Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!"

Transcriptie

1 Jouw matras, onze zorg Alles wat je moet weten over matrassen!

2 Jouw matras, alle details Zowel het lichaam als de geest hebben het hard nodig om op te laden en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen en beslommeringen van het dagelijkse leven, om weer fris en vol energie aan een nieuwe dag te kunnen beginnen. Daarom is de zorg voor een goede nachtrust net zo belangrijk als eten en drinken. Goed slapen/uitgerust ontwaken houdt het lichaam in conditie, de geest helder en het humeur opgewekt. Eén van de randvoorwaarden om te kunnen genieten van een goede nachtrust is een juiste combinatie van matras en matrasdrager. Tegenwoordig spreken we dan liever over een slaapsysteem. De moderne slaapsystemen bieden jou als consument de mogelijkheid om een combinatie te vinden, die optimaal beantwoordt aan jouw eisen, wensen en verlangens voor jouw persoonlijk slaapcomfort. Dat begint bij de matras. Degene die je daarbij het beste kan adviseren is de slaapspecialist. Daar vind je zoveel mogelijkheden, dat je over de aanschaf gerust een nachtje mag slapen. Er is keuze en variatie genoeg. In elke kwaliteits- en prijsklasse. Daarvoor hebben de inkopers van DroomDomein wel gezorgd. Zij wensen jou alvast welterusten. Copyright: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden; verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van DroomDomein. Druk- en zetfouten voorbehouden. 02 Jouw matras, onze zorg!

3 Inhoudsopgave: Alles wat je moet weten over matrassen Waarom na 10 jaar jouw matras vervangen? Voorkom rugklachten. Doe de test! Handige tips. Kies jouw juiste matras. Wat is wat? Matrassen collectie DroomDomein 12 Matras Klimaat 1 pocket Matras Klimaat 2 pocket Matras Natuur 1 pocket Matras Natuur 2 pocket Matras Klimaat Droomvoordeel 16 Matras Ruimte 1 pocket Matras Natuur Droomvoordeel 17 Matras Ruimte 2 pocket Matras Ruimte Droomvoordeel 22 Matras Dream pocket 23 Matras Dream HR-koudschuim 03 Jouw matras, onze zorg!

4 Waarom vrijwel ieder matras na 10 jaar aan vervanging toe is. Eigenlijk zouden we er een gewoonte van moeten maken om een matras elke tien jaar te vervangen. Zelf de beste en meest duurzame matras raakt na jaren intensief beslapen te zijn een keertje op. De fut gaat eruit. Veerkracht en draagvermogen worden langzaam maar zeker met de dag minder. Dat is niet alleen slecht voor jouw welverdiende slaap en broodnodige rust, maar vooral ook voor jouw kwetsbare rug en ledematen. Jouw lichaam krijgt dan niet meer de ondersteuning die het nodig heeft om zich goed te herstellen. Trouwens, ook de matras zelf heeft na zoveel jaren steeds meer moeite om zich te herstellen. Bovendien is zo n vermoeide en ingezakte matras geen fraai gezicht op jouw bed en in jouw slaapkamer. En meestal ook geen toonbeeld meer van goede hygiëne. Jarenlang elke nacht het vochtverlies van de slapende mens opnemen, laat nu eenmaal sporen na. Dus als je merkt dat ook jouw matras bovengenoemde symptomen begint te vertonen, dan wordt het tijd om er afscheid van te nemen. Ook al zul je er misschien een slapeloze nacht van hebben! Allemaal tekenen aan de wand dat de matras zo langzamerhand aan vervanging toe is. Na tien jaar is het matras zo n uur gebruikt. Niet alle klachten over je matras komen van jouw rug. Een slechte matras en matrasdrager kunnen niet alleen voor rugklachten zorgen, maar ook voor andere onaangenaamheden. Zo is in de meeste gevallen de belangrijke vochtregulatie van de matras niet meer wat het moet zijn. Dat kan ook bijna niet anders. Elke nacht verliest jouw lichaam gemiddeld een kwart liter vocht. Dat vocht moet telkens weer door de matras worden opgenomen en gereguleerd. Ook bij koorts, griep, verkoudheid en andere ziektes komt transpiratievocht vrij, dat in de matras verdwijnt. Zelfs de beste matras kan dat op den duur niet meer verwerken. Het vochtregulerend en ventilerend vermogen neemt met de jaren af, wat uiteindelijk ten koste gaat van je eigen slaapcomfort en gezondheid. Om nog maar niet te spreken van de hygiënische aspecten. Van een matras en matrasdrager, die 10 jaar lang zo n 6 tot 8 uur per etmaal zijn beslapen, kun je niet meer verwachten dat zij aan normale hygiënische eisen voldoen. Als het zo is dat jouw matras en matrasdrager ook op dat punt hun beste jaren wel hebben gehad, wordt het tijd dat je bij de slaap specialist van DroomDomein eens gaat uitkijken naar iets nieuws. Hij heeft het beste voor een gezonde nachtrust in huis. Tip Goed en regelmatig ventileren en verfrissen houdt jouw matras en matrasdrager langer jong, veerkrachtig en fris. Vergeet ook niet je matras regelmatig te keren (indien van toepassing). Bovendien geven de meeste matrassenfabrikanten duidelijke informatie, tips en voorschriften hoe je hun product het beste kunt onderhouden. Als je die volgt, heb je weer vele jaren lang plezier van jouw matras en matrasdrager. 04 Jouw matras, onze zorg!

