Vier riante, landelijke woningen, Eendenparkweg, Ermelo Landelijk, vertrouwd en riant wonen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vier riante, landelijke woningen, Eendenparkweg, Ermelo Landelijk, vertrouwd en riant wonen"

Transcriptie

1 Publicatie: Vier aangename, riante landhuizen Vrij wonen in een mooi landelijk gebied Rustig gelegen, dichtbij het dorp en goed bereikbaar Vier ruime percelen: - Kavel 1: 774 m 2 verkocht - Kavel 2: m k.k. - Kavel 3: 850 m 2 verkocht - Kavel 4: m k.k. Dit project wordt ontwikkeld en gerealiseerd door: Vier riante, landelijke woningen, Eendenparkweg, Ermelo Landelijk, vertrouwd en riant wonen Verkoop:

2 Van harte aanbevolen! Veldhuizen Totaal Vastgoed B.V. biedt u vetrouwd en riant wonen. Waar dan ook en hoe dan ook. Bijvoorbeeld deze, onder architectuur gebouwde, twee-onder-één-kapwoning. Het biedt u alle mogelijkheden voor een aangename en comfortabele leefomgeving. 02 De Veldhuizen Totaal Groep bestaat uit een drietal bedrijven: Totaal Vastgoed, Totaal Bouw en Totaal Advisering. De combinatie van deze bedrijven brengt ons tot de mooiste resultaten. In het verleden passeerden bij onze bedrijven al Projectinformatie Vier aangename landhuizen op royale percelen Adres: Eendenparkweg, Ermelo Koopsom: - Kavel 1: verkocht - Kavel 2: m 2 - Kavel 3: verkocht - Kavel 4: m 2 Woonoppervlak: Ca. 150 m 2 Inhoud woning: Ca. 600 m 3 vele nieuwbouwprojecten de revue. Heeft u interesse in het object dat in deze brochure wordt weergegeven? Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek leg ik u graag de mogelijkheden voor die deze kavel biedt. Nog geen behoefte aan een gesprek maar wel een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met mij op (direct bereikbaar via: ). Met vriendelijke groet, Pieter van Veldhuizen Veldhuizen Totaal Vastgoed BV Copyright Veldhuizen Totaal Vastgoed BV - Tekst- en drukfouten voorbehouden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldig en/of openbaar gemaakt worden. Breng voor een overzicht van al onze projecten een bezoek aan onze website.

3 Omgevingsfoto s 03

4 Landelijk Omgeving Deze kavels worden gerealiseerd in een landelijke omgeving dichtbij de bosssen. De locatie is gunstig gelegen op ca. 2 kilometer van het centrum van Ermelo. Ook de oprit van de A28 ligt op ca. 1 kilometer. Daarbij bevinden ook de nieuwbouwwijk Drielanden en de gezellige stad Harderwijk zich op korte afstand. Kort samengevat: Deze woningen zijn rustig gelegen, dichtbij het dorp en goed bereikbaar! 04 Dorps Centraal Ermelo Ermelo is een groene gemeente. Dat groene karakter wordt vooral bepaald door de bomen, zowel in het dorp als in de omliggende bossen. Binnen de gemeentegrenzen van Ermelo zijn diverse instanties, terrein beherende organisaties, actief. Denkt u daarbij aan Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Ook liggen hier en daar nog bosrijke, particuliere landgoederen die bijdragen aan het groene imago van Ermelo. Wat veel mensen niet weten is dat de gemeente zelf ook bossen beheert. Het gaat om ongeveer 700 ha. gevarieerd bos, grotendeels gelegen tegen het dorp Ermelo aan en afgewisseld door uitgestrekte heidevelden (totaal ca ha.), eveneens in eigendom van en in beheer bij degemeente. Het betreft bossen die in leeftijd variëren van ruim 100 tot bij wijze van spreken 1 jaar. Er wordt jaarlijks gewerkt aan verjonging van het bos vanwege de continuïteit.

