Ontwerp naar tevredenheid aangepast!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontwerp naar tevredenheid aangepast!"

Transcriptie

1 Ontwerp naar tevredenheid aangepast! Terugkoppeling Woonwensen Workshop 4C op 30 januari 2014 Ook de tweede Woonwensen Workshop was een groot succes. Maar liefst 30 geïnteresseerden dachten mee over de plannen voor de 4C-buurt in Berkel en Rodenrijs. ERA Contour en XXarchitecten presenteerde een nieuwe verkaveling met twee verschillende parkeeroplossingen. Variant 1: parkeerhof in het midden van het plangebied. En variant 2: groene tussenstraat waar aan weerszijde geparkeerd wordt (dicht bij de woningen) De nieuwe verkaveling werd ondersteund door een 3D-schets, zoals hieronder te zien, zodat duidelijk te zien is wat de sfeer van de buurt kan worden.. Daarnaast is er een matrix getoond aan geïnteresseerden waarin de verschillende woningtypen te zien zijn, de plattegronden en de doorsnedes. Tot slot was er ook een 3D-schets van de tweekapper te zien, die momenteel wordt doorgerekend door ERA Contour. Hieronder leest u meer over de besproken onderwerpen en de vragen en opmerkingen die leven onder geïnteresseerden. Heeft u nog leuke ideeën en inspiratievolle kiekjes? Deel ze met ons via Pinterest op

2 Samen buiten, hoe werkt dat? We hebben het de vorige keer ook al even besproken. Het collectieve binnengebied versus privétuinen. Waar gaat bij de toekomstige bewoners de voorkeur naar uit? Of is een tussenvariant de ideale oplossing? Ook deze workshop werd hier uitgebreid over gebrainstormd. Bijna iedereen voelde veel voor het idee om de buitenruimte gedeeltelijk gemeenschappelijk te gebruiken. Als idee werd het omarmd, om volmondig ja te zeggen, wilden de bewoners nog veel vragen beantwoord zien, zowel over ontwerp als contractueel. Enkele vragen die speelden : Hoe ziet het er uit? Behoudt de bewoner een echt privédeel? Hoe wordt het georganiseerd? Hoe wordt het contractueel voorkomen dat een nieuwe bewoner later toch een schutting om zijn eigen terrein zet? Hoe wordt voorkomen dat het terrein het speelterrein voor de buurt wordt? Hoe wordt duidelijk dat het terrein vooral voor de bewoners is? Alle enthousiasten wilden wel een eigen privégebied bij de eigen woning. Afspraak is om bij de volgende bijeenkomst te komen met een compleet antwoord op al deze vragen. Als aandachtspunt bij de verdere uitwerking werden de bergingen en schuren nog genoemd. In de plattegronden ontbraken de bergruimten (gedeeltelijk). Hoe wordt een wildgroei aan bijgebouwen voorkomen? Aan tafel! Er werd door de deelnemers plaatsgenomen aan twee tafels. Allereerst werden de maquettes met twee verschillende parkeeropties doorgenomen. Er was een grote consensus in de voorkeur voor een half verharde bestrating in het midden van het plangebied, variant 2 (zie de afbeelding op de volgende pagina). De bewoners kunnen dan kiezen om de auto dicht bij de eigen woning te parkeren of een garage te nemen. De andere oplossing met een gecombineerde parkeerplaats had geen voorstanders. Weliswaar ontstaat een groter autovrij binnen gebied maar veel auto s bij elkaar zien er lelijker uit dan verspreid over het terrein. Enkele potentiële bewoners dachten wel na over een garage, afhankelijk van de kosten, maar niemand had er veel geld voor over. Een (half)ondergrondse garage zou vanwege de extra kosten waarschijnlijk door niemand gekozen worden.

