De inhoud van de gebruiksovereenkomst richt zich op de volgende gebruiksvoorwaarden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De inhoud van de gebruiksovereenkomst richt zich op de volgende gebruiksvoorwaarden."

Transcriptie

1 Gebruiksvoorwaarden Techem Portal De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van het internetaanbod binnen het online portaal van Techem B.V. gevestigd als Techem Energy Services B.V., Takkebijsters 17A1, 4817 BL Breda (hierna te noemen Techem ), inclusief de inhoud en functies( hierna genoemd als internetaanbod ). Voor de gebruiker van het internetaanbod (hierna genoemd gebruiker ) gelden de volgende regels in iedere hier op van toepassing zijnde situatie. Algemeen Het internetaanbod richt zich op klanten van Techem en deelnemers in de objecten die toegang tot het internetaanbod werd aangeboden of wordt aangeboden. In het kader van het internetaanbod biedt Techem informatie over de verschillende producten, (dienstverleningen) en aanbiedingen van Techem. Met het gebruik van het internetaanbod dat Techem biedt voor de inhoud en de functies ontstaat er een overeenkomst over het gebruik van het internet aanbod tussen Techem en de respectievelijke gebruiker (hierna genoemd de gebruiksovereenkomst ). De inhoud van de gebruiksovereenkomst richt zich op de volgende gebruiksvoorwaarden. 1. Contract In het kader van het internetaanbod stelt Techem de volgende diensten ter beschikking: Archief online Klanten kunnen de voor hun relevante documenten (bijv.: Individuele- en totaalafrekeningen,) voor hun objecten middels de applicatie online service inzien, als pdf downloaden en afdrukken. Deze documenten worden op zijn minst 10 jaar in het archief gehouden. Techem monitoring Via deze online service verkrijgt de gebruiker de mogelijkheid om verschillende analyses uit te voeren. Deze analyses maken het mogelijk om energie- en waterverbruiken/verbruikskosten inzichtelijk te krijgen, zowel op object niveau als op woningniveau. Via de in het object aanwezige meetapparatuur en hun eigenschappen worden de analyses verkregen. Analyses op objectniveau staan uitsluitend ter beschikking voor de klanten van Techem.

2 adapterm cockpit Met deze online service verkrijgt de klant een overzicht van de bereikte besparing op de warmte-energie en de CO2 indien aangesloten op het Techem energie besparingsysteem adapterm. De energiebesparing zal via de adapterm cockpit in een maandelijks en jaarlijks overzicht beschikbaar worden gesteld. Deze dienst is uitsluitend te gebruiken voor klanten van Techem, die beschikking hebben over adapterm. Meterstanden Via deze online service worden de meterstanden van de afgelopen drie jaar ter beschikking gesteld. De frequentie van de waarden die voorhanden zijn, hangt af van het metertype alsmede de frequentie van het aflezen. Opdrachten aan Techem Klanten kunnen met deze online service, o.a. tussenaflezingen en reparatie verzoeken bij Techem in opdracht geven. Infocentrum In het infocentrum wordt voor de gebruiker relevante informatie ter beschikking gesteld. Bijv.: formulieren met betrekking tot onze meetapparatuur of brochures van de verschillende diensten. Ondanks de zorgvuldigheid die Techem hieraan besteedt, aanvaard Techem geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de documenten die beschikbaar worden gesteld. Het gebruik van deze informatie geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker. Contact met Techem. Via deze online service kunt u algemene vragen of opmerkingen aan Techem sturen. Onze klantenservice zal hierop een reactie aan u geven. 2. Toegangsvoorwaarden/aanmelden 2.1 Om succesvol gebruik te maken van het internetaanbod is er eerst een volledige registratie van de gebruiker nodig. Hiervoor hebt u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. De inlog gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) worden vrijgegeven door Techem en beschikbaar gesteld aan de gebruiker. Het wachtwoord wat door Techem wordt toegekend aan de gebruiker is door de gebruiker zelf te wijzigen waardoor dit een persoonlijk wachtwoord wordt. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de inloggegevens geheim te houden om misbruik te voorkomen. Techem vraagt u hierbij om uw wachtwoord gelijk te wijzigen