5 Een slecht of verkeerd matras. De oorzaak van veel rugklachten. De tekeningen op deze pagina geven precies aan wat er met jouw wervelkolom en rugwervels gebeurt als jouw lichaam niet op de juiste wijze en op de juiste plaatsen wordt ondersteund. Om die ondersteuning daar waar nodig optimaal te kunnen geven, moet een matras veerkrachtig en soepel zijn en meegaan met de contouren van jouw lichaam, elke keer als het tijdens de slaap van houding verandert. Daarom mag een matras niet te hard en te stug zijn en ook niet te zacht en te slap. Een goede matras in combinatie met de juiste matras drager zorgt er voor, dat de wervelkolom zoveel mogelijk in een natuurlijke houding blijft. Daarmee wordt het kritieke doorzakken van de wervelkolom voorkomen, wat de oorzaak is van de meeste rugklachten. Veel mensen klagen over hun rug. Door stress, werkdruk, krachts inspanningen, foute lichaamshouding en andere oorzaken komt de wervel kolom onder te grote druk te staan en raken de rugwervels in de knel. Met rugklachten moet je je altijd wenden tot jouw huisarts, specialist, fysiotherapeut of chiro practor. Rugpijn en klachten kunnen ook veroorzaakt of verergerd worden door een verkeerde, te harde of te zachte matras. Tip Cafeine en nicotine hebben een ongunstige invloed op jouw slaapgedrag. Je hebt meer moeite met in slaap vallen en slaapt onrustiger. 05 Jouw matras, onze zorg!

6 Doe de test! Tien testvragen over jouw oude matras. Veel mensen denken dat ze nog steeds goed slapen op hun oude matras. Rugklachten worden vaak toegeschreven aan andere oorzaken en bij vage klachten, zoals gevoelloze benen, schouders of armen, wordt ten onrechte niet aan de matras gedacht. Onderstaande tien testvragen kunnen jou helpen om een juiste beoordeling van jouw huidige matras te maken. 1 Als ik net in bed lig o lig ik eerst een tijdje te woelen o kan ik gemakkelijk een prettige slaaphouding vinden 2 Als ik wakker word o voelt mijn matras klam aan o voelt mijn matras behaaglijk aan 3 Als ik me omdraai o moet mijn partner meedraaien, of rolt naar me toe o blijft mijn partner rustig liggen 4 Als ik op mijn zij lig o voelt mijn matras hard aan of zakt ze door o ondersteunt mijn matras het hele lichaam 5 Als ik op mijn rug lig o voel ik dat mijn onderrug (lumbale zone) nagenoeg geen ondersteuning krijgt o ondersteunt de matras mijn hele lichaam 6 De plek waar ik met mijn heupzone op de matras lig o is zo zacht dat ik het gevoel heb dat ik de matras helemaal kan indrukken o voelt bijna net zo stevig aan als de andere gedeelten 7 Als ik opsta o heb ik enigszins stijve benen en/of een stram gevoel in mijn rug o zijn mijn benen en rug ontspannen 8 Gedurende de nacht o word ik regelmatig wakker of lig ik te woelen en te draaien o slaap ik diep en vast 9 Als ik het bed opmaak o ziet mijn matras er vlekkerig en onhygiënisch uit o ziet mijn matras er fris en keurig uit 10 Als ik s morgens wakker word o voel ik mij gebroken, heb ik last van slapende armen, lichte hoofdpijn of een gevoelige nek o voel ik mij volkomen uitgerust Heb je tien keer het tweede antwoord aangekruist, dan kun je tevreden zijn over de kwaliteit van jouw matras. Heb je echter een of meerdere keren het eerste antwoord aangekruist, dan wordt het tijd om jouw slaapspecialist om raad te vragen. Hij zal jou graag adviseren. 06 Jouw matras, onze zorg!

7 Handige tips Die jouw keuze makkelijker maken Tip1 Geef jezelf en jouw matras de ruimte. Niets is zo vervelend en slaapt zo slecht als een matras die niet in de lengte en breedte bij jou past. Let er daarom op dat jouw matras minstens 20 tot 25 cm langer is dan jij zelf bent. En kies ook niet te smal. Vooral als je met een partner samen slaapt, is een brede matras een stuk comfortabeler en prettiger. Kies ook hier een matras die minimaal 20 tot 25 cm breder is dan jezelf bent. Tip2 Kijk vooral ook naar onderhoudvoorschriften van de fabrikant. Als je deze volgt, weet je zeker dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw aanschaf. Bovendien ben je in de garantieperiode beschermd tegen materiaal- en fabricagefouten en/of -gebreken. Tip3 Laat je niet alleen leiden door een lagere prijs. Een goede matras moet weer 10 jaar mee kunnen. Aan de buitenkant kun je de binnenkant niet beoordelen. DroomDomein werkt met gerenommeerde fabrikanten. Zij investeren veel in onderzoek, nieuwe productietechnieken, -technologieën en materialen om producten op de markt te brengen die jou bieden wat jij ervan verwacht: ultiem slaapcomfort en duurzaam uitgevoerd, in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tip 4 Ga proefliggen Hoe weet je welk matras het meest geschikt voor jou is? Proefliggen bij DroomDomein is een goede optie. Wij als slaapspecialist beschikken over voldoende kennis om jou een deskundig advies te geven. Te veel alcohol veroorzaakt een slechte nachtrust. Je slaapt slecht met een te volle of te lege maag. 07 Jouw matras, onze zorg!

