, Limburg, Kempen, en individuele

Nadere informatie

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept HollandCity. Vanuit het HollandCity

Nadere informatie

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept HollandCity. Vanuit het HollandCity

Nadere informatie

HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN ACCOMMODATIES

HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN ACCOMMODATIES HANDLEIDING VERMELDING BIJWERKEN ACCOMMODATIES Als partner van VVV Zeeland heeft u toegang tot onze beheeromgeving. Daar heeft u de mogelijkheid om zelf uw vermelding, die getoond wordt op onze digitale

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Internet tarieven 2014

Internet tarieven 2014 Het blad Boten, Botentekoop.nl, Botenbank Magazine, Botenbank.com, Vaarkrant.nl, Nieuweboten.nl en Botentehuur.nl zijn een uitgave van: Internet tarieven 2014 Botentekoop.nl Het grootste botenaanbod van

Nadere informatie

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife Over ACSI FreeLife ACSI FreeLife magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door de zeer uitgebreide tests van kampeermiddelen en verrassende kampeerbestemmingen. De combinatie van campers,

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Wat Heerhugowaard uniek maakt, is buiten heerhugowaard te weinig bekend

Wat Heerhugowaard uniek maakt, is buiten heerhugowaard te weinig bekend Wat Heerhugowaard uniek maakt, is buiten heerhugowaard te weinig bekend Daarom wordt er gewerkt aan een sterke destinatiemarketingstrategie, die Noord Holland Noord bestrijkt VAN: De regio Noord Holland

Nadere informatie

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners U biedt diensten of producten aan voor Nederlandstaligen die willen emigreren? Of die voor langere tijd in het buitenland verblijven? U bent op zoek naar de juiste kanalen om deze doelgroep te bereiken?

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Prestatieindicatoren Twents Bureau voor Toerisme 2012-2015

Prestatieindicatoren Twents Bureau voor Toerisme 2012-2015 Prestatieindicatoren Twents Bureau voor Toerisme 2012-2015 Activiteit Doelstelling Samenwerking Prestatie-Indicatoren 2012-2015 1) Campagne Algemene imagocampagne waarbij het betere landleven, kwaliteit

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

Blik p. Informatieboek. Sint-Michielsgestel. Alles over het magazine!

Blik p. Informatieboek. Sint-Michielsgestel. Alles over het magazine! Blik p Sint-Michielsgestel Informatieboek Alles over het magazine! Beste Ondernemer, Na het doorlezen van dit boekje bent u helemaal op de hoogte van BlikOp Sint-Michielsgestel.nl en het nieuwste magazine

Nadere informatie

De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen

De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen Door: Veroniek Maat MSc, Accessible Travel Netherlands De snelle stijging van het aantal senioren, ofwel de vergrijzing van

Nadere informatie

2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland.

2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland. Tariefkaart 2017 Jouw aanbiedingen altijd op zak bij jonge boodschappers van Nederland. accountmanagers via sales@reclamefolder.nl of 085 303 0630 App en web Plaatsing online folder Jouw folder op onze

Nadere informatie

Duur lengte tarief lengte tarief

Duur lengte tarief lengte tarief Achilles 29 is de trots van De Zeven Heuvelen. Altijd in de belangstelling. Lokaal en regionaal. Als onderdeel van de Jupiler League is Achilles 29 een interessant medium om via het samenvattingsprogramma

Nadere informatie

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders FAMILIE & GEZIN Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders Websites: 8 Uniek bereik: 916.300 Impressies: 13.000.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden

Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Participatie mogelijkheden Marketingplan 2017 Nederlandse Hanzesteden Internationale Hanzestedenlijn De Hanzestedenlijn is één van de verhaallijnen binnen het concept HollandCity. Vanuit het HollandCity

Nadere informatie