3 wanneer u deze van Techem heeft ontvangen. Schade naar aanleiding van misbruik van het wachtwoord is niet toe te kennen aan Techem. 2.2 Als bescherming voor de gebruiker zal Techem bij herhaaldelijk invoeren van verkeerde wachtwoorden, gebruikersnaam of typefouten, de internettoegang definitief weigeren. De toegang wordt geweigerd nadat er vijf keer geprobeerd wordt in te loggen met de onjuiste combinatie. In opdracht van de gebruiker kan Techem het wachtwoord weer herstellen. Techem kan om een identiteitsproef vragen. Dit is om vast te stellen dat er geen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon gaat. Daarnaast zal de gebruiker op de hoogte worden gesteld dat het de toegang tot het Techem Portal werd hersteld. 3. Beschikbaarheid en waarborging Een gebruiker kan geen aanspraak maken op de toegankelijk- en beschikbaarheid van deze internet service. De service zal in het bijzonder niet beschikbaar zijn tijdens onderbrekingen, uitval of andere storingen. Hier kan de gebruiker geen aanspraak doen bij Techem. Techem behoudt zich het recht om de internet service of gedeelten ervan ieder moment te beëindigen. D.w.z. dat er onderdelen weg kunnen vallen of dat in bijzondere gevallen online diensten van gebruik uitgesloten kunnen worden. 4. Verdere prestaties van Techem Techem biedt het internetaanbod op grond van de actuele technische, juridische en commerciële randvoorwaarden van het internet aan. De verantwoordelijkheid van Techem voor de dataoverdracht eindigt, zodra deze data aan de internetprovider van Techem wordt overgedragen. 5. Kosten Aan het gebruik van dit Techem Portal (met uitzondering voor de kosten die de gebruiker heeft voor zijn/haar provider en/of telecommunicatie kosten) zijn geen extra kosten verbonden. Voor de meerwaarde diensten die op klantniveau worden aangeboden, zullenindien kostendragend- de prijzen worden gehanteerd die Techem met de gebruiker heeft afgesloten. 6. Plichten voor de gebruiker 6.1 Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om over de juiste hardware te beschikken die vereist is. Het is een vereiste dat uw browser JavaScript ondersteunt en Cookies accepteert. 6.2 De gebruiker mag het internetaanbod alleen zakelijk benutten. Men dient in het bijzonder: de toegangsmogelijkheden niet anders toepassen als genoemd in deze gebruiksovereenkomst.

4 ter bescherming van de data rekening te houden met de geldende grondbeginselen van databescherming uitgaand verkeer en het opvragen van database gegevens met de meest zorgvuldige manier schadevrij te verzenden d.w.z. zonder virussen of andere schadelijke materialen. aan juridische, officiële en technische voorschriften zoals Netiquette te voldoen, voor geheimhouding van de gebruikersnaam en het wachtwoord zorgvuldig zorg te dragen. Zodra u misbruik van uw inloggegevens vermoed bent u gehouden het wachtwoord te wijzigen of te laten wijzigen Techem te informeren wanneer u het wachtwoord bent kwijt geraakt. Techem op de hoogte te stellen als er het vermoeden bestaat dat het gebruik van het internetaanbod wordt misbruikt. 6.3 Het is de gebruiker niet toegestaan maatregelen te nemen die onredelijke of een overbelasting van de infrastructuur van het internetaanbod tot gevolg heeft. In het bijzonder is het verboden om mechanisme, software of andere routines aan te wenden die het functioneren van het internetaanbod storen d.w.z. het proberen, virussen of andere schadelijke software te verspreiden en aan de online service van Techem opdrachten te sturen zoals reclameboodschappen (Spam) of andere massa s (junk s). 6.4 Techem behoudt zich het recht bij verdenking van misbruik of contractbreuk, deze na te gaan, en derhalve maatregelen te treffen en bij gegronde redenen de gebruiker de toegang te weigeren of de toegang te ontzeggen. 7. Gebruikersvoorwaarden Alle rechten, in het bijzonder het copyright en de octrooirechten, behoren aan Techem toe. De gebruiker mag binnen het internetaanbod onderzoek doen en de gewenste uitkomsten kopiëren naar de eigen server of computer. De gebruiker mag de data alleen voor eigen doeleinden gebruiken. Ieder ander gebruik van de data is verboden. Alle toegankelijke webinhoud mag, met uitzondering van wettelijke toegestane situaties, zonder toestemming van Techem niet gekopieerd, verspreid of anderszins openbaar gemaakt worden. Elk gebruik van de via het portal verkregen data voor commerciële doeleinden is zonder schriftelijke toestemming van Techem verboden. 8. Aansprakelijkheidsbeperkingen 8.1 Techem is voor de inhoud van de website van derden, voor schade of andere storingen, die door fouten of incompatibiliteit van software of hardware van de gebruiker veroorzaakt word, evenals schade die op grond van niet passende beschikbaarheid of door het foutieve functioneren van het internetaanbod ontstaan, niet verantwoordelijk.