3 Typisch! Vervolgens namen we in de workshop de drie woningtypen door. Hieronder de uitwerking per type, wat vonden de deelnemers van de workshop er van? Meerkapper De meerkapper is een ruime eengezinswoning in een blokje van 3 of 4 woningen aaneengesloten. Hoeveel interesse is er naar dit type en wat vindt men van deze woning? Vooral van de meerkapper werd gezegd dat de beoogde v.o.n.-prijs te hoog is. Men wil geen of meer betalen voor een rijwoning. Dan is er goedkoper nieuwbouwaanbod in de omgeving beschikbaar. Dat de woning 6 meter breed is, is ook geen unique selling point. Men heeft dan liever een smallere goedkopere woning, die erg duurzaam is. Genoeg interesse dus, als de prijs maar omlaag gaat. Tweekapper De tweekapper is verder uitgewerkt dan de andere typen, zodat inzichtelijk wordt hoe de woningen eruit komen te zien. Het ontwerp uit de eerste workshop is aangepast en de kap is doorgestoken. Zo is er de mogelijkheid voor een balkon over de volledige diepte van de eerste verdieping en een veranda op de begane grond. Het overstek kan ook worden uitgevuld met extra woonruimte.

4 Wat dacht u van een extra grote woonkamer of keuken, een berging of misschien wel een hobbykamer? Het is allemaal mogelijk! Op de volgende pagina de eerste schets. Ook bij de tweekapper werd de beoogde prijsrange als hoog ervaren (indicatie euro). Toch was er veel interesse, meer dan voor de meerkapper. Sommige mensen die eigenlijk voor de vrijstaande woning kwamen vonden de tweekapper gezien haar prijs interessant, alleen vonden ze de tweekapper voor hun woonwensen te klein. Ze gingen er qua ruimte ten opzichte van hun huidige woning dan onvoldoende op vooruit. Een kritische kanttekening waren de taartpunttuinen, zoals een geïnteresseerde ze noemde. ERA Contour en XXarchitecten moeten nog eens een kritische blik werpen op de positionering van alle woningen, zodat er maximaal bruikbare buitenruimten ontstaan en niet achtertuinen van 1 meter diep op sommige plekken. Men vroeg zich af wat de dakhelling is bij dit woningtype. Er ontstaat een erg kleine slaapkamer onder het dak. Een fatsoenlijk tweepersoonsbed of überhaupt het bed in stappen is nu lastig. De dakkapel is volgens deelnemers niet slim gepositioneerd. Idee: muur onder dak verhogen, zodat er knieschotten ontstaan en een hoger dak voor meer ruimte zorgt. Vrijstaand Ook voor de vrijstaande woningen kwamen er veel geïnteresseerden. De keuze voor de vrijstaande woning hing wel af van de uiteindelijke prijsvorming. Als deze te hoog uitvalt, zullen sommigen uitwijken naar de tweekapper. De plattegrond vond iedereen erg mooi met de ingang op het oosten en het wonen op het zuidwesten.

5 Prijsvorming woningen In het algemeen vond met de woningen aan de dure kant. De deelnemers waren ook benieuwd hoe de prijs was opgebouwd. Wordt de stevige prijs volledig veroorzaakt door de duurzame energie- en materiaal maatregelen of heeft dit ook met de grondprijs van de gemeente te maken? De gemeente was ook vertegenwoordigd tijdens de bijeenkomst en er is een heel vragenvuur op hen losgelaten. Men is benieuwd of de grondprijzen wel afgestemd zijn op de huidige marktprijzen. Verder gaven de deelnemers aan wel iets extra s te willen betalen voor het duurzame 4C concept maar een ton voor duurzame maatregelen is te veel zo als een deelnemer het verwoordde. Design De meeste deelnemers hadden een goed gevoel over de gepresenteerde schetsen. Er waren vragen over de persoonlijke aanpassing van het concept, zoals: - Kan ik half verhoogd wonen zonder dat ik een garage onder mijn woning wil? - Kan ik een rugzak woning maken waar wij met het gezin van onze dochter kunnen wonen? Het balkon werd door weinig mensen gewenst. Dat balkon heeft voor mij geen meerwaarde, maak de woningen liever goedkoper, aldus een van de deelnemers. Duurzaamheid en materiaalgebruik Alle aanwezigen vonden duurzaamheid nog steeds een van de meest belangrijke aspecten van dit project. Van de 3 duurzaamheidsconcepten (met gas, met een warmtepomp en een collectief concept) die werden voorgesteld, viel de collectieve optie voor iedereen af. Hiervoor is namelijk een meerprijs van toepassing. Dit was voor velen niet aantrekkelijk. Een aantal vonden de conventionele oplossing met gasaansluiting te weinig ambitieus. Als voordeel van de warmtepomp werd genoemd dat men dan (meer) onafhankelijk is. Dit thema van onafhankelijkheid werd een aantal keren genoemd, onafhankelijkheid van gasleverantie, van gasprijzen, van energiemaatschappijen en van stijgende energiekosten. Weinig deelnemers kozen op principiële gronden voor een notaloze oplossing. De verhouding tussen investeringen en opbrengsten waren cruciaal en daar was veel vraag naar. Er was ook interesse voor de duurzame omgang met materialen, men kon er zich nog geen goede voorstelling bij maken. Een heldere uitleg over alle verschillende aspecten, gekoppeld aan de eventuele kosten is gewenst. We komen hier later zeker op terug.