5 Situatie Verkocht 05 Object 2 Object 4 Verkocht

6 Object 1 en 2 Een markante eenheid binnen het plan wordt gevormd door de nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoning de bouwkavels voor deze bijzonder schuurwoningen van het type Fazant liggen aan de rechterzijde zodra u het erf opkomt. 06 Object 1 Object 2 De kavel welke grenst aan de Eendenparkweg heeft een royale oppervlakte van ca. 774 m 2 en de naastgelegen kavel heeft een oppervlakte van ca m 2. Het ontwerp heeft een karakteristieke entreepartij en de ronde ramen doen direct denken aan oude boerenschuren. De uitstraling van deze schuurwoningen past heel goed binnen de uitgangspunten van het boerenerf. De tekenaar van deze fraaie combinatie heeft bedacht om de woningen met de garages aan elkaar te koppelen waardoor eigenlijk twee geschakelde vrijstaande woningen ontstaan. Uiteraard is gekoppelde garage geen vereiste. De woning mag een inhoud hebben van maximaal 600 m 3 excl. vergunningsvrije uitbouwen en bijgebouwen, dit geeft een zeer comfortable effect. Heeft u andere creatieve ideeën welke passenin dit bijzondere plan? Ga samen met uw buren om tafel en creëer uw eigen karakteristieke twee-onder-een-kapboerderij.

7 Voorbeeldwoning 07

8 Begane grond 08 In deze schets is een mogelijke indeling weergegeven, de exacte indeling wordt nader met u bepaald. De foto s zijn algemene sfeerfoto s.

9 Object 4 Object 4 Op een boerenerf mag een hooiberg natuurlijk niet ontbreken De tekenaarheeft de hooiberg als uitgangspunt genomen om te komen tot dit ontzettend fraaie ontwerp Hooibergwoning Korhoender is ontworpen op de grootste kavel binnen het plan en deze kavel heeft een oppervlakte van ruim m2! De kleine hooiberg welke als garage dienst doet maakt dit fraaie Veluwse ontwerp helemaal af. Bovendien grenst de op het zuidwesten gelegen achtertuin aan de weilanden voor het optimale buitenlevengevoel. Heeft u andere ideeën op deze royale kavel achterop het boerenerf? De woning mag een inhoud hebben van maximaal 600 m 3 excl. vergunningsvrije uitbouwen en bijgebouwen, dit geeft een zeer comfortable effect en dient uiteraard passend te zijn binnen de uitgangspunten; een ultieme kans om uw eigen hedendaagse boerderijwoning te ontwerpen en te laten bouwen naar eigen inzicht. Indien gewenst is de kavel te vergroten voor bijvoorbeeld het hobbymatig houden van dieren! Uiteraard is een andere invulling, bijvoorbeeld een schaapskooiwoning met alle voorzieningen op de begane grond ook mogelijk.

10 Plattegrond Styro Stone bijgebouw Prefab schoorsteen Van Veldhuizen Totaal Bouw B.V. is bezig met hoogwaardig en duurzame woningen in Midden- Nederland. Dat gebeurt nu ook met de blokken van Styro Stone. De blokken worden als legostenen gestapeld, waarna deze volgestort worden met beton. Vervolgens kan de wand afgewerkt worden met bijvoorbeeld bakstenen, natuursteen, hout, stucwerk en zelfs begroeiing. Styro Stone kent standaar een warmte- weerstandwaarde van 6,9 en er kunnen zelfs wanden met een RC- waarde van 10,5 gerealiseerd worden. Dat scheelt flink in de stookkosten en maakt deze bouwmethode perfect voor passie- of energieplushuizen. Het voordeel is ook dat er razendsnel gebouwd kan worden met eenvoudige leidingen, ventilatiesystemen en contactdozen geplaatst kunnen worden. Hierdoor bespaar je fors op de bouwkosten Snel en duurzaam bouwen met Styro Stone Veldhuizen Totaal Bouw B.V. is innovatief in het gebruik van Styro Stone; binnen enkele dagen wordt de complete woning opgebouwd met legostenen die vervolgens worden volgestord met beton. Vervolgens kan de wand worden afgewerkt met metselwerk, natuursteen, hout, stucwerk en zelfs begroeiing. Styro Stone kent standaard een warmte- en weerstandwaarde van 6,9. Met dit innovatieve product kan een RC-waarde van 10,5 worden gerealiseerd. Het resultaat? Een hoogwaardige en duurzame woning (passief- of energieplus) die uitstekend is geïsoleerd. Doordat de woning snel kan worden gebouwd en de leidingen, systemen en contactdozen eenvoudig kunnen worden gemonteerd kan er sterk worden bespaard op de bouwkosten. Schoorsteen De woningen van Veldhuizen Totaal Bouw B.V. worden in veel gevallen voorzien van een Likusto Prefab composiet schoorsteen. Door het lage gewicht kunnen de onderliggende ruimten worden behouden. De schoorsteen wordt geheel afgewerkt in stijl van de woning. Door het aanbrengen van steenstrips, kunstof of spachtel op een galsvezel versterkte, geïsoleerde composiet schoorsteenbody, en het inbrengen van loodslabben, ontstaat een kwalitatief hoogwaardig product dat nauwelijks te onderscheiden is van een traditioneel vervaardigde schoorsteen.