5 8.2 Aanspraak op schadevergoeding is uitgesloten. Dit is exclusief vorderingen die voortvloeien uit schade aan leven, lichaam, gezondheid, of van de schending van essentiële contractuele verplichtingen en de aansprakelijkheid voor andere schade op basis van opzet of grove nalatigheid of plichtsverzuim door Techem, zijn wettelijke vertegenwoordiger of agent. De contractuele verplichtingen zijn die verplichtingen die voor het doel van dit contract noodzakelijk zijn. 8.3 Bij het niet opvolgen van de essentiële contractuele verplichtingen is de aansprakelijkheid van Techem beperkt tot de typische contractvoorwaarden, als deze zijn veroorzaakt door het nalatig werken. Dit geldt niet voor schadevorderingen die letsel aan het leven, lichaam of gezondheid heeft toegebracht. 8.4 De voorschriften van de productaansprakelijkheidwet blijft onaangetast. 9. Databescherming, geheimhouding en inbreuk Techem verplicht zich te voldoen aan de regels inzake de wet op de bescherming van persoonsgegevens en respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Techem zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen dan wel doorspelen. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Techem, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. 10. Overig 10.1 Techem behoudt zich het recht om ongevraagd of zonder nadere toelichting het aanbod van de internet service elk moment te wijzigen, in het bijzonder als de technische, juridische of commerciële randvoorwaarden voor het internet zich wijzigen Het Nederlandse recht is uitsluitend van toepassing met uitzondering van de UNaankooprechten.

6 10.3 De rechtbank van Breda is domicilie voor alle evt. gerechtelijke geschillen die voortvloeien uit deze contractuele overeenkomst.

Gebruiksvoorwaarden Online applicatie

Gebruiksvoorwaarden Online applicatie Gebruiksvoorwaarden Online applicatie Algemene Gebruiksvoorwaarden Online Operational applicatie lease Inhoudsopgave Definities 1. Algemeen 2. Online applicatie 3. Gebruikersnaam en Wachtwoord 4. Zorgplicht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die

Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die Huisartspraktijk van Breugel aanbiedt via de mobiele applicatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van Med-Pack

Algemene voorwaarden voor het gebruik van Med-Pack Algemene voorwaarden voor het gebruik van Med-Pack Medline International Germany GmbH, Wilhelm-Sinsteden-Straße 5-7, 47533 Kleve (hierna Medline genoemd) biedt haar klanten het gebruik van de onlineservice

Nadere informatie

Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling

Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling Onderstaande voorwaarden vormen de basis voor het gebruik van het onder www.ew-partners.eu oproepbare

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst Mediq Medeco Bestel en Informatie Systeem

Gebruikersovereenkomst Mediq Medeco Bestel en Informatie Systeem Gebruikersovereenkomst Mediq Medeco Bestel en Informatie Systeem Algemene Voorwaarden MedBIS Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mybd

Gebruikersvoorwaarden mybd Gebruikersvoorwaarden mybd Artikel 1 - Definities bd accountancy Maatschap bd accountancy, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20145506 en de leverancier van de dienst. Klant De natuurlijke

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten Disclaimer Het gebruik maken van en toegang verschaffen tot deze site betekent dat u als gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze begrijpt en daarmee instemt. Informatie op deze

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?)

