Duinvermaak in de Duinstreek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Duinvermaak in de Duinstreek"

Transcriptie

1 Magazine februari 2014 Vlieg manier van wonen Duinvermaak in de Duinstreek Wooninspiratie Stadspaviljoen Noord Uw dorpsmakelaar Sander Gerritse

2 Voorwoord WELKOM IN BERGEN Het jaar 2014 zal een jaar worden van verwachtingen, hoopvolle en verrassende, mooie en voorspelbare, maar vooral van opbloeiende kansen en nieuwe gezichten, ver- en persoonlijk! Uw dorpsmakelaar Sander Gerritse NVM Register Makelaar-Taxateur OG Wat dacht u van het nieuwe Hart van Bergen! Zo pal voor ons makelaarskantoor is een prachtig gebouw neergezet door Bot Bouwinitiatief i.s.m. de heer Bontje, een fraai gebouw met mooie Amsterdamse School elementen, prachtige appartementen en een leuke winkelplint. De HEMA, Hunkemöller, Pinoccio (ijssalon), Au Pain Marie, Klaas-Jan Stammis Juwelier en natuurlijk de eerste echte Kook- en woonwinkel van Bergen: Stadspaviljoen Noord met de zomerse samenwerking van Strandpaviljoen Noord in Bergen aan Zee. Het mag wel eens gezegd worden dat zonder het mooie initiatief van Hartje Bergen de ontwikkeling van Mooi Bergen, het nieuwe dorpshart van Bergen, nog lang op zich zou hebben laten wachten. Nu heb ik er goede hoop op dat de echte entrepreneurs, lokaal en regionaal, zullen inzien dat het nog veel mooier kan worden en dat wij tussen nu en 2020 een heel nieuwe entree van Bergen centrum zullen hebben. Zo komt er een grote ondergrondse parkeergarage onder de Dreef en het Plein, wordt de parkeerplaats voor ons kantoor een prachtig plantsoen met bankjes en keuvelplekjes; Ik stel mij zo n mediterraan Frans Jeu de boules pleintje voor met heren met alpinopetjes en dames met het zondagse keukenschort nog voor...ik draaf door. Er komt in ieder geval een langwerpige rotonde, de Brink, bij de Bibliotheek die de gasten van Bergen rustig maar gestaag welkom zal heten. VLIEG Makelaars Jan Oldenburglaan 16a 1861 JT Bergen NH T M E bergen@vlieg.nl I Ik verwacht en hoop dat de Gemeente Bergen haast maakt met de verdere ontwikkeling van ons mooie dorp en dit doet in samenwerking met de lokale ontwikkelaars. Zij hebben de kennis en kunde om te weten wat Bergen nodig heeft! Wat dacht u van de nieuwe appartementenvilla s op Landgoed De Haaf welke deze zomer in de verkoop zullen komen, of het toegankelijke bouwproject Elkshove op de hoek van de Landweg en de Prins Hendriklaan. Bergen verandert langzaam maar zeker en de contouren van het nieuwe Bergen zijn neergezet. De winkels en nieuwe appartementen, van Hartje Bergen tot aan Het Posthuys ( het voormalig postkantoor), maar ook het vernieuwde Museum Kranenburgh en alle nieuwe initiatieven van de lokale ondernemers zorgt ervoor dat ik vanuit mijn kantoor aan de entree van dit Nieuwe Bergen hardop kan roepen: WELKOM in BERGEN! Sander Gerritse

3 woonbeleving van bergen Wonen en leven in de Duinstreek is een genot op zich. In elke editie van de VLIEG manier van wonen laten we u kennis maken met een stukje woonbeleving in Bergen. We fietsen nu vanuit de dorpskern over de Breelaan naar de Duinen om een heerlijke boswandeling te maken, hardlopen of voor een sportieve fietstocht naar de zee. Bij terugkomst strijken we neer bij Duinvermaak. Dit prachtige en knusse restaurant, gelegen aan de voet van het duingebied, is al 100 jaar een unieke plek om onder het genot van heerlijke versnaperingen uit te rusten en bij te praten met vrienden en familie. Een verzamelpunt als het gaat om recreatie dankzij de ligging, de gratis parkeergelegenheid en een eigen speeltuin. En vlak om de hoek kun je zelfs lekker skiën om het wintersportgevoel te ervaren. En als je dan aan het einde van de dag moe en voldaan aanschuift en geniet van een heerlijke pannenkoek of pizza, weet je meteen waar de naam Duinvermaak vandaan komt! Duinvermaak in de Duinstreek Duinvermaak Breelaan 132, Bergen NH T (072) I Wooninspiratie Stadspaviljoen Noord Plein 63, Bergen NH T (072) I Wat is het heerlijk om door de straten van Bergen te wandelen en te genieten van de vele winkels die het kunstenaarsdorp herbergt. Als we het dan hebben over woonbeleving dan is een bezoek aan Stadspaviljoen Noord een must. Deze prachtige Kook en Woonwinkel vindt u op het Plein in Hartje Bergen. Ben je op zoek naar die mooie tafel voor in de serre, een nieuwe keukenmachine of stoofpan, een kleurrijke stapel theedoeken of zelfs een buitenkeuken. Een wandeling door deze winkel zorgt voor inspiratie en geeft invulling aan je woonwensen!

