CURRICULUM VITAE PERSONALIA PROFIELSCHETS SPECIALISMEN OPLEIDING & TRAINING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE PERSONALIA PROFIELSCHETS SPECIALISMEN OPLEIDING & TRAINING"

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : Ben T. van Gampelaere Functie : Projectmanager Geboortedatum : 28 januari 1955 Woonplaats : Bleiswijk Nationaliteit : nederlandse Ervaring sinds : 1977 PROFIELSCHETS Ben van Gampelaere werkt sinds 1977 in de automatisering. Hij is begonnen als Computer Operator en heeft zich middels trainingen en een HEAO-BI opleiding ontwikkeld tot senior projectmanager. De afgelopen 10 jaar was Ben als projectmanager verantwoordelijk voor projecten als gegevens conversie, Documentaire Informatie Voorziening (DIV), Innovatie projecten, Business Intelligence trajecten en veranderprojecten. Alle projecten verliepen via Prince2 en TMAP testmethodiek. Ben stuurt op output, met daarbinnen ruimte voor eigen inbreng en invulling. SPECIALISMEN Domeinkennis : Document Management, Archivering, Methode / Technieken : Prince2, ITIL, CDM, JSP Rollen : Projectmanager Branchekennis : Gemeenten, Commerciële Instellingen, Gezondheidszorg, Rijksoverheid Document management : - Digitalisering archief Eurofiles (juli 2009 heden) - Digitalisering archief Gemeente Nieuwkoop (2005) - Digitalisering archief en opzetten DMS ( ) OPLEIDING & TRAINING 1991 : HEAO BI Relevante training : BI(Business Intelligence) Essentials : Project server 2007 : Sharepoint server 2007 : Microsoft Project Professional : Prince2 Foundation : CMMI Foundation : Projectmanagement voor project- en Teamleiders : ITIL Practioner Incident Management & Service Desk 1 (7)

2 PROFESSIONELE ERVARING / heden Eurofiles Functie: Interim Manager Twee ziekenhuizen(vlaardingen en Schiedam) zijn gefuseerd en gaan verder als een nieuw ziekenhuis in Schiedam. Hierbij zijn beide archiveringsafdelingen extern geplaatst bij een verhuisbedrijf in Vlaardingen. Digitalisering Archief d.m.v. software ontwikkeld door Eurofiles. Bestaande papieren dossiers worden ingescand en digitaal binnen de poli s ter beschikking gesteld. Daarnaast gebruikt men ook nog de papieren versie, die van een barcode zijn voorzien. opstellen van werkprocessen, dagelijkse leiding als interim manager, zorgdragen voor teambuilding, zorgdragen voor juiste applicatie t.a.v. de werkzaamheden, communicatie naar management ziekenhuis, werkoverleggen, uitdragen van visie en beleid, kwaliteit en kwantiteit van de productie / Lanschot Bankiers, Den Bosch Functie: Projectmanager BizTalk Pilot(Infrastructuur) De Projectmanager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een reeks BizTalk interfaces. Diverse applicaties worden hierdoor gekoppeld aan elkaar. Opstarten en begeleiden van het project, op het gebied van resources(ontwikkelaars), middelen, financiën, testtraject(mtp/dtp), voortgangsrapportages en resultaten / BunnikPlants(Potplantkwekerij), Bleiswijk Functie: Projectmanager ICT De Projectmanager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een geheel nieuw website. Het project heeft o.a. te maken met organisatie veranderingen. Opstarten en begeleiden van het project, op het gebied van resources(ontwikkelaars), middelen, financiën, voortgangsrapportages en resultaten / Ziggo(TV, Internet & Telefonieprovider), Utrecht Functie: Projectmanager ICT De Projectmanager is verantwoordelijk voor de inrichten en beheren van een tijdelijke management omgeving om één of meer vooraf gedefinieerde business producten op te leveren volgens een vooraf gespecificeerde business case. Projecten: Gratis internet installatie voor de oudere doelgroep Content Smartcards gelijk Schakelbare Multi taps Internal Re-Branding 2 (7)

3 - Succesvol uitvoeren van het project: conform business case en gemaakte afspraken - Zorgen voor adequate overdracht naar de lijn van project- en/of change resultaten. - Het juist toepassen projectmanagementmethode PRINCE2 - Het maken van juiste afspraken met IT verantwoordelijken voor de bemensing van het projectteams. - Administratieve processen en interne controle - Verantwoordelijk voor een adequaat financieel beheer van de aan hem toegewezen projectbudgetten. Bewaakt juiste uitnutting en rapporteert over bestedingen. Verantwoordelijk voor een juiste urenregistratie van projectmedewerkers / Evides(Waterbedrijf), Werkendam Functie: Projectleider BizTalk Pilot(Infrastructuur) Het project Biztalk Pilot is opgestart met als doel om 6 bestaande interfaces om te zetten naar Biztalk interfaces. Hiermee werd aangetoond dat Biztalk interfaces een goede vervanging is, van de reeds bestaande interfaces. Opstarten en begeleiden van het project Biztalk Pilot, op het gebied van resources, middelen, voortgangsrapportages en resultaten. Implementeren van de software applicatie Biztalk / SBB(StaatsBosBeheer), Driebergen Functie: Projectleider BI-traject Het project Management Informatie is opgestart met als doel de aanwezige gegevens van HRM(Personeel) te vertalen naar informatie op basis waarvan de organisatie beslissingen op HRM valk kan nemen en bestuurd kan worden. De BI(Business Intelligence) tool biedt hierin een meerwaarde aan de organisatie. Het project heeft o.a. te maken met organisatie veranderingen. Opstarten en begeleiden van het project BI(HRM), op het gebied van resources, middelen, financiën, voortgangsrapportages en resultaten / RDW(Rijksdienst voor Wegverkeer), Zoetermeer Functie: Projectmanager VT(Voertuigtechniek) Projectleider WAF(Wijziging APK Frequentie), in opdracht van het ministerie van Verkeer en Waterstaat moest de APK frequentie voor verschillende voertuigcategorieën worden gewijzigd. Het betrof hier wijzigingen voor benzinevoertuigen en oldtimers. Projectleider IeGK(Implementatie egain Knowledge), implementeren bij KC(KennisCentrum) de tool egain Knowledge en zorgdragen dat de medewerkers KC(KennisCentrum) hiervoor zijn opgeleid, instructies hebben en dat het beheer van de VT kennis in de kennisbank in egain Knowledge is ingeregeld Projectleider OTR(Onderdelen Typegoedkeuringen registratie), Ontwerpen, realiseren en implementeren van een register, waarin de typegoedkeuringen van o.a. roetfilters komen te 3 (7)

4 staan en dat bij afmelding een controle zal worden gerealiseerd of het ingevoerde merk en type roetfilter wel is toegestaan. Projectleider RSI(Registratie Systeem IJk-certificaten), Ontwerpen, realiseren en implementeren van een (geautomatiseerd) systeem, voor het beheer van de noodzakelijke gegevens van Meetmiddelen. Meetmiddelen die door de branche moet worden gebruikt bij de APK. Opstarten en begeleiden van de projecten, op het gebied van resources, middelen, financiën en resultaten. Maandelijkse programmarapportage op basis van highlightrapportages per project. Projecten hebben o.a. te maken met organisatie veranderingen. Alle projecten verliepen in proces met o.a. ITIL, ASL beheermethodiek testen via TMAPmethodiek / DTO(Defensie Telematica Organisatie), Maasland Functie: Programmamanager SP4(Innovatie projecten) - Begeleiden van opstellen van PID s - Inbrengen van PID s en andere relevante documenten (RFC s etc.) ter besluitvorming in het MT SLPLS - Voorzitten van stuurgroepen van de projecten binnen het programma - Voortgang bewaken en afhandelen van projectissues - (Laten) archiveren van relevante documenten vanuit programma (PV, PID, RFC s, HRrapportages, maandrapportages etc.) - Wekelijkse voortgangsrapportage (situation reports) aan hoofd Projects - Wekelijks bijwonen van Project-overleg (overleg tussen programmamanagers SLPLSprojects) - Maandelijks beoordelen en (eventueel) bespreken met projectleiders van highlightrapportages per project - Maandelijkse programmarapportage op basis van highlightrapportages per project - Maandelijkse presentatie van programmarapportage in MT SLPLS - Maandelijks bijwonen van professionaliseringsoverleg - Periodiek (minimaal maandelijks) programmaoverleg voeren (overleg tussen projectleiders binnen het programma) - Periodiek (minimaal maandelijks) individueel gesprek voeren met elke projectleider / DTO(Defensie Telematica Organisatie), Maasland Functie: Projectmanager Projectleider MaxDB, implementeren en inrichten van het beheer hiervan in de organisatie van het DBMS voor de SAP-dienstverlening t.b.v. SPEER. Algemeen Projectleider Oracle Grid, om de onderhandelingen met Oracle, DTO Verwerving en de partijen binnen DCS op te starten en het PID op te stellen. Projectleider I-Comm, Implementeren en inrichten van het beheer hiervan in de organisatie t.b.v. Defensie. I-Comm is het portaal om vanuit Defensie(via DMZ) richting internet(buitenwereld) te communiceren. 4 (7)

5 Projectleider P2Toolbox, inzetten van een verbeterproces performance voor de applicatie. P2Toolbox is een applicatie voor het registreren van projecten(prince2). Opstarten en begeleiden van vier projecten, op het gebied van resources, middelen, financiën en resultaten. Projecten hebben o.a. te maken met organisatie veranderingen / YACHT, Rotterdam Functie: Tijdelijke Recruiter YACHT ICT richt zich o.a. op de bemiddeling van vaste functies voor het hoger management niveau. Door middel van kennis, ervaring én dat vermogen, om de competenties achter de kandidaat op te sporen. Dat zijn precies de vaardigheden waarom ik ben ingeschakeld. - Opsporen van de juiste kandidaten - Eerste contacten leggen met de kandidaten, voor de uitnodiging gesprek bij YACHT - Eerste sollicitatie gesprekken bijwonen - Evalueren met Account Manager v.w.b. geschikte kandidaten / Gemeente Rotterdam Servicedienst, RotterdamFunctie: Deelprojectleider SSC (Shared Service Center) Doel van het project is om één afdeling SSC(ICT en FZ) op te richten voor werkplekken voor de gemeente Rotterdam. Het ging bij deze korte opdracht om het deelproject "Inrichting Servicedesk" gemeente Rotterdam. De gemeente Rotterdam maakte gebruik van Prince2 en ITIL methoden. Tijdens deze periode heb ik een aantal basisdocumenten opgeleverd aan het projectmanagement. De volgende basisdocumenten zijn opgeleverd: - Programma van eisen huisvesting SSC - Functionele eisen telefoonverdeelsysteem - Functionele eisen melding- en kennissysteem / Gemeente Nieuwkoop, Nieuwkoop Functie: Projectleider archivering Voor de gemeente nieuwkoop was een fusie aangekondigd met de gemeente Ter Aar en de gemeente Liemeer. Om de zaken op archiefgebied in orde te maken, moesten er archiefstukken gedigitaliseerd worden, alvorens ze naar het streekarchief werden verplaatst. Gegevens werden ingevoerd in een elektronisch archiveringsysteem. Project heeft o.a. te maken met organisatie veranderingen. - Inventariseren archief - Maken plan van aanpak digitalisering - Maken plan van aanpak verhuizing archief - Schoning en herordening archief - Logistieke planning en coördinatie van uitvoering - Beschikbaar stellen van informatie via digitaal opleveren aan het streekarchief - Aansturen van medewerkers Facilitaire Dienst 5 (7)

6 / Gemeentewerken Rotterdam, Rotterdam Functie: Projectleider Veranderingsprocessen Doel van dit project was uniformiteit brengen in de werkprocessen voor drie DIV(Documentaire Informatie Verwerking) afdelingen en drie FZ(Facilitaire Zaken). Reorganisatie van drie DIV-afdelingen en drie FZ-afdelingen, door terug te brengen naar één afdeling. Project heeft o.a. te maken met organisatie veranderingen / RDW(Rijksdienst voor wegverkeer), Zoetermeer Functie: Projectleider adresbeheersysteem Doel van dit project was om van meerdere adresbeheerssystemen terug te brengen naar één adresbeheersysteem. Landelijk ondersteuning bieden aan +/- 200 gebruikers v.w.b. adresbeheersysteem / AIC(Ad Interim Consultancy), Alphen aan den Rijn Functie: Manager Facilitaire Zaken Ondersteuning bieden aan +/- 51 gebruikers v.w.b. Facilitaire Zaken. Verantwoordelijk voor digitale archivering/dms(document Management System) welke één van de peilers van het bedrijf was. Implementeren van een voorraadbeheersysteem voor transport en opslag / NOB(Nederlands Octrooi Bureau), Den Haag Functie: Projectleider EURO Doel van het project om binnen het NOB die voorwaarden te scheppen en de voorbereidingen te treffen, die nodig waren om een soepele overgang van gulden naar de EURO te verkrijgen. De implementatie binnen de organisatie te realiseren en de communicatie te regelen naar gebruikers/leveranciers/relaties, over de gevolgen van de invoering van de EURO binnen het NOB / KPN, Den Haag Functie: Projectcoördinator Gegevensconversie Het project omvatte de samenvoeging en conversie van twee projectadministratiesystemen(technisch en financieel). Beide systemen verwerkten gegevens van 1400 lopende projecten van KPN Telecom / Essentium, Rijswijk Functie: Deelprojectleider SI&ST Essentium(Automatiseringsbedrijf) heeft bij SFS(Pensioenbedrijf te Rijswijk) een Pensioen Productadministratie Systeem(PPS) geïmplementeerd / MN Services, Rijswijk Functie: Projectleider Interne Projecten MN Services is een pensioenbedrijf voor klein metaal bedrijven. Door de regelmatige veranderingen in applicaties en databases had men veel aansturing nodig voor interne projecten / AEGON Nederland, Den Haag en Leeuwarden Functie: Projectleider Oracle 6 (7)

7 Bij AEGON Nederland was ik gedetacheerd bij de afd. ADA(Automatisering Dienst AEGON). Als interne projectleider en Oracle DBA er heb ik werkzaamheden uitgevoerd voor de vele diensten en afdelingen binnen AEGON Nederland. Van 1977 tot en met 1998 werkzaam als DBA, systeembeheerder en computer operator bij diverse bedrijven / Gemeente Delft afd. Bestuursdienst, Delft / Start Uitzendbureau, Gouda / Hasselblad, Utrecht Implementeren en onderhouden van foto/tekst archiveringssystemen bij diverse Nederlandse kranten / Productschap voor Zuivel, Rijswijk / Van Buuren- Van Swaay, Zoetermeer / Ruwaard van Putten Ziekenhuis, Spijkenisse Implementatie van BAZIS applicatie in een nieuw ziekenhuis / Eudokia Ziekenhuis, Rotterdam / Stichting BAZIS, Den Haag / Westeinde Ziekenhuis, Den Haag / Computer Service Holland, Rotterdam 7 (7)

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Lucas Alex Contact: Lighthouse-ICT B.V Adres: van Blaaderenweg 10a Postcode / plaats: 1862 JP Bergen NH Telefoon: 06 234 06 721 e-mailadres: alex@lighthouse-ict.com

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort Interim Manager ervaring sinds 1989 In het kort In de afgelopen tweeëntwintig jaar heeft Peter een uniek ervaringsprofiel als ICT manager opgebouwd. Hij heeft fundamentele kennis van ICT en de organisatievormen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae Han van Popering

Curriculum Vitae Han van Popering Curriculum Vitae Han van Popering Personalia Naam Van Popering Voornaam Johannes Roepnaam Han Adres Lofoten 141 Postcode 2721 JE Woonplaats Zoetermeer Telefoon mobiel 06-11479565 E-mail han.van.popering@valuexl.eu

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2011 1-6

Curriculum Vitae 2011 1-6 2011 1-6 Administratieve gegevens Gerard Persoon Naam Ir GLA Persoon RE Geslacht M Geboortedatum 31 augustus 1966 Woonplaats Rotterdam Mobiel 06-51169899 Telefoon 010-4473444 GPersoon BV Website www.gpersoon.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2013 1-7

Curriculum Vitae 2013 1-7 2013 1-7 Administratieve gegevens Gerard Persoon Naam Ir GLA Persoon RE Geslacht M Geboortedatum 31 augustus 1966 Woonplaats Rotterdam Mobiel 06-51169899 Telefoon 010-4473444 GPersoon BV Website www.gpersoon.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Curriculum Vitae Naam : B.J.C.J. Kielman (Berry) Geslacht : Man Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Postcode : 4844RJ Woonplaats : Terheijden Telefoon : 06-43873873, 076-8888387 Email :

Nadere informatie

Synergie PFD BV. Persoonlijke (financiële) dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering, management, financiën en administratie.

Synergie PFD BV. Persoonlijke (financiële) dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering, management, financiën en administratie. CURRICULUM VITAE Concept Wij zijn twee persoonlijkheden met elk onze eigen kwaliteiten Wij voeren gezamenlijk de opdrachten uit.. De bundeling van onze kennis en kracht heeft een synergetisch effect, dus

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB)

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) BIJLAGE E.3 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 3 Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) Zorgt dat de SLA met Functioneel Beheer wordt opgesteld, waar gemaakt en onderhouden Zorgt voor up-to-date technische

Nadere informatie

Informatie van nu, beschikbaar in de toekomst. Het Rotterdamse E-depot

Informatie van nu, beschikbaar in de toekomst. Het Rotterdamse E-depot Informatie van nu, beschikbaar in de toekomst Het Rotterdamse E-depot Stand van zaken Het Stadsarchief Rotterdam heeft twee opdrachten: Als informatiebeheerder van Rotterdam, klaarstaan voor de digitale

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Referentie Ervaring Samenvatting K128 > 6 jaar

Nadere informatie

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae PERSONALIA Naam : Bas Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Profiel : Ik ben een ervaren allround Windows server specialist die altijd

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

Johannes Koning. Koning Automatiseringsdiensten & Advies. A Nieuwe Schoolweg 2 A 9756 BB Glimmen T +31628256540 E info@koningautomatisering.

Johannes Koning. Koning Automatiseringsdiensten & Advies. A Nieuwe Schoolweg 2 A 9756 BB Glimmen T +31628256540 E info@koningautomatisering. Johannes Koning A Nieuwe Schoolweg 2 A 9756 BB Glimmen T +31628256540 E info@koningautomatisering.nl I www.koningautomatisering.nl Cursussen Jaar Teradata ( SQL, Database architecture ) 2014 Next Generation

Nadere informatie

Inleiding Dit realisatieplan vervangt het realisatieplan van 26 oktober 2012. Aanleiding hiervoor is beschreven onder het hoofdstuk Stand van Zaken.

Inleiding Dit realisatieplan vervangt het realisatieplan van 26 oktober 2012. Aanleiding hiervoor is beschreven onder het hoofdstuk Stand van Zaken. Realisatieplan Realisatieplan april december 2013 t.b.v. realisatiefase Datum: Juni 2013 Versie: 3 Pagina: 1 van 5 Programma - Soort project Dienstverlening Projectnaam Digitalisering Post en Archief Ambtelijk

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance FINANCE consulting interim management professionals over sis... duurzame relaties met onze opdrachtgevers gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Personalia. Opleidingen & Trainingen

Personalia. Opleidingen & Trainingen Personalia Personalia Naam Adres Lage Rijndijk 68b Postcode / Woonplaats 2315 JW Leiden Telefoon 06 21 23 85 45 E-mail adres b.middelbosch@bm-c.nl Geboortedatum 30 april 1975 Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL

KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL Referenties KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL en ZAAKGERICHT Modern Informatiemanagement Project en programmamanagement Programmamanagement digitaal informatiemanagement Ministerie IenM Van Kaliber is verantwoordelijk

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Voornamen Oomens Tjeerd (Willem Sebastiaan) Adres Zebraspoor 209 3605 GM Maarssen Telefoon 0346-284 582 06-247 66 165 E-mail tjeerd.oomens@planet.nl Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing.

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing. Bijlagen 1 en 2: Aanbevelingen en opvolging Gateway Reviews (corsa 2018017934) Bijlage 1: Aanbevelingen en opvolging Gateway Review 2018 Aanbeveling Opvolging Status Opmerking 1. Richt een apart project

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Robert de Frel

CURRICULUM VITAE Robert de Frel CURRICULUM VITAE Robert de Frel Geboortedatum : 04-07-1990 Woonplaats : Poortugaal Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor

Nadere informatie

Michel Bols Curriculum Vitae

Michel Bols Curriculum Vitae Personalia Naam Functie Woonplaats Michel Bols Test consultant Hoogeveen Geboortedatum 24 juli 1982 Nationaliteit Talen Nederlands Nederlands, Engels, Duits Opleidingen Methoden en technieken = beginnend,

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL )

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Exameneisen Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Publicatiedatum 1-1-2008 Startdatum 1-3-2007 Doelgroep IT Service Management Practitioner: Release &

Nadere informatie

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat u altijd al wilde weten over DIV flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Met de toenemende digitalisering van de (Documentaire) Informatie

Nadere informatie

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels.

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens en Adri Cornelissen In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens Alleen een organisatie die

Nadere informatie

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties CURRICULUM VITAE R. MULDER Naam Mulder Voornamen Rob Geboortedatum 17 februari 1963 Geboorteplaats Rotterdam, Nederland Nationaliteit Nederlands Opleiding 1985-1989 HBO, HTS, Bouwkunde, Nederland. Hogeschool

Nadere informatie

Curriculum Vitae Rob Vonk

Curriculum Vitae Rob Vonk Personalia Naam Titel Ing Geboortejaar 1970 Woonplaats 's-gravenhage Nationaliteit Nederlandse Profiel Rob is na zijn studie aan de Haagse Hogeschool betrokken geweest bij veel verschillende soorten automatiseringsopdrachten.

Nadere informatie

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een "Social Business"

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een Social Business Behoeftepiramide van een "" (Naar analogie piramide van Maslow) Maslow rangschikte de volgens hem universele behoeften van de mens in een hiërarchie. Volgens zijn theorie zou de mens pas streven naar bevrediging

Nadere informatie

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS Als ervaren ServiceNow partner, helpen wij u bij het implementeren en beheren van het ServiceNow platform. Niet alleen op korte termijn, maar juíst met het oog op de toekomst.

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk. 1999 2005 (diploma behaald)

Curriculum Vitae. Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk. 1999 2005 (diploma behaald) Curriculum Vitae Martijn Baarendse MSc 27 januari 1987, woonachtig te Udenhout 06 42 36 65 84 m.baarendse@facilityestate.nl Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Patricia 01-01-2019 PMO Profiel Project manager met ervaring variërend van MKB tot multinational. Hierdoor is een draagvlak van parate kennis ontstaan die het mogelijk maakt om te worden ingezet op verschillende

Nadere informatie

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring Persoonlijke gegevens Naam : Dennis de Zwart Geslacht : Mannelijk Geboortedatum : 13 juni 1974 Woonplaats : Haarlem Nationaliteit : Nederlandse Relevante werkervaring Nero IT & Business Consultancy mei

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Van idee tot ICT Oplossingen

Van idee tot ICT Oplossingen Van idee tot ICT Oplossingen Het A utomatiseren B eheren C ontroleren van Informatie Systemen Historie Parnassia Groep Parnassia: fusie organisatie 1999 2 Psychiatrische ziekenhuizen Verslavingszorg Zuid

Nadere informatie

Curriculum Vitae Evert Huisman Interim Professional

Curriculum Vitae Evert Huisman Interim Professional Curriculum Vitae Evert Huisman Interim Professional Personalia Naam: Evert Huisman Woonplaats: Almere Geboortedatum: 11-01-1980 Geboorteplaats: s Gravenhage Burgerlijke staat: Gehuwd Nationaliteit: Nederlandse

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen).

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen). Curriculum Vitae Personalia Bart Witteveen Rijksweg 94 4849 BR DORST Telefoon : 0031 (0) 161 413149 Mobiel 0031 (0) 6 1090 6268 Fax : 0031 (0) 161 412958 Geboren: 9 november 1965 Opleidingen diploma 1987

Nadere informatie

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur.

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. ITIL Wat is ITIL? Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. Begrippen Rol Functie Proces Proceseigenaar Procesmanager Product Dienst Problem Problem

Nadere informatie

Martijn van der Sluis

Martijn van der Sluis CV Martijn van der Sluis Naam Martijn van der Sluis Plaats Hilversum GSM 06-83245013 Mail martijnvdsluis@gmail.com Algemeen Resultaat behalen, daar wordt Martijn blij van. Helemaal als dat ook nog eens

Nadere informatie

Kwaliteitsmanagement: de verandering communiceren!

Kwaliteitsmanagement: de verandering communiceren! Kwaliteitsmanagement: de verandering communiceren! (de mens in het proces) Ronald Vendel Business Development manager Ruim 20 jaar ervaring Gestart in 1990 Software specialisme: Procesmanagement (BPM)

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl PERSOONLIJKE GEGEVENS René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl Nationaliteit : Nederlander Geboortedatum : 12 maart 1966 Geboorteplaats : Stein KERNWOORDEN - Herstructureren

Nadere informatie

Project Fasering Documentatie Applicatie Ontwikkelaar

Project Fasering Documentatie Applicatie Ontwikkelaar Project Fasering Documentatie Applicatie Ontwikkelaar Auteurs: Erik Seldenthuis Aminah Balfaqih Datum: 31 Januari 2011 Kerntaak 1 Ontwerpen van applicaties De volgordelijke plaats van de documenten binnen

Nadere informatie

Persoonlijk profiel Een stevige persoonlijkheid met het hart op de goede plek die veel werk kan verzetten.

Persoonlijk profiel Een stevige persoonlijkheid met het hart op de goede plek die veel werk kan verzetten. Personalia Gerard Kielema 9 april 1957 Steenwijk Telefoon: 06-81909011 E-mail: gkielema@hotmail.com Persoonlijk profiel Een stevige persoonlijkheid met het hart op de goede plek die veel werk kan verzetten.

Nadere informatie

Digitaal en zaaksgewijs werken en archiveren bij waterschap Brabantse Delta

Digitaal en zaaksgewijs werken en archiveren bij waterschap Brabantse Delta Digitaal en zaaksgewijs werken en archiveren bij waterschap Brabantse Delta Mary-José van Overveld, sectorhoofd Middelen Praktijkmiddag Dinsdag 24 mei 2011 Programma 14.05 uur Welkomstwoord door dijkgraaf

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Nico Verbaan

Curriculum Vitae. Nico Verbaan Curriculum Vitae Nico Verbaan oog voor resultaat/hart voor mensen hr = mindset het nwe ontwikkelen talent management people & performance can do/will do Geboortedatum 18 januari 1964 Adres Groen-blauwlaan

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior Projectmanager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983

Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior Projectmanager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983 CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior manager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983 Samenvattende Mindmap 1 (6) PROFIELSCHETS

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

Opdrachten uitgevoerd door Hans Bonsema

Opdrachten uitgevoerd door Hans Bonsema 2000-2013 2013 Gemeente Oldenzaal Afboeken van stukken en aanmaken van dossiers in het DMS Decos. 2013 Regionaal Historisch Centrum Groninger Archieven Selectie van archiefstukken en schonen, herordenen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: Olaf van Halem Adres: Schipperstraat 44 Woonplaats: Alkmaar Geboortedatum: 6 september 1973 Geboorteplaats: Alkmaar Burgelijke staat: Alleenstaand Telefoonnummer: 06-24674726

Nadere informatie

Martine Derde Curriculum vitae

Martine Derde Curriculum vitae Personalia Colmanstraat 57 Geboortedatum : 24-12-1970 B-9270 Kalken Geslacht: vrouwelijk +32 9 366 18 08 Nationaliteit : Belgisch +32 475 95 95 20 Mderde@me.com Professionele ervaring Zelfstandig Project

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video Curriculum Vitae Personalia Achternaam : Timmerman Voornamen : Frederik Hendrik Roepnaam : Henk Adres : Sluiswachtershoeve 205 Postcode : 7326 ZC Woonplaats : Apeldoorn Telefoon : 055-5340876 Mobiel :

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Rocco Bogers

Curriculum Vitae. Rocco Bogers Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Woonplaats: Bogers Rocco Bilthoven Geboortedatum: 21-06-1971 Geboorteplaats: Burgerlijke staat: Nationaliteit: Rijbewijs: E-mail adres: Rotterdam Gehuwd Nederlands

Nadere informatie

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 CURRICULUM VITAE Jaap Bregman 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 j.bregman@facilityestate.nl Profiel Vanuit een bedrijfskundige en facilitaire achtergrond richt Jaap zich op de mogelijkheden

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Grote besparingen mogelijk op personeelskosten door geautomatiseerde

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Profiel P.A.J. Hekkert

Profiel P.A.J. Hekkert Naam Roepnaam P.A.J Hekkert Patrick SAP Functioneel Consultant Geboortedatum 10 maart 1965 Woonplaats Talen Opleiding Zundert Nederlands, Engels, Duits ITIL Essentials SAP Partner Academy (Modules MM/WM

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS Talent wins games Teamwork & Intelligence wins championships Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken?

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Monique te Velthuis Agis Zorgverzekeringen Ontstaan in 1999 na fusie tussen zorgverzekeraars Anova, Anoz en ZAO 1,8 miljoen ziekenfonds en

Nadere informatie

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema 2018-heden Gemeente Eemsmond Selectie en vernietiging van archiefstukken, inventariseren en afvoeren van archief. 2018 Gemeente Oldenzaal 2016 t/m 2017 Schonen van 700 milieudossiers en verder voorbereiden

Nadere informatie

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics ALGEMEEN Het inrichten van een ICT Beheerorganisatie is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Het resultaat is afhankelijk van veel aspecten.

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort Profiel Ik ben 45 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

Welkom. Samenwerkingsverbanden en ICT Case De Friese Meren. Gerard de Wolff Rolf Meursing. Tekening Odinfo vlag

Welkom. Samenwerkingsverbanden en ICT Case De Friese Meren. Gerard de Wolff Rolf Meursing. Tekening Odinfo vlag Welkom Samenwerkingsverbanden en ICT Case De Friese Meren Tekening Odinfo vlag Gerard de Wolff Rolf Meursing Agenda 1. Voorstellen 2. Toelichting op de Case (Gerard) 3. Odinfo s kijk op ICT-integraties

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager Persoonlijke gegevens Naam Leeftijd Edwin Kalbfleisch 42 Directeur /interimmanager Opleiding 1988 1992 Lerarenopleiding economie 1992-1996 NIVRA eerste fase 1996 1999 Postdoctoraal accountancy 2004-2004

Nadere informatie