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?) Leveringsvoorwaarden online producten/diensten Wat leuk! Je wilt een Klinkende Taal kopen. Dank je wel! Omdat je je tegenwoordig moet indekken tegen allerlei juridisch gedoe, hebben ook wij leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd.

Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd. Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd. DISCLAIMER De thans voor u liggende Nederlandse vertaling van de Terms & Conditions van Memesyne Ltd. is slechts bedoeld om het lezen van de oorspronkelijke Terms

Nadere informatie

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Vastgesteld door de SL op 2 september 2010 Instemming van de MR op 28 september 2010 De

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY 15418-0317 Inleiding In deze voorwaarden staan de afspraken tussen u en Delta Lloyd Levensverzekering N.V., Delta Lloyd Schadeverzekering N.V.,

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Privacy Policy Per 1 mei 2018

Privacy Policy Per 1 mei 2018 Privacy Policy Per 1 mei 2018 Infodatek Privacy Policy Infodatek Groep This Privacy Policy is currently only available in Dutch. If you need more information, please contact us. Infodatek Software B.V.

Nadere informatie

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden De KLEINE lettertjes Hieronder staan onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement. Heb jij een vraag over het gebruik van SAM of wat wij met je gegevens uit de pilot doen? App ons dan op 06 15 50 77

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN ALGEMEEN DOQ is een online platform voor zorgprofessionals waar zij aan het woord zijn over ontwikkelingen in de zorg, hun visie, ervaringen en alles wat hen beweegt en bezighoudt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE De Dienst "Factuurservice" (hierna: de Dienst ) wordt u via het platform (hierna: Platform ) aangeboden door het bedrijf ITG Groep B.V. (hierna: 1850 Zakelijk ). Aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt?

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt? PRIVACY EN GEBRUIKSVOORWAARDEN Het in dit document bepaalde is van toepassing op uw gebruik van de software applicatie ProjeQtive Scan voor mobiele apparaten die is gemaakt door ProjeQtive BV. De applicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (VERSIE 1.1)

ALGEMENE VOORWAARDEN (VERSIE 1.1) ALGEMENE VOORWAARDEN (VERSIE 1.1) Meditation Moments bv (MM), is ontwikkelaar en exploitant/aanbieder van een mobiele applicatie, een app (App) met content van geleide meditaties, meditaties, luisterboeken,

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

Disclaimer. Bepalingen vooraf

Disclaimer. Bepalingen vooraf Disclaimer Bepalingen vooraf 1. Onder website wordt verstaan alle webpagina s waarvan de bestanden zijn opgeslagen op de webruimte van het domein www.hersteldhervormdegemeentev riezenveen.nl en met insluiting

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden voor de Home Connect-app

Gebruiksvoorwaarden voor de Home Connect-app Gebruiksvoorwaarden voor de Home Connect-app 1. Basis van overeenkomst Het bedrijf Home Connect GmbH, Carl-Wery-Strasse 34, 81739 München, Duitsland (hierna te noemen "Operator") levert u gratis de Home

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Doel van DOQ Hoe werkt DOQ? DOQPost Beveiliging Beschikbaarheid Intellectuele eigendomsrechten

Gebruiksvoorwaarden Doel van DOQ Hoe werkt DOQ? DOQPost Beveiliging Beschikbaarheid Intellectuele eigendomsrechten Gebruiksvoorwaarden Om DOQ te kunnen gebruiken, moet u zich eenmalig registreren via het registratieformulier. Op dit registratieformulier wordt u verzocht om deze gebruiksvoorwaarden te aanvaarden. Doel

