Arval Bardage vertical

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Arval Bardage vertical"

Transcriptie

1 ArcelorMittal Construction Benelux Arval Bardage vertical Bâtiment : base hélicoptères de la Rochelle

2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina Pagina Enkele projecten en Enkele projecten Panelen met steenwolkern PANELEN Panelen met polyurethaankern met zichtbare bevestigingen BRAND of of Overspanningstabel akoestisch of BRAND Overspanningstabel of Panelen met polyurethaankern met gemeenschappelijke verbinding en onzichtbare bevestigingen GAMMA of Verwerking van het gamma ALLIANCE Verticale montage Horizontale montage of Verwerking van PROMISTYL BRAND 3506 Verticale montage of Horizontale montage of Afwerkprofielen of Overspanningstabellen

3 Enkele projecten Enkele projecten KIES VOOR ALLIANCE! Voor een PERSOONLIJKE en DYNAMISCHE VORMGEVING van uw GEVELS Gebouw : Architect : Gebouw : Architect : 5 paneeltypes 1 gemeenschappelijke verbinding Gebouw : Architect : Gebouw : Architect : Gebouw : Architect : Gebouw : Architect :

4 VERTICALE GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID Volgens het geldende Technisch Advies OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met 0,63 0,50 mm) 2 STEUNPUNTEN 3 STEUNPUNTEN Luchtdichting in PVC-schuim (met : 1080 mm Vb. in s 0,3 en 0,63 mm Overstek OVER- SPAN- NING (de panelen worden bevestigd op de top van elke rib en op alle steunpunten) BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen. BOUWTEKENING Als advies dient u voor iedere bestelling bijzondere aandacht te besteden aan de bouwtekening. Dit garandeert een snelle en correcte verwerking. SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof)

5 PROMISOL 1003 B of HB PROMISOL 1003 B of HB VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens het geldende Technisch Advies (met SOORT ISOLATIE : 1016 mm Vb. in s 0,3 en 0,63 mm Posities van de bevestigingen 3 bevestigingen per strekkende meter en per steunpunt neen contacteer ons Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof) OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met 0,63 0,50 mm) 2 STEUNPUNTEN OVER- SPAN- NING 3 STEUNPUNTEN BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen.

6 PROMISOL 1003 BA of HBA PROMISOL 1003 BA of HBA VERTICALE (BA) of HORIZONTALE (HBA) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met 0,63 0,50 mm) ZICHTBARE BEVESTIGINGEN 2 STEUNPUNTEN 3 STEUNPUNTEN Volgens het geldende Technisch Advies 4 banden van ongeveer 120 mm breedte doorboord met gaten met diameter 5 mm met en tussenafstand van 12,5 mm (perforatieruimte van de band: 15 %) Buitenzijde Binnenzijde SOORT ISOLATIE Polyurethaan met glaswolstroken : 1016 mm Vb. in s 0,63 en 0,63 mm Absorptie Posities van de bevestigingen 3 bevestigingen per strekkende meter en per steunpunt neen Contacteer ons Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof) OVER- SPAN- NING BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen.

7 Enkele projecten PROMISOL 1003 Bi of HBi VERTICALE (Bi) of HORIZONTALE (HBi) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ONZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldende Technisch Advies Gebouw: Helicopterbasis in La Rochelle Architect: L. Couter Bouwheer: Prefectuur van Charentes-Maritime Buitenzijde Binnenzijde : 1048 mm Vb. in s 0,63 en 0,63 mm neen Paneel: B-s3, d0 op aanvraag (Equivalentie M1) Gebouw: SCI du fond de Jaux in Bobigny (met SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof)

8 PROMLINE 2000 B of HB FREQUENCISOL 2025 B of HB VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ONZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldend Technisch Advies VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ONZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldend Technisch Advies Buitenzijde Binnenzijde : 1048 mm Buitenzijde Binnenzijde : 1048 mm Vb. in s 0,75 en 0,63 mm neen Vb. in s 0,63 en 0,53 mm neen Paneel: B-s3, d0 op aanvraag (Equivalentie M1) Paneel: B-s3, d0 op aanvraag (Equivalentie M1) (met (met SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof) SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof)

9 HAINAUT LINEA 2034 B of HB HAINAUT LISS 2010 B of HB VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ONZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldend Technisch Advies VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ONZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldend Technisch Advies Kwaliteit van de organische coating: Buitenzijde Buitenzijde Binnenzijde : 1048 mm Binnenzijde : 1048 mm Vb. in s 0,63 en 0,53 mm neen Vb. in s 0,63 en 0,53 mm neen Paneel: B-s3, d0 op aanvraag (Equivalentie M1) Paneel: B-s3, d0 op aanvraag (Equivalentie M1) (met (met SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof) SOORT ISOLATIE Polyurethaanschuim zonder HCFK (Waterstof-Chloor-Fluor-Koolstof)

10 GAMMA ALLIANCE GAMMA ALLIANCE OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met minimums voorzien in de voorgaande technische fiches, 1 bevestiging per plaatje) OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met s 0,63 0,50 mm, 1 bevestiging per plaatje) 2 STEUNPUNTEN 3 STEUNPUNTEN 2 STEUNPUNTEN 3 STEUNPUNTEN OVER- SPAN- NING OVER- SPAN- NING BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen. BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen.

11 of PROMISTYL FEU 3003 B of HB VERTICALE (B) of HORIZONTALE (HB) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ZICHTBARE BEVESTIGINGEN Volgens geldend Technisch Advies (met PANELEN Euroclasse A2-s1, d0 (Equivalentie: M0) : 1018 mm Vb. in s 0,63 en 0,50 mm SOORT ISOLATIE Steenwol * Excl. Plastisol coating voor plaat blootgesteld aan brand Referentiepaneel J5 Met 2 in de fabriek geplaatste dichtingen Tot 2 uur brandwerende panelen (vraag ons om inlichtingen) Steenwolpanelen neen Paneel: A2-s1, d0 (Equivalentie M0) Kern: A1 (Equivalentie: onbrandbaar) verwaarloosbaar verwaarloosbaar verwaarloosbaar OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met s 0,63 0,50 mm, 1 bevestiging per plaatje) 2 STEUNPUNTEN OVER- SPAN- NING 3 STEUNPUNTEN Steenwolpanelen (Bevestiging met schroef met dubbele draad) BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen.

12 PROMISTYL FEU 3506 Bi of HBi PROMISTYL FEU 3506 Bi of HBi VERTICALE (Bi) of HORIZONTALE (HBi) GEVELBEKLEDING VOOR RUIMTES MET LAGE OF MIDDELHOGE LUCHTVOCHTIGHEID ZICHTBARE BEVESTIGINGEN Steenwolpanelen OVERSPANNINGSTABEL Maximaal toelaatbare belastingen in kn/m² afhankelijk van de gebruikte overspanning (voor STAALPLATEN met s 0,63 0,50 mm) 2 STEUNPUNTEN 3 STEUNPUNTEN Steenwolpanelen Volgens geldend Technisch Advies (met PANELEN Euroclasse A2-s1, d0 (Equivalentie: M0) : 1046 mm Vb. in s 0,63 en 0,50 mm SOORT ISOLATIE Steenwol * Excl. Plastisol coating voor plaat blootgesteld aan brand Tot 2 uur brandwerende panelen (vraag ons om inlichtingen) Paneel: A2-s1, d0 (Equivalentie M0) Kern: A1 (Equivalentie: onbrandbaar) Non verwaarloosbaar OVER- SPAN- NING (Bevestiging met schroef met dubbele draad en specifiek plaatje) BESCHERMFOLIE In de fabriek wordt een zelfklevende beschermfolie in polyethyleen aangebracht op de voorgelakte binnen- en buitenplaten van de panelen. Deze beschermfolie moet worden verwijderd zodra de panelen zijn gemonteerd en uiterlijk 3 weken nadat de producten de fabriek hebben verlaten. DOORBORINGEN EN ZAAGSNEDES Indien mogelijk moet het zagen op de bouwplaats worden vermeden. Om het risico te vermijden dat het schuim en het metaal loskomen, wordt aanbevolen om bij het zagen het paneel zodanig op ondersteuningen te plaatsen dat de binnen- en buitenplaten worden vastgehouden aan weerszijden van het te zagen deel (aanbevolen gereedschap: decoupeerzaag). Tijdens het inkorten moet de omliggende zone worden beschermd om te vermijden dat de bekleding beschadigd wordt. Na het inkorten of doorboren, moeten de panelen onmiddellijk worden schoongeveegd om boorgruis en spaanders te verwijderen.

13 Verwerking Gamma Alliance Verwerking Gamma Alliance De panelen worden verticaal gemonteerd: de mannelijke rib van het te plaatsen element schuift in de vrouwelijke rib van het laatst gemonteerde element. De panelen moeten tegen de windrichting in worden gemonteerd. afstand tussen de twee paneelranden ondersteuning dwarsverbindingen e + 70 mm met dichting Verticale montage DRAAGPROFIEL AF PS1 verzinkt staal maximumlengte: 5 m : 1,50 mm voorgelakt verzinkt staal maximumlengte: 4 m Voorgelakte zijde Verticale montage Plaats vóór de montage van de panelen het onderste profiel (AF BN ) perfect waterpas op het draagprofiel. Breng een dichting (20x10) aan op de steun aan de rand van de panelen. Plaats de startprofielen (op bestelling geleverd door Arval) perfect waterpas, maak deze vast met bevestigers op de achterliggende constructie (2 bevestigingen per startprofiel en per steun. Plaats het eerste paneel door het tegen het startprofiel aan te drukken. Plaats de verdeelplaatjes en maak het paneel vast met 1 of 2 doorvoerende bevestigingen, volgens de op te vangen onderdrukbelastingen (maximumhoogte van de schroefkop: 7 mm) Plaats het tweede paneel. Controleer of de panelen goed aansluiten en loodrecht ten opzicht van elkaar en van de constructie staan. Maak het tweede paneel vast enz. HOEKEN BUITENHOEK Panelen HAINAUT LISS 2010 B PROMISOL 2003 Bi gevormd in de fabriek Maximumlengte: 5 meter : standaard 90. (Andere oplossingen: contacteer ons) Maximum van het paneel: 60 mm BINNENHOEK Panelen HAINAUT LISS 2010 B PROMISOL 2003 Bi gevormd in de fabriek Maximumlengte: 5 meter : standaard 90. (Andere: contacteer ons) Maximum van het paneel: 60 mm Tussensteun 60 mm STARTPROFIEL - AF PD Minimumlengte: 75 mm Maximumlengte: 5000 mm Dikte: 2 mm Dikte van het paneel Randondersteuning 40 mm met dichting VERDEEL- PLAATJE Minimumstraal: 500 mm GEBOGEN HOEK Panelen HAINAUT LISS 2010 B* PROMISOL 2003 Bi** Maximumlengte: 4 meter Diktes van de panelen: * 60 tot 80 mm ** 40 tot 100 mm Dikte: 1,5 mm / Inox a + b = 1000 mm a en b groter of gelijk aan 250 mm Noot: voor PROMISOL 2003 Bi moet afmeting a" een veelvoud zijn van (x keer 83 mm). De knik moet zich in het midden van een veld/ paneel bevinden. Het paneel wordt vlak geleverd. Zaagsneden uitgevoerd over de lengte van het paneel. Het wordt gebogen tijdens de montage.

14 Verwerking Gamma Alliance Verwerking Gamma Alliance Horizontale montage De panelen moeten horizontaal of schuin worden geplaatst: van beneden naar boven. De mannelijke rib van het te plaatsen element moet in de vrouwelijke rib van het laatst geplaatste element worden geschoven. De verticale verbinding van de panelen wordt gewaarborgd door een voegafdekstrip. Randondersteuning 40 mm met dichting Tussensteun 60 mm Voorbeeld: PROMLINE 2000 HB Plaats vóór de montage van de panelen het onderste profiel (AF BN ) perfect waterpas. Plaats de startprofielen (op bestelling geleverd door Arval) perfect waterpas, maak deze vast met bevestigers op de achterliggende constructie (2 bevestigingen per startprofiel en per steun. Breng een dichting (20x10) aan op de steun aan de rand van de panelen (dichting alleen op aanvraag geleverd door Arval) en ook op de hiel van het profiel of op de steun onderaan de gevelbekleding. Plaats het eerste paneel door het tegen het startprofiel te drukken, met de mannelijke rib naar beneden.. Plaats de verdeelplaatjes en maak het paneel vast met 1 of 2 doorvoerende bevestigingen, volgens de op te vangen onderdrukbelastingen (maximumhoogte van de schroefkop: 7 mm) Breng op de rand van de vrouwelijke verbinding twee siliconensnoeren aan om de dichtheid van de verbinding te waarborgen. Plaats het tweede paneel. Controleer of de panelen goed aansluiten en loodrecht staan. Maak het tweede paneel vast, enz. ondersteuning dwarsverbindingen e + 70 mm met dichting VERTICALE VERBINDING Recht plaatje 4 gaten doorsnede 7 mm Inox Dikte 1,50 mm Horizontale montage VERTICALE VERBINDING Plaats de dichtingen (20 x 10 mm) op de draagstructuur. Bevestig de panelen met het rechte plaatje (200 x 30 mm) Plaats bijkomende isolatie tussen de panelen. Verlijm de dichtingen (10 x 5 mm) in PVC-schuim met gesloten cellen op de flenzen van het afwerkstuk AF JVP. Bevestig het afwerkstuk AF JVP met klinknagels of schroeven op de plaatjes, om de 1,00 m. HOEKEN Voorgelakt verzinkt staal Dikte 0,75 mm Maximumlengte: 5 m BUITENHOEK Panelen PROMLINE 2000 HB HAINAUT LISSE 2010 B gevormd in de fabriek Maximumlengte: 5 meter : standaard 90. (Andere oplossingen: contacteer ons) Maximum van het paneel: 60 mm a + b kleiner of gelijk aan 6000 mm 150 mm kleiner of gelijk aan a kleiner of gelijk aan 1000 mm STARTPROFIEL - AFDP Dikte van het paneel Dikte: 2 mm - Minimumlengte: 75 mm - Maximumlengte: 5000 mm Het wordt gebogen tijdens de montage Minimumstraal: 500 mm VERDEELPLAATJE Dikte: 1,5 mm / Inox Panelen PROMLINE 2000 HB* HAINAUT LISS 2010 B** Maximumlengte: 4 meter Diktes van de panelen: * 40 tot 100 mm GEBOGEN HOEK ** 60 tot 80 mm verticale golven Het paneel wordt vlak geleverd. Zaagsneden uitgevoerd over de hele lengte van het paneel.

15 Verwerking Promistyl Feu 3506 Bi Verwerking Promistyl Feu 3506 Bi De panelen worden verticaal gemonteerd: de mannelijke rib van het te plaatsen element schuift in de vrouwelijke rib van het laatst gemonteerde element. De panelen moeten tegen de windrichting in gemonteerd worden. Verticale montage Verticale montage Tussensteun 60 mm DRAAGPROFIEL verzinkt staal maximumlengte: 5 m : 1,50 mm Plaats vóór de montage van de panelen het onderste profiel (AF BN ) perfect waterpas op het draagprofiel. Breng een dichting (20x10) aan op de steun aan de rand van de panelen. Plaats de startprofielen (op bestelling geleverd door Arval) perfect waterpas, maak deze vast met bevestigers aangepast aan de achterliggende constructie (2 bevestigingen per startprofiel en per steun. Plaats het eerste paneel door het tegen het startprofiel aan te drukken. Plaats de verdeelplaatjes en maak het paneel vast met 1 of 2 doorvoerende bevestigingen, volgens de op te vangen onderdrukbelastingen (maximumhoogte van de schroefkop: 7 mm) Plaats het tweede paneel. Controleer of de panelen goed aansluiten en loodrecht staan. Maak het tweede paneel vast, enz. voorgelakt verzinkt staal maximumlengte: 4 m Voorgelakte zijde Randondersteuning 40 mm met dichting STARTPROFIEL - AF PDF Minimumlengte: 75 mm Maximumlengte: 5000 mm VERDEEL- PLAATJE Dikte: 2 mm Binnenaanzicht van de gevelbekledingspanelen Promistyl Feu Dikte van het paneel Dikte: 1,5 mm / Inox

16 Verwerking Promistyl Feu 3506 HBi Verwerking Promistyl Feu 3506 HBi De panelen moeten horizontaal worden gemonteerd: van beneden naar boven. De mannelijke rib van het te plaatsen element moet in de vrouwelijke rib van het laatst geplaatste element worden geschoven. De verticale verbinding van de panelen wordt gewaarborgd door een voegafdekstrip. Randondersteuning 40 mm met dichting Tussensteun 60 mm ondersteuning dwarsverbindingen e + 70 mm met dichting Horizontale montage Horizontale montage Plaats vóór de montage van de panelen het onderste profiel (AF BN ) perfect waterpas wanneer die is voorzien. Plaats de startprofielen (op bestelling geleverd door Arval) perfect waterpas, maak deze vast met bevestigers op de achterliggende constructie (2 bevestigingen per startprofiel en per steun. Breng een dichting (20x10) aan op de steun aan de rand van de panelen (dichting alleen op aanvraag geleverd door Arval) en ook op de hiel van het profiel of op de steun onderaan de gevelbekleding. Plaats het eerste paneel door het tegen het startprofiel te drukken, met de mannelijke rib naar beneden.. Plaats de verdeelplaatjes en maak het paneel vast met 1 of 2 doorvoerende bevestigingen, volgens de op te vangen onderdrukbelastingen (maximumhoogte van de schroefkop: 7 mm) Breng op de rand van de vrouwelijke verbinding twee siliconensnoeren aan om de dichtheid van de verbinding te waarborgen. Plaats het tweede paneel. Controleer of de panelen goed aansluiten en loodrecht staan. Maak het tweede paneel vast, enz. in alle overspanningen. VERTICALE VERBINDING F Plaats de dichtingen (20 x 10 mm). Maak de randen van elk paneel vast met behulp van 3 doorvoerende bevestigingen (de bevestigingen worden verborgen door de afdekstrip) Plaats bijkomende isolatie tussen de panelen. Maak de delen vast om de 0,50 meter op de structuur. Kleef de dichtingen (10 x 5 mm) in PVC-schuim met gesloten cellen onder de flenzen van het afwerkstuk AFJVF. Bevestig het afwerkstuk AFJVF met klinknagels of schroeven op de delen. STARTPROFIEL - AF PDF Minimumlengte: 75 mm Maximumlengte: 5000 mm Dikte: 2 mm VERTICALE VERBINDING - AF JVF VERDEELPLAATJE Dikte van het paneel Voorgelakt verzinkt staal Maximumlengte: 5 m Dikte 0,75 mm Dikte: 1,5 mm / Inox Gebouw: Caudalle Architect: Collet Burger Muller

17 Enkele projecten Afwerkingsprofielen in verzinkt staal in voorgelakt verzinkt staal met beschermfolie : 0,75 mm Voorgelakte zijde Klinknagel KROONLIJST GEVELRAND GEVELVOET verticale montage verticale montage verticale montage Dichte klinknagel Klinknagel Draagprofiel Klinknagel Breng een siliconensnoer aan op de verbinding van de panelen, op de kroonlijst. Bevestigingsschroef Bevestigingsschroef Bijkomende isolatie horizontale montage horizontale montage horizontale montage Dichte klinknagel Klinknagel Gamma Alliance Bijkomende isolatie Geen verbinding in de overstek Maximumlengte 4 m Maximumlengte 4 m LEKDORPEL (DRUIPLIJST) AF BN. lengte 3 en 4 m Afm. X op aanvraag Afm. X op aanvraag Voor de types zie hoofdstuk Verwerking op de pagina s 22 en 26 Koppelplaat in verzinkt staal Lengte: 100 mm Koppelplaat in verzinkt staal Lengte: 100 mm DRAAGPROFIEL AF PS1 Gebouw: Ziekenhuis van Brive Architect: P. PENY Densiteit: 1 bevestiging om de meter Densiteit: 1 bevestiging om de meter staal Maximumlengte: 5 m Dikte: 1,50 mm

18 Enkele projecten Enkele projecten Gebouw: Super U in Saint-Aubin Architect: COBI Gebouw: Les Jardins de Carquefou Architect: Briton & Claude Gebouw: Onyx in Saint-Herblain Architect: Della Industries Gebouw: BC Partner winkelcentrum Chêne vert Architect: Architectes associés.com

19 ArcelorMittal Construction Belgium Arval I Parc industriel des Hauts Sarts 4eme Avenue, 46, B-4040 Herstal T F ArcelorMittal Construction Nederland Bezoekadres : Biezenwei MB Tiel Postadres : Postbus HB Tiel T F info@arcelormittalconstructionnederland.nl

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Hairplan 300. Gebouw: Reyes Muller - Architect: M. CARILLO - Aannemer: Giraud-Delay

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Hairplan 300. Gebouw: Reyes Muller - Architect: M. CARILLO - Aannemer: Giraud-Delay ArcelorMittal Construction Benelux Arval Hairplan 300 Gebouw: Reyes Muller - Architect: M. CARILLO - Aannemer: Giraud-Delay 2 INHOUDSOPGAVE HAIRPLAN 300 Pagina PRODUCTBESCHRIJVING TECHNISCH GEGEVENSBLAD

Nadere informatie

Arval Sandwichpanelen dak

Arval Sandwichpanelen dak ArcelorMittal Construction Benelux Arval Gebouw: stadhuis van Saint-Martin le Vinoux - Architect: A. DUPRAZ Inhoudsopgave Pagina Panelen met polyurethaankern ONDATHERM 1040 TS 2-3 ONDATHERM 1040 TS gebogen

Nadere informatie

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Isofran. Gebouw : Synthelabo

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Isofran. Gebouw : Synthelabo ArcelorMittal Construction Benelux Arval Isofran Gebouw : Synthelabo INHOUDSOPGAVE Pagina TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN 1 AANBEVELINGEN 2 MONTAGE 3 HORIZONTALE MONTAGE 4 en 5 VERTICALE MONTAGE 6 en 7 PROJECTEN

Nadere informatie

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Verticale gevelbekleding

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Verticale gevelbekleding ArcelorMittal Construction Benelux Arval Inhoudsopgave Pagina Voorbeelden van realisaties, 6, en 4 Uitvoeringsmogelijkheden Technische fiche stalen gevelbekleding 5 6 7 8 9 10 Inhoudsopgave Pagina 11 1

Nadere informatie

Wand-, plafondpanelen

Wand-, plafondpanelen Wand-, plafondpanelen STANDAARDUITVOERING V : Geprofileerd OPTIES G : Linea profilering K : Vlak M : KIM profilering G K LINEA PROFILERING V V D PROFILERING INDUSTRIEEL WANDPANEEL MODULE - Opbouwbreedte:

Nadere informatie

Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 40

Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 40 ArcelorMittal Construction Benelux Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 4 Parking Carrefour, Aix-les-Milles - Architect : Sud Architectes STAAPAAT BETONVOEREN GEOMETRISCHE EIGENSCHAPPEN Voorgelakte zijde

Nadere informatie

Hoofdstuk 8. ringen verdeelplaatjes. +32 (0) (0)

Hoofdstuk 8. ringen verdeelplaatjes. +32 (0) (0) Hoofdstuk ringen verdeelplaatjes +32 (0)3 354 15 00 +31 (0)70 363 95 71 sales@etanco.be www.etanco.be F0-02 Benelux +32 (0)3 354 15 00 +31 (0)70 363 95 71 info@etanco.be www.etanco.be -0 alfabetisch overzicht

Nadere informatie

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Promplan

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Promplan rcelorittal Construction enelux rval romplan rvalsommaire ESCHRIJVING VN HET SYSTEE TECHNISCHE EIGENSCHEN agina ROLN rval eschrijving van het systeem ROLN Een antwoord op de technische en esthetische vereisten

Nadere informatie

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING 01/2013 v1 1/6 Algemeen Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industriebouw, De gevelpanelen kunnen gebruikt

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES

PLAATSINGSINSTRUCTIES 1/8 Algemeen Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industriebouw De gevelpanelen kunnen gebruikt worden

Nadere informatie

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking PLAATSING HORIZONTALE PLAATSING 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking 23/03/2011 3.1. Horizontale plaatsing 3.1.1. Montage van het systeem: Stap

Nadere informatie

Isocab - IND panelen - Wand en plafond Staalgericht denken

Isocab - IND panelen - Wand en plafond Staalgericht denken Isocab - Staalgericht denken A ThyssenKrupp Steel company Isocab Isocab - IND panelen Het Isocab IND paneel is een geïsoleerd sandwichpaneel op basis van PUR of PIR dat op een continu-lijn geproduceerd

Nadere informatie

16. Staalstructuur en beplating

16. Staalstructuur en beplating 16. Staalstructuur en beplating 16.1. Staalstructuur Volgens de bepalingen van Aquafin bestek voor het uitvoeren van betonconstructies in rioolwaterzuiveringsinfrastructuur Hoofdstuk IV.7 16.2. Gevelbekleding

Nadere informatie

3.3 Kimfixatie. 3.3.1 Kimfixatie Algemeen

3.3 Kimfixatie. 3.3.1 Kimfixatie Algemeen 3.3 Kimfixatie 3.3.1 Kimfixatie Algemeen De EPDM folie moet mechanisch bevestigd worden op iedere plaats waar de folie onderbroken wordt of een hoekverandering ondergaat die groter is dan 15% zoals bij

Nadere informatie

ISOLERENDE DAKPANELEN

ISOLERENDE DAKPANELEN ISOLERENDE DAKPANELEN - Type FEBOROOF - Zelfdragend dakpaneel geproduceerd op continu-basis waarbij de isolatiekern tussen 2 gegalvaniseerde gelakte staalplaten wordt aangebracht. - Toepasbaar voor industriële

Nadere informatie

DAKPROFIELEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN

DAKPROFIELEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN BEHANDELING Draag bij voorkeur de platen één voor één met twee personen. Platen tot 10m lengte kunnen gelost worden met een vorkheftruck. Platen vanaf 10m moeten gelost worden met

Nadere informatie

Arval Staalplaatbetonvloer Cofraplus 60gable

Arval Staalplaatbetonvloer Cofraplus 60gable ArcelorMittal Construction Benelux Arval Staalplaatbetonvloer Cofraplus 6gable Parking de la Pardieu Bouwheer: yon parc Auto - Architect: D. Richard STAAPAAT BETONVOEREN GEOMETRISCHE EIGENSCHAPPEN Voorgelakte

Nadere informatie

VMZ Overlappingsprofiel

VMZ Overlappingsprofiel gevel Plaatsingsgids voor verluchte voorzetgevels met standaardprofielen in zink van VMZINC dieptes en tinten Het werd ontwikkeld om de plaatsing van zinken gevels te vereenvoudigen, maar ook om een uitgebreid

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 4.1

Werkvoorbereiding 4.1 4.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit gevelpanelen. NB: Bij houtdecoren is per pakket een repeterend patroon aanwezig. Dit kan hinderlijk zijn bij grotere oppervlakten. Zorg er daarom

Nadere informatie

BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN

BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN Isometall Steenwol Sandwichpanelen Index Geïsoleerde panelen 2 Vulcasteel Roof 2 Vulcasteel Wall 1000 VB (Lineair Profiel) 4 Vulcasteel Wall 1000 VB (Microrib Profiel) 6 Vulcasteel

Nadere informatie

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 70

ArcelorMittal Construction Benelux. Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 70 ArcelorMittal Construction Benelux Arval Staalplaatbetonvloer Cofrastra 7 STAAPAAT BETONVOEREN COFRASTRA 7 GEOMETRISCHE EIGENSCHAPPEN Voorgelakte zijde d Totale dikte van het vloerelement tot cm 7 8 96

Nadere informatie

Potdekselplaten. Dé plaat voor een mooie gevel! Frank Treuren BV. Voor prijzen en info:www.franktreuren.nl

Potdekselplaten. Dé plaat voor een mooie gevel! Frank Treuren BV. Voor prijzen en info:www.franktreuren.nl Potdekselplaten Frank Treuren BV Dé plaat voor een mooie gevel! Voor prijzen en info:www.franktreuren.nl Technische gegevens *de staalkerndikte van de potdekselplaat met standaard HPS plastisol coating

Nadere informatie

Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS

Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS Verwerkings- en Montage voorschriften NONIGNIS / IGNIS Gevelbekleding NONIGNIS / IGNIS van massief hout. NONIGNIS kan worden toegepast in de gevel, kozijnborstweringen en voor houten bergingen, schuttingen,

Nadere informatie

a. Profielenoverzicht

a. Profielenoverzicht II. GEVELBEKLEDING a. Profielenoverzicht BELFACE Belface is de merknaam voor een uiterst kwalitatief gevelconcept. Deze voorgehangen, verluchte façade combineert een milieuvriendelijk karakter met een

Nadere informatie

FIRE PROOF PANELS PAROC. Built-on façade oplossingen. Profielplaat, Cassettes, Hout, Glas, Keramische tegels, Steen

FIRE PROOF PANELS PAROC. Built-on façade oplossingen. Profielplaat, Cassettes, Hout, Glas, Keramische tegels, Steen FIRE PROOF PANELS PAROC Built-on façade oplossingen Profielplaat, Cassettes, Hout, Glas, Keramische tegels, Steen Paroc Built on Ned april 2015 PAROC BUILT-ONTM FAÇADE OPLOSSINGEN COMBINEER PAROC PANELEN

Nadere informatie

00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL

00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL dossier... - dd.... 1 00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL volgnr. 1 00.00.00A BELFACE Gevelbekleding uit gerecycleerd PVC-hardschuim met toplaag

Nadere informatie

www.systimber.com Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag

www.systimber.com Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag Eenvoudig en duurzaam alternatief voor baksteen en beton 1. Zagen 2. Plaatsen 3. Aanspannen Mecanosimpel 50m²/man/dag Standaard palletverpakking inclusief beslag Beschrijving: Dragend en afgewerkt multifunctioneel

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Datablad Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen Technische Gegevens Beschrijving Sandwichpaneel met een werkende breedte van 1.000 mm of 2.000 mm (KS1000 RW en KS2000 RW). Toepassing

Nadere informatie

Isotherme panelen. Industriedeuren

Isotherme panelen. Industriedeuren Isotherme panelen Industriedeuren -1 Toebehoren en opties INUSTRIEPANELEN FRIGOPANEEL TYPE F e F-panelen zijn uiterst geschikt voor gekoelde magazijnen, koelcellen, vriestunnels, cleanrooms enz. Pg. -3

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 1/12 LAMELLENWAND L33 / L50 / L75 MONTAGEHANDLEIDING L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 2/12 Stap 1 Zaag de versterkingsprofielen P7004710 (L330R) / P7005310 (L500R/L750R) of de draagprofielen P7003610 (L330M/L500M/L750M)

Nadere informatie

Gevel. Uniprofil F. 200 Overlappingspaneel. Plaatsingsgids van universele gevelafwerkingsprofielen

Gevel. Uniprofil F. 200 Overlappingspaneel. Plaatsingsgids van universele gevelafwerkingsprofielen Gevel & Uniprofil F 200 Overlappingspaneel Plaatsingsgids van universele gevelafwerkingsprofielen Uniprofil F Universele afwerkingsprofielen Uniprofil F Voorbereiding bouwproject Het gamma Het VMZ Uniprofil

Nadere informatie

Plaisance 50. Ramen en Deuren. Sapa Building System

Plaisance 50. Ramen en Deuren. Sapa Building System Plaisance 50 Ramen en Deuren Sapa Building System Plaisance 50 is een nietthermisch onderbroken systeem voor aluminium toepassingen, met een bouwdiepte van. Het kan toegepast worden bij naar binnen en

Nadere informatie

Sidings Vezelcement. Februari 2014. Voor prijzen en info: www.franktreuren.nl

Sidings Vezelcement. Februari 2014. Voor prijzen en info: www.franktreuren.nl Treuren BV Sidings Vezelcement Februari 2014 Frank Voor prijzen en info: www.franktreuren.nl 1. Algemene informatie 2. Kleuren Sidings Vezelcement 3. Verwerking 3.1. H.o.h. afstand regelwerk 3.2. Bevestiging

Nadere informatie

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren. Op lengte geproduceerd Frank Treuren BV Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.nl Dakpanplaat geïsoleerd Deze panelen zijn toepasbaar

Nadere informatie

CADRYS monobloc Lege kasten

CADRYS monobloc Lege kasten Kasten en toebehoren De oplossing voor >Automatisme uitrusting > Elektrische verdeling De sterke punten kdrys_502_a_1_cat > Elektrische veiligheid > Uitgebreid gamma > 15 beschikbare modellen > Beschermingsindex

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

Decaroc - Rotswolpanelen

Decaroc - Rotswolpanelen Decaroc - Rotswolpanelen Isotherm constructions 03 Decaroc - Rotswolpanelen Brandweerstand tot 120 minuten! Het Decaroc rotswolpaneel is een sandwichpaneel met rotswolkern met een opbouwbreedte van 1170

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

ArcelorMittal Construction Belgium. Productgamma. Deca - 2 DVW Architecten

ArcelorMittal Construction Belgium. Productgamma. Deca - 2 DVW Architecten ArcelorMittal Construction Belgium Productgamma Deca - 2 DVW Architecten Inhoudsopgave Productoverzicht pagina Profielplaten 4 Kouddakplaten 4 4 Hacierco 37.250.1000 4 Hacierco 39.333.1000 4 Hacierco 3.333.39

Nadere informatie

Technisch HEXA FLOORING

Technisch HEXA FLOORING Technisch HEXA FLOORING MASSIEF NT - I T S ALL IN Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Informatief magazine Massief NT - TMA02-082017 HEXA FLOORING HEXA FLOORING De balkonbodemplaat van Massief

Nadere informatie

BEVESTIGING PM03. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

BEVESTIGING PM03. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het BEVESTIGING PM03 Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Technisch magazine Massief NT - TMA01-012015 BEVESTIGINGSSYSTEMEN BEVESTIGINGSSYSTEMEN Er zijn diverse bevestigingssystemen verkrijgbaar voor

Nadere informatie

Halny Clip. De economische oplossing voor renovatie en nieuwbouw voor dak en gevel. van. staal

Halny Clip. De economische oplossing voor renovatie en nieuwbouw voor dak en gevel. van. staal Halny Clip by De economische oplossing voor renovatie en nieuwbouw voor dak en gevel van staal - ultralichte moduleplaten - gemakkelijke montage - blinde bevestigingen - HAIREXCEL GRANIT 60 µ- laag, bestand

Nadere informatie

P L A AT S I N G S T E C H N I E K

P L A AT S I N G S T E C H N I E K P L A AT S I N G S T E C H N I E K H E T H I TTESC H I L D INHOUD 1. TOEPASSINGEN 03 2. PLAATSINGSTECHNIEK 04 2.1. ALGEMEEN 2.1.1. LUCHT- EN WATERDICHTHEID 04 2.1.2. EEN LUCHTLAAG LATEN 04 2.1.3. SAMENDRUKKING

Nadere informatie

ISO panelen

ISO panelen ISO panelen 6-8-10-14 INHOUD ISO-PANELS 6-8-10-14 Technische details Technische opties Verbindingen Opties Rekken Deuren Beschikbare opties TECHNISCHE DETAILS TYPES OMSCHRIJVING DIKTES ISO 6 = 60 mm ISO

Nadere informatie

Instructies voor het perfecte eindresultaat

Instructies voor het perfecte eindresultaat GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN Instructies voor het perfecte eindresultaat Een product van: 4/205 Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Eigenschappen 3 Verpakking en opslag 4 Bewerking 4 Ventilatie, regelwerk,

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- en Gevelpanelen. Montagehandleiding. VELUX Dakvenster in Kingspan Geïsoleerd Dakpaneel

Geïsoleerde Dak- en Gevelpanelen. Montagehandleiding. VELUX Dakvenster in Kingspan Geïsoleerd Dakpaneel Geïsoleerde Dak- en Gevelpanelen Montagehandleiding VELUX Dakvenster in Kingspan Geïsoleerd Dakpaneel Algemeen In nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt steeds vaker gebruik gemaakt van daglichtvoorzieningen

Nadere informatie

FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1

FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1 FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1 LD1 COMMERCIËLE GEGEVENS Nr artikel : DULVLD0120000 Lengte: 2,00 m Aantal per doos : 2 stuks Minimale te bestellen hoeveelheid : 1 doos LEVEL DESIGN LD1

Nadere informatie

Instructies voor het perfecte eindresultaat. editie 1, jaargang 2013 GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN

Instructies voor het perfecte eindresultaat. editie 1, jaargang 2013 GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN Instructies voor het perfecte eindresultaat editie, jaargang 203 GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Eigenschappen 3 Verpakking en opslag 4 Bewerking 4 Ventilatie, regelwerk,

Nadere informatie

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage Bekafor Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels Montage www.betafence.be / www.betafence.nl 04/2017 Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt

Nadere informatie

WM EIS 60. Brandwerende bekleding van ronde luchtkanalen

WM EIS 60. Brandwerende bekleding van ronde luchtkanalen WM EIS 60 Brandwerende bekleding van ronde luchtkanalen 2 Inhoud Efficiënt brandwerend isoleren van ronde luchtkanalen Conlit WM EIS 60 gaasdeken, de brandveilige oplossing 4 Lijst met componenten 5 Toepassingsvoorbeelden

Nadere informatie

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage Bekafor Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels Montage www.betafence.com 10/2014 Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt u een afrastering

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

BEVESTIGING PM04. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

BEVESTIGING PM04. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het BEVESTIGING PM04 Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Technisch magazine Massief NT - TMA01-012015 BEVESTIGINGSSYSTEMEN BEVESTIGINGSSYSTEMEN Er zijn diverse bevestigingssystemen verkrijgbaar voor

Nadere informatie

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. 1. Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast plaatsbaar - scharniert op 6 zichtbare

Nadere informatie

BEVESTIGING PM05. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

BEVESTIGING PM05. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het BEVESTIGING PM05 Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Technisch magazine Massief NT - TMA01-012015 BEVESTIGINGSSYSTEMEN BEVESTIGINGSSYSTEMEN Er zijn diverse bevestigingssystemen verkrijgbaar voor

Nadere informatie

C. Buitenbekleding. a. Profielenoverzicht Dakranden I. DAKGOOTBEKLEDING DEEPLAS

C. Buitenbekleding. a. Profielenoverzicht Dakranden I. DAKGOOTBEKLEDING DEEPLAS Z C. Buitenbekleding I. DAKGOOTBEKLEDING a. Profielenoverzicht Dakranden DEEPLAS Deeplas is de verzamelnaam voor een uitgebreid gamma hardschuim bekledingsprofielen die een waaier van toepassingen mogelijk

Nadere informatie

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. THYS SLIDING deurblad : - Deurblad schuift in aluminium rail, voor de muur of tussen 2 muren. - 2 deurhanghouders met wielgeleiders voorzien van kogellager zorgen voor een stille, bijna

Nadere informatie

VMZ Overlappingsprofiel

VMZ Overlappingsprofiel gevel Plaatsingsgids voor verluchte voorzetgevels met standaardprofielen in zink van VMZINC dieptes en tinten Het werd ontwikkeld om de plaatsing van zinken gevels te vereenvoudigen, maar ook om een uitgebreid

Nadere informatie

Fermacork FC. www.matgreen.eu

Fermacork FC. www.matgreen.eu Augustus 0 FC Bouwplaat met verdunde randen, samengesteld uit een gipsplaat (80%), gerecycleerde cellulosevezels (0%) en een geëxpandeerde kurkplaat. Inleiding De lancering van de Fermacell-plaat met kurk

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

BIJLAGE 7: GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN

BIJLAGE 7: GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN 0 ALGEMEEN 0.1 Toepassingsgebied Deze bijlage bevat voorschriften die van toepassing zijn op de lage, middelhoge en hoge gebouwen en op industriegebouwen. 0.2 Platen [De platen zijn opgenomen bij de betreffende

Nadere informatie

editie 1, jaargang 2012 JAAR kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen

editie 1, jaargang 2012 JAAR  kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen editie, jaargang 202 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen potdeksel dakrand dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx is een gevelbekleding dat met name

Nadere informatie

POAL MONTAGERICHTLIJNEN. 1. Controle van de levering. 2. Uitpakken en sorteren. 3. Bewerken van de panelen

POAL MONTAGERICHTLIJNEN. 1. Controle van de levering. 2. Uitpakken en sorteren. 3. Bewerken van de panelen POAL Voorafgaande opmerking: Onderstaande informatie is afkomstig van bronnen die wij als betrouwbaar beschouwen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid of volledigheid ervan.

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Tonality: zonneweringen en jaloezieën TOEPASSINGSRICHTLIJNEN

Tonality: zonneweringen en jaloezieën TOEPASSINGSRICHTLIJNEN 1 Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van TONALITY lamellen, baguetten en squares als zonnewering of jaloezieën op aluminium bevestigingsprofielen dewelke bevestigd

Nadere informatie

Productblad ROCKPANEL Ply

Productblad ROCKPANEL Ply Productblad ROCKPANEL Ply 1 Productbeschrijving ROCKPANEL Ply plaatmateriaal met primerlaag bestaat uit samengeperste minerale wol met een thermohardende kunsthars. De eind (kleur)laag kan op de bouwplaats

Nadere informatie

PRA Health Sciences Groningen - Custom made plankprofiel

PRA Health Sciences Groningen - Custom made plankprofiel PRA Health Sciences Groningen - Custom made plankprofiel Brandweerkazerne Architect: Almere - Architect: Grunstra GAJ Architecten Architecten Bolsward Inhoudsopgave Productoverzicht pagina Gevels 3 Profielbeplating

Nadere informatie

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30 Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend plaatsbaar 1. De Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast THYS BR30 deurbladen

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- X-dek Steel KS1000 XD

Geïsoleerde Dak- X-dek Steel KS1000 XD Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen KS0 XD Beschrijving is een geïsoleerd lichtgewicht platdakpaneel dat grote overspanningen kan overbruggen vanwege de grove stalen profilering aan de onderzijde en met een

Nadere informatie

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen KOEL- EN VRIECELLEN multi & evo systems Meervoudige demontabele koel- en vriescellen Wehako B.V. biedt u met het "MULTIYTEM" een uitgebreid assortiment van isolatiepanelen, deuren en accessoires aan waarmee

Nadere informatie

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een Owokern HPL Technische informatie. Boren Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een spiraalboor (HSS) gebruikt om te

Nadere informatie

Sidings Vezelcement. Frank Treuren BV. Voor prijzen en info: Onderhoudsarm. Minimale uitzetting. Diepe houtnerfstructuur

Sidings Vezelcement. Frank Treuren BV. Voor prijzen en info:   Onderhoudsarm. Minimale uitzetting. Diepe houtnerfstructuur Sidings Vezelcement Onderhoudsarm Minimale uitzetting Diepe houtnerfstructuur Frank Treuren BV Voor prijzen en info: Meerkerk T 0183-351889 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 3 2. Kleuren Sidings Vezelcement

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Lo-Pitch Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP

Geïsoleerde Dak- Lo-Pitch Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP Beschrijving De KS1000 LP () is een geïsoleerd dakpaneel bestaande uit een PIR (polyisocyaanuraatschuim) isolatiekern en wordt blind bevestigd.

Nadere informatie

Dak en Gevel PRODUCTEN

Dak en Gevel PRODUCTEN Dak en Gevel PRODUCTEN FM 4880 for internal use Cert. No. 650a to LPS 1208 TRIMOTERM FTV BRANDWERENDE GEVELPANELEN Trimoterm FTV 1200 EN 14509:2006 De brandwerende Trimoterm FTV panelen kennen een breed

Nadere informatie

CLASSIFICATIE, VOLGENS EN :2007+A1: 2009, VAN DE BRANDWERENDHEID VAN EEN WANDCONSTRUCTIE, OPGEBOUWD UIT VULCASTEEL 80 MM SANDWICHPANELEN

CLASSIFICATIE, VOLGENS EN :2007+A1: 2009, VAN DE BRANDWERENDHEID VAN EEN WANDCONSTRUCTIE, OPGEBOUWD UIT VULCASTEEL 80 MM SANDWICHPANELEN CLASSIFICATIE, VOLGENS EN 13501-2:2007+A1: 2009, VAN DE BRANDWERENDHEID VAN EEN WANDCONSTRUCTIE, OPGEBOUWD UIT VULCASTEEL 80 MM SANDWICHPANELEN Opdrachtgever: Joris Ide NV division Isometall ZI Dochamps

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

Installatie gids GEVELBEKLEDING in PVC

Installatie gids GEVELBEKLEDING in PVC INSTALLATIEGIDS Installatie gids GEVELBEKLEDING in PVC Recentste versie op 22.05.2014 www.profimat.shop Lees deze handleiding zorgvuldig voor u Tecos vinyl gevelbekleding installeert. Tecos is een totaalsysteem

Nadere informatie

COBRA BUIGBAAR HORIZONTAAL WANDPROFIEL & BUIGBAAR PLAFONDPROFIEL 60/27 CONCAAF EN CONVEX

COBRA BUIGBAAR HORIZONTAAL WANDPROFIEL & BUIGBAAR PLAFONDPROFIEL 60/27 CONCAAF EN CONVEX COBRA BUIGBAAR HORIZONTAAL WANDPROFIEL & BUIGBAAR PLAFONDPROFIEL 60/27 CONCAAF EN CONVEX ERVARING De onderneming I PROFILI SRL werd in 2011 opgericht met als specialisatie de productie van BUIGBARE profielen

Nadere informatie

ISO panelen 6-8-10-14

ISO panelen 6-8-10-14 ISO panelen 6-8-10-14 INHOUD ISO-PANELS 6-8-10-14 Technische details Technische opties Verbindingen Opties Rekken Deuren Beschikbare opties INLEIDING ISOCAB N.V. opgericht in 1973 en succesvol op de binnenlandse

Nadere informatie

massief kunststof plaat

massief kunststof plaat VERWERKINGSMETHODEN In deze paragraaf wordt aandacht besteed aan de eisen van het stijl- en regelwerk. Tevens zijn de uitgangspunten voor de verwerkingsmethoden (zichtbare- en blinde bevestiging) opgenomen.

Nadere informatie

VERWERKINGS- VOORSCHRIFTEN

VERWERKINGS- VOORSCHRIFTEN WALL LB VERWERKINGS- VOORSCHRIFTEN PRINCIPE WALL LB 1. SAFE-R WALL LB 2. Binnenspouwblad 3. Isolatieplug 4. Draagstructuur van gevelbekleding 5. Geventileerde spouw 6. Gevelbekleding DE GEISOLEERDE GEVENTILEERDE

Nadere informatie

techniek breed CSPE BB 2012

techniek breed CSPE BB 2012 techniek breed CSPE BB 2012 bijlage opdracht 5 en 6 Stuklijst stuknr. aantal benaming materiaal / opmerking afmeting (mm) 1 2 boven- en onderkant multiplex 380 x 280 x 10 2 2 zijkant bodem (voor/achter)

Nadere informatie

BIJLAGE 5/1: REACTIE BIJ BRAND

BIJLAGE 5/1: REACTIE BIJ BRAND 0 PLATEN [De platen zijn opgenomen bij de betreffende tekst] Plaat 5.1 - Groendaken 1 VOORWERP De vereisten inzake de reactie bij brand en het gedrag bij een brand vanaf de buitenzijde die vermeld zijn

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking.

Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking. Verwerkingsvoorschriften Zwarthout Shou-Sugi-Ban Dit document is bedoeld als een handleiding. Het bedrijf of de persoon die het Zwarthout monteert is verantwoordelijk voor een juiste verwerking. Tijdens

Nadere informatie

Brandwerendheid van stalen ventilatiekanalen zonder brandkleppen voorzien van een steenwol bekleding type Conlit Ductrock

Brandwerendheid van stalen ventilatiekanalen zonder brandkleppen voorzien van een steenwol bekleding type Conlit Ductrock Efectis Nederland BV nederland The European experts in fire safety Samenvatting van onderzoek Producteigenschappen Lange Kleiweg 5 Postbus 1090 2280 CB Rijswijk www.efectis.nl T 015 276 3480 F 015 276

Nadere informatie

PS EIS 60/90/120. Brandwerende bekleding van horizontale ronde luchtkanalen (Ø < 356 mm)

PS EIS 60/90/120. Brandwerende bekleding van horizontale ronde luchtkanalen (Ø < 356 mm) PS EIS 60/90/120 Brandwerende bekleding van horizontale ronde luchtkanalen (Ø < 356 mm) 2 Inhoud Efficiënt brandwerend isoleren van horizontale ronde luchtkanalen (Ø < 356 mm) Conlit PS EIS 60/90/120 pijpschalen,

Nadere informatie

ALTERNATIEVE OPLOSSING

ALTERNATIEVE OPLOSSING ALTERNATIEVE OPLOSSING dakelement Door zijn structurele kepers, bovenplaat & zichtzijde, is dit element uitermate geschikt voor zeer grote overspanningen. -dakelementen Productbeschrijving Zelfdragende

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 13 AFWERKINGSPROFIELEN 13 PROFIELPLATEN 14 DAKPANPLATEN 18 KLEURENKAART 20

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 13 AFWERKINGSPROFIELEN 13 PROFIELPLATEN 14 DAKPANPLATEN 18 KLEURENKAART 20 productoverzicht INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 DAK REX SDW DAK 4 4 3 REX SDW DAK 4 CLEAN 4 REX SDW DAK 4 AGRI CLEAN 55 REX SDW DAK 4 ECO 6 REX SDW DAK 4 AGRI ECO 7 REX SDW DAK 3 8 DAKPAN REX SDW DAKPAN

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre.

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre. I.1 GTDI WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 7 m³/h Horizontaal Accessoires WTW systeem D < 5 m³/h type GTDI Warmteterugwinningseenheid met kruisstroom warmtewisselaar. Het assortiment omvat 4 maten

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

LAGE-ENERGIE- OPLOSSING

LAGE-ENERGIE- OPLOSSING LAGE-ENERGIE- OPLOSSING dakelement Sandwich element met luchtdichtsysteem (= easy airtight). Door de ononderbroken isolatiezone, de lage U-waardes en de goede luchtdichtheid, scoort dit slank element uitstekend

Nadere informatie

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods Montagehandleiding Gemakkelijk bouwen met Q Loods Inhoudsopgave 1. Benodigde gereedschappen 2. Fundering 3. Staalstructuur 3.1 Volgorde van de opbouw van de staalstructuur 3.2 Montagestukken 3.3 Voetstukken

Nadere informatie

00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR

00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR dossier... - dd.... 1 00.00.00 Wand- en plafondbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck SCARLET, BEE_BO en DECOR Omschrijving : Scarlet, Bee_Bo en Decor zijn de verzamelnaam voor een gamma wand-

Nadere informatie

Breedbandige naadloze geluidsabsorptie

Breedbandige naadloze geluidsabsorptie BASWAphon CATEGORIE TOEPASSINGEN DRAAGPLAAT OPPERVLAKTESTRUCTUUR Breedbandige naadloze geluidsabsorptie Naadloze, voegloze plafonds in publieke ruimtes, concertzalen, scholen, kantoren, kerken, musea,

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Platdak Toepassingen Steel Beschrijving Steel is een geïsoleerd lichtgewicht platdakpaneel dat grote overspanningen kan overbruggen vanwege de grove stalen profilering aan

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 999.1600.26 Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma Milexx volschuim profielen

Nadere informatie