4 Bergen NH Duinweg 4 Geborgen vrijheid Bouwjaar: 1955 Kaveloppervlakte: m 2 Woonoppervlakte: 363m 2 Inhoud: m ,- k.k. Meer informatie? Bel (072) of mail bergen@vlieg.nl Verscholen in een groene zee van ruimte ligt aan de rand van duin en bos dit gelijkvloerse DROOMHUIS. Een plek waar je heerlijk op eigen terrein je jonge kinderen spelend kan laten opgroeien, zelf de privacy van de verschillende vleugels van het huis kan gebruiken als je kinderen de tienerleeftijd hebben bereikt en waar je fijn bij het grijzen der jaren, de kinderen op Amsterdamse afstand, kan blijven wonen omdat trappenlopen niet nodig is; echt dus een droomplek voor generatiebestendig wonen! Kortom: verrassend modern wonen in een gelijkvloerse villa. Een ideaal object voor ruimtezoekers met vakantie-in-eigenhuis wens.

5 Bergen NH Reigerslaan 1 Bouwjaar: 1954 Kaveloppervlakte: 780 m 2 Woonoppervlakte: 127 m 2 Inhoud: 483 m ,- k.k. Markante BUNGALOW met ATELIER en magnifiek aangelegde tuin (ZW) die volop privacy biedt! De eigenaar heeft zijn woning altijd met liefde onderhouden. Een prachtig alternatief voor een appartement met meer vrijheid en hetzelfde comfort! Bergen NH Dorpsstraat 53b TOP-appartement Bouwjaar: Woonoppervlakte: 81 m 2 Inhoud: 252 m 3 Servicekosten: 1 59,- p/mnd ,- k.k. In misschien wel de leukste straat van Bergen, op wandelafstand van het centrum, instap -3-KAMER-MAISONNETTE met ZUID- BALKON en PARKEERPLAATS. Een kant- en klaar appartement waar je zo in kan, tevens uitstekend geschikt als 2e woning.

6 Bergen NH Hoflaan 11 Modern, Luxe en Eigenzinnig Bouwjaar: 2011 Kaveloppervlakte: 797 m 2 Woonoppervlakte: 440 m 2 Inhoud: m ,- k.k. Meer informatie? Bel (072) of mail bergen@vlieg.nl Architectuur en praktisch woongenot ontmoeten elkaar in deze VRIJSTAANDE VILLA van de toekomst. Een woning waarin elk detail klopt. Achter synchrone lijnen van donkerrood gebakken muren ligt een waar woonpaleis verborgen. Een GARAGE waar u al uw sportauto s en oldtimers tegelijk in kan zetten; een LIFT die u tot grote hoogten brengt; een heerlijke leefkamer met een boekenkast die net zoveel boeken kan herbergen als de bibliotheek aan de Dreef; verborgen slaapkamers met eigen badkamers en een zonnige zuidtuin die doorloopt tot in de keuken. Wie luxe met een eigenzinnig karakter zoekt in het centrum van Bergen kan in dit Sjoerd Soeters ontwerp het ultieme woongenot vinden!

7 Bergen NH Joke Smitstraat 14 Bouwjaar: 1988 Kaveloppervlakte: 134 m 2 Woonoppervlakte: 96 m 2 Inhoud: 313 m ,- k.k. BETAALBARE MIDDENWONING met ruime parkeerplaats, heerlijke thuiskom-plek met 2 dakkapellen op de zolder en een hele dag zon ZUIDOOST achtertuin. Makkelijk en degelijk wonen in een huis die je helemaal weer 2014 kan maken. De locatie is perfect! Bergen NH Kievitslaan 24 Gelijkvloers wonen in dorpsvilla Bouwjaar: Kaveloppervlakte: 585 m 2 Woonoppervlakte: 100 m 2 Inhoud: 390 m ,- k.k. Heerlijke BUNGALOW met schrijversblokhut en ruime GARAGE. Een wegkijklocatie met alle kamers gelijkvloers en de mogelijkheid om met een verhoogde nok/dakkapel een extra slaapkamer te creëren. Een prachtige locatie met een heerlijke zonnige tuin.