11 Plattegrond Kozijnen bijgebouw Raamdorpels 11 Duurzame merantie kozijnen Betonnen raamdorpels De bovenstaande visualisatie geeft een weergaven van een duurzaam kozijn. De bovenstaande visualisatie geeft een weergave van een zwarte, betonnen raamdorp. Materiaal Afmeting hout (diepte x breedte) Beglazing U-waarde (vast glas kozijn) U-waarde (draaikiepraam) : Merantie : 90 x 80 cm : HR mm : 1,33 W/m2 K : 1,36 W/m2 K

12 Plattegrond WTW systeem bijgebouw 12 De werking van het WTW (warmte-terug-winning) systeem WTW systeem met Bypass Een ventilatiesysteem met een warmteterugwinning (WTW) werkt beter, energiezuiniger en comfortabeler dan een traditionele mechanische ventilatie. Op diverse plaatsen in de woning (vaak in de badkamer, toilet en de keuken) vindt afzuiging plaats. De warme lucht die afgezogen wordt (blauwe leiding), verlaat de woning via het WTW- systeem (grijze leiding), zodat deze opgewarmd wordt. De opgewarmde lucht die de woning inkomt wordt vervolgens de woning ingeblazen in de woon- en slaapkamers (rode leidingen). De moderne WTW- systemen hebben een rendement van 95%. Dit betekend dat slechts 95% van de warmte hergebruikt wordt voor de verwarming van de ingeblazen lucht. Dit heeft een positief effect op het energieverbruik en daardoor op de EPC-waarde (energie prestatie coëfficiënt). Voor een verdere verhoging van het rendement is in dit project gekozen om de aanzuiging via een leiding in de grond te laten verlopen. Dit zorgt voor extra voorverwarming van de lucht in de winter en extra koeling in de zomer. In dit project is gekozen voor een WTW-systeem met Bypass. De Bypas zorgt ervoor dat bij warm weer de woning s nachts geventileerd wordt met koelere buitenlucht. Er wordt geen warmte van de binnenlucht aan de koele buitenlucht overgedragen (warmteterugwinning wordt daardoor overgeslagen). Dit zorgt ervoor dat de woning in de warme periode s nachts gekoeld wordt. Overdag wordt de warmteterugwinning weer ingeschakeld, daardoor zal de buitenlucht die de woning ingeblazen wordt weer enigszins worden afgekoeld door de koelere binnenlucht. Dat zorgt voor een comfortabel woon- en leefklimaat.

13 Deuren Voorbeeldsituatie Deurbeslag Voorbeeldsituatie Ind. 204 Ind VTB 1 VTB 2 VTB 3 VTB 4 VTB 5 VTB 6 Ind. 206 Ind. 207 Ind. 208 Ind. 209 VTB 7 VTB 8 VTB 9 VTB 10 VTB 11

14 Van advies tot montage Verrassingsmenu Keukendetails 4 Binnenkijken 13 Puttensteyn 14 Puur Design bij familie Schakel 13 nieuwe keukens De moderne keuken Keuken WTW Plattegrond systeem bijgebouw Voorbeeldsituatie Nu uw woning. Straks uw keuken. 14 u wilt Niet alles tegelijk. Maar één ding Moet u Nu echt even doen... vraag nu ons GRATIS ideeënboek aan! C Van Ginkel Keukens uisine & Koken Genieten J u b i l e u m e d i t i e vanginkelkeukens.nl Wat kost een keuken? Strak & Modern Puur Design let op! u hebt al een van ginkel-keuken voor 5000,- in deze oriëntatiefase komt er veel op u af. Zoveel, dat u het kiezen van een mooie keuken in een later stadium pas op wilt pakken. van ginkel begrijpt dat. Tóch geven wij u ongevraagd een belangrijke tip. vraag direct even ons ideeënboek aan. Da s zo geregeld en het kost u helemaal niets. Het levert u daarentegen wel enorm veel waardevolle inspiratie op voor de keuken die straks het best bij uw wensen past. en bij uw budget! Daarom, vraag m aan op dan ligt hij vast klaar zodra u er aan toe bent. kleine moeite, groot plezier! 108