8 Kies jouw juiste matras. Matrassen en matrasdragers zijn er in vele soorten, typen, uitvoeringen en maten. Van hoogwaardig polyether en schuimrubber/latex matrassen tot binnenvering- en pocketveringmatrassen; allemaal leverbaar in combinatie met bijpassende matrasdragers. Omdat elk mens anders is van lengte, gewicht en lichaamsbouw en een andere manier van slapen heeft, is de keuze van matras en -drager strikt individueel en gebonden aan persoonlijke eisen en wensen. Ook leeftijd en gezondheid spelen een rol bij het bepalen van een nieuwe slaapcombinatie. Bovendien is de moderne slaapkamer al lang niet meer alleen maar om te slapen. Voor steeds meer mensen is de slaapkamer een tweede leefvertrek, waar men televisie kijkt, leest, studeert, van een lange avond thuis of een luie zondagochtend geniet, of zich zomaar terugtrekt. Juist deze nieuwe functies van het slaapvertrek stellen andere eisen aan de matras, die immers vaker en intensiever wordt gebruikt. Om je op weg te helpen en wegwijs te maken in het aanbod van jouw slaapspecialist, volgt hier een indeling van de diverse moderne matrassen en hun voornaamste eigenschappen: Polyether matrassen Koudschuim matrassen Latex matrassen Traagschuim matrassen Binnenvering matrassen Pocketvering Veerkracht Redelijk Goed Goed Temperatuur afhankelijk Zeer goed Conformiteit* Redelijk Goed Zeer goed Zeer goed Goed Duurzaamheid Redelijk Goed Goed Goed Zeer goed Vochtregulatie Redelijk Redelijk Redelijk Goed Zeer goed Ventilatie Matig Redelijk Redelijk Goed Goed Verstelbaarheid Redelijk Redelijk/ goed Redelijk/ goed Redelijk/goed Hanteerbaarheid Zeer goed, licht in gewicht Goed, licht in gewicht Redelijk, is tamelijk zwaar en flexibel Redelijk, is tamelijk zwaar en flexibel Goed, is zwaarder dan binnenvering maar lichter dan latex *Conformiteit = het vermogen van een matras om zich optimaal aan te passen aan de contouren van het lichaam. Polyether, koudschuim en latex voelen over het algemeen warmer aan; binnenvering en pocketvering koeler. Vertel jouw slaapadviseur gerust op wat voor matras je nu slaapt en wat je daarvan vindt. En neem vooral de tijd om een aantal matrassen te testen. Ga gerust even proefliggen, zodat je zelf de verschillen tussen de ene en de andere combinatie aan den lijve kunt ondervinden. Laat je vooral vakkundig voorlichten. Jouw nieuwe slaapsysteem mag je de komende jaren niet uit je slaap houden nietwaar? 08 Jouw matras, onze zorg!

9 Wat is wat? De polyether matras Deze matrassen hebben een kern van zacht, opencellig polyurethaanschuim en zijn al dan niet voorzien van extra profileringen, ter verhoging van comfort of buigbaarheid van de matras. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het soortelijk gewicht (SG). Over het algemeen geldt: hoe hoger het SG des te groter de duurzaamheid is. Polyether matrassen vormen zich beperkt naar de vorm van het lichaam en hebben matig ventilerende en vochtdoorlatende eigenschappen. Na gebruik kan inzakken ontstaan wat tot kuilvorming leidt. Polyether matrassen zijn minder geschikt voor verstelbare boxen. De HR-Schuim matras Net zoals bij polyether wordt de kwaliteit van HR-foam bepaald door het soortelijk gewicht. Een hogere mate van comfort wordt geboden door zogenaamde HR-schuim of koudschuimmatrassen. Toegevoegde stappen in dit productieprocédé zorgen voor een zeer open celstructuur, waardoor de veerkracht en duurzaamheid van het materiaal toeneemt en zodoende tot een betere ondersteuning van het lichaam leidt. Ook ventileert het materiaal zeer goed. Tevens zijn HR-schuim matrassen geschikt voor verstelbare boxen. De latexmatras Van dit type matras wordt de kern gevormd door een luchtig mengsel van natuurlijke en/of synthetisch latex met een gelijkmatige celstructuur. Deze structuur zorgt voor een goede ventilatie. De celwanden zijn elastisch en veerkrachtig. Schuimrubbermatrassen zijn duurzaam, soepel en meestal geschikt voor verstelbare bodems. Ze bieden volledige ondersteuning omdat ze bij uitstek de contouren van het lichaam volgen. De visco-elastisch schuimmatras Ook wel bekend als traagschuim of Nasa-schuim. De kern is van temperatuurgevoelig schuim dat zich door het warmte transport en het gewicht van het lichaam (onder invloed van zwaartekracht) vormt naar de contouren van het lichaam, zonder teveel tegendruk te geven wanneer je draait of het bed verlaat, keert het weer zelfstandig terug naar oorspronkelijke vorm. Ook voor dit type matras geldt dat de kwaliteit wordt bepaald door het soortelijk gewicht. Tip Ga op vaste tijden naar bed. Je biologische klok loopt het best op vaste tijden. 09 Jouw matras, onze zorg!

10 Wat is wat? De pocketveringmatras Het verend interieur van dit matrastype is opgebouwd uit circa 200 tot 550 cilindrische of tonvormige kleine (niet groter dan 6 cm in doorsnee) veren per m2. Het aantal veren per vierkante meter is ook een bepalende factor om de kwaliteit te meten. Hoe meer veren per m2, des te beter de ondersteuning van de matras. Elke veer is afzonderlijk verpakt in een katoenen of non-woven hoes (pocket). Bij toepassing van soepele afdeklagen komt het karakter van het pocketveringinterieur goed tot zijn recht. Pocketveringmatrassen met cilindrische veren bieden een stabiele ligging. Pocketveringmatrassen met tonvormige veren bieden comfort met meer souplesse. Door te varieren in verschillende hardheden van veren in een matras, kunnen er comfortzone s gemaakt worden in een pocketveringsmatras. Een zachte schouderzone, een stevige lende-zone of bijvoorbeeld stevige heupzone. Pocketveringsmatrassen zijn zeer geschikt voor verstelbare matrasdragers. Alle pocketveringsmatrassen worden voorzien van een afdeklaag van schuim of latex, meestal aan 2 kanten, zodat je de matras ook kunt draaien. Deze schuimafdeklaag is zeer belangrijk, want des te beter de schuimafdeklaag van de pocketvering, des te comfortabeler en duurzamer de matras. Tip Een koele en frisse kamer is beter om in te slapen. De ideale temperatuur ligt tussen de 15 en 18 graden. De matrasdrager Ook matrasdragers zijn er te kust en te keur. Van de vertrouwde spiraalbodem tot en met de meest ingenieuze, in vele standen (automatisch) instelbare lattenbodems en luxueuze boxsprings die een eenheid vormen met jouw bovenmatras. Denk daarbij ook aan een nuttig accessoire als de matras beschermer, die de levensduur van jouw kostbare aanschaf verlengt en het lichaamsvocht, dat in de matras is terechtgekomen, absorbeert. En vergeet vooral het belang van het hoofd kussen niet! Een slecht en ongeschikt hoofdkussen kan de oorzaak zijn van een slechte slaaphouding, nek- en hoofdpijn en slapeloosheid. Als een goede matras wordt gecombineerd met een slecht hoofdkussen, kan er geen sprake zijn van goed slaap comfort. Ook bij DroomDomein is er volop keuze in diverse hoofkussens. 10 Jouw matras, onze zorg!

11 De matrassencollectie van DroomDomein De matrassen van DroomDomein zijn verdeeld in drie types: Klimaat: De matrassen van type Klimaat zijn temperatuur regulerend, fris in zomernachten en warm in de winter. Ze zijn hygiënisch en dragen bij aan een verkwikkende nachtrust. Natuur: De matrassen van type Natuur zijn met name gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn goed ventilerend, lekker warm, voelen zacht aan en hebben een luxe uitstraling. Ruimte: De matrassen van type Ruimte zijn drukverlagend. Daarnaast zijn ze ademend, snel drogend en extreem elastisch. 11 Jouw matras, onze zorg!

12 Matras Klimaat 1 pocket 375 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 375 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie 2-zijdig ligcomfort door 2 keer 4 cm koudschuim-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 12 Jouw matras, onze zorg!

13 Matras Klimaat 2 pocket 550 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 550 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie 2-zijdig ligcomfort door 2 keer 4 cm koudschuim-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 13 Jouw matras, onze zorg!

14 Matras Natuur 1 pocket 375 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 375 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie zacht ligcomfort door 2 keer 4 cm latex-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 14 Jouw matras, onze zorg!

15 Matras Natuur 2 pocket 550 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 550 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie zacht ligcomfort door 2 keer 4 cm latex-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 15 Jouw matras, onze zorg!

16 Matras Ruimte 1 pocket 375 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 375 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie ergonomisch ligcomfort door 2 keer 4 cm traagschuim-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 16 Jouw matras, onze zorg!

17 Matras Ruimte 2 pocket 550 Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 550 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie ergonomisch ligcomfort door 2 keer 4 cm traagschuim-afdeklaag makkelijk te draaien door keerlussen anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 90 dagen omruilgarantie 17 Jouw matras, onze zorg!

18 Droomvoordeel Matrassen Heerlijk slapen voor een zacht prijsje Als je voor een voordelige prijs een uitermate comfortabel matras wilt, dat ook nog eens lang mee gaat, dan is een Droomvoordeel matras van DroomDomein een uitstekende keuze. De Droomvoordeel matrassen zijn ook ingedeeld in 3 types: Klimaat, Natuur en Ruimte. Hierbij spelen klimaat regulering, natuurlijke materialen en drukverlaging een rol bij jouw keuze. 18 Jouw matras, onze zorg!

19 Matras Klimaat Droomvoordeel Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 300 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie stabiel ligcomfort door koudschuim-afdeklaag anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel soepele schoudercomfort zone wasbare hoes doorgestikt met Aegis leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 19 Jouw matras, onze zorg!