6 Tips en tops Nog wat leuke ideeën, tips en andere besproken onderwerpen waren: Elektrisch oplaadpunt voor auto s Boodschappen tot aan de voordeur kunnen brengen Ten aanzien van het energieconcept: er wordt hierover een aparte workshop georganiseerd. Waarom geen lessenaarsdak vroeg een deelnemer zich af. Zo kunnen er meer zonnepanelen op het dak aan de juiste zonzijde. Functie boven esthetica! Iedereen vindt nog steeds energieneutraliteit erg belangrijk! De gemeente gaf nog aan dat de Oostmeerlaan een groene laan met bomen wordt. Er is daarbij een stringente verkaveling in Meerpolder. Hierop reageerde een geïnteresseerde dat een stringente verkaveling naast de sportvelden niet gepast of noodzakelijk is. Op de vraag is de Oostermeerlaan een belangrijke ontsluitingsweg, antwoordde de gemeente dat dit inderdaad zo is. Deze verbindt het lint met de Klapwijkse weg en de Boterdorpseweg. Een zorg van ERA Contour en XXarchitecten is dat de bomen die de gemeente aan de Oostmeerlaan wil planten schaduw op het kavel geven, waardoor zonnepanelen en het gehele duurzaamheidsconcept in het geding komen. Deze vraag hebben wij aan de gemeente gesteld, zodra wij een antwoord hebben geven wij dit aan u door. Kunnen de installaties voor de rijwoningen worden gedeeld vroeg een deelnemer? Tijdens de vorige workshop werd al geopperd om zonnepanelen op de schutting of carports aan te brengen en deze energie te delen. Kan de garage bij de vrijstaande woning kleiner? Ja is hierop het antwoord. U vraagt wij draaien - Goed voorstel voor de openbare ruimte inclusief organisatie, kostenverdeling en samenwerkingsmogelijkheden. - Situering woningen optimaliseren ten opzichte van de zon zodat er goede voor- en achtertuinen ontstaan en een prettige openbare ruimte. En vervolgens dit in de maat zetten en een bezonningsstudie doen. - Beter onderbouwde en meer concurrerende prijsopgave. - Meer woonvorm opties. - Opnemen van bergingen in de plannen. - Keuze van materialen en wat daar zo bijzonder aan is - Uitwerking van het energieopzet en indicatie van de meerkosten ten opzichte van een traditionele woning ( euro voor een nieuwe tweekapper zoals ze in de buurt worden aangeboden). - Straatprofiel maken. Hoe is de afstand van de tuin tot aan de openbare weg e.d.

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop 2 WONEN AAN DE HAVEN NOORDERHAVEN 4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 4 maart is de tweede workshop voor Veld 10 in de oude Broodfabriek gehouden. Op deze avond hebben

Nadere informatie

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015 Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 30 september 2015 Inleiding Op 30 september 2015 heeft de 2 e informatie- en codesignbijeenkomst plaatsgevonden voor Wonen in Helsdingen. Ontwikkelaar Blauwhoed

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

Voor nu een hartelijke groet,

Voor nu een hartelijke groet, Op 29 maart 2016 vond de tweede co-creatiebijeenkomst plaats voor BergsLicht. Aan het begin van deze bijeenkomst presenteerden Blauwhoed en GeO architecten de verschillende te realiseren woningen. Tijdens

Nadere informatie

Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 5 oktober 2016

Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 5 oktober 2016 Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 5 oktober 2016 Inleiding Op 5 oktober 2016 vond de co-creatiebijeenkomst plaats voor Wonen in Helsdingen fase 2. Tijdens deze bijeenkomst presenteerden ontwikkelaar

Nadere informatie

Duurzaam, maar niet te duur

Duurzaam, maar niet te duur Duurzaam, maar niet te duur Terugkoppeling Woonwensen Workshop 4C op 10 december 2013 De eerste Woonwensen Workshop op 10 december 2013 was een succes. Ruim 20 geïnteresseerden dachten mee over de plannen

Nadere informatie

Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 25 november 2015

Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 25 november 2015 Verslag informatie- en co-creatie bijeenkomst 25 november 2015 Inleiding Op 25 november 2015 vond de 3 e informatie- en cocreatiebijeenkomst plaats voor Wonen in Helsdingen. Bij de eerste twee co-creatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk Den Doorn leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie en Vrijstaande Tweekapper Hoek-/tussen Almkerk Den Doorn leeft! DEN DOORN ALMKERK WOONMATCH In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant van het dorp gewerkt

Nadere informatie

Inleiding. Pagina 1 van 10

Inleiding. Pagina 1 van 10 Rapportage vragenlijst deelplan Dudok, Kerckebos ch Datum vragenlijst: 14 juni 2013 Datum verslag: 17 juli 2013 Inleiding Vanwege de aanpassingen in het plan voor deelplan Dudok in Kerckebosch ten opzichte

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Om een idee te krijgen,waar uw interesse naar uit gaat, verzoeken wij u vriendelijk deze vragenlijst in te vullen. Onder andere met behulp van deze antwoorden kan de

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland 8. Woningtypen Voor Braassemerland kunnen verschillende bijzondere woningtypen ontwikkeld worden. Deze woningen zijn specifiek voor hun locatie en ontsluiting, hierop wordt ook de situering op de kavel

Nadere informatie

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k. TE KOOP Twistvlietpad 183 8043 HZ Zwolle 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Postcode 8043 HZ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1400m Garage Garage, Carport Woonruimte 130m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN

VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN VRIJSTAAND CONSUMENTGERICHT WONEN Vrijstaand consumentgericht wonen Op de woningmarkt is een groeiende behoefte te constateren naar vrijstaande en toch betaalbare woningen op kleine kavels. Een categorie

Nadere informatie

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten)

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten) De belangrijkste opbrengst van de eerste meedenkbijeenkomst Klantenpanel Kerckebosch Vernieuwt 5 juli 0 Aan drie ronde tafels hebben meer dan 30 mensen meegedacht over de nieuwbouw in de eerste fase. Met

Nadere informatie

De Ideale Woning. Opties. Wat kosten onze woningen? DE IDEALE WONING

De Ideale Woning. Opties. Wat kosten onze woningen? DE IDEALE WONING DE IDEALE WONING Gezonde, gifvrije, ecologische, grote woning met begane grond van 65 m2 (i.p.v. de standaard 49 m2!) Optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zelf de indeling en het uiterlijk bepalen met

Nadere informatie

Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel)

Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel) Gespreksverslag Onderwerp : Sweensstraat-West: klankbordgroep Datum : 14 maart 2011 Locatie : Locatie Westkant (Vossenbergselaan 72, Kaatsheuvel) Aanwezig namens - gemeente : Rick Dusée (projectleider)

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Enquête Samenvoorzienend Erfwonen Zeewolde

Enquête Samenvoorzienend Erfwonen Zeewolde Enquête Samenvoorzienend Erfwonen Zeewolde Deze enquête wordt om twee redenen aan u voorgelegd. Aan de ene kant willen wij als initiatiefnemer graag een beeld hebben van uw achtergrond en motivatie als

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015 Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 7 maart 205 Op 7 maart 205 organiseerden de gemeente Nunspeet, Omnia Wonen en Van Wijnen een informatiebijeenkomst voor de plannen voor nieuwe woningen in Elspeet

Nadere informatie

Midwoldastraat 11, 6835 CC Arnhem

Midwoldastraat 11, 6835 CC Arnhem Midwoldastraat 11, 6835 CC Arnhem Bieden vanaf 175.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruime woning met maar liefst 5 slaapkamers die u zonder het maken van grote kosten kunt betrekken? Dan is dit

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

Marktonderzoek Waterrijk

Marktonderzoek Waterrijk Marktonderzoek Waterrijk Almelo Amersfoort, 30 juli 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 1.1 Aanleiding van het onderzoek 2 1.2 Onderzoeksvraag 2 1.3 Methode 2 2 Beoordeling plan Waterrijk 3 2.1 Waterrijk

Nadere informatie

Van Borselenstraat 33, 6826 NH Arnhem

Van Borselenstraat 33, 6826 NH Arnhem Van Borselenstraat 33, 6826 NH Arnhem Bieden vanaf 185.000,- k.k. Omschrijving Deze leuke hoekwoning met een garage, een berging en een carport op een groot perceel van 291 m² wacht op u! Het huis staat

Nadere informatie

Periode Bouwkunde, klas 10

Periode Bouwkunde, klas 10 , klas 10 JAN DE BOER KLAS 10H1 PLUSDOCUMENT HAVO-PLUS. De opdracht. In deze periode heb ik samen met Kees een eengezinswoning ontworpen. Hierbij gingen we uit van een set schetsen en een idee. We dachten

Nadere informatie

Theemsplein 6 Haarlem

Theemsplein 6 Haarlem Theemsplein 6 Haarlem Huurprijs 1.850,-- p.m. Leef! in een kant-en-klaar huis. BIJZONDER SFEERVOLLE en UITSTEKEND onderhouden ROYALE (6 SLAAPKAMERS!) jaren dertig woning met uitzicht over het Theemsplein

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT. 5 Woningen Rietbaan te Huissen

VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT. 5 Woningen Rietbaan te Huissen VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT 5 Woningen Rietbaan te Huissen 13045.B Rietbaan Huissen, Bureau Maris i.o.v. Walvoort Vastgoed B.V. 19-5-2015 HISTORIE - Het plangebied (gele kader) was in de 19e eeuw onderdeel

Nadere informatie

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k.

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k. TE KOOP Oeverzegge 31 8043 LD Zwolle 259.500 k.k. KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Postcode 8043 LD Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Voortuin, Zuidwest, 6.5 8m Woonruimte 116m² Perceeloppervlakte 216m² Inhoud

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten.

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. optie 1 < 186 > < 252 > bijkeuken Bij deze optie is

Nadere informatie

TE KOOP. Blauhússtrjitte K.K EV Damwâld

TE KOOP. Blauhússtrjitte K.K EV Damwâld TE KOOP 199.500 K.K. Blauhússtrjitte 38 9104 EV Damwâld Blauhússtrjitte 38 9104 EV Damwâld Inleiding INPAKKEN, VERHUIZEN EN...KLAAR! Hier kunt u zo in; deze twee-onder-een-kapwoning aan de Blauhusstrjitte

Nadere informatie

De Wetterkamp 57 JOURE

De Wetterkamp 57 JOURE De Wetterkamp 57 JOURE Vraagprijs 167.500,00 kosten koper Adresgegevens Adres De Wetterkamp 57 Postcode / plaats 8501 PL Joure Provincie Friesland Locatie gegevens Object gegevens Soort woning Eengezinswoning

Nadere informatie

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM TUSSENWONING HOEKWONING TWEEKAPPER (EXCL. GARAGE) 170.000 TOT 180.000,- VRIJ OP NAAM 195.000,- TOT 205.000,- VRIJ OP NAAM 255.000,- TOT 265.000,- VRIJ OP NAAM Ben je op zoek naar een betaalbare tussenwoning,

Nadere informatie

H.J. KNIGGESTRAAT NH STADSKANAAL K.K.

H.J. KNIGGESTRAAT NH STADSKANAAL K.K. H.J. KNIGGESTRAAT 93 9501 NH STADSKANAAL 239.500 K.K. INLEIDING H.J. KNIGGESTRAAT 93, 9501 NH STADSKANAAL Ruime woning met mogelijkheid om gedeeld wonen te creëren door de twee woonlagen met eigen woonkamers

Nadere informatie

Daar teken ik voor! Rheense Waarden. Kavelpaspoort. Dorpse Waard. in Elst.

Daar teken ik voor! Rheense Waarden. Kavelpaspoort. Dorpse Waard. in Elst. Daar teken ik voor! Rheense Waarden Kavelpaspoort Dorpse Waard in Elst www.kavelsinrhenen.nl thuisgemaakt Dorpse Waard, Elst WOONRECEPTENBOEK COLOFON: Stedenbouwkundig kookboek met recepten voor de invulling

Nadere informatie

Vraagprijs 445.000 k.k.

Vraagprijs 445.000 k.k. Lijsterlaan 381 te BUSSUM Vraagprijs 445.000 k.k. In rustige laan op loopafstand van scholen, natuurgebieden en winkels, gelegen ruime perfect onderhouden hoekwoning met zeer grote zonnige tuin en royale

Nadere informatie

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande Vestdijklaan 26, `s-gravenzande Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

GERBEN VAN MANENSTRAAT 78 DRACHTEN 250.000 k.k. www.gerbenvanmanenstraat78.nl Gerben van Manenstraat 78, Drachten BETAALBAAR WONEN AAN DE DRACHTSTER VAART! Betaalbaar wonen aan de Drachtster Vaart? Dan

Nadere informatie

Vraagprijs 270.000,- k.k.

Vraagprijs 270.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k.

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k. Eekwal 3 RENKUM Vraagprijs 185.000,= k.k. In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed onderhouden eengezinswoning, type TUSSENWONING met eigen carport, aangebouwde stenen berging en een op het zuid-westen

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

VALKHORST DEELGEBIED 5A NIEUW LAND VAN VALK CONCEPT TEKENINGEN A3 47 EENGEZINSWONINGEN DATUM: 4 OKTOBER 2016

VALKHORST DEELGEBIED 5A NIEUW LAND VAN VALK CONCEPT TEKENINGEN A3 47 EENGEZINSWONINGEN DATUM: 4 OKTOBER 2016 VALKHORST DEELGEBIED 5A NIEUW LAND VAN VALK EN A3 47 EENGEZINSWONINGEN DATUM: 4 OKTOBER 2016 Woningtype 1 Hofwoning Bouwnummers: 101, 102 +965 2e verdieping 34,5 m2 11,4 m2 1e verdieping begane grond 101en102

Nadere informatie

Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong

Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong Vraagprijs: 292.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong TYPE SAGITTARIUS : kavel 28 LEKKER LEVEN, NU ÉN LATER IN

Nadere informatie

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Vraagprijs: 345.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Uphill woningtype A 0-ong In de wijk Hoge Weide van het Utrechtse Leidsche Rijn komt UpHill. Een prachtig nieuwbouwplan

Nadere informatie

Lensheuvel 70 A, Reusel

Lensheuvel 70 A, Reusel Lensheuvel 70 A, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN. Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k.

W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN. Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k. W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote

Nadere informatie

KAVELS HOMERUSKWARTIER PRESENTATIE KEUZE EN DIFFERENTIATIE

KAVELS HOMERUSKWARTIER PRESENTATIE KEUZE EN DIFFERENTIATIE Vanaf het begin van het wilde wonen zijn we als bureau betrokken bij projecten waarbij de koper/ eindgebruiker veel invloed heeft op het eindproduct. Het thema keuzevrijheid is natuurlijk op de eerste

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

BOMENRIJK. Fase 2A 12 woningen

BOMENRIJK. Fase 2A 12 woningen BOMENRIJK Fase 2A 12 woningen Knotwilg 2 twee-kappers Esdoorn 1 vrijstaande woning Berk 5 tussenwoningen Populier 2 hoekwoningen Lariks 2 geschakelde woningen PROJECTONTWIKKELING VARIO ontwikkeling Ref.

Nadere informatie

De Graven Es type Wagenmaker bouwnummer 22 Oldenzaal 01 juli 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n.

De Graven Es type Wagenmaker bouwnummer 22 Oldenzaal 01 juli 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n. De Graven Es type Wagenmaker bouwnummer 22 Oldenzaal 01 juli 2017 Vraagprijs: 192.500,-- v.o.n. Exterieur Makelaar Bart Vennegoor over het exterieur De erkers aan straatzijde zijn kenmerkend aan deze gezellige

Nadere informatie

Aantrekkelijk gelegen ruime 2 o/e kapwoning met o.a. garage, carport en bergingen.

Aantrekkelijk gelegen ruime 2 o/e kapwoning met o.a. garage, carport en bergingen. Kerkstraat 36, 4845ED Wagenberg Koopprijs : 269.000,- k.k. Aantrekkelijk gelegen ruime 2 o/e kapwoning met o.a. garage, carport en bergingen. Eigenschappen Soort woonhuis 2 onder 1 kap Bouwjaar 1978 Woonoppervlakte

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Berkenstraat 21, 4941KT Raamsdonksveer

Berkenstraat 21, 4941KT Raamsdonksveer Berkenstraat 21, 4941KT Raamsdonksveer Vraagprijs : 199.000,- k.k. Uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning met tuin, brede achterom, veranda en berging. Eigenschappen Soort 2 onder 1 kap Bouwjaar 1955 Aantal kamers

Nadere informatie

HERENWEG 268-270 WILNIS 495.000 v.o.n. www.herenweg268-270.nl Omschrijving Aan de karakteristieke lintbebouwing van Wilnis worden twee halfvrijstaande herenhuizen gebouwd. De directe ligging aan doorgaand

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 73 2661 HJ Bergschenhoek 325.000 k.k. KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 73 Postcode 2661 HJ Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Doolgaardstraat 13, Horst 249.000,- k.k. HIGHLIGHTS Keurig onderhouden twee-ondereen-kap woning op een toplocatie in Horst Grote keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Mooie,

Nadere informatie

Verslag woonworkshop 17 juni 2015

Verslag woonworkshop 17 juni 2015 Verslag woonworkshop 17 juni 2015 Inleiding Op 17 juni 2015 heeft de woonworkshop plaatsgevonden voor De Heeren van Maerlant fase 2. Ontwikkelaar en ontwerper hebben belangstellenden gevraagd kritisch

Nadere informatie

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG VRAAGPRIJS 294.500,-- k.k. Op een

Nadere informatie

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 2 juli 2015

Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 2 juli 2015 Verslag informatie- en co-design bijeenkomst 2 juli 2015 Inleiding Op 2 juli 2015 heeft de eerste informatie- en codesignbijeenkomst plaatsgevonden voor Wonen in Helsdingen. Ontwikkelaar Blauwhoed en ontwerper

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Dr. Bosstraat 8 - Tiel Vraagprijs 225.000,- k.k. Rozenhage Makelaardij Kellenseweg 4 4004 JD TIEL Tel: 0344-673567 E-mail: info@rozenhage.nl Website: www.rozenhage.nl Kenmerken Object gegevens Soort Eengezinswoning

Nadere informatie

Bellen!! Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning. Korte bouwtijd van 12 weken.

Bellen!! Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning. Korte bouwtijd van 12 weken. Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning Persoonlijke verkoopbegeleider starters eengezinswoningen sociale huur Op maat gebouwd. Korte bouwtijd van 12 weken. Energiezuinig

Nadere informatie

Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18. Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2

Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18. Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2 Zwolle, Mr. PJ Oudlaan 18 Prachtige 2/1 kapwoning op kavel van 266m 2 In de geliefde wijk Ittersum ligt deze royale, uitgebouwde helft van een dubbel met bijkeuken en garage op een mooie eindkavel van

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

SCHIPBORGERWEG 93 ZUIDLAREN 529.000 k.k. www.schipborgerweg93.nl Schipborgerweg 93, Zuidlaren Dit prachtig rietgedekt en energiezuinig landhuis ademt sfeer en ruimte uit. Op een perceel van 1849 m2 met

Nadere informatie

K.K. SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN

K.K. SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN 380.000 K.K. Woning nr. 2 te koop van het project "renovatie Schoolstraat 8 en 10". Nieuwe gerealiseerde ruime tweeonder-een-kap-woning met parkeerplaats voor twee auto's

Nadere informatie

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Eekhoornstraat 12, Culemborg Eekhoornstraat 12, Culemborg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 309.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Schelluinen. Commanderijstraat 26. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Schelluinen. Commanderijstraat 26. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Schelluinen Commanderijstraat 26 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Deze goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning is ruimer dan menig

Nadere informatie

De Koarte Ekers 21 - Dronryp

De Koarte Ekers 21 - Dronryp De Koarte Ekers 21 - Dronryp Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Omschrijving De Koarte Ekers 21 - Dronryp Zeer goed onderhouden half vrijstaande woning met garage, gelegen op een prettige en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Waardsedijk K.K HV Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

TE KOOP. Waardsedijk K.K HV Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden TE KOOP 625.000 K.K. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl Waardsedijk 2 3448 HV Woerden Waardsedijk 2 3448 HV Woerden Inleiding Aan het begin van deze

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Workshop 2. 28 maart 2015

Workshop 2. 28 maart 2015 Workshop 2 28 maart 2015 Esther Kolkman Projectleider Gemeente s-hertogenbosch Programma 14.00 15:30 Opwarming (Esther Kolkman) Buurt (Maresa van der Linde) 15.30-16.10 Ontmoeting Thematafels: gelegenheid

Nadere informatie

Allereerst; hartelijk dank voor uw belangstelling in project Nieuw Koningsduin. Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van het project.

Allereerst; hartelijk dank voor uw belangstelling in project Nieuw Koningsduin. Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van het project. Geachte geïnteresseerde, Allereerst; hartelijk dank voor uw belangstelling in project ieuw Koningsduin. Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van het project. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k

RIJSSEN Lentfersweg 17. vraagprijs k.k RIJSSEN Lentfersweg 17 vraagprijs 245.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 360 m³ Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 446 m² Bouwjaar: 1967 Bijzonder mooi

Nadere informatie

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin Platanendreef 91 - Vlaardingen Algemeen Perceeloppvervlakte: 367 m 2 Bouwjaar: 1985 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 479.000,- k.k. Bijzonderheden

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k.

TE KOOP. Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar k.k. TE KOOP Korteraarseweg 6 a 2461 GL Ter Aar 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Postcode 2461 GL Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Bieden vanaf 250.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een echte ruime gezinswoning die ook nog eens op een geweldige plek is gelegen? Kom dan eens dit huis bekijken! Deze

Nadere informatie

Lavendelweg 7 - VOORHOUT. 280.000,- k.k.

Lavendelweg 7 - VOORHOUT. 280.000,- k.k. Lavendelweg 7 - VOORHOUT 280.000,- k.k. Lavendelweg 7 - VOORHOUT 280.000,- k.k. Schitterend en tot in de puntjes verzorgde eengezinswoning met een eigen parkeerplaats en gunstig gelegen zonnige achtertuin,

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k.

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 445.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 445.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Landhuis, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Onderhoud

Nadere informatie

Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013

Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013 Postbus 458, 9700 AL, Groningen Verslag presentatie contourenschets Fongersplaats 25 juni 2013 Presentatie Mathijs Dijkstra van MD Landschapsarchitecten ligt met behulp van een presentatie de contourenschets

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND SLAAKWEG 2 INLEIDING: 139.000,- K.K.

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND SLAAKWEG 2 INLEIDING: 139.000,- K.K. SLAAKWEG 2 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze bijzondere nagenoeg vrijstaande woning aan voor een aantrekkelijke prijs. Het casco van de woning bevindt zich in een goede staat,

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Havenstraat BT Berkel En Rodenrijs k.k.

Havenstraat BT Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Havenstraat 54 2652 BT Berkel En Rodenrijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Adres Havenstraat 54 Postcode 2652 BT Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

Programma van eisen voor uw eigen woning

Programma van eisen voor uw eigen woning Programma van eisen voor uw eigen woning De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: 1. Functionele & ruimtelijke eisen 2. Materiaaleisen, vorm

Nadere informatie

wonen VRAAGZIJDE NIEUWBOUWWONINGMARKT TWENTE

wonen VRAAGZIJDE NIEUWBOUWWONINGMARKT TWENTE de WOZ-waarden-prijspeil op 1 januari 2012 en voor de veilingen van 2012 geldt dat werd vergeleken met de WOZ-waarden-prijspeil op 1 januari 2011 en zo wordt elk jaar vergeleken met 1 januari van het voorgaande

Nadere informatie

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel Zeldzaam mooi wonen de Paradijsvogel U kunt haar nu het paradijs beloven In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen,

Nadere informatie