15 Trappen Voorbeeldsituatie 15

16 Duurzaam bouwen Veldhuizen Totaal Bouw B.V. kan uw woning optioneel realiseren volgens de normen van duurzaam bouwen van In samenwerking met BKL installatechniek installeert Veldhuizen Totaal Bouw B.V. woningen met een unieke aardwarmte installatie. 16 DE UNIEKE AARDWARME INSTALLATIE VAN BKL Bovenstaande voorbeeldsituatie. Centrale verwarming en koeling inéén 75% lagere maandelijkse energiekosten Snel terugverdiend (vanaf 3 jaar) Volledig duurzame installatie De Veldhuizen adviseurs geven u graag advies over duurzaam bouwen.

17 Aard warmtepomp Voorbeeldsituatie Aard warmtepomp Veldhuizen Totaal Bouw B.V. kan deze woning optioneel realiseren volgens de normen van duurzaam bouwen van Vraag Veldhuizen Totaal Bouw B.V. naar de mogelijkheden hiervan. Veldhuizen Totaal Bouw B.V. kan deze woning optioneel realiseren volgens de normen van duurzaam bouwen van Vraag Veldhuizen Totaal Bouw B.V. naar de mogelijkheden hiervan. 17

18 18 Veldhuizen Totaal Vastgoed BV Oude Essenerweg JK Kootwijkerbroek (Gld.) Telefoon: Mobiel: Internet: wilhelmmarketing.nl

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf Korhoenderhof Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo Nieuwbouw van een klein boerenerf Inhoud 02 De bossen nabij Ermelo 05 Ermelo, de groene parel van de Veluwe 07 Huidige situatie 09 Situatieplan en Vogelvluchtimpressie

Nadere informatie

Nog te realiseren vrijstaande woning, Veenweg 37 Lunteren Landelijk, vertrouwd en riant wonen

Nog te realiseren vrijstaande woning, Veenweg 37 Lunteren Landelijk, vertrouwd en riant wonen Publicatie: 2013-09-1 Aangename kavel in een bosrijk gebied Bouwkavel (ca. 5.350 m 2 ) met woning 795.000,00 v.o.n. Dit project wordt ontwikkeld en gerealiseerd door: Nog te realiseren vrijstaande woning,

Nadere informatie

ERMELO TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL. Type: Twee-onder-één-kapwoning Adres: Eendenparkweg Perceel: Ca. 1.

ERMELO TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL. Type: Twee-onder-één-kapwoning Adres: Eendenparkweg Perceel: Ca. 1. ERMELO TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Type: Twee-onder-één-kapwoning Adres: Eendenparkweg Perceel: Ca. 1.040 m 2 Publicatie: 2015-04-01 WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL ZULLEN WE UW DROOMHUIS BOUWEN? 02 Een woning

Nadere informatie

Bouwkavels met vrijstaande woning, Heidelaantje 17-19, Nunspeet Huiselijk, vertrouwd en riant wonen

Bouwkavels met vrijstaande woning, Heidelaantje 17-19, Nunspeet Huiselijk, vertrouwd en riant wonen Publicatie: 2013-06-1 Unieke kavels in een prettige woonwijk. Ca. 573 m 2 349.500,00 K.K. (kavel met woning) Dit project wordt ontwikkeld en gerealiseerd door: Bouwkavels met vrijstaande woning, Heidelaantje

Nadere informatie

Drie vrijstaande woningen Klarenbeekseweg, Klarenbeek (nabij Apeldoorn) Landelijk, vertrouwd en riant wonen

Drie vrijstaande woningen Klarenbeekseweg, Klarenbeek (nabij Apeldoorn) Landelijk, vertrouwd en riant wonen Publicatie: 2014-11-1 Sleutelklaar! Drie aangename, riante landhuizen Vrij wonen in een mooi landelijk gebied Centraal in het land gelegen nabij Apeldoorn Sleutelklaar opgeleverd op ruime percelen: - Kavel

Nadere informatie

BARNEVELD EILANDEN OOST Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld. Publicatie:

BARNEVELD EILANDEN OOST  Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld. Publicatie: BARNEVELD EILANDEN OOST Type: Adres: Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld Publicatie: 2016-02 WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL ZULLEN WE UW DROOMHUIS BOUWEN? 02 Een woning bouwen doet