20 Matras Natuur Droomvoordeel Dit matras heeft de volgende eigenschappen: matras met een kern van 20% natuur latex 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie uniek ligcomfort door latex kern anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel wasbare hoes doorgestikt met Aegis en een 3D ventilatie border leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 20 Jouw matras, onze zorg!

21 Matras Ruimte Droomvoordeel Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerende pocketveermatras met 300 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie aangenaam ligcomfort door traagschuim-afdeklaag anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-bacterieel soepele schoudercomfort zone wasbare hoes doorgestikt met Aegis leverbaar in twee hardheden (soepel en stevig) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 21 Jouw matras, onze zorg!

22 Matras Dream pocket Dit matras heeft de volgende eigenschappen: goed ventilerend pocketveermatras met 270 veren per vierkante meter 7-comfortzones interieur goede ventilatie en vochtregulatie goed ligcomfort door koudschuim afdeklaag anti-allergisch wasbare hoes doorgestikt met 200 gr. per m2 Climawatt leverbaar in één hardheid (medium) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 22 Jouw matras, onze zorg!

23 Matras Dream HR-koudschuim Dit matras heeft de volgende eigenschappen: volschuim kern van hoogwaardig HR-40 schuim goede ventilatie en vochtregulatie anti-allergisch wasbare hoes doorgestikt met 200 gr. per m2 Climawatt leverbaar in één hardheid (medium) geschikt voor verstelbare lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, zowel elektrisch als handverstelbaar 23 Jouw matras, onze zorg!

24 Slaap lekker! Voor nog meer inspiratie Modelwijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.

Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!

Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen! Jouw matras, onze zorg Alles wat je moet weten over matrassen! Jouw matras, alle details Zowel het lichaam als de geest hebben het hard nodig om op te laden en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen

Nadere informatie

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze,

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze, Auping matrassen Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver hun materiaalkeuze, Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede matras? Als hij

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Spiraalbodems en Matrassen

Spiraalbodems en Matrassen Spiraalbodems en Matrassen p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping p. 04 Een Nederlands succesverhaal Auping spiraalbodems

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort Matrassen VOOR ELKE RUG EEN MATRAS Groot of klein. Dik of dun. Het maakt niet uit. Voor elke rug is er een passende matras. Juist bij matrassen raakt u gemakkelijk de draad kwijt. Het juiste advies speelt

Nadere informatie

Life & Soul. collection. elke dag weer dansend je bed uit

Life & Soul. collection. elke dag weer dansend je bed uit elke dag weer dansend je bed uit elke dag vol energie Optimaal ventilerende en comfortabele matrassen Een goede matras valt en staat met de conformiteit, dit is het vermogen van de matras om zich aan te

Nadere informatie

Nu 2 e matras halve prijs *

Nu 2 e matras halve prijs * Nachtrust is de meest onderschatte training Ontdek hier waarom >> Daarom slaapt team Belkin op M Line M Line en Topsport Goed slapen is de beste training! Over M Line Om overdag maximaal te kunnen presteren

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

Beter slapen op vakantie

Beter slapen op vakantie Beter slapen op vakantie Niet zelf meten Makkelijk te bestellen Gratis thuisbezorgd EEN DRÖM kwaliteitsmatras op maat Gerust op reis begint met een goed matras De meeste mensen gaan op vakantie om er even

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel van componenten

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim, pocketveren en ism-gel. Een matras uit de nieuwe

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel Slow Motion Matrassen Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line Slow Motion matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim,

Nadere informatie

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD.

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. NIEUW -- NIEUW -- NIEUW -- GELTEX!! Zo'n 20 jaar geleden kwam er traagschuim op de markt. Nu, 20 jaar later, is er een nieuwe ontwikkeling.

Nadere informatie

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM!

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM! Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij! klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie in slaapcomfort Met de ontwikkeling van INSIDE introduceert ClimaComfort

Nadere informatie

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST.

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. Curem_combibrochure NL_112013.indd 1 10-12-13 14:35 PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien

Nadere informatie

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex Matrassen Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex perfectioneert zijn bodems voortdurend en trekt die lijn door voor zijn matrassen. Een slaapsysteem is immers meer

Nadere informatie

Auping M atrassen. Cradle to Cradle matrassen

Auping M atrassen. Cradle to Cradle matrassen Auping M atrassen Pocket matrassen De matras van Auping zorgt voor actieve ondersteuning en ventilatie, door de DPPS veer*, de specifieke opbouw in zones en de ventilerende materialen in de matras. De

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past 1 Vindt uw Ultima dealer op ultimabedden.nl ERGONOMISCH Ultima creëert ultieme slaapsystemen, met als doel uw

Nadere informatie

A u p i n g M a t r a s s e n

A u p i n g M a t r a s s e n A u p i n g M a t r a s s e n Pocket matrassen De matras van Auping zorgt voor actieve ondersteuning en ventilatie, door de DPPS veer*, de specifieke opbouw in zones en de ventilerende materialen in de

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Norway Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! Norway is een comfortabele, eigentijdse slaapcombinatie, bestaande uit een beklede boxspring met bijhorend hoofdbord en een ergonomische pocketverenmatras.

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

Climate control in sleeping comfort

Climate control in sleeping comfort Climate control in sleeping comfort Swiss Technology Inside klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie van slaapcomfort klimatiserend ventilerend drukverdelend

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532 PERS JULI 2009 PE245532 IKEA.nl DE BESTE MATRAS VAN NEDERLAND IS... De allerduurste? De goedkoopste? De dikste? Daar kom je maar op één manier achter. Door zelf te testen. Ontdek welke matras het beste

Nadere informatie

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline.

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline. Nachtrust is de meest onderschatte training - Eva de Goede - Wereldkampioen hockey 2014 Ontdek het geheim van Team LottoNL-Jumbo Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke drukverdeling

Nadere informatie

Comfortabel slapen en fris ontwaken!

Comfortabel slapen en fris ontwaken! slaapsysteem optimaal bedklimaat Comfortabel slapen en fris ontwaken! Ontdek de unieke eigenschappen van Donkerblauw: PMS 301 - RAL 5005 InVenta, een nieuwe generatie bedbodems Lichtblauw: 20% PMS 301

Nadere informatie

Op een Quartz+ vlijt men zich neer

Op een Quartz+ vlijt men zich neer Op een Quartz+ vlijt men zich neer Quartz+-folder-DEF.indd 1 8/09/11 14:50 Quartz+-folder-DEF.indd 2 8/09/11 14:50 Quartz+ collectie Zoals kwarts één van de belangrijkste mineralen voor de mensheid is,

Nadere informatie

Slaapt u op uw buik,

Slaapt u op uw buik, Slaapt u op uw buik, rug of zij? Wat u zou moeten weten vóórdat u een nieuw bed gaat kopen. NIEUW SlaapID Voorbij is de tijd van twee minuutjes proefliggen in de showroom. Uw ideale matras, bedbodem en

Nadere informatie

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect Uw lichaam is de hele dag in de weer. Ook uw rug. Hij verdient dus een uitstekende nachtrust. Precies wat de matrassen van Lattoflex

Nadere informatie

comfortabele matrassen

comfortabele matrassen matrassen comfortabele matrassen Slapen is een prettige, maar vooral belangrijke activiteit in ons leven. Als we bedenken dat we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen, dan is het de moeite

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 HET GEHEIM VAN CUREM. PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien wij het als onze persoonlijke missie om je te

Nadere informatie

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Slaap doet leven nordisk sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Voor die gezellige winteravonden. #OCHTENdRITUEEL Mijn ochtendritueel? Genieten van de metamorfoses in mijn tuin,

Nadere informatie

Altijd Goed Slaapvoordeel!

Altijd Goed Slaapvoordeel! Altijd Goed Slaapdeel! ALASKA 160 X 223 X 64 CM 638,- nu: 549,- FLEUR 469,- nu: 349,- SERING 140,- nu: 99,- DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! ELEKTRISCH VERSTELBAAR! ELEKTRISCH VERSTELBAAR 160 2659,- 1999,-

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN Daar staat u in een beddenspeciaalzaak. U wilt een goed matras, u luistert naar de verkoper, u kijkt, gaat liggen en gaat nog eens liggen.

Nadere informatie

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen...

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen... voorjaars sale preston dreamcollectie gratis gratis splittopper 5JAAR* Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel Comforel. Normaal 35.- per stuk nu

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken M Line cadeauweken De maand

Nadere informatie

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195.

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195. sale Verbruggen MEGASTORE summer preston dreamcollectie sale gratis! topdekmatras t.w.v. 239.- 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte

Nadere informatie

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren èn de expertise van de Auping Adviseur, kom je tot de matras die perfect bij je past.

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren èn de expertise van de Auping Adviseur, kom je tot de matras die perfect bij je past. A u p i n g M a t r a s s e n Ons matrassenassortiment Een goede nachtrust valt of staat bij een goede matras. Maar wat voor de één een goede matras is, is dat niet per sé voor de ander. Een nieuwe matras

Nadere informatie

Nachtrust is de meest onderschatte training

Nachtrust is de meest onderschatte training Nachtrust is de meest onderschatte training ier k h de m >> t o On aar w PREMIUM COLLECTION Slow Motion VIII M Line Ik heb in trainings mijn vaste vonden. e g e j t a a m Slapen op M Line wordt aanbevolen

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

Silvana zomernachtstunts

Silvana zomernachtstunts Kies eenvoudig met de complete en overzichtelijke Silvana collectie! Ontdek je dekbed, kies je kussen met Silvana zomernachtstunts Silvana zomerkussens Silvana heeft voor iedere slaapwens een perfect kussen,

Nadere informatie

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195.

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195. preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak Ook elektrisch leverbaar 1595.- 1195.- Preston boxspring vlak Origineel Bonell

Nadere informatie

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen...

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen... Autumnsale preston dreamcollectie gratis! split topdek t.w.v. 289.- 5JAAR* GARANTIE Hoofdkussen Preston Silver 15% 15% zuiver dons en 85% donsveertjes. Een halfdons hoofdkussen zacht en toch ondersteunend.

Nadere informatie

BEDDORAMA. Slapen nieuws 1295.- Elegance 30% speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. hoofdbord Comfortschuim matras-toppers

BEDDORAMA. Slapen nieuws 1295.- Elegance 30% speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. hoofdbord Comfortschuim matras-toppers BEDDORAMA BOXSPRINGS MATRASSEN LEDIKANTEN DEKBEDDEN BEDDEN speciale najaars actie prijzen! Slapen nieuws In diverse maten leverbaar Gestoffeerd hoofdbord Comfortschuim matras-toppers 7-zon e pocketveer

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl wintersale Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen To ILRUI L OMROUM porters ps e Fy si ut en OOR EN D L O V E AANB ot h ra p e G A G A IE E R A NRTA N T I Sleep well.

Nadere informatie

welke matras past bij jou?

welke matras past bij jou? welke matras past bij jou? Waar ligt jouw focus? Revor Bedding maakt matrassen die jou beter doen slapen. Véél beter... Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf te kennen; Transpireer je makkelijk s nachts?

Nadere informatie

Het beste slaapadvies

Het beste slaapadvies Het beste slaapadvies bij Slaapkenner Rademakers! OptiSleep hoofdkussen actie! Nu twee voor 39,95 Keuze uit de mooiste boxspring-stoffen! pag.3 Ervaar het verschil met onze Zeven zekerheden: 1 Gegarandeerd

Nadere informatie

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL.

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL. OPRUIMING Altijd Goed Slaapvoordeel! ZOMER DEKBED vanaf 35,- KUSSENS ARIANE 60,- nu: 55,- LEDIKANT NANCY 90 X 200 CM nu: 299,- EXCL. HOOFDBORD 930,- nu: Meerprijs hoofdbord v.a. 200,- 699,- 699,- CORSICA

Nadere informatie

bedtijd ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Nieuw: Pose tegen snurken. Vandyck samen uitgerust wakker worden ONLINE LINNENSTORE

bedtijd ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Nieuw: Pose tegen snurken. Vandyck samen uitgerust wakker worden ONLINE LINNENSTORE bedtijd...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. samen uitgerust wakker worden ONLINE LINNENSTORE Vandyck pagina 2: SlaapID helpt u op weg bij fysieke klachten Nieuw: Pose tegen snurken. pagina

Nadere informatie

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol nieuws Slapen PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder een zuiver scheerwollen dekbed! z u i v er s c h e l p u ur ur wo Texelse Wol tu er De originele Texelse Wol dekbedden zijn puur en eerlijk, zuiver scheerwol

Nadere informatie

Ontdek het bed van uw dromen

Ontdek het bed van uw dromen Ontdek het bed van uw dromen H e t b e d v a n u w d r o m e n Medicomfort is producent en leverancier van topkwaliteit traagschuim producten. De laatste jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken Slow Motion HYBRID Premium

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht!

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! Kijk snel op de achterzijde van deze folder U vindt uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller op de

Nadere informatie

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping AVS boxspring De ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter Een nieuwe norm in comfortabel en fris slapen Auping staat synoniem voor comfortabel en fris slapen. De nieuwe Auping AVS boxspring

Nadere informatie

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen...

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie autumn sale gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar Boxspring Easy 160x200 van 1995,- voor 1595,- 180x200 van 2118,- voor 1695,- 180x210 van 2243,- voor 1795,- Ook niet verstelbaar

Nadere informatie

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE.

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE. KOM NAAR ONZE 30% korting 40% korting korting70% OKHUIZEN slaapcomfort CITY helemaal compleet! BOXSPRING VOORDEEL! ATLANTA Modern en strak vormgegeven. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort.

Nadere informatie

899.- Slapen. nieuws. speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. In diverse kleuren leverbaar. hoofdbord. Boxspring Wave Plus

899.- Slapen. nieuws. speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. In diverse kleuren leverbaar. hoofdbord. Boxspring Wave Plus Slapen nieuws BOXSPRINGS MATRASSEN LEDIKANTEN DEKBEDDEN BEDDEN speciale najaars actie prijzen! In diverse kleuren leverbaar In diverse maten leverbaar Gestoffeerd hoofdbord Boxspring Wave Plus Prachtige

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

Slaapvoordeel! Altijd Goed

Slaapvoordeel! Altijd Goed Altijd Goed Slaapvoordeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 ELEKTRISCH 70/80/90 X 200 CM 539,- nu: 419,- ELLIS 150 X 197 CM 549,- nu: 379,- GRANDEUR 1250 2823,- nu: 2139,- Grandeur 1250

Nadere informatie

JAARGANG 06 I EDITIE 02 I 2014. Hèt Slaapmagazine. Stijn s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, Nuenen, 040-2840013

JAARGANG 06 I EDITIE 02 I 2014. Hèt Slaapmagazine. Stijn s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, Nuenen, 040-2840013 JAARGANG 06 I EDITIE 02 I 2014 Hèt Slaapmagazine Stijn s Slaapstudio, Opwettenseweg 81, Nuenen, 040-2840013 Stijn s schijf van vijf! We weten t allemaal! De vraag is alleen; wat doen we ermee? Genoeg water

Nadere informatie

bedtijd Lente! ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lekker fris bed- en badtextiel pagina 6 Nieuw: Pose tegen snurken.

bedtijd Lente! ...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lekker fris bed- en badtextiel pagina 6 Nieuw: Pose tegen snurken. bedtijd SLP family boxspring Compleet incl. hoofdbord, vlakke boxsprings en matrassen van 2199,- voor 1649,- (160x200)...het wordt tijd, dat u weer écht lekker slaapt. Lente! Lekker fris bed- en badtextiel

Nadere informatie

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS Marlou van Rhijn Gouden medaille op de Paralympische Spelen 2012 Nieuw. M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

OKHUIZEN 79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! slaapcomfort. PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse.

OKHUIZEN 79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! slaapcomfort. PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. slaapcomfort nieuws Slapen OKHUIZEN PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder een zuiver scheerwollen dekbed! z u i v er s c h e l p u ur ur wo Texelse Wol tu er De originele Texelse Wol dekbedden zijn puur en

Nadere informatie

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord,

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord, DECEMBER 2011 JANUARI 2012 COMPLETE BOXSPRINGSET NAPOLI Bestaande uit hoofdbord, 2x boxspring, 2x gestoffeerd matras, pootjes en incl. luxe comforttopper. Afmeting 140x200 cm nu voor 795.- 160x200 cm nu

Nadere informatie

www.mline.nl Uw M Line slaapspecialist: Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten

www.mline.nl Uw M Line slaapspecialist: Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten Uw slaapspecialist: Tijde 20% vo lijk op all ordeel e produ cten! * Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Aanbevolen door Robert Bouten

Nadere informatie

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,-

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,- ARIANE 2 STUKS 80,- : 65,- 459,- : 299,- 160 X 223 CM 696,- : 549,- LILY 4-SEIZOENEN DEKBED 90,- : 79,- GRANDEUR 1000 ELEKTRISCH 2659,- : 1999,- 1000 KORTING 25% n 2 boxsprings 20 cm vlak v.v. bonell veren

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie

WARM & KNUS. Warm wintervoordeel. 15% voordeel * 100% Auping. Deze winter is. www.auping.nl

WARM & KNUS. Warm wintervoordeel. 15% voordeel * 100% Auping. Deze winter is. www.auping.nl Deze winter is WARM & KNUS Warm wintervoordeel Winter. De dagen worden korter en kouder Toch ziet Auping er de voordelen wel van in. Zo wordt het nóg lekkerder om heerlijk in uw warme bed te liggen! Daarom

Nadere informatie

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: WEgDroMEn WIN EEN FØRss Boxspring T.W.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Bot.indd 1 24-09-12 10:22 TIJd voor EEN NIEuW matras? U KriJgT

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% voordeel op het Auping assortiment * * Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op www.auping.be/zomeractie Laat je

Nadere informatie

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen...

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie sale winter gratis! topdekmatras 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel

Nadere informatie

ontdek het nieuwe slapen!

ontdek het nieuwe slapen! ontdek het nieuwe slapen! the most personal mattress. perzona.nl ontdek het nieuwe slapen! De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen. Jij slaapt op jouw manier.

Nadere informatie

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design WINTERVOORDEEL BOXSPRING INSPIRATION al vanaf 2.995,- In deze folder o.a.: Gratis donzen dekbed Silvana bij aanschaf van een complete Eastborn Prime boxspringcombinatie, (pag 4) Inspiration Fit Design

Nadere informatie

zomer VOORDEEL 2 e 200,- 1.775,- VOORDEEL * HALVE TOT KUSSEN PRIJS VOORDEEL op matrassen

zomer VOORDEEL 2 e 200,- 1.775,- VOORDEEL * HALVE TOT KUSSEN PRIJS VOORDEEL op matrassen zomer 00,- op matrassen e 1.775,- * * Tot 1775,- voordeel op een compleet tweepersoons Tempur slaapsysteem. UW ZOMER bij TEMPUR Kies een Tempur F- lex of Cloud bedbodemorigvlak, -of 4-mot 00,Kies uit een

Nadere informatie

BEDDORAMA 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm

BEDDORAMA 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm lekker slapen begint bij BEDDORAMA Jubileum aanbieding 60 jaar ervaring in boxsprings! elektrisch verstelbaar 24.- normaal 31,- 31,- 24,- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis

Nadere informatie

topprestaties vragen topcomfort! Frederik Van Lierde Ironman World Champion Hawaï

topprestaties vragen topcomfort! Frederik Van Lierde Ironman World Champion Hawaï topprestaties vragen topcomfort! Frederik Van Lierde Ironman World Champion Hawaï Als topsporter ben je steeds op zoek naar het nieuwste en beste. Recuperatie is heel belangrijk. En daarom ben ik op zoek

Nadere informatie

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL Anouk Hoogendijk Voetbalster Nederlands vrouwenelftal Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. Daarom slapen topsporters op M Line! NU 25 % MATRASSEN* EN 15 % De perfecte combinatie van

Nadere informatie

De kracht van Mérens

De kracht van Mérens De kracht van Mérens Ontspannen ontwaken Goed, lekker en ontspannen slapen is belangrijk. Mensen slapen gemiddeld een derde deel van hun leven! Een goed en comfortabel bed is daarom essentieel. Goed slapen

Nadere informatie

Slaapsystemen. Matras SOLIDO 1050. Matras SOLIDO 600

Slaapsystemen. Matras SOLIDO 1050. Matras SOLIDO 600 Matras SOLIDO 1050 Kern: Hoogte ca. 140 mm, RG 40 Puntelastisch 5-zone koudschuim met golfstructuur. Comfortzone voor bekken, lende en schouders, hoofd- en voetenzone. Bekleding: Elastische dubbeldoekbekleding,

Nadere informatie