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN 1. Definities 1.1 Applicatie: de applicatie van CONSTAMED waarvoor de artsen zich kunnen registreren en waarvan de artsen kunnen gebruik maken. Via de applicatie kunnen de Arts en de Patiënt met elkaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

De Basis voor Succes

De Basis voor Succes De Basis voor Succes Privacy Policy Kees van Dijk Voorwoord De Privacy Policy die hieronder genoemd wordt mag jij gebruiken voor je webwinkel. De Privacy Policy is uiterste zorg opgesteld en heeft betrekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens

Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens Privacyverklaring Privacyverklaring Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze websites, waaronder het contact

Nadere informatie

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens Gebruikersvoorwaarden digitale leeromgeving Lees de bepalingen in deze Gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door, alvorens u aan te melden en gebruik te maken van de digitale leeromgeving van Welten. Door

Nadere informatie

3. Klant: een rechtspersoon of natuurlijke persoon welke een overeenkomst aangaat met Windowstylist B.V.

3. Klant: een rechtspersoon of natuurlijke persoon welke een overeenkomst aangaat met Windowstylist B.V. Deze Algemene voorwaarden volledig te downloaden via www.windowstylist.nl. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan op verzoek kosteloos per post worden verzonden. Artikel 1 definities In deze Algemene

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Privacy policy. DoctorPill.com 2016

Privacy policy. DoctorPill.com 2016 Privacy policy DoctorPill.com 2016 Inhoudsopgave Algemeen Doeleinden van gebruik Privacy op internet en cookies Beveiligde server Vragen Privacy policy Algemeen Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. 1. Definities - Your Perfect Body Plan: Your Perfect Body Plan gevestigd op de Kromme Steenweg 25 te Helmond.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Basisverzekering De met Eno Zorgverzekeraar N.V. gesloten of te sluiten HollandZorg Basisverzekering, die een zorgverzekering is.

Basisverzekering De met Eno Zorgverzekeraar N.V. gesloten of te sluiten HollandZorg Basisverzekering, die een zorgverzekering is. 1 Begripsbepalingen In deze gebruikersvoorwaarden wordt verstaan onder: Aanvullende verzekering De met Eno Aanvullende Verzekeringen N.V. gesloten of te sluiten overeenkomst van schadeverzekering. In deze

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

Overeenkomst: het geheel van (a) algemene voorwaarden voor het gebruik van het June platform en (b) het privacy statement.

Overeenkomst: het geheel van (a) algemene voorwaarden voor het gebruik van het June platform en (b) het privacy statement. Algemene voorwaarden: gebruik van het June platform 1. Definities June: het woord- en beeldmerk van June Energy NV, met maatschappelijke zetel te Lamorinièrestraat 161A E205, 2018 Antwerpen, ingeschreven

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden

Aanvullende Voorwaarden Aanvullende Voorwaarden Onlinediensten augustus 2011 aanvullende voorwaarden Onlinediensten KPN B.V. versie augustus 2011 I n H o u d 1: BEGRIPSBEPALINGEN... 2 2: TOEPASSELIJKHEID EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST...

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden MyDPD Portaal.

Gebruiksvoorwaarden MyDPD Portaal. Gebruiksvoorwaarden MyDPD Portaal. Imprint Verantwoordelijke voor de inhoud van deze pagina s: DPD (Belgium) NV/SA Egide Walschaertsstraat, 20 2800 Mechelen BTW-nummer: BE 0449.294.102 Vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZORG. Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden. Zorgrapportage.nl. RAPPORTAGE.nl.

Algemene voorwaarden ZORG. Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden. Zorgrapportage.nl.   RAPPORTAGE.nl. Bladzijde 1/7 Algemene gebruiks- en servicevoorwaarden Zorgrapportage.nl Zorgrapportage.nl en irespond zijn handelsnamen van (M/V) ontwerp, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33228947.