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Riante twee-onder-één-kapwoning, Woonwijk Veller, Barneveld Landelijk, stijlvol en riant wonen

Riante twee-onder-één-kapwoning, Woonwijk Veller, Barneveld Landelijk, stijlvol en riant wonen Publicatie: 2014-21-2 Dit project wordt ontwikkeld en gerealiseerd door: Riante twee-onder-één-kapwoning, Woonwijk Veller, Barneveld Landelijk, stijlvol en riant wonen Van harte aanbevolen! Een woning

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar EC Garantwoning Verantwoord, flexibel en betaalbaar Een Energiezuinige, Comfortabele en betaalbare woning waarin je thuiskomt Voel de heerlijke vloerverwarming onder je voeten op een lome zondagochtend.

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4 PASSIEFHUIZEN COLUMBUSKWARTIER ALMERE VEEL GESTELDE VRAGEN PASSIEFHUIZEN EN WONEN IN EEN PASSIEFHUIS 2 1. Wat is een Passiefhuis? 2 2. Wat is het voordeel van een Passiefhuis? 2 3. Wat zijn bewonerservaringen

Nadere informatie

Molenhof 14 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Molenhof 14 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving - Wilt u lekker genieten van alle vrije tijd die u heeft, dan is dit huis perfect voor u! Dit comfortabele huis heeft een riante ligging op 323m2 eigen grond en

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

Hoogste kwaliteitseisen

Hoogste kwaliteitseisen Hoogste kwaliteitseisen Het design model Cube is een nieuw ontworpen mobiele bungalow dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De bungalow heeft in de woonkamer meestal twee schuifpuien en is voorzien

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Hoogste kwaliteitseisen. Woning anno 2018

Hoogste kwaliteitseisen. Woning anno 2018 Hoogste kwaliteitseisen Het design model Cube is een nieuw ontworpen mobiele bungalow dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De bungalow heeft in de woonkamer aan beide kanten schuifdeuren en is voorzien

Nadere informatie

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper Omschrijving It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Luxe nieuwbouw in vertrouwde omgeving! Deze zeer royale, nieuw gebouwde villa met grote geïsoleerde

Nadere informatie

Veldhoven (Meerstraat) De Egel

Veldhoven (Meerstraat) De Egel Veldhoven (Meerstraat) De Egel 5 moderne en verrassend ruim opgezette vrijstaand geschakelde (semi-) bungalows met inpandig bereikbare garage en tuin, gunstig gelegen aan de Egel in plan "Meerstraat" in

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 25-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k.

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k. Brochure Middelveld 19 - Cothen Vraagprijs 369.000,-- k.k. Omschrijving Middelveld 19 - Cothen Perfect strak gestuukte, traditioneel gebouwde, sfeervolle en uitstekend onderhouden twee-ondereen kapwoning

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de GAAST DE GREIDE 2 Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De woning is gebouwd op een

Nadere informatie

TE KOOP. Varenlaan K.K CP Ermelo

TE KOOP. Varenlaan K.K CP Ermelo Varenlaan 85 3852 CP Ermelo TE KOOP 595.000 K.K. Varenlaan 85 3852 CP Ermelo Inleiding * * * Bekijk de virtuele tour van deze woning op www.unieckerwonenmakelaars.nl * * * Zeer royaal VRIJSTAAND WOONHUIS

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Noordeinde 12 2665 TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2665 TR Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype

Nadere informatie

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 29-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers Huizen vanhendriks Lierderdrift 13, 7361 GN Beekbergen Royaal vrijstaand woonhuis Groot perceel van 2250 m2 Ruime dubbele garage 5 slaapkamers Twee badkamers H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

WEERT - Leenhof 7. Vraagprijs: ,- k.k.

WEERT - Leenhof 7. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 340.000,- k.k. Zeer moderne vrijstaande geschakelde woning. Nieuwe woning in volwassen wijk. Luxe aangebouwde keuken, grote L- woonkamer. Bouwjaar 2005, Opp. 235 m2, Inhoud 500 m3. Indeling:

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

TE KOOP. Weegbreemeen K.K VP Harderwijk

TE KOOP. Weegbreemeen K.K VP Harderwijk Weegbreemeen 8 3844 VP Harderwijk TE KOOP 349.500 K.K. Weegbreemeen 8 3844 VP Harderwijk Inleiding Deze royale uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met garage/berging is zeer modern afgewerkt en gelegen

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Reigersweg 17-A, Wapenveld

Reigersweg 17-A, Wapenveld Reigersweg 17-A, Wapenveld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 14-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering.

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering. TE KOOP ELSENDORP ZEELANDSEDIJK 16B ROYALE, NIEUW TE REALISEREN, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BEDRIJFSGEBOUW. DEZE WONING MET GEZAMENLIJKE BEDRIJFSGEBOUW EN KANTOORRUIMTE ZIJN ONTSLOTEN MET OPRIT EN

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

TE KOOP. St.- Michaelstraat NK Gemert Vraagprijs: /totaal k.k.

TE KOOP. St.- Michaelstraat NK Gemert Vraagprijs: /totaal k.k. TE KOOP St.- Michaelstraat 16 5421 NK Gemert Vraagprijs: 345.000 /totaal k.k. Omschrijving ST.-MICHAELSTRAAT 16, GEMERT Deze fraaie bungalow met 3 slaapkamers, inpandige garage en houten tuinberging is

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Zilverschoon 35, Sevenum 279.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Instapklare tweekapper nabij het centrum van Sevenum Type Woonopp. 2-1 kap woning ca. 115 m2 Zeer netjes afgewerkt Zolder

Nadere informatie

Op maat duurzaam. Voordelen van een Starline Tiny House

Op maat duurzaam. Voordelen van een Starline Tiny House Op maat duurzaam Wij bouwen volgens het bouwbesluit, naar uw wens en conform uw financiële mogelijkheden luxueuze over de weg door geheel Europa verplaatsbare Tiny Houses. De Starline Tiny House heeft

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Vraagprijs 364.500,- k.k. Omschrijving Deze prachtige en instapklare woning ligt er uiterst verzorgd bij en absoluut een bezichtiging waard! De woning heeft onder andere

Nadere informatie

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k.

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k. OSPEL - Meester Hermansstraat 11 Vraagprijs: 449.000,- k.k. INSTAPKLAAR! Sfeervol en luxe vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, grote carport en tuin,gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Op zeer gunstige locatie, in een mooie laan op een fraai perceel in het kerkdorp Oerle gelegen, vrijstaande bungalow met garage en grote tuin, aan de achterzijde grenzend

Nadere informatie

TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL

TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL TERSCHUUR/ACHTERVELD VRIJSTAANDE WONING Type: Vrijstaande woning Adres: Vinkelaar 4 Perceel: Ca. 2.300 m 2 Vraagprijs: Vanaf 598.500 v.o.n. Publicatie: 2015-01-1 WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL VAN HARTE

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Venlo Jos Klijnenstraat 34 Vraagprijs 1.090.000,- k.k.

Venlo Jos Klijnenstraat 34 Vraagprijs 1.090.000,- k.k. Venlo Jos Klijnenstraat 34 Vraagprijs 1.090.000,- k.k. Architectuur villa op toplocatie in plan Nieuw Stalberg!! Uniek uitgestrekt uitzicht, verwarmd buitenzwembad, top materiaal gebruik, interieur maatkasten,veel

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

uitpandige bijkeuken met vaste inbouwkast voor o.a. wasmachine en wasdroger, modern toilet met fonteintje en

uitpandige bijkeuken met vaste inbouwkast voor o.a. wasmachine en wasdroger, modern toilet met fonteintje en BOLSWARD DE HOANTS 5 Zeer complete twee-onder-één-kapwoning met kantoorruimte (eventueel terug te brengen naar geïsoleerde garage of slaapkamer) en geïsoleerde bijkeuken in de woonwijk Fugelkrite 3. Eigen

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling.

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de deels inpandige veranda

Nadere informatie

NIEUWBOUW. Riante villa in stoere, landelijke stijl met een inhoud van ca 640 m³. Perceel van 630 m² met een zonnige tuin aan het riviertje de Heicop.

NIEUWBOUW. Riante villa in stoere, landelijke stijl met een inhoud van ca 640 m³. Perceel van 630 m² met een zonnige tuin aan het riviertje de Heicop. NIEUWBOUW Riante villa in stoere, landelijke stijl met een inhoud van ca 640 m³. Perceel van 630 m² met een zonnige tuin aan het riviertje de Heicop. Sportweg - Kockengen Inleiding Zicht vanaf de bouwkavel

Nadere informatie

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k.

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. TE KOOP Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. Omschrijving PELGRIMSWEG 41 HANDEL. Dit royaal vrijstaande woonhuis met garage is gelegen op een prachtig perceel in een bosrijke omgeving

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Milrooijsedijk 8 Berlicum

Milrooijsedijk 8 Berlicum Fraai gelegen 2/1-kapwoning met twee garages en diverse ruime bijgebouwen. Deze woning ligt te midden van boerderijen en het landelijk gebied. Achter de woning ligt op het perceel een groot weiland ideaal

Nadere informatie

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer.

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer. PARREGA WAUBERTSTRJITTE 34 Royaal twee-onder-één-kapwoonhuis met garage op ruim perceel grond (383 m²) en fraai gelegen met aan de achterzijde vrij uitzicht over speelveld/ ijsbaan en bij open doorgaand

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel.

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel. Duurzame energie Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van duurzame energiesystemen in gebouwen. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze duurzame energie gewonnen om de woningen te verwarmen

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Raoul Hynckesstraat 2 - Eindhoven

Raoul Hynckesstraat 2 - Eindhoven Raoul Hynckesstraat 2 - Eindhoven Vraagprijs 579.000,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Een werkelijk subliem afgewerkt bijzonder sfeervol en royaal vrijstaand geschakeld herenhuis met fraai

Nadere informatie

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vraagprijs: 425.000 vrij op naam Omschrijving Vianen - Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong In Helsdingen voel je je direct thuis. Het is een kleinschalig buurtje met een

Nadere informatie

Zuidhorn adres Ranastraat type Libra 0-ong

Zuidhorn adres Ranastraat type Libra 0-ong Zuidhorn adres Ranastraat type Libra 0-ong Vraagprijs: 282.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Ranastraat type Libra 0-ong TYPE LIBRA 34 NoM woning NÓG ENERGIZUINIGER WONEN? Dat kan in type

Nadere informatie

Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN. Vraagprijs k.k.

Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN. Vraagprijs k.k. Te koop: Rozenpad 7, LEIDEN Vraagprijs 1.590.000 k.k. Te koop: Prachtige villa aan vaarwater in Leiden Voor wie wil wonen in een heerlijk modern familiehuis direct aan open vaarwater heeft nu de kans.

Nadere informatie

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving PRESIDENT VERPOORTENSTRAAT 15 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage is gelegen op een riant

Nadere informatie

Roggehof KS Heerlen

Roggehof KS Heerlen Roggehof 38 6418 KS Heerlen Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen ruime twee-onder-één-kap woning met drie slaapkamers en garage. Deze woning op de Heerlerbaan gelegen,

Nadere informatie

Kromstraat 43, Veldhoven

Kromstraat 43, Veldhoven Kromstraat 43, Veldhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 795.000 k.k. Aangeboden sinds 26-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Bieden vanaf 185.000,- k.k. Omschrijving Deze goed onderhouden en instapklare woning is beslist de moeite van het bezichtigen waard. Bij binnenkomst ben je blij verrast: dit

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 72 2987 EN Ridderkerk 549.000 k.k. Waterland 72 - Ridderkerk Vraagprijs: 549.000 k.k. INSTAPKLARE (jaren 30 -stijl) 2/1-kapwoning met garage en tuin op het Zuiden! Markante en moderne 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Welpenheuvel 3, De Mortel

Welpenheuvel 3, De Mortel Welpenheuvel 3, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

K.K. BRÖMMELS KAMP NEUENHAUS. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2

K.K. BRÖMMELS KAMP NEUENHAUS. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2 BRÖMMELS KAMP 13 49828 NEUENHAUS 272.500 K.K. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2 Voor meer informatie: www.keupink.nl/www.funda.nl INLEIDING BRÖMMELS

Nadere informatie

Lichtstraat 219, Eindhoven

Lichtstraat 219, Eindhoven Lichtstraat 219, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 399.500 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Brochure Muzenhof 24 (Maastricht)

Brochure Muzenhof 24 (Maastricht) Brochure Muzenhof 24 (Maastricht) Adres: Muzenhof 24 Postcode: 6215 EV Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/muzenhof-24 Informatie over dit object Prijs Soort bouw Type 299.900

Nadere informatie

Teunisbloem 16, Gemert

Teunisbloem 16, Gemert Teunisbloem 16, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.500 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom Bankgarantie Ontbindende voorwaarden financiering Indeling Aantal kamers

Nadere informatie