8 Bergen NH Prinsesselaan 54 Bouwjaar: 1920 Kaveloppervlakte: 556 m 2 Woonoppervlakte: 240 m 2 Inhoud: 950 m ,- k.k. Ruimschoots de Ruimte In een vorstelijke omgeving ook nog eens Royaal wonen! Dit object is RUIMTE en geeft je de RUIMTE (8 slaapkamers)! Natuurlijk moet u er nog veel aan verbouwen maar er zijn gelukkig veel authentieke details bewaard. Wie durft de uitdaging aan? Bergen NH Prins Hendriklaan 15 Bouwjaar: 1968 Kaveloppervlakte: 551 m 2 Woonoppervlakte: 227 m 2 Inhoud: 797 m 3 Verscholen schoonheid ,- k.k. Verscholen in t CENTRUM ligt deze SEMI-BUNGALOW met grote werkplaats/garage te wachten op zijn nieuwe eigenaar. Wat een ruimte en mogelijkheden! Ideaal voor een kangaroe-woning (ouderskinderen) of wonen met praktijk, atelier of kantoor aan huis.

9 Bergen NH Renbaanlaan 3 Bouwjaar: 1970 Kaveloppervlakte: m 2 Woonoppervlakte: 282 m 2 Inhoud: 908 m ,- k.k. Volledig gerenoveerde VILLA voor mensen met de wens om ruim en kant-en-klaar te wonen met zicht op het Hertenkamp en de rust van de Renbaanlaan. Een goed centrumalternatief voor appartementtwijfelaars en ruimtezoekers met gelijkvloers-wonen wens. Bergen NH Zuidlaan 7 Langste oprijlaan van Bergen Bouwjaar: 1917 Kaveloppervlakte: 607 m 2 Woonoppervlakte: 120 m 2 Inhoud: 400 m ,- k.k. VRIJSTAAND rietgedekt karakteristiek LANDHUIS met serrekamer, GARAGE en onder architectuur aangelegde besloten tuin. Originele details ( binnen en buiten) zijn behouden tijdens de modernisering. Deze sfeervolle woning zal uw verwachtingen overtreffen.

10 Bergen NH Wonen in Hartje Bergen Bouwjaar: 2011 Woonoppervlakte: v.a. 114 m 2 Inhoud: v.a. 327 m 3 De goedkoopste m²-ers van Bergen v.a ,- v.o.n. Prachtige gloednieuwe appartementen in Hartje Bergen met ruime zonnige terrassen, een eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeerkelder en alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Ervaar het nieuwe wonen! Zie ook Schoorl Duinweg 127 Bouwjaar: 1966 Kaveloppervlakte: m 2 Woonoppervlakte: 139 m 2 Inhoud: 434 m 3 Bouwkavel voor horizonkijkers ,- k.k. SEMI-BUNGALOW op een prachtige ZICHTLOCATIE en op wandelafstand van BOS EN DUIN. Een TOPLOCATIE voor paardenliefhebbers en/of uitzichtgenieters en een ideale plek voor de ruimtezoeker met NIEUWBOUWPLANNEN (bijvoorbeeld een fraaie stolpboerderij).

11 Schoorl J.A. Rädeckerweg 27 Bouwjaar: 1998 Kaveloppervlakte: 424 m 2 Woonoppervlakte: 170 m 2 Inhoud: 700 m ,- k.k. Wonen in een oase van rust Ruime VRIJSTAANDE BIJNA-NIEUWBOUWWONING (1998) met inpandige GARAGE in een schilderachtige omgeving en op loopafstand van centrum Schoorl met werk-/slaapkamer op de begane grond, 2 badkamers, 5 slaapkamers en een compacte maar zonnige tuin. Schoorl J.A. Rädeckerweg 33 Wonen in een oase van rust Bouwjaar: 1998 Kaveloppervlakte: 410 m 2 Woonoppervlakte: 133 m 2 Inhoud: 570 m ,- k.k. Moderne SEMI-BUNGALOW met inpandige GARAGE, slaapkamer en badkamer (totaal 2) op de begane grond, een fraaie tuin en op zeer korte afstand van het gezellige dorpscentrum! Hoog kwaliteitsniveau. Heerlijk genieten in een aangename rustige omgeving.

12 J.A. Rädeckerweg 33 J.A. Rädeckerweg 27 Schoorl Lekker op de fiets of te voet langs al het moois wat VLIEG en Bergen te bieden hebben. De woonrouteplanner is daarbij uw gids. Het betreft een selectie uit ons gevarieerde aanbod. woonrouteplanner Duinweg 127 Duinweg 4 Reigerslaan 1 Zuidlaan 7 Kievitslaan 24 Joke Smitstraat 14 Bergen NH Prinsesselaan 54 Renbaanlaan 3 Hoflaan 11 Dorpsstraat 53b Prins Hendriklaan 15 Wonen in Hartje Bergen

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland Wielewaal Bergen Noord-Holland 2 Karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen aan de Prins Hendriklaan Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen 2 Karakteristieke tweekapper vlakbij centrum

Nadere informatie

Begane grond: Entree met meterkast en trap naar de 1e verdieping. Inpandige (fietsen)berging met aparte ingang.

Begane grond: Entree met meterkast en trap naar de 1e verdieping. Inpandige (fietsen)berging met aparte ingang. Dorpsstraat 53A Dorpsstraat 53 A Deze moderne MAISONNETTE is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Bergen en ligt dichtbij de bossen en het strand! De woning is verdeeld over de begane grond

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand Huizen vanhendriks Beatrixstraat 46, 6921 ZB Duiven Gelijkvloers Besloten ruime tuin Garage en parkeerplek op eigen terrein Rustige buurt Winkels op korte afstand H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Maarland Zuidzijde 16 17 - Brielle Vraagprijs 450.000,= k.k. Omschrijving Direct tegen het centrum gelegen op de hoek van de straat naast het Zakkendragershuisje ligt deze prachtige karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

Dorpsstraat 48 DRIEL

Dorpsstraat 48 DRIEL Dorpsstraat 48 DRIEL Vraagprijs 385.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen uitstekend onderhouden royaal vrijstaand woonhuis (type semi-bungalow) met vrijstaande garage en fraai aangelegde zonnige

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Asterixstraat 20, 1336 MR Almere. Nieuwe tuin op het Zuiden. Autovrij hofje. Kindvriendelijk. Complete keuken H19

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Asterixstraat 20, 1336 MR Almere. Nieuwe tuin op het Zuiden. Autovrij hofje. Kindvriendelijk. Complete keuken H19 Huizen van Hoekstra & van Eck Asterixstraat 20, 1336 MR Almere Nieuwe tuin op het Zuiden Autovrij hofje Kindvriendelijk Complete keuken H19 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

KENNEMEROORD 23 HEEMSTEDE 1.395.000 k.k. www.kennemeroord23.nl Kennemeroord 23, Heemstede WONEN IN STIJL OP HEEMSTEEDS LANDGOED ROYAAL APPARTEMENT MET VEEL LUXE, COMFORT EN PRIVACY Kennemeroord ligt in

Nadere informatie

Havenstraat 1F te Volendam

Havenstraat 1F te Volendam Havenstraat 1F te Volendam Vraagprijs 469.000 k.k. Omschrijving: Penthouse in hartje Volendam! Appartementen in het centrum van Volendam zijn vrij zeldzaam. Wij zijn daarom verheugd op een toplocatie in

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Vraagprijs 669.000,= k.k. Karakteristieke WOONBOERDERIJ met groot bijgebouw, op mooie locatie gelegen en uitstekend onderhouden, ideaal voor werken aan huis. Perceelgrootte

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt)

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) Waterweg 114 - DE BILT Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) VERKOCHT 150m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING In een van de populairste

Nadere informatie

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING ABTSREGT 21 DELFT ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING Op een steenworp afstand van het sfeervolle historische centrum van Delft staat aan de rand van het recreatiegebied Midden-Delfland en het Abtswoudsche

Nadere informatie

Koopsom 169.500,- k.k.

Koopsom 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Te Koop. Eijkhovenstraat ZT Dreumel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Eijkhovenstraat ZT Dreumel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m². Vraagprijs k.k. Te Koop Eijkhovenstraat 3 6621 ZT Dreumel Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m² Vraagprijs 295.000 k.k. Vraagprijs 295.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Bloesemlaan 15 - Zeewolde

Bloesemlaan 15 - Zeewolde Bloesemlaan 15 - Zeewolde Omschrijving Vraagprijs 495.000,- k.k. Aan deze rustige polderweg staat dit romantische vrijstaande woonhuis. Volledig vrij wonen in het buitengebied van Zeewolde maar toch op

Nadere informatie

Matthijssenhoutweg 17 - Blaricum

Matthijssenhoutweg 17 - Blaricum Vraagprijs 1.450.000,- k.k. Saegaert Makelaars Schoutenbosje 6 1251LE LAREN NH Tel: 035-7440160 E-mail: makelaars@saegaert.nl Website: www.saegaert.nl Kenmerken Vraagprijs : 1.450.000,- k.k. Soort : Villa

Nadere informatie

TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Miles Davisstraat 275 te Utrecht Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Super modern maar vooral licht PENTHOUSE gelegen op de vijfde tevens bovenste verdieping, met maar liefst 27 m 2 DAKTERRAS over de volle

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

NOORDER STATIONSWEG 7 BLOEMENDAAL 1.095.000 k.k. www.noorderstationsweg7.nl Noorder Stationsweg 7, Bloemendaal STATIGE HALF-VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN HARTJE BLOEMENDAAL, VILLAPARK HARTENLUST Deze karakteristieke

Nadere informatie

Karakteristieke helft van dubbel

Karakteristieke helft van dubbel Karakteristieke helft van dubbel APELDOORN Arnhemseweg 182 vraagprijs 349.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Dorpsstraat 100, Wemeldinge

Dorpsstraat 100, Wemeldinge Dorpsstraat 100, Wemeldinge Vraagprijs 334.000,- K.K. Nostalgisch huis Wonen in een karakteristiek huis, maar met modern wooncomfort? Dit nostalgisch huis dateert oorspronkelijk van 1930, maar is volledig

Nadere informatie

Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL

Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL Oostgrasdijk 1 hs 46 SCHOORL Oostgrasdijk 1 hs 46 - Schoorl Adres gegevens Adres Oostgrasdijk 1 hs 46 Postcode / plaats 1871 AL Schoorl Provincie Noord-Holland Locatie gegevens Object gegevens Soortwoning

Nadere informatie

CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED

CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED Met recht een prachtproject: op een ideale locatie in een rustige en lommerrijke woonwijk op loopafstand van het dorp, het station, scholen, voorzieningen en

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij centrumhart Zaandam. Uniek woon-/werkobject. Karakteristieke dijkwoning. Situering in kleinschalig winkelstraat

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij centrumhart Zaandam. Uniek woon-/werkobject. Karakteristieke dijkwoning. Situering in kleinschalig winkelstraat Huizen van Hoekstra & van Eck Zuiddijk 131, 1501 CE Zaandam Uniek woon-/werkobject Karakteristieke dijkwoning Situering in kleinschalig winkelstraat Nabij centrumhart Zaandam Veel bestemming-/gebruiksmogelijkheden

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Balkon op het oosten. Toplocatie. Frans balkon. Vrij uitzicht. Ruime woon- en slaapkamer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Balkon op het oosten. Toplocatie. Frans balkon. Vrij uitzicht. Ruime woon- en slaapkamer Huizen van Hoekstra & van Eck Verbindingstraat 5 -II, 1073 TJ Amsterdam Toplocatie Vrij uitzicht Frans balkon Balkon op het oosten Ruime woon- en slaapkamer H13 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

KERKLAAN 53 VINKEVEEN KERKLAAN 53 VINKEVEEN 349.000 k.k. www.kerklaan53.nl Omschrijving Heerlijk wonen in deze lichte en ruime jaren 30 woning! Zoekt u een goed onderhouden en fijne twee-onder-een-kap woning die centraal is

Nadere informatie

Rustige ligging in centrum Eigen parkeerplaats en berging

Rustige ligging in centrum Eigen parkeerplaats en berging Huizen vanhendriks Zeeuwsestraat 19, 3812 GH Amersfoort Rustige ligging in centrum Gezellig 3-kamerappartement Moderne woonkeuken Eigen parkeerplaats en berging Sfeervol en zonnig balkon H47 H47 Kenmerken

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

TE KOOP: Prins Bernhardweg ZH Oosterbeek K.K. OPEN HUIS 7 APRIL 11:00 TOT 15:00

TE KOOP: Prins Bernhardweg ZH Oosterbeek K.K. OPEN HUIS 7 APRIL 11:00 TOT 15:00 TE KOOP: Prins Bernhardweg 18 6862 ZH Oosterbeek 875.000 K.K. OPEN HUIS 7 APRIL 11:00 TOT 15:00 2 De Geldersche Makelaar B.V. VRIJE TITEL Dit is een vrij in te vullen tekst 3 De Geldersche Makelaar B.V.

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een idyllische plek in Groenekan met uitzicht over de landerijen en in de verte de oude Domstad, ligt deze karakteristieke

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Genhoes 4 GGenhoes 4 Zeer charmante, aan het water gelegen, royale

Nadere informatie

Marsmanplein Haarlem

Marsmanplein Haarlem Marsmanplein 194 - Haarlem Vraagprijs 200.000,- kk Omschrijving Marsmanplein 194 - Haarlem STERK in prijs verlaagd, bieden vanaf 200.000!! Dit is het perfecte appartement voor o.a. starters!!! Wonen in

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht

Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht Vraagprijs 500.000,- k.k. Omschrijving Moderne, comfortabele maisonnette met vier kamers, uitzicht over het Merwedekanaal én eigen parkeerplaats. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Wageningsestraat 47 ZETTEN

Wageningsestraat 47 ZETTEN Wageningsestraat 47 ZETTEN Vraagprijs 575.000,= k.k. Uitstekend onderhouden riante rietgedekte villa met oprijlaan, dubbele garage en fraai aangelegde zonnige tuin met diverse terrassen, stenen berging

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Semi-Bungalow. Wonen aan het Water! Luxe afgewerkt goed onderhouden. Bijzondere architectuur

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Semi-Bungalow. Wonen aan het Water! Luxe afgewerkt goed onderhouden. Bijzondere architectuur Huizen van Hoekstra & van Eck Sonatestraat 8, 1312 EH Almere Wonen aan het Water! Bijzondere architectuur Luxe afgewerkt goed onderhouden Semi-Bungalow H19 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

BURGEMEESTER DE VILLENEUVESINGEL 2

BURGEMEESTER DE VILLENEUVESINGEL 2 BURGEMEESTER DE VILLENEUVESINGEL 2 BURGEMEESTER DE VILLENEUVESINGEL 2 OMSCHRIJVING Deze zeer charmante en verrassende ruime VIJFKAMER WONING met een zeer sfeervolle zonnige achtertuin. De woning ligt zeer

Nadere informatie

Woerdsestraat 1 ZETTEN

Woerdsestraat 1 ZETTEN Woerdsestraat 1 ZETTEN Vraagprijs 389.000,= k.k. Op zeer mooie locatie gelegen, goed onderhouden karakteristiek vrijstaand woonhuis (jaren 30) met inpandig te bereiken grote garage/berging (ca. 60m²) en

Nadere informatie

Dorpsstraat 32 te Amstelveen. Vraagprijs 805.000,- kosten koper

Dorpsstraat 32 te Amstelveen. Vraagprijs 805.000,- kosten koper Dorpsstraat 32 te Amstelveen Op één van de meest unieke en romantische plekken van Amstelveen staat aan de Dorpsstraat deze karakteristieke vrijstaande villa. Deze villa is gelegen in het centrum van het

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM MOLENSTRAAT 35 MOLENSTRAAT 35 OMSCHRIJVING Sfeervolle, gemoderniseerde eengezinswoning! De woning verkeert in een goede staat van onderhoud, houten vloer, en een gezellige open keuken. De zolder is bereikbaar

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Pieter Aertszstraat 90-II in Amsterdam Algemeen: Dit sfeervolle en zeer lichte 2-kamerappartement is gelegen midden in het bruisende stadsdeel De Pijp.

Nadere informatie

Woon-Werk jaren-30 Villa

Woon-Werk jaren-30 Villa Woon-Werk jaren-30 Villa OOSTERBEEK Prins Bernhardweg 18 Vraagprijs 875.000 K.K. 0317-844639 contact@degelderschemakelaar.nl degelderschemakelaar.nl 2 De Geldersche Makelaar B.V. JAREN 30-VILLA Onder architectuur

Nadere informatie

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k.

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k. Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs 1.195.000 k.k. Woonoppervlak 232 m² Perceelgrootte 743 m² 5 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 2005 Herenweg 26 HOUTEN Het Oude Dorp van Houten.daar waar Houten is

Nadere informatie

Hoekwoning met veel privacy Aan kindvriendelijk plantsoen

Hoekwoning met veel privacy Aan kindvriendelijk plantsoen Huizen van Hoekstra & van Eck Trasmolenstraat 11, 1333 CW Almere Hoekwoning met veel privacy Keurig onderhouden Parkeren op eigen terrein onder Carport Aan kindvriendelijk plantsoen Alleen bestemmingsverkeer

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50 Huizen vanhendriks Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel Instapklaar wonen Kindvriendelijke omgeving Fraai uitzicht Luxe keuken en badkamer 5 slaapkamers H50 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp

Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Dr. Kortmannstraat 13 Zoeterwoude-Dorp Wonen Op loopafstand van het centrum van Zoeterwoude Dorp, fraai en ruim appartement van ca. 125m 2 op de begane grond met privé parkeerplaats in de parkeerkelder

Nadere informatie

Huurprijs 6.500, per maand

Huurprijs 6.500, per maand Zwarteweg 19 Aerdenhout Huurprijs 6.500, per maand Omschrijving Zwarteweg 19 Aerdenhout Prachtig op het perceel gelegen rietgedekt Engels landhuis. Een zeer aantrekkelijk geheel met een grondoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 270.000,- k.k.

Vraagprijs 270.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

NACHTEGAALLAAN 7 ROTTERDAM

NACHTEGAALLAAN 7 ROTTERDAM NACHTEGAALLAAN 7 NACHTEGAALLAAN 7 OMSCHRIJVING Zeer luxe en royale ZES-KAMER woning met voor- en achtertuin, gelegen aan een mooie en zeer gewilde laan binnen Hillegersberg. De woning is onlangs volledig

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Statig pand in groene omgeving!

Statig pand in groene omgeving! Statig pand in groene omgeving! De Ellenborgh Benschop BijZonderPlan, het nieuwe kopen Is het onderstaande voor u van toepassing? Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Vraagprijs 285.000,- K.K. Royaal appartement. Een prachtig en royaal appartement met privé parkeerplaats in het karakteristieke 'Harlekijn' gebouw. Het meest in het oog

Nadere informatie

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Tjonger 28 - Leeuwarden Wonen aan water, op een prachtige plek temidden van groen... Dit moderne vrijstaande woonhuis met garage

Nadere informatie

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amstelveen Tolheksbos 10

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amstelveen Tolheksbos 10 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amstelveen Tolheksbos 10 Tolheksbos TZeer royale, op de hoek gelegen, vrijstaande

Nadere informatie

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE HAZENVELD 25 8017 LX ZWOLLE 375.000 K.K. Gaaf woonhuis met veel ruimte en gezellige sfeer Voor degene die op zoek is naar een royale woning met garage (bijkeuken en berging) en een heerlijke tuin! INLEIDING

Nadere informatie

Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs 800.000,- k.k. Welkom op Brantjesstraat 65 in Purmerend Kenmerken van Brantjesstraat 65 in Purmerend Kenmerken Soort

Nadere informatie

Ursulinenlaan 32 te Bergen (Nh) Tel: 072-5093253 schoorl@vanderborden.nl. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden.nl

Ursulinenlaan 32 te Bergen (Nh) Tel: 072-5093253 schoorl@vanderborden.nl. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden.nl Ursulinenlaan 32 te Bergen (Nh) Tel: 072-5093253 schoorl@vanderborden.nl Adres Ursulinenlaan 32 1861 SN BERGEN (NH) Vraagprijs 549.000,- k.k. Aanvaarding In overleg. Algemene informatie Op fantastische

Nadere informatie

J.W. Pienemanstraat 9 - Deventer

J.W. Pienemanstraat 9 - Deventer - Vraagprijs 269.000,- k.k. Omschrijving - KOM BINNEN EN LAAT JE VERRASSEN! Met recht kunnen we hier spreken van een fijn gezinshuis. Gelegen op een aantrekkelijke plek van de wijk 'de Vijfhoek', in een

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Aan de rand van De Zuidduinen van het villadorp in Noordwijk aan Zee verrijzen

Nadere informatie

Pasveerweg 16 - Leeuwarden

Pasveerweg 16 - Leeuwarden Pasveerweg 16 - Leeuwarden Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Pasveerweg 16 - Leeuwarden "Wonen op één van de leukste plekjes van Leeuwarden." Dit verrassende, halfvrijstaande woonhuis staat op een

Nadere informatie

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Het dorp Nes ligt in het hart van de watersportprovincie Friesland. De plaatsen

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Pekkendam 10 P Pekkendam 10 Een vrijstaand familiehuis (villa van 324

Nadere informatie

Roerstraat hs 1078 LM Amsterdam k.k.

Roerstraat hs 1078 LM Amsterdam k.k. TE KOOP Roerstraat 115-117hs 1078 LM Amsterdam 1.275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.275.000 k.k. Postcode 1078 LM Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Benedenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

JAN VRIJMANSTRAAT 60 AMSTERDAM 499.000 k.k. www.janvrijmanstraat60.nl Omschrijving Superleuk en strak afgewerkte eengezinswoning (ca 125m2) gelegen in een van de leukste straten van IJburg op de Rieteilanden.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het centrum van Zaandam. Karakteristieke woning. Eigen achterom. Ruime achtertuin

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het centrum van Zaandam. Karakteristieke woning. Eigen achterom. Ruime achtertuin Huizen van Hoekstra & van Eck Czaar Peterstraat 78, 1506 SR Zaandam Karakteristieke woning Ruime achtertuin Eigen achterom Nabij het centrum van Zaandam NS station & uitvalswegen vlakbij H17 Kenmerken

Nadere informatie

Huizen. Openslaande deuren. Uitstekende staat van onderhoud. Veel daglichttoetreding. Kunststof kozijnen. Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen H53 H53

Huizen. Openslaande deuren. Uitstekende staat van onderhoud. Veel daglichttoetreding. Kunststof kozijnen. Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen H53 H53 Huizen vanhendriks Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen Uitstekende staat van onderhoud Kunststof kozijnen Veel daglichttoetreding Openslaande deuren H53 H53 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Royale vrijstaande woning met fijne tuin

Royale vrijstaande woning met fijne tuin Royale vrijstaande woning met fijne tuin APELDOORN Eendrachtstraat 86 vraagprijs 449.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:151 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal H53 Verkoper vertelt In 1994 heb ik met mijn man het huis gekocht waar hij vroeger heeft gewoond. Ondanks dat het in goede staat was, hadden wij nog wat wensen. De

Nadere informatie

Herenweg 23 - Bergen NH

Herenweg 23 - Bergen NH Herenweg 23 - Bergen NH Vrijstaande villa met kantoor en gastenverblijf Aan de voet van de duinen, onzichtbaar vanaf de openbare weg, ligt dit schitterende complex, bestaande uit een villa met vrijstaand

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats. 2008 gebouwd. Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056. Vrij uitzicht

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats. 2008 gebouwd. Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056. Vrij uitzicht Huizen van Hoekstra & van Eck Jan Evertsenstraat 637, 1061 XZ Amsterdam 2008 gebouwd Vrij uitzicht Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056 Eigen parkeerplaats H13 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Special 1 OKTOBER. Harderwijk en omgeving. Een uitgave van: Kom binnen op. 11:00-15:00 uur.

Special 1 OKTOBER. Harderwijk en omgeving. Een uitgave van: Kom binnen op. 11:00-15:00 uur. Special Kom binnen op 1 OKTOBER 11:00-15:00 uur en omgeving Een uitgave van: www.brandtmakelaars.nl Open huizen Special - en omgeving 2 Brandt Makelaars 0341-416 426 Verkeersweg 5 3842 LD 0341-412241 Hogeweg

Nadere informatie

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Huizen vanhendriks Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Sfeervolle eindwoning Instapklaar! Royale woonkamer Moderne badkamer en keuken Centrale ligging H58 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

HARTENLUSTLAAN 13 BLOEMENDAAL 1.525.000 k.k. www.hartenlustlaan13.nl Hartenlustlaan 13, Bloemendaal Op een top locatie, midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de markante villa Blomstergarden

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond A Plattegrond C Plattegrond D Plattegrond E Plattegrond F Buijs voor elk huis Omschrijving - HET - ZORGELOOS -

Nadere informatie

VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S.

VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S. 12E JAARGANG / EDITIE 3 / juni 2018 / OPLAGE 117.000 VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S. GORINCHEM MEERKERK SLIEDRECHT VEEN WERKENDAM ZALTBOMMEL 0183 660666 0183 359940 0184 410151 0416 693800 0183

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam. Eengezinswoning. Zonnige tuin. Kant en klaar! Groene omgeving H13

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam. Eengezinswoning. Zonnige tuin. Kant en klaar! Groene omgeving H13 Huizen van Hoekstra & van Eck Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam Eengezinswoning Zonnige tuin Kant en klaar! Groene omgeving H13 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN HEERENWEG 50 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg50.nl Heerenweg 50, Barsingerhorn EXCLUSIEF OBJECT * PRACHTIGE LIGGING * WERKEN & WONEN COMBINEREN Altijd al willen wonen in een fraai en karakteristiek

Nadere informatie

Koopsom 175.000,- k.k.

Koopsom 175.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs 199.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL Op markante centrumlocatie gelegen modern afgewerkt 3-kamer penthouse appartement met twee zonnige balkons, berging en eigen parkeerplaats in afgesloten souterrain.

Nadere informatie

Amsterdam Zuidelijke Wandelweg 33. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M

Amsterdam Zuidelijke Wandelweg 33. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Zuidelijke Wandelweg 33 Zuidelijke Wandelweg 33 Recent gerenoveerde vrijstaande

Nadere informatie