Nadere informatie

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Coöperatieve Vereniging KasCoöperatie U.A. Versie 26 juli 2013 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen KasCoöperatie U.A.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huureenkluisje.nl by Sonesto

Algemene Voorwaarden Huureenkluisje.nl by Sonesto Algemene Voorwaarden De dienst "" wordt u via internet als Software-as-a-Service aangeboden door het bedrijf De Kluisenaer B.V. Aan het gebruik van door de afnemer zijn onderstaande algemene voorwaarden

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden cliëntportaal De Zorgcirkel

Gebruiksvoorwaarden cliëntportaal De Zorgcirkel 1 Inleiding Deze gebruiksvoorwaarden zijn bepalingen waaraan De Zorgcirkel en u zich binden indien u gebruik maakt van het cliëntportaal. Voordat u gebruik maakt van het cliëntportaal wordt u gevraagd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App

GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App Deze gebruiksvoorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden") hebben betrekking op het gebruik van de SOS ALARM App ( de App ). Wanneer u de App gebruikt dan wel wanneer u zich als

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen.

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Hoofdstuk 3 2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Ook in de virtuele wereld gelden de normale omgangsregels zoals

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Op toegang tot en gebruik van deze website van Artilan BV is deze disclaimer, alsmede het Nederlands recht van toepassing.

Op toegang tot en gebruik van deze website van Artilan BV is deze disclaimer, alsmede het Nederlands recht van toepassing. DISCLAIMER Op toegang tot en gebruik van deze website van Artilan BV is deze disclaimer, alsmede het Nederlands recht van toepassing. Klik op de link voor meer informatie over: 1. Algemeen 2. Acceptatie

Nadere informatie

Bijlage 1 behorend bij de Algemene Voorwaarden Caresharing: Acceptable use policy

Bijlage 1 behorend bij de Algemene Voorwaarden Caresharing: Acceptable use policy Bijlage 1 behorend bij de Algemene Voorwaarden Caresharing: Acceptable use policy Colofon Document : Acceptable Use Policy (AUP) Service : Caresharing Leverancier : CareSharing B.V. Versie: : 2.0 Datum

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

Disclaimer en privacy

Disclaimer en privacy Disclaimer en privacy Disclaimer en privacy De website van OOAK4YOU.SHOP wordt met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het bedrijf streeft daarbij naar juistheid, actualiteit en volledigheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V.

Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V. Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V. Versie 3.2 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: deze voorwaarden zoals op de Website gepubliceerd en bij de Kamer van Koophandel zijn

Nadere informatie

Privacyverklaring Nemop.nl

Privacyverklaring Nemop.nl Privacyverklaring Nemop.nl Algemeen De internetsite Nemop.nl is eigendom van Nemop V.O.F. (hierna te noemen: Nemop). Nemop respecteert en beschermt uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1 - Definities

Gebruiksvoorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1 - Definities Gebruiksvoorwaarden Het Platform is een product van Digitaal Leerhuis B.V., gevestigd en kantoorhoudende aan de Rosendaalsestraat 453 te (6824CL) Arnhem, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden en de disclaimer voor het gebruik van het cliëntportaal van Magentazorg en Actiezorg, hierna te

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie

Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie Deze gebruiksvoorwaarden bevatten belangrijke juridische informatie met betrekking tot uw toegang en het gebruik van deze functie. Lees

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst voor het gebruik van het internetportaal my.innovaphone.com van de firma innovaphone AG (hierna genaamd innovaphone)

Gebruiksovereenkomst voor het gebruik van het internetportaal my.innovaphone.com van de firma innovaphone AG (hierna genaamd innovaphone) Deze tekst is een niet-officiële Nederlandse vertaling van de Gebruiksvoorwaarden van het innovaphone portaal my.innovaphone.com, eigendom van innovaphone. Er kunnen geen juridische claims aan deze vertaling

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn geldig sinds juli 2014. Eerdere versies kunt u in ons juridisch archief vinden. Algemene gebruiksvoorwaarden voor de via de website www.ebike-connect.com/nl

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie